ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΖΩΟ ΤΟΥ ΜΙΣΙΓΚΑΝ Η ΛΥΚΑΩΝΑΣ ( ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ ) !!;;!!

ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΖΩΟ ΤΟΥ ΜΟΣΙΓΚΑΝ Η ΛΥΚΑΩΝΑΣ ( ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ ) !!;;!!

Εγώ δεν θα το αναφέρω ως σκυλάνθρωπο αλλά ως Λυκάωνα ( Λυκάνθρωπο )!!! Μετά από τιτάνιες έρευνες που έχω κάνει για αυτήν την υπόθεση ένα είναι σίγουρο σκυλάνθρωπος δεν υπάρχει!!! Τα βίντεο αλλά και οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από Λυκάωνες!!! Το βίντεο που επιτίθεται ο Λυκάωνας και σκοτώνει  τον οπερατέρ που τραβούσε τον Λυκάονα έχει προβληματίσει πολύ τους ερευνητές του θέματος !!!

Το βίντεο είναι αληθινό μα έχουν ξεκινήσει από τότε έρευνες προσπαθώντας να δείξουν ότι είναι ψεύτικο όπως ένα που έχω παραθέσει με την ανάλυση και καλά σε υπολογιστή ότι βρήκε σύρματα!!! Ξεχνάει ότι όλο το συμβάν έγινε σε δάσος και μπορεί να ήταν κλαδιά!!!

Έχουν σταλθεί χιλιάδες μηνύματα το ποιος μπορεί να ήταν ο άτυχος  οπερατέρ γιατί κανείς δεν ξέρει ποιος ήταν, και, ο κάθε άσχετος στέλνει ότι μήνυμα θέλει. Έχω παραθέσει σε βίντεο ένα τέτοιο μήνυμα για να το δείτε !!

Εγώ έχω να σας πω το εξής ο Λυκάωνας που θα δείτε στο βίντεο δεν μοιάζει με κανένα γνωστό ζώο εκτός της αρκούδα!! Αν το παρατηρήσετε καλά θα δείτε ότι δεν είναι ούτε στον βηματισμό ούτε στο τρέξιμο αλλά ούτε στην στάση που έχει πάρει………. όλοι αυτή που θέλουν να δείξουν ότι είναι ψεύτικο δεν έχουν ασχοληθεί με αυτό το ζήτημα μα με καλώδια και σύρματα και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς!!!

Θα μπορούσα να βάλω το όλο βίντεο στα άρθρα μου γιατί έχω μια κάποια από το πραγματικό δεν θέλω να το κάνω, ο λόγος είναι ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί το αν είναι αληθινό ή όχι αν και τώρα τελευταία κάτι πάει να γίνει υπομονή μέχρι τότε!!

Εγώ ένα έχω να πω τα αλλά δείτε τα στα βίντεο, όλη υπόθεση για κάποιους ίσως είναι  αληθινή για άλλους όχι. Το βίντεο έχει πολλά ερωτηματικά τα οποία δεν υπάρχουν απαντήσεις……. Τα συμπεράσματα δικά σας μα πρώτα δείτε όλα τα βίντεο αν έχετε την υπομονή και μετά σχηματίστε γνώμη!! Η δικιά μου η γνώμη δεν μετρά μα ένα έχω να πω σε αυτούς που προσπάθησαν να βγάλουν το βίντεο ψεύτικο, όπως θα τους έλεγε κάποιον που γνώρισα και έλεγε ότι είναι Λυκάωνας, θα τους απαντήσω με μια φράση του:

<< ΚΡΕ-Ε-ΚΡΕΝ ΚΡΙΝΚΡ ΚΡΑΚΝ-ΚΟΡΚΕΚ ΚΜΙΡΚ ΚΟΡΚΝ >>

( ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ )

Σε μελλοντικό άρθρο μου για τους Λυκάωνες θα σας δώσω πιο πολλές αποδείξεις για αυτά τα πλάσματα μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=uJOk19CRXjU&feature=related

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


5 Responses to ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΖΩΟ ΤΟΥ ΜΙΣΙΓΚΑΝ Η ΛΥΚΑΩΝΑΣ ( ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ ) !!;;!!

 1. Avatar photo
  panorea6 28 Αυγούστου 2014 at 16:34 #

  Μπορεί o οπερατέρ να είχε κακό σκοπό και o λυκαωνας να το κατάλαβε και να τον σκότωσε

 2. Avatar photo
  ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ 24 Αυγούστου 2014 at 08:23 #

  Saman Lycan για ποιο λογο ο Λυκαωνας να επιτεθει και να σκοτωσει τον οπερατερ?

  • Avatar photo
   saman lycan 30 Αυγούστου 2014 at 19:48 #

   ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!

   ΑΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΛΥΡΟΦΟΡΥΘΕΙ ΚΑΤ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!! ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!!

   ΚΑΤΑ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΝΕΙΑ ΑΠΟ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΠΛΑΝΑ!!!!

   ΔΥΣΤΗΧΟΣ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ….ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   Υ.Γ.

   ΩΡΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!!

 3. Avatar photo
  Spirit 2 Ιανουαρίου 2013 at 21:19 #

  ¨Αρα οι λυκάωνες δεν είναι και τόσο φιλικοί απέναντι μας;

Αφήστε μια απάντηση

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.