ΣΠΑΝΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΣΠΑΝΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ!!!!

Όλοι έχουμε δει φωτογραφίες στο διαδίκτυο αλλά και σε περιοδικά τα οποία απεικονίζουν εξωγήινους. Βέβαια πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι πρόκειται για περιβόητες κούκλες ή ακόμα για επεξεργασία φωτογραφίας μέσο του προγράμματος PHOTOSHOP!!!! Η αλήθεια είναι ότι με την ραγδαία ταχύτητα της τεχνολογίας σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί κανείς να ξεχωρίζει πιο είναι το ψεύτικο και πιο το αληθινό….

Βρήκαμε κάποια βίντεο τα οποία είναι από λίγα δευτερόλεπτα και δείχνουν αληθινούς εξωγήινους σε αιχμαλωσία. Δείτε τα και εσείς και μπορείτε να δείτε ότι από τότε που άρχισαν οι αναφορές για εξωγήινους ότι μοιάζουν καταπληκτικά με αυτούς στα βίντεο. Επίσης θα δείτε ότι είναι διαφορετικοί ο ένας από τον άλλον σε εμφάνιση οπότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά είδη από εξωγήινους. Αν και πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι πρόκειται για εξωγήινους και σε αυτό θα συμφωνήσω και εγώ μαζί τους!!

Στο πρώτο βίντεο θα δείτε το εξωγήινο όπου είναι ζωντανός ακόμη σε ένα κρεβάτι και από πάνω του βρίσκονται γιατροί και ειδικοί, γυρίζοντας το κεφάλι ο εξωγήινος δίνει το χέρι του στο γιατρό. Κανείς δεν ξέρει σε ποια βάση είναι τραβηγμένο αυτό το φιλμ αν και κάποιοι λένε για την Περιοχή 51. Δείτε τώρα το πρόσωπο του εξωγήινου αυτού και δείτε την παρακάτω φωτογραφία με το Χίτλερ.

Παρά πολλές φορές έχω έρθει σε αντιπαράθεση για αυτήν την φωτογραφία, και όλοι μου έλεγαν ότι είναι  πλαστή!! Τώρα τι θα πουν!;! Ααα!!! Και για να μην βιαστούν κάποιοι να πουν κάτι για το βίντεο έχω όλο το βίντεο 19 λεπτών στην διάθεση μου…. Το που το βρήκα αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Το πότε θα το αναρτήσω; Κάντε λίγο υπομονή να τελειώσω μια έρευνα που κάνω γύρω από αυτό το θέμα. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LJVxFIwnmHU[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cn-ywgoWKwE[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WD_PjCBPz9A[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oZanQvY6agE[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση