ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΧΟΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜEΛΛΟΝ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΧΟΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜEΛΛΟΝ!!!!

Oι προφητείες των Ινδιάνων Χόπι είναι συναρπαστικές ……

Ορισμένοι πιστεύουν ότι οι προφητείες των Χόπι κρατάνε το κλειδί για το μέλλον αλλά και προβλέπουν  το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε.

Είναι αδύνατο να γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν αυτές οι προβλέψεις είναι αληθινές, αλλά ένα γεγονός είναι βέβαιο:

<  κάθε προφητεία των Χόπι φαίνεται να αντικατοπτρίζουν τις προφητείες άλλων πολιτισμών >.

Πρόκειται άραγε για σύμπτωση; Ή μήπως σημαίνει ότι θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη αυτές τις προφητείες!;!

Σύμφωνα με τη μυθολογία των Χόπι, ο κόσμος έχει ήδη καταστραφεί και ξαναφτιαχτεί τρεις φορές. Ο πρώτος κόσμος καταστράφηκε από πυρκαγιά. Αυτό γίνεται κατανοητό από ηφαιστειακές εκρήξεις σε όλο τον κόσμο όπου κατέστρεψαν τα πάντα, επιτρέποντας στον κόσμο να αρχίσει και πάλι.

Ο δεύτερος κόσμος καταστράφηκε από την εποχή των παγετώνων, όταν ολόκληρη η γη ήταν καλυμμένη με πάγο. Ο τρίτος κόσμος καταστράφηκε από έναν παγκόσμιο κατακλυσμό.

Μυθολογία των Χόπι και η Τέταρτη Παγκόσμια Εποχή

Σύμφωνα με τη μυθολογία των Χόπι, ζούμε σήμερα στην Τέταρτη Παγκόσμια εποχή, αλλά σύντομα θα καταστραφεί αν η προφητεία των Χόπι  βγει  αληθινή.

Σύμφωνα με την προφητεία, υπάρχουν εννέα σημεία που θα πρέπει να πληρούνται πριν από το τέλος του τέταρτου κόσμου. Τα σημάδια είναι τα εξής:

1. Ο ερχομός των «λευκών ανθρώπων που χτυπάει τους εχθρούς τους με κεραυνό»:  σημάνει το λευκό άνδρα με τα όπλα.

2. Ο ερχομός του «περιστρεφόμενες ρόδες με φωνές»:  για να σημάνει την άφιξη των Πρωτοπόρων σε βαγόνια τρένων.

3. Ένα “περίεργο θηρίο σαν βουβάλι με μακρά κέρατα”: ήταν οι μεγάλες-αγελάδες που εισάγονται στην περιοχή από τον λευκό άνθρωπο.

4. Η γη που διασταυρώθηκαν τα φίδια του σιδήρου :ήταν ο σιδηρόδρομος.

5. Η γη θα διασχίζεται με ένα τεράστιο ιστό της αράχνης: ήταν οι γραμμές του ηλεκτρικού ρεύματος και τηλεφωνικών γραμμών της σύγχρονης εποχής και, θα μπορούσε επίσης να ερμηνευθεί ως το παγκόσμιο ιστό  το Διαδίκτυο σήμερα.

6. Η γη θα διασχίζεται με “ποτάμια της πέτρας όπου θα κάνουν εικόνες στον ήλιο”: σημαίνει το σύστημα των αυτοκινητοδρόμων και την οφθαλμαπάτη που γίνεται από την ζέστη.

7. Η « θάλασσα θα μετατρέπει σε μαύρο χρώμα και πολλά ζώα μέσα και έξω πεθαίνουν”: σημαίνει τις πετρελαιοκηλίδες που έχουν κάνει ανυπολόγιστη ζημιά στους  ωκεανούς και τη ζωή σε αυτούς.

8. “Οι νέοι θα έχουν μακριά μαλλιά”:  απεικονίζει τους χίπις της δεκαετίας του 1960.

9. Μια κατοικίας στους ουρανούς θα πέφτει με μεγάλη ταχύτητα,  θα εμφανιστεί ως ένα μπλε αστέρι: σημαίνει ό Διαστημικός Σταθμός Skylab που εμφανίστηκε μπλε, καθώς έπεσε στη γη.

Προφητείες για το μέλλον

Φυσικές καταστροφές, όπως πλημμύρες και τους σεισμούς, δήλωσαν ότι είναι τα προειδοποιητικά σημάδια  του επερχόμενου καθαρισμού.

Ο ηγέτης των Χόπι,  Τόμας Μπανιάκγια, είχε την ευκαιρία να μιλήσει στα Ηνωμένα Έθνη το 1992. Όταν μίλησε με τους ηγέτες του κόσμου, είπε:

“Εάν εμείς οι άνθρωποι δεν ξυπνήσουμε με τις προειδοποιήσεις, ή μεγάλος καθαρισμός θα έρθει να καταστρέψει αυτόν τον κόσμο ακριβώς όπως τους προηγούμενους κόσμους που καταστράφηκαν.”

Ο Μπανιάκγια πήγε για να εξηγήσει ότι έχουμε δύο δρόμους. Ένα μονοπάτι που  αντιπροσωπεύει την τεχνολογία, χωριστά από τη φύση, και ένα που οδηγεί στην καταστροφή.

Η δεύτερη οδός είναι η αρμονία με τη φύση που θα οδηγήσει σε έναν παράδεισο.

Ο γέροντας Νταν Εβεχέμα

-> άτομα που ζουν ανέμελα : ο πνευματικός ηγέτης Διευθύνων Νταν Εβεχέμα μίλησε για την ανθρωπότητα ότι γίνεται απρόσεκτη, και ότι αυτή η απροσεξία θα οδηγήσει σε καταστροφή.

Μίλησε επίσης για τη βαριά βιομηχανία ότι θα γίνει απρόσεκτη, και το πώς αυτό θα οδηγήσει σε μια αλλαγή στους χρόνους. Αναφέρει ότι κάποιοι άνθρωποι θα ψάξουν για “ένα νέο τρόπο ζωής” για να τους βοηθήσει να προσαρμοστούν στις αλλαγές αυτές.

-> Λήστεψαν της γης των Πόρων : Ο Αρχηγός μίλησε επίσης για τη βιομηχανία εξαντλώντας τους φυσικούς πόρους της γης, με την πεποίθηση ότι αυτά τα πράγματα ποτέ δεν θα εξαντληθεί. Αυτό θα οδηγήσει σε έλλειψη καυσίμων, ελλείψεις σε τρόφιμα και χρήματα που δεν έχουν αξία.

-> Διεφθαρμένοι ηγέτες θα κυνηγηθούν : Ο Εβεχέμα προειδοποίησε ότι οι άνθρωποι θα αυξηθούν και θα κουραστούν από τους διεφθαρμένους πολιτικούς και θα συνασπιστούν για να αγωνιστούνε για την ειρήνη, την πραγματοποίηση για τους πολιτικούς ηγέτες τους που θα είχαν αποτύχει. Αυτοί οι ηγέτες θα κυνηγηθούν, και τελικά θα κυνηγήσουν ακόμη και ο ένας τον άλλον.

-> Η Αναπαλαιωμένη Γη : Ο Εβεχέμα μίλησε για μια τελική μάχη, όπου οι απελευθερωτές θα προέρχονται από τα δυτικά για να καθαρίσουν την καρδιά των ανθρώπων και να αποκαταστήσουν τη γη. Αυτή η μάχη λέγεται ότι θα είναι η τελική μάχη μεταξύ του καλού και του κακού.

-> Γ ‘Παγκόσμιος Πόλεμος : Η προφητεία προειδοποιεί επίσης για έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που θα ξεκινήσει από την Κίνα, την Ινδία, την Παλαιστίνη και την Αφρική. Λέει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα καταστραφούν από μια «κολοκύθα από στάχτες», η οποία θα μπορούσε να σημαίνει ένα πυρηνικό όπλο.

Αυτό θα προκαλέσει τα νερά να βράζουν, τη γη να καεί και ότι κανένα φάρμακο δεν θα μπορεί να θεραπεύσει. Σύμφωνα με την προφητεία, οι μόνοι που θα σωθούν από την καταστροφή αυτή είναι η  ίδιοι οι Χόπι,  ( αυτό γιατί ήδη όπως έχουμε πει σε άλλα άρθρα έχουν προέρθει από την Μέση Γη οπότε αν καταστραφούν οι Χόπι στην επιφάνεια κάποια στιγμή ο μισός λαός τους που βρίσκεται < μέσα > όπως λένε θα ξανά βγει στην επιφάνεια ).

-> Η σωτηρία Σύμφωνα με πολλές από τις διδασκαλίες των Χόπι, προφητεύει αυτά μπορεί  να μην είναι  απόλυτα.  Αν οι άνθρωποι της γης μάθουν να ζουν ειρηνικά και σε αρμονία με τη φύση, η καταστροφή της γης μπορεί να αποφευχθεί.

Εάν πιστεύετε στις προφητείες των Χόπι ή όχι, πάρτε το σαν σοφές συμβουλές.

Όπως βλέπουμε η διαφθορά στις  κυβερνήσεις  καθώς και στις επιχειρήσεις, φαίνεται ότι η καλύτερη λύση είναι να επιστρέψουμε στα βασικά – να αναζητήσουμε τι είναι καλύτερο για τον πλανήτη και για εκείνους που ζουν σε αυτό, αντί να αναζητούμε τα δικά μας εξελικτικά συμφέροντα.

 

Όλα όσα ειπώθηκαν έχουν γίνει ακόμα και για του ηγέτες το μόνο που δεν έχει γίνει ακόμη είναι η καταστροφή ο < καθαρισμός > όπως έχει ειπωθεί…. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


2 σκέψεις στο “ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΧΟΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜEΛΛΟΝ!!!!

 1. Τα παρακάτω λόγια εκφράζουν την καρδιά μου.
  Αφιερωμένο σε όλες τις φυλές των Ινδιάνων που
  εξαφανίστηκαν από εμάς,τους(πολιτισμένους) ευρωπαίους!

  Μια σταγόνα νερό κρύβει μέσα της όλα τα μυστικά των
  ωκεανών.Μια μονάχα κίνηση του νου κρύβει μέσα της όλες
  τις κινήσεις όλων των νόμων της ύπαρξης.
  Το αίμα που τρέχει μέσα μας γεννιέται από το αίμα της
  Γήινης Μητέρας.Το αίμα της πέφτει από τα σύννεφα,ξεπηδά
  από τη μήτρα της γης,μουρμουρίζει στα ρυάκια των βουνών,
  ρέει πλατιά στα ποτάμια των πεδιάδων,κοιμάται στις λίμνες,
  μαίνεται στις τρικυμισμένες θάλασσες.
  Ο αέρας που αναπνέουμε γεννήθηκε από την αναπνοή της
  Γήινης Μητέρας μας.Η αναπνοή της είναι το γαλάζιο στα ύψη
  των ουρανών,μουρμουρίζει στις κορυφές των βουνών,
  ψιθυρίζει στα φύλλα των δασών,κυματίζει πάνω απ’τα χωράφια
  του καλαμποκιού,αποκοιμιέται στις βαθιές κοιλάδες,καίει
  στην έρημο.
  Ο κύκλος της ζωής είναι ένας κύκλος διαρκών μεταμορφώσεων
  των ενεργειών της Γήινης Μητέρας.
  Είμαστε από την ίδια στόφα που έγιναν τα άστρα,οι πλανήτες,
  οι κομήτες,οι γαλαξίες και τα νεφελώματα.Έχει και η γη μας
  πνεύμονες,νεφρά,καρδιά,τσάκρα.Έχει και η γη μας ζωή,κίνηση,
  αναπνοή,φωνή,αντιδράσεις.Παίρνει κι αυτή τις βιταμίνες της από
  τον Ήλιο και από τους πλανήτες που ακολουθούν τις αιώνιες
  τροχιές τους,υπακούοντας στη σοφία του Δημιουργού των Πάντων.
  Όλοι μας γνωρίζουμε ότι είμαστε αναπόσπαστα μέρη αυτών των
  στοιχείων.Είμαστε Φωτιά.Είμαστε Γη.Είμαστε Νερό…Σ’αυτές τις
  γλώσσες μιλάς με τη Γη,μιλάς με τα πουλιά και με τα ζώα,με
  την ίδια τη φωνή τους,με την ίδια καρδιά…

  Το τραγούδι των κρυστάλλων,Δ Κουτσούκης.

Αφήστε μια απάντηση