ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ Η ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!;!

ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ Η ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!;!

 

Και τι δεν έγινε μετά από την είδηση που ανεβάσαμε από διάφορους << ερευνητές >> εδώ στην Ελλάδα με το να θέλουν να  εδραιώσουν την θέση τους με το να χτυπιούνται και να δίνουν ο ένας στον άλλον συγχαρητήρια ότι και καλά με << τάπωσαν >> με ύβρεις και διάφορα αλλα διακοσμητικά επίθετα!!!! Με το να φέρνουν αποδείξεις ότι πρόκειται για πλαστό εξωγήινο από την εξής διεύθυνση http://www.amazon.com/REALISTIC-ALIEN-Filled-Halloween-Haunted/dp/B00F46FO9W!!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που λένε ότι λένε!!!! Το κουκλάκι είναι η τέλεια συγκάλυψη και από 300 κομμάτια έχουν μείνει μόνο 6 όπως λέει και το ΑΜΑΖΟΝ δηλαδή το έχουν γραμμένο κανονικά οι Αμερικανοί!!!! Δηλαδή αυτά είναι τα στοιχεία σας που τόσο περίτεχνα και με καμάρι και καλά τρίψατε στην μούρη μου όπως είπε κάποιος από εσάς!!;!! Μάλιστα!!!! Ήδη οι Αμερικανοί έχουν δηλώσει σε πολλές ιστοσελίδες τους ότι θα πρέπει να φτιάξουν κάτι ποιο σοβαρό για να πείσουν τον κόσμο από αυτό το κουκλάκι!!!! Το πήρατε να δείτε πως είναι και τι χρώμα έχει!;!

Ας δουμε όμως τις ποιο γνωστές ιστοσελίδες πως το παρουσίασαν:

http://beforeitsnews.com/beyond-science/2014/10/ufo-crash-the-military-had-taken-a-dead-alien-real-or-fake-2447782.html

http://spotmais.com/1622/as-fans-mais-malucas-do-mundial-2014

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KOqvI41MXyo[/youtube]

Ειδικά αυτή η διεύθυνση λέει ότι το βίντεο έχει αναρτηθεί από το 2012 όπου παρόλη την έρευνα που κάναμε δεν το βρήκαμε να έχει παιχτεί κάπου το 2012 ως πραγματικό βίντεο!!!! http://www.theufochronicles.com/2014/10/video-of-captured-alien-goes-viral.html

Για να δείτε ότι το κουκλάκι στο ΑΜΑΖΟΝ δεν είναι το μοναδικό υπάρχει και στο e-bay, οπότε μιλάμε για την απόλυτη συγκάλυψη αν είναι αληθινός ο εξωγήινος τελικά!!!! Σας το λέω διότι στο e-bay είναι ποιο φτηνό αν θέλετε να το πάρετε!!!! http://www.ebay.com/itm/LIFE-SIZE-ALIEN-PROP-UFO-FX-Jordu-Schell-Realistic-Latex-Halloween-Haunted-House/121459990133?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20140602152332%26meid%3D5316085ee7124058bf2ba037f4ecd42c%26pid%3D100011%26prg%3D20140602152332%26rk%3D1%26rkt%3D10%26sd%3D140980498320

Επίσης επειδή μου δείχνετε κούκλες νομίζετε ότι είναι η μόνη που έχει βγει προς πώληση και νομίζετε ότι κάνατε κάποια μεγάλη ανακάλυψη!!;!! Δείτε τις παρακάτω διευθύνσεις και παραγγείλτε όσες θέλετε!!!! Διότι αν σταθουμε παιδιά στο θέμα της συγκάλυψης τότε όλοι οι εξωγήινοι είναι ψέμα και πρόκειται για την μεγαλύτερη συγκάλυψη συνομωσίας της παιχνιδοβιομηχανίας που έγινε ποτέ!!!! Ιδού οι διευθύνσεις:

http://www.pinterest.com/nelliesmeadow/simon-laurens-dolls/

http://doll-mart.forumotion.com/t472-new-alien-baby-reborn-doll-kit-coming-soon-by-karrie-lapointe

Τώρα ας δουμε κάτι άλλο που τα πιστοποιούν όλα αυτά τα οποία λέω μια από τις ποιο περίεργες περιπτώσεις με κούκλες εκτός και αμφισβητείτε τον πλέον θρύλο ειδικό ουφολόγο και επιστήμονα Lockheed Martin ( Λόκχιντ Μάρτιν ):

http://deadstate.org/look-at-this-before-you-share-that-silly-ufo-death-bed-confession-video/

http://www.openminds.tv/lockheed-martin-scientist-says-really-aliens-ufos-area-51/30767

Μήπως και ο David Sereda και ο  Boyd Bushman και αυτοί λένε ασυναρτησίες όπως και γω!;! Για δείτε εδώ και συγκρίνετε με το αμέσως ποιο πάνω θέμα και μετά με το φλέγων θέμα μας: http://www.coasttocoastam.com/show/2014/11/02

Δείτε εδώ ποιο εξειδικευμένες κούκλες- αποκριάτικες: http://www.thehorrordome.com/alien-mind-control-mask.aspx

Δείτε κι αυτό το τελευταίο από τα χιλιάδες εκεί έξω που κυκλοφορούν ως θέμα συγκάλυψης τα οποία δεν τα λέω εγώ για να εξηγούμαστε αλλα κορυφαίοι επιστήμονες ουφολόγοι, και μιας και μιλάτε για  ανακάλυψη από το ΑΜΑΖΟΝ δυστυχώς σας έχουν προλάβει άλλοι δείτε αυτήν την ιστοσελίδα όπου μπορείτε να αποκτήσετε τον εν λόγο εξωγήινο όπου είναι και το φλέγων θέμα μας σε κανονικές διαστάσεις: http://www.hauntedprops.com/category-s/26.htm

Γιατί άραγε όλα αυτά!;! Τόση αντιγραφή!;! Μα γιατί άλλο!!!! δεν υπάρχει ποιο τέλεια συγκάλυψη σε όλα τα γεγονότα με τους εξωγήινους!!!!

Εσείς όμως δεν σταθήκατε σε αυτά τα οποία είναι τα σοβαρά αλλα στο πώς να με χλευάσετε και να βρίσετε, ειδικά ερευνητές που δεν είχα κάτι πριν μαζί τους περνώντας μηνύματα στον κόσμο ότι εγώ τα έχω κάνει αχταρμά!!!!

Το μόνο που έθεσα είναι ότι αν είναι ψεύτικο για ποιο λόγο έγινε και δεύτερον ότι σαν εξωγήινος είναι τέταρτου είδους όπως τους είχε καταχωρήσει σε κατάταξη ο Γουίλιαμ Κούπερ!!!! Πραγματικά όμως τώρα, γιατί δεν κολλήσατε σε κάποιο άλλο γεγονός και κολλήσατε σε αυτό με τόσο πάθος!!!! Ιδιαίτερα εδώ στην χώρα μας!!!! Ψάχτε να δείτε και θα δείτε ότι πουθενά δεν έχει γίνει τέτοια αντιπαράθεση στον κόσμο εκτός εδώ!!!! Αυτό μάλλον σημαίνει ότι είστε << ξερόλες >> όπως πολύ σωστά τοποθέτησε την γνώμη του ο κύριος Βασίλης Μπαντίδης και προσπαθείτε να υποβιβάσετε κάποια στοιχεία ή θέματα για να περαστεί η δικιά σας γνώμη για κάποια << ΛΑΗΚ >>  ή ποιος θα χλευάσει καλύτερα τον άλλον!!!! Δεν θέλετε κάτι το σοβαρό με διάλογο αλλα γιούχα!!!! Δείτε τα στοιχεία και άλλη φορά μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα!!!! Πάντως ο εξωγήινος κούκλα στο e-bay και στο ΑΜΑΖΟΝ είναι ακριβώς μην τον πάρετε!!!! Παίζει το ίδιο κουκλάκι στην Κίνα με 5 δολάρια…. Ψάχτε το δεν κάνω πλάκα!!!! Τώρα αν τον θέλετε ως αλήθεια σε κανονική έκδοση στην τελευταία διεύθυνση που σας έδωσα!!!!

Μα όλα αυτά είναι φανερό ότι έγιναν για να καλύψουν μια κατάσταση είτε ψεύτικη είτε αληθινή!!!! Το ερώτημα παραμένει όμως και δεν έχετε απαντήσει σε αυτό, αν είναι ψεύτικο για ποιο λόγο το έφτιαξαν!;! Όχι βέβαια για να πουλάνε κουκλάκια όπου οι πωλήσεις είναι 3% με στοιχεία από το e-bay  από τα κέρδη!!!! Ποιος είναι ο λόγος!!;!! Αν είναι αληθινό την γνώμη μου την έχω πει …..

Αν είστε πραγματικοί ερευνητές αυτά θα έπρεπε να σας καίνε και όχι το πώς να γιουχάρετε κάποιον άλλον ερευνητή!!!! Από το να λέτε όλα αυτά κάντε μια σωστή έρευνα ρε παιδιά και σταματήστε την γιούχα δεν αρμόζει σε σωστούς ερευνητές!!!! Τώρα επειδή κάποιοι έθεσαν το θέμα ότι δεν είμαστε αξιόπιστοι…. Αφήστε τον κόσμο να το κρίνει έτσι και αλλιώς δεν έχετε να χάσετε κάτι από εμάς εδώ…. Σήμερα είμαστε αύριο όχι!!!! Όπως ξαφνικά εμφανίστηκα να δώσω κάποια στοιχεία έτσι ξαφνικά μπορεί και να χαθώ πάλι…. Μην σκάτε, όμως θα πρέπει σαν ερευνητές να ψάχνετε καλά και τις δυο πλευρές σχετικά με το τι φαίνεται ή ακόμα και το τι πιστεύετε!!!!

Επίσης αν κάποιος το ψάξει θα το βρει σε πολύ λίγες ιστοσελίδες παγκοσμίως, Ψάχτε το…. Όχι γιατί είναι ψεύτικο ή αληθινό…. Αν το βρείτε θα σας παραδεχτώ αν δεν το βρείτε θα σας το πω εγώ στο μέλλον το γιατί….έχω ξανά πει μην βιάζεστε να κατηγορήσετε κάποιον ….δεν μιλάω χωρίς αποδείξεις!!!! Δεν θα ξανά ασχοληθώ με αυτό το ζήτημα αυτό οι αναγνώστες είναι εκείνοι να κρίνουν από μόνοι τους για το θέμα αυτό αλλα και για πως το διατύπωσα και στα προηγούμενα δυο άρθρα μου αλλα και στην εκπομπή του Κυρίου Βασίλη Μπαντίδη!!!! Μια και θέλετε να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους…. ξέρετε τώρα εσείς, όχι διάλογος γιούχα και ύβρεις!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις, σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση