ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ…… ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!!

ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ…… ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!!

 

Ίσως με το προηγούμενο άρθρο κάποιοι να μην κατάλαβαν πολλά!!!! Ίσως λέω!!!! Για αυτό αποφάσισα να συνεχίσω με ποιο πολλές αποκαλύψεις για να πειστούν!!!! Κάποιοι είπαν ότι μάζεψα πληροφορίες και τις τοποθέτησα!!!! Ναι αλλά και πρόσθεσα στοιχεία, πιστεύω ότι η τοποθέτηση δεν ήταν επαρκής διότι ίσως κάποιοι να είχαν ξανά διαβάσει κάποια από αυτά!!!! Ωραία λοιπόν ας πάμε σε καινούρια ξεκινώντας με ένα από το ποιο πρόσφατο ιστορικό γεγονός του πλανήτη μας με τον δορυφόρο Ροζέτα:

Η ευρωπαϊκή αποστολή Rosetta έγραψε ιστορία με την πρώτη προσεδάφιση σε κομήτη!!!! Μόνο που το αντικείμενο 67P δεν είναι κομήτης αλλά δημιούργημα εξωγήινων, αποκαλύπτουν ειδικοί που γνωρίζουν από UFO!!!!

Μια << εναλλακτική >> θεωρία για το Rosetta παρουσιάζεται στο UFOSightingsDaily.com ( ΟΥΦΟ Σάητινγκ Ντέηλη ), το οποίο δημοσιεύει ένα email που ότι εστάλη ανώνυμα από υπάλληλο της ESA, της ευρωπαϊκής διαστημικής υπηρεσίας!!!!

<< Μην πιστέψετε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ότι μια διαστημική υπηρεσία θα αποφάσιζε ξαφνικά να ξοδέψει δισεκατομμύρια δολάρια για να κατασκευάσει και να στείλει ένα σκάφος σε ένα ταξίδι 12 ετών, μόνο και μόνο για να τραβήξει μερικές κοντινές εικόνες ενός κομήτη που επιλέχθηκε τυχαία >> γράφει το μήνυμα αυτό!!!!

<< Ο κομήτης 67P δεν είναι κομήτης >> συνεχίζει. << Πριν από 20 χρόνια, η ΝASA άρχισε να λαμβάνει ραδιοεκπομπές άγνωστης προέλευσης. Αργότερα θα γινόταν γνωστό ότι πιθανότατα προέρχονταν από την κατεύθυνση αυτού που ονομάζουμε σήμερα κομήτης 67P!!!! Στο εξωτερικό του φέρει ίχνη ενός αφύσικου εδάφους και μηχανικών εξαρτημάτων >>!!!!

<< Ό,τι κι αν είναι αυτό το αντικείμενο, δεν ζήτησε να το βρούμε και να το εξετάσουμε >> προειδοποιεί!!!

Σχολιάζοντας το μήνυμα, ο συνεργάτης του δικτυακού τόπου Σκοτ Ουόρινγκ εκτιμά ότι τα << σήματα >> ( άμα θέλετε να ακούσετε τα σήματα αυτά ήχους πατήστε ΕΔΩ ) που εκπέμπει ο κομήτης είναι χαιρετισμοί από εξωγήινους!!!! << Πιστεύω ότι η προσεδάφιση του σκάφους της ESA ήταν το ισοδύναμο μιας χειραψίας!!!! Η επόμενη κίνηση θα έρθει σύντομα!!!! Γράφει!!!!

Όσον αφορά τους ήχους που κατέγραψε το Rosetta στον κομήτη, ο Ουόρινγκ θεωρεί ότι πρόκειται για απόπειρα επικοινωνίας!!!!

<< Κατά τη γνώμη μου δεν είναι κώδικας >> λέει!!!! << Είναι ο τρόπος με τον οποίο οι εξωγήινοι επικοινωνούν μεταξύ τους χωρίς να μιλούν!!!! Ένα είδος τηλεπάθειας που μεταφράστηκε σε πρωτόγονα ραδιοκύματα!!!! Αυτές είναι οι σκέψεις τους!!!! Δεν μιλούν >>!!!!

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη θεωρία συνωμοσίας που εμπνέει το Rosetta!!!! Τον Σεπτέμβριο, το BP Earth Watch (  ΒΡ Ερθ Γουάτς ) δημοσιοποίησε βίντεο που υποτίθεται ότι έδειχνε δύο UFO να ίπτανται γύρω από τον κομήτη, πάνω στον οποίο διακρίνεται κάτι που μοιάζει με κεραία!!!!

<< Αυτές οι εικόνες δεν είναι φυσιολογικές >> προειδοποιούσε ο αφηγητής!!!!

 Πως τα παρουσιάζουν όμως ε!;! Σιγά σιγά, πάμε παρακάτω:

Από τη μια το μοντέλο πρόβλεψης σεισμών του Ηλία Τσιάπα προέβλεπε μεγάλο σεισμό την 6η Δεκεμβρίου 2014!!!!

Τώρα έρχεται η ανακοίνωση της NASA για σκοτεινές μέρες στις 6 Δεκεμβρίου!!!!

Έχουμε και την τετράδα των κόκκινων φεγγαριών!!!

Ας δούμε τώρα τι γράφει και η Αποκάλυψη!!!!

<< Στο 6ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης υπάρχει μια περιγραφή των γεγονότων (σημείων) που θα συμβούν μόλις πριν από τον Ερχομό του Χριστού:

“Ο ήλιος έγινε μαύρος, σαν τρίχινος σάκος, και το φεγγάρι έγινε σαν αίμα· και τα αστέρια του ουρανού έπεσαν στη γη, όπως η συκιά ρίχνει τα ανώριμα σύκα της, όταν σείεται από έναν δυνατό άνεμο” (Αποκάλυψη 6:12)!!!!

Αυτά είναι τα ίδια σημεία που περιέγραψε ο Χριστός στον Ματθαίου 24:29: “Κι αμέσως, ύστερα από τη θλίψη εκείνων των ημερών, ο ήλιος θα σκοτεινιάσει, και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως του, και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό, και οι δυνάμεις των ουρανών θα σαλευτούν”!!!!

Η Αποκάλυψη προσθέτει μια ακόμα λεπτομέρεια:

Θα γίνει “ένας μεγάλος σεισμός… και κάθε βουνό και νησί κινήθηκαν από τους τόπους τους” (Αποκάλυψη 6:14)!!!! Ο ίδιος σεισμός περιγράφεται και στο κεφάλαιο 16· εκεί προστίθεται επιπλέον ότι “μεγάλο χαλάζι, μέχρι ένα τάλαντο, κατέβαινε από τον ουρανό επάνω στους ανθρώπους” (Αποκάλυψη 16:18-21)!!!! Τελικά, “ο ουρανός (θα) αποχωριστεί σαν τυλιγμένο βιβλίο” (Αποκάλυψη 6:14) !!!!!>>.

Είναι και αυτό που διαβάσατε ένα είδος συνομωσίας μα ας πάμε παρακάτω:

Η Microsoft ( Μάηκροσοφτ ) περνά μηνύματα μέσω των Wingdings ( Γουιήνγκντινγκς )!!!! Σίγουρα θα θυμάστε ότι ο αριθμός πτήσης της United Airlines ( Γιουνάιτεντ Έρλαηνς ) που συνετρίβη επάνω στους πύργους, γραμμένος στο Word ( Γουόρντ ) με γραμματοσειρά Wingdings έδειχνε σε σύμβολα δύο πύργους, ένα αεροπλανάκι, μια νεκροκεφαλή με κόκαλα και το αστέρι του Δαβίδ!!!! Η θεωρία συνωμοσίας είναι, όμως, πολύ παλαιότερη από όσοι κάποιοι πιστεύουν!!!! Αφού ήδη από το λανσάρισμα της δεύτερης έκδοσης των Windows ( Γουήντοους ), οι… συνωμοσιολόγοι είχαν ανακαλύψει ότι το ακρωνύμιο της Νέας Υόρκης, NYC, γραμμένο σε Wingdings έβγαζε τη γνωστή νεκροκεφαλή με τα κόκαλα δίπλα στο αστέρι του Δαβίδ δίπλα στη χειρονομία με το σηκωμένο αντίχειρα. Αυτό, βεβαίως, ερμηνεύθηκε ως προτροπή για τη δολοφονία των Εβραίων της Νέας Υόρκης!!!! Η Microsoft από την πλευρά της έχει επανειλημμένα αρνηθεί τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι τα σύμβολα της γραμματοσειράς είναι εντελώς τυχαία, αλλά παρόμοιοι συνδυασμοί << ανακαλύπτονται >> διαρκώς ρίχνοντας λάδι στη φωτιά!!!!

Και όμως ….. !!!

Συνεχίζω…: 

Το KFC ( ΚΦΣ ) προκαλεί ανικανότητα στους μαύρους σύμφωνα με την πιο απίθανη, ίσως, θεωρία συνωμοσίας, η Ku Klux Klan ( Κου Κλούξ Κλάν ) όχι μόνο ζει και βασιλεύει, αλλά διαχειρίζεται και το franchise ( Φρανσάηζ ) της αλυσίδας fast food KFC ( Φάστ Φούντ ΚΦΣ ), πράγμα που της δίνει τη δυνατότητα να εμποτίζει τα παγκοσμίως διάσημα κοτόπουλα με μια ουσία ικανή να προκαλέσει ανικανότητα στους μαύρους άνδρες!!!! Γεγονός, οι κουκούλες είναι ότι έχουν πέσει και ο αφανισμός ενός πληθυσμού περνά, όπως και ο έρωτας, από το στομάχι!!!! Η θεωρία ξεκίνησε από την επίσης αναληθή συσχέτιση του ιδιοκτήτη της επιχείρησης Kentucky Fried Chicken, Colonel Sanders ( Κεντάκι Φράηντ Τσίκεν, Κόλονελ Σάντερς ), με την Ku Klux Klan, και τον αστικό θρύλο που ήθελε τη διαθήκη του να αφήνει το 10% των ετήσιων εσόδων της αλυσίδας στην οργάνωση!!!!

Κάτι άλλο….: 

Οι Ναζί είχαν βάση στη Σελήνη!!!! Έχουμε γράψει πρώτοι πολλά άρθρα για αυτό!!!! Οι μυστικιστικές θεωρίες σχετικά με τον Χίτλερ, την τεχνολογία που ανέπτυσσε και τις συναντήσεις του με πλάσματα του << κάτω >> και << έξω >> κόσμου είναι τόσο πολλές που θα μπορούσαν να γεμίσουν βιβλίο μόνες τους!!!! Μία από αυτές, σύμφωνα με την οποία οι Ναζί είχαν αναπτύξει την τεχνολογία που τους επέτρεπε να κατασκευάζουν αεροσκάφη με την αεροδυναμική και τη μορφή των ιπτάμενων δίσκων, υποστηρίζει ότι είχαν προσγειωθεί στη σελήνη ήδη από το 1942, και μάλιστα ότι διατηρούσαν αεροπορική βάση εκεί!!!! Η οποία βάση είχε θέσει τα θεμέλια για τη γνωριμία του Φύρερ με μισή ντουζίνα εξωγήινους πολιτισμούς, μεταξύ των οποίων και οι υποχθόνιοι Reptilians ( Ρεπτίλιανς )!!!! Η σύνδεση με την πρώτη θεωρία του παρόντος άρθρου (μπορεί και να μην) είναι καθαρά συμπτωματική, όποιος θέλει να διαβάσει το άρθρο για την βάση των Ναζί στην Σελήνη ας πατήσει ΕΔΩ!!!! 

Είμαι σίγουρος ότι σας φαίνονται απίστευτα αυτά τα τρία παραδείγματα τα οποία σας παρουσίασα!!!! Αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο απίστευτα φαίνονται τόσο πιστευτά είναι ως αποδείξεις των εναντίων με πολλές κρυφές πτυχές από πίσω τους αν κάποιος το ψάξει!!!! Ψάξτε το και θα δείτε πόσο δίκιο έχω….!!!!

Ας προχωρήσουμε….:

Ο όρος << Συνωμοσιολογία >> διαδόθηκε από τον ακαδημαϊκό Frank P. Mintz ( Φρανκ Π. Μίντζ ) στη δεκαετία του 198!!!!. Σύμφωνα με τον Mintz, Συνωμοσιολογία σημαίνει << πίστη στην επικράτηση των συνωμοσιών στην εξέλιξη της ιστορίας >>!!!! Ο Noam Chomsky, ( Νόαμ Τσόμσκι ) γλωσσολόγος και μελετητής, αντιπαραβάλλει την θεωρία συνωμοσίας ως περισσότερο ή λιγότερο το αντίθετο της θεσμικής ανάλυσης!!!! Σε θεωρίες συνωμοσίας έχουν εμπλακεί ολόκληροι λαοί, αλλά και πολλοί ηγέτες, με πιο τρανταχτά παραδείγματα τους Χίτλερ και Στάλιν, αλλά και του αντικομουνιστικού παραληρήματος του Τζόζεφ Μακάρθι στις ΗΠΑ ( ο όρος Μακαρθισμός περιγράφεται ως << κάθε πρακτική πολιτικών διώξεων εις βάρος πολιτών και συγκεκριμένων πεποιθήσεων με την καλλιέργεια κλίματος εκφοβισμού και με την κατασυκοφάντησή τους >> στο Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Γ. Μπαμπινιώτη ), τους πολέμους στον Άξονα του Κακού και Καλού, την στοχοποίηση λαών, φυλών, οργανώσεων, θρησκειών, που όλα έχουν οδηγήσει σε καταστροφές κλίμακας ή στην πιο απλή εκδοχή τους έχουν αναστείλει την εξέλιξη των κοινωνιών!!!!

Ελπίζω μέχρι εδώ να έχετε καταλάβει τι σημαίνει συνομωσία….!!!!

Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας!!;!!  Ποια είναι η ψυχολογική βάση της πίστης σε θεωρίες συνωμοσίας!!;!!

Ο πολιτικός επιστήμονας Michael Barkun ( Μάικλ Μπάρκουν ) προσδιορίζει τρεις τύπους των θεωριών συνωμοσίας:
Όταν μια συνωμοσία είναι υπεύθυνη για ένα μεμονωμένο γεγονός (όπως οι Δίδυμοι Πύργοι)!!!

Θεωρίες  συνωμοσίας συστημικού τύπου  – όταν μια ενιαία οργάνωση έχει ως στόχο να αποκτήσει τον έλεγχο μάζας ( όπως οι Εβραίοι, οι Ελευθεροτέκτονες, η Καθολική Εκκλησία κ.λπ. )!!!!
Οι σούπερ-συνωμοσιολογικές θεωρίες, όταν πολλές συνωμοσίες που συνδέονται μεταξύ τους λειτουργούν από κοινού για έναν κοινό στόχο ( όπως η Νέα Παγκόσμια Τάξη )!!!!
Αλλά όλα αυτά έχουν κάτι κοινό!!;!! Όλες οι θεωρίες συνωμοσίας ισχυρίζονται ότι πολύπλοκες διαδικασίες διεξάγονται από κρυφές, μυστικές δυνάμεις, σε τοπικό ή παγκόσμιο επίπεδο!!!! Αναμφίβολα οι κυβερνήσεις, οι θρησκείες και άλλα θεσμικά όργανα κάνουν πράγματα που δεν γνωρίζουμε, αλλά μια θεωρία συνωμοσίας αξιοποιεί αυτό το γεγονός σε μια νέα ακραία πεποίθηση ότι αυτό που γίνεται είναι κακόβουλο, καθιστώντας τους πιθανά συνωμοτούντες τους χειρότερους εχθρούς μας!!!!

Ένας λόγος για τον οποίο οι θεωρίες συνωμοσίας είναι δημοφιλείς είναι επειδή οι άνθρωποι έχουν μια φυσική τάση να αναζητούν νόημα σε διαφορετικά τυχαία γεγονότα!!!! Ο νευρολόγος Klaus Konrad ( Κλάους Κόνραντ ) επινόησε τον όρο αποφένια το 1948 για να χαρακτηρίσει την έναρξη της παραληρητικές σκέψης στην ψύχωση – ως όρος σημαίνει την εμπειρία του να δει κάποιος νόημα, οικεία μοτίβα ή συνδέσεις σε τυχαία δεδομένα!!!!

Οι εγκέφαλοί μας έχουν εξελιχθεί για να συνδέουν τα δεδομένα και να δημιουργούν νόημα στα μοντέλα ή μοτίβα που θεωρούμε πως βλέπουμε!!!! Οι πρόγονοί μας θα είχαν σίγουρα εξελικτικό πλεονέκτημα να έχουν έναν εγκέφαλο σαν αυτόν!!! Για παράδειγμα η σύνδεση των δεδομένων << θρόισμα των φύλλων ενός θάμνου >> με την πιθανότητα αυτό το φαινόμενο να συνδέεται ( εκτός της προφανούς εξήγησης ότι το θρόισμα προκαλείται από τον άνεμο ) με την ύπαρξη λιονταριού πίσω από τον θάμνο, βοήθησε στην επιβίωση των προγόνων μας από τους ποικίλους εχθρούς που είχε και με δεδομένη την φυσική του αδυναμία να αντιπαρατεθεί σε πολλούς από αυτούς!!!!

Οι άνθρωποι δεν είναι πολύ καλοί στην εκτίμηση αν ένα θρόισμα στους θάμνους, για παράδειγμα, είναι μια απειλή ή όχι!!!! Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, το τίμημα να πιστεύουν ότι το θρόισμα οφείλεται σε ένα αρπακτικό θηρίο, μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο, παρά το αντίθετο ( υποτίμηση των δεδομένων )!!!! Δυστυχώς, οι εγκέφαλοί μας δεν έχουν εξελιχθεί για την ανίχνευση της αλήθειας από μοτίβα με ψευδή πρότυπα ή δεδομένα!!!! Δεν υπάρχει μηχανισμός ανίχνευσης λάθους στον εγκέφαλό μας!!!! Ευτυχώς όμως έχουμε την επιστημονική μέθοδο, η οποία μας επιτρέπει να εντοπίζουμε τα πραγματικά μοτίβα από τα ψεύτικα, εξετάζοντας τα αντικειμενικά στοιχεία που υπάρχουν!!!!

Μια από τις πιο γνωστές θεωρίες συνωμοσίας ήταν η πρώτη προσσελήνωση ( 1969 ) και ειδικά το φαινόμενο του << κυματισμού της αμερικάνικης σημαίας >>!!!! Με δεδομένο ότι στην Σελήνη δεν υπάρχει αέρας και ως εκ τούτου άνεμος, που να κάνει την σημαία να κυματίζει, πολλοί οδηγήθηκαν να πιστεύουν ότι η προσσελήνωση δεν έγινε ποτέ και οι σκηνές που μεταδόθηκαν στην τηλεόραση ήταν στην πραγματικότητα προϊόν της κινηματογραφικής βιομηχανίας, ώστε να χρησιμοποιηθεί η ψευδής προσσελήνωση ως προπαγάνδα των Αμερικανών ότι είχαν φτάσει πρώτοι εκεί!!!! Η εξήγηση βέβαια είναι πολύ απλή και επιστημονική – ο << κυματισμός >> προκλήθηκε από της ταλαντώσεις του μεταλλικού ιστού της σημαίας κατά την τοποθέτηση της στο έδαφος της σελήνης ( και καλά )!!!!  Η έλλειψη τριβής και αντίστασης από την έλλειψη αέρα, προκάλεσε την συνεχή ταλάντωση του ιστού, που μεταφέρθηκε στο πλαστικό ύφασμα της σημαίας!!!!

Ίσως κάποια πράγματα κάποιοι από εμάς να μην τα καταλαβαίνουν και εκεί ακριβώς είναι που ποντάρουν όλοι αυτοί οι κύριοι!!!!!

Ας συνεχίσω….

Οι άνθρωποι έχουν την τάση να πιστεύουν ότι ένα σημαντικό γεγονός θα έχει μια σημαντική αιτία!!!!  Αυτό προϋποθέτει αυτό που ονομάζουμε Κοινή Λογική!!!! Εξάλλου, η γνωστή λατινική ρήση Cui Bono ( Κιούι Μπόνο – ποιος ωφελείται ), συνοψίζει την τάση του ανθρώπου να ψάχνει πίσω από τα φαινόμενα, για εξηγήσεις που μπορεί να τις απαρτιώσει λογικά ή τουλάχιστον με λογικοφανή τρόπο!!!!

Ένα άλλο χαρακτηριστικό των θεωριών συνωμοσίας η << φυσική >> παρανοϊκότητα του Ανθρώπου!!!! Το να είναι κάποιος παρανοειδής για πιθανές απειλές είναι χρήσιμο, επειδή καθιστά το Άτομο πιο προσεκτικό σε πιθανή απειλή!!!! Στη σύγχρονη εποχή, πολλοί άνθρωποι αναγνωρίζουν τις οργανώσεις της θρησκείας, της κυβέρνησης, των οικονομικών λόμπι και άλλων ως απειλές – το οποίο είναι κατανοητό, δεδομένου ότι έχουν ισχυρή θέση και επιρροή!!!! Έτσι, καθίσταται επιφυλακτικός έως παρανοειδής σε ότι αφορά δραστηριότητες αυτών!!!! Αυτή η παράνοια μπορεί στη συνέχεια να οδηγήσει σε θεωρίες συνωμοσίας!!!! Μερικοί μελετητές έχουν υποστηρίξει ότι υπάρχει το στοιχείο της Προβολής στο Συνωμοσιολογία και εκδηλώνεται με τη μορφή της απόδοσης των ανεπιθύμητων χαρακτηριστικών του εαυτού μας με τους συνωμότες!!!! Μια μελέτη του 2011 διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας, εφόσον αυτοί οι ίδιοι θα είναι πιο πρόθυμοι να συμμετάσχουν σε μια συνωμοσία, όταν θα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με τους δήθεν συνωμότες!!!!

Από την άλλη βέβαια, είναι τελείως άδικο να χαρακτηρίζονται όλες οι θεωρίες συνωμοσίας ως παράλογες ή παρανοϊκές, δεδομένου ότι αρκετές θεωρίες συνωμοσίας έχουν αποδειχθεί αληθινές!!!! Αλλά ακόμα και η συγκρότηση ενός αντίθετου πόλου – αυτόν της << αντί-συνωμοσιολογίας >>, είναι από μόνη της μια συνωμοσιολογική ανταπάντηση στις συνωμοσίες που υπακούει στην λογική ότι << ότι δεν μπορεί να αποδειχθεί άμεσα και πειστικά, είναι συνωμοσιολογία, με απώτερο στόχο την συκοφάντηση, οπισθοδρόμηση, αναστολή προόδου κλπ. κλπ >>!!!! Μέχρι λοιπόν να υπάρχει σοβαρή ένδειξη για τις συνωμοσίες δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε άκριτα σε αυτές, αλλά ούτε να αρνούμαστε δογματικά την διερεύνηση τους!!!!

Ας δούμε τώρα κάποιες σοβαρές αποδείξεις…. Κάτι που είχε γίνει στην χώρα μας και πολλοί λίγοι το γνωρίζουν:

Στις 17 Ιουνίου του 1982 ένας άντρας φτάνει στη βάση του Ελληνικού με ειδική πτήση, προερχόμενος από το στρατηγείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες!!!! Τον συνοδεύουν δεκαοκτώ ειδικά εκπαιδευμένοι άντρες εκτός από τους συμβούλους του!!!! Δύο υψηλόβαθμοι πράκτορες της DIA ( μυστική υπηρεσία του στρατού των ΗΠΑ ) και ο αρχηγός του κλιμακίου της NSA στην Αθήνα υποδέχονται τον αρχηγό της NSA ( Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ ) ναύαρχο Ρόμπερτ Ίνμαν!!!! Επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα και κατευθύνεται προς το κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας!!!! Οι άντρες ασφαλείας που τον συνοδεύουν, καθώς και διάφοροι άλλοι που βρίσκονται εκεί, τον ακολουθούν σχηματίζοντας αυτοκινητοπομπή!!!! Τριάντα λεπτά περίπου αργότερα, σταματούν μπροστά στον αριθμό 71 της οδού Βασ. Σοφίας, όπου στεγάζεται η Αμερικανική πρεσβεία, οι σταθμάρχες της CIA, της DIA και ο αρχηγός της JUSSMAG ( ΤΖΑΣΜΑΓΚ ) στην Αθήνα!!!!! Θέμα της επίσκεψης του αρχηγού της NSA ήταν η εγκατάσταση της αμερικανικής βάσης στο Άκτιο της Πρέβεζας!!!! Ο Μπόμπη Ίνμαν είχε διατυπώσει στον τότε πρωθυπουργό, Ανδρέα Παπανδρέου, τη σφοδρή του επιθυμία να παγίωση το καθεστώς της βάσης στο Άκτιο πριν την ανάληψη της αρχηγίας της υπηρεσίας από τον διάδοχο του Λίνκολν Ντ. Φάουερ!!!! Γι’ αυτό είχε μιλήσει πολλές φορές τηλεφωνικά μαζί του, ενώ για το ίδιο ζήτημα είχαν συζητήσει και οι σύμβουλοι απεσταλμένοι του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για τον αρχηγό τους!!!!

Ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου διακατέχετο από δικαιολογημένες εσωτερικές ωδίνες, επειδή διακήρυσσε με πάθος μέγα και πατριωτισμό πρωτόγνωρο: ¨Έξω οι βάσεις…¨!!!! Αυτή ήταν η οδύνη του και οι… οδύνες του!!!! Πως λοιπόν θα δικαιολογούσε στον ελληνικό λαό μια τέτοια ενέργεια τι στιγμή που ο ίδιος είχε… ορκιστεί στην απομάκρυνση των κακών αμερικανικών βάσεων!!;!! Ωστόσο οι καλοί (;) Αμερικάνοι βρήκαν τη φόρμουλα: ολόκληρη η επιχείρηση θα χαρακτηριζόταν ¨’Άκρως Απόρρητη¨ τα ΜΜΕ δε θα άγγιζαν το θέμα και όποιοι περίεργοι αναρωτιόνταν για τα έργα στη νέα βάση, θα έπαιρναν την κοφτή απάντηση: Η περιοχή ανήκει στον (ελληνικό) στρατό… Έτσι μάλιστα… Ο ενθουσιώδης Ανδρέας Παπανδρέου είχε συμφωνήσει και η νέα βάση να εγκατασταθεί και ο ίδιος να έχει την αμερικανική άδεια να κραυγάζει: Έξω οι βάσεις!!!! Χαχαχα αχαχα για γέλια έτσι!!;!! Και για κλάματα όμως !!!!!
Ποιος θα τολμούσε να αντισταθεί στον τρομερό αρχηγό της διεθνώς πανίσχυρης NSA!!;!! Έτσι το Νοέμβριο του 1985 ήρθαν στην Ελλάδα τα αεροπλάνα AWACS ( Έηγουοκς ) και εγκαταστάθηκαν στο Άκτιο της Πρέβεζας, όπου βρίσκονται μέχρι και σήμερα!!!! Το Άκτιο έγινε τμήμα της αλυσίδας των βάσεων AWACS στην Ευρώπη!!!! Το Άκτιο επίσης αποτελεί πυρηνικό στόχο Νο 1, διότι μπορεί να μη διαθέτη πυρηνικά αλλά από εκεί κατευθύνονται, αυτό σίγουρα δεν το ξέρατε!!!!

Tα AWACS είναι πολύ αθώα Μπόινγκ 707, με μια μικρή προσθήκη: εκείνη την στρογγυλή κεραία στην ουρά σχεδόν του αεροπλάνου, που σε πλήρη ισχύ εκπέμπει 1.000.000 watt…!!!!
Εσωτερικά διαθέτη κομπιούτερ, συστήματα επικοινωνιών, οκτώ οθόνες, ραντάρ, δηλαδή εξοπλισμό αξίας εκτατών είκοσι εκατομμυρίων!!!! Οι δυνατότητες αυτού του συστήματος είναι εκπληκτικές!!!! Η ακτίνα δράσης του ιπτάμενου αυτού παρατηρητή και κατασκόπου είναι επτακόσια χιλιόμετρα δηλαδή ελέγχει περιοχή διαμέτρου 1.400 χιλιομέτρων, χρησιμοποιώντας ραντάρ ταυτόχρονα σε εκατό στόχους, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφίζουν ακόμη και τον αριθμό κυκλοφορίας ενός αυτοκινήτου σε κλειστό ή ανοικτό χώρο!!!!

Ο εντοπισμός όμως ενός εχθρικού στόχου που γίνεται με ακτίνες λέιζερ, δεν είναι η μόνη δυνατότητα!!!! Τα στοιχεία που συλλέγονται αποστέλλονται κρυπτογραφημένα στο επιχειρησιακό κέντρο που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες!!!! Το κέντρο (NSA) αφού εκτιμήσει τα στοιχεία δίνει εντολή στα AWACS, τα οποία, μόνα τους πλέον μπορούν να κατευθύνουν το σύμμαχο πυροβολικό υποδεικνύοντας στόχους!!!! Οι αρμοδιότητες και οι δυνατότητες των AWACS δε σταματούν εδώ!!!!!

Μπορούν να τυφλώσουν κάθε επίγειο ραντάρ, αποπροσανατολίζουν τα εχθρικά (και φιλικά) αεροπλάνα, αχρηστεύουν την ασύρματη επικοινωνία, (Με AWACS έγινε η τύφλωση του αιγυπτιακού αεροπλάνου που μετέφερε τους πειρατές του ΑΚΙΛΕ ΛΑΟΥΡΟ), το οποίο τελικά οδηγήθηκε στη Σικελία εκεί δηλαδή που ήθελαν οι Αμερικάνοι!!!! Με αχρήστευση των ηλεκτρονικών οργάνων έριξαν στο βυθό της θάλασσας του Αιγαίου από το Άκτιο τη μοιραία νύχτα του Ιανουαρίου του 1996, το ελληνικό ελικόπτερο, κατά τη διάρκεια της ελληνοτουρκικής κρίσης των Ίμια, όπου σκοτώθηκαν τρεις Έλληνες στρατιωτικοί!!!! Η αμερικανική διαταγή ήταν να μην πλησίαση ελληνικό ελικόπτερο στην περιοχή αλλιώς θα καταρριφθεί. Και οι << σύμμαχοι >> Αμερικάνοι το κατέρριψαν!!!!

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

 • Μέσα στη βάση του Άκτιου υπάρχει ένας τεράστιος τσιμεντένιος τρούλος με εσωτερική ατσάλινη θωράκιση, σαν μεγάλη καμπάνα προσαρμοσμένος στο έδαφος!!!! Ποιος Έλληνας επίσημος μπορεί να μας πληροφορήσει για το τι υπάρχει εκεί!!!;;;;!!! Μπορεί να μας διαβεβαιώσει αυτή τη στιγμή ότι αυτό που υπάρχει εκεί δε στρέφεται εναντίων της εθνικής μας ασφάλειας!!!;;!!!

 

 • Ποιος μπορεί να αποτρέψει την καταγραφή των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και συζητήσεων του πρωθυπουργού της Ελλάδας!!;!!

 

 • Πού και πόσες φορές σε ημερήσια βάση φωτογραφίζουν τον πρωθυπουργό ,τον πρόεδρο της δημοκρατίας και τους αρχηγούς των κομμάτων!!!;;;!!!

 

 • Σε ενδεχόμενη στρατιωτική εμπλοκή με την Τουρκία ποιο ρόλο θα παίξει η βάση του Ακτίου!!;;!! Ποιους θα τυφλώσει!!;;!! Τους Έλληνες ή τους Τούρκους!!;;!!

Καλό και απίστευτο ε!!;!! συνεχίζω…..:

Πολιτικά πρόσωπα, αξιωματούχοι και διασημότητες τραβούν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας σε κάθε τους κίνηση!!! Η στιγμή του θανάτου τους δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, πόσο μάλλον αν έχει συμβεί υπό περίεργες συνθήκες……!!!! Διαβάστε για τους δέκα θανάτους που δημιούργησαν θεωρίες συνωμοσίας, ψιθύρους και ένα πέπλο μυστηρίου που διατηρεί το μύθο των προσώπων αυτών.

 

 1.Λεχ Κατσίνσκι

Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του πρώην προέδρου της Πολωνίας, Λεχ Κατσίνσκι (1950-2010) βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για το αεροπορικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε άλλα 95 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και της κυρίας Κατσίνσκι και υψηλότατων πολιτικών και στρατιωτικών αξιωματούχων της χώρας!!!! Οι Ρώσοι απέδωσαν τις ευθύνες στους ελεγκτές και στις αντίξοες καιρικές συνθήκες και οι Πολωνοί στους Ρώσους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας!!!! Το προεδρικό αεροσκάφος τύπου Tupolev 9 (Τουπόλεβ – Tu-154 ) συνετρίβη κοντά στη ρωσική πόλη Σμόλενσκ απέχοντας μόλις 300-400 μέτρα από τον διάδρομο προσγείωσης και το γεγονός ότι κάποιοι ήθελαν νεκρό τον Κατσίνσκι φαίνεται από την αυτοκτονία (!!;!!) ενός αυτόπτη μάρτυρα και τον αυτοπυροβολισμό πολωνού εισαγγελέα που ερευνούσε την υπόθεση!!!! Δημοσίευμα έκανε λόγο για εκρηκτικά στο αεροσκάφος, άλλα σενάρια για ρωσικό << δάκτυλο >>!!!! Ο θάνατος του Λεχ Κατσίνσκι μάλλον δεν οφείλεται σε ένα κλασικό αεροπορικό ατύχημα….!!!!

 

2.Πάπας Ιωάννης Παύλος Α’

O Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Α’ (1912-1978) πρόλαβε για κάτι περισσότερο από έναν μήνα ( 33 μέρες ) να διατελέσει ποντίφικας!!!! Βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του από μία μοναχή, με το επίσημο ανακοινωθέν να κάνει λόγο για καρδιακή προσβολή!!!! Σενάρια που κυκλοφόρησαν έκαναν λόγο για δηλητηρίαση διότι ο Ιταλός ποντίφικας είχε σκοπό να διερευνήσει τα οικονομικά του Βατικανού και να μεταρρυθμίσει την Bancο Vaticana ( Μπάνκο Βατικάνα ), απειλώντας αρκετά συμφέροντα!!!! Το μυστήριο παραμένει μέχρι σήμερα!!!!

 

3.Τζέιμς Φόρεσταλ

Ο υπουργός Άμυνας του Χάρι, Τζέιμς Φόρεσταλ ( 1892-1949 ) έδωσε τέλος στη ζωή του βουτώντας στο κενό από τον 16ο όροφο ναυτικού νοσοκομείου!!!! Αντιμετώπιζε ψυχικές διαταραχές, όμως η αυτοκτονία δεν έπεισε αρκετούς!!!! Το γεγονός ότι ήταν σε τραγική ψυχολογική κατάσταση από το 1948 έως το 1949 παραμένει άλυτο μυστήριο!!!! Ο πρώην υπουργός κατήγγειλε ότι βρισκόταν υπό συνεχή παρακολούθηση πρακτόρων, ενώ μια σειρά συναντήσεων μετά την αποχώρησή του από το υπουργείο οδήγησε σε περίεργες αντιδράσεις του!!!! Ο Φόρεσταλ άφησε ένα σημείωμα, το οποίο περιείχε κομμάτι του << Αίαντα >>, της τραγωδίας του Σοφοκλή!!!! Η επίσημη ανακοίνωση ανέφερε ότι ο πρώην υπουργός πέθανε εξαιτίας της πτώσης, δεν έγινε όμως αναφορά στο τι την προκάλεσε!!!! Θεωρίες συνωμοσίας μίλησαν για δολοφονία του από σοβιετικούς πράκτορες, ενώ άλλες για εξόντωσή του από την αμερικανική κυβέρνηση εξαιτίας πληροφοριών που γνώριζε για UFO!!!! Οι συνθήκες θανάτου του πρώτου υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ παραμένουν ένα μπερδεμένο κουβάρι!!!!

 

  4.Μουαμάρ Καντάφι

Ο πρώην Λίβυος ηγέτης, Μουαμάρ Καντάφι ( 1942-2011 ) πέθανε στα χέρια των εξεγερμένων στις 20 Οκτωβρίου του 2011, οι οποίοι τον εντόπισαν τραυματισμένο μέσα σε υπόνομο, λίγο έξω από τη γενέτειρά του, τη Σύρτη!!!!  Αρχικά ακούστηκε ότι ο πρώην συνταγματάρχης σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών, όμως τελικά πέθανε από πυροβολισμό την ώρα που τον κρατούσαν οι άνθρωποι που τον ανέτρεψαν, έπειτα από δεκαετίες!!!! Για ένα πρόσωπο όπως ο Καντάφι, φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν διάφορες θεωρίες συνωμοσίας την εμφάνισή τους!!!! Μία εξ αυτών ανέφερε ότι Γάλλος πράκτορας εισχώρησε στον βίαιο όχλο που είχε περικυκλώσει τον πρώην Λίβυο ηγέτη και ήταν αυτός που τον πυροβόλησε στο κεφάλι, έπειτα από εντολή του τότε Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί!!! Κίνητρο της πράξης αυτής, σύμφωνα με τη Daily Mail ( Ντέηλη Μέηλ ), ήταν να παρεμποδιστεί η σύλληψη του Καντάφι ζωντανού και η ανάκρισή του σχετικά με τους ύποπτους δεσμούς του με τον Γάλλο πρόεδρο!!!! Το σίγουρο είναι ότι ο εκκεντρικός Μουαμάρ Καντάφι πέθανε από σφαίρα!!!!

   5.Ρον Μπράουν

O υπουργός Εμπορίου στην πρώτη θητεία του Μπιλ Κλίντον, Ρον Μπράουν ( 1941-1996 ) έπεσε θύμα αεροπορικής τραγωδίας μαζί με άλλα 34 άτομα, όταν το αεροσκάφος που επέβαιναν συνετρίβη σε βουνό της Κροατίας!!!! Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ερευνών, η συντριβή προήλθε από λάθος του χειριστή!!!! Φήμες πάντως έκαναν λόγο για κυβερνητική έρευνα που διεξαγόταν προς το πρόσωπό του Μπράουν σχετικά με διαφθορά. Επίσης υπήρχαν αρκετοί << ψίθυροι >> που ανέφεραν ότι ο Μπράουν εκβίαζε τον Μπιλ Κλίντον και γι’ αυτό ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ διέταξε την << αποσιώπησή >> του!!!! Ο πρώην υπουργός Εμπορίου ήταν αναμεμιγμένος σε αρκετά σκάνδαλα, όμως δεν βγήκε κάποιο άλλο στοιχείο στη δημοσιότητα!!!!

 

 6.Γιασέρ Αραφάτ

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η εκταφή της σορού του πρώην παλαιστίνιου ηγέτη, Γιασέρ Αραφάτ ( 1929-2004 ) έπειτα από αίτημα της συζύγου του, Σούχα!!!! Ο Αραφάτ πέθανε τον Νοέμβριο του 2004 σε γαλλικό στρατιωτικό νοσοκομείο, ένα μήνα αφότου αρρώστησε αιφνιδιαστικά, εμφανίζοντας συμπτώματα διάρροιας, στομαχόπονους και ζαλάδες!!!! Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι δηλητηριάστηκε από το Ισραήλ, το οποίο αρνήθηκε κάτι τέτοιο!!!! Πρόσφατα, ελβετικό εργαστήριο ανακάλυψε ίχνη ενός ραδιενεργού ισοτόπου (πολώνιο 210) σε ρούχα και αντικείμενα (εσώρουχο, οδοντόβουρτσα και καπέλο) που ανήκαν στον παλαιστίνιο ηγέτη, έπειτα από αποκάλυψη του Al Jazeera ( Αλ Τζαζίρα )!!!! Οι εξετάσεις δεν ήταν αρκετές, γι’ αυτό και αποφασίστηκε η εκταφή της σορού του με Ελβετούς, Ρώσους και Γάλλους εμπειρογνώμονες να αναμένεται να βγάλουν πόρισμα, έπειτα από έρευνες στις χώρες τους!!!! O θάνατος του Αραφάτ είχε προκαλέσει << κύμα >> φημών όπως ότι πέθανε από AIDS, μεταξύ άλλων!!!! Η αλήθεια για τα αίτια θανάτου του πρώην παλαιστίνιου ηγέτη βγήκε, για ψάξτε να δείτε ….!!!!

 

   7.Τουργκούτ Οζάλ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του ξαφνικού θανάτου του πρώην προέδρου της Τουρκίας αφού πλέον γίνεται ανοιχτά λόγος για δηλητηρίαση!!!! Ο Τουργκούτ Οζάλ (1927-1993) φέρεται να είχε πεθάνει από καρδιακό επεισόδιο πριν από 19 χρόνια, όταν ήταν στον προεδρικό θώκο της χώρας!!!! Η έρευνα άρχισε στις αρχές του χρόνου έπειτα από μαρτυρίες που περί υπόπτων συνθηκών θανάτου του!!!! Πρόσφατα έγινε εκταφή της σορού του και σύμφωνα με δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας δολοφονήθηκε με στρυχνίνη!!!! Κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από το Ινστιτούτο που πραγματοποιεί την έρευνα, αναφέροντας ότι δεν υπάρχουν οριστικά αποτελέσματα!!!! Νέα δεδομένα, που ενισχύουν τα σενάρια δημιουργήθηκαν χθες, όταν η εφημερίδα Today’s Zaman ( Τουντέης Ζάμαν ), που επικαλέστηκε πηγές της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, έγραψε ότι ο πρώην τούρκος πρωθυπουργός και πρόεδρος πέθανε από τέσσερα διαφορετικά είδη δηλητηρίων. Αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξελίξεις!!!!

 

   8.Οσάμα μπιν Λάντεν

Το όνομα του Οσάμα μπιν Λάντεν (1957-2011) σχεδόν συνώνυμο των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στους Δίδυμους Πύργους, δεν θα μπορούσε να μη συνδεθεί και με έναν << ομιχλώδη >> θάνατο!!!! Ο πρώην ηγέτης της Αλ Κάιντα εξοντώθηκε στις 2 Μαΐου του 2011 στην έπαυλη που διατηρούσε στην πόλη Αμποταμπάντ του Πακιστάν, από αμερικανικές ειδικές δυνάμεις (SEALS)!!!! Μέχρι την ημέρα εκείνη, τα σενάρια για την τύχη του πλέον καταζητούμενου ανθρώπου στον κόσμο είχαν οργιάσει!!!! Κάποιες θεωρίες συνωμοσίας έκαναν λόγο για θάνατό του το 2005 έπειτα από αμερικανική επιδρομή στο Αφγανιστάν!!!!! Ένα βιβλίο Αμερικανού πεζοναύτη, o οποίος το υπέγραψε με το ψευδώνυμο, Μαρκ Όουεν ανέφερε ότι ο Μπιν Λάντεν ήταν άοπλος και πέθανε από πυροβολισμό στο κεφάλι, την ώρα που κοίταζε έξω από το υπνοδωμάτιό του!!!! Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ήταν ήδη νεκρός όταν οι ειδικές δυνάμεις εισέβαλαν στο δωμάτιο!!!! Ο ίδιος γράφει ότι βρέθηκαν δύο άδεια όπλα στο δωμάτιο, δείγμα του ότι πρώην ηγέτης της Αλ Κάιντα δεν είχε προετοιμαστεί καν για μια επίθεση!!!! Πολλοί είναι πάντως αυτοί που δε πείθονται ακόμα για το θάνατο του Μπιν Λάντεν!!! Εξάλλου, σύμφωνα με τις ΗΠΑ η σορός του θάφτηκε στη θάλασσα!!!! Πτώμα δεν είδε κανείς!!!! Και μην ξεχνάτε πριμ λίγες μέρες τον πεζοναύτη που βγήκε δημόσια και μίλησε ότι αυτός ήταν που τον σκότωσε….. δεν θα γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο αν είχε πράγματι σκοτωθεί!!!! Και μετά από αυτά καινούριο χαλιφάτο από το πουθενά όπου κανείς δεν μπορεί να τους κάνει καλά με το να παίρνουν την μια πόλη πίσω από την άλλη και να κόβουν τα κεφάλια των ανθρώπων σαν τα αρνιά!!!!

 

9.Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Το σφοδρό τροχαίο στο τούνελ του Pont de l’ Alma (  Ποντ ντελ Άλμα ) στο Παρίσι, την 31η Αυγούστου του 1997 κόστισε τη ζωή στην πριγκίπισσα της Ουαλίας Νταϊάνα ( 1961-1997 ), στον << παράνομο >> σύντροφό της Ντόντι Αλ Φαγιέντ και στον οδηγό τους, Χένρι Πολ, πυροδοτώντας σενάρια που μίλαγαν ακόμα και για << δάκτυλο >> της Βασίλισσας Ελισάβετ!!!! Οι έρευνες κατέδειξαν ότι ο οδηγός οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ!!!! Ο πολυεκατομμυριούχος πατέρας του συντρόφου της Νταϊάνα, Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ ( ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Ritz του Παρισιού και πρώην ιδιοκτήτης των πολυκαταστημάτων Harrod’s στο Λονδίνο ) έκανε λόγο, δύο χρόνια αργότερα, για προσχεδιασμένο ατύχημα, κατηγορώντας την MI6 και τον πρίγκιπα Φίλιπ, δούκα του Εδιμβούργου!!!! Εξάλλου, εκείνη την περίοδο φήμες έκαναν λόγο για εγκυμοσύνη της Νταϊάνα και πρόθεση του ζεύγους να ανακοινώσει τους αρραβώνες του μερικές μέρες αργότερα!!!! Θεωρίες συνομωσίας μιλούσαν για δυσαρέσκεια του παλατιού για τον δεσμό της πριγκίπισσας της Ουαλίας με έναν μη χριστιανό, όπως και ότι παπαράτσι καταδίωκαν το μοιραίο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να συμβεί το δυστύχημα!!!! Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ πήρε πίσω τις κατηγορίες για χάρη των παιδιών της Νταϊάνα, οι αμφιβολίες όμως παραμένουν!!!!

 

  10.Τζον Κένεντι

Ο θάνατος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι ( 1917-1963 ) αποτελεί έναν από τους πιο θρυλικούς στην ιστορία!!!! Βιβλία, ταινίες, θεωρίες συνωμοσίας, έρευνες έχουν καταπιαστεί με τη δολοφονία του JFK στις 22 Νοεμβρίου του 1963 στο Ντάλας!!!! Ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ συνελήφθη για την εξόντωση του 35ου Αμερικανού ( και νεότερου εκλεγμένου ) προέδρου, την οποία κατάφερε με δύο σφαίρες!!!! Ο κατηγορούμενος επέμενε για την αθωότητά του και δύο ημέρες πριν αρχίσει η δίκη του έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του Τζακ Ρούμπι!!!! Ο τελευταίος πέθανε από καρκίνο το 1967 λίγο πριν αρχίσει νέα δίκη του!!!! Οι έρευνες έδειξαν ότι Όσβαλντ και Ρούμπι έδρασαν μόνοι τους, όμως η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών θεωρεί ότι είχαν και άλλους από πίσω!!!! Σύμφωνα με υλικό που διέρρευσε πρόσφατα η Τζάκι Κένεντι θεώρησε τον αντιπρόεδρο μετέπειτα πρόεδρο Λίντον Τζόνσον και << μια συμμορία τεξανών επιχειρηματιών >> υπεύθυνους για τη δολοφονία!!!! Άλλες θεωρίες αναφέρουν ότι τη σκανδάλη όπλισε πράκτορας της CIA για τα γεγονότα του << Κόλπου των Χοίρων >>, η Μαφία, ακόμα και η KGB!!!! Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα τι μπορεί να είχε συμβεί στον παγκόσμιο χάρτη εάν ο Αμερικανός πρόεδρος δεν είχε δολοφονηθεί στον δεύτερο χρόνο της θητείας του!!!!

Όχι ότι δεν υπάρχουν κάποιες άλλες συνομωσίες για άλλους πολιτικούς!!!! Από την αρχαιότητα υπήρξαν απλώς ανάφερα κάποιες από αυτές και συνεχίζω  περί συνομωσίας!!!!

 

Ας δούμε όμως κάποιες συνομωσίες από τις πολλές που βγήκαν αληθινές:

Σε όλη την ιστορία διάφορες θεωρίες συνωμοσίας που έμοιαζαν απίθανες αποδείχτηκε ότι ήταν αληθινές!!!! Μερικές από της πολυσυζητημένες μυστικές επιχειρήσεις της CIA!!!!

 

Η Μαρτυρία της Nayirah ( Ναγιράχ ): 

Τον Οκτώβριο του 1990 ένα 15 άχρονο κορίτσι που ονομάζεται Nayirah εμφανίστηκε ενώπιον του Κογκρέσου των ΗΠΑ και άρχισε να μιλάει για την κτηνωδία του ιρακινού στρατού, λέγοντας πώς οι στρατιώτες της χώρας είχε σκοτώσει 300 μωρά σε νοσοκομείο!!!! Αν και οι δημοσιογράφοι εκείνη την εποχή δεν είχαν πρόσβαση στο Κουβέιτ, η μαρτυρία θεωρήθηκε αξιόπιστη και γνώρισε ευρεία δημοσιότητα!!!! Σε πολλές περιπτώσεις αναφέρθηκε από τους γερουσιαστές και τον πρόεδρο σαν επιχείρημα για την υποστήριξη του Κουβέιτ στον Πόλεμο του Κόλπου!!!!

Χρόνια αργότερα, κάποιος πήρε πιο προσεκτικά την Μαρτυρία της Nayirah, και αποκάλυψε ότι ήταν η κόρη του πρέσβη του Κουβέιτ στις ΗΠΑ, Saud Nasser Al-Saud Al-Sabah ( Σαντ Νασσέρ Αλ Σουάντ Αλ Σαμπάχ ),  που είχε εκπαιδευτεί σε εταιρεία δημοσίων σχέσεων Χιλ Knowlto, η οποία έλαβε συνολικά 10,8 εκατομμύρια δολάρια δωρεάν Κουβέιτ, που οργανώθηκε από τη βασιλική οικογένεια του Κουβέιτ, προκειμένου να πείσει την ΗΠΑ και το κοινό για την ανάγκη να παρέμβει η ΗΠΑ στον Πόλεμο του Κόλπου!!!!

 

Πείραμα Tuskegee ( Τασκέτζι )

Για τέσσερις δεκαετίες ( 1932-1972 ) η δημόσια υγεία υπηρεσιών των ΗΠΑ έκανε μια σειρά πειραμάτων σε 400 Αφροαμερικανούς με σύφιλη στην πόλη της Tuskegee, Αλαμπάμα, προκειμένου να δει τη φυσική εξέλιξη της νόσου!!!! Για το πείραμα επέλεξε ως επί το πλείστον φτωχούς και αγράμματους ασθενείς, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν απληροφόρητοι για την νόσο!!!! Οι ασθενείς που δεν είχαν ενημερωθεί , και είχαν εξαπατηθεί λέγοντας ότι είχαν << κακό αίμα >> και θα μπορούσαν να λάβουν δωρεάν ιατρική περίθαλψη, μεταφορά στην κλινική, γεύματα και ασφάλιση ταφής σε περίπτωση θανάτου εάν συμμετείχαν στη μελέτη!!!!

Η αλήθεια σχετικά με το πείραμα Tuskegee αποκαλύφθηκε και επιβεβαιώθηκε το 1997 από τον Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, ο οποίος ζήτησε δημόσια συγγνώμη για οκτώ επιζώντες!!!! Παρόμοια πειράματα διεξήχθησαν από την ΗΠΑ και γιατρούς στο έδαφος της Γουατεμάλα μεταξύ του 1946 και του 1948, όταν μόλυνε ανθρώπους με σύφιλη και άλλες σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες όπως η βλεννόρροια, για να δοκιμαστεί η αποτελεσματικότητα των νέων αντιβιοτικών φαρμάκων!!!! Μόνο το 2010, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αναγνώρισε τι συνέβη!!!! Χίλαρι Κλίντον, ο τότε Υφυπουργός, δημόσια συγγνώμη από τον λαό της Γουατεμάλας!!!! Λες και με ένα συγνώμη βγαίνει κάτι!!!! Το ίδιο θα λένε και για τα εμβόλια που έγραψα στο προηγούμενο άρθρο μου αλλά και για αυτά που βρείτε παρακάτω, μετά από 50 – 70 χρόνια θα βγούνε και θα πούνε ένα απλό συγνώμη, αν υπάρχουμε όλοι μας βέβαια μέχρι τότε!!!!

 

Η περίπτωση Northwoods ( Νόρθγουντς ):

Το 1997 είχαν αποχαρακτηριστεί 1.500 σελίδες των λεγόμενων Northwoods, ένα σχέδιο των ΗΠΑ να εξαπολύσει έναν πόλεμο κατά της Κούβας στη δεκαετία του ’60, ως μέρος της ευρύτερης Λειτουργίας Mongoose ( Μόνγκους )!!!! Για να κερδίσει την υποστήριξη της κοινής γνώμης για τη στρατιωτική δράση κατά της Κούβας, η κυβέρνηση ετοίμασε ένα απόρρητο έγγραφο με τίτλο “Αιτιολόγηση για την στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ στην Κούβα “!!!! Το έγγραφο περιλαμβάνει έναν κατάλογο των προκλήσεων, όπως ψεύτικες επιθέσεις, σαμποτάζ και ταραχές στη βάση του Guantámanamo ( Γκουαντανάμο ), ή πειρατείες και αρκετά άλλα!!!!

 

Η περίπτωση Paperclip ( Πέηπερκλιπ ):

Η επιχείρηση πηγαίνει πίσω στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όταν η ήττα του Τρίτου Ράιχ ήταν ήδη αισθητή στον ορίζοντα!!!! Η CIA, χωρίς τη γνώση ή έγκριση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, μετακόμισε στις ΗΠΑ, μαζί με τις οικογένειές τους, πάνω από 700 Ναζί επιστήμονες που ειδικεύονται σε πυραύλους, χημικά όπλα και ιατρικά πειράματα ( και όχι μόνο )!!!!
Ανάμεσα σε αυτούς τους επιστήμονες ήταν Βέρνερ Φον Μπράουν ( ο δημιουργός του διάσημου V-2 πύραυλος που επρόκειτο να γίνει ο πατέρας του αμερικανικού διαστημικού προγράμματος για τους άσχετους ήταν αυτός που ήθελε να πάνε στο φεγγάρι γιατί είχαν βρει κάτι εκεί, ), Kurt Blome ( Κέρτ Μπλόμ – γιατρός που ειδικεύεται σε βιολογικά όπλα σχετικά με το Άουσβιτς ) και Hubertus Strughold ( Χέμπερτους Στράγκχολντ – ιατρική οι οποίοι μελέτησαν τις επιδράσεις των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών στο ανθρώπινο σώμα, πειραματίζεται με κρατούμενους από το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου ), ένα είναι σίγουρο, χωρίς τους Γερμανούς η Αμερική θα ήταν πολύ πίσω!!!!

 

Η περίπτωση MK Ultra

Το 1975, χάρη στον Rockefeller ( Ροκφέλερ ) η προεδρική επιτροπή ήρθε στο φως ένα μυστικό πρόγραμμα της CIA που αποσκοπούσε στην αναζήτηση μεθόδων ελέγχου του νου, προκειμένου να βελτιώσουν την ικανότητά τους να αποσπάσουν πληροφορίες από άτομα ανθεκτικά στην ανάκριση!!!! ο πραγματικός στόχος του προγράμματος ήταν να αναπτύξει αποτελεσματικές μεθόδους βασανιστηρίων για την απόσπαση πληροφοριών!!!! Μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στις μελέτες ηλεκτρικά σήματα, ψυχοτρόπα φάρμακα και υποσυνείδητα μηνύματα!!!!

Ακόμα και η γνωστή sonny ( Σόννι ) έκανε πειράματα, το ίδιο κάνουν με τους δολοφόνους τώρα φανταστείτε μετά από τόσα χρονιά, τι κάνουν!!!! Παιδάκια που αρχίζουν και πυροβολούν κτλ. άλλα στης μάζες κοινούς θνητούς αυτά είναι Θεωρίες συνωμοσίας η αλήθεια έγινε θεωρία!!!! Ακόμα λέτε περί Θεωρίες συνωμοσίας !!;!!

Ας δούμε όμως ποιο απίστευτες συνομωσίες όπου είπαμε κρύβουν απίστευτες αλήθειες:

Από το Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr:

Ναι, ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί μέσω ιών του καρκίνου και προτού να πείτε ότι είναι λάθος, διαβάστε εδώ… Αυτή η εκπληκτική λογοκριμένη συνέντευξη διενεργήθηκε από τον ιατρικό ιστορικό Edward Shorter για την δημόσια τηλεόραση WGBH (Βοστώνη) και Blackwell Science. Κόπηκε από την The Health Century λόγω της τεράστιας ευθύνης της.

H παραδοχή ότι τα εμβόλια της φαρμακευτικής εταιρείας Merck έχουν παραδοσιακά ενισχύσει ιούς του καρκίνου (SV40 και άλλους) σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Ο ειδικός της υγείας, ο Δρ. Leonard Horowitz, χαρακτηρίζει ως κορυφαίο ειδικό των εμβολίων στον κόσμο, τον Δρ Maurice Hilleman, που εξηγεί γιατί τα εμβόλια της Merck εξαπλώνουν το AIDS, την λευχαιμία και άλλες φρικιαστικές πληγές σε όλο τον κόσμο.

Για να μάθετε πώς αρρωσταίνουν τα παιδιά από καρκίνο θα ήθελα να προσέξετε αυτό που θα σας πω (Τα πρόσωπα είναι φανταστικά).

– Ένα απόγευμα παίρνουν οι γονείς την ΜΑΙΡΟΥΛΑ (4 ετών) και την πηγαίνουν στον (στην) παιδίατρο για ένα συνηθισμένο εμβόλιο (MMR ας πούμε). Αφού εμβολιάσθηκε η μικρή έφυγαν και πήγαν σπίτι τους. Μετά από 3 περίπου μήνες η Μαιρούλα άρχισε να έχει τα πρωινά για κανά 5 λέπτο τάση για εμετό. Επίσης χωρίς ιδιαίτερη αιτία η Μαιρούλα έπεφτε συνεχώς και χτυπούσε. Ανησύχησαν οι γονείς και πήγαν πάλι την Μαιρούλα στον (στην) παιδίατρο. Μόλις είδε την Μαιρούλα ο(η) παιδίατρος είπε στους γονείς να πάνε στα νοσοκομεία παίδων της Αθήνας και θα ειδοποιήσει να τους περιμένει νευρολόγος. Ανήσυχοι οι γονείς ρώτησαν τι συμβαίνει, οπότε ο(η) παιδίατρος τους απάντησε: Λόγω του εμβολίου που έκανε η Μαιρούλα πιθανώς να έχει δημιουργηθεί κύστη με υγρό στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Οι γονείς σάστισαν.

– Πήραν την Μαιρούλα και την πήγαν στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ όπου τους περίμενε νευρολόγος. Μόλις εξέτασε ο νευρολόγος την Μαιρούλα έδωσε εντολή για μαγνητική στο κεφάλι. Οι γονείς τρελάθηκαν και είπαν στον νευρολόγο αυτά που τους είπε ο(η) παιδίατρος.

Τότε κυνικά ο νευρολόγος τούς είπε ότι μάλλον το υγρό έχει γίνει όγκος. Αμέσως η μητέρα ρώτησε τον γιατρό: Αφού τα εμβόλια δημιουργούν τέτοια προβλήματα γιατί οι γιατροί δεν ενημερώνουν τον κόσμο; Η απάντηση του νευρολόγου ήταν η εξής: Εγώ δεν εμβολιάζω τα παιδιά μου αλλά ποιος μπορεί να τα βάλει με τις φαρμακοβιομηχανίες από την στιγμή που καταφέρνουν να εγκρίνει ο ΕΟΦ τα δηλητήρια τους; Ξαναρωτάει η μητέρα: Πώς γίνεται να μην εμβολιάσω το παιδί μου και να το δεχτούν στο σχολείο; Απαντάει ο γιατρός: Μπορείς να πληρώσεις τον γιατρό να υπογράψει ότι έκανε το εμβόλιο το παιδί σου και να μην το κάνει. Οι γονείς ξέσπασαν σε λυγμούς.

– Έγινε τελικά η μαγνητική και βρέθηκε ότι η μικρή Μαιρούλα είχε έναν όγκο 5 εκατοστά στο πίσω μέρος του κεφαλιού εξαιτίας ενός εμβολίου. Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία για χειρουργείο. Εννοείτε ότι έπεσε και το σχετικό φακελάκι περί τα 3000 ΕΥΡΩ στον νευροχειρούργο.

Μέχρι εδώ είναι το πρώτο μέρος της επιχείρησης. Τα κρούσματα λευχαιμιών και όγκων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα μετά την εισαγωγή στην αγορά των νέων εμβολίων από το 2005 και μετά.

 

Για προσέξτε το 2ο μέρος της επιχείρησης:

– Μετά από 10ήμερη παραμονή στην νευροχειρουργική η Μαιρούλα μεταφέρεται σε πολυδιαφημισμένο νέο ογκολογικό νοσοκομείο. Στο μεταξύ βγήκε και η ιστολογική εξέταση και βρέθηκε ότι η Μαιρούλα είχε κακοήθη όγκο. Αφού μπήκε στο δωμάτιο η Μαιρούλα ήρθε ο(η) ογκολόγος ιατρός και είπε στους γονείς ότι το παιδί τους για να έχει καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να φέρουν ένα φάρμακο (EDOXAN) από τις ΗΠΑ διότι το EDOXAN εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ προέρχεται από Ινδία και Πακιστάν. Έντρομοι οι γονείς ρώτησαν γιατί συμβαίνει αυτό. Ο(Η) ογκολόγος απάντησε: Διότι το υπουργείο Υγείας έδωσε εντολή να προμηθευόμαστε τα πιο φθηνά φάρμακα που έχουν έγκριση από τον ΕΟΦ. Όμως επειδή τα φάρμακα αυτά έχουν πολλά προσθετικά (έκδοχα) έχουν και περισσότερες παρενέργειες και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Έτσι οι γονείς ξεκίνησαν έναν αγώνα να φέρουν EDOXAN από τις ΗΠΑ. Φυσικά σχεδόν πούλησαν το μισό τους σπίτι.

 Έτσι ξεκίνησαν οι χημειοθεραπείες της Μαιρούλας. Εκτός από το ΕΝΤΟΞΑΝ η Μαιρούλα έπαιρνε ΟΓΚΟΒΙΝ, ΚΑΡΜΠΟΠΛΑΤΙΝΑ, ΒΕΠΕΣΙΝΤ σε διάφορες δόσεις και σχήματα. Οι θεραπείες που έκανε η Μαιρούλα ήταν 4ήμερες και κοστίζουν 5000 ευρώ για το ταμείο περίπου (η μία 4ήμερη).

Εδώ ξεκινάει το τρίτο μέρος της επιχείρησης.

Πριν προχωρήσω θα δώσω μερικές πληροφορίες για την αντιμετώπιση του καρκίνου. Για να καταπολεμηθεί η νόσος πρέπει να πέφτουν τα αιματολογικά και όχι να είναι φυσιολογικά, δηλαδή να πέφτουν σε επίπεδα που το παιδί να χρειάζεται μετάγγιση. Επομένως η αιμοσφαιρίνη να πέφτει κάτω από 8 και τα αιμοπετάλια κάτω από 20000. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση με τα αιμοπετάλια το παιδί κινδυνεύει με εγκεφαλική αιμορραγία αλλά αυτό αντιμετωπίζεται με μετάγγιση.

– Η θεραπεία της Μαιρούλας πήγαινε καλά. Σε κάθε θεραπεία τα αιματολογικά έπεφταν όλο και πιο πολύ οπότε χρειάζονταν μετάγγιση. Εδώ αρχίζει και το πρόβλημα. Τα αιμοπετάλια της μετάγγισης έχουν όριο ζωής από 1 μέρα έως 5 μέρες ανάλογα από το πόσο είναι αποθηκευμένα όμως αυτό πως μπορούν να το ξέρουν οι γονείς; Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι δεν μιλάνε αρκετά αν δεν πέσουν τα ανάλογα φακελάκια. Έτσι η Μαιρούλα έβαλε αιμοπετάλια αλλά ήταν για 2 ημέρες και το παιδί είχε πάθει από τις θεραπείες μυελική υποπλασία δηλαδή δεν παρήγαγε αιμοπετάλια ο μυελός. Οι γονείς νόμιζαν ότι όπως τις άλλες φορές έβαλε το παιδί τους αιμοπετάλια για 5 ημέρες. Την τρίτη ημέρα το βράδυ το παιδί είδε ένα εφιάλτη πιέστηκε και επειδή δεν είχε αρκετά αιμοπετάλια έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία. Το παιδί ενώ πήγαινε καλά στην θεραπεία, τελικά πέθανε.

 Τρελό έτσι!;! Πάμε όμως να δούμε και άλλα με εμβόλια….:

Ο Σβάρτζενενγκερ απαγόρευσε τη χρήση εμβολίων με υδράργυρο  στην Καλιφόρνια ενώ εμείς εδώ όπως λένε και στο χωριο μου << Άααλογο κλάααν >>!!!!

 Ο υδράργυρος, μια από τις πιο τοξικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό, χρησιμοποιείται ως συντηρητικό στα εμβόλια!!!! Αναφέρεται ως Thimerosal ( Θιμεροσάλ ) και περιέχει 50% ethyl mercury ( έθυλ μέρκιουρι ), οργανική σύνθεση του υδραργύρου!!!!

Οι χρόνιες παρενέργειες που αναφέρονται στη βιβλιογραφία είναι –μεταξύ άλλων: Χαλάρωση των οδοντών, νεφρική ανεπάρκεια, μυϊκός τρόμος, σπασμοί των άκρων, σοβαρές διαταραχές προσωπικότητας και πολλά συμπτώματα από το κεντρικό νευρικό σύστημα, όπως καταγράφει ο γιατρός Σπύρος Α. Κυβέλλος!!!!

Το πιο σοβαρό όμως είναι το γεγονός ότι ο υδράργυρος θεωρείται ύποπτος και για πρόκληση αυτισμού!!!! Η εισαγωγή και η χρήση του Thimerosal ως συντηρητικού στις αρχές του 1930 συμπίπτει με την αρχική περιγραφή του αυτισμού στο τέλος του 1930 από τον παιδοψυχολόγο Leo Kanner ( Λεό Κάννερ ) , όπως αναφέρει ο J.T.Kent ( Τ.Τ. Κεντ ) στην Ομοιοπαθητική Ιατρική ( Μαρτ. 2003 )!!!! Επίσης υπάρχει σύνδεση της νόσου Αλτσχάιμερ με τον υδράργυρο και το αλουμίνιο, που χρησιμοποιούνται ως συντηρητικά στα εμβόλια!!!!

Αυτά είναι γνωστά στους ειδικούς αλλά αποκαλύπτονται και σε σχετικό κείμενο του CDC ( Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ) των ΗΠΑ!!!! Τα συμπεράσματα του Dr Thomas Verstraeten ( Δρ. Τόμας Βερστράητεν ), επικεφαλής του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών του CDC, επιβεβαίωσαν το 2000 ότι υπάρχει συσχέτιση μεταξύ εμβολιασμών και νευρολογικών αναπτυξιακών ασθενειών neurodevelopmental disordes ( νευροντεβελοπμένταλ Ντηζόρντς )!!!!

Βέβαια, μετά από 4 χρόνια, στο περιοδικό Pediatrics ( Πεντιάτρικς ), τα συμπεράσματα του ίδιου επιστήμονα, για το ίδιο θέμα, ήταν εντελώς διαφορετικά… Ο Αμερικανός γερουσιαστής και γιατρός Dadid Weldon ( Ντάβιτ Γουήλντον ), ύστερα από ερώτησή του στο διευθυντή του CDC Dr Julie Gerberding ( Δρ. Τζούλι Γκέρμπερντινγκ ) αποκάλυψε ότι ο Verstraeten, πολύ λίγο χρόνο μετά την εξαγωγή των συμπερασμάτων του και την παρουσίασή τους, άφησε τη θέση του και προσλήφθηκε από μια εταιρεία κολοσσό παραγωγής εμβολίων…!!!!

Διεξήχθη μάλιστα το 2000, με την παρουσία 51 επιστημόνων και 5 εκπροσώπων των μεγαλύτερων παραγωγών εμβολίων μια συνάντηση με τίτλο Scientific Revew of Vaccine Safety Datalink Information ( Σαηντίφικ Σέηφτι Ντάταλινκ Ινφορμέησον )!!!! Σε αυτήν, εκτός των σοβαρών θεμάτων ιατρικής ηθικής που αποκαλύφθηκαν, φάνηκε σαφώς (σελ. 15 των πρακτικών) ότι η επιστήμη δεν έχει σχεδόν κανένα στοιχείο για τις τοξικές επιδράσεις του υδραργύρου που περιέχεται στα εμβόλια!!!!

Στην ουσία, δηλαδή γίνεται η παραδοχή ότι από το 1930, που άρχισε να εμπεριέχεται ο υδράργυρος στα εμβόλια ως συντηρητικό, δεν έχει διεξαχθεί καμία έρευνα για τις επιδράσεις του στον άνθρωπο, και ειδικά στους εγκεφάλους των νηπίων, τα οποία –αθροιστικά- δέχονται ποσότητες υδραργύρου ανώτερες από εκείνες που θεωρούνται ως όριο ασφαλείας από την Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ!!!!

Σήμερα, βρίσκεται σε εξέλιξη, στις προηγμένες χώρες, μια εκστρατεία αφαίρεσης των οργανικού υδραργύρου από τα εμβόλια και τα πρώτα αποτελέσματα ήρθαν πριν 10 περίπου ημέρες!!!! Ο γνωστός Σβάρτζενενγκερ, ο νυν κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, δέχτηκε τα επιχειρήματα των πολέμιων των εμβολίων με υδράργυρο και πέρασε νόμο με τον οποίο απαγορεύεται από το 2006, η χρήση εμβολίων με υδράργυρο σε παιδιά και εγκυμονούσες!!!! Η κατάθεση προς ψηφοφορία του Mercury Free Vaccine Act ( Μέρκουρι Φρι Βάσσινε Ακτ ) έγινε από τον γιατρό και γερουσιαστή της πολιτείας Dadid Weldon και τη γερουσιαστή Carolyn Maloney ( Κάρολαην Μαλόνεϊ ) και πέρασε με την υποστήριξη 45 ψήφων!!!!

Όπως έγραψαν στις 29.9.2004 οι Los Angeles Times ( Λος Άντζελες Τάημς ), η Αμερικανική Ένωση για τον Αυτισμό εκτίμησε ότι η απόφαση του Σβάρτζενενγκερ ήταν τολμηρή και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στους κατασκευαστές εμβολίων ότι ο υδράργυρος δεν έχει θέση στα παιδικά εμβόλια!!!! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραγωγοί εμβολίων πολέμησαν έντονα αυτή την προσπάθεια!!!! Ο Σβάρτζενενγκερ παράθεσε απλώς τις θέσεις της FDA και της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, όπου αναφερόταν ήδη από το 1999, ότι ο υδράργυρος θα πρέπει να αφαιρεθεί από τα εμβόλια!!!! Ακούσατε τίποτα από αυτά ποτέ στα δικά μας ΜΜΕ έστω για αυτό που έκανε ο Γερουσιαστής τότε!!;!!

Νομίζετε ότι είναι μόνα αυτά!!;!! Συνεχίζω…:

Κάποιοι λένε ότι τα εμβόλια με MMR  σχετίζονται με τον αυτισμό!!!! Για να δούμε είναι έτσι ή πρόκειτε και αυτό περί συνομωσίας όπου είπαμε πάντα κρύβουν δώσεις αλήθειας από την μέγιστη ως την ποιο μηδαμινή!!!!!

H συσχέτιση των βαρέων μετάλλων, και ειδικώς της ποσότητας που λαμβάνουν τα βρέφη όταν εμβολιάζονται (εμβόλιο MMR ή τριπλούν), με την αύξηση των κρουσμάτων αυτισμού που παρατηρείται από τη δεκαετία του ’80 στις ανεπτυγμένες χώρες, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση παγκοσμίως!!!!

Σε συνέχεια της κουβέντας που έχει αναπτυχθεί στις σελίδες του NOESI.gr, το παρόν κείμενο εξετάζει τις διάφορες απόψεις, όπως αυτές διαμορφώνονται στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα δημοσίευσης, με στόχο να απαντήσει στο ερωτήματα:

 • Τελικώς, είναι ή όχι επικίνδυνα κάποια εμβόλια για τα παιδιά!!;!!
 • Τα βαρέα μέταλλα ευθύνονται για την εμφάνιση αυτισμού!!;!!

Έρευνα – Επιμέλεια:

 • ‘Άγγελος Κουτουμάνος, Κοινωνικός λειτουργός, Εκδότης NOESI.gr

Το παρόν άρθρο δημοσιεύτηκε στο NOESI.gr στις 25/07/2006. Αντιπροσωπεύει τη θεώρηση του συγγραφέα του για ένα μάλλον αμφιλεγόμενο θέμα που απασχολεί την επιστημονική κοινότητα και τους συγγενείς των ανθρώπων με αυτισμό παγκοσμίως. Είναι ιδωμένο από την πλευρά ενός παρατηρητή της διεθνούς βιβλιογραφίας επί του θέματος και δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αντικατοπτρίζει την άποψη ενός ειδικού ιατρού επί του θέματος, π.χ. παιδιάτρου, νευρολόγου, ή γενετιστή. Σε περίπτωση αναδημοσίευσης του άρθρου, μη περικόψετε μέρη του, που ενδεχομένως επιφέρουν παραποίηση της άποψης του συγγραφέα του.

Tι είναι τα βαρέα μέταλλα

Βαρέα ονομάζονται τα μέταλλα με ατομικό βάρος μεγαλύτερο αυτού του σιδήρου (Fe). Ο όρος “βαρέα μέταλλα”, παρότι περιλαμβάνει πολλά άλλα, αναφέρεται κυρίως στον μόλυβδο (Pb), τον υδράργυρο (Hg), τον χαλκό (Cu), το κάδμιο (Cd), και το χρώμιο (Cr). Τα βαρέα μέταλλα είναι φυσικά συστατικά του φλοιού της γης. Δεν μπορούν να διασπαστούν σε απλούστερες μορφές ή να καταστραφούν. Πολλά από αυτά τα μέταλλα σε μικρές ποσότητες είναι απαραίτητα για τη δράση των βιταμινών και τις ζωτικές λειτουργίες. Σε μεγάλες ποσότητες προκαλούν σειρά δυσμενών επιδράσεων. Σε μικρή έκταση εισάγονται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω των τροφίμων, του πόσιμου νερού και του αέρα. Σαν ιχνοστοιχεία, μερικά βαρέα μέταλλα (π.χ. χαλκός, σελήνιο, ψευδάργυρος ) είναι απαραίτητα για να διατηρηθεί ο μεταβολισμός του ανθρώπινου σώματος.

 

Βιοσυσσώρευση των βαρέων μετάλλων.

Τα βαρέα μέταλλα είναι επικίνδυνα επειδή τείνουν να βιοσυσσωρεύονται. Βιοσυσσώρευση σημαίνει αύξηση στη συγκέντρωση μιας χημικής ουσίας σε έναν βιολογικό οργανισμό με την πάροδο του χρόνου, συγκρινόμενη με τη συγκέντρωση της χημικής ουσίας στο περιβάλλον. Οι ενώσεις συσσωρεύονται στα έμβια όντα οποτεδήποτε λαμβάνονται, και αποθηκεύονται γρηγορότερα από ότι διασπώνται (μεταβολίζονται) ή εκκρίνονται.

Τοξικότητα των βαρέων μετάλλων

Η τοξικότητα μπορεί να εκφραστεί ως νευροφυσιολογικές διαταραχές, γενετικές αλλοιώσεις των κυττάρων (μεταλλάξεις), επιδράσεις στην ενζυμική και ορμονική δραστηριότητα, στις βασικές λειτουργίες του οργανισμού, στην αναπαραγωγή, στην τερατογέννηση και καρκινογένεση. Η σειρά τοξικότητας για τα πιο γνωστά βαρέα μέταλλα, ξεκινώντας από το περισσότερο τοξικό για τον ανθρώπινο οργανισμό, είναι η εξής: Hg > Cu > Zn > Ni > Pb > Cd > As > Cr > Sn > Fe > Mn.

Τα βαρέα μέταλλα επέφεραν επιδημία αυτισμού;

Καταρχήν, πρέπει να ξεκινήσουμε με την παραδοχή ότι είναι αδύνατον να εξακριβώσει κανείς πόσες περιπτώσεις αυτισμού υπήρξαν στο παρελθόν, για το λόγο ότι πολλοί άνθρωποι που έπασχαν από αυτισμό χαρακτηρίζονταν συχνά από τους γιατρούς ως “διανοητικά καθυστερημένοι” ή δεν εξετάζονταν ποτέ από γιατρούς.

Η θεώρηση της συσχέτισης MMR και αυτισμού

Ομολογουμένως, η θεωρία της σχέσης μεταξύ βαρέων μετάλλων και αυτισμού ξεκίνησε από την Αμερική. Αρχικώς, έπρεπε να εξηγηθεί ένα παράξενο φαινόμενο που καταγράφονταν από τις ιατρικές και προνοιακές υπηρεσίες των ΗΠΑ, με ραγδαία αυξανόμενο αριθμό των νέων κρουσμάτων αυτισμού.

Αρκετοί ερευνητές έσπευσαν να αποδώσουν το νέο φαινόμενο σε κάτι πλασματικό, που προέκυπτε από την καλύτερη εκτίμηση και αξιολόγηση του αυτισμού από τους ειδικούς επιστήμονες, που έφερνε περισσότερα περιστατικά στην επιφάνεια. Άλλοι ωστόσο, περισσότερο σκεπτικοί, άρχισαν να αναζητούν τα αίτια του φαινομένου σε περιβαλλοντικούς παράγοντες.

To 1990, ερευνητές ανακάλυψαν ότι αρκετά από τα αυτιστικά παιδιά έπασχαν από χρόνια νόσο του εντέρου (chronic bowel disease), γεγονός που αργότερα ώθησε στη θεωρία της συσχέτισης μεταξύ ενός ευρέως διαδεδομένων παιδικού εμβολίου (και δη ενός συστατικού του, που ήταν παράγωγο του υδραργύρου) και της εμφάνισης αυτισμού. Στο τέλος της δεκαετίας του ’90, η πρώτη αληθοφανής υπόθεση συνέδεσε το τριπλό εμβόλιο για τις μαγουλάδες, την ιλαρά και την ερυθρά (το αποκαλούμενο “MMR” που προέρχεται από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων Measles, Mumps, Rubella) που χορηγούνταν υποχρεωτικά σε βρέφη στην Αμερική, με τον αυξημένο αριθμό των κρουσμάτων αυτισμού.

Αρκετοί ειδικοί άρχισαν να κάνουν λόγο για συσχέτιση αυτισμού και βαρέων μετάλλων που περιέχονται στο εμβόλιο, χωρίς ωστόσο να μπορούν να στηρίξουν ερευνητικά την υπόθεση αυτή. Η σύνδεση του MMR με τον αυτισμό βασίστηκε στην υποψία ότι ένα συντηρητικό που έχει βάσει τον υδράργυρο (mercury) και περιέχεται στο εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει τοξίνωση στον οργανισμό ενός μικρού παιδιού. Το “ένοχο” συστατικό, παράγωγο του υδραργύρου, ονομάζεται thiomersal (επίσης γνωστό και ως thimerosal, στα ελληνικά αποκαλείται “θειοµερσάλη”). Οι πρώτες υποθέσεις των ειδικών έδωσαν ώθηση σε ένα μπαράζ μηνύσεων στις ΗΠΑ, εκ μέρους γονέων παιδιών με αυτισμό ενάντια στις ιατρικές υπηρεσίες που υποχρέωναν τα παιδιά τους να κάνουν το εμβόλιο MMR.

Οι μηνύσεις γίνονταν σχεδόν κατά ομαδικό τρόπο και μεγάλα δικηγορικά γραφεία επικέντρωσαν τις προσπάθειές τους να αποδείξουν, ότι η Αμερική βρίσκονταν ενώπιο ενός σκανδάλου μεγαλύτερου και από αυτό της θαλιδομίδης (σημ. επρόκειτο για φάρμακο που δίνονταν στις έγκυες γυναίκες προς ανακούφιση των συμπτωμάτων ναυτίας και συνδέθηκε χωρίς αμφιβολία με πλήθος “τερατογενέσεων”, κυρίως βρέφη που έρχονταν στον κόσμο χωρίς πλήρως ανεπτυγμένα άκρα – γνωστά ως “παιδιά της θαλιδομίδης”). Τις αρχικές υποθέσεις στήριξε η διαπίστωση ότι το εμβόλιο MMR χορηγούνταν συνηθέστερα σε βρέφη ηλικίας μεταξύ 12 και 18 μηνών, διάστημα που τοποθετείται χρονικά μόλις λίγους μήνες πριν την έναρξη μίας μορφής αυτισμού (“regressive autism”)

Σημ. συγγραφέα: Στον regressive τύπο της αυτιστικής διαταραχής, τα βρέφη αναπτύσσονται φυσιολογικά δίχως αυτιστικά χαρακτηριστικά μέχρι περίπου την ηλικία των 18 μηνών οπότε εμφανίζεται έκπτωση των κεκτημένων γνωστικών δεξιοτήτων και ξεκινά μία κατά τα άλλα φυσιολογική ακολουθία ανάπτυξης εντός του αυτιστικού φάσματος).

Έρευνες για τη συσχέτιση MMR και αυτισμού

Η πρώτη μελέτη, που έμεινε γνωστή ως η μελέτη του Γουέικφιλντ (Wakefield study) δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Λάνσετ (Lancet) το 1998 και συνέδεε άμεσα τον αυτισμό με το εμβόλιο MMR. Οι μελετητές σε δείγμα 12 ατόμων, που είχαν διαγνωστεί με διαταραχή του εντέρου και αυτισμό διατύπωσαν την άποψη, ότι το εμβόλιο MMR που είχαν δεχτεί τα παιδιά με πρώιμη ηλικία είχε προκαλέσει την ασθένεια του εντέρου (bowel disease), που με τη σειρά της προκαλούσε αυξημένη απορρόφηση (υπέρ -απορρόφηση) θρεπτικών (κατά τα άλλα) ουσιών και βιταμινών, που είχε ως επίπτωση την εμφάνιση νευρολογικών διαταραχών, όπως αυτή του αυτισμού, στα παιδιά αυτά.

Σημειωτέων, ωστόσο, ότι την ίδια μόλις χρονιά, το 1998, στο ίδιο περιοδικό (Lancet) δημοσιεύτηκε έρευνα που έθετε υπό αμφισβήτηση τα αποτελέσματα της ομάδας Wakefield με το σκεπτικό των μεθοδολογικών σφαλμάτων στην επίμαχη έρευνα (βλ. έρευνα των Chen and DeStefano, 1998). Δεκάδες μελέτες ξεκίνησαν να διεξάγονται παγκοσμίως για να απαντήσουν στο ερώτημα εάν τα αποτελέσματα του Wakefield και της ομάδας των δώδεκα (!) ακόμη ερευνητών που συνυπογράφανε τη δημοσίευση της μελέτης, ήταν ακριβή.

Αρχές τις δεκαετίας του 2000, η Αμερική βρέθηκε διχασμένη όσο ποτέ άλλοτε ως προς τα αίτια του αυτισμού. Εκατοντάδες άρθρα δημοσιεύονταν στο διαδίκτυο και σε περιοδικά επί του θέματος. Οι μηνύσεις έφτασαν στο απόγειο τους και ο κόσμος άρχισε να πιστεύει, ότι το πρόβλημα της αύξησης των κρουσμάτων αυτισμού συνδέονταν με ανθρώπινη παρέμβαση! Αργότερα, το 2002, ο προβληματισμός πέρασε και σε Ευρωπαϊκό έδαφος, με την πρώτη έρευνα επί Αγγλικού εδάφους, που συνέδεε το εμβόλιο με την εμφάνιση αυτισμού.

Η σημερινή στάση της επιστημονικής κοινότητας για τον αυτισμό και το εμβόλιο MMR

Σήμερα, οκτώ χρόνια μετά τη μελέτη του Wakefield, οι περισσότεροι ερευνητές θεωρούν την υπόθεση περί συσχέτισης εμβολίου MMR και εμφάνισης αυτισμού μάλλον εσφαλμένη. Το βέβαιο είναι αντί σκανδάλου επί εδάφους ιατρικών υπηρεσιών για τη χρήση του MMR προέκυψε σκάνδαλο επί εδάφους μελετητών της ομάδας Wakefield για την μεθοδολογική προσέγγιση!

Ο Wakefield φέρεται, σήμερα, ότι πληρώθηκε κάποιες χιλιάδες δολάρια για να υποστηρίξει την άποψη ότι το MMR προκαλεί αυτισμό. Η μελέτη του, που είχε δείγμα 12 περιπτώσεις ατόμων, 9 από τους οποίους είχαν αυτισμό, τέθηκε υπό αυστηρό έλεγχο. Διαπιστώθηκε, ότι μερικοί από τους συμμετέχοντες στο δείγμα δεν είχαν επιλεγεί τυχαίος (όπως υποστήριζε η ομάδα Wakefield) αλλά μέσω ενός δικηγορικού γραφείου που είχε αναλάβει τις υποθέσεις γονέων με παιδιά με αυτισμό και διεκδικούσε αποζημιώσεις για την επίπτωση του αυτισμού στα παιδιά λόγω της χορήγησης του εμβολίου MMR. Κάτω από την πίεση των κατηγοριών για μεροληπτική έρευνα, δέκα από τους τους δεκατρείς ερευνητές που υπέγραφαν τη μελέτη Wakefield έχουν ήδη εκδώσει γραπτές δηλώσεις ότι τα αποτελέσματα της έρευνάς τους δεν μπορούν συσχετίσουν τη χορήγηση του εμβολίου MMR με την επίπτωση του αυτισμού.

Παρά την μεγάλη έκταση που συνεχίζει να λαμβάνει το θέμα σήμερα, φαίνεται ότι ολοένα πληθαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο οι έρευνες που απενοχοποιούν το εμβόλιο MMR. Έρευνες στην Αγγλία (Taylor et al 1999, DeStefano and Chen 1999) συνιστούν ότι τα κρούσματα αυτισμού αυξάνονται σταθερά από το 1979 χωρίς καμία αλματώδη αύξηση από το 1988 και έπειτα, οπότε πρώτο-εισήχθη το εμβόλιο MMR στη Μεγάλη Βρετανία. Επιπροσθέτως, δεν παρατηρήθηκε πρώιμη ή όψιμη έναρξη του αυτισμού σε παιδιά που εμβολιάστηκαν νωρίτερα ή αργότερα κατά την παιδική ηλικία σε σύγκριση με παιδιά που δεν είχαν εμβολιαστεί αλλά εμφάνισαν αυτισμό.

Τέλος, οι εν λόγω έρευνες διαπίστωσαν ότι υπήρχε μία έντονη ανησυχία στους γονείς των παιδιών που εμβολιάζονταν για διάστημα έξι μηνών μετά το εμβόλιο. Ανάλογη έρευνα στη Σουηδία (Gillberg and Heijbel 1998) δεν έχει στηρίξει τη σχέση μεταξύ εμβολίου MMR και αυτισμού. Η περίπτωση της Ελλάδας, όπου κατεγράφη ένα ξέσπασμα των κρουσμάτων ερυθράς ελλείψει πολιτικής εμβολιασμών κατά του ιού σε αντιδιαστολή με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που την ίδια περίοδο είχαν θέσει σε εφαρμογή προγράμματα εμβολιασμών, αναφέρεται στη βιβλιογραφία ως επιχείρημα υπέρ της πολιτικής με εμβολιασμούς MMR στα βρέφη.

Τελικώς, είναι να ανησυχεί κανείς;

Στην πραγματικότητα, είναι μάλλον νωρίς για να υποστηρίξει κάποιος, που έχει στρέψει την προσοχή του στις έρευνες και τα δημοσιεύματα και παρακολουθεί τα δρώμενα και τα λεγόμενα ως ενδιαφερόμενος πολίτης, ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος ανησυχίας. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει κανείς εάν αναλογιστεί ότι η έρευνα επί του θέματος συνεχίζεται, επομένως για την ερευνητική κοινότητα το θέμα δε θεωρείται ακόμη λήξαν. Είναι, άλλωστε τόσο μεγάλη η αναστάτωση που έχει προκληθεί σε γονείς παιδιών με αυτισμού αλλά και την επιστημονική κοινότητα, που θα χρειαστούν αρκετές έρευνες προκειμένου να καταλήξουμε σε ένα αξιόπιστο συμπέρασμα περί συσχέτισης εμβολίων και αυτισμού.

Σήμερα, αρκετοί επιστήμονες αντιμάχονται ένα πλήθος ιστότοπων, με γνωστότερο ενδεχομένως τον “SafeMinds” (μτφ. “Ήσυχα Κεφάλια”) στην διεύθυνση www.safeminds.org, όπου υποστηρίζεται η άποψη ότι ο τοξίκωση με υδράργυρο προκαλεί αυτισμό. Εάν διαβάσει κανείς τα μηνύματα που ανταλλάσσονται στα διεθνή φόρουμ σχετικά με το θέμα των εμβολιασμών και τη σχέση τους με τον αυτισμό θα διαπιστώσει ότι αρκετοί γονείς εμμένουν στην άποψη ότι η τοξίκωση από τα βαρέα μέταλλα που φέρουν τα εμβόλια ευθύνονται για την εμφάνιση αυτισμού σε κάποιο από τα παιδιά τους.

Έχω την αίσθηση, ότι κάποιοι ίσως να “ασπάζονται” την άποψη περί ευθύνης των εμβολίων, παρά τον καθησυχασμό από τον ιατρό τους, επειδή παίρνουν ενθαρρυντικές απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα που αφορούν την κατάσταση των παιδιών τους, όπως για παράδειγμα, “τι έφταιξε, τι πήγε στραβά;”. Πάντως, ένας ιστότοπος για να ξεκινήσει κάποιος την πορεία του στο διαδίκτυο είναι το “Autism Help For You” (μτφ. “Αυτισμός: Βοήθεια για Εσάς”) στη διεύθυνση www.autismhelpforyou.com. Στην κεντρική σελίδα, παρέχονται με τη μορφή τίτλων διάφορες συνδέσεις σε άλλες σελίδες για πάσης φύσης θέμα που σχετίζεται με τον αυτισμό. Οι σελίδες είναι διαθέσιμες μόνο στα Αγγλικά.

Περισσότερες πληροφορίες για το MMR

Στην Αγγλία, ο Βρετανικός Οργανισμός για την Υγεία (μτφ. “National Health Service”) διαθέτει ιστοσελίδα για την πληροφόρηση του κοινού για το εμβόλιο MMR. Δείτε τη σελίδα στη διεύθυνση: www.mmrthefacts.nhs.uk. Η πιο πρόσφατη δημοσίευση (05/07/2006) αναφέρει ότι ακόμη μία έρευνα στον Καναδά αναφέρει ότι ακόμη και μετά την απομάκρυνση του συστατικού thiomersal από το εμβόλιο MMR, τα κρούσματα αυτισμού συνεχίζουν να αυξάνουν. Η μελετητές συνιστούν ότι η αύξηση των καταγεγραμμένων κρουσμάτων οφείλεται στην αρτιότερη διάγνωση του αυτισμού από της υπηρεσίες υγείας.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!! Αυτά δεν τα λέω γω!!!! Δεν είναι φανταστική λογοτεχνία!!!! Όπως βλέπετε όλα είναι υπό αποδείξεων!!!! Ας δούμε όμως και ποιο αποκαλυπτικές αποδείξεις για αυτό το θέμα:

Μετά από δεκαετίες έντονη συζήτηση, οι γονείς χάσει πιθανότατα τις επανειλημμένες εισαγωγές από τις φαρμακευτικές εταιρείες όσο και στις κυβερνήσεις που κάνουν τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό στην πραγματικότητα!!!! Για τους ενδιαφερόμενους γονείς που αναζητούν την αλήθεια, αξίζει να θυμηθούμε ότι τα ίδια ακριβώς άτομα που κατέχουν οι φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο, κατέχει επίσης νέα σημεία πώλησης της Αμερικής. Η εύρεση προπαγάνδα-δωρεάν πληροφορίες ήταν δύσκολο, μέχρι τώρα!!!!

Ο Δρ Andrew Wakefield ( Άντριου Γουέκφιλντ )

Στο κέντρο της διαμάχης με της δεκαπεντάχρονης είναι ο Δρ Andrew Wakefield του Ώστιν, από το Τέξας!!!! Ήταν ο Δρ Wakefield που δημοσιοποίησε για πρώτη φορά την σχέση για τις στομαχικές διαταραχές και τον αυτισμό, και τη λήψη των πορισμάτων ένα βήμα παραπέρα, η σχέση μεταξύ στομαχικών διαταραχών, αυτισμό και την ιλαρά, και την παρωτίτιδα ερυθράς (MMR)!!!! Για αυτή την ανακάλυψη το 1996, και μια μεταγενέστερη ερευνητική εργασία που δημοσιεύθηκε από το γιατρό, το 1998, Andrew Wakefield έχει βρει τον εαυτό του θύμα μιας παγκόσμιας εκστρατείας Παπανικολάου από εταιρείες φαρμάκων, κυβερνήσεις και εταιρίες μέσων ενημέρωσης!!!! Και ενώ ο Δρ Wakefield έχει διωχθεί και διώκεται σε βαθμό που να είναι σε θέση να ασκούν νόμιμα το φάρμακο, λόγω της ανακάλυψης του, έγινε ένα best-selling ( Μπέστ σέλλινγκ ) συγγραφέας, ο ιδρυτής της Στρατηγικής Πρωτοβουλίας αυτισμού, και ο διευθυντής του αυτισμού Μάγχης!!!! Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες, τα δικαστήρια, οι κυβερνήσεις και οι κατασκευαστές εμβολίων ήσυχα παραδέχθηκαν το γεγονός ότι η ιλαρά ερυθράς παρωτίτιδας (MMR) πιθανότατα δεν έχει σχέση με τον αυτισμό αιτία και παθήσεις του στομάχου!!!! Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν ακόμη προχωρήσει τόσο πολύ ώστε να πληρώσουν τεράστια χρηματικά βραβεία, συνολικά τα εκατομμύρια, για τα θύματα σε μια προσπάθεια να τους αποζημιώσει για τις ζημίες και να εξαγοράσει τη σιωπή τους!!!!

Η Grassroots ( Γκράσσρουτς ) κατακραυγή:

Ήταν τακτική αναγνώστης που ονομάζεται Kathleen ( Καθλήν ) που έφερε αυτή τη συνεχιζόμενη ιστορία την προσοχή στο Press Whiteout ( Πρέσς Γουαιτάουτ )!!!! Όταν ρωτήθηκε τι σύνδεση της με τη μάχη του εμβολίου-αυτισμό ήταν, η νεαρή αναγνώστρια απάντησε, << έχω ερευνήσει ακριβώς για ένα σχολικό πρόγραμμα λίγο πίσω και στη συνέχεια έμεινα πάνω του, μέχρι που δεν μπορούσα να το αντέξω πια. Δεν είμαι γονιός, ούτε μπορώ να ανήκω σε οποιαδήποτε οργάνωση!!!! Μια απλή εξωτερική παρατηρητής είμαι!!!!! ” Αυτή η αναγνώστρια δεν είναι η μόνη!!!! Η είδηση ​​ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό έχει εξαπλωθεί σε όλη την ΗΠΑ, παρά την συντονισμένη προσπάθεια να μην γίνει!!! Με τις ανησυχίες της ένα βήμα παραπέρα εξηγεί, “Το μόνο που θέλω είναι να δούμε τις πληροφορίες αυτές, όπου το κοινό μπορεί να έχει πρόσβαση!!!! Ενώ γίνεται χαμός παντού, κανείς δεν δίνει λύση ή εξήγηση σε αυτή την τραγική κατάσταση, ακόμη έστω και μια μικρή αναφορά!!!!

Αποφάσεις Landmark ( Λάντμαρκ ):

Τον Δεκέμβριο του 2012, δύο αποφάσεις πολύ σημαντικές ανακοίνωσε ότι επιβεβαίωσε την αρχική της ανησυχίας Δρ Wakefield ότι υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ του εμβολίου MMR, ο αυτισμός και οι διαταραχές στο στομάχι!!!! Η είδηση ​​πήγε ως επί το πλείστον στα αζήτητα, αλλά και ανεξάρτητα καταστήματα των ΜΜΕ, όμως η Ελευθερία Μπέικον τελικά άρχισε να δημοσιεύει την πρωτοποριακή είδηση!!!! Η ιστοσελίδα έγραψε τον περασμένο μήνα, << Σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη 13 Δεκεμβρίου του 2012 απόφαση του δικαστηρίου του εμβολίου, εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια απονεμήθηκαν στο Ryan Mojabi ( Μάριαν Μοζάμπι ) γονείς των οποίων περιγράφεται πώς οι << εμβολιασμοί MMR >> προκάλεσαν “σοβαρή και εξουθενωτική βλάβη στον εγκέφαλό του, που είχαν διαγνωστεί με διαταραχή του φάσματος του αυτισμού (ASD).” ” Η  Μπέικον πήγε για να περιγράψει τη δεύτερη απόφαση του δικαστηρίου εκείνο το μήνα, καθώς και παρόμοιες προηγούμενες ετυμηγορίες εγγράφως!!!! << Αργότερα τον ίδιο μήνα, η κυβέρνηση υπέστη μια δεύτερη μεγάλη ήττα όταν η Έμιλι Κέρλον από το Χιούστον κέρδισε αποζημίωση μετά από την ζημιά από το εμβόλιο που σχετίζεται με τραυματισμό εγκεφάλου που, για άλλη μια φορά, συμμετείχε το MMR και οδήγησε στον αυτισμό!!!! Οι περιπτώσεις που ακολουθούν παρόμοιες επιτυχείς αναφορές στην Ιταλία άλλα και τα δικαστήρια των ΗΠΑ ( συμπεριλαμβανομένων Των Χάνναν, Τράπεζες Bailey ( Μπέιλι ), Misty Hyatt ( Μίστι Χγιάτ ), Kienan Freeman ( Κιέναν Φρήμαν ), Valentino Bocca ( Βαλεντίνο ), και Julia Grimes ( Τζούλια Γκρίμς ), στην οποία οι κυβερνήσεις παραχώρησαν ή το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι τα εμβόλια είχαν προκαλέσει εγκεφαλική βλάβη!!!! Με τη σειρά της, η ζημία αυτή οδήγησε σε μια ASD διάγνωση!!!! Το εμβόλιο MMR ήταν ο κοινός παρονομαστής σε αυτές τις περιπτώσεις!!!! Η έκθεση απηχεί ακριβώς το ίδιο συναίσθημα ότι ο αναγνώστης μας μετέφερε – Δρ Wakefield είχε την καριέρα και τη φήμη του αλλά καταστράφηκε κατά τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά μόλις έιχε δικαιωθεί!!!!! Οι εκθέσεις του λογαριασμού, << Ενώ επανειλημμένες μελέτες από όλο τον κόσμο ως επιβεβαιωμένη νόσο του εντέρου του Wakefield σε αυτιστικά παιδιά και τη θέση του ότι οι μελέτες για την ασφάλεια του εμβολίου MMR είναι ανεπαρκείς, ο Δρ Wakefield ‘s καριέρα έχει καταστραφεί από ψευδείς ισχυρισμούς >>!!!!  Παρά το γεγονός αυτό συνεχίζει να εργάζεται ακούραστα για να βοηθήσει στην επίλυση της καταστροφής του αυτισμού!!!! <<  Το άρθρο από το της Μπέικον κλείνει με ένα άμεσο απόσπασμα από τον Δρ Wakefield όπου ο ίδιος παλεύει για την ανεξάρτητη έξοδο της βάσης, << Δεν μπορεί να υπάρξει καμία αμφιβολία ότι τα εμβόλια μπορούν και προκαλούν αυτισμό!!!! Σε αυτά τα παιδιά, τα αποδεικτικά στοιχεία για μια δυσμενή αντίδραση που περιλαμβάνει εγκεφαλική βλάβη μετά το MMR που εξελίσσεται σε μια διάγνωση του αυτισμού είναι επιτακτική!!!! Είναι πλέον θέμα της καταμέτρησης του σώματος!!!! Οι κυβερνήσεις πρέπει να σταματήσουν να παίζουν με τις λέξεις, ενώ τα παιδιά συνεχίζουν να καταστρέφονται!!!! Η ελπίδα μου είναι ότι η αναγνώριση της εντερικής νόσου σε αυτά τα παιδιά θα οδηγήσουν στην ανακούφιση του πόνου τους!!!!

Τα εμβολιασμένα παιδιά έχουν έως και 500% περισσότερες ασθένειες από μη εμβολιασμένα παιδιά!!!! Δεν με πιστεύεται!!;!! Διαβάστε την παρακάτω διεύθυνση, συν χωρέστε με λόγο φόρτου εργασίας δεν το έχω μεταφράσει μπορείτε όμως να κάνετε μετάφραση στο Google:

http://www.whydontyoutrythis.com/2013/07/vaccinated-children-have-up-to-500-per-cent-more-disease-than-unvaccinated-children.html

Απίστευτο έτσι!!;!! Γιατί όμως δεν τα λένε τα ΜΜΕ!!;!! Χμμμμμ!!! Δεν νομίζω να είστε τόσο χαζοί ώστε να πιστεύετε ότι είναι αθώα περί συνομωσιών!!;!! Εδώ θέλω και πάλι να αναφέρω ότι τα εμβόλια έχουν σώσει ζωές όταν δεν περιέχουν όλα αυτά τα συστατικά τα οποία αναφέραμε ποιο πάνω και άλλα τόσα που δεν αναφέραμε!!!! Όλο αυτό όμως γίνεται λόγο ότι η Ελίτ θέλει την μείωση του πληθυσμού στα 500.000.000!!!! Πως και γιατί διαβάστε το προηγούμενο άρθρο μου ΕΔΩ για να καταλάβετε τι εννοώ!!!!

Συνεχίζω…. Θέλετε να μάθετε πως αλλάζουν οι << βαλτοί >> συνωμότες τα θέματα τους διαβάστε αυτό για παράδειγμα:

Οι μυστηριώδεις 1947 θεάσεις πάνω από Νέο Μεξικό έχουν εξάψει τη φαντασία των κορυφαίων θεωρητικών συνωμοσίας στον κόσμο- αλλά μήπως υπάρχει μια πιο απλή εξήγηση!!;!!

Ένα νέο γερμανικό ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι ξεσκεπάζει την πραγματική αιτία πίσω από την περίφημη συνωμοσία του UFO του Ρόσγουελ στο Μεξικό!!!! Πέρασαν σχεδόν 70 χρόνια από τότε που το παράξενο περιστατικό κατέλαβε για πρώτη φορά τη φαντασία των θεωρητικών συνωμοσίας σε όλο τον κόσμο!!!! Η κάποτε κοιμισμένη πόλη του Νέου Μεξικού έγινε το επίκεντρο του μεγαλύτερου εξωγήινου κυνηγιού στην ιστορία μετά από τις αναφορές για την συντριβή ενός ιπτάμενου δίσκου στην έρημο!!!!

Το 1947, οι εικαζόμενες θεάσεις προκάλεσαν πανικό σε όλο τον κόσμο μέχρι που ο στρατός των ΗΠΑ ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα πεσμένο μπαλόνι επιτήρησης!!!!

Μυστήριο: Ήταν o ιπτάμενος δίσκος του Ρόσγουελ πραγματικά μια πολεμική μηχανή του Χίτλερ!!;!!

Τώρα ένα γερμανικό ντοκιμαντέρ ερευνώντας τις θεάσεις στις 8 του Ιούλη του 1947 ισχυρίζεται ότι έχει αποκαλύψει νέα στοιχεία, υποστηρίζοντας ότι ο μυστηριώδης ιπτάμενος δίσκος ήταν στην πραγματικότητα ένα κορυφαίο μυστικό ναζιστικό σκάφος!!!! Η παρουσίαση, με τίτλο << Τα UFO και το Τρίτο Ράιχ >>, αναφέρει το << συμβάν >> ήταν στην πραγματικότητα οι μυστικές δοκιμές του << Μπελλ >>- ένα φουτουριστικό αεροσκάφος τριών μέτρων που χρησιμοποιούσε ηλεκτρικά σωματίδια για να πετάξει!!!! Ο διακεκριμένος

Γερμανός μηχανικός αεροναυπηγικής Georg Klein ( Γκεόργκ Κλέιν ), δήλωσε:

<< Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ηλίθιο ή εκκεντρικό ή κάποιος με φαντασιώσεις!!!! Αυτό είναι ότι είδα, με τα ίδια μου τα μάτια – Ένα ναζιστικό UFO >>!!!

Το περιστατικό έχει εξάψει τη φαντασία εκατομμυρίων μετά από αναφορές για έναν ιπτάμενο δίσκο που συνετρίβη στην έρημο!!!! Ο στρατός των ΗΠΑ πάντα υποστήριζε ότι το φαινόμενο δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα μετεωρολογικό μπαλόνι, πυροδοτώντας για δεκαετίες τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τη φερόμενη συγκάλυψη των εξωγήινων.

Το ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι η μηχανή των Ναζί ήταν ο πρόδρομος των σημερινών μαχητικών stealth και δημιουργήθηκε από δεκάδες ειδικούς πυραύλων, που άλλαξαν στρατόπεδο με τη βία δουλεύοντας για τις ΗΠΑ μετά το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου!!!! O διάσημος Ναζί εγκληματίας πολέμου, ο στρατηγός των SS Hans Kammler ( ΣΣ Χανς Κάμμλερ ), που ήταν πίσω από τα στρατόπεδα εργασίας στο Άουσβιτς, ήταν σύμφωνα με τους ισχυρισμούς από εκείνους που εργάστηκαν για τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου!!!!  Ο Πολωνός στρατιωτικός ιστορικός Igor Witkowski ( Ιγκόρ Βιτκβόσκι ) έγραψε εκτενώς για την εμμονή του Χίτλερ να απασχολεί τους μεγαλύτερους επιστήμονες και μηχανικούς να εργάζονται για το “σκάφος σε σχήμα καμπάνας”!!!! Κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, τα πληρώματα βομβαρδιστικών των ΗΠΑ και τη Βρετανία ανέφεραν ότι έβλεπαν περίεργα σκάφη- τώρα πιστεύεται ότι ήταν τα λεγόμενα Μπελ δηλαδή σχήμα καμπάνας!!!! Το ντοκιμαντέρ εξετάζει επίσης κατά πόσον το περιστατικό του Ρόσγουελ προκλήθηκε από τη συντριβή του μοντέλου των Schriever-Habermohl ( Σκριεβερ –Χάμπερχολ )-έναν άλλο υποτιθέμενο ναζιστικό ιπτάμενο δίσκο!!!! Η μηχανή Luftwaffe ( Λάφτγουεηφ ), της οποίας η συνδυασμένη τεχνολογία πυραύλων και ελικοπτέρου, σχεδιάστηκε στην Πράγα μέχρι το 1943, που οι ΗΠΑ ανέλαβαν τον έλεγχο των σχεδίων!!!

Μετά το τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, οι Ναζιστές κρατούμενοι ισχυρίστηκαν ότι είχαν δει το όχημα να πετάει πολλές φορές!!!! Ένας σύμβουλος μηχανικός που εργάστηκε στο έργο, ο Joseph Andreas Epp ( Ζόσεφ Αντρέας Εππ ), υποστήριξε ότι κατασκευάστηκαν 15 μοντέλα!!!!

Είπε: << Μετά από αυτό οι φτερό-έλικες θα μπορούσαν να περιστρέφονται ελεύθερα όπως το πιάτο ή ο δίσκος κινείται προς τα εμπρός, όπως σε ένα αυτό- γυροκόπτερο >>!!!!

“Πιθανότατα, η ταχύτητα των φτερό-ελίκων, και έτσι η αξία άνωσης τους, θα μπορούσε επίσης να αυξηθεί με την κατεύθυνση των ρυθμιζόμενων οριζόντιων πιδάκων ελαφρώς προς τα πάνω για να εμπλακούν τα πτερύγια, έτσι γυρίζοντας τα γρηγορότερα με την παρέκβαση του πιλότου”!!!!

Αυτό που δεν εξηγούν είναι οι απίστευτες υπερβολικές ταχύτητες που έχουν αυτά τα σκάφη γιατί εμφανίζονται από την αρχαιότητα κτλ. κτλ.!!!! Διαβάστε τα άρθρα μου για τους Βρίηλ ΕΔΩ  και θα μάθετε τα πάντα για τα σκάφη αυτά όπου έχω αναρτήσει με σπανιότατες φωτογραφίες για το καθένα!!!! Για να καταλάβετε όμως τι συμβαίνει πρέπει να διαβάσετε και τα 5 άρθρα όπου πιστέψτε με θα εκπλαγείτε!!!!

Λειτουργούν όμως και πονηρά πάνω στα θέματα πιστευτών συνομωσιών δείτε αυτό:

Μια πρόσφατη αγγελία(1) στο Craigslist ( Γκρέιγκσλιστ ), δημοσιεύτηκε από την οργάνωση που αυτοαποκαλείται Free Our World ( Φρη Άουρ Γουόρλντ ) (2)-Ελευθερώστε τον Κόσμο μας, έχει φίλους στο Λος Άντζελες ( και όχι μόνο ) μου προκάλεσε μια μικρή αμηχανία:
Συνδέοντας μια τεράστια συλλογή από βίντεο στο YouTube (3) δημοσιευμένα από έναν άνδρα που ονομάζεται Richard Bruce ( Ρίτσαρντ Μπρους όπου πρέπει να δείτε ), τα μακροσκελή βίντεο καλούν τα ενδιαφερόμενα μέρη να υποβάλουν τις οπτικές ενδείξεις μιας τεράστιας, φιλόδοξης συνωμοσίας μιας φυλής ερπετών που είναι γνωστή ως “Draconians”- Δρακονιανοί (5) ή Ερπετοειδείς (6,7,8,9,10,11), οι οποίοι ισχυρίζεται η ομάδα ότι έχουν διεισδύσει σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης εξουσίας, στη κυβέρνηση, στο στρατό, στην αστυνομία και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης!!!! Στην ιστοσελίδα μου έχω και γω αναρτήσει άρθρα μου από προσωπικές έρευνες όπου μπορείτε να μάθετε πολλά για τους Δρακόντειους!!!!

reptilians

Μερικά από τα βίντεο με τις περισσότερες προβολές στο κανάλι του Bruce (4) ισχυρίζονται ότι αποκαλύπτουν κρυμμένα εξωγήινα χαρακτηριστικά σε δημόσια πρόσωπα, που κυμαίνονται από τον Πρόεδρο Ομπάμα ως την Αντζελίνα Τζολί…και αυτό το κλιπ, που δείχνει την υποτιθέμενη ζωντανή μεταμόρφωση του Κυάνου Ριβς στη δική του << αληθινή >> μορφή:

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WdZLWF_atTg[/youtube]
Ο Bruce ισχυρίζεται ότι τα πλάσματα διεξάγουν ένα πρόγραμμα μαζικής ύπνωσης ( ακριβώς η υπόθεση του John Carpenter ( Τζων Κάρπεντερ ) στην ταινια  They Live – ( Δέι Λιβ ) -Ζουν Ανάμεσα Μας, την οποία ακόμα ο Bruce αναφέρει στα δημοσιεύματα του ) για να υποτάξουν και να ελέγξουν άθελά του τον ανθρώπινο πληθυσμό…ο οποίος μπορεί επίσης να είναι το απόθεμα τροφής για τους σαρκοφάγους εισβολείς!!!!

reptilians 1
“Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση μέχρι που έγινα στόχος για την κυβέρνηση/αστυνομική παρενόχληση και εκφοβισμός”, εξηγεί ο Bruce, περιγράφοντας το πώς έχει έρθει υπό συνεχή επιτήρηση!!!! Ακόμη ανατριχιαστικότερος είναι ο ισχυρισμός του ότι οι Δρακόντειοι ήταν παρόντες σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, σε συνεργασία με άλλες εξωγήινες φυλές, συμπεριλαμβανομένων όντων, όπως οι περίφημοι “Γκρίζοι”, ως μέρος μιας πολυδιάστατης εκστρατείας να κυριαρχήσουν σε λιγότερο προηγμένα είδη σε όλο το γαλαξία!!!

 “Δεν είμαστε μόνοι”, προειδοποιεί!!!! “Ούτε καν το πλησιάζουμε σε σκέψη”!!!! 

Και όμως ο κόσμος εκεί!!!! Πιστεύει ότι του σερβίρουν!!!! Συνεχίζω ….. με κάτι το οποίο ίσως ακουστεί πολύ αποκρουστικό παράξενο μα και συνάμα απίστευτο και όμως λένε ότι είναι συνομωσία και ότι δεν γίνεται….έτσι πιστεύουν ότι δεν γίνεται κούνια που τους κούναγε:

Έκπληξη προκαλεί σε κάποιον που παρατηρεί τα πράγματα από μια απόσταση και προσπαθεί να τα καταλάβει σε βάθος!!!! Σε όλον τον κόσμο έχει επιβληθεί αυτή η έκφυλη παράσταση που το ονομάζουν ΚΑΡΝ-α-ΒΑΑΛ-ι. Έχουν φτάσει σε σημείο να επιβάλλουν στα παιδιά να πηγαίνουν στα μαθήματα με μάσκες!!!! Η να παίρνουν μέρος σε καρναβάλια τα οποία δεν είναι αι τόσο αθώα όπως τα αρχαία Ελληνικά!!!! Γιατί!!;!! Ας το δούμε:
ΤΟ ΚΑΡΝ-α-ΒΑΑΛ-ι είναι η γιορτή των σαρκοβόρων και ΚΑΝ -ι-ΒΑΑΛ-ων!!! Όπως και η λέξη << Σαρκοφάγοι >> – αυτοί που καταβροχθίζουν σάρκες – η λέξη ΚΑΡΝΙ-ΒΟΡΟΙ ( λατινικά Carnivore,  kɑrnɪvɔər, Καρνιβοραρε ) είναι η σύνθετη λέξη από << κάρνι >> -κρέας και << βοράρε >>-(ευχαρίστηση)!!!! ΚΑΡΝΑΒΑΑΛΙ – ευχαρίστηση από κρέας.http://en.wikipedia.org/wiki/Carnivore

Την ίδια λέξη έχει και η λέξη << carn-age >> ( Κάρν ΄Εητζ ): http://www.merriam-webster.com/dictionary/carnage!!!!

Προφανώς η λέξη ΚαΡΝαζ ( carn-age ) είναι συγγενική με την λέξη ΚοΡμπάΝ που σημαίνει θυσία ζώου αλλά κυρίως ανθρώπου!!! Στα εβραϊκά-“Hebrew noun “korban” (קָרְבָּן) – whether for an animal or other offering”. http://en.wikipedia.org/wiki/Korban

Πάντοτε μας λένε ο διάφοροι << γλωσσολόγοι >> και << πατριώτες >> ότι η Ελληνική γλώσσα είναι η << αρχαιότερη >> κλπ!!!! Η λέξη ΚΑΝ-ι-ΒΑΑΛ-ός τι προέλευση έχει!!;!!
Η ρίζα ΚΑΝ – ο κύριος εβραϊκός ιερέας ο οποίος κάνει την θυσία. Και το ΒΑΑΛ (ή ΜΠΑΑΛ) – αυτός στον οποίο φέρουν την θυσία!!!! Δείτε παρακάτω!!!! “The Hebrew noun kohen is most often translated as “priest”, whether Jewish or pagan, such as the priests of Baal or Dagon, though Christian priests are referred to in Hebrew by the term komer (Hebrew כומר). The word derives from a Semitic root common, at minimum, to the Central Semitic languages; the cognate Arabic word كاهن kāhin means “soothsayer, augur, or priest”  http://en.wikipedia.org/wiki/Kohen

Δείτε παρακάτω μια διακόσμηση από μια εκκλησία του 14 αιώνα στην Ιταλία (Ορβιέτο): τι βλέπετε!!;!!! Θα σας λένε διάφορες ερμηνείες για να σας οδηγήσουν έξω από την ουσία, αλλά είναι προφανές αυτό που βλέπουμε: οι γαλαζοαίματοι σφάζουν του κοκκινόαιμους και κάποιοι ( στη εικόνα με φτερά δηλ. ιπτάμενοι, ίσος εννοούν ότι είναι έξω από την Γη ) τους επιβλέπουν από πάνω!!!!

kanivaloi

Μα θα μας πείτε υπάρχουν ΚΑΝ-ι-ΒΑΑΛ-οι!!;;!!

Η επιστήμη της Περιουσιολογίας απαντά : όχι μόνο υπάρχουν αλλά και ευδοκιμούν!!!!

german map

 Ένας Γερμανικός χάρτης του τέλους του 19 αιώνα για τις περιοχές της Γης που υπήρχε έντονος ΚΑΝ-ι-ΒΑΑΛ-ισμός!!!! Σήμερα φυσικά όλα αυτά τα κρύβουν!!!!

 1

Έργο του 1400-1450 “μ.Χ.” περίπου!!!!

2

Έργο “ολλανδού” καλλιτέχνη!!!!

 

oikosima

 Μερικά οικόσημα << αρχοντικών >> οικογενειών Ευρώπης!!!! 

german

 Βέρνη, Γερμανία!!!!  Δεν το κρύβουν!!!!

3

4
Σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο << χάνονται >> δηλ. εξαφανίζονται, μαζί με την στατιστική της Ασίας, της Λατινικής Αμερικής  και της Αφρικής, 8 εκατομμύρια παιδιά!!!! Στην Ευρώπη αυτός ο αριθμός φτάνει στις 75 χιλιάδες και στη Ρωσία στις 55 χιλιάδες!!!!  Που << χάνονται >> όλα αυτά τα παιδιά!!;!! Που έχουν κρυφτεί όλες οι << ανθρωπιστικές >> , << φεμινιστικές >> και << μη >> κυβερνητικές οργανώσεις!!;!! Που είναι οι << έγκυροι >> και << ανεξάρτητοι >> δημοσιογράφοι!!;!! Προφανώς όλοι τους έχουν εντολές από την παγκόσμιους εξουσιαστές να μην θίγουν το θέμα….!!! Γιατί το θέμα είναι μεγάλο… .. !!!! Εμπλέκει κυρίως κανίβαλους, αλλά και παιδόφιλους, εμπόρους οργάνων και την ελίτ της  ( ψευτό )ιατρικής για διεξαγωγή πειραμάτων!!!! Αλλά και τους Δρακονιανούς Ερπετόμορφους Σαυρήτες που αναζητούν την ανθρώπινη σάρκα!!!!

Το πρώτο που θέλω να προσέξετε είναι η πλήρης αδιαφορία των Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων!!!! Δηλ. μέσα σε 10 χρόνια στη Ρωσία και στην Ευρώπη έχουν χαθεί 1,4 εκατομμύρια παιδιά ….  μια πόλη σαν την Θεσσαλονίκη…… και απόλυτη σιωπή!!!! Αλλά το είδατε το νούμερο δεν είναι ψέμα!!!!

Σκεφτείτε για ένα λεπτό τα παιδιά αυτά να  μην ήταν γκοημόπουλλα , αλλά πλούσια παιδιά!!!! Σκεφτείτε μόνο να χαθούν όχι χιλιάδες , αλλά μόνο 50 εβραιόπουλλα!!!!  Το τι θα συνέβαινε σε όλον τον κόσμο δεν μπορεί να φανταστεί κανείς!!!! Ο ντόρος από ολοκαυτωμικές κραυγές των εβραίων θα έφτανε μέχρι τον ουρανό, θα ξύπναγε ακόμα και τον Ιαχβέ!!!! Όλες οι χώρες θα είχαν ξεσηκωθεί, Θα είχαν σταλεί χιλιάδες τηλεγραφήματα , θα είχαν γραφτεί άρθρα και βιβλία, θα είχε γυριστεί ταινία, ο << πνευματικός >> κόσμος θα μας είχε τρελάνει από τα κουτιά των σπιτιών μας, η Μοσάντ θα είχε αναποδογυρίσει τα πάντα!!! Ας θυμηθούμε την μικρή που χάθηκε με επώνυμο ΜκΚαν!!!! Είχαμε γράψει ότι είναι εβραιόπουλο: << ΚΑΝ >> – στη χίμπρου είναι ο ιερέας που κάνει την θυσία…. !!!!

Θυμάστε την πρόσφατη περίπτωση της Γαλλίας όπου δήθεν σκοτώθηκαν δύο παιδιά και ένας ραβίνος!!;;!!  Η Γαλλία επίσημα δεν είναι επαρχία του Ισραήλ αλλά << ανεξάρτητο >> κράτος, αλλά το κράτος αυτό επί μερικές μέρες είχε παραλυθεί τελείως και όλα τα ΜΜ«Ε» από το πρωί μέχρι το βράδυ μας << ενημέρωναν >>….!!!!

Πριν από περίπου δύο μίνες έγινε μεγάλο θέμα στα διεθνή αλλά και ελληνόφωνα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ( π.χ. ΕΡΤ ) για την απαγόρευση που επέβαλλε η Ρωσία στην υιοθέτηση παιδιών της ειδικά από Αμερικανούς (Δείτε εδώ και εδώ)!!!! Δείτε παρακάτω τους λόγους για τους οποίους η κρυπτοεβραϊκή κυβέρνηση της Ρωσίας αναγκάστηκε πιεζόμενη αφόρητα από τις πατριωτικές δυνάμεις της χώρας να προβεί σε αυτήν την κίνηση!!!! Φυσικά την ( πολύ ) << καλή >> Μαριλένα Κατσίμη που αναρωτιόταν << γιατί η απαγόρευση ειδικά για τις ΗΠΑ >> δεν την ενημέρωσαν τα αφεντικά της για παρακμή και τον εκφυλισμό στην Μέκκα της δημοκρατίας!!!!!

<< 5200 εργαζόμενοι και συνεργάτες του Πενταγώνου στις ΗΠΑ έχουν πιαστεί για την αγορά παιδικής πορνογραφίας >> Δείτε και το βίντεο!!!!

“U.S. infant mortality rate higher than developed world’s!” Δηλ. << Η παιδική θνησιμότητα στις ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη στον ανεπτυγμένο κόσμο >> Δείτε εδώ.

 

Ας δούμε ένα άρθρο << Οι ΗΠΑ είναι οι μπροστάρηδες στη δολοφονία των παιδιών!!!! >> που γράφει:

“Over the past 10 years, four times more children died in the U.S. from domestic violence than soldiers in Iraq and Afghanistan during the war. This is the worst death rate in the developed world. This means that the myth that adopted children would be better off in the U.S. than in Russia is doubtful. In addition, no one knows what awaits these children in the U.S. In December, the U.S. organization Childhelp that helps children affected by violence released a new report. The authors of the report wrote about a “hidden epidemic of child abuse in the United States.” Annually 3.3 million reports of violence over about 6 million children are received. Every day in the country more than five children die for reasons related to violence. The authors of the study concluded that the U.S. set the worst record in all developed countries. The most widespread child abuse is neglect of their lives and interests (78.3%) followed by physical violence (17.6%), sexual violence (9.2%) and psychological violence (8.1%).Over 80% of the children who died of violence were under 4 years old. In approximately 60% of cases death certificate do not specify that the cause of death was abuse. Last year, BBC journalists conducted an investigation and came to the shocking conclusion that in the last 10 years, over 20,000 children have died in the U.S. in their own homes at the hands of family members”.

Δηλ.:

<< Κατά τα τελευταία 10 χρόνια στις ΗΠΑ έχουν σκοτωθεί περισσότερα παιδιά απ’ ότι Αμερικανοί στρατιώτες στο Ιράκ και Αφγανιστάν μαζί!!!! Είναι τα χειρότερα δεδομένα μεταξύ ανεπτυγμένων κρατών!!!! Κάθε μέρα στις ΗΠΑ σκοτώνουν 5 παιδιά!!!!! (Και αυτά είναι δεδομένα όχι μεταξύ υιοθετημένων παιδιών)!!!!

Από αδιαφορία των γωνιών με κάποια τραγική εξέλιξη πάσχουν 78,3% των παιδιών, από ξυλοδαρμούς 17,6% των παιδιών, από βιασμούς 9,2%, από ψυχολογικά προβλήματα 8,1%. Το 80% των δολοφονημένων παιδιών στις ΗΠΑ είναι κάτω των 4-ων χρόνων!!!!

Παρακάτω γράφουν:

<< Τα  60% των πιστοποιητικών των θανάτων των παιδιών στις ΗΠΑ δεν αναγράφουν καν την αιτία του θανάτου ( μήπως απλά τους τρώνε οι κανίβαλοι ή είναι θύματα κάποιων τελετών!!;!! )!!!!

<< Πέρσι οι Βρετανοί δημοσιογράφοι είχαν διαπιστώσει ότι κατά τα τελευταία 10 χρόνια περισσότερα από 20 χιλιάδες παιδιά έχουν σκοτωθεί στα ΗΠΑ στα σπίτια τους στα χέρια των μελών της οικογένειας τους >>!!!!

Ξέρετε πόσα παραδείγματα υπάρχουν αν κάποιος ψάξει!!;!! Όχι εκατοντάδες αλλά χιλιάδες όπου και θα αναλύσουμε στο μέλλον…!!!! Συνεχίζω….. ας δούμε κάτι άλλο επίσης απίστευτο μα αν το καλό σκεφτεί κανείς διαπιστώνει ότι όχι μόνο απίστευτο είναι αλλά και κατά πολύ αληθές!!!!

Ας δούμε κάτι άλλο απίστευτο μα αληθές 100%:

Την 2η του Μάη 2013 κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την Αποκάλυψη, ο γερουσιαστής Mike Gravel έκανε μια αξιοσημείωτη δήλωση. Ο γερουσιαστής είπε στην κυριολεξία: << Έχουμε μια στρατιωτική δύναμη του διαστήματος, και είναι ενεργή >>!!! 

Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την ύπαρξη ενός μυστικού παράλληλου διαστημικού προγράμματος της NASA που θα … έθετε σε εφαρμογή μυστικά αεροσκάφη και τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν μέσω των προγραμμάτων και των αποτελεσμάτων που προέκυψαν από τις διαδικασίες της εξωγήινης αντίστροφης μηχανικής!!!! << E στα χέρια του Πενταγώνου – και όχι της NASA – ο έλεγχος της διαστημικής εξερεύνησης του ηλιακού συστήματος!!!!

alien engine

Mike Gravel

O Γερουσιαστής Mike Gravel ( Μάικ Γκρέβελ )!!!!

Υπενθυμίζεται ότι κατά το παρελθόν, έγιναν πρωτοσέλιδο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι δηλώσεις του Προέδρου των ΗΠΑ George W Bush ( Τζωρτζ Γ. Μπους )!!!! O Μπους αρνήθηκε την πρόσβαση στο διάστημα σε όποιον είναι εχθρός των Ηνωμένων Πολιτειών!!!! Οι δηλώσεις αυτές, στην πραγματικότητα, με λίγα λόγια, είναι η περίληψη ενός εγγράφου περί “Διαστημικής Εθνικής Πολιτικής ” που δημοσιεύτηκε σε μια σκοτεινή ιστοσελίδα της κυβέρνησης των ΗΠΑ στις 6 Οκτωβρίου (πριν από το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Κολόμβου), έτσι ώστε να αποφευχθεί να γίνει αντιληπτό από τα μέσα ενημέρωσης αν και στην πραγματικότητα αργότερα αναφέρθηκε περιληπτικά από την αμερικανική εφημερίδα << Ουάσιγκτον Ποστ >>!!!!
Με το έγγραφο αυτό, η κυβέρνηση Μπους προσπάθησε να αναθεωρήσει την αμερικανική διαστημική πολιτική, έτσι ώστε να μπορεί να “πράξει απρόσκοπτα τις δραστηριότητές της στο διάστημα προς υπεράσπιση των συμφερόντων της!!!! ” Οι ΗΠΑ << θα ανταποκριθούν σε παρεμβολές και, εάν είναι απαραίτητο, θα αρνηθούν στους αντιπάλους τους τη χρήση διαστημικών δυνατοτήτων εχθρικών προς τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ >>!!!

Δείτε επίσης:

“Κάποιοι Παρακολουθούν τον Πλανήτη μας και το κάνουν Πολύ Προσεχτικά” -Mike Gravel Πρώην Γερουσιαστής των ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ

united states

air force space comand

Το έγγραφο αυτό έχει ανατεθεί στον Γενικό Γραμματέα της Άμυνας και τον διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην κατηγορία της << υποστήριξης της μετατροπής της άμυνας και των πληροφοριών >> και της ανάπτυξης “ενός πλαισίου λειτουργίας δύναμης και βελτιστοποιημένων διαστημικών δυνατοτήτων προς στήριξης της εθνικής ασφάλειας και του εδάφους”!!!! Μεταξύ άλλων, οι δέκα σελίδες του εγγράφου περιέχουν μια παράγραφο που αναγνωρίζει μόνο την ύπαρξη της NASA, η οποία πιστώνεται με το ρόλο της << επίτευξης ενός προσιτού μακροπρόθεσμου προγράμματος εξερεύνησης του διαστήματος με ανθρώπους και ρομπότ >>!!!! Παρά τις διαβεβαιώσεις από τον Λευκό Οίκο για μη στρατιωτικοποίηση του διαστήματος πολλές ήταν οι απόψεις των εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν πείστηκαν για τον ειρηνικό χαρακτήρα αυτής της πρωτοβουλίας!!!!

missile

 

Οι δηλώσεις του γερουσιαστή Mike Gravel επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός συστήματος Διοίκησης του διαστήματος, διαχειριζόμενο κυρίως από την NORAD ( ΝΟΡΑΝΤ ) και το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ!!!! Αυτή η άποψη επιβεβαιώνεται, επίσης, από τον αρχηγό Robert Salas ( Ρόμπερτ Σάλας ), ο οποίος όχι απλώς επιβεβαιώνει την παρουσία μιας εντολής , αλλά παραδέχεται ότι στο παρελθόν ορισμένα ΑΤΙΑ ήταν εξοπλισμένα με πυρηνικές κεφαλές!!!! Παρακολουθήστε το βίντεο των δηλώσεων.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aB2dMpK1xe8[/youtube]

Απίστευτα πράγματα που όχι μόνο αγγίζουν τα παράφρονα της φαντασίας αλλά και της αχαλίνωτης συνομωσίας όπου όμως είναι αληθινά και μη πιστευτά από το σύνολο των ανθρώπων της γης!!!!

Συνεχίζω….. θέλετε να δείτε μια συνομωσία του Μάτριξ όπου τείνει να βγει αληθινή…διαβάστε:

Αν θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια για αυτήν την πραγματικότητα, πρέπει να εξετάσουμε την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε, επειδή είναι ένα φράκταλ της ευρύτερης εικόνας. Λέγοντας Φράκταλ εννοούμε μια αντιστοιχία σε σμίκρυνση που τείνει στο άπειρο!!!!
computer motherboard
Πάρτε ξεχωριστά ένα φορητό υπολογιστή και ρίξτε μια ματιά στη μητρική πλακέτα… μοιάζει σαν να έχει πόλεις όπως αυτές πάνω στη γη ενώνονται με αυτοκινητόδρομους και ο αυτοκινητόδρομος σε άλλες πόλεις περνάει γύρω από αυτές!!!! Αυτό που προτείνω είναι ότι η μητρική πλακέτα είναι ένα φράκταλ της μητέρας γης!!!!

Η μητρική πλακέτα είναι ένα φύλλο πλαστικού που κατέχει το σύνολο του κυκλώματος για τη σύνδεση των διαφόρων στοιχείων ενός συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή!!!!

Κι όμως, μπορεί να ζούμε σε ένα Μάτριξ -Είναι το σύμπαν μας μια προσομοίωση!;!

Αυτό θα σήμαινε ότι η γη είναι σαν ένα μέρος υπολογιστή που κρατά το κύκλωμα για να συνδέονται τα διάφορα συστατικά μεγάλων βιολογικών ή πλανητικών, ή γαλαξιακών συστημάτων υπολογιστή!!!! Νομίζω ότι οι πυραμίδες θα μπορούσαν να είναι γιγάντιοι δορυφόροι που συνδέουν τη γη με το γαλαξιακό διαδίκτυο ( όχι σαν το κανονικό διαδίκτυο μας… ίσως περισσότερο σε επίπεδο οργόνης )!!!!

Θα μπορούσαμε να δούμε αυτό τον τρόπο, επίσης, η μητέρα Γη είναι η μητρική πλακέτα, οι άλλοι πλανήτες είναι τα άλλα εξαρτήματα του υπολογιστή ( ίσως οθόνη, ηχεία, κάρτα γραφικών, σκληρός δίσκος, κλπ )… και ο ήλιος θα μπορούσε να είναι η πρίζα στον τοίχο…!!! Αλλά περιμένετε!!!! Υπάρχουν πολλά αστέρια όπως ο ήλιος μας, όπως ακριβώς υπάρχουν πολλά σπίτια με βύσματα σε αυτά και πολλοί πλανήτες παντού όπως ακριβώς υπάρχουν πολλοί υπολογιστές…!!!! Πρέπει να υπάρχει και να είναι ένα internet που τους συνδέει όλους…!!!! Επίσης αν η γη είναι μια μητρική πλακέτα, τότε αυτό τι σημαίνει ότι κάνει η ανθρωπότητα!!;!!
Ποιος ο ρόλος της ανθρωπότητας σε ένα τέτοιο σύστημα!!;!!

Να προσθέσω επίσης το επίσης Φρακταλικό, το Ερμητικό “Όπως πάνω έτσι και κάτω” και να θυμίσω ότι από την φωτογραφία λείπει η τρίτη ομοίωση που είναι οι Πυραμίδες της Αιγύπτου!!!! Αν συγκρίνουμε και τις τρεις φωτογραφίες τότε βλέπουμε τη ζώνη του Ωρίωνα!!!

oriona 1

oriona 2
Θα μου πείτε ότι σίγουρα μετά από όλα αυτά τα οποία σας δείχνω ότι δεν πάω καλά!!!! Ότι ίσως θέλω χάπια, φρενοκομείο και να πετάξουν το κλειδί να μην ξανά βγω ποτέ έξω!!!! Καλά κάνατε και το πιστεύετε!!!! Όμως!!!! Τι είναι όλα αυτά με των αποδείξεων!!;!! Δεν τα έβγαλα, αλλά!!!! Και αυτά που θα συνεχίσω να λέω δεν τα βγάζω από το στομάχι μου!!!!

Συνεχίζω…..!!!!

Τα έγγραφα που διέρρευσαν από τον πληροφοριοδότη, πρώην υπάλληλο της NSA Edward Snowden ( ΝΣΑ Έντουαρντ Σνόουντεν ) με βεβαιότητα αποδεικνύουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εξουσιάζονται από μια φυλή ψηλών, λευκών εξωγήινων που βοήθησαν επίσης την άνοδο της ναζιστικής Γερμανίας στη δεκαετία του 1930!!!!  Αυτές οι αποκαλύψεις για τους εξωγήινους Εξουσιαστές μας, δεν θα μπορούσαν να σας κρατήσουν άυπνους!!!! Αλλά το μέρος που θα πρέπει να σας αφορά είναι ότι η ιστορία των UFO που μόλις δημοσιεύθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων Fars, το αγγλόφωνο ειδησεογραφικό υπηρεσία του Ιράν, μια χώρα που πιθανόν είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει πυρηνικά όπλα!!!! Αυτό είναι μια τρελή θεωρία συνωμοσίας, φυσικά, οι Ρώσοι είναι πίσω από αυτό!!!! Η υποτιθέμενη εξωγήινη εισβολή αποκαλύφθηκε σε μια υποτιθέμενη έκθεση της FSB της υπηρεσίας κατασκοπίας της Ρωσίας, η οποία βρήκε “αδιάσειστες αποδείξεις” ότι << ατζέντα εξωγήινης νοημοσύνης >> καθοδηγεί τις ΗΠΑ στην εγχώρια και διεθνή πολιτική και το κάνει τουλάχιστον από το 1945″, είπε ότι η ιρανική υπηρεσία ειδήσεων!!!!

Το Fars ( Φάρς ) πήρε προφανώς την ιστορία από μια σκληροπυρηνική συνωμοσιολογική ιστοσελίδα που ονομάζεται whatdoesitmean.com!!!! Εδώ είναι η ουσία της ιστορίας του whatdoesitmean.com όσο καλύτερα μπορούμε να τη καταλάβουμε ( ή όπως οι τα εξωγήινα λέιζερ που ελέγχουν το νου, μας επιτρέπουν να το καταλάβουμε ):

Ο Snowden, ο οποίος έχει πάρει άσυλο στη Ρωσία, διέρρευσε έγγραφα ότι ένας είδος << ψηλών, λευκών >> εξωγήινων έφτασε στη Γη, βοήθησε τη ναζιστική Γερμανία να χτίσει ένα στόλο από προηγμένα υποβρύχια στη δεκαετία του 1930 και στη συνέχεια συναντήθηκε το 1954 με πρόεδρο Dwight Eisenhower ( Ντουάιτ Αϊζενχάουερ )”, “όπου πάρθηκε η απόφαση για το << μυστικό καθεστώς >> των ΗΠΑ”!!!!

“Πιο ανησυχητικά, η έκθεση της FSB προειδοποιεί, ότι η ατζέντα των << Ψηλών, Λευκών >> υλοποιείται από το << μυστικό καθεστώς >> που ενώ κυβερνά τις Ηνωμένες Πολιτείες καλεί για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος ηλεκτρονικής παρακολούθησης που σημαίνει ότι το κάνει για να κρύψει όλες τις αληθινές πληροφορίες για την παρουσία τους εδώ γη καθώς εισέρχονται σε αυτό που ένα από τα έγγραφα του Snowden ονομάζει << τελική φάση >> του τελικού σχέδιό τους για τη συνολική αφομοίωση και την παγκόσμια κυριαρχία”!!!!

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εμπλακεί σε έναν <<  κατακλυσμικό >> αγώνα εξουσίας μεταξύ του Προέδρου Ομπάμα, ο οποίος ηγείται της εξωγήινης σκιώδους κυβέρνησης και κάποιας άγνωστης δύναμη που αντιτίθενται στην συμμαχία ΗΠΑ-Εξωγήινων!!!! “Οι περισσότεροι πρέπει να φοβούνται τους Ρώσους φορείς χάραξης πολιτικής και τις ρωσικές αρχές, η έκθεση της FSB καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι εκείνοι που αντιτίθενται στο μυστικό καθεστώς των << Ψηλών Λευκών >> που εκπροσωπείται από τον Ομπάμα, έχουν ευθυγραμμισθεί με άλλη Εξωγήινη δύναμη”!!!

Φυσικά οι << Ψηλοί Λευκοί >>, είναι οι λεγόμενοι “Άρειοι” Εξωγήινοι, οι Aryans όπως τους αποκαλούν στα αγγλικά, που υποτίθεται ότι ζουν στην Κούφια Γη στην Ανταρκτική και που βοήθησαν του Ναζί!!!!  Όλα αυτά όμως δεν είναι καθόλου αστείο!!!! Όπου κάποιοι τα θεωρούν ως παραφροσύνη και αχαλίνωτη φαντασία!!!! Στα 5 άρθρα μου όλη η αλήθεια για τους Βρίηλ αναφέρω λεπτομερώς τα πάντα για τους ναζί τους εσωγήινους τις βάσεις στην αντάρτική τον πόλεμο μεταξύ Αμερικής και εσωγήινων- ναζί με αποδείξεις και φωτογραφικά ντοκουμέντα από όλο τον στόλο των Αμερικάνων όπου πήραν μέρος εκεί!!!! Οπότε αν κάποιος δεν γνωρίζει δεν μπορεί να μιλάει!!!! Βέβαια για κάποιους ανίδεους κακομούτσουνους αμαθείς ερευνητές ή είναι πληρωμένοι για παραπληροφόρηση είναι τόσο ηλίθιοι και βλαμμένοι αλλά και παντελώς πανταβογεννημένοι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται!!!!

Τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά όπου δεν είναι για κοροϊδίες και πράσινα αλόγα κύριοι διότι τα πράσινα άλογα αν δεν τα βάψεις δεν υπάρχουν ενώ οι εσωγήινοι και εξωγήινοι δίστιχος υπάρχουν και ονομάζονται Δρακονιανοί και όσο για τους Ψηλούς Λευκούς μόνο Άρειοι δεν είναι και καλοί αλλά γεννητικά μεταλλαγμένοι Δρακονιανοί τύπου Αλοηγκόρ και Ριμανάθ αλλά αυτά είναι πολύ ψηλά γράμματα για εσάς ή από την ηλιθιώδη και πεισματική βλακεία που σας κατέχει εκ γεννήσεως σας ή διότι είστε τσιράκια και προδότες των Δρακονιανών!!!! Μέχρι και τον Paul Hellyer ( Πολ Χέλλυερ ), τον Καναδό Υπουργό Άμυνας του 1960 ο οποίος είναι πλέον ένθερμος ακτιβιστής UFO έχετε κατά κράξει διότι έχει βγάλει πολλά στην φόρα!!!!!
Συνεχίζουν λοιπόν κάποιοι στο ίδιο θέμα:

Το πρακτορείο ειδήσεων Fars φέρεται να συνδέεται με επιρροή στους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν, γεγονός που υποδηλώνει ότι είτε το Ιράν είτε είναι απελπισμένο για δυσφήμιση των ΗΠΑ με όποιον τρόπο μπορεί ή υπάρχει πράγματι μια πολύ ιδιόμορφη αντίληψη της πολιτικής των ΗΠΑ στα υψηλότερα επίπεδα της ιρανικής κυβέρνησης!!!!
Αν υπάρχει ένα φωτεινό σημείο σε αυτό, καθώς και ένα αστείο, είναι ότι ο στόχος της πολιτικής των ΗΠΑ είναι να ελέγξει και να εξουδετερώσει την επιρροή του Ιράν!!!! Έτσι, ίσως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ότι η Τεχεράνη θεωρεί ότι ο κύριος αντίπαλος της υποστηρίζεται από δύναμη Εξωγήινων!!!! Είναι καλό να έχεις φίλους σε υψηλές θέσεις, ακόμη και αν έχουν δύο κεφάλια.

Έλα μωρέ θα πουν κάποιοι την καραμέλα με τους εξωγήινους!!!! Ναι ε!!;!! Καραμέλα!!;!! Αν σας πω ότι είναι εσωγήινοι τότε είναι που θα πέσει το κράξιμο της ζωής μου!!!! Και όμως αγαπητοί μου το 1% των ΑΤΙΑ είναι Εξωγήινα!!!! Το 80% εσωγήινα!!!! Και το 9% μυστική γήινη τεχνολογία!!!!

Για δείτε αυτό από το Καναδά….:

Ο Paul Hellyer ( Πολ Χέλλυερ ) ήταν ο Καναδός υπουργός Εθνικής Άμυνας στη δεκαετία του 1960 κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου!!!! Ήταν υπεύθυνος για το συνδυασμό της καναδικής Πολεμικής Αεροπορίας, του Ναυτικού και του Στρατού σε αυτό που είναι γνωστό σήμερα ως οι Καναδικές Ένοπλες Δυνάμεις!!!! Ήταν το υψηλότερο άτομο σε κατάταξη άτομο ( σε έγγραφα ) στο εσωτερικό του Υπουργείου Άμυνας του Καναδά!!!! Ο Αξιότιμος Paul Hellyer είναι το υψηλότερο σε κατάταξη άτομο μεταξύ όλων των χωρών της G8 που μίλησε ανοιχτά για τα UFO και τους εξωγήινους!!!!
Μιλάει σχετικά με τα UFO και τους εξωγήινους εδώ και αρκετό καιρό τώρα και πρόσφατα έκανε μια εμφάνιση στο RT δηλώνοντας ότι υπάρχουν τουλάχιστον 4 γνωστά ξένα είδη που επισκέπτονται τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια!!!!

Κατά τη συνταξιοδότηση, ο Hellyer άρχισε να κρούει τον κώδωνα για τα UFO και τους εξωγήινους!!!! Η κατάθεσή του υποστηρίζεται από εκατοντάδες άλλους υψηλόβαθμους στρατιωτικούς και πολιτικό προσωπικό σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων εγγράφων που δημοσιοποιήθηκαν από δεκάδες κυβερνήσεις ανά τον κόσμο που έχουν αναγνωρίσει επίσημα την ύπαρξη των ΑΤΙΑ, λέτε λοιπόν όλοι αυτοί να είναι τόσο βαρεμένοι και να δίνουν απόρρητα στοιχεία στον κόσμο κινδυνεύοντας ανά πάσα στιγμή να δολοφονηθούν!!;!!

Νομίζω ότι είναι επίσης σημαντικό να επισημάνουμε ότι η καναδική κυβέρνηση αναγνώρισε πρόσφατα το γεγονός ότι οι διάφορες ομοσπονδιακές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Μεταφορών του Καναδά, της RCMP και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας χρησιμοποιήθηκαν για τον εντοπισμό και την έρευνα των θεάσεων UFO!!!! (1) Ισχυρίζονται ότι έχουν σταματήσει τα προγράμματα αυτά, αλλά αυτό έρχεται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του υπουργού Άμυνας (Hellyer)!!!! Υπάρχει ένας καλός λόγος να πιστεύουμε και πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι ορισμένα από αυτά τα UFO είναι πράγματι εξωγήινα διαστημόπλοια ( δεν είναι όλα στρατιωτικά ) και οι δραστηριότητες των οργανισμών που είναι αρμόδιοι για τα εν λόγω προγράμματα φτάνουν πολύ πιο πέρα από την απλή παρακολούθηση των UFO, αλλά ακόμα και στην επαφή με διάφορες εξωγήινες φυλές, άλλες απόρρητες τεχνολογικές εξελίξεις και περισσότερα!!!!

“Δεκαετίες πριν, επισκέπτες από άλλους πλανήτες μας προειδοποίησαν για την κατεύθυνση που έχουμε ήδη στραφεί και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν!!!! Αντ ‘αυτού, κάποιοι από εμάς ερμήνευσαν τις επισκέψεις τους ως απειλή και αποφάσισαν να πυροβολούν πρώτα και να κάνουν ερωτήσεις μετά!!!! Είναι ειρωνικό το γεγονός ότι οι ΗΠΑ μάχονται σε τερατώδους οικονομικού κόστους πολέμους, δήθεν για να φέρουν τη δημοκρατία σε αυτές τις χώρες, όταν οι ΗΠΑ δεν μπορούν πλέον να ισχυρίζονται ότι πρέπει να ονομάζονται δημοκρατία όταν τρισεκατομμύρια και εννοώ χιλιάδες δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε μαύρες υποθέσεις που τόσο το κογκρέσο όσο και ο αρχιστράτηγος έχουν σκόπιμα διατηρούν κρυφές”!!!! -ανέφερε ο Paul Hellyer!!!!

“Σε μία από τις περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου, το 1961, υπήρχαν περίπου 50 UFO σε σχηματισμό να πετούν Νότια από τη Ρωσία στην Ευρώπη!!!! Ο Ανώτατος Συμμαχικός Διοικητής ήταν πολύ ανήσυχος και ήταν έτοιμος να πατήσει το κουμπί πανικού, όταν τα UFO γύρισαν και πήγαν πίσω πάνω από το Βόρειο Πόλο!!!! Αποφάσισαν να κάνουν μια έρευνα, ερεύνησαν για τρία χρόνια και αποφάσισαν με απόλυτη βεβαιότητα ότι τέσσερα διαφορετικά είδη, τουλάχιστον, έχουν επισκεφτεί αυτόν τον πλανήτη εδώ και χιλιάδες χρόνια!!!! Υπάρχει μια πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα κατά τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ιδίως από τότε που εφευρέθηκε η ατομική βόμβα!!!! Ότι ανησυχούν πολύ γι’ αυτό το λόγο και αν θα τη χρησιμοποιήσουμε ξανά, επειδή όλο το σύμπαν είναι μια ενότητα και δεν επηρεάζει μόνο εμάς αλλά και τους άλλους ανθρώπους ή νοήμον όντα στο σύμπαν!!!! Φοβούνται πολύ ότι θα μπορούσαμε να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε και πάλι ατομικά όπλα και αυτό θα ήταν πολύ κακό για εμάς, και αυτούς επίσης!!!!” – είπε ο Paul Hellyer!!!!

“Πολλοί από αυτούς έχουν καλές προθέσεις και είναι φιλικοί και μερικοί δεν είναι!!!! Προέρχονται από διάφορα μέρη, για μεγάλο χρονικό διάστημα οι μόνοι που ήξερα ήταν αυτοί που προέρχονταν από διαφορετικά αστρικά συστήματα, τις Πλειάδες!!!! Υπάρχουν εξωγήινοι που έρχονται από την Ανδρομέδα και αυτοί που ζουν σε ένα από φεγγάρια του Κρόνου!!!! Υπάρχει μια ομοσπονδία από αυτούς τους ανθρώπους και έχουν κανόνες, ένας από αυτούς είναι ότι δεν έρχονται σε αντίθεση με τις υποθέσεις μας, εκτός εάν έχουν προσκληθεί!!!! Έχουν αποδεχθεί το γεγονός ότι πρόκειται για τον πλανήτη μας και έχουμε το δικαίωμα να τον διαχειριζόμαστε, αλλά είναι πολύ ανήσυχοι, δεν νομίζουν ότι είμαστε καλοί διαχειριστές του πλανήτη μας!!!! Καταστρέφουμε τον πλανήτη μας, κάνουμε όλα τα είδη των πραγμάτων που δεν πρέπει να κάνουμε και δεν τους αρέσει αυτό!!!! Το έχουν κάνει ξεκάθαρο και μας έδωσαν μια προειδοποίηση”!!!! – δήλωσε ο Paul Hellyer!!!!

Λίγα γεγονότα από τα εκατομμύρια πλέον όπως μετρούνται περιστατικά…..!!!!

Μια και μίλησα για εσωγήινους εδώ θα σας πω για όσους με διαβάζεται πρώτη φορά ότι η μεγαλύτερη και ποιο απίστευτη συνομωσία είναι της Μέσης Γης ή Κούφιας Γης ή Κοίλης Γης!!!! Έχω γράψει πολλά και όποιος θέλει μπορεί να τα διαβάσει στην ιστοσελίδα μας ΕΔΩ!!!! Αν και ήθελαν να το κάνω άρθρο ξεχωριστό αυτό που θα σας παραθέσω θα σας το δείξω τώρα:

Ψάχνοντας τον ακριβή Αντίποδα της μεγάλης Πυραμίδας του “Χέοπα” καταλήγουμε στον Ειρηνικό Ωκεανό!!!! Λέγοντας αντίποδας εννοούμε το σημείο του πλανήτη το οποίο βρίσκεται ακριβώς “πίσω” από ένα άλλο σημείο!!!!! Δηλαδή αν από ένα σημείο Α τραβήξουμε μια νοητή ευθεία που περνάει μέσα από το κέντρο της Γης αυτή θα καταλήξει στο σημείο Β το οποίο αποτελεί αντίποδα του σημείου Α!!!!

Βεβαίως ο αντίποδας της Μεγάλης Πυραμίδας είναι ένας τεράστιος Οβελίσκος πιθανότατα βυθισμένος στον Ειρηνικό ωκεανό!!!! Πιθανόν να ταυτίζεται με τη περίφημη Κεραία του Ειρηνικού!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OnxbAuyFF3c[/youtube]

 

Όλα αυτά οι Ιλλουμινάτοι, μασόνοι, κτλ. κτλ. τα γνωρίζουν πολύ καλά…πάρα πολύ καλά!!! Συνεχίζω…..:

Τρεις αρχαίες πυραμίδες ανακαλύφθηκαν στην Ανταρκτική από ομάδα Αμερικανών και Ευρωπαίων επιστημόνων!!!! Δύο από τις πυραμίδες ανακαλύφθηκαν περίπου 16 χιλιόμετρα προς το εσωτερικό, ενώ η τρίτη ήταν πολύ κοντά στην ακτογραμμή!!!! Μια ειδική αποστολή για τις παράξενες κατασκευές θα πρέπει να απαντήσει την ενδιαφέρουσα ερώτηση αν είναι τεχνητές ή φυσικές!!!!

pyramids

Οι πρώτες αναφορές σχετικά με τις πυραμίδες εμφανίστηκαν στα δυτικά μέσα μαζικής πέρυσι!!!! Μερικές φωτογραφίες στάλθηκαν σε ορισμένα σάιτ με το σχόλιο ότι οι παράξενες κατασκευές θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως ενδείξεις ότι η καλυμμένη με πάγο ήπειρος κάποτε ήταν αρκετά θερμή ώστε να ζει ακόμα κι ένας αρχαίος πολιτισμός εκεί!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=s2hNja9cEIE[/youtube]

 

Στην παρούσα στιγμή, λίγα είναι ακόμη γνωστά για τις πυραμίδες και η ομάδα εξακολουθεί να σιωπά σχετικά με την ανακάλυψη!!!! Οι μόνες αξιόπιστες πληροφορίες που παρέχονται από τους επιστήμονες ήταν ότι σχεδίαζαν μια αποστολή στις πυραμίδες να τις ερευνήσουν πιο διεξοδικά και να καθορίσουν με βεβαιότητα εάν οι κατασκευές ήταν τεχνητές ή φυσικές!!!! Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το χρονικό πλαίσιο της αποστολής!!!! Σε περίπτωση που οι ερευνητές αποδείξουν ότι οι πυραμίδες είναι τεχνητές κατασκευές, η ανακάλυψη μπορεί να επιφέρει τη μεγαλύτερη αναθεώρηση της ανθρώπινης ιστορίας που έγινε ποτέ!!!!

Είχαμε αναφερθεί πρώτοι στο θέμα αυτό, όποιος θέλει να το διαβάσει ας πατήσει ΕΔΩ!!!! Όμως στην Ελίτ δεν άρεσε αυτό οπότε έσπευσε να το διαψεύσει με το εξής βίντεο:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=P_MklC0u3BY[/youtube]

Παραλίγο να την πάταγα και γω αλλά αμέσως σκέφτηκα ότι πουθενά ο χιονιάς δεν φτιάχνει πυραμοειδή βουνά τεραστίων διαστάσεων και ότι άλλο γράφουν και δείχνουν εκεί!!!! Δεύτερον βόρειος και νότιος πόλος απαγορεύεται ο οποιοδήποτε να πατήσει εκεί πάνω εκτός από μικρές επιφάνειες τουριστικών επιχειρήσεων για εκλεκτούς της Ελίτ και τα εργαστήρια που υπάρχουν εκεί και τις μυστικές βάσεις!!!! Βέβαια μέχρι και σήμερα δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί εκεί σε τέτοιο κρύο τα εργαστήρια των επιστημόνων!!;!! Αααα!!!! Κι σας πληροφορώ δεν είναι λίγα!!!! ΑΑΑΑ!!!! Θα το ξέχναγα!!!! Μόνο οι χώρες που ανήκουν στις πλουσιότερες χώρες στους G τόσο έχουν εργαστήρια εκεί και φιλοξενούν που και που άλλους επιστήμονες από κάποιες άλλες χώρες αλλά και αυτά είναι μετρημένα στα δάχτυλα!!!!

 

Ας δούμε όμως και κάτι άλλο:

STAMP

Η “Σφραγίδα” της Τριμερούς Επιτροπής: Σε περίοπτη θέση το εβραϊκό αστέρι, το ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ τα κεφάλια της “Λερναίας Ύδρας”… τυχαίο!!!!;;;!!!!!
Κατά τη διάρκεια μιας σύντομης συνέντευξης με τη DW News Γερμανίας την περασμένη Δευτέρα , ο πρώην Αμερικανός Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας και ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ της Τριμερούς Επιτροπής Zbigniew Brzezinski ( Ζμπιγκνιεγ Μπρεζίνσκι ), σχολίασε τα εξής σχετικά με την αυξανόμενη αναποτελεσματικότητα του πολέμου , λόγω της αυξημένης πολιτικής γνώσης του κοινού :

” Με δεδομένη την σύγχρονη πραγματικότητα, που αποκαλώ στα γραπτά μου <<  Παγκόσμια Πολιτική Αφύπνιση >> , η πολιτική της βίας που βασίζεται κυρίως στις Δυνάμεις της Δύσης και, σε ορισμένες πρώην αποικιοκρατικές δυνάμεις, δεν υπόσχεται πολλά για εξέυρεση λύσης στο περιφερειακό πρόβλημα  >>>, δήλωσε ο Μπρεζίνσκι , αναφερόμενος στην κατάσταση στη Συρία!!!! Παρά τη μακροχρόνια σχέση Μπρεζίνσκι – Ομπάμα ( ο Μπρεζίνσκυ ήταν κορυφαίος Σύμβουλος Εξωτερικής Πολιτικής του Ομπάμα ) , ο Μπρεζίνσκι αρνήθηκε οποιαδήποτε ειδική γνώση του για τα σχέδια του Ομπάμα για τη Συρία , λέγοντας ότι όποια στρατηγική κι αν έχει η διοίκηση, είναι ” επτασφράγιστο μυστικό !!!! “

Η στρατηγική του Ομπάμα στη Μέση Ανατολή αποτελεί συνέχεια των πολιτικών του Μπους . Αυτό επιβεβαιώνεται από το εξής: Για την ανατροπή των καθεστώτων Λιβύης και Συρίας έχουν στρατολογήσει τον Στρατηγό Γουέσλι Κλαρκ που είχε διατελέσει διοικητής του ΝΑΤΟ επί εποχής Μπους….

Μπρεζίνσκυ: Ο “μέντορας” του Ομπάμα, και συνιδρυτής της ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. Ο άλλος συνιδρυτής ήταν ο Δαυίδ Ροκφέλερ…!!!!
Παρά το γεγονός ότι ο Μπρεζίνσκι κατά καιρούς προσπαθεί να εμφανιστεί αντίθετος με στρατιωτικούς παρεμβατισμούς , οι ενέργειες του προέδρου Ομπάμα στη Συρία , και η υποστήριξή του στους μαχητές της Αλ Κάιντα , αντανακλούν τις προηγούμενες << πολιτικές Μπρεζίνσκι >>: την αντιπολίτευση που ασκούσε στη Σοβιετική Ένωση το 1979 , όταν οι αποφάσεις του Μπρεζίνσκι οδήγησαν στη δημιουργία της Αλ Κάιντα με τη χρηματοδότηση από τη CIA στους Μουζαχεντίν του Αφγανιστάν.

1

 

Οι προειδοποιήσεις του Brzezinski για <<  παγκόσμια πολιτική αφύπνιση >> έχουν ενταθεί τα τελευταία χρόνια!!!! Πέρυσι, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στην Πολωνία , ο Brzezinski σημείωσε ότι έχει γίνει << όλο και πιο δύσκολη η καταστολή >> και << ο έλεγχος των απηυδισμένων λαών >>, διότι αυτή << η λαϊκή αντίσταση >> είναι επίμονη, με υψηλά κίνητρα, και βασίζεται στην << πολιτική αφύπνιση >>!!!!
Ο Brzezinski κατηγόρησε επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης “στο ραδιόφωνο , την τηλεόραση και το Διαδίκτυο” για την “καθολική αφύπνιση της πολιτικής συνείδησης των μαζών!!!”

<<  Οι μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις , νέες και παλιές , επίσης αντιμετωπίζουν μια νέα πραγματικότητα: ενώ η θνησιμότητα των στρατών τους είναι μεγαλύτερη από ποτέ , η ικανότητά τους να ΕΛΕΓΞΟΥΝ τους πολιτικά αφυπνισμένους λαούς βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά!!!! Για να το θέσω ωμά : σε παλαιότερες εποχές , ήταν πιο εύκολο να ελέγξεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους από το να σκοτώσεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους!!!! Σήμερα, είναι απείρως ευκολότερο να σκοτώσεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους από το να ελέγχεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους “, δήλωσε ο Μπρεζίνσκι κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων στο Μόντρεαλ!!!!

Παρά τις προσπάθειες των Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών να κερδίσουν την υποστήριξη των πολιτών για τον πόλεμο στη Συρία, μια νέα δημοσκόπηση του Reuters ( Ρόητερς ) έδειξε ότι μόνο το 9 % των Αμερικανών υποστηρίζουν τη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία!!!! Εάν τελικά παρέμβουν οι ΗΠΑ , θα είναι ο λιγότερο δημοφιλής πόλεμος στην αμερικανική ιστορία!!!!

Ο Τεράστιος και αυξανόμενος όγκος πληροφοριών που παρέχεται από τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης (blog), ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ στις συνειδήσεις των Αμερικανών ότι ενώ η επίθεση με χημικά στη Συρία έγινε από την Αλ Κάιντα, αποδόθηκε στον Άσσαντ, με τις ευλογίες της Αμερικής!!!!  Ως εκ τούτου, μόνο το 23% των Αμερικανών εμπιστεύεται πλέον τα καθεστωτικά ΜΜΕ!!!!

Αλλά είπαμε αυτά είναι συνομωσίες!!!! Συνεχίζω…. Διαβάστε παρακαλώ αυτό και θα εκπλαγείτε:

2

Ο κύριος στην φωτογραφία είναι ένας επισκέπτης από άλλους κόσμους και βρίσκεται στο πεντάγωνο των ΗΠΑ!!!! Απίστευτο!!;!! Και όμως αληθινό και από τα ΜΜΕ ας μου επιτραπεί η φράση << ΜΟΥΓΚΑ >> ούτε κουβέντα!!!! Αλλά για να δούμε περί τίνος πρόκειτε:

 

Στην Alexandria ( Αλεξάνδρεια ) της πολιτείας Virginia ( Βιρτζίνια ) στις ΗΠΑ, << παγώνουν >> όταν βλέπουν να υλοποιείται μπροστά τους ένα παράξενο σκάφος!!!! Από μέσα βγαίνει ένας άνδρας ντυμένος με μια φόρμα που δεν έχουν ξαναδεί!!!! Βγάζουν τα όπλα τους για να τον ακινητοποιήσουν, αλλά μια φωνή που περισσότερο νιώθουν στο κεφάλι τους παρά ακούν, τους διαβεβαιώνει ότι έχει ειρηνικό σκοπό!!!! Λίγα λεπτά αργότερα, με τον άγνωστο στο πίσω κάθισμα του περιπολικού κατευθύνονται προς το Πεντάγωνο ειδοποιώντας από τον ασύρματο ότι << ένας εξωγήινος θέλει να επισκεφθεί τον πρόεδρο Αϊζενχάουερ >>!!!!!

Το exelixeis.gr έχει ξαναγράψει για τις επαφές με εξωγήινους που φέρεται να είχε ο Άικ κατά τη διάρκεια της προεδρίας του…!!!! Για τη συγκεκριμένη, όμως, έχει εκδοθεί και βιβλίο με τίτλο << Stranger at the Pentagon >> ( Στρέηντζερ ατ δε Πένταγκον ) από τον δρα Frank E. Stranges ( Φρανκ Ε. Στρέηντζ ) που υποστηρίζει ότι συνάντησε τον μυστηριώδη εξωγήινο και συνέχισε να τον συναντά και μετά τη διακτίνησή του στον πλανήτη του μαζί με το σκάφος του << Victory One >> την ίδια ακριβώς ημερομηνία, τρία χρόνια μετά: 16 Μαρτίου 1960!!!! Ο Stranges πέθανε το 2008 και ως τότε είχε επαφές με τον εξωγήινο που επανερχόταν τακτικά στη Γη ινκόγκνιτο!!!!

Ο άγνωστος, που απαθανατίστηκε σε δυο φωτογραφίες από τον φωτογράφο της US Air Force August C. Roberts ( ΗΠ ΕΡ Φορς Άουγκουστ Σ. Ρόμπερτς ), είπε ότι ονομάζεται Valliant Thor ( Βάλιαντ Τηόρ ) και δεν ήταν μόνος!!!! Είχε μαζί και το πλήρωμά του, που έμεινε στο σκάφος αλλά εμφανιζόταν ξαφνικά… όποτε ήθελε στο Πεντάγωνο παρακάμπτοντας κάθε μέτρο ασφαλείας!!!! Ήταν ο αδελφός του Donn ( Ντον ) , που όπως ισχυρίζεται ο Stranges περνούσε μέσα από τους… τοίχους (!!!!), ένας ακόμη άνδρας που λεγόταν Teel ( ΤΙΙΛ ), δυο κοπέλες η Jill ( Τζιλ ) και η Tanya ( Τάνια ) και ένας γιατρός!!! Ο Val, όπως τον αποκαλούσαν στα τρία χρόνια που έμεινε φιλοξενούμενος στο Πεντάγωνο, είχε απόλυτα ανθρωποειδή εμφάνιση: ύψος γύρω στο 1,80 μ., κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και μάτια!!!! Οι διαφορές του με το ανθρώπινο γένος ήταν τέσσερις και πολύ βασικές:

 • Δεν είχε δακτυλικά αποτυπώματα!!!
  • Το δέρμα του ήταν σαν βρεφικό!!!!
  • Το IQ του υπολογίστηκε ότι ξεπερνούσε το… 200!
  • Μιλούσε άπταιστα και… τηλεπαθητικά όλες τις γλώσσες και διαλέκτους της Γης!!!!
 • 3

Σε όλη την αποστολή δόθηκαν ρούχα της εποχής, υποτίθεται για να κινούνται χωρίς να δίνουν στόχο!!!! Στην πραγματικότητα, οι Αμερικανοί ήθελαν να εξετάσουν τη λαμπερή ασημόχρυση διαστημική στολή του Thor που έδειχνε ένα μονοκόμματο ελαστικό ρούχο!!! Προσπάθησαν να κόψουν ένα κομμάτι, αλλά στάθηκε αδύνατο… Μετά επιχείρησαν να την τρυπήσουν ακόμη και με… διαμάντι αλλά εκείνο γλιστρούσε!!!! Της έριξαν οξύ αλλά κατάφεραν να ανοίξουν μόνο μια τρύπα στο… πάτωμα!!!! Ακόμη και ο πυροβολισμός με τυφέκιο υψηλής διακριτικότητας δεν μπόρεσε να τη διαπεράσει!!!! Έτσι, εγκατέλειψαν την προσπάθεια!!!!

Ο δρ. Frank E. Stranges γράφει ότι ο Valliant Thor ισχυριζόταν ότι προέρχεται από τον πλανήτη που οι γήινοι αποκαλούν << πρωινό και βραδινό άστρο >>, εννοώντας την Αφροδίτη!!!! Όπως εξήγησε, ο πολιτισμός τους αναπτυσσόταν μέσα στον πλανήτη και όχι στην επιφάνειά του, όπου η βαρυτική έλξη είναι κατά 3/20 μικρότερη από εκείνη της Γης και τα ανθρακούχα αέρια σε συνδυασμό με τη θερμοκρασία που φτάνει τους 95ο Κελσίου δεν επιτρέπουν την ύπαρξη ζωής!!!! Το ίδιο –είπε- ισχύει σε πολλούς πλανήτες στο σύμπαν!!!!

DR.FRANKS

Ο Δρ. Φρανκ

Αρχικά, τον συνάντησε στο Πεντάγωνο ο υφυπουργός Εξωτερικών John F. Dulles. Στη συνέχεια, όμως, έγινε δεκτός από τον Αϊζενχάουερ στο Λευκό Οίκο, περικυκλωμένος από μια ομάδα πράκτορες με τα όπλα στα χέρια!!!! Ο εξωγήινος έδωσε στον Άικ μια επιστολή που, αν και γραμμένη σε μια ακατανόητη γλώσσα, εκείνος μπόρεσε να τη διαβάσει τηλεπαθητικά!!!! Τη μετέφερε ο Thor από το Υψηλό Συμβούλιο του πλανήτη του και πιστοποιούσε ότι η αποστολή του ήταν να πείσει τους γήινους να εγκαταλείψουν τις πολεμικές ετοιμασίες και να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στην ειρηνική ανάπτυξη, την πρόοδο και την προστασία του περιβάλλοντος!!!!

4

Επί τρία ολόκληρα χρόνια, όσο και ήταν ο χρόνος που θα διαρκούσε η αποστολή του, ο Valliant Thor προσπαθούσε να πείσει τον Άικ και τον αντιπρόεδρό του Ρίτσαρντ Νίξον ότι ήταν αναγκαίο να σταματήσουν την ανάπτυξη πυρηνικών που θα οδηγούσαν στην καταστροφή του πλανήτη!!!! Οι Αφροδιτιανοί πρότειναν να εγκατασταθούν στις ΗΠΑ δικοί τους που θα << έτρεχαν >> ένα πρόγραμμα το οποίο θα διαφύλαττε την παγκόσμια ειρήνη, θα απάλλασσε τους κατοίκους της Γης από κάθε ασθένεια και θα εξασφάλιζε ιδανικές συνθήκες διαβίωσης!!!!

Ματαιοπονούσε, όπως αποδείχθηκε! Ο Αϊζενχάουερ απάντησε ότι μια τέτοια κοσμοϊστορική αλλαγή στην ύπαρξη της ανθρωπότητας θα προκαλούσε… χάος, έχοντας φυσικά στο μυαλό του ότι οι κυβερνήσεις θα έχαναν την ισχύ τους απέναντι στους πολίτες οι οποίοι θα λάτρευαν ως θεούς τους εξωγήινους και ότι οι χρυσοφόρες βιομηχανίες –κυρίως η πολεμική και η φαρμακευτική- θα έχαναν κάθε λόγο ύπαρξης!!!!

Αντίθετα, ο Αμερικανός πρόεδρος ζήτησε από τον Valliant Thor να του δώσει μέρος της τεχνολογίας που είχε στη διάθεσή του!!!! Εκείνος, όμως, αρνήθηκε κατηγορηματικά, αφού ήταν προφανές για ποιους σκοπούς τη ζητούσε!!!!

Η αποστολή του τελείωσε άδοξα με τη συμπλήρωση τριών ετών και επέστρεψε στον πλανήτη του!!!! Ωστόσο, μιλώντας στον συγγραφέα του βιβλίου Frank E. Stranges, του αποκάλυψε ότι στη Γη πηγαινοέρχονται τακτικά 77 μέλη αποστολών από την Αφροδίτη, με σκοπό να συναντούν ανθρώπους που έχουν τη θέληση και τις δυνατότητες να προσπαθήσουν να επηρεάσουν τις κυβερνήσεις να στραφούν προς την ειρήνη και το κοινό συμφέρον!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dtiTf9bKHuM[/youtube]

Τι έχετε να πείτε!!;;!! Είμαι σίγουρος ότι πολύ λίγοι από εσάς ήξεραν αυτήν την ιστορία και όμως έτσι είναι!!!! Η πλάκα είναι ότι δεν την διαψεύδη κανείς!!!! Ας συνεχίσω όμως…:

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδήμων για να αντιληφθεί ότι βρισκόμαστε εν όψει ενός μεγάλου πολέμου στην Μέση Ανατολή!!!! Ένας πόλεμος που θα συμπαρασύρει συμμάχους και πιθανόν εξελιχθεί στον Γ΄ Παγκόσμιο!!!

Μπορεί οι εφησυχασμένοι να πιστεύουν πως δεν θα πάρει μεγάλες διαστάσεις μια επέμβαση στην Συρία, όμως τα γεγονότα προσδίδουν μια διαφορετική τροπή!!!! Παρακάτω θα δείτε ένα βίντεο-ομολογία ενός πρώην Στρατηγού των ΗΠΑ, που προβλέπει τις σημερινές εξελίξεις!!!!

Έτσι για να μην λέτε ότι δεν υπάρχουν συνωμοσιολόγοι.. 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UAQ97OjgoOY[/youtube]

Είπα να σταματήσω εδώ να μην το συνεχίσω αλλά θα συνεχίσω για λίγο ακόμα!!!! Ξέρετε γιατί όχι γιατί φοβάμαι αλλά δεν ξέρω γιατί να σας πρώτο μιλήσω από συνομωσίες!!!! Είναι τόσες πολλές που έχω χάσει το μέτρημα!!!! Συνεχίζω λοιπόν:

Ας δούμε κάτι το οποίο όσοι κάποιοι και να μην θέλουν να το πιστέψουν γίνεται!!!! Ο λόγος για την ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ!!!! τι είναι αυτό!!;!!

Το κείμενο προέρχεται από έναν πρώην πράκτορα της KGB ,ειδικευμένο στις ψυχολογικές επιχειρήσεις!!!! Ο οποίος μιλά για τις επιχειρήσεις υπονόμευσης!!! Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον γιατί είμαστε βέβαιοι ότι κάτι θα σας θυμίσει!!!!

 ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ

Η υπονόμευση, είναι ο όρος που περιγράφει τις δραστηριότητες που χρησιμοποιούμε για να καταστρέψουμε πράγματα όπως η πίστη, η θρησκεία, το οικονομικό και πολιτικό σύστημα μιας χώρας και συνήθως στο μυαλό μας είναι συνδεδεμένος με την κατασκοπεία και άλλα ρομαντικά πράγματα όπως η ανατίναξη γεφυρών, ο εκτροχιασμός τρένων και άλλες θεαματικές χολιγουντιανές ενέργειες…!!!

[…] Το μεγαλύτερο λάθος ή καλύτερα η λανθασμένη αντίληψη είναι το γεγονός ότι όποτε μιλάμε για την KGB, για κάποιον περίεργο λόγο από τους παραγωγούς ταινιών του Χόλυγουντ, μέχρι τους διδάκτορες της πολιτικής επιστήμης, και τους εντός εισαγωγικών “ειδικούς” επί των σοβιετικών θεμάτων ή “κρεμλινολόγους” όπως αυτοαποκαλούνται, όλοι τους νομίζουν ότι η δραστηριότητα της KGB περιορίζεται στην κλοπή των σχεδίων κάποιου υπερηχητικού αεροσκάφους, την παράδοση τους στους σοβιετικούς και την πώληση τους στην σοβιετική στρατιωτική βιομηχανία!!!!

Αυτό όμως είναι μόνο μέρος της αλήθειας….!!!!”

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ

“Η υπονόμευση, είναι ο όρος που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε τις δραστηριότητες που χρησιμοποιούμε για να καταστρέψουμε πράγματα όπως η πίστη, η θρησκεία, το οικονομικό και πολιτικό σύστημα μιας χώρας-στόχου!!!!”

ΜΥΘΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ

Το μεγαλύτερο λάθος , καλύτερα, η λανθασμένη αντίληψη είναι το γεγονός ότι όποτε μιλάμε για την KGB, για κάποιον περίεργο λόγο, από τους παραγωγούς ταινιών του Χόλυγουντ, μέχρι τους διδάκτορες της πολιτικής επιστήμης και τους ”ειδικούς” επι των σοβιετικών θεμάτων ή “κρεμλινολόγους”, όπως αυτοαποκαλούνται, όλοι τους νομίζουν ότι η δραστηριότητα της KGB περιορίζεται στην κλοπή των σχεδίων κάποιου υπερηχητικού αεροσκάφους, την παράδοσή τους στους σοβιετικούς και την πώληση τους στην σοβιετική στρατιωτική βιομηχανία!!!! Αυτό όμως είναι μόνο μέρος της αλήθειας!!!!

Αν πάρουμε ολόκληρο τον προϋπολογισμό σε χρήμα και ανθρώπινο δυναμικό που η KGB δαπανά εκτός συνόρων της Σοβιετικής Ένωσης, θα ανακαλύψουμε (χωρίς φυσικά να υπάρχουν επίσημα στατιστικά στοιχεία) ότι η κατασκοπεία, αυτή καθ’ αυτή, λαμβάνει μόνο το 15% των χρημάτων, χρόνου και ανθρώπινου δυναμικού της δραστηριότητας της KGB!!!! Το υπόλοιπο 85% των πόρων δαπανάται στην υπονόμευση!!!! Και σε αντίθεση με όσα γράφουν τα λεξικά Αγγλικής, ο όρος υπονόμευση για την KGB σημαίνει“ επιθετικές καταστρεπτικές δραστηριότητες”, που σαν σκοπό έχουν να καταστρέψουν τη χώρα, έθνος ή γεωγραφική περιοχή του εχθρού!!!!

Άρα δεν υπάρχει ρομαντισμός εδώ!!!! Καθόλου!!!! Ούτε ανατίναξη γεφυρών, ούτε μικροφίλμ μέσα σε κουτάκια Κόκα-Κόλας, ούτε τίποτα παρόμοιο!!!! Καμία ανοησία τύπου James Bond!!!! Όχι!!!! Ο υπονομευτής είναι ο φοιτητής που έρχεται στα πλαίσια ανταλλαγής φοιτητών,
ο ηθοποιός, ο καλλιτέχνης, ένας δημοσιογράφος σαν κι εμένα όπως ήμουν δέκα χρόνια πριν.

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ

Η Ιαπωνική και Κινεζική πολεμική τέχνη του Τζούντο μας διδάσκουν ότι πρέπει πρώτα να αποφύγουμε το χτύπημα και μετά να του πιάσουμε το χέρι και να τον ωθήσουμε προς την ίδια κατεύθυνση μέχρι να συγκρουστεί με τον τοίχο!!!! Όπως βλέπετε, η χώρα-στόχος, προφανώς κάνει κάτι λάθος!!!! Αν είναι μια ελεύθερη δημοκρατική χώρα, υπάρχουν πολλές διαφορετικές κινήσεις μέσα στην κοινωνία προφανώς μέσα σε μια κοινωνία υπάρχουν και άνθρωποι που είναι αντίθετοι με την ίδια την κοινωνία, απλοί εγκληματίες, ιδεολόγοι αντίθετοι με την κρατική πολιτική και απλά ψυχωτικά άτομα που αντιτίθενται σε οτιδήποτε και τέλος μια μικρή ομάδα από πράκτορες ενός άλλου έθνους που αγοράστηκαν, υπονομεύτηκαν και στρατολογήθηκαν!!!! Τη στιγμή που όλες αυτές οι κινήσεις θα καθοδηγηθούν προς την ίδια κατεύθυνση είναι η ώρα να “πιάσουμε” την κίνηση αυτή και να την ωθήσουμε προς την ίδια κατεύθυνση, μέχρι η κίνηση να οδηγήσει την κοινωνία σε κατάρρευση!!!! Σε κρίση!!!! Όμοια με την πολεμική τέχνη!!!

Δεν σταματάμε έναν εχθρό!!!!Τον βοηθάμε να πάει προς την κατεύθυνση που εμείς θέλουμε!!!! Λοιπόν!!!! Στο στάδιο του “εκφυλισμού”, δημιουργούνται τάσεις στην κοινωνία, σε κατεύθυνση αντίθετη με τα βασικά ήθη και αξίες της κοινωνίας!!!! Η εκμετάλλευση και η κεφαλαιοποίηση αυτών των τάσεων είναι ο στόχος του υπονομευτή!!!! Η θρησκεία, η εκπαίδευση, η κοινωνική ζωή, η πολιτική εξουσία, οι εργασιακές σχέσεις και τέλος τα σώματα ασφαλείας είναι το πεδίο εφαρμογής της υπονόμευσης!!!!

 

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

“Η υψηλότερη τέχνη του πολέμου είναι να μην πολεμάς καθόλου!!!! Αλλά, αντίθετα, να υπονομεύσεις οτιδήποτε έχει αξία στην χώρα του εχθρού σου, ώστε η αντίληψη της πραγματικότητας στο μυαλό του εχθρού σου να διαστρεβλωθεί σε τέτοιο βαθμό που να μην σε θεωρεί καν εχθρό!!!!” Και αντίθετα να πιστέψει ότι το δικό σου σύστημα, ο δικός σου πολιτισμός και τα δικά σου ήθη αποτελούν εναλλακτικές, που όχι μόνο δεν τις απεχθάνεται, αλλά τις επιθυμεί και τις προτιμά από το να πεθάνει για τις δικές του. Αυτός είναι ο τελικός στόχος της υπονόμευσης και μέχρι εδώ μπορεί να επιτευχθεί χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα!!!! Αυτό είναι στην πραγματικότητα η υπονόμευση!!!! Όπως είδατε, δεν είπα ούτε λέξη για ανατίναξη γεφυρών, ούτως ή άλλως οι γέφυρες δε θα προστατεύσουν τον εχθρό!!!! Πως επιτυγχάνονται όλα αυτά!!;!!

 

ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ

Ο πρώτος άνθρωπος που διαμόρφωσε τις τακτικές της υπονόμευσης ήταν ο Κινέζος στρατηγός και φιλόσοφος Σουν Τζού!!!! Διετέλεσε σύμβουλος του αυτοκρατορικού στρατού στην αρχαία Κίνα!!!! Και είπε ότι για την κατάληψη του εχθρού, ο πιο αντιπαραγωγικός, βάρβαρος τρόπος είναι ο πόλεμος στο πεδίο της μάχης!!!! Και ότι είναι ανόητο να διεξάγει κάποιος πόλεμο για να επιβάλει την κρατική του πολιτική!!!!

 

ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ

Η πρώτη φάση της υπονόμευσης είναι το στάδιο που ονομάζεται “εκφυλισμός” και απαιτούνται 15 με 20 χρόνια για να εκφυλίσεις μια κοινωνία!!!! Γιατί 15 με 20 χρόνια!!;!!! Γιατί αυτό είναι το απαιτούμενο χρονικό διάστημα για να εκπαιδεύσεις μία γενιά μαθητών ή παιδιών για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο διαμορφώνεται η ιδεολογία του, η αντίληψή του για τον κόσμο και η προσωπικότητά του. Ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο. Η διαδικασία παίρνει 15 με 20 χρόνια!!!! Επιτυγχάνεται με διάφορους τρόπους, με μεθόδους προπαγάνδας, με άμεση επαφή, δεν έχει σημασία!!!! Θα περιγράψω τις μεθόδους αργότερα!!!!

 

ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ

Επόμενο βήμα: ”Αποσταθεροποίηση”!!!! Πάλι αυτή η λέξη σημαίνει ακριβώς ότι σημαίνει. Να αποσταθεροποιήσεις όλες τις σχέσεις, όλα τα ιδρύματα και τους οργανισμούς στη χώρα του εχθρού σου!!!! Πως το επιτυγχάνεις αυτό!!;!! Δε χρειάζεται να στείλεις ένα σύνταγμα πρακτόρων να ανατινάξουν γέφυρες!!!! Όχι!!!! Αφήνεις τον εχθρό να το κάνει μόνος του!!!!Το πεδίο εφαρμογής είναι πάλι το ίδιο, με μόνη διαφορά ότι στο στάδιο του εκφυλισμού οι ενέργειες των πρακτόρων δεν γίνονται αντιληπτές!!!! Στο στάδιο της αποσταθεροποίησης, έχουμε ριζοσπαστικοποίηση!!!! Στο στάδιο αυτό, δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε τίποτα, ακόμα και ανάμεσα στα μέλη της ίδιας οικογένειας!!!! Ο άντρας και η γυναίκα, δεν μπορούν να συμφωνήσουν τί είναι προτιμότερο π.χ. Ο σύζυγος θέλει τα παιδιά να τρώνε στο τραπέζι και η σύζυγος θέλει να τρώνε όπου να ναι και να γεμίζουν τον τόπο ψίχουλα!!!!  Δεν μπορούν να συμφωνήσουν, αν δεν μαλώσουν!!!! Είναι αδύνατο να επιτευχθεί ένας δημιουργικός συμβιβασμός μεταξύ γειτόνων!!!! Θα πει π.χ. ο ένας “δε θέλω να κάνεις δουλειές την ώρα αυτή, γιατί την ώρα αυτή βγάζω το σκύλο μου βόλτα και ο θόρυβος τον εκνευρίζει”!!!! Δεν μπορούν να τα βρουν!!!! Θα πρέπει να πάνε στα δικαστήρια. Ριζοσπαστικοποίηση των ανθρωπίνων σχέσεων!!!!

Όχι συμβιβασμοί!!!! Πόλεμος, πόλεμος, πόλεμος!!!! Οι φυσιολογικά εγκαθιδρυμένες σχέσεις μεταξύ των μελών της κοινωνίας, αποσταθεροποιούνται!!!! Οι σχέσεις μεταξύ δασκάλων και μαθητών στα σχολεία και τα κολλέγια!!!! Καυγάς!!!! Οι σχέσεις μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων ριζοσπαστικοποιούνται!!!! Δεν υπάρχει αποδοχή των αιτημάτων των εργαζομένων!!!! Στο στάδιο του εκφυλισμού πριν, οι σπουδαστές που έλειπαν, τώρα επιστρέφουν από την ΕΣΣΔ πίσω εδώ ή, αν είχαν ήδη επιστρέψει, τώρα αναλαμβάνουν δράση!!!!

Οι “ναρκωμένοι”, σηκώνονται!!!! Ήταν σε αδράνεια για 15 με 20 χρόνια!!!! Τώρα γίνονται αρχηγοί ομάδων, κήρυκες, δημόσια πρόσωπα ενεργοποιούνται πολιτικά!!!! Ξαφνικά βλέπετε έναν ομοφυλόφιλο, που πριν 15 χρόνια ότι έκανε κανείς δεν το μάθαινε,
να μετατρέπει τώρα την ομοφυλοφιλία σε πολιτικό θέμα!!!! Απαιτεί αναγνώριση, σεβασμό, ανθρώπινα δικαιώματα και επηρεάζει μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων και η βία ξεσπάει μεταξύ αυτού και της αστυνομίας, αυτού και των υπολοίπων πολιτών, δεν έχει σημασία ο λόγος!!!! Μπορεί να είναι οι άσπροι εναντίον των μαύρων, οι κίτρινοι εναντίον των άσπρων, δεν έχει σημασία ποια είναι η διαχωριστική γραμμή!!!! Αρκεί οι ομάδες να έρχονται σε απ’ ευθείας σύγκρουση, ακόμα και ένοπλη!!!! Αυτή είναι η διαδικασία της αποσταθεροποίησης!!!! Οι αδρανείς πράκτορες, γίνονται ηγέτες των κινημάτων αποσταθεροποίησης!!!! Και δεν έστειλε ο σύντροφος Αντρόποφ τον σύντροφο Ιβανόφ!!!! Τα άτομα που θα κάνουν τη δουλειά, είναι ήδη εδώ!!!! Είναι αξιοσέβαστα μέλη της κοινωνίας!!!! Μερικές φορές χρηματοδοτούνται από διάφορα ιδρύματα για τον “δίκαιο αγώνα τους”!!!! Ανθρώπινα δικαιώματα, δικαιώματα γυναικών, δικαιώματα μεταναστών, οτιδήποτε!!!! Και υπάρχουν Αμερικάνοι που τους χρηματοδοτούν με δωρεές χωρίς να το καταλαβαίνουν!!!!

Η διαδικασία της αποσταθεροποίησης, οδηγεί κατ’ ευθείαν στην κρίση Προσωπικά ασχολούμουν με αυτό το στάδιο στα αναπτυσσόμενα κράτη!!!! Η διαδικασία ξεκινά, όταν οι επίσημοι οργανισμοί του κράτους δεν μπορούν να λειτουργήσουν πια!!!!
Και έτσι, έχουμε τεχνητούς οργανισμούς που επιβάλλονται στην κοινωνία!!!! Μη εκλεγμένες επιτροπές, ΜΚΟ, περίεργες ομάδες που ισχυρίζονται ότι ξέρουν τι πρέπει να γίνει για να σωθεί η κοινωνία, έχοντας ένα μείγμα θρησκείας και ιδεολογίας!!!!

 

ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Στο στάδιο της κρίσης, όλα αυτά τα τεχνητά σώματα διεκδικούν την εξουσία!!!! Και αν τους την αρνηθούν, τη διεκδικούν δια της βίας!!!! Στην περίπτωση του Ιράν, για παράδειγμα, ξαφνικά εμφανίστηκαν επαναστατικές επιτροπές!!!! Για ποια επανάσταση!!;!! Δεν υπήρχε επανάσταση εδώ!!!! Και παρ’ όλα αυτά είχαν επιτροπές. Απέκτησαν εξουσία δικαστική, την εξουσία να εκτελούν τους αντιφρονούντες, όλες αυτές τις εξουσίες σε ένα πρόσωπο, που πιθανόν σπούδασε στο Χάρβαρντ, που επέστρεψε στη χώρα του και νομίζει ότι έχει την απάντηση για όλα τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα!!!! Κρίση έχουμε όταν η κοινωνία δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει παραγωγικά!!!! Και καταρρέει!!!! Αυτή είναι προφανώς η έννοια της κρίσης!!!! Και έτσι, η κοινωνία αναζητά έναν σωτήρα!!!! Οι ομάδες περιμένουν να έρθει ένας Μεσσίας!!!! Οι εργαζόμενοι λένε “έχουμε οικογένειες να θρέψουμε”!!!! Ας αποκτήσουμε μια ισχυρή κυβέρνηση!!!
Μια σοσιαλιστική, ίσως, κυβέρνηση!!!! Μια κυβέρνηση που να βάλει τους εργοδότες στη θέση τους και να μας ξαναδώσει δουλειά!!!!

Χρειαζόμαστε έναν ισχυρό άντρα!!!! Μια ισχυρή κυβέρνηση!!!! Έναν ισχυρό ηγέτη!!!! Έναν σωτήρα!!!! Ο πληθυσμός έχει κουραστεί και έχει αηδιάσει με όλα αυτά που συμβαίνουν!!!! Και ιδού!!!! Έχουμε έναν σωτήρα!!!!! Είτε έρχεται ένα άλλο έθνος, είτε οι ομάδες μαρξιστών, λενινιστών, οι σαντινίστας, ο Μουζουρέλα, δεν έχει σημασία!!!! Έρχεται ο σωτήρας και λέει :“Εγώ θα σας οδηγήσω”!!!! Και υπάρχουν δύο εναλλακτικές εδώ!!!! Ο εμφύλιος πόλεμος, και η εισβολή. (!!!) Βλέπετε πως πάει!!;!! Εμφύλιος, όπως στο Λίβανο, για παράδειγμα που κάθε τόσο αναζοπυρώνεται!!!!!
Εμφύλιος που επιβλήθηκε εξωτερικά από την PLO!!!! Εισβολή είχαμε σε πολλές χώρες όπως π.χ. στο Αφγανιστάν (μιλάει για τη Ρώσικη εισβολή), οποιαδήποτε χώρα της ανατολικής Ευρώπης, στην οποία έγινε Ρώσικη εισβολή!!!! Αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο!!!!

 

ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗΣ

Το επόμενο στάδιο είναι η εξομάλυνση!!!! Η λέξη εξομάλυνση χρησιμοποιείται ειρωνικά φυσικά, είναι δανεισμένη από το 1968 στην Τσεχοσλοβακία, όταν η σοβιετική προπαγάνδα και μετά από αυτούς και η New York Times δήλωναν: “Τώρα η κατάσταση εξομαλύνθηκε”.
Δεν υπάρχει πια άνοιξη της Πράγας, δεν υπάρχει επανάσταση, δεν υπάρχει βία!!!! Όλα είναι “ομαλά”!!!! Σε αυτό το στάδιο, οι αυτοδιορισμένοι άρχοντες της κοινωνίας, δε χρειάζονται άλλες επαναστάσεις πια!!!! Το στάδιο είναι το αντίθετο της αποσταθεροποίησης!!!! Είναι μια προσπάθεια να σταθεροποιηθεί η κατάσταση στη χώρα!!!! Και τώρα, όλοι αυτοί οι επαναστάτες, οι ακτιβιστές, οι συνδικαλιστές, οι απελευθερωτές, οι ομοφυλόφιλοι επαναστάτες, οι καθηγητές, οι μαρξιστές, οι λενινιστές, εξοντώνονται!!!! Φυσική εξόντωση μερικές φορές (θάνατος)!!!! Έκαναν τη δουλειά μας!!!! Δεν τους χρειαζόμαστε πια!!!!
Οι νέοι ηγέτες θέλουν σταθερότητα!!!! Για να δρέψουν τους καρπούς της νίκης τους!!!! Όχι άλλες επαναστάσεις, παρακαλώ!!!!

 

Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Και αυτό έχει γίνει σε πολλές χώρες!!!! Θυμάστε το Μπαγκλαντές!!!;!!! Πρώτα είχαν τον Τζιμουραχμάντ (ή κάπως έτσι),το 1971 ήταν ο ηγέτης του “λαϊκού κόμματος”, είχε μουστάκι σαν του Στάλιν!!!! Πέντε χρόνια αργότερα, δολοφονήθηκε από τους πρώην συναγωνιστές του!!!! Είχε εκπληρώσει την αποστολή του!!!! Στο Αφγανιστάν, αυτό έγινε τρείς φορές!!!! Πρώτα ήταν ο Οσταράκι, μετά ο Αμίντ, τώρα είναι ο Μπαμπράκ Αμάλ!!!! Αλληλοσκοτώθηκαν ο ένας μετά τον άλλον!!!! Ο πρώτος εκφύλισε τη χώρα,
ο δεύτερος την αποσταθεροποίησε!!!! Ο τρίτος έφερε την κρίση!!!! Γεια σας σύντροφοι!!!! Μόνο ο Μπαμπράκ Αμάλ επέστρεψε στη Ρωσία και του δόθηκε θέση εξουσίας!!!! Το ίδιο συνέβη στη Γρενάδα!!!! Ο Μορίς Μπίσοπ (μαρξιστής) δολοφονήθηκε από τον Ώστιν ή κάπως έτσι, έναν στρατηγό που ήταν επίσης μαρξιστής!!!!! Όχι άλλες επαναστάσεις!!!! Εξομάλυνση τώρα!!!!! Όχι άλλες απεργίες, όχι άλλοι ομοφυλόφιλοι, όχι άλλα φεμινιστικά κινήματα!!!! Όχι άλλα κινήματα γενικώς!!!! Καλή σταθερή δημοκρατική προλεταριακή ελευθερία!!!! Για να αντιστρέψουμε την διαδικασία στο στάδιο της εξομάλυνσης, απαιτείται οπωσδήποτε στρατιωτική επέμβαση!!!! Καμιά άλλη δύναμη στον πλανήτη δεν μπορεί να αντιστρέψει τη διαδικασία εδώ!!!! Στο στάδιο της κρίσης, δεν απαιτείται η χρήση στρατιωτικής βίας, απαιτούνται δραστικά μέτρα!!!! Όπως στην Χιλή, όπου πράκτορες της CIA εμπόδισαν την εισβολή και την δημιουργία εμφυλίου!!!!
Συντηρητικά μέτρα!!!! Υποστήριξη!!!! Με χρήματα, με τεχνογνωσία, δεν έχει σημασία, για να αποτραπεί η μετατροπή της κρίσης σε εμφύλιο ή εισβολή!!!!

Τώρα, στο στάδιο της αποσταθεροποίησης, η διαδικασία μπορεί επίσης να αντιστραφεί!!! Και είναι ευκολότερο να γίνει εδώ!!!!
Χωρίς ανάμιξη της CIA!!!! Ξέρετε τι χρειάζεται να γίνει εδώ!!;!! Περιορισμός κάποιων ελευθεριών των ομάδων που αυτοπροσδιορίζονται σαν αντίθετες στην κοινωνία!!!! Τόσο απλό!!! Όμως όχι!!!! Τα ΜΜΕ θα πουν ότι αυτό είναι αντίθετο με το σύνταγμα της χώρας!!!!
Πως μπορεί να γίνει!!;!!Με τη χρήση της εξουσίας!!!! Να αφαιρεθούν δικαιώματα από τους εγκληματίες!!!! Δεν ακούγεται καλό ε!!;!!
Κι έτσι πρέπει να έχουν δικαιώματα οι εγκληματίες!!!! Και να συνεχίζουν το έργο καταστροφής της χώρας!!! Δεν εννοώ όμως εδώ ακραία πράγματα!!!! Δεν εννοώ να βάλουμε όλους τους ομοφυλόφιλους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης!!! Αλλά να μην τους επιτρέψουμε να αναλάβουν πολιτική δράση!!!! Να μην τους εκλέξουμε σε θέσεις εξουσίας, είτε σε επίπεδο δήμου, είτε πολιτείας, είτε εθνικού!!!!Πρέπει να καταλάβουν οι Αμερικάνοι, ότι ένα τέτοιο πρόσωπο σε θέση εξουσίας είναι εχθρός και αν δεν είναι εχθρός στο στάδιο αυτό, θα γίνει αργότερα!!! Αργότερα φυσικά θα τον εκτελέσουν….αλλά σε αυτό το σημείο είναι εχθρός!!!! Παρέχετε εξέχουσα υπηρεσία απλώς με το να του αρνείστε το !!!! δικαίωμα να εκλεγεί, να εξαργυρώσει τις τρελές του ιδέες και να αποκτήσει εξουσίες. Ο περιορισμός κάποιων ελευθεριών στο σημείο αυτό θα εμποδίσει την εξέλιξη σε κρίση και θα αντιστρέψει τη διαδικασία της αποσταθεροποίησης!!!!

Η περιστολή του δικαιώματος απόκτησης πολιτικής εξουσίας στους ανθρώπους αυτούς θα σώσει την οικονομία από την κατάρρευση!!!
Η θεσμοθέτηση νόμων που θα απαγορεύσει στις ιδιωτικές τηλεοπτικές εταιρίες να βιάζουν την κοινή γνώμη και τα μυαλά των ανθρώπων προς την κατεύθυνση του καταναλωτισμού!!!! Καμιά εταιρία δεν πρέπει να έχει το δικαίωμα να σας “αναγκάσει” να αγοράσετε περισσότερο αν εσείς δεν χρειάζεστε κάτι. Θα πρέπει να υπάρχει νόμος: “Θέλεις να διαφημίσεις το αυτοκίνητο σου!!;!!! “
“Εντάξει!!!! Αλλά δε θα αναφέρεις ούτε μία φορά στη διαφήμιση σου:”!!! “τρέξε και αγόρασε τώρα και γλίτωσε χρήματα”!!!!

Θα πρέπει να είναι αντίθετο στο νόμο να πιέζεις τον κόσμο να αγοράσει περισσότερα!!! Αυτοπεριορισμός!!!! Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, ο αυτοπεριορισμός ήταν αποστολή της εκκλησίας, γιατί οι παπάδες, μας έλεγαν ότι τα υλικά αγαθά είναι καλά, αλλά δεν είναι το παν!!!! Ότι υπάρχει κάτι άλλο σπουδαιότερο!!!! Ότι οι άνθρωποι δεν γεννήθηκαν για να καταναλώνουν!!!! Ότι ένα τόσο περίπλοκο κατασκεύασμα όσο το ανθρώπινο σώμα πρέπει να προορίζεται για κάποιον υψηλότερο σκοπό!!!! Και είναι τόσο εύκολο να αποφύγεις την αποσταθεροποίηση απλά και μόνο αρνούμενος στις άπληστες εταιρίες μια μικρή ελευθερία: το δικαίωμα τους να σε αναγκάζουν να γίνεις καταναλωτής άχρηστων προϊόντων που σε μετατρέπουν σε καταναλωτική μηχανή!!!! Σαν το σκουλήκι που μπαίνει από τη μια μεριά, τρώει το μήλο και βγαίνει από την άλλη!!!! Συνεπώς, η αποσταθεροποίηση μπορεί εύκολα να αναστραφεί, αν η κοινωνία με τη δική της θέληση, ή με πειθώ από τους ηγέτες της αποδεχθεί την ιδέα του αυτοπεριορισμού. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να γίνει!!!! Διαφορετικά, θα φτάσετε στο σημείο που, όπως λέμε και εμείς στη Ρωσία, αν η Σαχάρα γίνει ποτέ κουμουνιστικό κράτος, θα ταξινομήσουμε την άμμο!!!! Θα πρέπει λοιπόν να “λειάνετε” τις προσδοκίες σας σε αυτό το στάδιο πριν να είναι αργά!!!! Οι δυνάμεις εκφυλισμού ανατρέπονται εύκολα!!!! Πρώτα από όλα, περιορίζοντας την εισαγωγή προπαγάνδας!!!! Το πιο εύκολο πράγμα να κάνει κανείς!!!!”

“…και η βία ξεσπάει μεταξύ αυτού και της αστυνομίας, αυτού και των υπολοίπων πολιτών, δεν έχει σημασία ο λόγος!!!! Μπορεί να είναι οι άσπροι εναντίον των μαύρων, οι κίτρινοι εναντίον των άσπρων, δεν έχει σημασία ποια είναι η διαχωριστική γραμμή!!!!

Αρκεί οι ομάδες να έρχονται σε απ’ ευθείας σύγκρουση, ακόμα και ένοπλη!!!! Αυτή είναι η διαδικασία της αποσταθεροποίησης!!!!
Οι αδρανείς πράκτορες, γίνονται ηγέτες των κινημάτων αποσταθεροποίησης. ”Εδώ ακριβώς βρισκόμαστε εμείς τώρα ως κοινωνία!!!!
” Η διαδικασία ξεκινά, όταν οι επίσημοι οργανισμοί του κράτους δεν μπορούν να λειτουργήσουν πια!!!!Και έτσι, έχουμε τεχνητούς οργανισμούς που επιβάλλονται στην κοινωνία Μη εκλεγμένες επιτροπές, ΜΚΟ, περίεργες ομάδες που ισχυρίζονται ότι ξέρουν
τι πρέπει να γίνει για να σωθεί η κοινωνία, έχοντας ένα μείγμα θρησκείας και ιδεολογίας,” Σαν να περιγράφει τα δικά μας” Και έτσι, η κοινωνία αναζητά έναν σωτήρα οι ομάδες περιμένουν να έρθει ένας Μεσσίας!!!! Οι εργαζόμενοι λένε “έχουμε οικογένειες να θρέψουμε ”Ας αποκτήσουμε μια ισχυρή κυβέρνηση!!! Μια σοσιαλιστική ίσως κυβέρνηση Μια κυβέρνηση που να βάλει τους εργοδότες στη θέση τους και να μας ξαναδώσει δουλειά!!!! Χρειαζόμαστε έναν ισχυρό άντρα!!!! Μια ισχυρή κυβέρνηση!!!! Έναν ισχυρό ηγέτη!!!! Έναν σωτήρα!!!! Ο πληθυσμός έχει κουραστεί και έχει αηδιάσει με όλα αυτά που συμβαίνουν!!!! Και ιδού!!!! Έχουμε έναν σωτήρα!!!! Είτε έρχεται ένα άλλο έθνος, είτε οι ομάδες μαρξιστών, λενινιστών, οι σαντινίστας, ο Μουζουρέλα, δεν έχει σημασία!!!”Ε, ναι, μας παρουσίασαν κι εμάς έναν …σωτήρα, αλλά τους βγήκε λίγο …αντιτουριστικός!!!!

“Η υψηλότερη τέχνη του πολέμου είναι να μην πολεμάς καθόλου!!!! Αλλά, αντίθετα, να υπονομεύσεις οτιδήποτε έχει αξία στην χώρα του εχθρού σου, ώστε η αντίληψη της πραγματικότητας στο μυαλό του εχθρού σου να διαστρεβλωθεί σε τέτοιο βαθμό που να μην σε θεωρεί καν εχθρό!!!!  Και αντίθετα να πιστέψει ότι το δικό σου σύστημα, ο δικός σου πολιτισμός και τα δικά σου ήθη αποτελούν εναλλακτικές, που όχι μόνο δεν τις απεχθάνεται, αλλά τις επιθυμεί και τις προτιμά από το να πεθάνει για τις δικές του!!!!
Αυτός είναι ο τελικός στόχος της υπονόμευσης και μέχρι εδώ μπορεί να επιτευχθεί χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα!!!!
Αυτό είναι στην πραγματικότητα η υπονόμευση.”

Απίστευτα πράγματα τα οποία όμως είναι αληθινά!!!! Συνεχίζω….:

Αν και αυτό που θα αναφέρω το είχα κάνει ξεχωριστώ άρθρο δεν μπορώ να μην το αναφέρω όταν κάποιοι κύριοι κοινός διανοούμενοι του πρωκτού με το ύφος ευφυΐας και όπου νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα ( Δημοσιογράφοι και κάποιοι επιστήμονες ) ανακοινώνουν στα ΜΜΕ ότι δεν υπάρχουν αεροψεκασμοί και ότι αυτά όλα είναι μια νεοφαντασία ανθρώπων!!!! Βέβαια το κάνουν για δυο λογούς ο ένας είναι ο οικονομικός και ο άλλος διότι είναι προδοτικά τσιράκια των Ιλλουμινάτοι ενάντια στο δικό τους είδος τους ανθρώπους!!!! Ας δούμε όμως γιατί πράγμα λέω:

Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ!!!! ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ; 

Ο Ted L. Gunderson ( Τεντ Λ. Γκάντερσον ), πρώην υψηλόβαθμος αρχηγός του FBI*, κάνει μια δήλωση στο παρακάτω βίντεο, σχετικά με τα χημικά μονοπάτια ή όπως τα λέει “χωματερές του θανάτου”, στις 12 Ιανουαρίου του 2011!!!! Ο Ted λέει τα εξής: << Οι χωματερές του θανάτου, αλλιώς γνωστές ως ‘chemical trails’ – ‘Χημικές Ουρές’, πέφτουν και ψεκάζονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Ευρώπη αλλά και στην Νότια!!!!

Τα έχω δει, προσωπικά, όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και στο Μεξικό και στον Καναδά!!!! Τα πτηνά πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο!!!! Τα ψάρια πεθαίνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο!!!! Αυτό είναι γενοκτονία!!!! Αυτό είναι δηλητήριο!!!! Αυτό είναι δολοφονία από τα Ηνωμένα Έθνη!!!! Όποιο στοιχείο μέσα στην κοινωνία μας το κάνει αυτό πρέπει να σταματήσει!!!! Τυχαίνει να γνωρίζω δύο από τους τόπους όπου τα αεροπλάνα που αδειάζουν αυτά τα χάλια σε εμάς!!! Τέσσερα από τα αεροπλάνα είναι έξω από το Air National Guard (Εθνική Φρουρά Αέρα) στο Λίνκολν, της Νεμπράσκα!!!! Και τα άλλα αεροπλάνα είναι έξω από το Fort Sill της Οκλαχόμα!!!! Προσωπικά, έχω παρατηρήσει τα αεροπλάνα που ήταν ακόμη στη Nebraska – Lincoln, Νεμπράσκα – στο Air National Guard!!!! Δεν έχουν διακριτικά πάνω τους!!!! Πρόκειται για τεράστια, σαν βομβαρδιστικά -όπως χωρίς επιγραφές. Αυτό είναι ένα έγκλημα: ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, έγκλημα κατά της Αμερικής, ένα έγκλημα εις βάρος των πολιτών αυτής της μεγάλης χώρας!!!! Πρέπει να σταματήσει!!!! Τι πρόβλημα έχει το Κογκρέσο!!;!!! Αυτό επηρεάζει τον πληθυσμό της χώρας τους, και τους ανθρώπους τους, και τους φίλους τους, και τους συγγενείς τους, και τους ίδιους!!!! Τι συμβαίνει με αυτούς!!;!! Τι συμβαίνει με τους πιλότους οι οποίοι πετάνε αυτά τα αεροπλάνα και το διοχετεύουν αυτήν την ανοησία, αυτό το δηλητήριο, στις δικές τους οικογένειες; Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι για αυτό!!!! Κάποιος στο Κογκρέσο θα πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να το σταματήσει τώρα!!!! Σας ευχαριστώ!!! Είμαι ο Ted Gunderson >>.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Fu77VlA41Sk[/youtube]

Οι δημοσιογράφοι είναι οι χειρότεροι όλων διότι κρατούν μια δύναμη στα χέρια τους ονόματι ΜΜΕ και αυτοί είναι που κάνουν το μεγαλύτερο κακό!!!! Υπάρχουν όμως και δημοσιογράφοι με πολλά κιλά α…… στα παντελόνια τους!!!! Ας συνεχίσω….:

Ξέρετε τι είναι το  MK-ULTRA το οποίο και μίλησα λίγο ποιο πάνω!!;!! Να σας εξηγήσω:

MK-ULTRA. 

Πρόκειται για την κωδική ονομασία ενός προγράμματος, που σκοπό είχε τον έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου, με την χρήση χημικών και βιολογικών ουσιών ή σκευασμάτων ή άλλων μέσων και μεθόδων, όπως ο ηλεκτρισμός η ψυχολογική βία, η ύπνωση και άλλα!!!!

Έλεγχος του ανθρώπινου εγκεφάλου, σήμαινε ταυτόχρονα και την απόκτηση πλήρους διανοητικού ελέγχου και την αλλαγή της εγκεφαλικής λειτουργίας ενός ατόμου από τους “προγραμματιστές” του!!!!

Τα περιβόητα πειράματα του MK-ULTRA, ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 1953 στην Αμερική, μετά από εντολή του τότε διευθυντή της CIA Allen Welsh Dulles ( Άλεν Γουέλς Ντούλς )!!!! Η CIA ενδιαφερόταν τότε να μάθει τα πάντα για τις τεχνικές ελέγχου του ανθρώπινου εγκεφάλου, για να τις εφαρμόσει σε δικούς της αιχμαλώτους, μετά την ανακάλυψη πως αρκετοί Αμερικανοί στρατιώτες δέχθηκαν παρόμοιες τεχνικές όταν βρίσκονταν αιχμάλωτοι στον πόλεμο με την Κορέα!!!!

Στην συνέχεια το πρόγραμμα εξελίχθηκε και σκοπός του πλέον ήταν “η διαχείριση της ανθρώπινης συμπεριφοράς” είτε αυτή αφορούσε αιχμαλώτους πολέμου, συλληφθέντες Σοβιετικούς κατασκόπους της περιόδου του ψυχρού πολέμου αλλά και την συμπεριφορά των ανθρώπων γενικότερα, σε Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο, με νέα κώδικά ονόματα όπως MK-DELTA και ARTICHOKE!!!!

Στα προγράμματα αυτά συνέβαλαν διάφοροι επιστήμονες μεταξύ των οποίων και πρώην Ναζί επιστήμονες, οι οποίοι μετά από την καταδίκη τους ως εγκληματίες πολέμου στη Δίκη της Νυρεμβέργης, κατέφυγαν στην Δύση και στρατολογήθηκαν στις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α!!!! Οι συγκεκριμένοι Ναζί επιστήμονες είχαν πειραματιστεί σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως σε προγράμματα πλύσης εγκεφάλου, σε βασανιστήρια κλπ!!!!

Τα πειράματα εφαρμόστηκαν σε ανυποψίαστους Αμερικανούς και Καναδούς πολίτες, ακόμη και σε παιδιά από το Μεξικό και την Νότια Αμερική που περνούσαν τα σύνορα των Η.Π.Α!!!!

Ένας από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, ο γιατρός Cameron ( Κάμερον ) είχε την ελπίδα να διορθώσει την σχιζοφρένεια με την εξάλειψη της μνήμης και τον επαναπρογραμματισμό της ψυχής!!!! Εκτός από το LSD, ο Cameron πειραματίστηκε με διάφορες παραλυτικές ναρκωτικές ουσίες καθώς και ηλεκτροσπασμοθεραπεία σε τριάντα με σαράντα φορές την ανεκτή δοσολογία!!!

Τα “καινοτομικά” πειράματά του αποτελούνταν από την εφαρμογή τεχνητού κώμα στους ανθρώπους-πειραματόζωα για εβδομάδες έως και ένα χρόνο, ενώ παίζονταν μηνύματα σε ένα κασετόφωνο ή απλά επαναλαμβανόμενες δηλώσεις!!!!  Τα πειράματα αυτά διεξάγονταν σε ασθενείς οι οποίοι είχαν εισέλθει στο ίδρυμα για μικρής σημασίας προβλήματα, όπως διαταραχές άγχους και της κατάθλιψης μετά τον τοκετό, πολλοί από τους οποίους υπέφεραν μέχρι το τέλος της ζωής τους, από τις απάνθρωπες και εξευτελιστικές του μεθόδους!!!!
5

Οι ουσίες που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των πειραμάτων ήταν οι εξής:
-Ουσίες που προωθούν την παράλογη σκέψη και παρορμητικότητα!!!!
-Ουσίες που μετριάζουν ή εξαλείφουν τη μεθυστική επίδραση του αλκοόλ!!!!
-Ουσίες που αυξάνουν τη μεθυστική επίδραση του αλκοόλ!!!!
-Ουσίες που προκαλούν την εμφάνιση συμπτωμάτων γνωστών ασθενειών!!!!

 -Ουσίες που καταστήσουν την εφαρμογή της ύπνωσης ευκολότερη!!!!
-Ουσίες που αυξάνουν την αντίληψη!!!!
-Ουσίες που ενισχύουν την αντοχή του ατόμου σε στερήσεις, βασανιστήρια και στις πλύσεις εγκεφάλου κατά τη διάρκεια ανάκρισης!!!!
-Ουσίες που προκαλούν αμνησία για συγκεκριμένα γεγονότα πριν και κατά τη διάρκειά τους!!!!
-Μέθοδοι που προκαλούν σοκ και σύγχυση για εκτεταμένες χρονικές περιόδους!!!!
-Μέθοδοι και ουσίες που επιφέρουν φυσική αναπηρία, όπως η παράλυση των κάτω άκρων, οξεία αναιμία κλπ!!!!
-Ουσίες που επιφέρουν ευφορία χωρίς να όμως το άτομο να μεταβαίνει ύστερα στο στάδιο της “κατάθλιψης” λόγω της απουσίας της!!!!
-Ουσίες που μεταβάλλουν τη δομή της προσωπικότητας του ατόμου προκειμένου να δημιουργηθεί η ανάγκη εξάρτησης αυτού του ατόμου από κάποιο άλλο!!!!
-Ουσίες που προκαλούν νοητική σύγχυση τέτοιου τύπου ώστε το άτομο που θα βρίσκεται υπό την επήρεια τους, να δυσκολεύεται να διατηρήσει νοητική και ή νοηματική δομή όταν ανακρίνεται!!!!
-Ουσίες που μειώνουν τη φιλοδοξία και τη γενική απόδοση εργασίας όταν χορηγήθηκαν σε άντρες, σε ανιχνεύσιμα ποσοστά!!!!
-Ουσίες που προκαλούν την αδυναμία ή τον αποπροσανατολισμό της όρασης ή της ακοής, χωρίς μόνιμες συνέπειες!!!!
-Χάπι το οποίο όταν χορηγήθηκε σε ποτά, τρόφιμα, τσιγάρα κλπ, εμφανίστηκε σαν ασφαλές στη χρήση και το οποίο προκαλούσε αμνησία!!!!
-Ουσίες οι οποίες σε πολύ μικρές ποσότητες, καθιστούν το άτομο ανίκανο για οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα!!!!

Με την χρήση μίας ή συνδυασμού των πιο πάνω ουσιών, ένας άνθρωπος μπορεί να χάσει την ικανότητα να ελέγχει τις σκέψεις του, να επαναλαμβάνει σκέψεις που του έχουν σκόπιμα εμφυτευτεί και τελικά να υποταχθεί στις επιθυμίες του καθοδηγητή του!!!! Ακόμη αρκετοί που τους είχε γίνει πλύση εγκεφάλου μετατράπηκαν σε άβουλα όντα χωρίς συναισθήματα, ηθικούς φραγμούς κι ενοχές!!!!

Αρκετοί μάλιστα υποστηρίζουν πως ο δολοφόνος του προέδρου Κένεντι, ήταν απλά ένα “υποκείμενο” που του είχε γίνει πλύση εγκεφάλου και ήταν καθοδηγούμενο από ένα μυστικό πράκτορα της CIA!!!!

Το Πρόγραμμα MK-ULTRA έγινε δημοσίως γνωστό το 1975 μετά από έρευνες της Επιτροπής Church και της Επιτροπής Ροκφέλερ!!!! Οι έρευνες παρεμποδίστηκαν από τον τότε διευθυντή της CIA Ρίτσαρντ Χέλμς, ο οποίος έδωσε διαταγή για πλήρη καταστροφή όλων των σχετικών εγγράφων!!!! Η δημοσιοποίηση αργότερα 20.000 εγγράφων σχετικά με το Πρόγραμμα MK-ULTRA τα οποία διασώθηκαν, οδήγησε το 1977 σε περαιτέρω εισαγγελικές έρευνες και ακροάσεις!!!! Σε δηλώσεις τους οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα υποστήριξαν πως αυτό είχε τελειώσει το 1963!!!!

Για αρκετούς συνωμοσιολόγους πάντως, το πρόγραμμα MK-ULTRA δεν σταμάτησε ποτέ, απλά αλλάζει συνεχώς κωδική ονομασία και πως πάντοτε ο απώτερος σκοπός του προγράμματος αυτού ήταν και παραμένει, η χειραγώγηση του ανθρώπου από κάποια “κέντρα” που ετοιμάζονται για την νέα τάξη πραγμάτων….!!!!
Έλα καλέ τώρα που υπάρχουν τέτοια πράγματα!!!! Ναι ε!!;;!! Και οι αποδείξεις και αυτές φανταστικές!!;!!! Η επειδή ο άνθρωπος ξεχνάει εύκολα πάει να πει ότι δεν υπάρχει ή υπήρξε!!!!

Συνεχίζω….:

Το 2001 βρέθηκε στο βυθό μιας λίμνης στη Βαυαρία, ένα καζάνι βάρους 11 κιλών φτιαγμένο από ατόφιο χρυσάφι!!!!

Ήταν σκαλισμένο με περίτεχνες φιγούρες που έμοιαζαν να είναι πρόσωπα από την κελτική μυθολογία!!!! Κάτι τέτοιο αν ήταν όντως αληθές έθετε αυτόματα την ανακάλυψη αυτή ως μια από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις στην παγκόσμια αρχαιολογία!!!!

Όταν όμως αναλύθηκε η σύσταση του χρυσού διαπιστώθηκε ότι ήταν….
κατασκευασμένη τη δεκαετία του 1930 και η πορεία των ερευνών έφερε στο φως ότι κατασκευάστηκε κατά παραγγελία του Χίμλερ προκειμένου να εξυπηρετήσει τους αποκρυφιστικούς του σκοπούς στο κάστρο Wewelsburg, όπου οι Ναζί είχαν ως το δικό τους Camelot και το ονόμαζαν ο Ναός του Ολέθρου!!!!
http://www.dailymotion.com/video/x113w5x_o%CE%B9-n%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-n%CE%B1%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-o%CE%BB%CE%AD%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85_people?start=22

Αν και τα έχω πει στα άρθρα μου για τους Βρίηλ δεν είναι έτσι τα πράγματα!!!! Το καζάνι αυτό φτιάχτηκε υπό τις διαταγές της μυστικής εταιρίας Μαύροι Ιππότες όπου οι αρχιερείς τους δεν ήταν τίποτα άλλο από τα τσιράκια των Μαύρων Ιερατείων!!!! Οπότε, τίποτα δεν είναι τυχαίο!!!! Ούτε ο Χίτλερ αλλά ούτε και τα επακόλουθα μέχρι σήμερα!!!!!

Κατά τα άλλα συνομωσίες ανύπαρκτες παντού…..συνεχίζω:

Ας δούμε κάτι και για την φημισμένη CIA:

Η εμπλοκή της CIA στο πραξικόπημα στο Ιράν είναι πια επιβεβαιωμένη!!!! Οι ΗΠΑ και οι μυστικές τους υπηρεσίες μετρούν άλλα επτά επιτυχημένα πραξικοπήματα κατά το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα, όχι επισήμως παραδεκτά, μα γνωστά τοις πάση και ουκ ολίγες στρατιωτικές επεμβάσεις κατά << εχθρικών καθεστώτων >> ή αποτυχημένες απόπειρες δολοφονίας!!! Αυτή είναι η ιστορία των επιβεβαιωμένων πραξικοπημάτων που οργάνωσε και εκτέλεσε η CIA ανά τον κόσμο:

Ιράν, 1953

Η ανατροπή του Ιρανού πρωθυπουργού Μοχάμεντ Μοσαντέκ είναι το πρώτο πραξικόπημα του Ψυχρού Πολέμου που η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει αναγνωρίσει!!!! Το 1953, μετά από σχεδόν δύο χρόνια της πρωθυπουργίας Μοσαντέκ, διάστημα κατά το οποίο αμφισβήτησε την εξουσία του Σάχη και εθνικοποίησε μια ιρανική βιομηχανία πετρελαίου που πριν λειτουργούσε από βρετανικές εταιρείες, η CIA τον συνέλαβε και τον ανάγκασε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του σε κάτ. ‘οίκον περιορισμό!!!!

Γουατεμάλα, 1954

Αν και οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν αρχικά υποστηρικτές του προέδρου της Γουατεμάλας Τζάκομπο Άρμπενς, άλλαξαν γνώμη όταν ο Άρμπενς επιχείρησε μια σειρά μεταρρυθμίσεων γης που απείλησαν τις εκμεταλλεύσεις της αμερικανικής ιδιοκτησίας της United Fruit Company!!!!

Το πραξικόπημα έριξε τον Άρμπενς και έφερε μια σειρά από δικτατορίες!!! Λεπτομέρειες της συμμετοχής της CIA στην ανατροπή του ηγέτη της Γουατεμάλας, η οποία περιλάμβανε εξοπλισμό ανταρτών και παραστρατιωτικών στρατευμάτων, ή τον αποκλεισμό των ακτών της Γουατεμάλας από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, ήρθαν στο φως το 1999!!!!

Κονγκό, το 1960

Ο Πατρίς Λουμούμπα, ο πρώτος πρωθυπουργός του Κονγκό (αργότερα Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό), αντιτάχθηκε σφοδρά στα βελγικά συμφέροντα που επέμεναν και μετά την αποαποικιοποίηση της χώρας!!!! Κι όταν ο Λουμούμπα προσέγγισε τη Σοβιετική Ένωση για προμήθειες, έγινε στόχος της CIA!!!!

Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Λουμούμπα με ένα δηλητηριασμένο μαντήλι, η CIA προειδοποίησε τα στρατεύματα του Κονγκό και μπλόκαρε τις πιθανές οδούς διαφυγής του!!!! Ο Λουμούμπα συνελήφθη στα τέλη του 1960 και δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο του επόμενου έτους!!!!

Δομηνικανή Δημοκρατία, 1961

Η βάρβαρη δικτατορία του Ράφαελ Τρουφίγιο, που περιλάμβανε την εθνοκάθαρση χιλιάδων Αϊτινών στη Δομινικανή Δημοκρατίας και η απόπειρα δολοφονίας του προέδρου της Βενεζουέλας, τελείωσε όταν έπεσε σε ενέδρα και σκοτώθηκε από ένοπλους πολιτικούς αντιφρονούντες!!!! Αν και αυτός που πυροβόλησε τον Τρουφίγιο υποστήριξε ότι << Κανείς δεν μου είπε να πάω και να τον σκοτώσω >>, όλοι ήξεραν ότι ενεπλάκη η CIA.

Νότιο Βιετνάμ, 1963

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ήδη βαθιά στο Νότιο Βιετνάμ το 1963 και η σχέση τους με τον ηγέτη της χώρας Ντιν Ντίεμ γίνονταν όλο και χειρότερη!!! Στις 23 Αυγούστου 1963, οι στρατηγοί του Νοτίου Βιετνάμ σχεδίασαν πραξικόπημα από κοινού με τις ΗΠΑ!!!! Ο Ντίεμ δολοφονήθηκε την 1η Νοεμβρίου του 1963 με την υποστήριξη των ΗΠΑ!!!! Και χρηματική!!! Κάπου 40.000 δολάρια!!!!

Βραζιλία, 1964

Φοβούμενοι ότι η κυβέρνηση του προέδρου της Βραζιλίας Ζοάο Γκουλάρ θα έκανε την Βραζιλία << Κίνα της δεκαετίας του ’60 >>, σύμφωνα με τα λόγια του Αμερικανού πρέσβη Λίνκολν Γκόρντον, η CIΑ υποστήριξε πραξικόπημα με επικεφαλής τον Ουμπέρτο Καστέλο Μπράνκο, τότε επικεφαλής του προσωπικού στρατού του Γκουλάρ!!!! Στις ημέρες που προηγήθηκαν του πραξικοπήματος, η CIA ενθάρρυνε διαδηλώσεις στους δρόμους ενάντια στην κυβέρνηση και παρείχε εξοπλισμό στους στρατιωτικούς!!!!

<< Πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνουμε κάθε βήμα που μπορούμε, να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε >>, είπε ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Λίντον Τζόνσον, σύμφωνα με τα αποχαρακτηρισμένα αρχεία της κυβέρνησης που λαμβάνονται από το Εθνικό Αρχείο Ασφαλείας!!!! Ο Μπράνκο κυβέρνησε τη χώρα μέχρι το 1985!!!!

Χιλή, 1973

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήθελαν τον Σαλβαδόρ Αλιέντε, τον σοσιαλιστή που εξελέγη πρόεδρος της Χιλής το 1970!!!! Ο Ρίτσαρντ Νίξον έδωσε την εντολή και η CIA συνεργάστηκε με τρεις ομάδες της Χιλής για το πραξικόπημα κατά του Αλιέντε το 1970!!!! Παρείχε τα όπλα, αλλά τα σχέδια της αρχικά κατέρρευσαν!!!!

Συνέχισε μέχρι να οδηγήσει τον Αουγκούστο Πινοσέτ στο στρατιωτικό πραξικόπημα εναντίον του Αλιέντε το 1973!!!! Η CIA διεξήγαγε επίσης μια προπαγανδιστική εκστρατεία για την υποστήριξη του νέου καθεστώτος Πινοσέτ αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του το 1973, παρά τη γνώση των σοβαρών παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας των αντιφρονούντων!!!!

Καλό έτσι!!;!!….συνεχίζω:
Θέλετε μια συνομωσία πάλι για την μείωση του πληθυσμού!!;!! Ναι δεν μπορώ έχω κολλήσει με αυτό!!!! Η οποία και είναι από την Financial Times !!!!

Οι υποστηρικτές του ελέγχου του πληθυσμού μιλούν ανοικτά για επιβολή << οικογενειακού προγραμματισμού >>!!!!

Διατυμπανίζουν πως η μείωση του πληθυσμού θα αποφέρει τεράστια οικονομικά και κοινωνικά οφέλη…!!!!
Γράφει ο Clive Cookson ( Κλιβ Κούξσον )!!!!

Όταν ο πλανήτης απέκτησε 7 δισεκατομμύρια κατοίκους τον Οκτώβριο του 2011, σύμφωνα με επίσημες εκτιμήσεις των Ηνωμένων Εθνών, τότε το θέμα του πληθυσμού της γης έγινε πιο ενεργά πολιτικό ζήτημα από ό, τι ήταν πριν τουλάχιστον μια γενιά!!! Από εκείνο το σημείο ορόσημο, οι υποστηρικτές του ελέγχου του πληθυσμού έχουν καταφέρει να διατηρήσουν το θέμα ζωντανό, με τη βοήθεια μιας σειράς εκθέσεων παρακολούθησης κατά τη διάρκεια του 2012!!!! Μια από τις πλέον σημαντικές εκθέσεις ήταν η People and the Planetαpo την Royal Society, της εθνική ακαδημία επιστήμης του Ηνωμένου Βασιλείου!!!!

Η έκθεση αυτή, το αποτέλεσμα της οποίας προήλθε από 21-μηνών μελέτη από μια διεθνή ομάδα εργασίας, ζήτησε την ανάληψη παγκόσμιας δράσης για την επιβράδυνση της αύξησης του πληθυσμού – σε συνδυασμό με μια << εξισορρόπηση >> της κατανάλωσης για να μειωθούν οι ανισότητες μεταξύ των αναπτυσσόμενων και αναπτυγμένων χωρών!!!!

Εκείνη την εποχή, ο John Sulston ( Τζων Σάλτον ), πρόεδρος της ομάδας μελέτης, δήλωσε: “Ο πληθυσμός και η κατανάλωση δεν θα πρέπει πλέον να θεωρούν ως ξεχωριστά ζητήματα” Επίσης, στην ομάδα εργασίας ήταν ο Ελίγια Ζουλού, εκτελεστικός διευθυντής του Αφρικανικού Ινστιτούτου για την Αναπτυξιακή Πολιτική, που χαιρέτισε την επανεμφάνιση του ζητήματος του ελέγχου του πληθυσμού στην αναπτυξιακή ατζέντα μετά από 20 χρόνια απουσίας, όπως δήλωσε!!!!

<< Οι άνθρωποι φοβούνται να μιλήσουν γι’ αυτό >>, προσθέτει ο κ. Ζουλού!!!!

Οι πολιτικοί διστάζουν να εισέλθουν στο επίμαχο θέμα της αντισύλληψης, έχοντας επίγνωση των θρησκευτικών απόψεων ότι κάθε νέα ανθρώπινη ψυχή είναι μια ευλογία που δεν θα πρέπει να εμποδίζεται με τεχνητές μεθόδους!!!! Ταυτόχρονα, δυσάρεστες είναι οι αναμνήσεις της αργοπορημένης λήψης μέτρων για τον αναγκαστικό έλεγχο του πληθυσμού στην Κίνα, την Ινδία και αλλού!!!! Όμως, σύμφωνα με τον κ. Ζουλού, μόνο στην Αφρική, 200 εκατομμύρια γυναίκες χρειάζονται κάποιον οικογενειακό προγραμματισμό, αλλά δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στον έλεγχο των γεννήσεων εκεί!!!! Η έκθεση της Royal Society εκτιμά ότι η λήψη προσβάσιμου οικογενειακού προγραμματισμού σε όλο τον αναπτυσσόμενο κόσμο θα κοστίσει 7 δισ. δολάρια το χρόνο!!!! Ισχυρίζεται επίσης πως αυτό το ποσό είναι << εξαιρετικά μικρό >> σαν τιμή σε σχέση με τον συνολικό προϋπολογισμό βοήθειας και << σε σχέση με το κόστος της αδράνειας >>!!!! Η καθολική πρόσβαση σε εθελοντικό οικογενειακό προγραμματισμό θα πρέπει να συμπληρωθεί από μια παγκόσμια πρωτοβουλία για τη βελτίωση και την επέκταση της εκπαίδευσης των κοριτσιών, τα οποία θα αυξήσουν τη ζήτηση για τον έλεγχο των γεννήσεων!!!! Το μέτρο της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλα τα παιδιά θα κόστιζε 34 δισ. $ το χρόνο, αναφέρει η έκθεση!!!!

Την ίδια στιγμή, η Royal Society επέστησε την προσοχή στις ανισότητες στην κατανάλωση πόρων!!!! Για παράδειγμα, η ενέργεια και η κατανάλωση νερού ανά κεφαλή είναι 50 φορές μεγαλύτερες στο βιομηχανοποιημένο κόσμο από ό, τι στις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες, όπου ο πληθυσμός αυξάνεται ταχύτερα!!!! Η ανύψωση των φτωχότερων κατοίκων του πλανήτη από την ακραία φτώχεια θα τους οδηγήσει να καταναλώνουν περισσότερους πόρους – και απαιτούν λιγότερη κατανάλωση από πλουσιότερους ανθρώπους!!!! Διαφορετικά, η πίεση στους πόρους και τις περιβαλλοντικές συνέπειες για τον πλανήτη θα είναι ανυπόφορη!!!! Για εκείνους που συμμετέχουν στην έκθεση της Royal Society, η έκβαση του Ρίο +20 Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Αειφόρο Ανάπτυξη πέρυσι ήταν μια απογοήτευση, χωρίς ρητές συνδέσεις στο τελικό κείμενο μεταξύ της δυναμικής του πληθυσμού και της αειφόρου ανάπτυξης!!!!

Ο Sir John λέει: “Αυτό το γεγονός είναι παρόμοιο με τον προγραμματισμό ενός πάρτι χωρίς καμία ιδέα για το ποιος είχε προσκληθεί, αλλά σε μια αφάνταστα μεγάλη κλίμακα!!!! Όλες οι μελλοντικές δραστηριότητες για την αειφόρο ανάπτυξη πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτή την παράλειψη!!!!

<< Η Βρετανία πρέπει τώρα να συνεργαστεί με άλλες χώρες για να ενθαρρύνουν την αναγνώριση των αναπαραγωγικών δικαιωμάτων για όλους και να διασφαλίσει ότι οι δημογραφικές αλλαγές (γήρανση, μετανάστευση, αστικοποίηση και ανάπτυξη) είναι κεντρικής σημασίας για τις προβλέψεις των μελλοντικών αναγκών σε νερό, τρόφιμα και ενέργεια >>!!!!

Η UNFPA, το Ταμείο Πληθυσμού των Ηνωμένων Εθνών, τόνισε και πάλι την ανάγκη για καλύτερη πρόσβαση σε οικογενειακό προγραμματισμό στην έκθεση της State of World Population στα τέλη του περασμένου έτους!!!! Εφαρμόστε τον εθελοντικό οικογενειακό προγραμματισμό σε πληθυσμό 222 εκατομμυρίων γυναικών στις αναπτυσσόμενες χώρες που δεν έχουν επί του παρόντος πρόσβαση σε αυτό – με εκτιμώμενο κόστος 8.1 δισ. σε ένα χρόνο – θα αποφέρει τεράστια, κοινωνικά και οικονομικά οφέλη, αναφέρει η έκθεση!!!! Για αρχή, το κόστος υγείας της μητέρας και του νεογέννητου θα μειωθεί κατά 11.3 δισ. $ το χρόνο!!!!  Στη συνέχεια, θα υπάρξει ένα ευρύτερο οικονομικό μέρισμα!!!! Σύμφωνα με την UNPFA, το ένα τρίτο της αύξησης στις ασιατικές οικονομίες μπορεί να αποδοθεί σε μια δημογραφική μεταβολή στην οποία ο αριθμός των ενηλίκων που παράγουν εισόδημα αυξήθηκε σε σχέση με τον αριθμό αυτών που χρειάζονταν υποστήριξη και ιατρική φροντίδα!!!! Αυτή η μετατόπιση – μια συνέπεια του οικογενειακού προγραμματισμού – έφερε την αύξηση της παραγωγικότητας, με αποτέλεσμα την ταχύτερη οικονομική ανάπτυξη!!!!

Ο Babatunde Osotimehin ( Μπαμπατούντε Οσοτιμεχίν ), εκτελεστικός διευθυντής του UNFPA και αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, αναφέρεται σε πρόσφατη μελέτη στη μητρική του Νιγηρία, δείχνοντας ότι αν ο δείκτης γονιμότητας μειωθεί κατά μόνο ένα παιδί ανά γυναίκα, η οικονομία της χώρας θα αυξηθεί κατά τουλάχιστον 30 δισ. $ στα επόμενα 20 χρόνια!!!!

Δηλώνει: “Αυτό το δολάριο που επενδύεται, ανά ζευγάρι, ανά έτος, είναι η εκπλήρωση ενός ανθρώπινου δικαιώματος που γίνεται μια οικονομική δύναμη!!!! ”

Παρά το γεγονός ότι οι χρηματοδοτικοί πόροι που διατίθενται για τον οικογενειακό προγραμματισμό έχουν μειωθεί ελαφρώς τα τελευταία χρόνια, και η χρήση αντισυλληπτικών έχει αυξηθεί παγκοσμίως κατά μόλις 0,1 τοις εκατό το χρόνο, η UNFPA βλέπει σημάδια προόδου!!!! Η σύνοδος κορυφής του Λονδίνου για το ζήτημα του Οικογενειακού Προγραμματισμού το 2012 είδε τις χώρες δωρητές και τα ιδρύματα μαζί να δίνουν υπόσχεση για 2,6 δισ. $ για να εφαρμόσουν στην πράξη οικογενειακό προγραμματισμό σε 120 εκατομμύρια περισσότερες γυναίκες από το 2020!!!!

Η επιμονή της UNFPA ότι << ο οικογενειακός προγραμματισμός δεν είναι προνόμιο αλλά δικαίωμα >>, επέστησε την έντονη κριτική από ομάδες όπως η Καθολική οικογένεια και το Ινστιτούτο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!!! Ωστόσο, ο κ. Osotimehin έχει καταστήσει σαφές ότι η παγκόσμια εκστρατεία για μεγαλύτερη πρόσβαση στην αντισύλληψη δεν θα εκτροχιαστεί!!!! Σύμφωνα με τον κ. Osotimehin: “Η παγκόσμια ανθρώπινη κοινότητα έχει μιλήσει!!!! Ο οικογενειακός προγραμματισμός είναι κεντρικής σημασίας για σχεδόν κάθε πτυχή της ανάπτυξης!!!! Εκατοντάδες εκατομμύρια γυναίκες, άνδρες και νέοι υπολογίζουν σε εμάς για να υποστηρίξουν τα δικαιώματά τους!!!! Δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε!!!!
Ας συνεχίσω για λίγο ακόμα…:

Θα κάνω λόγο για ένα πολύ περίεργο συμβάν που λένε ότι αυτοί που υποστηρίζουν το αντίθετο όπως εγώ είμαστε συνωμοσιολόγοι και επικίνδυνοι για τον κόσμο!!!!

Περίεργα υπερφυσικά φαινόμενα και μαζική υστερία σε στρατιωτική βάση στη Ν. Αφρική

Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν πρόσφατα σε μια στρατιωτική βάση (3SAI στρατιωτική βάση στο Kimberley της Νότιας Αφρικής)  προκαλώντας πανικό σε εκατοντάδες τρομοκρατημένους  φοιτητές και αναγκάζοντας τους  να θέλουν να εγκαταλείψουν το μυστηριώδες μέρος!!!!

Σύμφωνα με τους φοιτητές, όλα ξεκίνησαν λίγες μόνο ημέρες μετά την άφιξή τους για ένα τετράμηνο πρόγραμμα που θα λάβαιναν μέρος σχετικά με  το  << χτίσιμο του χαρακτήρα >> σε μια στρατιωτική βάση!!!!

Η κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής έχει δυσκολίες στο χειρισμό της κατάστασης και οι αξιωματούχοι αρνούνται τα αιτήματα των φοιτητών!!!! Αρκετοί μαθητές ήταν τόσο τρομοκρατημένοι, ώστε εγκατέλειψαν τη βάση και κοιμόντουσαν  έξω από το αστυνομικό τμήμα Roodepan ( Ροοντεπάν ) >>!!!!

“Εκατοντάδες από εμάς έχουν δει και βιώσει υπερφυσικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη στρατιωτική βάση!!!! Μερικοί έχουν δει ένα τεράστιο φίδι που συνεχώς μας τρομοκρατεί, ενώ άλλοι έχουν χάσει τις αισθήσεις τους για ανεξήγητους λόγους!!!! 
Έχουμε αναφέρει στους αξιωματούχους τα γεγονότα, αλλά δεν έχουν κάνει τίποτα για να καθησυχάσουν τους φόβους μας!!!! Ακόμα και ο ιερέας στη βάση έχει κληθεί να προσευχηθεί για εμάς, αλλά όταν του είπαμε για αυτά τα υπερφυσικά γεγονότα …γέλασε», αποκαλύπτει ένας φοιτητής!!!!

Όταν η DFA ( http://en.wikipedia.org/wiki/Deterministic_finite_automaton )έφτασε στο αστυνομικό τμήμα την Τρίτη το πρωί, περίπου 200 φοιτητές συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του σταθμού!!!! Μερικοί επίσης ήρθαν με τα πόδια από τη στρατιωτική βάση στο σταθμό!!!!

<< Υπάρχουν περίπου 700 από εμάς που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα, αλλά μόνο λίγοι θέλουν να παραμείνουν στη βάση!!!! Μας έχουν πει ότι οι περισσότεροι έρχονται από τη βάση για να ενωθούν μαζί μας >>, είπαν κάποιοι από τους φοιτητές!!!!

Πολλοί από τους φοιτητές << αρνήθηκαν να φάνε τα γεύματα στη βάση την Κυριακή το πρωί, αφού μία φοιτήτρια η οποία προφανώς χρησιμοποιεί μαύρη μαγεία, τους είπε ότι αυτή και άλλες έξι φοιτήτριες που δούλευε μαζί τους, είχαν δηλητηριάσει το φαγητό >>!!!!

“Μας είπε ότι ένας από εμάς θα πεθάνει αν τρώγαμε πρωινό την Κυριακή το πρωί!!!!

Ως αποτέλεσμα έχουμε σταματήσει να τρώμε στη βάση!!!! Η συγκεκριμένη φοιτήτρια  ομολόγησε σε ανώτερους υπαλλήλους ότι και άλλα έξι άτομα ασκούν μαγεία, αλλά οι υπάλληλοι δεν την πιστεύουν», υποστήριξαν οι φοιτητές!!!!

Μερικοί μάλιστα πρόσθεσαν ότι η γυναίκα που ομολόγησε ότι είναι μάγισσα, είχε προφητεύσει τον θάνατο ενός φοιτητή του προγράμματος  Narysec σε μια εγκατάσταση στο Ανατολικό Ακρωτήριο!!!!

“Ξυπνήσαμε σήμερα ( Τρίτη ) και πληροφορηθήκαμε ότι ένας φοιτητής του Narysec, ο οποίος υποτίθεται ότι θα ταξίδευε από μια εγκατάσταση στο Ανατολικό Ακρωτήριο για τη βάση 3SAI, είχε πεθάνει!!!! Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να μας πιστέψουν  ή μπορεί να πιστεύουν ότι δεν είμαστε λογικοί, αλλά πώς μπορεί και οι 700 από εμάς να είναι τρελοί!!;!! Κάτι υπερφυσικό συμβαίνει σε εκείνη τη στρατιωτική βάση και οι υπάλληλοι γνωρίζουν για τα φαντάσματα εκεί», ισχυρίστηκαν οι μαθητές!!!! Αργότερα την Τρίτη, χάος ξέσπασε στο αστυνομικό τμήμα του Roodepan όταν αξιωματούχοι από το εθνικό Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την Αγροτική μεταρρύθμιση, η οποία είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμα Narysec, ζήτησαν από τους φοιτητές που ήθελαν να πάνε πίσω στο σπίτι, να επιστρέψουν τα ρούχα και ότι άλλο τους είχε χορηγηθεί!!!!

<< Οι υπάλληλοι μας είπαν ότι αν φύγουμε από την στρατιωτική βάση, ουσιαστικά εγκαταλείπουμε το πρόγραμμα Narysec!!!! Όμως, οι υπάλληλοι μας αναγκάζουν να βγούμε από το πρόγραμμα γιατί εμείς έχουμε προτείνει να μετακινηθούμε σε διαφορετικό χώρο ή εγκατάσταση, λόγω των  υπερφυσικών γεγονότων που συμβαίνουν στη βάση >>!!!!

Αρνήθηκαν να μας ακούσουν και, αντ ‘αυτού, έχουν απειλήσει να μας διώξουν ποινικά για κλοπή, αν δεν επιστρέψουμε τα πράγματα που μας χορηγήθηκαν», είπαν οι φοιτητές!!!!

Τόνισαν ότι παρόλο που δεν είχαν φάει για δύο ημέρες και είχαν κοιμηθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα, οι υπάλληλοι του τμήματος δεν τους είχαν δώσει φαγητό ή οποιαδήποτε εναλλακτική στέγη!!!!

Ο Εκπρόσωπος της βάσης, Melidie Tidbury, μίλησε στα ΜΜΕ με τον επικεφαλής της βάσης, συνταγματάρχη Sipho Nziweni.

Ο Nziweni αρνήθηκε τους  ισχυρισμούς της μαγείας στη στρατιωτική βάση!!!!

<< Δεν ξέρω πώς οι μαθητές, οι οποίοι πιστεύουν στη μαγεία, την έχουν βιώσει, αλλά δεν έχω καμία γνώση για εξάσκηση  μαγείας στη βάση. Αλλά είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι 105 από τους 380 φοιτητές που ήθελαν να εγκαταλείψουν τη βάση έχουν επανέλθει, “είπε ο  Nziweni!!!!

Επεσήμανε ότι μόνο ένα τμήμα από τους φοιτητές ήθελε να φύγουν από τη βάση!!!!

Παρόλα αυτά ενδιαφέροντα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα – Τι ακριβώς προκάλεσε τη μαζική υστερία!!;!!

Τρελά τελείως πράγματα για όσους δεν καταλαβαίνουν ότι οι μυστικές εταιρείες έχουν βάλει το χεράκι τους παντού!!!! Συνεχίζω…:

Προ ολίγου καιρού, ανεβάσαμε θέμα, με το «απαγορευμένο» σιτηρό των Ελλήνων, την Ζέα, της οποίας το ψωμί-φάρμακο, έθρεψε και μεγάλωσε χιλιάδες γενιές Ελλήνων κι όχι μόνο!!!! Ιπποφαές και Ζέα ήταν προϊόντα που ο Μέγας Αλέξανδρος είχε μαζί του στην εκστρατεία του στην Περσία…τυχαίο!!;;!!

Είχαμε πει λοιπόν στο προηγούμενο κείμενο, ό,τι μετά από έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα από ζευγάρι γιατρών το 1923, σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, η βάση της υγιεινής διατροφής των Ελλήνων, ήταν το ψωμί Ζέας!!!!

Ζέα, ἡ ἀπαγορευμένη διὰ νόμου!!!!
Έτσι και χωρίς ποτέ κανείς να μάθει (επισήμως) τον λόγο, ο Βενιζέλος το 1928, πιθανόν ακολουθώντας << άνωθεν εντολές >>, μέσα σε μόνο 4 χρόνια, απαγόρευσε ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ την καλλιέργεια του σιτηρού, με του οποίου το ψωμί ταϊζε ο Μέγας Αλέξανδρος τους στρατιώτες του για να μην αρρωσταίνουν και το αντικατέστησε με το σιτάρι, του οποίου το ψωμί, οι αρχαίοι Έλληνες, τάιζαν τα σκυλιά τους!!!!

Αυτό το θέμα με συγκλόνισε όταν το διάβασα και ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρήκα τον άνθρωπο που ξαναέφερε μαζί με τους κ.κ. ΝΙΚΟΣ ΚΟΛΕΟΓΛΟΥ [ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ] ΚΑΙ ΠΡΑΠΑΒΕΣΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ [ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ], ύστερα από τόσες δεκαετίες απαγορεύσεως στην Ελλάδα, τον σπόρο της Ζέας από την Κένυα (αν θυμάμαι καλά) και όχι μόνο αυτό, αλλά το καλλιεργεί ο ίδιος και μετά από δικές του ενέργειες, ήδη φούρνοι στην Θεσσαλονίκη, άρχισαν να φτιάχνουν και πάλι ψωμί Ζέας!!!!

Είναι ο κ.Χρήστος Κοσμίδης, βοτανοθεραπευτής -βοτανολόγος( ΙΩΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ) του οποίου το δικό του άρθρο για την Ζέα, ήταν και η αιτία που ανέβασα πάλι το θέμα αυτό!!!!

Στο τέλος του κειμένου, θα παραθέσω τις σελίδες στο facebook του κ.Κοσμίδη, με τις προσπάθειές του για την εξοικείωση μας και την επιστροφή του ανθρώπου ξανά στην μάνα Φύση, στα δικά της φάρμακα και θεραπείες!

ΥΓ.1. Καθιστώ σαφές, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ότι:
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, δεν αποτελεί με τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο, διαφήμιση το παρόν κείμενο!!!!
Επειδή τα φάρμακα της φύσης και το θέμα που αναλύουμε ξανά, είναι κάτι που με απασχολεί τελευταία πολύ και επειδή με χαρά είδα, ότι κείμενο για την Ζέα, παραμένει από την αρχή της δημοσίευσής του έως τώρα, από τα πλέον δημοφιλή του ιστολογίου, (άρα απασχολούν και ενδιαφέρουν κι άλλους) αποφάσισα την γνωριμία μου με τον κ.Κοσμίδη να την συστήσω και στο κοινό της Φιλονόης, μέσω του κειμένου του και των προσπαθειών του!!!

ΥΓ.2. Διαδώστε όσο μπορείτε κείμενα όπως το παρόν, αλλά και ότι άλλο βρείτε σχετικά με την Ζέα και την ανάγκη επιστροφής στην διατροφή μας!!!!
Είναι κάτι που πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους τους Έλληνες!!!

Ευχή κι ελπίδα να αρχίσουμε επιτέλους, να μαθαίνουμε την αλήθεια που τόσο επιμελώς “κάποιοι” μας έκρυψαν!!!! 

Ας δούμε κάτι άλλο…:

Όταν το 1977 εκτοξεύτηκε το εξερευνητικό διαστημόπλοιο Voyager1 ( Βόγιατζερ ) με σκοπό να ταξιδέψει πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, δεν ξέραμε τι θα βρούμε!!!!

Οι αστροφυσικοί, μέσα στα 36 χρόνια που το Voyager1 πορεύεται στο διάστημα, ήλπιζαν ότι μια ωραία ημέρα θα καταφέρουμε να ανακαλύψουμε τι υπάρχει πέρα από τα σύνορα του ηλιακού μας κόσμου!!!! Τώρα όμως που το διαστημόπλοιο έφτασε σε αυτά τα σύνορα, γκρεμίστηκαν όλα τα μοντέλα που είχαν φανταστεί οι επιστήμονες για την έξοδο στο άγνωστο σύμπαν!!!! Αυτό που έχει συμβεί θυμίζει σενάριο από ταινία επιστημονικής φαντασίας!!!! Σχεδόν 18 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά από τη Γη, στα όρια του ηλιακού συστήματος, οι συνθήκες δεν είναι αυτές που περίμεναν οι ερευνητές: Οι ηλιακοί άνεμοι χάνουν την έντασή τους, οι κοσμικές ακτίνες κινούνται ιδιόμορφα και το μαγνητικό πεδίο αυξομειώνεται αναπάντεχα!!!! Οι αστροφυσικοί έχουν έρθει σε αμηχανία καθώς αναλύουν τις πληροφορίες που έρχονται από το Voyager1!!!! Το διαστημόπλοιο έχει φτάσει σε μια περιοχή, πέρα από την οποία δεν μπορεί να προχωρήσει!!!! Παλινδρομεί συνέχεια εμπρός-πίσω, σαν να το εμποδίζει μια γιγάντια, αόρατη ασπίδα!!!!

Ο διεθνώς διακεκριμένος Χιώτης ακαδημαϊκός και διαστημικός επιστήμονας, ερευνητής του αμερικανικού Johns Hopkins University Δρ. Σταμάτης Κριμιζής, επικεφαλής σημαντικού τμήματος της έρευνας, δήλωσε στους Los Angeles Times ότι αυτό που συμβαίνει είναι αδιανόητο επιστημονικά και αποδεικνύει ότι η φύση είναι πολύ πιο ευφάνταστη από όσο είμαστε εμείς. «Το Voyager πιθανότατα θα αποδείξει ότι έχουμε κάνει λάθος στις εκτιμήσεις μας», ανέφερε ο κος Κριμιζής.

Εν ολίγοις πρόκειται για μια μη αναμενόμενη εξέλιξη, η οποία κάνει τους αστροφυσικούς να συνειδητοποιήσουν ότι προς το παρόν δεν έχουν στα χέρια τους ένα επαρκές μοντέλο που να εξηγεί τα του σύμπαντος!!!! Ίσως αυτή η ασπίδα ( ή φυσαλίδα, αν προτιμάτε, μέσα στην οποία περικλείεται το ηλιακό μας σύστημα ) προστατεύει το πλανητικό μας σύστημα!!!! Ή ( κάνοντας μια δική μας ακραία υπόθεση ) προστατεύει το υπόλοιπο σύμπαν από τους ανθρώπους!!!!!

Ακόμα και για αυτό όταν είχα μιλήσει πριν 20 χρόνια έλεγαν ότι είμαι ένας θρασύς συνωμοσιολόγος!!!! Δεν πειράζει να που βγήκα αληθινός!!!!

Συνεχίζω…:

Μόσχα, Ρωσία – Ο Edward Snowden ο φυγάς χάκερ και πρώην συμβασιούχος της National Security Agency (NSA) αποκάλυψε έγγραφα την Τρίτη στους ρεπόρτερ του Internet Chronicle που αποδεικνύουν ότι το High Frequency Active Auroral Research Program, ή HAARP, εμπλέκεται σαφώς σε ένα πρόγραμμα δολοφονιών και νοητικού ελέγχου!!!!

Ενώ το στρατιωτικό – βιομηχανικό σύμπλεγμα επιμένει συστηματικά ότι το ευρισκόμενο στην Αλάσκα HAARP έχει σκοπό μόνον να μελετά τα φυσικά φαινόμενα στην ιονόσφαιρα της γης, ο Snowden κατάφερε να αποδείξει αυτήν την βάναυση τερατώδη απορία!!!!

<< Ο σταθμός του HAARP, >> ανέφερε, << έχει τοποθετηθεί στρατηγικά μακριά από τα μάτια μας στην Gakona, της Alaska, στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται για να εξολοθρεύει η να χειρίζεται τους αντιφρονούντες στον παγκόσμιο καπιταλισμό σε κλίμακα εκατομμυρίων ανθρώπων!!!! << Με αυτές τις επίγειες κεραίες >>, πρόσθεσε ο Snowden κάνοντας εισαγωγικά με τα δάχτυλά του, << το ΝΑΤΟ [North Atlantic Treaty Organization] μπορεί, σε παγκόσμια κλίμακα, να σωπαίνει τους δράστες >> με αποκλίνουσα ή ανατρεπτική σκέψη >>!!!!

Χωρίς να το γνωρίζουν τα θύματα ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα, το HAARP εκπέμπει υπέρ-υψηλής ισχύος ραδιοφωνικά κύματα!!! Αυτά τα κύματα λειτουργούν στην ίδια ηλεκτρονική συχνότητα όπως το truncus encephali, η το εγκεφαλικό στέλεχος, προκαλώντας επιλεκτικά θανάτους που φαίνονται ότι προέρχονται από φυσικά αίτια – περιλαμβάνοντας αυτούς που φαίνονται στους ιατροδικαστές ως εμφράγματα η καρδιακές προσβολές!!!

Σ. Σ. Φυσικά απαιτείται η γνώση της << αιθερικής υπογραφής >> του θύματος!!!! Την βρίσκουν εύκολα, π.χ. από μια φωτογραφία σας στο Facebook. Επίσης δεν παίζει ρόλο σε ποιο σημείο της γης βρίσκεστε!!!! Αν αναρωτιέστε γιατί ο γράφων βάζει κανονικές φωτογραφίες του, σκεφτείτε ότι εκτός από του να είναι γνωστός σε αυτούς τους << άσπονδους φίλους >> οπότε δεν έχει έννοια, μπορεί να χορέψει τον τελευταίο χορό του πολεμιστή, έχει και τους ασημένιους οργονίτες του www.orgonodrome.gr που τους σχεδιάζει ο ίδιος και ΞΕΡΕΙ να τους χρησιμοποιεί, οπότε όταν κι αν << προσπαθούν >> πάντοτε τους περιμένει άμμος και αίμα ( κάτι που λέγαμε ποιο πάνω για το Σνόουντεν )!!!!

6

<< Όταν και εάν οι μυστικές υπηρεσίες δεν θεωρούν την δολοφονία σαν ιδανική λύση >>, είπε ο Snowden, << μπορούν να κάνουν ένα [στόχο] να δρα παράλογα, για να τον δυσφημήσουν. Όταν ήμασταν στο τράνζιτ μεταξύ του Hong Kong και της Μόσχας, το προσωπικό του WikiLeaks και εγώ έπρεπε συνεχώς να αποκρούουμε την συνεχή απειλή των αυτοκτονικών παραισθήσεων από τα ειδικές ραδιοφωνικές συχνότητες . Θέμα στο οποίο θα αναφερθώ ιδιαίτερα στο μέλλον!!!!!

Στο ξενοδοχείο Novotel στο πολυτελές δωμάτιο του στο αεροδρόμιο Sheremetyevo ο πρώην συμβασιούχος της NSA αρχίζει να εξηγεί!!!! Λόγω των συμφωνιών εχεμύθειας με την Booz Allen Hamilton (εταιρεία συμβούλων Στρατηγικής και Τεχνολογίας), το Chronicle δεν μπορεί να πει τίποτε περισσότερο πέραν του ότι έχει εξοπλίσει όλο το δωμάτιο ώστε να είναι ένας πλήρως λειτουργικός κλωβός Faraday!!!! [Κλωβός Faraday αποκαλείται κάθε αγώγιμο περίβλημα που καλύπτει όλες τις επιφάνειες του χώρου που μας ενδιαφέρει]!!!!

Ο πρόχειρα φτιαγμένος κλωβός Faraday του Swowden, υποστηρίζει ότι μπορεί να μπλοκάρει τις παρεμβολές από εξωτερικά στατικά και μη στατικά ηλεκτρικά πεδία!!!!

<< Χωρίς αυτό, >> λέει << Θα ήμουν νεκρός σε μια στιγμή αφότου το Guardian δημοσίευσε την πρώτη ιστορία >>!!!!

Ο Snowden ενίσχυσε την μαρτυρία του με ντοκουμέντα για το HAARP που αποκτήθηκαν από προσωπικούς λογαριασμούς email υψηλόβαθμων αξιωματούχων, όπως ναύαρχοι και ταξίαρχοι της αεροπορίας!!!!

Πηγές των μυστικών υπηρεσιών επιβεβαίωσαν στο The Internet Chronicle την αυθεντικότητα αυτών των ντοκουμέντων, καθώς και τις τρομακτικές επιπτώσεις για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια!!!!

Πηγές που γνωρίζουν τις συζητήσεις μεταξύ της Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) και του πανεπιστημίου της Αλάσκα, που βοηθά στην διαχείριση του HAARP, υπαινίσσεται ότι οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας καθώς και η TrapWire (είναι μια αντιτρομοκρατική εταιρεία τεχνολογίας που παράγει ένα ομώνυμο έξυπνο λογισμικό συστήματος που έχει σχεδιαστεί για να βρίσκει τα πρότυπα ενδεικτικά των τρομοκρατικών επιθέσεων) << είναι εν ενεργεία εδώ >>!!!!

Η μαρτυρία του Snowden φαίνεται να είναι μερικώς στην ίδια γραμμή με αυτή του αδελφού το 2009 ενός Αμερικανού γερουσιαστή!!! Ήταν τότε που αυτός ο Nick Begich, είπε στο “Conspiracy Theory with Jesse Ventura” ότι << το να επηρεάσουν το μυαλό με συναισθηματικές αλλαγές γίνεται τόσο εύκολα, με το HAARP >>.

Θα σας πω και αυτό το τελευταίο και θα σταματήσω εδώ:

“Είμαστε στα πρόθυρα ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σωστή μεγάλη κρίση και τα έθνη θα δεχθούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη.”. — David Rockefeller

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΡΟΚΦΕΛΕΡ.

Μερικοί μάλιστα πιστεύουν ότι (η οικογένεια Rockefeller) αποτελεί μέρος μιας μυστικής κλίκας που εργάζονται κατά των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως << διεθνιστές  >> και για συνωμοσία με άλλους σε όλο τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια κυβέρνηση και οικονομική δομή — έναν κόσμο, αν θέλετε Αν αυτή είναι η επιβάρυνση, στεκόμαστε ένοχοι, και είμαι περήφανος γι’ αυτό. “. – David Rockefeller, Απομνημονεύματα, σελ. 405.

<<Είμαστε ευγνώμονες στην Washington Post, The New York Times, το περιοδικό Time, και άλλες μεγάλες εκδόσεις των οποίων οι διευθυντές έχουν παρακολουθήσει τις συναντήσεις μας και σεβαστή την υπόσχεσή τους για διακριτικότητα για περίπου σαράντα χρόνια!!!!  Θα ήταν αδύνατο για εμάς να αναπτύξουμε το σχέδιο μας για τον κόσμο, αν είχε υπαχθεί στα φωτεινά φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, όμως, ο κόσμος είναι τώρα πιο εξελιγμένος και έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση Η υπέρ-εθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και τον κόσμο τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από την εθνική αυτοδιάθεση που ασκείται σε περασμένους αιώνες “>>… – – David Rockefeller, σε μια συνεδρίαση του 1991 Μπίλντερμπεργκ!!!!

“Είμαστε στα πρόθυρα ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σωστή μεγάλη κρίση και τα έθνη θα δεχθούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη!!!!”. — David Rockefeller

Αλλά αυτή η κρίση είναι παράθυρο των ευκαιριών, κατά την οποία μία πραγματικά ήσυχη και αλληλεξαρτώμενη παγκόσμια τάξη θα μπορούσε να κατασκευαστεί, δεν θα είναι ανοικτή για μεγάλο χρονικό διάστημα!!!! Ήδη υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις που απειλούν να καταστρέψουν όλες τις ελπίδες μας και τις προσπάθειες να στήσουν μια διαρκή δομή της παγκόσμιας αλληλεξάρτησης!!!! ” — David Rockefeller, μιλώντας στο Επιχειρηματικό Συμβούλιο για τα Ηνωμένα Έθνη, 14 του Σεπτεμβρίου 1994!!!!

“Όποια και αν είναι η τιμή της Κινέζικης Επανάστασης, προφανώς έχει καταφέρει όχι μόνο στην παραγωγή πιο αποτελεσματικών και αφοσιωμένων διοικήσεων, αλλά και στην προώθηση υψηλού ηθικού και την κοινότητα του σκοπού!!! Το κοινωνικό πείραμα στην Κίνα, υπό την ηγεσία του προέδρου Μάο είναι μία από τις πιο σημαντικές επιτυχίες στην ιστορία της ανθρωπότητας!!!! ” — David Rockefeller, δήλωση σχετικά με το Μάο Τσε Τουνγκ στο The New York Times, 10 Αυγούστου 1973!!!!

7

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nYmU49dImhw[/youtube]

Θα σας αναρτήσω και το τελευταίο διότι το λέω συχνά όπου είναι για το το κλίμα και την υπερθέρμανση του πλανήτη!!!! Το μέγα παραμύθι…..:

Διακεκριμένος Αμερικανός καθηγητής φυσικής Harold Lewis, καθηγητής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, παραιτήθηκε από την ένωση Αμερικανών φυσικών APS (American Physical Society) καταγγέλλοντάς την ότι εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα αλλά και κατηγορώντας τα μέλη της για χρηματισμό, για τη συντήρηση όπως λέει της μεγαλύτερης επιστημονικής απάτης αυτής της παγκόσμιας υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Ο Αμερικανός καθηγητής στην οργισμένη και λάβρα επιστολή παραίτησής του προς το πρόεδρο της APS ο  Lewis αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

«Για λόγους που θα φανούν στη συνέχεια καλύτερα η περηφάνια που είχα παλαιότερα όντας μέλος της ένωσης έχει εκπέσει σήμερα σε ντροπή και είμαι υποχρεωμένος, χωρίς πάντως καμιά ικανοποίηση να υποβάλλω την παραίτησή μου. Είναι φυσικά το μεγάλο ψέμα της παγκόσμιας υπερθέρμανσης του πλανήτη το οποίο κυριολεκτικά απορροφά τρισεκατομμύρια δολάρια, που έχει διαφθείρει τόσους πολλούς επιστήμονες και έχει παρασύρει όλη την APS σαν ένα μεγάλο κύμα. Είναι η μεγαλύτερη και πιο “επιτυχημένη” επιστημονική απάτη που έχω δει σε όλη μου τη ζωή σαν φυσικός. Οποιοσδήποτε έχει την παραμικρή αμφιβολία για αυτό θα πρέπει να ανατρέξει στα παγκόσμια κλιματολογικά στοιχεία (Climate Gate documents). Δεν πιστεύω πως υπάρχει ούτε ένας φυσικός ούτε και επιστήμονας που θα διαβάσει τα στοιχεία αυτά χωρίς να νιώσει αποστροφή. Και τι έκανε ο APS σαν οργανισμός ενόψει αυτής της πραγματικότητας; Αποδέχθηκε την διαφθορά σαν κανόνα και πήγε μαζί με το ρεύμα.»

 

Ο Lewis στη συνέχεια επικρίνει την APS για συγκεκριμένες μεθοδεύσεις εναντίον όσων από την επιστημονική κοινότητα των ΗΠΑ επιχείρησαν να φέρουν προς συζήτηση. Στη συνέχεια παρατηρεί:

«Στο ενδιάμεσο διάστημα το σκάνδαλο της υπερθέρμανσης του πλανήτη ξέσπασε στα ΜΜΕ και οι μηχανισμοί αυτών που έκρουαν το κώδωνα του κινδύνου αποκαλύφθηκαν στον κόσμο. Ήταν μια απάτη που όμοιά της δεν έχω ξαναδεί και δεν έχω λόγια για να περιγράψω την έκτασή της. Και πια ήταν η επίπτωσή της στην στάση της APS; Καμία. Καμία τίποτα. Αυτό δεν είναι επιστήμη. Άλλες δυνάμεις απεργάζονται σχέδια εδώ».

Και ο παλαίμαχος Αμερικανός φυσικός τελειώνει την επιστολή του λέγοντας: «Νιώθω την ανάγκη να προσθέσω και κάτι ακόμη και αυτό είναι εικασία καθώς είναι επικίνδυνο να σχολιάζει κανείς τα κίνητρα άλλων ανθρώπων. Αυτή η συνωμοσία όμως στο «αρχηγείο» της APS είναι τόσο παράξενη που δεν αρκεί μια απλή εξήγηση για αυτή την κατάσταση. Κάποιοι ισχυρίζονται πως οι σημερινοί φυσικοί δεν είναι τόσο έξυπνοι όσο ήταν παλιά. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Νομίζω πως είναι θέμα χρημάτων, ακριβώς αυτό που ο Eisenhower είχε προειδοποιήσει μισό περίπου αιώνα πριν. Υπάρχουν στην πραγματικότητα τρισεκατομμύρια δολάρια που εμπλέκονται στην ιστορία για να μην πω τίποτα για τη φήμη και τη δόξα (αλλά και για μαγευτικά ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς) που είναι συνυφασμένα με το να είσαι μέλος του κλαμπ. Το δικό σας τμήμα της φυσικής κύριε πρόεδρε, θα χάσει εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο, εάν η φούσκα της παγκόσμιας υπερθέρμανσης του πλανήτη σκάσει. Όπως ένα παλιό ρητό λέει δεν χρειάζεται είσαι μετεωρολόγος για δεις προς τα που φυσά ο άνεμος, και καθώς δεν είμαι φιλόσοφος, δεν πρόκειται να επιχειρήσω να ανακαλύψω σε πιο σημείο συναντάται το προσωπικό συμφέρον με τη διαφθορά αλλά μια προσεκτική ανάγνωση των δεδομένων των κλιματολογικών συνθηκών καταστά σαφές πως αυτό δεν είναι μια Ακαδημαϊκή ερώτηση».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ωραία πράγματα άλλα κατά άλλα δεν υπάρχουν συνομωσίες κυρίες και κύριοι!!!! Εμείς όλοι που τα αναφέρουμε όλα αυτά είμαστε φαντασιόπληκτοι και τρελοί!!!! Αλλά αυτοί που βγαίνουν και τα πιστοποιούν και λένε είμαστε οι πρωτεργάτες δεν είναι οι κύριοι ιερείς αυτών των πραγμάτων για πλάκα το κάνουν!!!!

Δίστιχος όπως διαπιστώσατε υπάρχουν!!!! Είναι εκεί έξω και μέρα με την μέρα γίνονται και χειρότερα!!!! Το αν θέλετε μετρά από αυτές τις αποδείξεις όπου φανταστείτε είναι μόνο το 1% του συνόλου να πιστέψετε ότι υπάρχουν τότε θα είστε από τους τυχερούς διότι θα ξέρετε πάνω κάτω πώς να προφυλαχτείτε ή πώς να δράσετε αν μου επιτραπεί η φράση!!!! Με τέτοια θέματα θα ξανά ασχοληθώ με μεμονωμένα περιστατικά!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


16 σκέψεις στο “ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ…… ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!!

 1. saman φιλε μου για σου . φιλε αυτα που γραφεισ διγνουν οτι εχουμε φτασει στο τερμα αλλα κατι περιμενουνε ακομα για να μασ αποτελειοσυν τη ειναι αυτο τη φοβουντε αμασ τουσ ανθρωπουσ αποκλειεται γιατι ειμαστε ολοι χαμενοι μεσ το εγω μασ και δεν ενδιαφερομαστε τη γινεται δηπλαμασ αυτη την εστηση εχω ισωσ κανω λαθοσ

  να εισε παντα καλα

 2. Καλημερα σαμαν,καλημερα σε ολους τους Λυκαωνες.
  Δεν ειχα προθεση να σε κανω να νιωσεις αβολα φιλε μου.
  Σε αποκαλουσα σαμανο πιο πολυ συναισθηματικα,συνεχισε
  να μας ταξιδευεις με τον τροπο σου σε καθε αρθρο.

 3. Καλησπερα Σαμανε Λυκαωνα!καλησπερα σε ολους τους αδελφους μας ΛΥΚΑΩΝΕΣ!
  Δεν χρειαζεται για μενα να πω για τα αρθρα σου και την συμβολη σου στην ψυχολογια μας!
  Συγνωμη αν στο προηγουμενο αρθρο το παρακανα,αλλα φιλε μου δακρυζω για ολα…
  Τι να πω,καθε μερα και χειροτερα για ολους τους συνανθρωπους μου,δεν το αντεχω,δεν
  αντεχω να εχω δουλεια εγω και οχι οι φιλοι μου.δεν αντεχω να μην μπορω να κανω κατι…
  ΕΣΥ,ΕΔΩ,ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΕΛΠΙΔΑ!ασε σε παρακαλω να ειμαι υπερβολικος οπως λες,ασε
  με να ελπιζω ακομα στους ανθρωπους,και στα αδελφια μας τους Λυκαωνες!
  Καλο βραδυ σε ολους σας.

  1. LAKEDAIMONIOS!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΝΟΥ ΛΥΚΑΟΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟΙΔΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΟΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ!!!!

   ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΘΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΜΕΝΑ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΕΓΩ ΑΠΛΟΣ ΕΧΩ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! ΑΠΛΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 4. ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΑΜΑΝ…………………………ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΜΠΡΑΒΟ……..ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ…………..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ………ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ….ΤΟ 2015 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΓΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΑΠΟ Τ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ………ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ FENOMENO……..

 5. Φίλε Σάμαν, ουσιαστικά με αυτά τα 2 άρθρα σου έχεις καταφέρει να μαζέψεις όλη την ύλη και να την παρουσίασεις με ένα πολύ ωραίο τρόπο. Έστω και αν κάποιος δεν αποδέχεται την ύπαρξη Αδελφότητων, και Ερπετοειδών, τα στοιχεία από μόνα τους είναι τρομακτικά. Εμβολιασμοί (έχω προσωπικά εμπειρία από γνωστό μου που το παιδί του ήταν μια χαρά και αφού έκανε ένα εμβόλιο μέσα σε λίγες μέρες άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα και έχει τώρα πνευματική καθυστέρηση) Τους αεροψεκασμούς, που ξυπνώ το πρωϊ και βλέπω τον ουρανό γεμάτο γραμμές και δεν φεύγουν παρά μόνο μετά από αρκετές ώρες…Τι να πω για τα μεταλλαγμένα που μας δίνουν, το νερό που το γέμισαν χημικά, τι να αφήσω και τι να κρατήσω. Τα εκατομύρια παιδιά που εξαφανίζονται κάθε χρόνο; Πολλές φορές δεν βλέπω καμιά ελπίδα. Βαδίζουμε σε σκοτεινά μονοπάτια με τον κόσμο να μην μπορεί να καταλάβει και να αντιδράσει στο τι γίνετε γύρω του. Προσπαθώ να βρω λίγη ελπίδα, αλλά πολλές φορές νιώθω ότι δεν υπάρχει.

  1. Morfeas!!!!

   ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΟΣΟ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! Η ΕΛΠΙΔΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΣΚΑΒΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΜΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!! ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟ ΟΠΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΒΓΕΝΟΥΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΔΙΟΤΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ!!!! ΟΜΟΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑΧΥ ΡΥΘΜΟ ΤΟΣΟ ΤΑΧΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΖΕΨΕΙ!!!!

   ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ!!;!! ΟΤΑΝ ΞΕΚΕΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝ ΘΥΜΑΣΕ Η ΑΝ ΟΧΙ ΨΑΞΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΕΙΧΕ ΕΒΓΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ( ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΣΚΟΛΑ!!!! ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΜΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΟΣΕΙ ΓΚΡΗΓΚΟΡΑ!!!! ΜΕΚΡΙ ΤΟ 2030 ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΕΙΑ ΤΑ ΥΠΑΡΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΝΕΙΑ…..ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΚΙΟ ) Ε!!;!! ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ Ε!!;!! ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΓΕΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ!!!! ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!;!! ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ!!;!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!!;!! ΟΧΙ!!!! ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΕΟΦ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΗΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΟΥΝ…. ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΣ ΛΕΝΕ…..ΤΗΝ ΑΟΡΑΤΗ ΕΞΑΝΤΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΟΡΑΤΗ….ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…..!!!! ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΔΕΣ ΠΟΣΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ!!!! ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ 157.000 ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΤΙ!!!!!!;;;;;!!!!!!! ΚΑΙ ΟΜΟΣ ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΩ!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ!!!;;;!!! ΜΟΥΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΠΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!;!!! ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 80.000 ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ 47% ΟΠΟΤΕ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΙ ΕΝ ΠΟΛΕΜΟ!!!! ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΦΕΡΕΣ!!;!!

   ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΥΣΗΧΑΖΕΙ ΚΑΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΙΣΟΣ ΑΦΥΠΝΗΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΕΙΔΑΛΟΣ ΚΑΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΗΚΑΜΕ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ…..ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ….ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΕΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΕΙΜΗΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΚΤΛ ΚΤΛ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΗΚΟΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ….ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ…Ο ΜΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ!!!! ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΤΕ….. ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΥΜΟΥΝ Ο ΜΑΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΓΗΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!!!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ Η ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΩ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ!!!!

   ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΔΩ….

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

 6. πάρα πολύ καλό άρθρο , μπράβο αλλά εχω κάποιες ερωτήσεις μετά απο όλα αυτά , απορίες,
  1.Αφού οι ναζιστές είχαν πάει πρωτοι στην σελήνη και είχαν επαφή με πολλούς εξωγήινους πολιτισμούς και είχαν τα τεχνολογικά μέσα γιατί δεν εξουσίασαν πάνω στη γη για πολλά χρόνια και κυρίως γιατι δεν έγινε εμφανής η τεχνολογία που χρησιμοποιούσαν?
  2. Οι Δρακονιανοί ή ερπετοειδης φυλή εξωγήινων που και καλά μας εξουσιάζει γιατί δεν εχει δεχτεί κάποια επίθεση κάποιων αλλων φυλών οι οποίες είναι φιλικά προσκήμενες στην ανθρωπότητα?
  3.Ο συγγραφέας David Icke δλδ σε όλα του τα βιβλία που αναφέρει για τους ερπετοειδής εχει δίκιο?και αν ναι για πιο λόγο τον αφήνουν να αφυπνίζει τον κόσμο?
  4.Γιατι δεν φυμώνουν το internet ωστε να μην υπάρχει τετοια διαροη ειδησεων και να μαθαίνει αλήθειες ο κόσμος την αλήθεια??

  EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

  1. Platwnas_7!!!!!

   ΑΣ ΞΕΚΕΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΡΟΤΗΣΗ ΣΟΥ:

   1) ΤΟ ΝΑ ΛΥΤΟΥΡΓΕΙΣ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΜΑΧΟΥΣ ΟΠΟΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ ΒΡΙΗΛ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΦΑΝΕΡΑ!!!! ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΓΕΝΗΤΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥΣ!!!!

   2) ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΓΗ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΗ ΑΛΛΑ ΜΑΡΡΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ( ΡΡ )!!!! ΜΑΡΡΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΙΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΟΡΗΤΕ ΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ!!!! ΟΠΟΤΕ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΗΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ!!!! ΟΠΟΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ!!!! ΑΥΤΟ ΕΓΕΙΝΕ ΟΤΑΝ Ο ΖΕΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΥΝΦΟΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΕΛΥΧΘΕΙ ΕΔΩ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΝΩΗΤΑ!!!! ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ!!!! ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ!!;!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΟΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ!!!!

   3) ΤΟΝ ΑΙΚ!!;!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΥΓΟΙ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΙΚ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΗΔΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΛΗ ΑΜΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΡΓΕΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΚΑΘΟΛΟΥ!!;!! ΤΙ ΕΝΩΟ!!;!! ΠΟΣΟΙ ΤΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ!!;!! ΟΥΤΕ ΤΟ 3% ΑΠΛΟΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Η ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ…… ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΜΟΣ ΑΛΗΘΕΙΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!! ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!! ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ – ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ – ΜΑΓΙΑ – ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΤ ΚΤΛ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΕΤΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!

   4) ΚΑΛΟ ΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!! ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!! ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2020 ΛΕΝΕ ΟΤΙ: ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ( ΤΟ ΞΕΚΕΙΝΗΣΑΝ ΠΕΙΡΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΠΡΟΣΟΡΕΙΝΑ )!!!! ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ!!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΜΟΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΣΤΑΤΟΜΕΝΟΣ!!!!! ΘΑ ΘΕΟΡΗΘΕΙ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΗΤΕΛΕΙΑΣ!!!! Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!! ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΕΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΑΜΠΑΜΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση