TO NEO ΑΙDS!!!! Η ΕΝΗΛΙΚΟΣ ΑΡΧΗ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΝΟΣΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

TO NEO ΑΙDS!!!!

Η ΕΝΗΛΙΚΟΣ ΑΡΧΗ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΝΟΣΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ!!!!

 Οι ερευνητές έχουν εντοπίσει μια μυστηριώδες νέα ασθένεια που έχει αφήσει πολλούς ανθρώπους στην Ασία και κάποιους στις Ηνωμένες Πολιτείες  αλλά και στην Ευρώπη με τα συμπτώματα του AIDS, ακόμη και αν δεν έχουν μολυνθεί με τον ιό HIV!!!!. To ανοσοποιητικό σύστημα των ασθενών καταστρέφετε, και οι άνθρωποι δεν έχουν αντισώματα για να πολεμήσει ο οργανισμός την ασθένεια και καταρρέει.

Τι προκαλεί αυτή την ασθένεια δεν είναι γνωστό, αλλά η ασθένεια δεν φαίνεται να είναι μεταδοτική προς το παρόν όπως λένε οι επιστήμονες. Αυτή η ασθένεια είναι ένα άλλο είδος της επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας που δεν είναι κληρονομική και εμφανίζεται σε ενήλικες, αλλά δεν διαδίδεται με τον τρόπο του AIDS αλλά μέσω ενός ιού, δήλωσε η Dr . Σάρα Μπράουν, μια επιστήμονας από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων.

Βοήθησε στην έρευνα για την ασθένεια με ερευνητές στην Ταϊλάνδη και την Ταϊβάν, όπου εκεί βρίσκονται οι περισσότερες από τις περιπτώσεις που έχουν βρεθεί από το 2004. Είναι ακόμα πιθανό ότι η μόλυνση κάποιου είδους θα μπορούσε να προκαλέσει την ασθένεια, ακόμα και αν η ίδια η ασθένεια δεν φαίνεται να εξαπλώνεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, είπε.

Η ασθένεια αναπτύσσεται γύρω από την ηλικία των 50 κατά μέσο όρο, αλλά δεν είναι κληρονομικό, γεγονός που καθιστά απίθανο ότι ένα μόνο γονίδιο είναι υπεύθυνο, είπε η Browne. Μερικοί ασθενείς έχουν πεθάνει από συντριπτικές λοιμώξεις, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων Ασιατών τώρα ζουν στις ΗΠΑ, αν και η Browne δεν μπορούσε να υπολογίσει πόσοι. Η  Kim Nguyen, 62, μια μοδίστρα από το Βιετνάμ η οποία έχει ζήσει στο Tennessee ( Τεννεσί ) από το 1975, ήταν σοβαρά άρρωστη όταν ζήτησε βοήθεια για ένα επίμονο πυρετό, με λοιμώξεις σε όλα τα  οστά της και άλλα περίεργα συμπτώματα το 2009. Ήταν από καιρό  άρρωστη για αρκετά χρόνια και είχε επισκεφθεί το Βιετνάμ, το 1995 και πάλι στις αρχές του 2009.

 ” Αυτή  η ασθένεια είναι συστημική μόλυνση ” ότι κατά την πρώτη φάση  φαινόταν όπως η φυματίωση, αλλά δεν ήταν, είπε ο Dr Carlton Hays ο νεώτερος , ένας οικογενειακός γιατρό στην Τζάκσον Κλινική των ΗΠΑ είπε:

 ” Την ασθένεια αυτή την είδα πρώτη φορά σε μια νεαρή γυναίκα, πρώτη φορά  το βάρος της ήταν 91 κιλά, αλλά σε 27 μέρες έχασε μέχρι  50 κιλά.” Παραπέμφθηκε σε ειδικούς των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, που είχαν παρόμοιες περιπτώσεις εντοπισμού. Πέρασε σχεδόν ένα χρόνο σε ένα νοσοκομείο στο NIH Bethesda, Md, και είναι ακόμα εκεί τώρα για την παρακολούθηση και την περαιτέρω επεξεργασία.

«Νιώθω υπέροχα τώρα», είπε την Τετάρτη.

Αλλά όταν ήταν άρρωστη:

<< ένιωθα ζαλάδα, πονοκεφάλους, σχεδόν έπεφτα κάτω >>, είπε.

“Δεν μπορούσα να φάω τίποτα.”

Το AIDS είναι μια συγκεκριμένη ασθένεια, και σημαίνει σύνδρομο επίκτητης ανοσοποιητικής ανεπάρκειας. Αυτό σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα παθαίνει απομείωση κατά τη διάρκεια της ζωής ενός ατόμου, και όχι από κληρονομικές ανωμαλίες του γονιδίου, όπως τα ” μωρά φούσκα ” που γεννιούνται σε θέση να καταπολεμήσουν τα μικρόβια.

Ο ιός που προκαλεί το AIDS – HIV – καταστρέφει τα Τ-κύτταρα, βασικούς στρατιώτες του ανοσοποιητικού συστήματος. Η νέα ασθένεια δεν επηρεάζει τα κύτταρα, αλλά προκαλεί ένα διαφορετικό είδος  βλάβης. Η μελέτη της Browne είναι πάνω από 200 άνθρωποι στην Ταϊβάν και την Ταϊλάνδη διαπίστωσε ότι οι περισσότεροι από αυτούς με την ασθένεια έχουν ουσίες που ονομάζονται αυτοαντισώματα που μπλοκάρουν την ιντερφερόνης-γάμμα, ένα χημικό σήμα που βοηθά το σώμα να κάνει σαφείς τις λοιμώξεις.

Το σήμα καταρρέει και αφήνει ανθρώπους σαν εκείνους που πάσχουν από AIDS – ευάλωτο σε ιούς, μύκητες και παράσιτα, αλλά ειδικά στα μικροβακτήρια, μια ομάδα μικροβίων παρόμοιες με της φυματίωσης που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη των πνευμόνων.

Οι ερευνητές ονόμασαν αυτή τη νέα νόσο “ενήλικος- αρχή” η σύνδρομο ανοσοανεπάρκειας, επειδή αναπτύσσεται αργότερα στη ζωή τους και δεν ξέρουν πώς ή το γιατί.

” Βασικά, δεν ξέρουμε τι είναι αυτό που προκαλεί  την ασθένεια αυτή αλλά ούτε και είμαστε σε θέση να μάθουμε γρήγορα,” είπε ο Browne.

Τα αντιβιοτικά δεν είναι πάντα αποτελεσματικά, έτσι ώστε οι γιατροί να δοκιμάζουν μία ποικιλία άλλων προσεγγίσεων, συμπεριλαμβανομένου ενός φαρμάκου κατά του καρκίνου που βοηθά να καταστέλλει την παραγωγή των αντισωμάτων. Το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι ασθενείς μέχρι σήμερα οι ποιο πολλοί είναι Ασιάτες Ασίας ή γεννημένοι στην Ασία ή ακόμα άνθρωποι που ζουν εκεί χρόνια δείχνει ότι οι γενετικοί παράγοντες είναι κάτι στο περιβάλλον, οι ερευνητές καταλήγουν.

Οι πρώτες περιπτώσεις εμφανίστηκαν το 2004 και στην μελέτη Browne είναι εγγεγραμμένοι περίπου 100 άτομα μέσα σε έξι μήνες, η Βrowne είπε:

<< Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι εκεί έξω, συμπεριλαμβανομένων πολλών περιπτώσεων λανθασμένων ως φυματίωση σε ορισμένες χώρες >>.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση