ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΔΕΣΜΗ ΦΩΤΟΣ ΕΚΤΟΠΙΖΕΙ ΝΤΑΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!;!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΔΕΣΜΗ ΦΩΤΟΣ ΕΚΤΟΠΙΖΕΙ ΝΤΑΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!;!!

Εδώ περίπου και ένα χρόνο στο διαδίκτυο υπάρχει ένα βίντεο το οποίο δείχνει μια δέσμη φωτός από το πουθενά να εκτοπίζει μια νταλίκα στην εθνική οδό της Στουτγάρδης στην Γερμανία δημιουργώντας σοβαρό ατύχημα ! Στο ίδιο βίντεο δείχνει ένα παράξενο φως το οποίο διασχίζει ταχύτατα ένα τούνελ ταχείας κυκλοφορίας!!!!

Πολλοί είναι αυτοί που το πίστεψαν ότι είναι πραγματικό μαζί και εγώ, όταν όμως αρχίσαμε να το αναλύουμε διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχουν αυτά τα δημοσιογραφικά κανάλια πουθενά! Δηλαδή είναι σκηνοθετημένα! Επίσης είναι η ακτίνα αλλά και το φως που διασχίζει το τούνελ μπορεί κάποιος να τα βρει στα προγράμματα των VIRTUAL EFFECTS.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5GJ1T1SiKPM[/youtube]

Πράγματι υπάρχουν πολλά τέτοια βίντεο στο διαδίκτυο από κάποιους που κάνουν πολύ καλή δουλειά σε αυτά, το ερώτημα όμως που βγαίνει από αυτήν την φάρσα είναι το γιατί το κάνουν!;! Αλλά και ποιος ο σκοπός!;!

Αν και πολύς κόσμος πιστεύει ότι είναι αληθινό βίντεο δεν είναι, κάντε μετάφραση και διαβάστε τα σχόλια αν δεν γνωρίζετε την Γερμανική διάλεκτο και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας περί τίνος πρόκειται!

Να είστε όλοι πάντα καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση