Το τέρας της Ζεβοντάν

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

Το τέρας της Ζεβοντάν

Στη Ζεβοντάν όπου βρίσκεται στην νότιο-κεντρική Γαλλία, 25 χρόνια πριν την Γαλλική επανάσταση, το 1764. Εμφανίστηκε από το πουθενά ένα μυστηριώδεις ζώο. To συγκεκριμένο αυτό μυστηριώδεις ζώο, αν επιτρέπεται να το λέω ζώο γιατί κανένας με σιγουριά εκείνη την εποχή δεν μπορούσε να το χαρακτηρίσει ζώο. Ξεκίνησε να κάνει μια σειρά φρικιαστικών φόνων.

Οι επιθέσεις του ξεκίνησαν σε μια βοσκοπούλα το καλοκαίρι του 1764. Στην αρχή την υπερασπίστηκαν τα σκυλιά της έντρομη αυτή κατέφυγε μέσα από τα βόδια της που αυτά με την σειρά τους εμπόδισαν το τέρας με τα κέρατα τους ,κατά ένα περίεργο τρόπο δεν επιτέθηκε ούτε στα σκυλιά ούτε στα βόδια παρά σηκώθηκε και έφυγε, μέσα στα πυκνά δάση που καλύπτουν τις βαθιές χαράδρες. Η κοπέλα φτάνοντας στο χωρίο είπε για την επίθεση και όλοι πειστήκανε  βλέποντας τις βαθιές γρατζουνιές και τα σκισμένα ρούχα της. Η περιγραφή που έδωσε σοκάρισε τους χωρικούς γιατί παρουσίαζε ένα ζώο που δε είχαν ξαναδεί ποτέ, τα κατακόκκινα μάτια του είχαν μείνει τυπωμένα μέσα στο μυαλό της κοπέλας για χρόνια. Το επόμενο διάστημα οι επιθέσεις πολλαπλασιάστηκαν. Την μία μια κοπέλα 14 χρονών, την επόμενη μια γυναίκα ποιμένας, μετά 3 αγόρια και μια γυναίκα κτλ. Συνήθως τα θύματα ήταν γυναίκες και μικρά παιδιά. Μήπως αναρωτιέστε γιατί? γιατί τα παιδιά? γιατί οι γυναίκες? Μήπως αυτό το πλάσμα ήταν όν σκοτεινών δυνάμεων που ήθελε σιγά σιγά να εξοντώσει τη ανθρώπινη φυλή?

Μπορεί και να ήταν! Γι’ αυτό και ξεκίνησε τις επιθέσεις του από τον ανθρώπινο ον που γεννούσε την ζωή “την Γυναίκα” .Σύντομα η φήμη του τέρατος εξαπλώθηκε σε όλη τη χώρα και οι γαλλικές αρχές σύστησαν στον τοπικό πληθυσμό να μην αφήνει μόνα τους τα γυναικόπαιδα.

Τον Σεπτέμβρη του ίδιου χρόνου έγιναν έξι επιθέσεις σε γυναικόπαιδα και ήταν όλες θανατηφόρες. Πολλοί οργάνωσαν ομάδες για να εξοντώσουν το κτήνος, δύο από αυτές τις ομάδες το εντόπισαν και το πυροβόλησαν από πολύ μικρή απόσταση, το επέτυχαν, έπεσε  κάτω αλλά μετά από λίγα λεπτά σηκώθηκε και διέφυγε. Αν ήταν κάποιο φυσιολογικό ζώο δεν θα ξανασηκωνόταν, δεν ήταν φυσιολογικό να μην σκοτώνεται. Πιστεύω ότι ήταν κάτι το σατανικό κάτι που μπορεί να είχε σχέση με τα όντα της “μέση γης”.

Μπορεί να ήταν όμως και ένα πλάσμα το οποίο ήρθε από μια άλλη διάσταση. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν στηνύπαρξη άλλων διαστάσεων, προσωπικά εγώ πιστεύω στις άλλες διαστάσεις .Ο λόγος είναι που έχω πειστεί από όλα αυτά τα παράξενα αλλά και ανθρωπόμορφα ζώα τα οποία έχουν πιαστεί η φωτογραφηθεί και δεν υπάρχουν μέχρι τώρα όμοια τους στον πλανήτη μας. Το τοποθετώ έτσι γιατί αν υπάρχει στον πλανήτη μας το ζώο το οποίο έχει αιχμαλωτιστεί πολύ εύκολα βρίσκεται και το ταίρι του (αν είναι δυο) η ολόκληρη η αγέλη του. Τα συγκεκριμένα ζώα που θα ασχοληθώ με αναφορές μου στο μέλλον όπως και με τα ανθρωπόμορφα επίσης δεν έχει βρεθεί όμοιο τους πουθενά στον πλανήτη π.χ. Το πλάσμα που το ονόμασαν  ΜΕΤΕΠΕΚ σε μια φάκα κάπου στην νότια Αμερικη. Το πλάσμα το οποίο ονομάζεται   ΕΛ-ΤΣΟΥΠΑΚΑΠΡΑ το οποίο έχει κάνει χιλιάδες εμφανίσεις σε όλη την νότια και κεντρική Αμερική, ας αναφέρω άλλο ένα και συνεχίζουμε την αναφορά μας. Άλλο ένα αινιγματικό πλάσμα το οποίο ξεβράστηκε στις παράλιες του ΜΑΝΧΑΤΑΝ είναι το λεγόμενο  ΤΕΡΑΣ  ΤΟΥ  ΝΑΟΥ-ΤΑΚ .Εκτός από αυτά τα 3 πλάσματα που ανέφερα  ύπαρχου χιλιάδες αλλά μικρά και μεγάλα τα οποία δεν υπάρχουν όμοια τους επάνω  στην ΓΗ. Γιατί λοιπόν το τέρας της ΖΕΒΟΝΤΑΝ να μην είναι ένα πλάσμα από μια άλλη διάσταση. Τα χωρία τα οποία δέχονταν επιθέσεις δημιουργούσαν γεωγραφικά ένα τρίγωνο που η χιλιομετρική τους απόσταση ήταν  66,6 χιλιόμετρα. Κατά την γνώμη μου δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός αυτές οι επιθέσεις από αυτό το τέρας  που όμοιο του δεν ξανά εμφανίστηκε. Αν συνδυάσουμε το καρδιοειδής σημάδι του, την τριγωνική γεωγραφική απόσταση των χωριών και την χιλιομετρική απόσταση 66,6 χιλ.(666) που είχαν μεταξύ τους  τότε μας παραπέμπει  στην σκοτεινή < μαγεία> Την εποχή εκείνη υπήρχαν δεισιδαιμονίες τις οποίες τις ενθάρρυνε και η εκκλησιά, για να έχει το φόβο ο κόσμος και κέρδη η εκκλησιά. Όχι ότι δεν υπήρχε η Μαγεία και δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι το πλάσμα ΤΗΣ ΖΕΒΟΝΤΑΝδεν ήταν ένα πλάσμα μαγείας.

Αν με ρωτήσετε εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ηταν ένα πλάσμα μαγείας από άλλη διάσταση ή από τα βάθη της  ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ. Γύρω από τα χωρία υπήρχε μεγάλη ποικιλία άγριας πανίδας, ένα τοπίο με πολλές κρυφές πύλες για τα πιο βαθειά μέρη της γης ,ένα επιβλητικό τοπίο που και αλαφροΐσκιωτος να είσαι ,ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ. Οι ντόπιοι πίστευαν ότι πρόκειται για λυκάνθρωπο(lougarou) η κάποιο ακάθαρτο ον-όργανο κάποιας μάγισσας. Άλλοι πίστευαν ότι ήταν ο διάβολος με διαφορετική μορφή που προσπαθούσε να φέρει την κόλαση στην γη. Λυκάνθρωπος δεν θα μπορούσε να ήταν γιατί οι επιθέσεις του γινόταν με το φως της ημέρας. Ίσως να μην μπορούσε να δει την νύχτα. Πριν επιτεθεί οι βολβοί των ματιών του ήταν καλυμμένοι με μια ασυνήθιστη μεμβράνη ,όταν ορμούσε η μεμβράνη έφευγε και τα μάτια του έπαιρναν ένα βαθύ κατακόκκινο χρώμα. Όσοι πίστευαν ότι μπορεί να ήταν όργανο κάποιας  μάγισσας ή ο διάβολος μάλλον είχαν δίκιο. Ίσως  όμως να ήταν στην πιο τρελή σκέψη που έκανα αυτήν την στιγμή ένα είδος κατοικίδιου εξωγήινης μορφής, τι εννοώ, ίσως κάποιο άγνωστης ταυτότητας (Α.Τ.Ι.Α.) να προσγειώθηκε στην νότια -κεντρική Γαλλία στην περιοχή της Ζεβοντάν  και να τους έφυγε χωρίς να το πάρουν είδηση. Πόσες φορές μας έχει φύγει εμάς τους ανθρώπους το κατοικίδιο μας και δεν το καταλάβαμε. Μπορεί όμως οι εξωγήινοι επισκέπτες να το άφησαν επίτηδες για να δουν το πως θα αντιδρούσαμε εμείς οι άνθρωποι και πως θα κυνηγούσαμε ένα τέτοιο παράξενο πλάσμα. Το κυνήγι του παράξενου πλάσματος ήταν παρά πολύ δύσκολο ,γιατί το πλάσμα έδειχνε να έχει τεράστια εφοιϊα. Το λέω αυτό γιατί όσες παγίδες π.χ δόλωμα με δηλητήριο, παγίδες για αρκούδες και λύκους, αν και πέρναγε από δίπλατους δεν την άγγιζε καμία αλλά και ούτε άγγιζε τα δολώματα με το δηλητήριο. Όλες  του οι κινήσεις ήταν λες και ήξερε ότι πρόκειται για παγιδες. Εκτός από τα όπλα που χρησιμοποιούσαν αναποτελεσματικά ,χρησιμοποιούσαν και τόξα με βέλη δηλητηρίου ( αρσενικό) τα οποία βρίσκανε τον στόχο πολλές φορές με επιτυχία. Το παράξενο πλάσμα την ΖΕΒΟΝΤΑΝ όμως δεν πάθαινε τίποτα συνεχίζοντας το καταστροφικό του έργο. Φανταστείτε ότι μια αιχμή βέλους αλοιμμένη με αρσενικό μπορεί να σκοτώσει έναν ελέφαντα 6 τόνων σε 7 δευτερόλεπτα. Μια άλλη παράξενη κίνηση του  ήταν ότι ποτέ του δεν επιτέθηκε στην διάρκεια των φρικιαστικών του φόνων σε οικόσιτα ζώα της περιοχής. Στο δάσος της Ζεβονταν εκείνη την  περίοδο υπήρχαν φήμες για κάποιες γαλαρίες που κανένας δεν ήξερε ποιος τις είχε φτιάξει ,αλλά και για ποιον σκοπό. Από αυτές της γαλαρίες κάνανε όχι και πολύ συχνά τις εμφανίσεις τους κάποια ανθρωπόμορφα όντα τα οποία από την περιγραφή τους είχαν τα χαρακτηριστικά του των δικό μας καλικατζάρων. Τα ίχνη του παράξενου πλάσματος δεν οδήγησαν ποτέ προς αυτές τις γαλαρίες.

Από τις πληροφορίες που έχω σήμερα οι γαλάριες αυτές  εξερευνήθηκαν το 1976 από την Γαλλική σπηλαιολογική υπηρεσία, αλλά και αρχαιολογική υπηρεσία, λέγοντας τα εξής( Όλες οι  γαλάριες έχουν οδό προς τα κάτω σαν να πηγαίνουν όλο και ποιο βαθιά, μετά από 20 χιλ. οι γαλάριες κόβονται απότομα γιατί υπάρχει ένα αχανές υπόγειο φαράγγι,) Οι μετρήσεις για το βάθος του φαραγγιού δεν έχουν γίνει μέχρι σήμερα χωρίς να γνωρίζω τον λόγο. Οι γαλαρίες σφραγίστηκαν  με τόνους τσιμέντο από τον Γαλλικό στρατό. Τι είδαν ή τι ανακάλυψαν σε αυτές τις γαλαρίες στο τέλος του φαραγγιού? Τι φόβισε τόσο την Γαλλική κυβέρνηση ώστε να δώσει διαταγή στον Γαλλικό στρατό να σφράγιση τις γαλαρίες?. Λέγεται ίσως να υπάρχουν και αλλά παράξενα πλάσματα σαν το τέρας της ΖΕΒΟΤΑΝ.? Η ίσως  υπάρχει κάτι άλλο ποιο τρομακτικό? Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι κάτι κακό  υπάρχει εκεί μέσα για να σφραγιστούν οι γαλαρίες από τον Γαλλικό στρατό. Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο .Θα σας αφήσω με την αγωνία για το ιστορικό της μάχης με τα 6 παιδιά ( 8-11 χρόνων) από  τη VI LLERET  DE CHANALEILLES  που θα την μάθετε στο δεύτερο μέρος .

Μέχρι την επομένη φορά να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!! 


7 σκέψεις στο “Το τέρας της Ζεβοντάν

 1. Για σας και απο εμενα…. το post σου με αναγκασε να κανω λογαριασμο να απαντησω επειδη ψαχνω χρονια το θεμα….

  συμφωνα λοιπον με τις ερευνες μου βρηκα δυο ειδοι “αρκουδοσκυλων¨που η περιγραφη τους ταιριαζει τελεια με το τερας της ζεβονταν

  οπως ξερουμε λοιπον το τερας ηταν γυρο στα δυο μετρα μακρος..σχεδον μεγεθος αγελαδας και ζυγηζε 72 κιλα… ειχε απο 4 μακρια δαχτυλα στα ποδια και πανω μακρια νυχια….ενα καρδιοηδες σχημα στο στηθος και ενα ελαφί χρωμα η γκρι-μαυρο πανω κατω….. λοιπον δυο ειδη ταιριαζουν με αυτην την περιγραφη …

  1) το ενα λεγετε Ysengrinia και ειναι εξαφανησμενο ειδος αρκουδοσκυλου…εζησε στην ευρωπη …δειτε : en.wikipedia.org/wiki/Ysengrinia εδω…η απικωνηση του και ολα τα εξωτερικα του στοιχεια τaiριαζουν με το κτηνος της ζεβονταν.η μαζα του ηταν 70 κιλα και μεγαλωνε σαν αγελαδα,,,, αραγε δεν πηγε το μυαλο των επιστημονων εκει??

  2) το δευτερο ειναι ενας “ξαδερφος” της Ysengrinia..τις ιδιας οικογενειας Amphicyonidae και λεγεται amphicyon απλα δειτε το πως ειναι εδω http://www.newdinosaurs.com/wp-content/uploads/2016/11/1025_amphicyon_viergacht.png….ειναι ολοιδιο με την περιγραφη του κτηνους της ζεβονταν μερικα λογια απο μεταφρασμενο αποσπασμα της βικιπαιδιας σας παραθετω τωρα : Amphicyon ήταν το τυπικό αρκουδόσκυλου amphicyonid με μορφολογία παρόμοια με τα δύο αρκούδες και τα σκυλιά . Με στιβαρή κατασκευή του και το μέγιστο μήκος των 2,5 m (8 ft), το μεγαλύτερο είδος έμοιαζε περισσότερο με μια αρκούδα από ένα σκυλί . Είχε ένα μεγάλο βαρύ ουρά , χοντρό λαιμό , ισχυρή άκρα και δόντια σαν λύκος. Ήταν πιθανώς ένα παμφάγο ζώο με ένα τρόπο ζωής συγκρίσιμη με εκείνη της καφέ αρκούδας .Ένα μόνο δείγμα εξετάστηκε από Legendre και Roth και εκτιμάται ότι έχει μάζα σώματος των 84,2 kg (190 lb), [4], περίπου το ήμισυ του Ischyrocyon και περίπου το ίδιο με Epicyon που μοιράζονται χρονικό διάστημα και ενδιαιτημάτων. Α ingens ήταν πολύ μεγαλύτερο: Sorkin (2008) υπολόγισε το μεγαλύτερο γνωστό δείγμα (ΑΜ 68108) για να ζυγίζουν 600 κιλά, [5] , καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα γνωστά amphicyonids .

  και τα δυο αυτα εξαφανησμενα αρκουδοσκυλα ειναι σχεδον (για να μην πω ιδια) με το κτηνος της ζεβονταν οποτε και ειμαι πεπισμενος οτι ειναι στανταρ ενα απο τα δυο προαναφερωμενα εξαφανησμενα ζωα…τωρα θα μου πειτε … μα εσενα περιμεναν να το πεις? η επιστιμη γιατι δεν το ταυτησε ακομα…

  η απαντηση μου ειναι οτι δεν ξερω τι συμφερωντα εχουν και τι κρυβουν…εγω ειμαι ερευνιτης και ψαχνω μονος μου… αυτα απο εμενα ευχωμε να σας βοηθησα να μαθετε ποιο ειναι το κτηνος της ζεβονταν

  1. Undertaker!!!!!

   ΙΣΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΛΣΑΜΟΣΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΥΚΟΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΑΡΚΟΥΔΟΣΚΥΛΑ Η ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΣΚΥΛΟΥ!;! ΤΟ ΘΕΛΕΤΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΝΟΚΕΦΕΛΑΟΙ Η ΤΣΑΚΑΛΟΘΕΟΙ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!
   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Πιστεύω οτι ήταν αδύναμο όν και οτι απλά έκανε επιθέσεις σε γυναίκες και παιδιά λόγο μυηκής μάζας.Αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση σε γενικά σε όλα τα πλάσματα της μέσης γης είναι γιατί είναι τόσο επιθετικά με τον άνθρωπο.Δε μπορώ να το καταλάβω..Τι κακό μπορεί να είχαν κάνει οι προπάτορες μας ωστε να είναι τόσο επιθετικά μαζί μας;

Αφήστε μια απάντηση