ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΣΑΤΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΙΟΥ ΑΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!;;!!

ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΣΑΤΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΙΟΥ ΑΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!;;!!

Υπάρχουν πολλοί επικριτές μου που με έχουν κατηγορήσει για τις << Μυστηριώδεις Σύμπαν ιστορία των ιδεών >>, τι οποίες όμως δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν διότι όλες είναι με αποδείξεις!!!! Έτσι λοιπόν θα σας << τρελάνω >> για μια ακόμη φορά κάνοντας  έρευνα σχετικά με την ιστορία για τον σκελετό ενός σάτυρου και ενός γιγάντιου σκελετού που ανακαλύφθηκε στην Ρωσία όπου και βρήκα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το αρχαιολογικό εύρημα!!!!

Ρώσοι , οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν έναν σκελετό που μοιάζει με τον μυθικό σάτυρο, ενώ έκαναν ανασκαφές στο Nevinnomyssk ( Νεβιννομύσκ ) της Ρωσίας!!!! Αυτή η απίστευτη ανακάλυψη περιλαμβάνει επίσης την ανακάλυψη ενός γιγάντιου αλόγου , το οποίο για κάποιο λόγο έλαβε ειδική ταφή σε αντίθεση με ό, τι συνηθιζόταν για τα ζώα της περιόδου εκείνης!!!!

Πρόκειτε για μια μικρή περιοχή με περίπου 2,5 εκατομμύρια ανθρώπων, που βρίσκεται μεταξύ της Μαύρης Θάλασσας και της Κασπίας Θάλασσας, που είναι γνωστή ως Νεβιννομύσκ, στην επαρχεία Κράι της Σταυρούπολης στην Ρωσία!!!!

Βρήκα κάποιες άλλες ιστοσελίδες που δημοσίευσε την ίδια βασική ιστορία, δηλαδή η μια έκανε αντιγραφή από την άλλη, ως συνήθως!!!! Καμία από τις πηγές που έψαχνα δεν βρήκα αξιόπιστη , έτσι άρχισα να ψάχνω από την αρχή το όλο θέμα…!!!!

Αποφάσισα να αναζητήσω το μόνο όνομα που δόθηκε στην ιστορία, Σεργκέι Σαβένκο, όπου φαίνεται να αποτελεί έναν από τους ερευνητές για την υπόθεση αυτή, για να δω την έρευνα που είχε γίνει πριν, και αν είχαν δημοσιευθεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εύρημα, κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων!!!!

Ο Σεργκέι Σαβένκο όμως έχει κάνει άλλη μια ανακάλυψη με ένα άλλο πλάσμα ονόματι, << chelovekomparana >> ( Σελοβεκομπαράνα )!!!!

CHELOVEKOMPARANA

ANGELS RVSSIAΟ σκελετός που βρέθηκε στην Ρωσία όπου δείχνει να έχει φτερά στην πλάτη του!!!!

 Στην υπόθεση Σελοβεκομπαράνα Σεργκέι Σαβένκο δούλευε για το μουσείο Πιατιγκόρσκ , όμως όσο και να έψαξα δεν τον βρήκα πουθενά ως αρχαιολόγο τον μόνο που βρήκα με αυτό το όνομα είναι από δικαστικά έγγραφα που να σκιαγραφούν μια μήνυση από έναν Ουκρανό κρατούμενο που ονομάζεται Σεργκέι Σαβένκο ο οποίος ισχυρίστηκε ότι βασανίστηκε στη φυλακή το 2009!!!! Όμως τα Ουκρανικά εδάφη δεν είναι πολύ μακριά από εκεί όπου η ανακάλυψη των οστών του σάτυρου που φέρεται να έχει γίνει!!!!

1

Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο αινιγματικός Σεργκέι Σαβένκο στα βίντεο αυτά!!!! Αλλά και αν εμφανίζεται!!!!

Μια άλλη πηγή αναφέρει την Άννα Σχέγρεβα, του Τμήματος της Φύσης ιστορίας στο Μουσείο της Σταυρούπολης, και είναι σχεδόν η ίδια ιστορία με την αναζήτησή μου για άλλες αναφορές του έργου της, μόνο χωρίς την ανακάλυψη του Σαβένκο!!!!

Η έρευνα μου αποκαλύπτει ότι το βίντεο το συνοδεύει η πρόσφατη ιστορία για τον σάτυρο, όπου είχε γίνει απευθείας σύνδεση το 2011!!! Αν και φωτογραφίες δεν έχουν δοθεί ακόμα από τα ευρήματα πολλές ιστοσελίδες το αναφέρουν το γεγονός ως μέγα!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fKLBByLnkMY[/youtube]

Δεν μπορώ να καταλάβω τι πραγματικά συμβαίνει στο βίντεο, αν και δεν φαίνεται να είναι σχετικά με την αρχαιολογία και τα μουσεία. Εσείς που γνωρίζεται την Ρωσική γλώσσα πραγματικά θα με βοηθούσατε πολύ με το τι λένε στο βίντεο… Θα ήθελα πολύ να μάθω.

Το λέω αυτό γιατί μοιάζει να είναι από τις ψεύτικές, κατασκευασμένες, ειδήσεις….!!!!

Όμως!!!!

Εδώ υπάρχει κάτι το πολύ περίεργο όπου μου πήρε 3 χρόνια ερευνών!!!! Ασχολήθηκα πολύ με το θέμα διότι πραγματικά τα ευρήματα και των δυο υποθέσεων είναι απίστευτα!!!! Έτσι εφόσον απέκλεισα όλες τις εκδοχές φαινόταν να είναι κατασκευασμένο και ψεύτικο!!!! Έλα μου ντε που δεν είναι!!!! Ο Σεργκέι Σαβένκο υπάρχει με την μόνη διαφορά είναι ψευδώνυμο για έναν πολύ πανούργο άνθρωπο ο οποίος δουλεύει για τους Μισθόσιανς!!!!  Θα σας τα πω όλα πως έγιναν, ψάχνοντας την υπόθεση αυτή ήρθα σε επαφή με ένα πολύ αναγνωρισμένο Ρώσο αρχαιολόγο όπου το όνομα του δεν θα το αναφέρω γιατί δεν πρέπει να τον αναγνωρίσουν οι Μισθόσιανς!!!! Θα τον αναφέρω με το όνομα Katyenka ( Κατγένκα ) όπου σημαίνει καθαρός!!!! Το παρατσούκλι αυτό μου είπε ότι του το είχαν δώσει στην σχολή που ήταν και μου επέτρεψε να το χρησιμοποιήσω. Διαβάστε τώρα τον διάλογο που είχα μαζί του:

SAMAN LYCAN

……τελικά είναι αλήθεια αυτές οι δυο περιπτώσεις!;! Η μια για τον φτερωτό σκελετό ( άγγελο ) και τώρα πρόσφατα για τον σκελετό του σάτυρου και του γιγάντιου αλόγου!;! Και όσο για τον αινιγματικό Σεργκέι Σαβένκο δεν έχω καταφέρει να βρω τίποτα μέχρι σήμερα!!!! Μήπως δεν θέλει η Ρωσική αρχαιολογική υπηρεσία δεν θέλει ο κόσμος να μάθει τι γίνεται και ρίχνει ένα πέπλο μυστηρίου στο όλο θέμα με παραπληροφόρηση!;!

KATΓENKA

Από μιας πλευρά ευτυχώς είναι αλήθεια, από την άλλη δυστυχώς δεν μπορούμε πλέον να το αποδείξουμε ότι έχουν βρεθεί αυτά τα απίστευτα και μυθικά ευρήματα. Όσο για τον Σεργκέι Σαβένκο πράγματι δεν υπάρχει αυτό το όνομα ως αρχαιολόγου, υπάρχει όμως ως ψευδώνυμο για έναν άνθρωπο όπου δρα εδώ και πάρα πολύ καιρό στην χώρα μου. Πρόκειτε για έναν από τους αρχαιοδίφες όπου χρησιμοποιούν οι Μισθόσιανς όπου τους στέλνουν σε αρχαιολογικές περιοχές και ανασκαφές και εξαφανίζουν ότι έχει σχέση με μυθικά γεγονότα ή με θρησκευτικά γεγονότα αλλα και για άγνωστης μοντέρνας αρχαίας τεχνολογίας ευρήματα. Είναι γνωστό στο κύκλο των αρχαιολόγων αλλα και των δικό σου η δράση τους εδώ και 215 χρόνια. Είναι γνωστό ότι είχαν παντού ανθρώπους τους όπου κατέγραφαν τα πάντα με ότι είχε να κάνει με αρχαίο στην γη. Πριν τα 215 χρόνια είναι γνωστό στο κύκλο σου αλλα και στους δικούς μας η ονομασία τους. Επίσης είναι γνωστό ότι και καλά οι χρονικογράφοι τους και οι ιστορικοί τους ή οι λόγιοι τους την ποιο μεγάλη δράση τους την έκαναν στην Ελλάδα επι τουρκοκρατίας και λίγα χρόνια μετά την απελευθέρωση σας από του Τούρκους. Οπού εκτός το ότι κατάκλεψαν την Ελλάδα με το να μεταφέρουν αρχαιότητες στις χώρες τους είχαν καταγράψει τοποθεσίες με άγνωστες τεχνολογίες της αρχαιότητας, τοποθεσίες με τόπους δύναμης, τοποθεσίες όπου κάποια μυθικά όντα υπήρχαν κτλ. κτλ. Ψάξε να δεις ειδικά στην χώρα σου πόσες αρχαιολογικές ξένες σχολές όπου έχουν ιδρύσει ινστιτούτα υπάρχουν όπου δεν δίνουν λόγο σε κανέναν και πουθενά. Ψάξε να δεις και που είναι….. Επίσης το ίδιο έχει συμβεί και στην Αίγυπτο αλλα και στην Ιταλία. Από τον 18ο έως 19ο αιώνα  και συνεχίζοντας και μέχρι σήμερα με μεγάλη δράση τους σε όλη την Νότια και Βόρεια Αμερική και τα τελευταία 20 χρόνια και στην χώρα μου! Και σποραδικά σε όλο τον κόσμο. Οι αρχαιολόγοι σε όλο τον κόσμο έχουν βρει πολλά παράξενα πράγματα, όπως:

Γίγαντες!!!!

Εξωγήινους!!!!

Εκατομμυρίων ετων μηχανήματα, βίδες, μπουζί, πατημασιές από παπούτσια κάθε τύπου, σφαίρες όπλων, εργαλεία γνωστά και άγνωστα!!!!

Παράξενους σκελετούς αγνώστων πλασμάτων που θυμίζουν ιστορίες και αφηγήσεις όπως για βρικόλακες, λυκάνθρωπους, ιπτάμενους ανθρώπους, ξωτικά, νάνους, γοργόνες, έρπυες, ταυράνθρωπους, ακόμα και για εντομοανθρώπους!

Παράξενες κατασκευές αρχαίων ναών!

Παράξενα μηχανήματα μέσα σε πυραμίδες!

Υποθαλάσσια απίστευτα ευρήματα όπως πόλεις αρχαίες εκατομμυρίων ετών, πυραμίδες, διαστημόπλοια!

Και όμως ο κόσμος δεν γνωρίζει τίποτα για αυτά τα οποία όλα είναι αληθινά, διότι αυτοί οι καταραμένοι οι Μισθόσιανς τα μαζεύουν όλα και τα εξαφανίζουν από προσώπου γης. Όσες φωτογραφίες έχουν διαρρεύσει τις καλύπτουν λέγοντας ότι είναι απάτη και γεμίζουν την υπόθεση τους με παραπληροφόρηση. Όχι ότι δεν υπάρχουν φωτογραφίες ή βίντεο τα οποία είναι μια σκέτη απάτη! Υπάρχουν τα οποία και οι ίδιοι φτιάχνουν επίτηδες για να κάνουν το κόσμο να πιστέψει ποιο πολύ ότι δεν υπάρχει κάτι και όλα είναι μια απάτη. Δεν είναι όμως έτσι.

SAMAN LYCAN

Ναι θα συμφωνήσω μαζί σας κάποια από αυτά τα οποία είπατε ήδη τα έχουμε αναρτήσει και ανακοινώσει αλλα μήπως μπορείτε να μου πείτε τι γνωρίζεται για τον Σεργκέι Σαβένκο!;!

KATΓENKA

Λοιπόν από τις πληροφορίες που έχουμε ως τώρα πρόκειτε για έναν πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο ο οποίος δεν είναι τα μόνα που έχει ανακαλύψει. Δρα τα τελευταία 20 χρόνιά στην Ρωσία! Κανείς δεν ξέρει πως μοιάζει και δρα σε αρχαιολογικούς χώρους κατόπιν αδείας της ίδιας της υπηρεσίας μας! Σίγουρα κάποιοι τον ξέρουν καλά και όσοι ως εργάτες έχουν δουλέψει μαζί του γνωρίζουν το πρόσωπο του. Όμως από πληροφορίες που έχω λένε ότι οι εργάτες είναι οι ίδιοι παντού όπου και να έχει κάνει ανασκαφές. Μια φορά που τόλμησα να πω τι γνώμη μετά από πληροφορίες στον προϊστάμενο μου να το αναφέρει στον υπουργό πολιτισμού μετά από δυο μέρες μου είπε ότι καλό είναι να κοιτάμε την δουλειά μας αν την θέλουμε και οι δύο και να μην ασχολούμαστε με τον Σεργκέι Σαβένκο. Αυτή ήταν η απάντηση από το υπουργείο. Πράγμα που έκανα ο προϊστάμενος και εγώ. Κάποιοι συνάδελφοι που επέμεναν  στο ζήτημα αυτό έχασαν την δουλειά τους και γελοιοποιήθηκαν σε σημείο να μην έχουν βρει δουλειά ούτε σαν χαμάληδες σήμερα.

Ο Σεργκέι Σαβένκο συνεχίζει να δρα στην χώρα μου ανενόχλητος, και από όσο γνωρίζω έχει ανακαλύψει πολλά παράξενα χωρίς εμείς να γνωρίζουμε απολύτως τίποτα. Οι Μισθόσιανς εδώ στην Ρωσία έχουν απλώσει καλά τα πλοκάμια τους και η έδρα τους είναι στην Μόσχβα με βιτρίνα μια μεγάλη χρηματιστηριακή εταιρία όπου διαθέτει και το ποιο μοντέρνο κτήριο στην Μόσχβα. Εκεί δεν μπορεί να μπει κανείς Ρώσος εκτός από κάποια κλιμάκια της κυβέρνησης κανείς άλλος. Το ψευδώνυμο που κατέχει εδώ στην χώρα μου ο Σεργκέι Σαβένκο είναι ο << Τσάρος >>. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι οι πολιτικοί που πέρασαν από την χώρα μου ακόμα και ο ίδιος ο Πούτιν δείχνουν να μην γνωρίζουν τίποτα για αυτόν τον άνθρωπο αλλα και για τους Μισθόσιανς ότι είναι πίσω από αυτόν! Το θέμα είναι τεράστιο αλλα δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για αυτόν καταλαβαίνεις…

SAMAN LYCAN

Ναι καταλαβαίνω. Ωραία, μπορώ να σε ρωτήσω το αν πιστεύεις εσύ στο αν πράγματι βρέθηκε φτερωτός σκελετός ανθρώπου ή τώρα πρόσφατα ο σκελετός κάποιου σάτυρου!;!

KATΓENKA

Kαι να μην ήθελα να το πιστέψω μετά από όλα αυτά τα οποία γίνονται σίγουρα πιστεύω ότι υπάρχουν. Τώρα αν πρόκειτε για σάτυρους όπως ο θεός Πάνας στην Αρχαιά Ελλάδα ή ο φτερωτός σκελετός πρόκειται για άγγελο δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Ίσως πρόκειται για κάποια γεννητική ανωμαλία αλλά άμα δεν εξετάσουμε τα ευρήματα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Το μόνο που μας δημιουργεί η όλη αυτή κατάσταση είναι ποιο πολύ περιέργεια ότι μπορεί να είναι έτσι λόγο της αρπαγής και απόκρυψης τους.

SAMAN LYCAN

Εδώ στην Ρωσία πως το έχουν πάρει οι Ρώσοι πιστεύουν ότι είναι αλήθεια ή όχι!;!

KATΓENKA

Πολλούς από τους πατριώτες μου πιστεύω ότι τα θεωρούν υπαρκτά τα ευρήματα, αλλά και άλλοι πολλοί όχι από την στιγμή που δεν υπάρχουν χειροπιαστά ευρήματα και λένε ότι είναι κατασκευασμένες ειδήσεις! Είναι αυτό που σου είπα πριν λίγο, αν θες να κάνεις κάποιον να πιστέψει ότι δεν υπάρχει κάτι απλώς, σήμερα φτιάξε κάτι ψεύτικο και δημοσίευσε το στο youtube η γενικά στο διαδίκτυο. Θα το καταφέρεις αμέσως! Εγώ σαν αρχαιολόγος πιστεύω ότι είναι υπαρκτά τα ευρήματα μετά από πολλές πληροφορίες από έρευνες που έκανα, αλλά και σαν αρχαιολόγος δεν μπορώ να τα απορρίψω διότι είναι αποτυπωμένα στην κάθε ιστορία του κάθε πολιτισμού που πέρασαν μέχρι σήμερα. Εάν πούμε ότι είναι ψέματα τότε γιατί και σήμερα δεν υπάρχει τόσο έντονη φαντασία; Τι εννοώ;  Σήμερα γράφουν πολλοί έργα φαντασίας και φτιάχνουν ταινίες αλλά δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα. Ενώ στους αρχαίους πολιτισμούς δεν είχε να κάνει με τους απλούς ανθρώπους αλλά με την ηγεσία τους βασιλιάδες, ήρωες, θρησκευτικούς ηγέτες κτλ. κτλ. Όπου, κάθε πολιτισμός μετά από κάθε τέτοια περίπτωση έφτιαχνε αγάλματα, ναούς κτλ. κτλ. οπότε δεν μπορεί κάτι που ήταν φαντασιώδες ξέφρενη σκέψη να αποτυπώθηκε σε τόσα έργα. Έρπυες, λερναία ύδρα, μινώταυρος, κένταυροι, σάτυροι, Τελχίνες και αλλα πολλά τέτοια πλάσματα η δικιά σας Ελληνική μυθολογία ιστορία θρυβεί σε τέτοιο σημείο που πράγματι μας κάνει εμάς τους αρχαιολόγους να αναρωτιόμαστε αν υπήρξαν ή όχι. Και μόνο που μας κάνει να αναρωτιόμαστε σημαίνει πολλά. Δεν είναι όμως μόνο οι Έλληνες που έκαναν αναφορά και έφτιαχνα αγάλματα και ναούς κτλ. κτλ., ήταν και οι Αιγύπτιοι, οι Κινέζοι, οι Ρωμαίοι, οι Μάγια, οι Βίκινγκς, οι Γερμανοί, οι Σκανδιναβικές χώρες, αλλα και άλλες πολλές, επίσης μέχρι και σήμερα σε άγριες φυλές όπως οι Μαορί στην Νέα Ζηλανδία, οι Παπούα στην Νέα Γουινέα, στο Αμαζόνιο αναφέρουν πολλά. Δεν μπορούμε να τα απορρίπτουμε ως φαντασία ή ψέμα. Διότι πολλοί λαοί από αυτούς ειδικά σε εποχές που δεν είχαν επαφή καμία λόγο αποστάσεως και μη μεταφορικών μέσων μιλούσαν για το ίδιο και το αυτό πράγμα. Το οποίο είναι εκπληκτικό και απίστευτο όπου δηλώνει αληθοφανή γεγονότα και όχι φαντασία ή ψέμα. Όμως αν σήμερα εγώ σαν αρχαιολόγος στην χώρα μου που έχω κάποιο κύρος βγω επίσημα και πω ότι πιστεύω σε όλα αυτά θα με μειώσουν και θα με χλευάσουν πρώτα οι συνάδελφοι μου οι οποίοι πιστεύουν αλλα δεν το λένε και μετά ο υπόλοιπος κόσμος! Θα με πουν φαντασιόπληκτο και ασταθή άτομο με πολλά προβλήματα όπως έχει γίνει στο παρελθόν με πολλούς συναδέλφους από άλλες χώρες.

SAMAN LYCAN

Καταλαβαίνω τι λέτε και συμφωνώ μαζί σας. Μια τελευταία ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω. Υπάρχουν φωτογραφίες του Σάτυρου και του γιγάντιου αλόγου!;! Εσείς τα έχετε δει τα ευρήματα έστω και από φωτογραφίες!;! Και που πιστεύετε σήμερα ότι βρίσκονται τα ευρήματα!;!

KATΓENKA

Όχι δεν έχω δει τις φωτογραφίες αυτές του σάτυρου και του γιγάντιου αλόγου. Όμως στο μέρος που λένε ότι έγινε η ανασκαφή αυτή πήγαμε για επιτόπια έρευνα μετά τον πολύ ντόρο που έγινε στην χώρα μας. Δεν βρήκαμε κάτι τα είχαν πάρει όλα, όμως στην περιοχη αυτή υπάρχει κάτι το αρχαίο σαν οικισμός. Πολλοί όμως ντόπιοι μας είπαν ότι είδαν τα λείψανα του σάτυρου και του γιγάντιου αλόγου. Αυτό όμως που έκανε εντύπωση στους ντόπιους είναι ότι όσο γινόντουσαν οι ανασκαφές από τον εν λόγο κύριο << φάντασμα >> υπήρχε και μια δύναμη από δυο αστυνόμους. Πράγμα που όπου έχουμε κάνει ανασκαφές ποτέ δεν έχουμε προστασία της αστυνομίας εκτός και βρούμε κάτι το πολύ πολύτιμο όπως χρυσά…. Φανταστείτε ότι όσα χρόνια είμαι αρχαιολόγος 52 στο σύνολο μόνο μια φορά χρειάστηκε η αστυνομία ως φύλαξη των αντικειμένων. Ρωτήσαμε τις αρχές αν τους είχε ζητηθεί να σπεύσουν στην εκσκαφή στην περιοχή και η απάντηση τους ήταν όχι και ούτε ήξεραν ότι είχαν γίνει αρχαιολογικές εκσκαφές εκεί παρά μετά όταν άκουσαν ότι είχαν βρεθεί αυτά τα παράξενα ευρήματα.

Κάποιοι λένε ότι έχουν δει κάποιες φωτογραφίες από τα ευρήματα και ότι σύντομα θα τις αναρτήσουν στο διαδίκτυο. Περιμένω και γω με ανυπομονησία να τις δω. Τώρα για το που έχουν σταλθεί αυτά τα ευρήματα ένα είναι σίγουρο όχι στην δικιά μας. Αυτά τα έχουν πάρει οι Μισθόσιανς, που ακριβώς τα πήγαν και που δεν μπορώ να το γνωρίζω.

Ευχαρίστησα τον αρχαιολόγο Κατγένκα για όλα όσα είπαμε, είπαμε και αλλα πολλά τα οποία δεν είναι του παρόντος. Αυτό που διαπιστώνω κάθε φορά είναι ότι πάντα σε ότι αφορά τα αρχαιά ευρήματα υπάρχει μια απαγωγή και ένα πέπλο μυστηρίου. Τώρα και γω με την σειρά μου πιστεύω ότι τα ευρήματα είναι αληθινά και ότι κάπου τα έχουν κατά χρονιάσει οι Μισθόσιανς όπου εσκεμμένα για τους ευνόητους λόγους δεν θέλουν οι άνθρωποι να μάθουν για την κρυφή ιστορία του πλανήτη. Ο λόγος!;! Η να πω οι λόγοι!;! Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


16 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΣΑΤΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΙΟΥ ΑΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!;;!!

   1. Giants and Legends part 1
    by Lycaon
    ……….
    Χ.Μ.- Εσύ τι πιστεύεις για τους γίγαντες ?
    Lycaon -Λοιπόν κακός παρέλειψα και να σου το το πω για τα οστά στην περιοχή μου την Αλμωπία…
    μισό να δω αν έχω την σχολική εργασία που έχω καταγράψει τις πληροφορίες …
    οκ δεν το έχω αλλά θα παραθέσω ότι μπορώ…
    Στην περιοχή υπάρχει ένα μέρος στα βουνά που λέγεται άσπρα χώματα
    εκεί υπήρχαν εργάτες που εξόριζαν χαλίκια…
    και με μία έντονη βροχόπτωση
    σχηματίστηκε ένα μικρό ρεύμα σαν ποτάμι
    και αυτό με την σειρά του αποκάλυψε
    τάφους
    αλλά τι τάφους!!!!!
    βρήκαν μέσα οστά μεγέθους!!!
    ένα μηριαίο οστό για παράδειγμα όσο όλο το ανθρώπινο πόδι!!!!!
    Χ.Μ. -Το οστό που βρίσκεται τώρα ?
    Lycaon -Το έκλεψε μαζί με ένα δαχτυλίδι ένας τοπικός κληρικός
    ……………..
    έχει και συνέχεια
    Χ.Μ. -Φωτογραφίες του οστού υπάρχουν και πριν πόσο καιρό βρέθηκε ??
    Lycaon -Θα σου πω…
    μισό λεπτό… για την τύχη των κλοπιμαίων δεν έχουμε πληροφορίες αλλά
    ένας από αυτούς που άνοιξαν τον τάφο πριν 50 χρόνια ζει ακόμα …
    και θα έπαιρνε κόκαλα για χρονολόγηση στην Γερμανία
    όμως οι τοπικές προκαταλήψεις δεν το επέτρεψαν
    και έτσι όπως ήταν οι τάφοι ισοπεδώθηκαν και φορτώθηκαν για χαλίκια
    η περιοχή λέγεται στα ντόπικα ζιμικγοφουφκτζε
    και σημαίνει :..να μην σκοντάψεις
    λέγαν ότι οι γίγαντες ήταν αιωνόβιοι και ότι όταν πέφταν πεθαίνανε από σπάσιμο των οστών
    μπορείς να δεις και από την μυθολογία ότι οι Άλμωπες ήταν γιοί του Ποσειδώνα και γίγαντες…
    Lycaon-Αυτά… ελπίζω να μην σε κούρασα
    Χ.Μ. -Όχι αντιθέτως οι πληροφορίες που μου έδωσες μου φάνηκαν πολύ πολύτιμες
    Χ.Μ. -Διάβασες την θεογονία του Ησίοδου ?
    Lycaon-χαχαχα ναι όταν ήμουν πιο μικρός
    πρώτη γυμνασίου
    Χ.Μ.-Ο Έρεβος είχε την μορφή σκοτεινού τεράστιου φτερωτού γίγαντα
    Lycaon -αλλά μην νομίζεις και ότι θυμάμαι και πάρα πολλές λεπτομέρειες από την θεογονία…
    παρ όλο που την διάβασα όλη
    το έρεβος ….κάτι τέτοιο δεν το θυμάμαι
    Χ.Μ.-http://el.wikipedia.org/…/%CE%88%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%BF%CF…
    Έρεβος (μυθολογία) – Βικιπαίδεια
    el.wikipedia.org
    Lycaon – Ναι είχες δίκιο ..Εικονίζεται σαν φτερωτό, σκοτεινό και τεράστιο ον, δίδυμο της Νύχτας..
    Χ.Μ. – Μια άλλη φυλή είναι οι φιδάνθρωποι ο πρώτος βασιλιάς της Αθήνας ο Κέκροπας , ο Πύθων που φίλαγε τους Δελφούς ο Τυφώνας κ.τ.λ. επίσης και ο θεός των γνωστικών έχει την ίδια μορφή με τους παραπάνω
    Lycaon -Ναι ξέρω και για τους….
    ………….
    Μέχρι την επόμενη φορά όλοι να είστε καλά και να θυμάστε ” μύθος κρύπτει νουν αληθείας”!!!

 1. Καλησπέρα , πολυ καλό άρθρο , θα ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις ,

  1. Αυτά τα απόκοσμα όντα (Μισθόσιανς) μεταφέρονται και στις άλλες διαστάσεις δλδ να υπάρχουν γύρω μας και να μην τα βλέπουμε…..??

  2. Τρέφονται με την ενέργεια του ανθρώπου ή με την σάρκα??

  3. Αυτοί που έστειλαν τους Πελασγούς (εμάς) στη Γη για να βοηθήσουμε τα υπόλοιπα ανθρωποειδή γιατί δεν γυρνάνε για εμάς να μας πάρουν πίσω ή να μας βοηθήσουν….????

  1. ΟΙ μΙΘΣΟΝΙΑΝΣ Η ΜΙΣΘΟΝΙΑΝΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΚΙΑΣ!!!! ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΟΣ!!!! ΑΝΑΜΕΝΕ!!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΑΠΟΣΤΕΛΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΓΗΣ!!!! ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ 15 ΦΟΡΕΣ!!!! ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!!;!! ΟΛΑ ΔΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ!!!! ΙΣΟΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Kαλημερα φιλε μου Σαμαν!καλημερα σε ολα τα αδελφια μας τους Λυκαωνες!
  Χτες το βραδυ σου εστειλα ξανα μηνυμα στο μειλ σου σε αυτη την διευθυνση-
  daylight2014@invisiblelycans.gr ελπιζ να ειναι η σωστη.Αν δεν ηρθε τοτε θα σου
  στειλω μεσα απο εδω στο μλογκ σας.
  Στελνω σε σενα και την οικογενεια σου ευχες αγαπης για τα Χριστουγενα,επισης
  ευχες αγαπης και σε ολα τα αδελφια μας τους Λυκαονες!
  Χρονια πολλα!

 3. Τελικά αυτοί οι Σμιθσόνιανς έχουν απλώσει σε παγκόσμοα κλίμακα τα πλοκάμια τους…παρόλα αυτά οι αποδείξεις είναι παντού για την υπαρξη αυτών των πλασμάτων. Είναι στις τοιχογραφίες και τα γλυπτά των Αιγυπτίων, Σουμέριων, Ελλήνων, Μάγιας, όπου παντού αποικονίζονται παράξενα όντα…μήπως όλοι αυτοί οι λαοί σχεδιάζαν παραμύθια; Απλά έδειχναν μέσω τις τέχνης υπαρκτά όντα, που δυστυχώς στο διάβα των αιώνων και ειδικά τα τελευταία 120-150 χρόνια όπου μια συστηματική απόκρυψη τους από αυτούς που κρατούν τα ινία του κόσμου έχει λάβει χώρα. Ώς αποτέλεσμα όλοι εμείς που μιλάμε για αυτά φαινόμαστε οι γραφικοί, άτομα με χαμηλή νοημοσύνη….έλα τώρα πιστεύεις ότι υπάρχουν γοργόνες και Κένταυροι;; αυτά είναι στα παραμύθια για μικρά παιδιά!

  Ενώ οι λεγόμενοι σοφοί και επιστήμονες του κόσμου, μας λένε ότι είμαστε προϊον εξέλιξης όπου όλα προήλθαν απλά έτσι τυχαία και οι πρόγονοι μας είναι οι πίθηκοι! Αν πεις ότι πιστεύεις στην εξέλιξη, είσαι σοφός και κανείς δεν θα το αμφισβητήσει. Αν όμως δηλώσεις ότι εγώ δεν πιστεύω στην εξέλιξη, αλλά η ύπαρξη μας έχει σίγουρα προέλθει από μια εξωγίηνη παρεμβολή από άλλα όντα, τότε γίνεσε αντικείμενο γέλιου…

 4. Kαλημερα φιλε μου Σαμαν!καλημερα σε ολα τα αδελφια μας τους Λυκαωνες!
  Οπως συνηθως οτι ευρημα βρισκεται κρυβεται απο τα λαμογια!να μην ξερει
  ο κοσμος οτι υπηρχαν, και υπαρχουν ασφαλως ακομα στην Μεση Γη τετοια οντα.
  Φιλε μου ενημερωσε με αν ελαβες το μηνυμα μου που σου εστειλα,αν οχι να το
  σου το ξαναστειλω.
  Να γραψω και μερικες σκεψεις προς τα αδελφια μας τους Λυκαωνες.
  Λενε πως οι ζωες ενωνονται μεσα στο χρονο…
  Ελκονται απο μια αρχαια ελξη που αντηχει στους αιωνες!

  Στελνω σε ολους σας εγκαρδιους χαιρετισμους!

Αφήστε μια απάντηση