211 ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΤΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

UFO

     211 ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΤΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!

 Όπως είπα και στο προηγούμενο άρθρο που ανάρτησα έχω μια τεράστια συλλογή με χιλιάδες φωτογραφίες με ΑΤΙΑ. Αυτές οι φωτογραφίες που θα δείτε εδώ θεωρούντο σπάνιες. Πρόκειται για πολύ παλιές φωτογραφίες έως και του σήμερα!!

Είναι φωτογραφίες οι οποίες είμαι σίγουρος ότι πολλές από αυτές δεν τις έχετε ξανά δει και αναρτιούνται για πρώτη φορά στην Ελληνική δημοσιότητα, όχι όλες αλλά οι πιο πολλές από αυτές!! Τις έχω συλλέξει μια μια και οι πιο πολλές από αυτές είναι σε αυθεντικές φωτογραφίες και όχι ηλεκτρονικής μορφής!!

Ηλεκτρονικής μορφής της μετέτρεψα εγώ για να σας τις παρουσιάσω. Όπως θα δείτε οι φωτογραφίες είναι πολλές και σχεδόν κάθε φωτογραφία έχει και διαφορετικό σχήμα ΑΤΙΑ. Αυτό το λέω διότι πολλοί είναι οι ερευνητές ΑΤΙΑ στον κόσμο που λένε ότι ανάλογα την εποχή τόσο και ποιο μοντέρνα γίνονται αυτά τα άγνωστα σκάφη!! Εδώ θα δείτε από την ποιο παλιά φωτογραφία υπάρχουν μοντέρνα σκάφη και όχι μόνο….. αυτοί οι ερευνητές θέλουν να δηλώσουν ότι τα ΑΤΙΑ είναι γήινης κατασκευής. Συμφωνώ μαζί τους μα όχι όλα!!

Από το 80% των ΑΤΙΑ πιστεύω ότι είναι γήινα ένα 15% εσωγήινα και ένα 5% εξωγήινα!! Αυτήν την θεωρεία μου θα την επαλήθευση μόνο το μέλλον δυστυχώς….. απολαύστε αυτές τις σπάνιες φωτογραφίες.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά…….

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση