ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΤΙ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΞΕΒΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑΣ!!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΤΙ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΞΕΒΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑΣ!!!!!

Οι επιστήμονες στο Ινστιτούτο Άγριας και Θαλάσσιας Ζωής στη Φλόριντα των ΗΠΑ δεν έχουν ιδέα από τι θαλάσσιο ζώο προέρχεται το τεράστιο διαστάσεων μάτι, το οποίο και βρέθηκε στην παραλία Pompano πριν λίγους μήνες.

Το βρήκε ένας άνδρας μαζί με το σκύλο του ενώ έκανε βόλτα στην παραλία, βρήκε έναν τεράστιο γαλάζιο οφθαλμό, που είχε ξεβράσει η θάλασσα.

Άμεσα, ειδοποιήθηκε η αρμόδια υπηρεσία της περιοχής. Όμως ούτε οι ειδικοί μπορούσαν να πουν από ποιο θαλάσσιο είδος θα μπορούσε να προέρχεται το γιγάντιο μάτι.

Ο Τζον Γκαπ ένας από τους θαλάσσιους βιολόγους που εξέτασε το μάτι είπε:

<< Κάναμε όλες τις ταυτίσεις με τα γνωστά DNA που έχουμε μα δεν καταφέραμε να το ταυτίσουμε πουθενά! Πιστεύαμε ότι ίσως ήταν από κάποιο είδος σπάνιας φάλαινας μα τελικά είχαμε άδικο. Είναι ένα εύρημα το οποίο ανήκει σε ένα είδος θαλάσσιας ζωής του πλανήτη μας το οποίο δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα. Κάποιες εφημερίδες που είπαν ότι πρόκειται για αβυσσαλέο θαλάσσιο τέρας εγώ διαφωνώ μαζί τους γιατί το μάτι αυτό έχει φτιαχτεί για να βλέπει σε περιοχές όπου υπάρχει φως αν ζούσε στην άβυσσο τότε θα ήταν τελείως διαφορετικό από ότι είναι στην φωτογραφία >>.

Όταν ρωτήθηκε αν το μάτι αυτό προέρχεται από κάποιο πλάσμα που ίσως να μην υπάρχει στην γη είπε χαμογελώντας:

 <<  Αν πράγματι αυτό το πλάσμα έχει έρθει από κάπου αλλού όπως λέτε αν και δεν πιστεύω σε τέτοια γεγονότα θα έπρεπε να έχει έρθει ή μεταφερθεί με κάτι πολύ τεράστιο… >>

 Ρωτήθηκε επίσης αν είναι προϊόν γεννητικής κατασκευής δηλαδή κάποιου γενετικού πειράματος, ο Τζον είπε:

 << Έχω ακούσει πολλά σαν επιστήμονας για την γενετική….. επιφυλακτικά θα μπορούσα να πω ναι, αλλά και πάλι για να καταφέρουν κάποιοι γενετιστές να φτιάξουν ένα τόσο μεγάλο ζώο θα χρειαζόντουσαν ένα τεράστιο εργαστήριο. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τις ερωτήσεις σας, σας είναι τόσο δύσκολο να πιστέψετε ότι είναι ένα θαλάσσιο ζώο το οποίο δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα; Πιστεύετε ότι ίσως έχει έρθει από άλλον πλανήτη ή έχει κατασκευαστεί γενετικά παρά να μπορεί να είναι μια ύπαρξη ζωής όπου να υπάρχει στην θάλασσα χωρίς να το ξέρουμε; >>.

 Σε αυτήν την απάντηση θα συμφωνήσουμε και εμείς, δεν είναι ανάγκη να λέμε ότι όποια πλάσματα βρίσκουμε να έχουν έρθει από άλλη διάσταση ή να έχουν φτιαχτεί σε κάποια εργαστήρια. Αν όμως περάσουν τα χρόνια όπως έχει γίνει και με άλλα πλάσματα ή το DNA τους δεν ταιριάζει με τίποτα το γνωστό της γης. Τότε θα υποθέσουμε όλα τα παραπάνω ακόμα και να έχει ανοίξει κάποια πύλη μιας άλλης διάστασης και να πέρασε αυτό το πλάσμα στην δικιά μας!!

 Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά….

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση