ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ( ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ )!!!!!

UFO

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ( ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ )!!!!!

Μαύρος Ιππότης!;! Κάποιοι λένε ότι στην πραγματικότητα ένας μυστηριώδης εξωγήινος ανιχνευτής που προέρχεται από το σύστημα Έψιλον Βοώτη ( ο Ε βοώτης είναι ένα διπλό αστέρι στον βόρειο αστερισμό του Βοώτη. Έχει τα παραδοσιακά ονόματα Iζάρ και Πουλχκερίμα.)!!!!

Λένε ότι έχει τοποθετηθεί σε πολική τροχιά πριν από 13.000 χρόνια!!!! Λοιπόν, ίσως να μην είναι σε θέση κάποιος να απαντήσει με ακρίβεια  για αυτό, αλλά είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη αντικείμενα σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας. Έχω γράψει σχετικό άρθρο για αυτό όπου μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ!!!!

Σύμφωνα με την παρακολούθηση των διαστημικών οργανισμών σε όλο τον κόσμο, Ο μαύρος ιππότης μεταδίδει ραδιοσήματα για πάνω από 50 χρόνια τώρα!!!! Η ανωμαλία αυτή αυτού του άγνωστου δορυφόρου έχει συλλάβει το ενδιαφέρον πολλών κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης με εξαιρετικό ενδιαφέρον της κυβέρνησης των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Κίνας, ενώ υπάρχουν ακόμη και φήμες ότι ο Νίκολα Τέσλα ήταν ένας από τους πρώτους που υποκλέψει μηνύματα από τον Μαύρο Ιππότη όπου ήταν γραμμένα σε προσωπικό του σημειωματάριο όπου το έχουν στα χέρια τους οι Ρώσοι!!!! Μετά την ανακάλυψη του Τέσλα στα επόμενα 30 με 50 χρόνια το σήμα  υποκλάπηκε συχνότερα, μέχρι που προφανώς << αποκωδικοποιήθηκε >>!!!! Οι αστρονόμοι από το 1930 σε όλο τον κόσμο έχουν την υποβολή εκθέσεων από παράξενα ραδιοσήματα που υποτίθεται ότι προέρχονται από τον Μαύρο Ιππότη, για την ακρίβεια τα σήματα τα οποία έχει λάβει το SETI ( ΣΕΤΙ – http://www.seti.org/ ) ήταν από τον Μαύρο Ιππότη και όχι από διάφορους αστερισμούς που λένε…αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που δεν θα την πω εδώ αλλα στο μέλλον με τις ανάλογες αποδείξεις!!!!

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Μαύρος Ιππότης δεν είναι τίποτα περισσότερο από τα διαστημικά απόβλητα, ακόμη και σε ένα άρθρο που γράφτηκε πριν από 50 χρόνια μιλάει για μια διαφορετική ιστορία για τον Μαύρο Ιππότη!!!!BLACK NIGHT 1

 

Το Λουΐς Κατανομής στο περιοδικό  Σαν Φρανσίσκο εξεταστής  έγραψε για τον ” Μαύρο Ιππότη” στις 14 Μάη 1954!!!! Το περιοδικό Time έγραψε γι ‘αυτό την έβδομη του Μαρτίου, 1960!!!! Εδώ είναι το τι είπε γι’ αυτό!!!!

 

BLACK NIGHT 2

Το άρθρο..!!!!

<< Πριν από τρεις εβδομάδες, πρωτοσέλιδα ανακοίνωσαν ότι οι ΗΠΑ είχαν εντοπίσει μια μυστηριώδη <<< σκοτεινή >>> ύπαρξη ενός άγνωστου δορυφόρου που ήταν γενικά σε τακτική τροχιά. Υπήρχαν νευρικές εικασίες ότι θα μπορούσε να είναι ένας δορυφόρος επιτήρησης που ξεκίνησε από τους Ρώσους, και έφερε τη δύσκολη αίσθηση ότι οι ΗΠΑ δεν ήξεραν τι συνέβαινε επί των πράγματών. Αλλά την περασμένη εβδομάδα το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε με υπερηφάνεια ότι ο δορυφόρος είχε εντοπιστεί. Ήταν ένας χώρος εγκαταλελειμμένος, τα ερείπια ενός δορυφόρου της Πολεμικής Αεροπορίας του Discoverer που είχε ξεστρατίσει. >.  Διαβάστε την πλήρη ιστορία με την επίσκεψη της ιστοσελίδας του περιοδικούTime.

Αλλά αν αυτό το αντικείμενο είναι απλά διαστημικά απόβλητα, γιατί υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από ειδησεογραφικά πρακτορεία και ασυρματιστές, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν υποκλαπεί τα μηνύματα που έρχονται από τον  Μαύρο Ιππότη!!;!! Ακόμη και η εταιρία Grumman Cooperation ( Γρούμαν Κορπορέισιον – https://en.wikipedia.org/wiki/Grumman ) , έδειξε ενδιαφέρον για το υποτιθέμενο εξωγήινο αντικείμενο!!!!  Στις 3 του Σεπτέμβρη του 1960, επτά μήνες όπου είχε  εντοπιστεί για πρώτη φορά από το ραντάρ, μια κάμερα παρακολούθησης από το εργοστάσιο Grumman Aircraft Corporation του Long Island πήρε μια φωτογραφία του Μαύρου Ιππότη!!!! Σε εκείνο το σημείο οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ξεκινάνε την αναγνώριση του αντικειμένου στον ουρανό, το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα κόκκινο φως όπου κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα σε σύγκριση με άλλους δορυφόρους από Ανατολή προς τη Δύση σε τροχιά!!!! Η Grumman Corporation αεροσκαφών σχημάτισε μια επιτροπή για να μελετήσει τα δεδομένα που λαμβάνονται από τις παρατηρήσεις που έγιναν, αλλά τίποτα δεν δόθηκαν δημόσια!!!!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου υπάρχουν πιθανότητες ότι υπάρχουν << αυτοαναπαραγόμενα >> ρομποτικά διαστημόπλοια εξωγήινων στο ηλιακό μας σύστημα, ( έφυγαν πολύ από το αν υπάρχουν εξωγήινοι και το προχώρησαν παραπέρα )!!!!! Αν αυτό αποδειχθεί ότι είναι αληθινό, αυτοί οι ανιχνευτές θα είναι προϊόν μιας εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας πέρα την κατανόησή μας, ότι αυτοί οι ανιχνευτές θα εμφανίζονται  κυριολεκτικά αόρατη στην ανθρώπινα αντίληψη, είπαν οι ερευνητές!!!! Και δεν είναι και τόσο τραβηγμένο αυτό!!!! Η ιδέα ότι κάπου εκεί έξω υπάρχουν εξωγήινοι πολιτισμοί που είναι τόσο προχωρημένοι σε κάθε πτυχή, είναι αλήθεια στο ότι δεν μπορούμε να δούμε ακόμα και την ύπαρξή τους στη δική μας πραγματικότητα!!!!

Ακόμη όμως και αν ο Μαύρος Ιππότης δεν είναι ένα από τα δήθεν “αυτοαναπαραγόμενα” σκάφη, αυτό δεν σημαίνει ότι το ηλιακό μας σύστημα δεν το επισκέπτονται τέτοιου είδους διαστημικό σκάφος!!!! Αν κοιτάξουμε την  κλίμακα Kardashev ( Καρντάσεβ ), θα δούμε ότι ένας τύπος ΙΙΙ εξωγήινου πολιτισμού, η οποία θα έχει την κατοχή της ενέργειας στην κλίμακα του δικού της γαλαξία, και με πρόσβαση στην εξουσία ως συγκρίσιμη με τη φωτεινότητα ολόκληρου του Γαλαξία μας (πηγή ), θα μπορούσε να είναι οι ιδανικοί υποψήφιοι για τη δημιουργία αυτών των διαστημικών σκαφών!1!! Λόγω της έλλειψης μας παρόμοιας  τεχνολογίας, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι αδύνατο, για να δούμε αλλά και να εντοπίσουμε τέτοια διαστημόπλοια!!!!

Αυτός ο << τεχνητός εξωγήινος δορυφόρος >> έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων μέσων ενημέρωσης από τα τέλη της δεκαετίας του ’50, και έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αντικείμενα στο χώρο!!!! 

 Εδώ είναι μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με αυτό το μυστηριώδες αντικείμενο:

 1. Σύμφωνα με την παρακολούθηση των οργανισμών σε όλο τον κόσμο, ο μαύρος  ιππότης μεταδίδει ασταμάτητα ραδιοσήματα για πάνω από 50 χρόνια τώρα!!!!
 2. Οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το “αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο χώρο”!!!!
 3. Οι φήμες λένε ότι ο πρώτος που κατέγραψε τα ραδιοσήματα του και τα αποκωδικοποίησε ήταν ο Νίκολας Τέσλα  το 1899, μετά την οικοδόμηση μιας συσκευής ραδιοφώνου υψηλής τάσης στο Colorado Springs ( Κολοράντο Σπρίνγκς )!!!!
 4. Οι αστρονόμοι από το 1930 σε όλο τον κόσμο έχουν την υποβολή εκθέσεων από πολύ παράξενα ραδιοσήματα που προέρχονται από τον “Μαύρο Ιππότη“!!!!
 5. Το 1957, ο Δρ Luis Corralos ( Λούις Κοράλος ) του Υπουργείου Επικοινωνιών της Βενεζουέλας κατείχε φωτογραφίες από τη λήψη φωτογραφιών του Σπούτνικ ΙΙ καθώς πέρασε πάνω από το Καράκας!!!!
 6. Η ιστορία του του Μαύρου Ιππότη έκανε το ντεμπούτο του στα μέσα ενημέρωσης της στη δεκαετία του 1940, στο απόκομμα της εφημερίδας που σας παράθεσα ποιο πάνω στις 14 του Μάη 1954.
 7. Το περιοδικό Time έγραψε για τον Μαύρο Ιππότη  την έβδομη του Μαρτίου, 1960!!!!
 8. Το 1957, ένας άγνωστο “αντικείμενο” είδε “σκίαση” στο διαστημόπλοιο Σπούτνικ 1. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το << αγνώστων στοιχείων αντικείμενο >> ήταν σε πολική τροχιά!!!!
 9. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ!!!! Το 1957. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, ούτε οι Ρώσοι διέθεταν την τεχνολογία για να διατηρήσουν ένα διαστημικό σκάφος σε πολική τροχιά!!!!
 10. Η πρώτη πολική τροχιά δορυφόρου ξεκίνησε το 1960!!!!
 11. Οι πολικές τροχιές χρησιμοποιούνται συχνά για τη γη, τη χαρτογράφηση, την παρατήρηση της γης, συλλαμβάνοντας τη γη καθώς ο χρόνος περνά από ένα σημείο αναγνώρισης των δορυφόρων!!!! Αυτό θα θέσει το Μαύρο Ιππότη στην κατηγορία της παρατήρησης!!!!
 12. Στη δεκαετία του 1960 ο δορυφόρος Μαύρος Ιππότης βρισκόταν και πάλι σε πολική τροχιά!!!! Οι αστρονόμοι και επιστήμονες υπολόγισαν το βάρος του αντικειμένου να είναι άνω των 10 τόνων η οποία εκείνη τη στιγμή ήταν ο βαρύτερος τεχνητός δορυφόρος σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας!!!!
 13. Ο Μαύρος Ιππότης ως τροχιά ήταν και είναι μέχρι και σήμερα διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο σε τροχιά γύρω από τη Γη!!!!
 14. Η Grumman Aircraft Corporation έδωσε μεγάλη σημασία σε αυτό το μυστηριώδες αντικείμενο, στις 3 Σεπτεμβρίου, 1960, επτά μήνες μετά εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το ραντάρ, από μια κάμερα παρακολούθησης στο εργοστάσιο Grumman Aircraft Corporation του Long Island όπου πήρε μια φωτογραφία του δορυφόρου Black Knight.
 15. Η Grumman Corporation αεροσκαφών σχηματίσει μια επιτροπή για να μελετήσει τα δεδομένα που λαμβάνονται από τις παρατηρήσεις που έγιναν, αλλά τίποτα δεν έδωσε στην δημοσιότητα όπου και παραμένει επτασφράγιστο μυστικό οι πληροφορίες που έχουν για αυτό!!!!
 16. Το 1963, ο Gordon Cooper ( Γκόρντον Κούπερ – https://en.wikipedia.org/wiki/Gordon_Cooper ) πρώτο πέταξε στο διάστημα!!!! Την τελευταία τροχιά του, ανέφερε ότι είδαν ένα λαμπερό πράσινο αντικείμενο μπροστά από την κάψουλα του σε μικρή απόσταση να κινείται προς το διαστημόπλοιο του. Ο σταθμός Muchea ( Μάτσεα – https://en.wikipedia.org/wiki/Muchea_Tracking_Station ) παρακολούθησης, στην Αυστραλία, όπου ο Κούπερ ανέφερε το αντικείμενο , ο σταθμός κατέγραψε αυτό το ΑΤΙΑ στο ραντάρ να ταξιδεύει Ανατολή προς τη Δύση!!!!
 17. Ήταν ο χειριστής Ham Radiο ( Χαμ Ράδιο  ) που αποκωδικοποίησε προφανώς μια σειρά από σήματα που λαμβάνονται από τον Μαύρο Ιππότη και ερμηνεύονται ως ένα αστέρι-διάγραμμα με επίκεντρο τον Έψιλον Βοώτη Αστέρα συστήματος!!!!
 18. Σύμφωνα με το αποκωδικοποιημένο μήνυμα,  ο Μαύρος Ιππότης προέρχεται από τον Έψιλον Βοώτη Αστέρα συστήματος πριν από 13.000 χρόνια!!!!
 19. Στις 23 Αυγούστου 1954, το περιοδικό τεχνολογίας Εβδομάδα Αεροπορίας και Διαστήματος Τεχνολογίας κυκλοφόρησε μια ιστορία για τον Μαύρο Ιππότη που εξόργισε το Πεντάγωνο που προσπαθούσε να το κρατήσουν  μυστικό1!!!
 20. NASA έχει κυκλοφορήσει επίσημες εικόνες που δείχνουν προφανώς τον Μαύρο Ιππότη!!!!

Ελέγξτε τις επίσημες φωτογραφίες της NASA για το “The Black Knight” με μια επίσκεψη  σας σε  αυτούς τους συνδέσμους:

 

http://eol.jsc.nasa.gov/scripts/sseop/photo.pl?mission=STS088&roll=724&frame=65

 

http://eol.jsc.nasa.gov/scripts/sseop/photo.pl?mission=STS088&roll=724&frame=66

 

http://eol.jsc.nasa.gov/scripts/sseop/photo.pl?mission=STS088&roll=724&frame=68

 

http://eol.jsc.nasa.gov/scripts/sseop/photo.pl?mission=STS088&roll=724&frame=69

 

http://eol.jsc.nasa.gov/scripts/sseop/photo.pl?mission=STS088&roll=724&frame=70

Αυτά είναι τα ποιο γνωστά στοιχεία μέχρι τώρα για την όλη υπόθεση, κάποια στιγμή όπως είπα και ποιο πάνω θα σας πω το τι λένε πίσω από την << κουρτίνα >> για τον Μαύρο Ιππότη όπου πραγματικά θα εκπλαγείτε!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


7 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ( ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ )!!!!!

 1. Να ρωτησω κάτι σαμαν οι παραβιάσεις στο σάιτ γτ ξεπερνούν τις 1000 και ευτυχώς το θεϊκό σάιτ σας π αμα ηταν κανένα ανασφαλιστο θα είχε κλαταρει γτ μ ανεβαίνουν τόσο πολύ? Το παθενετε κ σεις αυτό? Αμα έχω εγώ πανω απο 40.000 και δν έχω ακόμα ουτε ενα μήνα συμπληρώσει εδώ μέσα τα αλλά Μελ κ συ π είστε χρόνια πόσες έχετε?Οχι οτι με ενοχλεί αυτό με τις παραβιάσεις αλλά με κανει να γελαω γιατί έχουν προσπαθησει 40.000+ φορες καμια φορά νιώθω οτι αυτο π βλέπω δν είναι παραβιάσεις γτ αμα όντος είναι κ είναι τόσες πολλές είναι για γέλια όλη μέρα κανουν παραβιάσεις επίσης θέλω να ρωτησω αν έχουν κ τα αλλά μέλη παραβιάσεις

Αφήστε μια απάντηση