21/12/2012 ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ!;!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

21/12/2012 ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ!;!

Και τι δεν είχανε γράψει για αυτές τις ημερομηνίες!!!! Καταστροφολογίες κυριότερα με λόγους που έδιναν αλλά και έδειχναν το τέλος της ανθρωπότητας!!!! Τελικά όμως από ότι έδειξε είμαστε όλοι εδώ και η Γη μας μια χαρά!!!! Ας τα πάρουμε από την αρχή λοιπόν να δούμε γιατί όλα αυτά!;!

Όλα εκίνησαν σιγά σιγά όταν έγινε η αποκωδικοποίηση του ημερολογίου των Μάγια το οποίο και δείχνει με μαθηματική ακρίβεια να σταματάει την ημερομηνία αυτήν 21/12/2012!!!! Λόγο λοιπόν το ότι δεν υπήρχε παρακάτω μέτρηση αλλά και κάποια στοιχεία που να λένε ότι η ζωή συνεχίζεται υπέθεσαν κάποιοι ερευνητές ότι αυτήν την συγκεκριμένη ημερομηνία η ανθρωπότητα θα τελειώσει λόγο της καταστροφής του κόσμου!!!!

Από εκεί και μετά ξεκίνησαν πολλοί και διάφοροι για να γεμίσουν τις σελίδες τους μα και να γίνουν γνωστοί αλλά και να οικονομήσουν πολύ χρήμα να λένε διάφορες και απίστευτες θεωρίες!!!! Το ίδιο φαινόμενο έχει γίνει και σε πολλούς ιστότοπους της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού!!!!

Οι Θεωρίες:

Οι θεωρίες είναι διάφορες και ποικίλες!!!!

Μια θεωρία είναι ότι ο πλανήτης Χ ή Νιμπίρου πλησίαζε την Γη και θα ερχόταν σε σύγκρουση μαζί της και ο πλανήτης μας θα γινόταν γαρμπίλι στο διάστημα!!!!

Μια άλλη θεωρία ήταν ότι θα γινόταν ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος!!!!

Μια άλλη θεωρία η οποία και συνοδευόταν από πανεπιστημιακές έρευνες από εγκύρους επιστήμονες ήταν ότι θα αναστρέφονταν οι πόλοι της Γης  και ο Βόρειος Πόλος Θ γινόταν Νότιος και ο Νότιος Πόλος θα γινόταν Βόρειος!!!! Έτσι από την απότομη μετακίνηση των Πόλων τα νερά των ωκεανών θα έπνιγαν όλο τον κόσμο με αποτέλεσμα έναν καινούριο κατακλυσμό!!!!

Μια άλλη θεωρία έλεγε ότι διάφορες υποχθόνιες φυλές της Μέσης Γης θα ανέβαιναν στην επιφάνεια και θα επικρατούσε χάος και φρίκη!!!!

Μια άλλη θεωρία έλεγε ότι οι τεκτονικές πλάκες της γης θα άλλαζαν διαμόρφωση απότομα και θα κατάστρεφαν την ανθρωπότητα από τεράστια κύματα και σεισμούς μεγέθους 11 Ρίχτερ όπου θα ήταν φονικά για όλη την Γη!!!!

Μια άλλη θεωρία λέει ότι εξωγήινες ορδές θα έκαναν εισβολή στην Γη και θα μας εξολόθρευαν όλους για να κατακτήσουν την Γη για δικιά τους διαβίωση!!!!

Μια άλλη θεωρία έλεγε ότι ο Ήλιος εκείνη την ημερομηνία μετά από μια τεράστια ηλιακή καταιγίδα θα έκαιγε την Γη σε σημείο που δεν θα ήταν βιώσιμη σε κανέναν!!!!

Και άλλες πολλές θεωρίες καταστροφολογιών όπου αγγίζουν την φαντασία με όλη την χροιά της!!!!

Όπως βλέπετε είμαστε όλοι ζωντανοί!!!! Και η Γης ανέπαφη!!!! Γιατί όμως αυτή η καταστροφολογία;

Όλα αυτά ξεκίνησαν από διάφορες μασονικές θεωρίες οι οποίες είχαν και έχουν τα συμφέροντα τους αλλά και τα σχέδια τους!!!! Βέβαια το όλο θέμα της υπόθεσης δεν ήταν αν θα καταστραφεί η Γης ή όχι αλλά το αν πόσοι άνθρωποι θα το πίστευαν  με όποια θεωρία και να τους το σέρβιραν!!!! Η αλήθεια δυστυχώς είναι πολύ ποιο επικίνδυνη η οποία με την ημερομηνία αυτή 21/12/2012 οριστικοποιείται η << Νέα Τάξη Πραγμάτων >> όπου είναι και το μέγιστο σχέδιο των Ιλλουμινάτοι!!!! Τι λέω!;! Λοιπόν ας πάρουμε σιγά σιγά το θέμα για να το καταλάβετε:

Για όλα τα οποία έχουν γίνει μέχρι σήμερα δεν είναι τίποτα άλλο από την περίφημη αδελφότητας των Ιλλουμινάτοι << Κρανία και κόκαλα >> μα και για αυτά που θα προκύψουν τα οποία και θα είναι τα πιο σοβαρά μιας και ίδρυσαν την  << Νέα Τάξη Πραγμάτων >>!!!!

Θα μου πείτε μα τι λες ρε φίλε έχεις τρελαθεί!;!

Αν είχα ξεφύγει εγώ και η ομάδα μου θα είχαμε γράψει και εμείς κάποιες καταστροφολογίες από όλες αυτές που προανέφερα!!!! Γιατί δεν ψάχνετε λοιπόν όλους αυτούς που κατά καιρούς έγραφαν σε περιοδικά αλλά και τους άλλους που έβγαιναν στην τηλεόραση να τους ρωτήσετε το τι έγινε και δεν καταστράφηκε ο κόσμος μας… .θα τους βρείτε άραγε ; Η επικοινωνήστε με τις ιστοσελίδες που έγραφαν για όλα αυτά να δείτε τι θα σας πουν….

Το αν θα έρθει το τέλος του κόσμου αυτό είναι σίγουρο μα όχι τώρα, το αν θα καταστραφεί η ανθρωπότητα αυτό είναι σίγουρο, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ξέρουμε το πότε. Το πώς θα καταστραφούμε είναι εύκολο κανείς να το σκεφτεί…. μα από έναν Θερμοπυρηνικό πόλεμο που θα ξεσπάσει στην Γη πράγμα που έχει γίνει και στο παρελθόν όχι μονάχα μια φορά. Αυτό το οποίο σας λέω δεν έχετε παρά να διαβάσετε το άρθρο μου << Πυρηνικοί Πόλεμοι στην Αρχαιότητα >>!!!!

Αυτό είναι το πρώτο δυνατό σενάριο  το δεύτερο είναι από επιδημίες!!!! Η από τεχνητές ή από φυσικές το οποίο και αν γίνει κάτι τέτοιο θα εξαλείψει για τα καλά το ανθρώπινο γένος!!!!

Η αδελφότητα των Skulls and Bones  ( Κρανία και κόκαλα )δημιουργήθηκε το 1832 από δύο μέλη της αδελφότητας ΦBΚ ( PHI BETA KAPPA) του Πανεπιστημίου William and Mary.

Το Πανεπιστήμιο William and Mary (μετέπειτα Yale) είναι το δεύτερο σε ηλικία ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Αμερική, ιδρύθηκε λίγα χρόνια μετά το πανεπιστήμιου του Harvard, η συγκεκριμένη αδελφότητα (ΦΒΚ) είναι μια από τις παλαιότερες της Αμερικής μιας και ιδρύθηκε το 1776 και η πρώτη αδελφότητα που χρησιμοποίησε Ελληνικά γράμματα για όνομα, η ιστορία της είναι εξίσου μακριά και μυστική με των skulls&bones .

Το 1832 λοιπόν οι William Huntington Russell και Alphonso Taft και οι δύο μέλη οικογενειών με τεράστια πολιτική δύναμη στην Αμερική ιδρύουν στο Πανεπιστήμιο του Yale (Γέηλ) στο New Haven Connecticut την μυστική αδελφότητα των Skulls&Bones.

Την ακριβώς επόμενη χρονιά το 1832-1833 μπαίνει στην αδελφότητα η πρώτη «φουρνιά» μελών, κάθε χρόνο μπαίνουν στους Skulls&Bones 15 άτομα που βρίσκονται στο τελευταίο χρόνο των σπουδών τους.

Τα μέλη της αδελφότητας ήτανε αποκλειστικά άντρες μέχρι το 1992 όπου και εισχώρησε στην αδελφότητα η πρώτη γυναίκα.

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τους Skulls μερικά από αυτά έχουν αποδειχτεί με κάποιο τρόπο και άλλα, τα περισσότερα από αυτά είναι απλά «φήμες» και «θεωρίες συνομωσίας».

1

Οι ποιο πολλοί πιστεύουν ότι τα μέλη της αδελφότητας κρατάνε μυστική την ταυτότητα τους, κάτι το οποίο δεν είναι σωστό. Κάθε χρόνο εγγράφονται στα χρονικά του Πανεπιστήμιου του Yale τα ονόματα των μελών των Skulls&Bones.

Μια προσεχτική μελέτη των ποιών υπήρξαν μέλη της συγκεκριμένης αδελφότητας θα μας δείξει ένα πλήθος ατόμων που έλαβαν σημαντικό ρόλο στο πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό γίγνεσθαι της Αμερικής με ποιο σημαντικά ονόματα αυτά των Προέδρων της Αμερικής George W. Bush, George H. W. Bush και WilliamHoward Taft όπως επίσης μέλος των Skulls ήτανε και ο γερουσιαστής John F. Kerry πρόεδρος των Δημοκρατικών και αντίπαλος του Bush στις προεδρικές εκλογές του 2004. Η λίστα βέβαια συνεχίζει με πολλούς γερουσιαστές, δικαστές , δημοσιογράφους, σημαντικά πρόσωπα των Αμερικάνικων Μυστικών Υπηρεσιών και πάει λέγοντας ( δηλαδή η αφρόκρεμα των Δρακονιανών όπου βρίσκονται στην επιφάνεια ).

Οι απέξω αποκαλούν τα μέλη της Αδελφότητας “Bonesmen” (Οστά – άνθρωποι) ενώ μεταξύ τους αναφέρονται ως “Knights” (Ιππότες) και αποκαλούν τους μη μυημένους στην αδελφότητα “Barbarians” (Βάρβαρους).

O περιβόητος Τύμβος είναι το κτίριο των Skulls μέσα στο χώρο του Γέηλ. Εκεί μέσα τα μέλη της αδελφότητας περνάνε τις περισσότερες ώρες τους.

Συναντιούνται συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας και γευματίζουν όλοι μαζί, δοκιμάζοντας υπέροχα φαγητά και τα καλύτερα και ακριβά κρασιά ( καταλάβατε τι τρώνε ). Μια φήμη λέει ότι το ασημένιο σερβίτσιο στο οποίο τρώνε, άνηκε στον Χίτλερ ( βρε τα παλικάρια …θούλη, μαύροι ιππότες, εταιρία Βριλ, Δρακονιανοί, Γκρίζοι, Δέρος και πάει λέγοντας ).

Επίσης σε όλα τα ρολόγια μέσα στον << Τύμβο >> πάνε 5 λεπτά μπροστά από την << εξωτερική >> ώρα, για να δώσουν στα μέλη την ιδέα ότι αυτοί είναι διαφορετικοί και μπροστά από τον υπόλοιπο κόσμο , αυτό όμως γίνεται για να μπορέσουν να αλλάξουν μορφή για να είναι όλοι της ίδιας φάρας μούρη εκεί μέσα.

Κυκλοφορούν επίσης φήμες, ότι μέσα στο τύμβο βρίσκονται τα οστά και το κρανίο του γνωστού αρχηγού των Ινδιάνων Τζερόνιμο που κλαπήκανε από τον τάφο του, κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ( Αυτό το έκαναν γιατί οι Απάτσι είχαν αφανίσει πολλούς Δρακονιανούς και για να ατιμώσουν την φυλή του σαν τελευταίος αρχηγός το πήραν και το ουρούν και το αφοδεύουν συνεχώς ).

Κανείς δεν γνωρίζει από που προέρχεται η ονομασία Skulls&Bones, το σήμα τους απεικονίζει ένα κρανίο και από κάτω 2 οστά σταυρωτά, θυμίζοντας έντονα τις πειρατικές σημαίες που έχουμε δει στις ταινίες, λίγοι όμως γνωρίζουν ότι τα πειρατικά ειδικά τα πρώτα υπό αυτήν την σημαία ήταν υπό την επιρροή των Δρακονιανών και ειδικότερα κάτω από τον βασιλικό οίκο της Αγγλίας ). Από κάτω αναγράφετε επίσης το νούμερο 322, ο λόγος ύπαρξης του αριθμού 322 είναι άγνωστος, αλλά πολλοί λένε πως οι Skulls and Bones είναι η μασονική στοά 322. Σε αυτό δεν συμφωνώ αλλά δεν θα αναφέρω αυτήν την στιγμή τι σημαίνει το νούμερο αυτό……

Δεν είναι λίγοι που θεωρούν τους Skulls μασονική στοά μιας και οι ιεροτελεστίες τους, είναι σχετικά όμοιες με αυτές των ελευθεροτεκτόνων ( καμία σχέση ).

Η οργάνωση << Κρανία και Οστά >> αποτελεί πράγματι μια πολύ επικίνδυνη οργάνωση η οποία έχει ένα και μοναδικό στόχο. Την παγκόσμια κυριαρχία του πλανήτη. Η αδελφότητα του θανάτου πρέπει να κυβερνήσει τον πλανήτη. Η οργάνωση έχει καταφέρει στα 180 χρόνια ζωής της να ελέγχει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα πράγματα στις ΗΠΑ. Για τον λόγο αυτό έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ερευνητές όπως π.χ. ο Texxe Mars σαν η αόρατη υπερκυβέρνηση των ΗΠΑ. Πραγματικά τα πλοκάμια της και τα μέλη της έχουν απλωθεί παντού και κυρίως μέσα στο Κογκρέσο, την CIA και τον Λευκό Οίκο. Όσοι έχουν περάσει μέσα από τον << τύμβο >> προωθούνται και ανέρχονται ταχύτατα στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ. Όπως ανέφερα και στο πρώτο μου άρθρο ο πρώην πλανητάρχης και υπεύθυνος για το αιματοκύλισμα σε Ιράκ και Αφγανιστάν ο George Bush ο νεότερος ανήκει στους << σκελετάνθρωπους >> * έχουν προτιμήσει αυτήν την ονομασία λόγο ότι το παρουσιαστικό των Δρακονιανών ο ενδοσκελετός τους φαίνεται έντονα στο δέρμα πάνω ). Ο πολιτικός του αντίπαλος John Keri το ίδιο. Σημειώστε δε ότι οι δύο αυτοί υποψήφιοι πρόεδροι των ΗΠΑ ήταν σε << αντίπαλες >> πολιτικές παρατάξεις την ίδια ακριβώς χρονική περίοδο.

Όπως καταλάβατε είτε το ένα κόμμα κέρδιζε στην ψηφοφορία είτε το άλλο, πρόεδρος των ΗΠΑ θα ήταν μέλος τους. Είτε κορώνα, είτε γράμματα, λοιπόν, κερδισμένοι οι << σκελετάνθρωποι >>. Υπάρχουν δεκάδες ονόματα πολιτικών που ανήκαν στην αδελφότητα του θανάτου και ανήλθαν ταχύτατα σε διοικητικά πόστα. Τα ονόματά τους πέρα απ’ όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από ερευνητές και δημοσιογράφους μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να τα βρει στους καταλόγους των αποφοίτων του YALE, και στα αρχεία που διατηρεί η οργάνωση.

Αν αυτό, όμως, νομίζετε ότι είναι τόσο εύκολο, γελιέστε. Το αρχείο των << σκελετάνθρωπων >> διατηρείται αποκλειστικά μέσα στον << τύμβο >> τους και η είσοδος εκεί θα πρέπει να θεωρείται θαύμα. Εξάλλου στους σχεδόν  δύο αιώνες ύπαρξης της οργάνωσης παραβιάστηκε μόνο μια φορά. Από τα αρχεία δε του Πανεπιστημίου που αφορούν την οργάνωση πολλά από αυτά κατά κάποιο περίεργο τρόπο έχουν καταστραφεί και η ανεύρεση  στοιχείων φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη. Κάποια άλλα ονόματα γνωστών μελών της οργάνωσης είναι αυτά του William Harriman, του Alfonso Taft και του D. Rockfeller.

Γιατί << κρανία και οστά >> όμως; Απαντώ: Η οργάνωση καθώς το όνομά της φανερώνει, ασχολείται με νεκρολατρικές τελετές. Νεκρόφιλοι με λίγα λόγια. Μα είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια φρικιαστικά πράγματα θα αναρωτηθεί κάποιος; Βεβαίως και συμβαίνουν. Όλοι αυτοί οι διεστραμμένοι νόες που βλέπουμε να διατάσσουν βανδαλισμούς και πολέμους με χιλιάδες θύματα, για να κάνουν όλα αυτά τα πράγματα πρώτα θα πρέπει να έχουν κάνει στην ζωή τους άλλα πιο ακραία πράγματα. Όταν έχεις ανοίξει τάφους, όταν έχεις φιλήσει κρανία και όταν έχεις ξαπλώσει δίπλα σε σκελετούς όπως συμβαίνει στις τελετές μύησης, τότε είσαι πλέον έτοιμος να κάνεις και το μεγαλύτερο κακό. Πλέον δεν είσαι κοινός άνθρωπος, πλέον είσαι << σκελετάνθρωπος >> Δρακονιανός Σαυρήτης.

Όσον αφορά  τα στοιχεία με κάποιες από τις ενέργειες που αποδίδονται στην οργάνωση οφείλω να προσθέσω κάποια στοιχεία για τους ενδιαφερόμενους.

– Η μεγάλη μασονική στοά Ρ2 της Ιταλίας είναι υπεύθυνη για δεκάδες δολοφονίες ανθρώπων που ήξεραν πολλά και έπρεπε να βγουν από την μέση. Η στοά Ρ2 αποδείχθηκε ότι χρηματοδοτείτο με μυστικά κονδύλια από την CIA. Οι μασόνοι της Ρ2 έλεγχαν σε μεγάλο βαθμό την πολιτική ζωή στην Ιταλία για έναν σχεδόν αιώνα. Άνθρωποι της στοάς ήταν μπλεγμένοι σε όλο τον κρατικό μηχανισμό και προκαλούσαν συνεχώς σκάνδαλα και αναταραχές. Η οργάνωση << κρανία και οστά >> είναι αυτή που έστελνε τα μυθώδη ποσά στην Ιταλία και πολλά ταξίδια << σκελετάνθρωπων >> από τις ΗΠΑ στην Ιταλία πραγματοποιούνταν για χρόνια καθώς και το αντίστροφο. Η οργάνωση << Κρανίο και οστά >> στις ΗΠΑ  σχεδίαζε και η στοά Ρ2 εκτελούσε.

– Όσον αφορά τη βύθιση του υπερωκεανίου LOUSITANIA το 1915 που υπήρξε η αφορμή για την είσοδο των ΗΠΑ στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά. Ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος ξέσπασε το 1914 και κάποια σκοτεινά μυαλά έπρεπε να ωθήσουν τις ΗΠΑ στον πόλεμο αυτό για να γείρει η πλάστιγγα προς την μεριά των συμμάχων. Το LOUSITANIA πραγματοποιούσε κρουαζιέρα στις θάλασσες της Βόρειας Αγγλίας παρά τον κίνδυνο καταμεσής του πολέμου. Το υπερωκεάνιο βυθίστηκε από τορπίλες υποβρυχίου και όλοι σχεδόν οι επιβάτες του πνίγηκαν, 1.195 περίπου άνθρωποι.

Μέχρι σήμερα όλοι γνωρίζουν ότι το πλοίο βυθίστηκε από γερμανικό υποβρύχιο που χτύπησε έναν συμμαχικό στόχο. Τα ανεπίσημα στοιχεία, όμως, άλλα δείχνουν. Στο πλοίο επέβαινε και ένας << σκελετάνθρωπος >> ο Άλφρεντ Βάντερμπιλτ ο οποίος έλαβε ένα πολύ μυστήριο γράμμα πριν ταξιδέψει, που έγραφε << ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟ LOUSITANIA, ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ >>. Αφήνω τους αναγνώστες να κάνουν τους δικούς τους συνειρμούς σκέψεων και θα προσθέσω μόνο ότι ακόμα και ένα μέλος του μπορεί να βγει από την μέση μπροστά στον σκοπό, ο οποίος στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η βύθιση του πλοίου.

– Οι ατομικές βόμβες σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι με τα χιλιάδες θύματα και τις ανυπολόγιστες συνέπειες υποκινήθηκαν από την οργάνωση << Κρανία και Οστά >>. Υπεύθυνος του απάνθρωπου αυτού εγκλήματος ο Χένρι Στίμσον, υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ το 1945 στην κυβέρνηση του Ρούσβελτ και μέλος της οργάνωσης. Είναι αυτός ο οποίος έλαβε την απόφαση για το μεγαλύτερο πυρηνικό ολοκαύτωμα που έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα ο πλανήτης. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου του ΥALE το 1888 που στρατολογήθηκε από την αδελφότητα του θανάτου κατά τα χρόνια της φοίτησής του. Πίσω από το απάνθρωπο και συγκλονιστικό γεγονός η οργάνωση << Κρανία και Οστά >>.

– Όσον αφορά τις δολοφονίες πολιτικών στις ΗΠΑ όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι μέλη της οργάνωσης ήταν αυτοί που δολοφόνησαν του John Kennedi το 1963.
Επίσης να τονιστεί ότι οι σκελετοί και τα κρανία που υπάρχουν μέσα στο κτίριο τους προέρχονται από τις επιδρομές των μελών τους σε νεκροταφεία. Από ότι φαίνεται, όμως τους απασχολούν ιδιαίτερα τα κρανία διασήμων προσωπικοτήτων της ιστορίας. Μέσα στην κυρίως αίθουσα που φέρει τον αριθμό 322 φυλάσσονται προσεκτικά τα κρανία όλων των διασήμων προσωπικοτήτων. Εκεί βρίσκεται το κρανίο του αρχηγού των Ινδιάνων Απάτσι Τζερόνιμο το οποίο άνοιξε τον τάφο του και το έκλεψε το 1918 ο Πρέσκοτ Σέλτον Μπους παππούς του George Bush. Εκεί, επίσης, βρίσκονται τα κρανία του μεξικανού επαναστάτη Πάντσο Βίλα καθώς και του δικτάτορα του Παναμά Ομάρ Τορίχος. Τα κρανία αυτά όπως και άλλων διασήμων προσώπων της ιστορίας φυλάσσονται σαν κόρη οφθαλμού και αποτελούν το καύχημα της οργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μελετήστε το εξαιρετικό βιβλίο του Andreas Vοn Retyi  Skull and Bones – Η αδελφότητα του Θανάτου Εκδόσεις Ήρα.

Μέχρι την επόμενη φορά σκεφτείτε και ψάξτε γιατί όλες αυτές οι παραπληροφορήσεις για καταστροφές του κόσμου. Δεν είναι η μοναδική υπήρξαν και άλλες πριν από αυτή και θα υπάρξουν και άλλες μετά από αυτή…… πήρατε μια γεύση το γιατί, όπως έχω ξαναπεί μόλις πέσει η Συρία τότε σιγά σιγά μέχρι και το 2018 θα δούμε πάρα πολλά !!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά να έχετε όλοι μια καλή χρονιά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


10 σκέψεις στο “21/12/2012 ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ!;!

  1. Ilias G!!!!

    ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!;!

    ΛΟΙΠΟΝ!!!! ΑΝ ΤΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΟΜΗ!!!! ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ!!!!

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΡΕΑΤΟΣ!!!! ΟΣΟΙ ΤΡΩΝΕ ΜΟΝΟ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ. ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΤΟΝΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΜΥΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΔΝΕΥ ΤΟ 2002 ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ!!!! ΕΙΠΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΩΝ ΚΡΕΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ…….( ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ!!;!! ).

    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ Η ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.. ..ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ!!!!

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΑ ΜΑΥΡΑ!!!! ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙ!!!! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ Η ΜΙΚΡΗΣ!!!! ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!! ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!;! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Η ΜΙΑ ΟΞΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ…….!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ….

    ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΕΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!!!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ…!!!!!

  2. Έχω την πεποίθηση πως κάτι αργά ή γρήγορα θα συμβεί, πιο πολύ από διαίσθηση παρά από τις γενικότερες πληροφορίες που λαμβάνω καθημερινά.
    Επίσης έχω την ατυχία πρωτίστος και την “τύχη” να ανήκω στην κατηγορία των μαρκαρισμένων “ανθρώπων – ζώων” του πλανήτη μας.
    Είναι κάτι που αναφέρω πρώτη φορά δημόσια, μιας και όταν ζήτησα βοήθεια από γνωστό δημοσιογράφο, για το πως θα το αφαιρέσω μιας και το νοσοκομείο που πήγα μου είπε πως δεν είναι απαραίτητη η επέμβαση (σε ηλικία 11 χρόνων τότε), δεν μου απάντησε ποτέ.

    Τελικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να “μαρκαριστώ” ενώ θυμάμαι αμυδρά εκείνα τα βράδια τυρρανίας μου.
    Ο πατέρας μου μου είπε πως μπορεί να ήταν ένα κομμάτι ξύλο, αλλά δεν θυμάμαι ποτέ να πέρασα τέτοιο επώδυνο ατύχημα και να μην δώσαν σημασία οι γονείς μου.
    Βασικά αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που θέλησα να συνδεθώ με τη σελίδα σας και να με συγχωρέσετε για το off topic.
    Το μαρκάρισμα βρίσκεται στο δεξί μου χέρι, μεταξύ αντίχειρα/δείκτη, στο μαλακό σημείο του χεριού και για να με ενοχλήση κάποιος θα πρέπει να ξέρει που θα το πιέσει..πραγματικά σαν να μην υπάρχει αυτό το αντικείμενο του 1 ολόκληρου εκατοστού σχεδόν.
    Υπάρχει μάλιστα και μια μικρή ουλή που δέχνει ξεκάθαρα το σημείο εσόδου στο δέρμα, μακριά από κόκαλα, νεύρα και μυς του χεριού μου.

    Τέλος και για να μη σας κουράζω, μέρα με τη μέρα χρόνια τώρα, “υποφέρω” από ένα περίεργο συναίσθημα, σχεδόν κάθε βράδυ, από τότε που για 15 ολόκληρα χρόνια δούλευα στα βουνά μέχρι σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια μετά ΠΡΕΠΕΙ να βγαίνω κάπου ψηλά, ή στο ύπαιθρο, και να κοιτάω ένα συγκεκριμένο αστέρι ή τις Πλειάδες που τις ψάχνω επίμονα, αλλιώς πηγαίνω σπίτι νιώθωντας ένα μεγάλο κενό.

    Δεν κρύβομαι. Το όνομά μου είναι πραγματικό, το G αποτελεί το αρχικό του επίθετού μου και το mail μου είναι πραγματικό, αν κάποιος μπορεί να μου δώσει έστω μια απάντηση ας επικοινωνήσει μαζί μου.

    Τέλος και για να μη σας κουράζω με τη μακρυγορία μου, να δηλώσω πως είμαι εκ προγόνων φανατικός κυνηγός, με δυσκολεύει αφάνταστα το να μη φάω κρέας μια φορά την ημέρα και εγώ και αδερφός μου και ο πατέρας μου και έχουμε και οι τρείς μεγάλη δυσκολία στο να καταναλώνουμε κάτι που δεν το περιλαμβάνει.

    Δεν ξέρω πόσο βαηθάνε όσα σας έγραψα, δεν ξέρω κατά πόσο θα τα πιστέψετε….λυπάμαι που δεν μπορώ να μιλήσω με έναν άνθρωπο και να με καταλάβει
    Νιώθω ότι έχω τεράστια δύναμη μέσα μου και δυστηχώς νιώθω πως σύντομα θα κλειθώ να κάνω κάτι για το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο προετοιμασμένος είμαι.

    Έρχονται μαύρα χρόνια, αυτό είναι το σίγουρο, αλλά αισθάνομαι πως θα νικήσουμε οπότε συνάνθρωποι μη φοβάστε τίποτα, έτσι κι αλλιώς η ζωή δεν τελειώνει εδώ…… ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

  3. Γεια σου Saman Lycan.
    Ενδιαφέρον το άρθρο σου για την οργάνωση “κρανίο και οστά”.Βέβαια το καλό το κράτησες για το τέλος! Σχετικά με την Συρία και το 2018 θα σε παρακαλούσα να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος (αν αναφέρεις κάποιο άρθρο σου που μου έχει διαφύγει).

Αφήστε μια απάντηση