AΔΥΝΑΤΟ!!!! ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!;!

ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

AΔΥΝΑΤΟ!!!! ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!;!

Όταν πρώτο αντίκρισα αυτήν την εικόνα έμεινα πολύ ώρα σκεπτικός με το να με βασανίζει το αν πρόκειτε για φορητό υπολογιστή ή όχι!!!! Όλα όμως δείχνουν από την στάση ότι πρόκειτε!!!! Θυμάμαι τον SAMAN LYCAN που μου έλεγε :

<< Δεν μπορείς να φανταστείς τι είχαν στην αρχαιότητα!!!! Πολλά από αυτά είναι σήμερα μπροστά μας και τα αντιγράφουμε εμείς σήμερα!!!! Δυστυχώς όμως που δεν τα αντιγράφουμε εμείς από τους αρχαίους μας προγόνους μα οι ξένοι από αυτούς!!!! Και αυτό γιατί φταίει η κάθε κυβέρνηση που πέρασε από την χώρα μας αγνοώντας για αυτά…. >>.

Πόσο δίκιο είχε…. Το κομμάτι αυτό του πεντελικού μαρμάρου χρονολογείται στο περίπου στο 100 π.Χ.. η συγκεκριμένη παράσταση βρίσκεται στο μουσείο GETTYVILLA της Καλιφόρνιας και κάποιες κακές << γλώσσες >> λένε ότι όχι μόνο ανακάλυψαν τον υπολογιστή από τους αρχαίους Έλληνες αλλά και άλλα πολλά πράγματα ειδικά στρατιωτικής φύσεως. Δείτε στις παρακάτω εικόνες τις θήρες USB!!

1

Στην περιγραφή του απεικονίζει ως η ταφόπλακα μιας γυναίκας μαζί με το σκλάβο παιδί-συνοδό της λένε οι Αμερικανοί….

3

Το αντικείμενο μοιάζει ακριβώς με τους φορητούς υπολογιστές που χρησιμοποιούνται σήμερα, χρησιμοποιώντας μια οθόνη ή και την πρόσβαση σε κουμπιά στο πάνω μέρος του.

2

Θα μπορούσε αυτό να είναι μία απόδειξη ότι οι αρχαίοι Έλληνες είχαν πρόσβαση σε μία παρόμοια τεχνολογία που χρησιμοποιούμε σήμερα!;!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=23K3d367thA[/youtube]

Αν δεν είχαν ανακαλυφθεί οι φορητοί υπολογιστές δεν θα δίναμε καμία σημασία σε αυτήν την παράσταση…. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


12 σκέψεις στο “AΔΥΝΑΤΟ!!!! ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!;!

  1. ΒΕΒΑΙΟΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗ ΕΝΑ ΚΑΤΟΠΤΡΟ Η ΜΙΑ ΚΕΡΙΝΗ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΗ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ !!!!

 1. ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑΜΕ…ΛΥΚΑΩΝΕΣ, ΕΓΩΓΗΝΟΙ, ΜΕΣΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΜΕΝΟ…ΛΑΠΤΟΠ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ?????? ΚΑΙ ΜΕ ΘΥΡΕΣ USB??? ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΦΟΡΤΙΖΑΝ ΤΑ ΛΑΠΤΟΠ?? ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΠΡΙΖΕΣ???? ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ WI-FI??? ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΑΤΕ ΜΕ ΛΑΠΤΟΠ…ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ..ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ..

  1. Braveheart!!!!

   ΧΜΜΜΜ!!!! ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΑΙΣΧΗΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!

   ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΔΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!;! ΠΟΛΛΕΣ!!!! ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΡΕΙΟ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΙΕΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΟΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΡΟΜΠΟΤ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΚΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!!! ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!!! ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΡΟΜΠΟΤ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ!!! ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΩΝΟΙ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΤΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ …… ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ Η ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΑΧΑΛΙΝΟΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  2. BRAVEHEART ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΙΘΑΡΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΞΟ ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ. ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Π.Χ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, ΑΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΠΡΙΖΑΣ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ WI-FI ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟ WI-FI ΟΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΜΗΡΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΑΛΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΕΣΜΩΤΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΗ ΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ. ΔΕΣ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Αφήστε μια απάντηση