ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΓΚΡΙΖΟΙ!!!! ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΓΚΡΙΖΟΙ!!!! ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!!

 

SAMANLYCAN

Θα ξεκινήσω με κάτι το οποίο για πολλούς θα είναι απίστευτα αυτά που θα διαβάσετε μα αυτοί που ξέρουν γνωρίζουν ότι είναι η ωμή αλήθεια!!!!

Σε κάποιους κύκλους άγνωστους σε πολλούς ανθρώπους ονόματι  << Δράκονο-παν-σπερμία >> ( Dracono-pan-spermia ) ακούγονται πράγματα τα οποία πρέπει  να πάρουμε στα σοβαρά!!!!  Η μυστικότατη ομάδα << Δράκονο-παν-σπερμία >> είναι μια μυστική ομάδα η οποία αποτελείτε μόνο από Δρακονιανούς και είναι μια βαθμίδα κάτω από τα Μαύρα Ιεράτεια η αμέσως επόμενη η << Μυστική Λέσχη Ιάσωνας >> παρόλο που έχει Ελληνική ονομασία δυστυχώς έχει να κάνει με τους Ιλλουμινάτοι και την Μασονία χωρίς κανέναν Έλληνα να την στηρίζει μέχρι στιγμής!!!!

Θα σας πω λοιπόν τι λέει αυτή η μυστική  ομάδα ονόματι << Δράκονο-παν-σπερμία >> όπου αυτήν την στιγμή είναι από τις ποιο μυστικές ομάδες της γης!!!! Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη επιρροή στην τελευταία ομάδα που προανέφερα και αυτή με την σειρά της σε πολλές άλλες αλλά και σε πολλές θρησκείες όπως και τον Χριστιανισμό, ας δούμε λοιπόν τι λέει oαρχηγός της ομάδας αυτής!!!! Το ποιος είναι ή το όνομα του δεν θα το αναφέρω διότι μπαίνω σε πολύ βαθιά νερά!!!!

<< Εμείς οι γνήσιοι Δρακονιανοί είμαστε πραγματικά πρόθυμοι να μεταδώσουμε την Δρακονιανή σπορά μας με κάθε τρόπο στην Γη όπως κάναμε και σε άλλους πλανήτες! Αυτό θα γίνει σύντομα όταν ο Μέγα Δρακόντειος Δάσκαλος Γενετιστής όπου και είναι ο υπαίτιος ως Ηλιακός Δημιουργός του ηλιακού μας συστήματος  εισέλθει στην Γη. Όταν έρθει από τα κρυμμένα αστρόπλοια μας στην γη τότε θα υπάρχει μια διαφορετική  στάση προς την κατανόηση όλων των πραμάτων από όσα έχει κάνει η ανθρωπότητα. Το πραγματικό πιστεύω  ως τον βαθύτερο μυστικό πυρήνα  κάτω από τον θρησκευτικό σύστημα των πεποιθήσεων μας βρίσκεται στις μυθολογικές διδασκαλίες όλης της ανθρωπότητας , όπου οι άνθρωποι προσπαθούν μέσω επιστημονικών ερευνών να αποδείξουν ότι υπάρχουμε στα αλήθεια! Αυτό γιατί το ανθρώπινο είδος  είναι πρόγονοι των Στελλαρινών όπου και είχαμε ιδρύσει προτού έρθουμε σε αυτήν την γωνιά του ηλιακού συστήματος.

Εμείς οι Δρακονιανοί  είμαστε το αρχέτυπο των Δρακόντιων Σαυρητών όπου ήρθαν πριν εκατοντάδες χιλιάδες αιώνες στην γη. Στους ανθρώπους είμαστε γνωστοί από την αρχαιότητα και πολλοί από εμάς είχαν γίνει θεότητες αλλά και βασιλείς των ανθρώπων. Σε αυτόν τον αιώνα που οι άνθρωποι ονομάζουν 21ο  η ενέργεια του γαλαξία είναι ενεργητική προς το δικό μας συμφέρον έχοντας έναν απρόσμενο σύμμαχο από πλευράς ανθρώπων! Ότι δεν πιστεύουν την ύπαρξη μας! Αυτό θα βοηθήσει την εξέλιξη σε πολλά επίπεδα. Αν και κάποιοι μεμονωμένοι άνθρωποι βοηθούμενοι από τους Νιρλάμ ( Λευκά Ιεράτεια ) με το να ερευνούν για εμάς μέσω Περιοδικής Καθοδηγουμένης Παρέμβασης δεν καταφέρνουν να πείσουν τους υπόλοιπους ανθρώπους για την ύπαρξη μας. Είναι γνωστό σε όλους σας ότι είμαστε από τα ποιο αρχαία είδη στον γαλαξία αυτό, και θα πρέπει και πάλι να πάρουμε το πάνω χέρι με κάθε τρόπο. Μέχρι τώρα όλα πάνε πολύ καλά και η τροφή μας ( κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ). Θα πρέπει να αρχίσουμε μετά την κατάκτηση της γης μέσο των αντιπροσώπων μας ( Νέα Τάξη Πραμάτων ) την συγκομιδή της τροφής μας! Αν και οι άνθρωποι έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη σε όλη την εξέλιξη τα τελευταία 33.000 χρόνια μα και στην εποπτεία των διαδικασιών στην εξελικτική ανάπτυξη θα πρέπει να μειωθούν κατά πολύ και πάλι όσο σκληρό και να μας φαίνεται ξεκινώντας την συγκομιδή μέσω πολέμων! Οπότε αυτοί που θα μείνουν θα πρέπει και πάλι να πιστέψουν σε κάποιους θεούς όπου και πάλι θα εφεύρουμε χωρίς δυσκολία αλλά και χωρίς κάποιες από τις ήττες που είχαμε από τις θεότητες των Λιλίων ( Δωδεκάθεων )!

Στο νεφέλωμα Εθανάσρι και Κορζόν! Κάλεσα το συμβούλιο των Πρεσβυτέρων, τους Φύλακες της χαμένης Σοφίας όλων των εποχών. Βρίσκομαι στην θεία ευθυγράμμιση με τις υπέρ ενσαρκωτικές επεκτάσεις σε όλο το μήκος του συνεχές γραμμικού χρονοδιαγράμματος σε αυτόν τον κόσμο μα και σε πολλαπλά αστρικά συστήματα! Φτάνοντας συνειδησιακά και τηλεπαθητικά είμαι ένα με την θεία εμπνευστής των Παλαιών Δρακόντιων, μέσω των εσωτερικών παιδιών της ψυχής μου! Πρόκειτε για εξατομικευμένη διαδικασία ανάπτυξης γυρνώ από την ύπαρξη μου με συναίσθηση  όπως αισθήματα της ζεστασιάς … τους εξηγώ τις προθέσεις μου! Ζήτησα να ευλογηθούν οι νέοι οι Ιλλουμινάτοι της Γης από τα Δρακονιανά επίπεδα των θρησκειών.

 

Πήρα απάντηση στο αίτημα μου!

<< Εμείς οι Παλαιοί Δρακόντειοι της Ανδρομέδα -Ορίων- Δρακόντεια Συμμαχία θα υποστηρίξουμε τον αγώνα σας! Εδόθει εντολή στον Μέγα Δρακονιανό να εισέλθει από τα κρυμμένα αστρόπλοια εις την γη μετά την γήινη ημερομηνία 3/3/2020! Είτε είστε πρόθυμοι να το αναγνωρίσετε αυτό είτε όχι πρόκειτε για ένα αναπόσπαστο κομμάτι της απόφασης μας! >>

Μέσω εμού η μετάδοση αυτή έγινε από τον << Άλφα Ντρακόνις >> όπου είναι 37 εκατομμύρια μίλια φωτός μακριά των δικών μας αστέρων! Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο! Εμείς οι Δρακονιανοί της γης δεν γίνεται να είμαστε σεβαστοί από όλα τα άλλα είδη της γης αλλά και αυτού του γαλαξία. Οι κύριοι εχθροί μας διαμένουν ως έχουν, Ξωτικά και Λυκάωνες! Είναι η κύρια προτεραιότητα μας αλλά και ως πολιτιστική κληρονομιά μας να μην συμμαχήσουν ποτέ ξανά αυτά τα δυο είδη! Οι άλλοι είναι αδύναμοι! Τώρα όσο για την τροφή μας τους ανθρώπους υπάρχουν Δρακονιανοί όπου τους λυπούνται και δεν θέλουν να τους βλέπουν ως τροφή! Τους κατανοώ μα θα πρέπει να ξέρουν ότι οι άνθρωποι υπάρχουν για να λειτουργούν  ως κατά μήκος πολλών λειτουργικών παραμέτρων!

Υπάρχουν πυρήνες ενημέρωσης από Ξωτικά και Λυκάωνες όπου ενημερώνουν τους ανθρώπους με τον τρόπο τους. Ευτυχώς είμαστε τυχεροί που οι άνθρωποι δεν τους πιστεύουν ότι και να λένε παρά μόνο μια μειονότητα όπου κατά έναν περίεργο τρόπο και ίσως από τις γέννες η υπόφυση τους δεν δέχεται το μπλοκάρισμα που υπέστει τότε στην μέγα εναλλαγή στο παρελθόν! Έχουμε διαταγές από τον Μέγα Δρακονιανό όπου ακούει στην ονομασία << ΓΚΕΝΕΓΚ >> να συνεχιστεί το σχέδιο εξόντωσης και υποδούλωσης των ανθρώπων ως έχει και να μην αλλαχτεί τίποτα!

Προτού την επόμενη συνάντηση που θα γίνει το 2016 θα πρέπει να σας πω ότι η καθοδήγηση των ανθρώπων έχει ξεκινήσει υποχρεωτική και μη αμελιταία! Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα Αλοηγκόρ ανδρείκελα πολιτικούς της γης ως ενδιάμεσους για αυτήν την ενέργεια όπως κάνουμε χιλιετηρίδες τώρα!

Είμαστε τυχεροί που ανήκουμε στο είδος των Δρακονιανών βιολογικού συστήματος! Θα πρέπει να μην γίνουμε αντιληπτοί στους ανθρώπους διότι αν γίνει θα χάσουμε πολύτιμη ενέργεια τροφής αλλά και ίσως και θα οδηγηθούμε και προς την αφάνιση μας όπως με την νήσο Πόσρον  ( Ποσειδωνία -Ατλαντίδα ) όπου αναγκαστήκαμε και χάσαμε πολύτιμη πυγη ενέργειας με το να την αφανίσουμε! Οι άνθρωποι δεν μπορούν να διανοηθούν διότι δεν θέλουν ότι υπάρχει είδος ανώτερο από αυτούς, αυτό είναι ότι καλύτερο για εμάς! Αυτά τα οποία υπήρχαν σε πλήρη ολότητα για τους ανθρώπους δεν θα υπάρξει ξανά γιατί έτσι πρέπει να γίνει και να βασιλεύσει το είδος μας! Πρέπει να εξασφαλίσουμε μια ποιο ανεπτυγμένη Παγκόσμια Διοικητική Υπερδομή πάνω στους ανθρώπους όσο βάναυσο και να ακούγετε αυτό! Όσο για τις φατρίες μας όπου εργάζονται ενάντια μας διότι λυπούνται τους ανθρώπους και προσπαθούν απεγνωσμένα να επαναφέρουν τις χαμένες γνώσεις το μόνο που θα καταφέρουν είναι να καούν όπως και στο παρελθόν μαζί με τους ανθρώπους  στην μέγα κάθαρση των υδρογόνων βομβών!! Τα καταφύγια είναι και πάλι έτοιμα στο 80% ανά τον κόσμο και αυτήν την φορά θα έχουμε ποιο πολλούς για να τους χαλιναγωγήσουμε αλλά και να εκθρέψουμε μετά την κάθαρση! Αν είναι αναγκαία να γίνει θα γίνει μην ξεχνάτε ότι δεν είναι η πρώτη φορά η όλη διαδικασία όσο και να μην μας αρέσει!

Σκεφτείτε ότι ο φυσικός κόσμος περιέχει το μοντέλο που θα ακολουθήσει! Στο ανθρώπινο είδος η σοφία αποθηκεύεται εντός του γεννητικού κώδικα γνωστό ως δεοξυριβονουκλεϊκού οξέος! Έτσι το ανθρώπινο είδος αυτήν την φορά με τις γενετικές μετατροπές αλλά και τα RFID ( τσιπάκια που θα τοποθετηθούν σε ανθρώπους υποχρεωτικά ) αλλά και με τα D.D.S.R.L.J.  ( δυστυχώς δεν γνωρίζω τι είναι αυτό ) θα αρχίσουν να νομίζουν ότι θα κατανοούν την πρόσβαση μας και έτσι θα εξυπηρετούν τον βασικό σκοπό μας χωρίς αμφιβολίες και φόβο! Έτσι το τρισδιάστατο αντιληπτικό πλαίσιο των ανθρώπων θα επιτρέψει στο είδος τους να μετατοπίζεται από την ευθυγράμμιση και θα κατακερματίζει της μνήμες τους μέσω της ανθρωπιστικής συλλογικής συνείδησης!! Αυτές οι ενεργοποιήσεις θα γίνουν αντιληπτικές στο ευρύτερο φάσμα των πεδίων τους ειδικά στην συχνότητα δόνησης του εγκεφάλου τους αλλά και στα επίπεδα ευαισθησίας!

<< Ήδη ετοιμάσαμε την διείσδυση σκέψεων τους όπου θα αρχίσει να γίνεται συστηματικά μετά το 2020 με τον ερχομό του Μέγα Δρακόντειου όπου θα τους φυτέψουμε την εξής ιστορία!

Ότι μόλις πριν από πολύ καιρό πήραμε το είδος των ανθρώπων από τους δημιουργούς σας  γιατί υπήρχε  << Μέγας Διαπλανητικός Πόλεμος >> και έπρεπε να σας προστατέψουμε από τον αφανισμό! Αυτό ο πόλεμος κατέστρεψε συστήματα διαβίωσης σε πολλαπλά συστήματα αστέρων σε πολλούς τομείς σε διάφορους γαλαξίες!! Θα τους επιβάλλουμε ότι τους προσφέραμε αυτήν την γωνία του κόσμου για να θεραπεύσουν το κάρμα τους από τις πληγές εκείνου του πολέμου όπου εμείς βέβαια δημιουργήσαμε! >>

Αυτό θα βλέπουν σαν αλήθεια και όχι αυτό που λένε σήμερα οι Καταραμένοι Έλληνες απόγονοι των Πελασγών όπου αυτοί ήταν απευθείας απόγονοι των Ολυμπίων Ανδρομέδιων, που μας ανάγκασαν και ήρθαμε σε αυτό το άθλιο ηλιακό σύστημα! Οι Έλληνες είναι πληγή για εμάς αλλά ήδη σιγά σιγά τους έχουμε βάλει στο χέρι και πρέπει να αφανιστούν ως ενός! Βέβαια το είχαν προβλέψει οι καταραμένοι πρόγονοι τους και κάποιοι από αυτούς έχουν αναμιχθεί με άλλες φυλές ανθρώπων για να μην τους βρίσκουμε! Κάτι όμως ετοιμάζουμε!

Αυτό είναι το κάρμα των δυο διπλών προγονικών κάρμα μας και δεν το αλλάζει κανείς!

Σήμερα η Γαλαξιακή Ομοσπονδία Συστημάτων  βασίζεται κυρίως στα καταραμένα είδη των ανθρωποειδών. Έτσι είναι δύσκολο οι Παλαιοί Δρακόντειοι να έρθουν σε επαφή διάσωσης και κατάκτησης αυτού του άθλιου ηλιακού συστήματος! Μα ο προπομπός όλης αυτής της ενέργειας θα είναι ο Μέγας Δρακονιανός!!

Αυτά είχα να πω στο σεβαστό συμβούλιο, κρίνετε τα λόγια μου σοφά και μην δράτε ως μονάδες μόνο και μόνο για λόγους επιβίωσης! Ο ποια φατρία δεν τηρήσει το πρωτόκολλο θα τιμωρηθεί δια θανάτου!!

Σε όλα αυτά έχουν βάλει το χεράκι τους οι Δρακόντειοι Χολιδοκέφαλοι όπως βλέπετε ας έρθουμε όμως σε κάτι πιο απαλό κατά έναν τρόπο!!!!

Στην πόλη της Puno στο Περού βρίσκεται αυτό το παράξενο και κολοσσιαίο <<κατασκεύασμα >> ( φωτό  κάτω ) το έχουν ονομάσει << Πύλη των θεών >>!!!! Πολλοί είναι οι αρχαιολόγοι και οι ερευνητές που ξέρουν για την παράξενη σήραγγα που υπάρχει εκεί και ένας από αυτός είμαι και γω ( φωτός σήραγγας, σπάνια φωτό )!!!!! Εγώ προσωπικά δεν έχω μπει στην σήραγγα αυτή αν και γνωρίζω που είναι η είσοδο της !!!! Οι φωτογραφίες όπου αναρτώ είναι από τον ερευνητή Αντλέλο Χουένες Ντε Λα Κινδράρο όπου είναι φίλος και ερευνητής της Πύλης του Θεού, έχει ασχοληθεί μόνο με την Πύλη του θεού εδώ και 22 χρόνια!!!! Ο ίδιος μου έχει πει αλλά και γράφει στο βιβλίο του όπου θα κυκλοφορεί το Δεκέμβριο του 2014 με τίτλο << Η Πύλη Των Θεών Είναι Πράγματι Των Θεών; >> ….ότι πολλοί ερευνητές αρχαιολόγοι χάθηκαν, πολλοί ήταν αυτοί που  τρελάθηκαν όταν μπήκαν μέσα στην σήραγγα!!!! Ο επιστήμονας Κατάρ πραγματοποίησε μια σειρά πειραμάτων, χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα μέσα. Μετά από αυτά, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι << η Πύλη των Θεών >> είναι μια παράξενη περιοχη , και είναι είσοδος σε άλλους κόσμους, κόσμους εκτός γης αλλά και στο εσωτερικό της γης !!!! Στην έρευνά του, χρησιμοποίησε ακτινοβολία βήτα, άλφα και γάμα. Επίσης χρησιμοποίησε φιλμ και φωτογραφικό εξοπλισμό, ηλεκτρονικά θερμόμετρα, γεοθερμόμετρα και τα όχι τόσο και γνωστά σε πολλούς φωτόμετρα. Μπορώ να πω ότι για την έρευνα, είχε ένα ολόκληρο επιστημονικό εργαστήριο, το οποίο πίσω από αυτό φαίνεται να το χρηματοδοτούσε η NASA!!!! Τα αποτελέσματα ήταν φανταστικά!!!! Κοντά στην <<Πύλη των Θεών >> αποτυπώθηκαν σε φωτογραφικό φιλμ και στα ηλεκτρονικά μέσα , αντικείμενα σε σχήμα φωτεινών δίσκων, και σφαιρών, σε διάφορα χρώματα!!!! Αλλά το σημαντικό δεν ήταν αυτά τα αντικείμενα. Το σημαντικότερο ήταν ότι αυτά σκέπτονταν( !!;;!! ) Ότι έδειχναν είναι κάποια μορφή ζωής!!!! Όταν πλησίασε στην Πύλη η ατμόσφαιρα γέμισε με τέτοιες μπάλες , που έσταζαν ενα υγρό , το οποίο υγρό ήταν σαν ένα είδος ηλεκτρικής εκκένωσης!!!! Σταμάτησε τα πειράματα του όταν άρχισε να σείατε η περιοχη όλη και ακούγονταν κάποιοι παράξενοι ήχοι μηχανημάτων όπως ανέφερε ο ίδιος!!!! Η κυβέρνηση το Περού απαγόρευσε την συνέχεια της έρευνας λέγοντας πολλοί ερευνητές ότι το έκανε επίτηδες διότι ζήτησε ένα αστρονομικό πόσο με πολλά μηδενικά για να συνεχιστεί!!!! Κατά ένα περίεργο << τρόπο >> ο Κατάρ βρήκε τα λεφτά μα η καινούργια κυβέρνηση τότε του Περού δεν δέχθηκε καμία έρευνα να γίνει διότι όπως απάντησε στον ίδιο φοβούνται ότι ίσως η όλη πειραματική έρευνα πυροδοτήσει κάποιον ισχυρό σεισμό στη περιοχη!!!!

PILI TON THEON

PILI TON THEON 2

PILI TON THEON 3

TOYNEL STIN PILI TON THEON

Έτσι ξεκίνα μετά την είσοδο και καταλήγει στις παρακάτω φωτός όπου κανείς δεν ξέρει που βγάζει….. δείτε το συμπαγές του τοίχου!!!!

TOUNEL

 

TOYNEL1

TOYNEL2

Θα μου πείτε τι δουλειά έχουν όλα αυτά με τους Γκρίζους και τους Δρακονιανούς!;! Να σας πω, στο βιβλίο του << Η μέρα μετά Ρόσγουελ >>, που δημοσιεύτηκε το 1997, ο συνταξιούχος συνταγματάρχης Philip Corso ( Φίλιπ Κόρσο ), ο οποίος υπηρέτησε υπό τον Αϊζενχάουερ, μιλά ξεκάθαρα και με αποδείξεις για συνεργασία Αμερικανών και εξωγήινων!!!! Το βιβλίο αναφέρει ότι οι εξωγήινοι συνεργάζονται βασικά με την εταιρία Monsanto ( Μονσάντο ), αυτή είναι η εταιρία που με το ζόρι θέλει να μας πλασάρει να τρώμε μεταλλαγμένα τρόφιμα!!!! Γράφει λοιπόν μέσα στο βιβλίο αυτό ότι ερχόταν ένα άτομο στα ερευνητικά εργαστήρια της Μονσάντο, πάντα με κοστούμι και με ισχυρή φρουρά!!!! Όταν μιλούσε στους επιστήμονες ήξερε και τους έλεγε τις πιο απόκρυφες στιγμές της ζωής τους, κάτι σαν υπέρ μέντιουμ!!!!  Αλλά το σπουδαίο ήταν ότι ,όταν έφευγε όλοι αισθάνονταν πάρα πολύ αδύναμοι!!!! Μερικοί από αυτούς τους επιστήμονες είχαν μόνιμη κατάθλιψη μετά την επίσκεψη του εξωγήινου, γιατί εξωγήινος ήταν αυτός !!!! Να λοιπόν που δένουν τα πράγματα ότι τα ερπετοειδή χρειάζονται την ενέργεια μας (το έχει αναφέρει και ο Πλάτων, ψάξτε και θα βρείτε που ) και για αυτό αισθάνονταν οι επιστήμονες αδύναμοι όταν έφευγε ο γκρίζος!!!! Αυτοί θέλουν να ξαναστρέψουν τον γήινο πληθυσμό μέσω την Νέα τάξης Πραμάτων!!!! Αυτοί ανέβασαν το διοξείδιο του άνθρακα στην γη, γιατί έτσι ζουν καλύτερα μια που έχουν ως βάση το πυρίτιο και όχι τον άνθρακα όπως οι άνθρωποι….

1

Θα μου πείτε ότι είναι απίστευτα αυτά που γράφω!!!! Μα στα απίστευτα βγάζεις άκρη ειδικά αυτά τα οποία είναι καλιά κρυμμένα!!!! Ας κάνω μια μικρή διακοπή να σας αναφέρω κάτι που δεν έχετε διαβάσει και ακούσει για τον Μέγα Αλέξανδρο:

Υπάρχουν αρχαίοι ιστορικοί που γράφουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος πήγε και στον Βόρειο Πόλο !!!!; Απίστευτο!;!
Ο Δαρείος σκοτώθηκε από τους ίδιους τους σατράπες κοντά στη νότια ακτή της Κασπίας Θάλασσας. Στη συνέχεια, οι ποιητές και οι ιστορικοί περιγράφουν διαφορετικά τη διαδρομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο Ρωμαίος ποιητής και σατιρικός Juvenal ( Τζούβεναλ ), ίσως, ο πρώτος από τους ποιητές, ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξανδρος είχε φτάσει στα άκρα της γης, που ήταν τυλιγμένη στο αιώνιο σκοτάδι ( πολική νύχτα!!!! ) και τα πάντα καλύπτονταν από πάγο. Σύμφωνα με τους Κλείταρχο, Juvenal, Ferdowsi ( Φερντόγσι ), Nizami ( Νιζάμι ), Navoi ( Ναβόη ), Sholem ( Σολέμ ),  Aleichem ( Αλέϊκχεμ ) και άλλους πολλούς, ο Αλέξανδρος πέρασε τις στέπες Kipchak ( Κίπακχακ) , και μετά από μακρύ και επίπονο πόλεμο με τους Σκύθες, επισκέφθηκε την Κίνα. Οι συγγραφείς Διόδωρος, Πλούταρχος, Στράβωνας κλπ. τα έγραφαν 300-500 χρόνια μετά την εκστρατεία Αλέξανδρου και στηρίχθηκαν στον Πτολεμαίο, στο Νέαρχο, στον Αριστόβουλο!!!! Δυστυχώς, όμως κανένα από τα απομνημονεύματα των πρώτων ιστορικών δεν σώθηκαν!!!!  Έτσι έχουμε δυο εκδοχές. Αυτήν της επίσημη που ξέρουμε και της άλλης που λέει ότι ο Μ. Αλέξανδρος πήγε και στον Βόρειο πόλο !!!!

Είναι απίστευτο έτσι!;! Μα αναφέρεται από τόσους χρονικογράφους, ιστορικούς αλλά δεν αναφέρεται πουθενά επίσημα!!!! Θα μου πείτε γιατί δεν το αναφέρουν!;! Τι φοβούνται!;!

Θα σας πω:

Ας πούμε ότι ο Αλέξανδρος ήξερε για τον Βόρειο Πόλο ότι ήταν μια παγωμένη ήπειρος και εκτός διαφόρων ζώων δεν υπήρχε τίποτα άλλο εκεί θα πήγαινε!;! Όχι!!!! Αν όμως ήξερε όπως και ήξερε!!!! Ότι εκεί ήταν η κατοικία του Απόλλωνα η Υπερβορέα δεν θα πήγαινε!;! Να θα πήγαινε λέει ειδικά όταν πίστευε ότι ήταν γιος τους Δια!!!! Έτσι λοιπόν μυημένος σε διάφορα μυστήρια της εποχής εκείνης ήξερε για την Μέση Γη και την είσοδο της!!!! Οπότε αν σήμερα οι Μισθόσιανς Χολιδοκέφαλοι Δρακονιανοί αρχαιολόγοι ανέφεραν την μυστική εκστρατεία αυτή θα άναβαν σε πολλούς φωτιές να ψάχνουν την είσοδο της Μέσης Γης!!!! Επίσης θα αποδεικνυόταν επίσημα ότι ένα τόσο ιστορικό πρόσωπο πήγε εκείνο τον καιρό στον Βόρειο Πόλο μόνο και μόνο με αυτό τον σκοπό….. οπότε η θεωρία της Μέσης Γης δεν ήταν θεωρία σήμερα και μέγα συνομωσία!!!!

Έτσι λοιπόν!!!! Όπως ξέρουν να κρύβουν και να θάβουν καλά αυτά τα ιστορικά γεγονότα μα και όποιος τα αναφέρει καταδικάζεται σε αιώνια χλεύη και κοροϊδία έτσι ξέρουν και έχουν μάθει τέλεια σήμερα να κρύβουν και τα σημερινά γεγονότα!!!! Οπότε μην περιμείνετε επίσημα να βγουν οι Δρακόντειοι με τους γεννητικά μεταλλαγμένους δούλους τους τους Γκρίζους να μας πουν εδώ είμαστε!!!! Θα το κάνουν στο μέλλον κάποια στιγμή να είστε σίγουροι!!!! Μα τότε όλος ο πλανήτης και το ανθρώπινο είδος θα είναι υπό την κατοχή τους!!!!

Για να καταλάβετε ότι οι Δρακονιανοί αλλά και οι Γκρίζοι είναι υπαρκτοί και δουλεύουν με δόλιο τρόπο και κρυφό θα σας αναφέρω το παρακάτω παραδείγματά πράξης τους όπου πολλοί λίγοι σήμερα άνθρωποι το ξέρουν διότι η αλήθεια είναι κρυμμένη εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Ρώσοι λοιπόν επιστήμονες μετά από πολλές μελέτες και ερωτηματικά έφτασαν στο συμπέρασμα μετά από πολλά πειράματα ότι το Σινικό Τείχος της Κίνας αλλά και οι Πυραμίδες της Αιγύπτου δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μεγάλο πομποδέκτης!!!!
Το Σινικό Τείχος της Κίνας ξέρουμε ότι έγινε για να προστατεύσει τα βόρεια σύνορα της αυτοκρατορίας της Κίνας από τις ανερχόμενες δυνάμεις των νομάδων και ιδιαίτερα των Μογγόλων. Αυτό μάθαμε και δεν μπορούμε εύκολα να αλλάξουμε γνώμη. Αν όμως κοιτάξουμε για το Σινικό Τείχος βλέπουμε ότι δεν ήταν χτισμένο από την μια άκρη (θάλασσα) της Κίνας στην άλλη (Θιβέτ), είχε κενά!!!! Επομένως δεν ήταν για να προστατευθούν από τους Μογγόλους, όπως και δεν προστατεύθηκαν οι Μογγόλοι τελικά κατέλαβαν την Κίνα!!!!

Ας διαβάσουμε τώρα τι λένε οι Ρώσοι επιστήμονες:

Παρατήρησαν ότι το Σινικό Τείχος βρίσκεται στην θέση του 30ου παραλλήλου. Είναι κτισμένο σύμφωνα με την χρυσή τομή και σύμφωνα με αυτήν συναντά την πρώτη αιγυπτιακή πυραμίδα, και στη συνέχεια, το Τρίγωνο των Βερμούδων!!!!  Αν αυτό δεν λέγεται παράξενη σύμπτωση τότε ποια είναι!;!
Το Τείχος δεν είναι μονό αλλά έχει δυο τοιχώματα. Αυτά τα τοιχώματα λένε οι Ρώσοι επειδή είναι κυρίως από ψαμμίτη ( το οποίο δεν είναι καθόλου τυχαίο ), μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν σαν δυο συρμάτινες γραμμές!!!! Η μνήμη των υπολογιστών είναι από πυρίτιο. Επομένως μέσα στα δυο τείχη, δυο σύρματα, μπορεί να διέλθει το φυσικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της γης και να αποστέλλονται ή να δέχονται πληροφορίες!!!!

Για αυτό κάνανε και στην 30 παράλληλο την πυραμίδα της Γκίζας για την λήψη πολύπλοκης διαγαλαξιακής επικοινωνίας!!! Οι επιστήμονες λένε ότι είναι πομποδέκτης και είναι στραμμένος προς τον πλανήτη Άρη …!!!! Το Σινικό Τείχος και οι πυραμίδες – είναι ακόμα σε καλή κατάσταση και δεν απαιτούν επισκευή!!!! Αυτή η συσκευή , << Τείχος και πυραμίδες >> είναι ένας γήινος “σταθμός” και τον χρησιμοποιούν ενεργά και σήμερα από το διάστημα οι Δρακονιανοί και ίσως και κάποιες άλλες οντότητες!!!! Είναι λυπηρό το γεγονός ότι μέχρι στιγμής λειτουργεί αυτός ο πομποδέκτης χωρίς ο άνθρωπος να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει γιατί αποκρύπτονται αλήθειες εσκεμμένα και με σύστημα!!!!

2

Χολιδοκέφαλος Δρακονιανός χαραγμένος σε πέτρα χρονολογείτε πάνω από 15.000 χρόνια !!!!

3

Γεννητικά μεταλλαγμένος Προ Γκρίζοι ονόματι Ραθλάνιοι!!!! Χαραγμένη μορφή θηλυκού Ραθλάνιου προσέξτε τις λεπτομέρειες !!!! Πάνω από 15.000 χρόνων !!!!

Βλέπετε οι πέτρες ποτέ δεν λένε ψέματα αποδεικνύοντας ότι στο παρελθόν οι άνθρωποι ήξεραν αλλά και ζούσαν ανάμεσα στους Δρακονιανούς ώσπου αποφάσισαν αυτοί να πειράξουν την ανθρώπινη υπόφυση και οι άνθρωποι να ξεχάσουν!!!! Δείτε την παρακάτω διεύθυνση:

http://www.ancient-code.com/temehea-tohua-an-alien-race-depicted/

Η παρακάτω φωτό έρχεται από την Αμερική όπου ευτυχώς κάποιοι την διέρρευσαν στον κόσμο αν και σπάνια πλέον!!!! Ανακαλύφθηκε κεφάλι Χολιδοκέφαλου Δρακονιανού Σαυρήτη κάπου στην Βόρεια Μινεσότα το 1973!!!! Όταν ανακαλύφθηκε κάποιοι αρχαιολόγοι τότε κάνανε λόγο για όλο τον σκελετό ότι βρέθηκε όπου είχε ύψος 2.40 μέτρα με 2.60 ένα πολύ εύλογο ύψος για Δρακονιανό από τα στοιχεία τα οποία έχουμε σήμερα!!!!

4

Όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία αυτή πολλοί είπανε ότι πρόκειτε για εξωγήινο όπου κάποτε είχε επισκεφτεί την γη!!!! Βέβαια έχει πέσει τόση παραπληροφόρηση στην φωτογραφία αυτή που η αληθινή ιστορία της είχε χαθεί!!!! Το ότι δεν πρόκειτε για ανθρώπινο κρανίο όμως είναι εμφανές!!!!

Δείτε αυτές τις ιστοσελίδες όπου δείχνουν θειικούς φρουρούς του Βουδισμού το πόσο κοντά έρχονται με την παραπάνω φωτογραφία.

http://www.onmarkproductions.com/html/nio.shtml

http://www.art-and-archaeology.com/japan/horyuji2.html

5

Η φωτογραφία αυτή απεικονίζει ένα Δρακόντειο Χολιδοκέφαλο Σαυρήτη!!!! Άγαλμα 60 εκατοστών όπου χρονολογείτε από το 3.600 π.Χ.!!!!

 

Τώρα αν νομίζετε ότι έχουν αφήσει την θρησκεία από έξω είστε γελασμένοι!!!! Αν και μπαίνω σε νερά όπου θα ακούσω πολλά διαβάστε ως έχουν τα πράγματα τα οποία εσκεμμένα το λέω τα κρύβουν από τους ανθρώπους…. Για να μην μπω στα πολύ βαθιά….:

Διαβάστε τι λέει ένας εμπειρογνωμόνων ο Alexander Maltsev για τους σωτήρες μας.

1. Η μητέρα τους όλων των πιο κάτω μεσσιών ήταν μια γυναίκα Παρθένος: Ο Ιησούς, ο Άττις, ο Βούδας, ο Διόνυσος, ο Κρίσνα, Mitra, Zaratustra.
2. Γεννήθηκαν 25 Δεκεμβρίου: Ο Ιησούς, ο Άττις, ο Βούδας, ο Διόνυσος, ο Ώρος, ο Κρίσνα, Mitra.
3.Ο Επίγειος πατέρας τους ήταν ξυλουργός: ο Ιησούς, Krishna.
4. Η γέννησή τους σηματοδοτείται από τα αστέρια του ουρανού :ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Ώρος, Krishna.
5. Κατά τη γέννηση τους, οι βοσκοί τους έφεραν δώρα:… Ιησού, του Βούδα, ο Ώρος, ο Κρίσνα, Mitra.
6 Γεννήθηκαν σε μια φάτνη, ή σπηλιά: ο Ιησούς, ο Διόνυσος, Mitroy.
7. Τρεις μάγοι έφεραν δώρα στους μεσσίες χρυσό κλπ.: Ιησού, Βούδα, Krishna.
8. Οι Άγγελοι τραγούδησαν στη γέννησή τους: ο Ιησούς, ο Βούδας , Krishna.
9 Απείλησαν τους μεσσίες ο βασιλιάς ή ο τύραννος ο οποίος προσπάθησε να τους σκοτώσει όταν ήταν βρέφη: ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Κρίσνα.
10. Δίδαξαν στο ναό, ως παιδιά, και ήταν έκπληκτοι ο καθένας που τους άκουσε για τη σοφία τους: ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Ώρος, Zaratustra.
11. βαφτίστηκαν στον ποταμό: Ιησού, του Βούδα, Horus, Zaratustra.
12.Ήρθαν σε πειρασμό στην έρημο από το διάβολο: ο Ιησούς, Zaratustra.
13 . Ήταν όλοι περιπλανώμενοι δάσκαλοι με μεγάλη σοφία ,κηρύττοντας το μήνυμα της αγάπης, και της ειρήνης . Έζησαν στη φτώχεια και αγαπούσαν τους φτωχούς : Ιησού, ο Βούδας, ο Διόνυσος, Miθρας, Krishna.

14.Δίδαξαν, ότι υπάρχει παράδεισος και κόλαση: Ο Ιησούς Zaratustra.

15. Έδωσαν ομιλίες σε Όροι: ο Ιησούς, Gor, Βούδας, ο Ώρος, Zaratustra.
16. Είχαν 12 μαθητές, ο Ιησούς, ο Ώρος, Mitra.
17. Εκείνοι έδωσαν στους μαθητές τους την δύναμη να κάνουν θαύματα, ο Ιησούς, Krishna.
18.  Θεράπευσαν τους αρρώστους και τραυματίες: ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Ώρος, ο Κρίσνα, ο Μίθρας, ο Σέραπις Zaratustra.
19. βγάζουν δαιμόνια: Ο Ιησούς, ο Ώρος, Zaratustra.
20. Τρέφουν εκατοντάδες ή χιλιάδες με ψωμιά που παράγονται με μαγικό τρόπο: Ο Ιησούς Budda.
21. Περπάτησαν πάνω στο νερό: Ιησού, του Βούδα, Gor, Ανάστησε νεκρούς, ο Ιησούς gor27Εεεεεεεεεεεεεεεετα αλλά βαριέμαι να τα γράψω καλά αν θέλετε διαβάστε τα όπως τα έδωσε η μετάφραση του Google. . Γύρισε το νερό σε κρασί, ο Ιησούς Dionis28. Οι οπαδοί του ενθαρρύνονται για να πάρουν τους όρκους της φτώχειας και την παραίτηση από τις κοσμικές επιθυμίες: Ο Ιησούς Budda29. Κάλεσε τέτοια ευγενή τίτλους όπως “Κύριος”, “Master”, “Φως του Κόσμου», «Άγιο», «Λυτρωτής», «The Way”, “Η Αλήθεια”, κλπ. Ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Διόνυσος, ο Ώρος, Krishna Mitra30. Λέγεται «Λόγος» ή «Λόγος»: Ο Ιησούς, ο Ώρος, ο Κρίσνα, ο Μίθρας, ο Προμηθέας, Zaratustra31. Ονομάστηκε “το χρίσμα” (όπως «Χριστός» έχει μεταφραστεί): Ο Ιησούς, ο Διόνυσος, Gor32. Ήταν γνωστός στους οπαδούς του ως ποιμένα της ανθρωπότητας: Ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Ώρος, Μίθρα, Serapisa33. Ήταν γνωστός ως ψαράς, ιχθύων που συνδέονται με τον Ιησού, Gor34. Έχει ταυτιστεί με το κριάρι ή αρνί. Ο Ιησούς, ο Διόνυσος, ο Ώρος, Mitra35. Είναι ταυτίζεται με ένα λιοντάρι: Ο Ιησούς, ο Ώρος, ο Κρίσνα, Mitra36. Εκείνος δεν ήρθε να καταστρέψει αλλά να εκπληρώσει το νόμο, ο Ιησούς, ο Βούδας, Gor37. Αυτός οδήγησε σε μια θριαμβευτική πομπή πάνω σε έναν γάιδαρο, ο Ιησούς, Dionis38. Κατήγγειλε τον κλήρο για τη ματαιοδοξία και την υποκρισία του. Αργότερα, ο ίδιος πέφτει θύμα δολοπλοκιών τους: Jesus Krishna39. Έσπασε το κεφάλι του φιδιού, του Ιησού, του Βούδα, Krishna40. Κηρύσσεται ο Σωτήρας της ανθρωπότητας, που σκοτώθηκε για χάρη της σωτηρίας μας: Ο Ιησούς, ο Άττις, Κρίσνα, Mitra41. Μερικές φορές είναι γνωστή, την «καρδιά» του Ιησού, Krishna42. Το σώμα ή / και το αίμα Του καταναλώνεται μέσα το ψωμί και το κρασί σε ένα συμβολικό τελετουργικό: Ο Ιησούς, ο Άττις, ο Διόνυσος, Μίθρα, Zaratustra43. Ήταν μια ιερή φλιτζάνι ή Δισκοπότηρο: Jesus Zaratustra44. Πέθανε όταν κρεμόταν στο σταυρό, ή ένα δέντρο: Ο Ιησούς, ο Άττις, ο Βούδας, ο Διόνυσος, ο Ώρος, Krishna45. Ο καλός του φίλος, ένας ψαράς που ονομάζεται Peter / Πετρέους, τον έριξε ο Ιησούς Prometey46. Σταυρώθηκε ανάμεσα σε δύο κλέφτες: Ο Ιησούς, ο Ώρος, Krishna47. Ήταν περίπου 30 ετών, όταν σταυρώθηκε ο Ιησούς, Κρίσνα.

Καλά μέχρι εδώ!;!

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα:

Ο Βουδισμός όπως και ο Χριστιανισμός είναι αιρέσεις της αρχαίας Ελληνικής αντίληψης για το << Θείον >>, δεν με πιστεύετε!;!
Ιδρυτής του Βουδισμού που επεκτάθηκε σ’ όλη την Ασία είναι ο Διόνυσος, γύρω στο 2400 π.Χ.!!!!
Τοποτηρητής της Διονυσιακής Θρησκείας στην Ασία ήταν ο βασιλιάς και αρχιερέας Βουδύας!!!! Ο Αρριανός τον αναφέρει!!!! Ο Βουδύας έγινε Βούδας!!!!
Αργότερα όταν ο Διόνυσος μεταλλάχτηκε σε << Χρηστό >> όταν λέμε Χρήστος δεν εννοούμε όνομα αλλά ότι αυτός είναι χρησμένος, έχει μυηθεί!!!! Τότε και ο << Χρησ-τός >> έγινε στην τοπική γλώσσα << Κris-h-na >>!!!! Τον Βουτά τον λένε και Μπουντχαντχάρμα!!!!! Όπου σημαίνει: Βουδύας + χάρμα!!!! Χάρμα στα αρχαία Ελληνικά σήμαινε χαρά, απόλαυση κλπ. Τώρα αν δυσκολεύεται κανείς να συνδυάσει τον Διόνυσο, τον θεό των απολαύσεων και της χαράς, με τον Βούδα-χάρμα το μόνο που έχω να πω είναι ας μη ξεχνάμε ότι στην Σανσκρίτη << Βούδας >> σημαίνει << Φωτεινός>> . Τι άλλο θα μπορούσαν να ονομάσουν τον Ήλιο!;!  Ο Διόνυσος όμως ήταν και Θεός Ήλιος για τους προγόνους μας. Ο Διόνυσος ξέρουμε ότι έκανε εκστρατεία στην Ινδία από αρχαία ιστορικά αρχαία μας!!!! Ο Μ. Αλέξανδρος όταν πήγε στην Ινδία βρήκε λαό που λάτρευαν τον Διόνυσο και δεν τους πείραξε!!!!  Κάτω φωτογραφία ο Διόνυσος στην Ινδία.

DIONISOS INDIA

Ίσως θα έπρεπε να συνεχίσω να σας δίνω και άλλα στοιχεία αλλά πιστεύω ότι ήδη το έχω κάνει και με το παραπάνω, δεν έχετε σιγά σιγά να ενώνεται τα παζλ! Θα συνεχίσω με άλλου είδους στοιχεία τα οποία είναι εξίσου πολύ ενδιαφέροντα αλλά και θα είναι και πρώτης παγκόσμιας κλίμακας αναφορά!!!!

Μέχρι εδώ διότι μου φαίνεται ότι το έχω παρακάνει με τα στοιχεία είπα να σας δώσω κάποια αλλά έχω αρχίσει και ξεφεύγω της κρατήσεις των!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν παύει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


102 σκέψεις στο “ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΓΚΡΙΖΟΙ!!!! ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!!

 1. Saman, με την ενεργεια που μας τρωνε,πως μπορουμε να προστατευτουμε?Η πως να την αναπληρωσουμε?
  Μου εχει τυχει πολλες φορες να βρεθω με συγκεκριμενα ατομα ‘η να μπω σε καποιο χωρο και μετα απο 5 λεπτα να αισθανομαι χαλια…κουραση,ατονια….

  Με ξεματιασμα απο οτι καταλαβα απο το αλλο σου αρθρο(μαγεια) δεν….
  Με ριεκι?Διαλογισμο?

  Εαν κι δεν γνωριζω πολλα,θα ηθελα κι γω να βοηθησω ,οπως μπορω…οποτε εαν θελετε,συμπεριλαμβανεται κι μενα.

  1. ttitos!!!!

   ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΝΑ ΣΤΟ ΔΟΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟ Η ΓΕΝΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ( ΥΒΡΗΔΕΙΟ ) ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΟΙ!!!! Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΜΙΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

 2. συνφωνο απολητα μαζησου φηλε μου saman με την απαντηση που εδωσεσ περη θρησκιασ γιατι ολεσ οι θρισκιεσ ειναιγιανα κατευτηνουν τουσ λαουσ αναλογα

  με τα δεδομενα καθε εποχησ

  ΧΡΙΣΤΟΣ για μενα ειναι φωσ αγαπη καλοσυνη αληλοσεβασμοσ κατανοηση συμπαρασταση προσ τουσ συναθρωπουσ σου και προσ ολοι την φυση

  να εισαι παντα καλα και μην ξεχνασ χριαζομασται ανθρωπουσ σαν καισενα αληθηνουσ

  απλο λαο

  γιαμενα

 3. Saman lycan
  Μ απογοητευεις …. μεχρι τους εξωγηινους ηταν ενταξει .. οσο μπορει να ειναι ενταξει .. αν και δεν ειμαι σιγουρη οτι τα πιστευω …. αλλα τα κραταω στο πισω μερος του μυαλου μου …
  Πιανεις ομως το θεμα της θρησκειας … αναφερομενος κυριως σε οτι ειπε το ντοκιμαντερ Zeitgeist και που ειναι γνωστο οτι το εχουν κατασκευασει αυτοι που κατονομαζεις παραπανω … οπως επισης εχει αναληθει η εγκυροτητα του συγκεκριμενου ντοκιμαντερ …η οποια ειναι οτι να ναι !!ψαξτο σε παρακαλω να το βρεις … αφου ψαχνεις …. δεν ειναι σωστο να γραφεις οτι βουδας κουδας μωαμεθ και οτι αλλο γεννηθηκαν 25 δεκεμβριου απο παρθενο κλπ κλπ … ολα αυτα εχουν αναλυθει …ειναι ανακριβιες …και σε παρακαλω θα ηθελα να μου πεις σε τι ακριβως ειναι εμπειρογνωμων ο Alexander Maltsev..
  με εκτιμηση !!

  1. marys1907!!!!

   ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΑΙΡΗ!!!!

   ΕΠΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΟΣΤΩ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!!!! ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!! ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ!!!! ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΙΡΙΟΜΕΝΑ!!!!

   ΑΣ ΞΕΚΕΙΝΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!! ΤΟ ΓΙΑΤΙ!;!
   ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΕΝΟΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΙΑΧΒΕ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΙΑΧΩΒΑΣ ΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΠΕ:

   << ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ 777 ΤΡΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ >>!!!!

   ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ!!!! ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!!
   Η ΠΟΙΟ ΠΑΛΑΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟ ΣΥΝΧΡΟΝΗ ΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!!! ΣΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΨΑΞΩ ΟΙ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩΩ ΟΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΧΕΙΣ ΨΑΞΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ!;! ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ….. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΨΑΞΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ Η ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΥ ΤΙΟΥΜΠ!!!!

   ΟΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΑΥΤΩΝ!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟ ΕΓΩ!!!! ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΓΩ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΤΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΗΣΤΗΚΕ ΩΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!! ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΥΓΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣΗΝΑΤΕΣ ΚΑΙ!;! ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!! ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ!!!! ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!

   ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΝΕ ….. ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩΝΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ!!!!!

   ΕΓΩ ΟΜΟΣ ΜΑΙΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!! ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ!!!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΡΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΥΤΕΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΡΑΜΕ 153.ΟΟΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!!!! ΕΛΕΟΣ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!;! ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!;!

   ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!! ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ!!!!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ!!!! ΟΜΟΣ ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ!!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΣΠΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ!!!! Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΗΘΗΚΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ!!!! ΠΙΑΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΔΑΦΙΟ Η ΜΙΑ ΠΡΦΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΓΜΑ!!!!

   ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΡΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ!!!! ΟΜΟΣ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΕΒΕΝΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΠΟΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕ!;! ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ!;! ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ!;! ΤΟΥ ΙΑΧΟΒΑΔΕΣ!;! ΤΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ!;! ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ!;! ΚΤΛ ΚΤΛ……!!!! ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕ!!!!! ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΑΛΛΑΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΩΣ!!!!

   ΜΑΙΡΗ ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΕΙ ΑΝΤΗΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ!!!! ΟΜΟΣ ΟΙ ΣΚΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΦΘΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΔΥΣΤΗΧΟΣ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΑΣΤΙΡΕΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ!!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΜΟΣ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ!;! ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ << ΕΓΩ >>!!!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΙΡΙΟΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ…… ΜΑ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ!;! ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ!;!

   ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΑ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ!!!! ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ( ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ )!!!!

   ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!!

   ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΠΙΝΔΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΔΥΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΠΟΘΣΙΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!! ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥ ΛΟΓΟ ) ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟΙ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ!!!!

   << ΑΝΘΡΩΠΕ!!!! Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΗΣΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ << ΜΑΝ -Η- ΤΟΥ >> ΑΥΤΟΣ ΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ << ΚΧΡΙΤΡΘΡΟΣΚ >> ( ΧΡΙΣΤΟΣ!!!! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ!!!! ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΓΕΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!! ) ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΣΑΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΕ >>!!!!

   ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΤΣΙ!;! ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ Η ΝΑ ΠΩ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ!;! ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!;! ΚΑΙ ΟΜΟΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ!!!!
   ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ << ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕ... )!!!! ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!!!! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ( ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΟΝΙΚΑ ) ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΧΕΔΟΝ..... ΤΩΡΑ!!!! ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΚΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑ ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΠΛΥΡΟΦΟΡΗΣΗΣ!!!! ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΓΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ!!!! ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΠΙΚΡΑΝΑ Η ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΟΡΗΣΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. Saman lycan
    Σ ευχαριστω για την απαντηση …
    Δεν διαφωνω σε πολλα απο αυτα που ειπες …. Δεν ειπα οτι ο Βουδας ή ο Ορφέας δεν ηταν θεοτητες που ηταν αγνες .Συμφωνω οτι μαρτυρησαν και εκαναν καλα πραγματα … Σιγουρα δεν συμφωνω οτι ο Χριστος ειναι ένας απο τους γιους του Θεου…..αυτο που εχουμε μαθει απο τις γραφες ειναι οτι ο γιος του Θεου ειναι ενας και ειναι ο Χριστος … Αν σκεφτω αυτο που ειπες οτι ολοι εκεινοι ηταν η ιδια θεοτητα και που η τελευταια εμφανιση ηταν ο Χριστος ..εγω θα ελεγα οτι απλα ο Θεος εστειλε διαφορους κατα καιρους για να διδαξουν την αγαπη και ο τελευταιος που εστειλε ειναι ο Υιος του ..(μπας και βαζαμε μυαλο αλλα τεσπα)……
    Δεν διαβαζω μονο απ το ιντερνετ κι απ το you tube μιας και το ανεφερες …. κι ουτε θα πω αν ειμαι καλυτερη χριστιανη απο καποιον αλλο γιατι δεν ειμαι … κι ουτε παω να υποτιμησω τις γνωσεις σου … παρολα αυτα θα επιμεινω οτι καποιες απο τις θεοτητες του καθε λαου που ανεφερες παραπανω δεν εχουν αυτα τα στοιχεια … πχ ιδια ημερονηνια γεννησεως και λοιπα..
    Και θα σου πω και κατι αλλο … ο Χριστος δεν ηρθε στην γη για να μας διδαξει μια θρησκεια…. Ηρθε να μας διδαξει τροπο ζωης.. Ηρθε να μας διδαξει την αληθεια …… Να πορευομαστε με αγαπη..να κανουμε το καλο ο ενας για τον αλλο να πιστευουμε στον Θεο και πως με την βοηθεια του αρκει να πιστευουμε σ Αυτον Εκενος θα ειναι παντα διπλα μας ..Προσπαθησε να μας μαθει την συγχωρεση στον εαυτο μας και τους αλλους , και μας εδειξε πως μεσα μας εχουμε την δυναμη (που μας εχει δωσει Εκεινος) να καταφερουμε αυτο που επιθυμουμε …. αλλωστε ο Χριστος παντοτε ελεγε <> ….Δεν ειπε ποτε οτι σας εφερα μια καινουρια θρησκεια ..εναν καινουριο θεο να λατρευετε και να αγαπατε….. Οι ανθρωποι παντοτε πιστευαν στον Θεο ..στο κατι ανωτερο … ο Χριστος ηρθε να μας διδαξει τι ειναι ο Θεος … οτι ο Θεος ειναι αγαπη κι οτι οποιος ακολουθει τον λογο του ας ειναι και μουσουλμανος ας ειναι και οτι θες θα εχει δικαιωμα στην αιωνια ζωη !Εμεις οι ανθρωποι σκαρφιστηκαμε τον ορο <> …Δεν με απασχολει η εκκλησια … Μπορει να ονομαζεται οικος του Θεου.. ομως ο Θεος βρισκεται παντου.. παντου μπορεις να τον βρεις …η εκκλησια αποτελειται απο ανθρωπους που δεν θελω να μπω στην διαδικασια να λεω πραγματα που ολοι ξερουμε γιατι μονο εναρετοι δεν ειναι …. ο Χριστος με τους πρωτους που τα εβαλε ηταν με τους ”γραμματεις και φαρισαιους” ///και σιγουρα πολλα παραπανω ηξερε απο μενα που δεν ξερω τιποτα . Δεν με ενδιαφερουν οι νομοι της Χριστιανοσυνης που εβγαλαν οι ανθρωποι .. με ενδιαφερουν οι νομοι που μας διδαξε ο Χριστος …. ”Νηστεψτε , εξομογηθειτε (σε παπα) και μεταλαβετε” …… πουθενα δεν λεει στην καινη διαθηκη οτι πρεπει να παω σε εναν παπα να εξομολογηθω για αυτα που εχω κανει…. Και δεν τα λεω απ το κεφαλι μου επειδη καποια πραγματα δεν μου αρεσουν …οποιος διαβασει καλα την καινη διαθηκη θα καταλαβει και αυτα που λεω… ο Χριστος ειπε ”μετανοητε”Το ξερεις οτι με το να κατσω σπιτι μου ενα βραδυ πριν μεταλαβω πχ και απευθυνθω μετανιωμενη για τις αμαρτιες μου σ Εκεινον και παλι εχω εξομολογηθει ? Γιατι ο Θεος ειναι παντου .. και δινουμε λογο μονο σε αυτον …οι παπαδες δεν ειναι εναρετοι για να μπορουν να εξομολογουν εμας …Αυτοχριζονται παπαδες διακονοι αρχιμανδριτες και αυτοαποκαλουνται εναρετοι ….ΑΥΤΟ αποκαλουνται !! και γω μπορω να βγω στους δρομους να φωναζω οτι ειμαι αγια .. δεν με εχρισε ο Θεος .. μονη μου τραβαω χαλιναρι και λεω οτι μου κατεβει !!
    Οσο για τους λυκαωνες επειδη το διαβασα πρωτη φορα εδω οτι υπαρχουν (μεχρι σημερα πιστευα οτι υπηρχαν μονο στο twillight :P )ομολογω οτι σαστισα … Να σου πω μ αρεσει η ιδεα να υπαρχουν και τετοια πλασματα στον κοσμο μας .. ισως γιατι τον κανουν πιο παραμυθενιο μεσα σ ολο αυτο το χαος που επικρατει …Αν λες οτι συναντησες τετοια πλασματα ισως και να ειναι αληθεια .Και αν υπαρχουν ισως εχουν δαιμονοποιηθει απ τους ανθρωπους λογω του οτι παντα οι ανθρωποι φοβοντουσαν αυτο που δεν μπορουσαν να καταλαβουν !!Συγνωμη για τα πολλα λογια ..
    Και συ να σαι καλα !!

    1. marys9!!!!

     ΝΑ ΛΕΣ ΟΣΑ ΛΟΓΙΑ ΘΕΣ!!!!

     ΔΙΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΜΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ!!!

     Το οτι τα ευαγγελια παραποιηθηκαν το λεει και ο Ρουφινος που αντεγραφε τα ευαγγελια τον 4ο αιωνα: Ο Ρουφίνο (4ος αιώνας) ο οποίος αντέγραψε κείμενα για την Καινή Διαθήκη αναφέρει: «Κάθε φορά που συναντούσα μέσα στο πρωτότυπο Ελληνικό κείμενο ένα σκανδαλώδεις εδάφιο, το μίκραινα, το διασκεύαζα ή το αφαιρούσα τελείως, έτσι που ο αναγνώστης να μη συναντήσει τίποτα που να προκαλέσει τον κλονισμό της πίστης του.!!!»

     ΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΔΕΣ ΤΟ ΕΔΩ!!!!

     Οι Πίσσωνες γράψαμε τα Ευαγγέλια . Οι ρωμαίοι ήθελαν ένα κράτος μια θρησκεία . τότε στην ρώμη μόνο υπήρχαν 10.000 θεοί και θέες. Την δημιουργία της θρησκείας την ανέλαβαν οι αριστοκράτες ρωμαίοι Πίσσωνες που οι ίδιοι ισχυρίζονταν ότι κατάγονταν από τον Ρωμύλο ιδρυτή της ρώμης. Οι Πίσσωνες εμφανίζονται με το όνομα Αντωνίνοι γιατί ο εγγονός του Πίσσωνα Αντονινος γίνεται αυτοκράτορας. (123π.Χ) . Το 68 μ.Χ αυτοκράτορας ήταν ο Νέρων τον όποιον δολοφόνησαν οι Αντωνίνοι και έβαλαν αυτοκράτορα τον Βεσπασιανό. ΤΟ 69 Μ.Χ. Ο ΑΡΡΙΟΣ ΚΑΛΠΟΥΡΝΙΟΣ ΠΕΙΣΩΝΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΣΕΙΡΑ…ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 70-75 Μ.Χ.ΤΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ 75-80 ΚΑΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΛΙΝΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥ, ΤΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ 85-90.
     ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ , ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΡΙΟΥ, ΙΟΥΣΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ 105 Μ.Χ. Ένα από τα αγαπημένα τους «καλαμπούρια» ήταν ο αναγραμματισμός του ονόματός τους. Το Piso αναγραμματισμένο στα ελληνικά έδινε σχεδόν την λέξη «ίππος». Εξάλλου το σύμβολο της οικογενείας, όπως φαίνεται και σε νόμισμα της εποχής, ήταν ένας ιππέας που κρατούσε στο χέρι του κλαδιά φοινικιάς. Γι’ αυτό και ο Ιησούς κατά την θριαμβευτική του είσοδο στην Ιερουσαλήμ κάθεται επί «πώλου», πάνω δηλαδή σε έναν σχεδόν ίππο, ενώ τον υποδέχονται κουνώντας κλαδιά φοινικιάς. Και ο Ιησούς «αίρει στους ώμους του το βαρύ φορτίο των αμαρτιών του κόσμου» επειδή στα αρχαία ελληνικά «ίπος» σημαίνει «βαρύ φορτίο». Γενικά πήραν πολλούς μύθους και τα ενσωμάτωσαν με ιστορικά πρόσωπα π.χ Πιλάτο, Ηρώδη. Έτσι τέθηκαν οι βάσεις της θρησκείας της νέας εποχής των Ρωμαϊκών Αυτοκρατόρων. Αυτά τηλεγραφικά Κάτω νόμισμα των Πισσωνων με άλογο και κλάδο φοινικιάς.

     ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΩΝ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΕΚΜΙΡΕΙΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

     ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ!!!! ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     1. Σαμαν
      Γνωριζω για την παραποιηση των ευαγγελιων ..ομως υποστηριζοντας αυτο , κυριως εκεινοι που δεν πιστευουν μπορουν ευκολα να πουν κατι το οποιο σχολιασα καποια στιγμη …το οτι αφου τα ευαγγελια ειναι παραποιημενα δεν ξερουμε τι απο αυτα ειναι αληθεια και τι οχι ..Ισως ο Χριστος να μην ειπε ποτε τα λογια που ειπε… Ισως να εγιναν τα γεγονοτα καπως αλλιως … πως εισαι εσυ τοσο σιγουρος οτι παραποιηθηκαν αλλα σημεια της καινης πλην των λογων του Χριστου ?Ομως γνωριζουμε πολλοι οτι προσπαθησαν πολλες φορες να διχασουν γνωμες αφου κατα καιρους ”ανακαλυπταν” καινουρια ευαγγελια , οπως το ευαγγελιο της Μαγδαληνης , και το ευαγγελιο του Ιουδα (εχει κανει και σχετικο ντοκιμαντερ το national geografic η το ντισκαβερι ..δεν θυμαμαι) … θελωντας να πει στον κοσμο πως αυτα που πιστευατε τοσα χρονια δεν ειναι αληθεια , και ηρθε στο φως μια καινουρια αληθεια που μπορει να σας αλλαξει γνωμη . Και που ξερω εγω ..πως ολα αυτα ειναι δεν ειναι κατασκευασματα της νεας ταξης πραγματων που ετσι κι αλλιως ελεγχει ολα τα ΜΜΕ για να με κανουν να αναρωτηθω ποια ειναι η αληθεια που πιστευω ?

     2. marys1907!!!!

      ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ!!!! ΜΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΟΠΘΕΤΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΙΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΟΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΕΡΦΕΑΣ Ο ΟΣΙΡΗΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΏΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ!!!!

      ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!;! ΑΣ ΓΙΝΩ ΛΙΓΟ ΚΑΚΟΣ ( ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΥΡΙΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ!;! ) ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ….. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΙΩΝΝΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ:

      << ΟΤΙ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΘΕΣΗ Η ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΚΩΜΑ Η ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ >>

      ΔΙΟΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΕΣΒΗΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ!!!!

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΗΝ ΣΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΙΕΡΕΙΣ ΜΕΣΑ!!!!

      ΔΕΣ ΑΥΤ:

      http://filonoi.gr/2011/09/29/astana-2-2/

      ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΜΕ!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     3. Saman
      Γνωριζω για την πολη Αστανα οπως γνωριζω πως η νεα ταξη πραγματων εκτος του οτι θελει να φτιαξει μια παγκοσμια κυβερνηση θελει και μια παγκοσμια θρησκεια…. Γνωριζω για τον Βαρθολομαιο … και για ολους τους κληρικους ”χριστιανους” του φαινεσθε που βοηθουν σ αυτο αφου ειναι ολοι βουτηγμενοι στην μασωνια … !! γι αυτο και σου ειπα πως βγαζουν συνεχως διαφορα πραγματα ταχα μου ανακαλυψεις καινουριες …γεγονοτα καινουρια για την θρησκεια μας για να μας κανουν να διχαστουμε και να αναρωτηθουμε αν πιστευουμε την αληθεια η ενα ψεμα ….. γιατι θελουν να αποδυναμωσουν τους χριστιανους !!
      επειδη φαινεται πως διαφωνουμε στο θεμα των ευαγγελιων θα σε παρακαλουσα ..οταν θα εχεις χρονο να μου βρεις μια αντιφαση μεσα στο ευαγγελιο για να μπορεσω και γω να καταλαβω τι εννοεις …
      με εκτιμηση … !!

    2. marys1907!!!!

     EΠΙΔΗ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΣ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!! ΠΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΧΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!!!! ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!!!!

     ΞΕΚΕΙΝΟΝΤΑΣ ΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΟΥΝΕ ΔΙΑΒΑΣΕΤΑ ΟΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΩΩ!!!!

     Η γέννηση του Ιησού Χριστού

     ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
     Τί διηγείται για τη γέννηση του Ιησού Χριστού το κατά Ματθαίον ευαγγέλιο; Πρώτ’ απ’ όλα μας παρουσιάζει τη γενεαλογία του Ιησού. Από την αρχή κιόλας φαίνεται ότι είναι ολότελα φανταστική, γιατί πρώτα-πρώτα αυτή η γενεαλογία δε μοιάζει με τις γενεαλογίες των άλλων ευαγγελίων, και δεύτερον, ο ευαγγελιστής συνταίριασε αυτήν τη γενεαλογία με τέτοιο τρόπο ώστε να επαναλαμβάνεται 3 φορές o ίδιος αριθμός γενεών:
     «Και έτσι, απανταχού, από τον Αβραάμ ως τον Δαβίδ είναι δεκατέσσερις γενεές, από τον Δαβίδ ως την υποδούλωση της Βαβυλώνας είναι δεκατέσσερις γενεές, και από την υποδούλωση της Βαβυλώνας ως το Χριστό είναι επίσης δεκατέσσερις γενεές» (Ματθαίος Ι, 17).

     Όπως φαίνεται, η γενεαλογία του Χριστού έχει συντεθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνει ότι είναι από βασιλικό σόι. Έτσι θα ‘βγαινε το συμπέρασμα ότι είναι απόγονος των Εβραίων βασιλιάδων: τόσο του Δαβίδ και του Σολομώντος, όσο και του Ρομποάμ. Αυτό ήταν αναγκαίο για να προξενεί μεγαλύτερη εντύπωση στη φαντασία του λαού. Τη στιγμή που ο χριστιανισμός, έγινε από θρησκεία των δούλων, θρησκεία των κυρίαρχων τάξεων, μια γενεαλογία όπου ο Χριστός να φαίνεται ότι κατάγεται από βασιλικό σόι ήταν εξαιρετικά αναγκαία, για τη θεοποίηση των βασιλιάδων και των εκμεταλλευτών. Από τον πιο κάτω πίνακα που αναπαριστάνει τη γενεαλογία του Ιησού Χριστού, διαφορετική στους διάφορους ευαγγελιστές, ο αναγνώστης θα δει ότι αυτή γενικά δε συμφωνεί μ’ αυτά που λέγονται στα ίδια τα ευαγγέλια.

     Στο κατά Ματθαίον ευαγγέλιο η αφήγηση της γέννησης του Χριστού αποδίδεται ως έξης:
     «Και η γέννηση του Ιησού Χριστού συνέβη έτσι, η Μαρία η μητέρα του, όντας αρραβωνιασμένη με τον Ιωσήφ, πριν ακόμα συζευχθούν, βρέθηκε να έχει το άγιο πνεύμα στα σπλάχνα της. Ο Ιωσήφ, ο άντρας της, όντας άνθρωπος δίκαιος και μη θέλοντας να τη φανερώσει, σκέφτηκε να την εγκαταλείψει.
     Κι ενώ αυτά σκεφτόταν ο Ιωσήφ παρουσιάζεται ο άγγελος του θεού στον ύπνο του και του λέει: Ιωσήφ, γιε του Δαβίδ, μη διστάζεις να πάρεις τη Μαρία, γυναίκα σου, γιατί εκείνο που ενσαρκώθηκε μέσα της είναι από το άγιο πνεύμα. Η Μαρία θα γεννήσει ένα γιο και το όνομά του θα είναι Ιησούς, γιατί αυτός θα σώσει το λαό του από τις αμαρτίες» (Ματθαίος, Ι, 18-21).

     Βέβαια, κάθε λογικός άνθρωπος διερωτάται γιατί τάχα φοβόταν ο Ιωσήφ να μη μαθευτεί ότι η γυναίκα του έμεινε έγκυος από το άγιο πνεύμα; Αντίθετα, θα έπρεπε να διηγηθεί σ’ όλους αυτό το θαύμα, ωστόσο φοβάται μη μαθευτεί τίποτε. Αυτό, λοιπόν, σημαίνει ότι ο Ιωσήφ πίστευε πως η Μαρία ήταν έγκυος από άλλον άντρα, με τον πιο συνηθισμένο τρόπο. Και μόνο στ’ όνειρο του, έμαθε ο Ιωσήφ ότι τη γυναίκα του τη γκάστρωσε το «Άγιο Πνεύμα».
     Εννοείται ότι εμείς, δε δίνουμε καμιά σημασία στα όνειρα. Κανένας από μας δεν κατόρθωσε ποτέ να μάθει τίποτε απ’ τα όνειρα. Και μήπως δεν ονειρευόμαστε αρκετά πράγματα; Ξέρομε όμως ότι το όνειρο είναι μια χαώδης δραστηριότητα του μυαλού, όπου, κάτω από την επήρεια αυτών που είδαμε, ακούσαμε ή ζήσαμε προηγούμενα, εμφανίζονται οι πιο περίεργες, οι πιο απίθανες και φανταστικές παραστάσεις και εικόνες. Στους πανάρχαιους όμως χρόνους, οι άνθρωποι έδιναν μεγάλη σημασία στα όνειρα, πίστευαν ότι όσα τους φανερώνονται στο όνειρο είναι το ίδιο αληθινά και πραγματικά όπως το καθετί που τους συμβαίνει όταν είναι ξύπνιοι.

     Στο θρύλο του ευαγγελίου, ο Ιωσήφ πιστεύει στο όνειρο. Κι έτσι, δε διώχνει πια τη γυναίκα του, αλλά της φέρνεται όπως ακριβώς τον προστάξανε στο όνειρο. Περνούν εννιά μήνες και η Μαρία γεννάει το παιδί που ο Ιωσήφ ονομάζει Ιησού. Αυτό, λοιπόν, σημαίνει ότι η εγκυμοσύνη που προήλθε από το «Άγιο Πνεύμα» κρατάει το ίδιο όσο και από οποιονδήποτε άντρα, δηλαδή εννιά μήνες.

     Ύστερα απ’ αυτό, ο Ματθαίος διηγιέται για το προσκύνημα των μάγων στο μυστικό αστέρι από την ανατολή, για την επιβουλή του Ηρώδη και για τη φυγή της Μαρίας με το βρέφος στην Αίγυπτο. Οι μάγοι (Πέρσες ή Ινδοί), ήρθαν τάχα στον Ηρώδη, το βασιλιά των Ιουδαίων και τον ρώτησαν:
     «Που είναι ο βασιλιάς των Ιουδαίων που γεννήθηκε; γιατί είδαμε στην ανατολή το άστρο του και ήλθαμε να τον προσκυνήσουμε;» (Ματθαίος Π, 2).
     Ο Ηρώδης ταράχτηκε «και μαζί μ’ αυτόν ολόκληρη η Ιερουσαλήμ». Τώρα, γιατί ταράχτηκε «ολόκληρη η Ιερουσαλήμ» δε μας εξηγεί ο ευαγγελιστής. Ο Ηρώδης όμως, μαθαίνοντας απ’ τους μάγους πότε ακριβώς φάνηκε το άστρο, τους δίνει εντολή να βρουν το βρέφος.
     Και πώς το βρήκαν οι μάγοι; Το ευαγγέλιο διηγιέται πως το άστρο που είδαν στην ανατολή πήγαινε όλον τον καιρό μπροστά τους «ώσπου ήρθε και στάθηκε πάνω από ‘κεί που βρισκόταν το βρέφος».
     Πάνω από μας είναι πολλά άστρα! Ποιος, όμως, από μας μπορεί να πει ότι ένα ορισμένο αστέρι είτε άλλο, στέκει ακριβώς πάνω από το Κρεμλίνο, ότι άλλο στέκει πάνω από τα πανεπιστήμια της Μόσχας και ένα τρίτο πάνω από το ραδιοσταθμό; Τ’ αστέρια βρίσκονται τόσο μακριά από τη γη που το κάθε άστρο μπορεί να είναι ορατό ταυτόχρονα στην ίδια θέση σε μιαν ακτίνα δεκάδων και εκατοντάδων χιλιομέτρων, συνεπώς σ’ αυτήν την ακτίνα, το άστρο στέκει το ίδιο πάνω απ’ όλα τα σπίτια, έτσι όλη αυτή η ιστορία με το άστρο, που τάχατες στάθηκε πάνω από το μέρος που γεννήθηκε το βρέφος, δεν ταιριάζει καθόλου μ’ αυτά που ξέρουμε εμείς για τ’ άστρα. Άλλωστε, όλη αυτή η ιστορία επινοήθηκε σε μια εποχή που το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας βρισκόταν ακόμα στην παιδική ηλικία της πνευματικής ανάπτυξης.

     Ύστερα απ’ αυτό, μας λέει ο ευαγγελιστής Ματθαίος, οι μάγοι βλέποντας το άστρο, «εχάρηκαν χαράν μεγάλην». Και πάλι φαίνεται ότι ο Ματθαίος επινοεί: τώρα μόλις μας αφηγήθηκε ότι το άστρο κινούνταν μπροστά απ’ τους μάγους και τους οδηγούσε προς τον τόπο της γέννησης του Ιησού, και τώρα, μας λέει ότι οι μάγοι δεν είχαν δει το αστέρι και θωρώντας το ξαφνικά, χαρήκανε. Οι μάγοι είδαν επιτέλους το βρέφος με τη Μαρία, το προσκύνησαν, του δώρισαν χρυσό, σμύρνα και λιβάνι (αρωματικό ρετσίνι), κι έπειτα φύγανε στη χώρα τους. Κανένας θρήσκος όμως δε θα μπορέσει να εξηγήσει τι του χρειαζόταν του θεού ή του γιου του το χρυσάφι και το λιβάνι. Οι μάγοι παίρνουν εντολή από το θεό να μην ξαναγυρίσουν πια στον Ηρώδη. Ύστερα απ’ αυτό όμως ο Ιωσήφ στον ύπνο του παίρνει εντολή από τον άγγελο του Κυρίου να φύγει με το βρέφος και τη μάνα στην Αίγυπτο, γιατί ο Ηρώδης ετοιμάζεται να σκοτώσει τον Ιησού. Αλλά ο Ηρώδης, μη γνωρίζοντας την απόφαση του Ιωσήφ, διατάζει να θανατώσουν όλα τα μωρά μέχρι δυο χρονών, Και όταν ο Ηρώδης πεθαίνει, πάλι παρουσιάζεται στον ύπνο του Ιωσήφ ο άγγελος του κυρίου και τον προστάζει να φύγει από την Αίγυπτο και να γυρίσει στη γη του Ισραήλ. Εκεί, ο Ιωσήφ παίρνει, πάλι, στον ύπνο του, εντολή να πάει στη Γαλιλαία και να εγκατασταθεί στη Ναζαρέτ.

     Σήμερα έχει διαπιστωθεί με ακρίβεια ότι το ευαγγέλιο που πιστεύονταν ότι είναι του Ματθαίου δεν είναι το αρχαιότερο και ότι το κατά Μάρκον ευαγγέλιο συντάχτηκε πρωτύτερα. Το κατά Μάρκον ευαγγέλιο εκπονήθηκε 100 περίπου χρόνια μετά τη λεγομένη γέννηση του Χριστού και το κατά Ματθαίον ευαγγέλιο αργότερα. Από που ήξεραν οι συγγραφείς αυτών των ευαγγελίων τι ονειρεύτηκε πριν 120 χρόνια ο μαραγκός Ιωσήφ, ο άντρας της Μαρίας; Μπορεί λοιπόν να θεωρηθούν σοβαρές αυτές οι αφηγήσεις που βασίζονται στα όνειρα;
     Ο Ματθαίος αφηγείται για όλα αυτά τα «γεγονότα» όπως γενικά για την ζωή του Χριστού, προσπαθώντας να τα κάνει να συμφωνούν όλα με ορισμένους ισχυρισμούς της Βίβλου. Η Βίβλος είναι μια συλλογή από γραφτά, από σημειώσεις, από προφορικές αφηγήσεις, θρύλους, παραδείγματα και χρονικά, που συντάχθηκαν σε διαφορετικές χρονολογίες από διάφορα πρόσωπα. Και τροποποιήθηκαν χιλιάδες φορές (ή αντίθετα, διαστρεβλώθηκαν), με διάφορες προσθήκες, μεταγενέστερες διαγραφές κ.λπ.

     Οι παπάδες υποστηρίζουν ότι η Βίβλος είναι η «Αγία Γραφή, η αποκάλυψη του θεού». Έτσι, υποστηρίζουν ότι ο Μωυσής σημείωσε τάχα στενογραφημένα, κάτω από την υπαγόρευση του Θεού τα πρώτα πέντε κεφάλαια της Βίβλου. Δίχως αμφιβολία δεν υπάρχει πιο γελοία, πιο παράλογη, πιο ανόητη επινόηση απ αυτήν. Ορισμένα κεφάλαια της Βίβλου γράφτηκαν λίγο καιρό πριν την εποχή μας και άλλα πολύ πιο πριν. Στη Βίβλο υπάρχουν πολλές συγκεχυμένες εκφράσεις. Οι παπάδες εξηγούν αυτές τις ασαφείς εκφράσεις όπως τους αρέσει, επινοούν ορισμένες προφητείες, που έχουν τάχα σχέση με τον Χριστό και τη ζωή του. Συχνά ο Ματθαίος προσπαθεί να συνταιριάσει τις αφηγήσεις του για το Χριστό, μ’ αυτές τις Βιβλικές εκφράσεις. Να τι εξηγήσεις δίνει:

     1. Η Μαρία έμεινε έγκυος όντας ακόμα παρθένα. Αλλά αυτό, όπως λέει ο Ματθαίος, δεν είναι αδύνατο.
     «Όλα αυτά έγιναν για να εκπληρωθεί αυτό που είπε ο κύριος με το στόμα του προφήτη: Ιδού, η παρθένος θα συλλάβει και θα γεννήσει υιόν και θα του δώσουν το όνομα Εμμανουήλ που σημαίνει: μαζί μας είναι ο Θεός» (Ματθαίος Ι 22-23).
     (Στο εβραϊκό κείμενο δε λέγεται «παρθένος» αλλά «νέα γυναίκα». Οι ευαγγελιστές και οι παπάδες απλούστατα διαστρέβλωσαν τη μετάφραση για να συνταιριάζουν τις βιβλικές εκφράσεις με το «γεγονός» που τους χρειάζονταν).
     Από δω βγαίνει ότι ο Χριστός τάχα γεννήθηκε γιατί έτσι προείπε ο προφήτης Ησαΐας, μερικές εκατοντάδες χρόνια πρωτύτερα. Ο καθένας όμως μπορεί να διερωτηθεί: γιατί τότε το βρέφος ονομάστηκε Ιησούς και όχι Εμμανουήλ; Σ’ αυτό οι παπάδες δε μπορούν να δώσουν καμιά λογική απάντηση. Αν όμως κοιτάξουμε στη Βίβλο την περικοπή στην οποία αναφέρεται ο Ματθαίος, θα δούμε ότι εκεί γίνεται λόγος για κάτι ολότελα διαφορετικό. Ο Ησαΐας συμβουλεύει το βασιλιά Αάξ να μη φοβάται τους δυο εκείνους βασιλιάδες (τον βασιλιά της Συρίας και τον βασιλιά του Ισραήλ) που επέδραμαν στην Ιουδαία, γιατί αυτοί, όπως έλεγε ο Ησαΐας, θα χρειαστεί να επιστρέψουν στις χώρες τους πολύ γρήγορα, πριν ακόμη μάθει το βρέφος που θα γεννηθεί από γυναίκα, να ξεχωρίζει το κακό απ’ το καλό.
     Για να εκπληρωθεί αυτή η προφητεία, ο Ησαΐας, μπροστά σε δυο μάρτυρες, πλησίασε… «αυτήν για την οποία προφήτεψε και εκείνη συνέλαβε και γέννησε υιόν» (Ησαΐας VII» 14-16 και VIII» 2-3)… Τί ζητάει εδώ ο Χριστός; Αυτός δεν είχε ονομαστεί Εμμανουήλ και δεν είχε καμία σχέση με την προφητεία του Ησαΐα.

     2. Ο Χριστός γεννιέται στη Βηθλεέμ. Αυτό το γεγονός συμβαίνει στη Βηθλεέμ όχι γιατί η Μαρία, η μάνα του, βρέθηκε εκεί, αλλά μόνο για να ταιριάζει μ’ αυτά που είπε ένας άλλος Εβραίος προφήτης, ο Μιχάιας, που προείπε (Μιχάια, V, 2-4) ότι από τη Βηθλεέμ θα ξεκινήσει ο άρχοντας που θα λυτρώσει το λαό του Ισραήλ. Όπως ξέρουμε από την ιστορία, κανένας κυβερνήτης δε «λύτρωσε» το λαό του Ισραήλ, επομένως κι αυτή η «προφητεία» δεν αξίζει μια πεντάρα.

     3. Στην Βίβλο υπάρχουν και τα λόγια του προφήτη Οζέα «Και από την Αίγυπτο ε-κάλεσα τον υιόν μου» (Οζέας XI, 1). Πώς να γίνει όμως ώστε ο Ιησούς να μεταφερθεί στην Αίγυπτο; Γι’ αυτό επινοεί ο ευαγγελιστής Ματθαίος την αφήγηση της φυγής των γονιών του Ιησού στην Αίγυπτο.
     Έδωσε τάχα ο Ηρώδης διαταγή να σκοτώσουν όλα τα βρέφη. Άραγε αυτό το ‘κανε μόνον από σκληρότητα; Κάθε άλλο. Το ‘κανε όπως προκύπτει, μονάχα για να εκπληρωθούν τα λόγια του προφήτη Ιερεμία (XXX, 15). Να τι μπορεί να κάνει ο Θεός! Ο Ιερεμίας είπε μερικές κουβέντες πριν από εκατοντάδες χρόνια, οι άνθρωποι τα είχαν ξεχάσει από καιρό, ο Θεός όμως των παπάδων τα θυμάται όλα. Άραγε δεν θα ήταν καλύτερα να μείνουν ζωντανά τα αθώα μωρά; Ο συγγραφέας όμως του ευαγγελίου σκέφτεται διαφορετικά: κάτι τέτοιο δε μπορεί να γίνει, γιατί τότε θα λένε ότι ο γέρο-προφήτης των Εβραίων, Ιερεμίας, είπε ψέματα και οι παπαδοπροφήτες δε θα είναι πια πιστευτοί. Καλύτερα, λοιπόν, να θανατωθούν τα παιδιά και έτσι να εκπληρωθεί ο «λόγος που είπε ο προφήτης Ιερεμίας» (Ματθαίος II, 17). Έτσι δημιουργήθηκε η αφήγηση του ευαγγελίου για το φόνο των βρεφών και για τη φυγή στην Αίγυπτο.

     4. Τέλος, οι γονείς του Ιησού εγκατασταίνονται στη Ναζαρέτ, και πάλι γιατί στη Βίβλο (βιβλίο των Κριτών, XIII, 5) λέγεται ότι το βρέφος θα είναι «Ναζωραίος του Κυρίου». Όταν οι μελετητές άρχισαν να ερευνούν που βρίσκεται αυτή η Ναζαρέτ, αποδείχτηκε ότι ούτε καν υπήρχε εκείνον τον καιρό μια τέτοια πόλη, και η λέξη «ναζωραίος» σημαίνει απλούστατα φύλακας ή φρουρός.
     Διαπιστώνουμε καλύτερα ακόμη ότι όλες αυτές οι αφηγήσεις των ευαγγελιστών είναι απλές επινοήσεις, όταν μαθαίνουμε ότι ο Ηρώδης, για τον οποίο μιλάνε οι ευαγγελιστές Ματθαίος και Λουκάς, πέθανε τέσσερα χρόνια πριν από την ημέρα που τάχα γεννήθηκε ο Χριστός. Συνεπώς, ο Ιωσήφ και η Μαρία έφυγαν με το βρέφος για να γλυτώσουν από τον Ηρώδη που αν και πεθαμένος πριν από καιρό, πρόσταξε να θανατώσουνε τα μωρά.

     ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
     Αν αναλύσουμε το πιο παλιό ευαγγέλιο, το κατά Μάρκον, διαπιστώνουμε ότι και εδώ όλα έχουν επινοηθεί. Καταπώς λένε, ο Μάρκος ήταν γραμματέας του απόστολου Πέτρου. Ο Επίσκοπος Πάπιος -που πέθανε στα μέσα του 2ου αιώνα- έγραψε ότι στην εποχή του υπήρχε το ευαγγέλιο που εκπονήθηκε απ’ αυτόν τον Μάρκο. Να τι γράφει ο Πάπιος για τον ευαγγελιστή Μάρκο: «Αυτός δεν τον είχε ακούσει το Χριστό…προσχώρησε αργότερα στον Πέτρο, που κήρυττε τη διδασκαλία…». Μαθαίνουμε λοιπόν ότι ο Μάρκος σημείωσε όλα όσα είπε ένας άλλος, χωρίς ο ίδιος να έχει δει τίποτε.
     Αλλά τι γράφει ο Μάρκος; Ταιριάζουν άραγε όσα γράφει μ’ αυτά που μας αφηγείται ο Ματθαίος;
     Ο Μάρκος, που έγραψε το ευαγγέλιο 100 χρόνια μετά τη γέννηση του Χριστού, δεν αναφέρει ούτε λέξη για τη θαυματουργή γέννηση του Χριστού, ούτε για αλλά θαύματα που επακολούθησαν αυτήν τη γέννηση, μήτε για τα όνειρα του Ιωσήφ που αναφέρει ο Ματθαίος. Ο Μάρκος, όμως σημείωσε όσα είπε ο Πέτρος και σίγουρα δε θα παρέλειπε να γράψει για τα θαύματα, αν αυτά υπήρξαν! Στον Μάρκο, ο Ιησούς παρουσιάζεται μονομιάς ώριμος πια άντρας, που έρχεται από Γαλιλαία να τον βαφτίσει ο Ιωάννης έτσι όπως βαφτίζονταν τότε οι Εβραίοι, δηλαδή λουόμενοι στα νερά του ποταμού Ιορδάνη και ομολογώντας τις αμαρτίες τους. Το πλύσιμο, το λούσιμο θεωρούνται στους Εβραίους, αλλά και σε πολλούς άλλους λαούς, ιδιαίτερα της Ανατολής, σαν ένα μέσο καθαρισμού, όχι μόνο από τη βρώμα, αλλά και από τις αμαρτίες, γιατί το νερό τα αποπλένει όλα, τα παίρνει όλα μαζί του. Και σήμερα ακόμα οι Εβραίοι (οι θρήσκοι), σε μια από τις γιορτές του φθινοπώρου, πηγαίνουν στο ποτάμι, διαβάζουν εκεί προσευχές και κάνουν την ιεροτελεστία του ριξίματος των αμαρτιών τους στο νερό για έναν ολόκληρο χρόνο. Οι Ινδοί επίσης για να καθαριστούν από τις αμαρτίες, λούζονται στον ποταμό Γάγγη, που θεωρείται «ιερός ποταμός».
     Όπως αφηγείται ο Μάρκος, μόλις βγήκε ο Ιησούς απ’ το νερό, ο Ιωάννης «είδε τους ουρανούς να σχίζονται και το πνεύμα να κατεβαίνει σαν περιστέρι πάνω του». Και ακούστηκε φωνή από τους ουρανούς: «Συ είσαι ο γιος μου ο αγαπητός, που εγώ ευδόκησα» (Μάρκος Ι, 11). Ο ίδιος ο Χριστός, στο κατά Μάρκον ευαγγέλιο, αυτοκαλείται «γιος του ανθρώπου» δηλαδή άνθρωπος.

     ΤΟ ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
     Πολύ αργότερα, μεταγενέστερα, ακόμη και από το κατά Μάρκον, εκπονήθηκε το κατά Λουκάν ευαγγέλιο. Ο Λουκάς, όπως λέει ο ίδιος, χρησιμοποίησε στην εκπόνηση του ευαγγελίου του όχι μόνον τις αφηγήσεις των συγχρόνων του, αλλά και τα αλλά ευαγγέλια που γράφτηκαν ως την εποχή του, γράμματα, επιστολές κ.λπ. Αλλά τι ακριβώς μας μεταδίνει ο Λουκάς; Πως ταιριάζουν οι αφηγήσεις του με τις αφηγήσεις των άλλων;
     Ο Λουκάς αρχίζει την αφήγηση του λέγοντας ότι η Ελισάβετ, η γυναίκα του Εβραίου ιερέα Ζαχαρία, ως τότε στείρα, έμεινε έγκυος, έτσι όπως προανήγγειλε ο αρχάγγελος Γαβριήλ. Έξι μήνες μετά απ’ αυτό το «θαύμα» ο ίδιος άγγελος πηγαίνει στη Ναζαρέτ στην παρθένα Μαρία μπαίνει στο σπίτι της και της λέει: «Χαίρε κεχαριτωμένη ο Κύριος μετά σου. Ευλογημένη συ εν γυναιξί» (Λουκάς Ι, 28).
     Ακούγοντας αυτήν την ευχή η παρθένα Μαρία ταράχτηκε πολύ, αλλά ο άγγελος την «καθησύχασε»: «Και ιδού θα συλλάβεις και θα γεννήσεις υιόν και θα τον ονομάσεις Ιησούν». Η Μαρία δεν ήξερε πως θα γίνει αυτό γιατί ακόμη δεν είχε πάει μ’ άντρα. Ο άγγελος όμως της εξήγησε: «Το Άγιο Πνεύμα θα επιφοιτήσει σε σένα και η δύναμη του υψίστου θα σε προστατέψει, γι’ αυτό και ο άγιος που θα γεννηθεί από σένα, θα ονομαστεί Υιός του Θεού».(Λουκάς Ι, 31—35).
     Τι ανακατεύονται εδώ ο άγγελος Γαβριήλ, το «Άγιο Πνεύμα» και η «δύναμη του υψίστου», τι γυρεύει εδώ ο απεσταλμένος αυτού του πνεύματος και τι θέλει εδώ ο Ιωσήφ, ο άντρας της Μαρίας, πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς, προ παντός αν πάρουμε υπόψη μας ότι το «Άγιο Πνεύμα» στο πρωτότυπο κείμενο των ευαγγελίων είναι θηλυκού γένους. Πώς και από ποιόν έμεινε έγκυος η Μαρία δε μπορεί να μάθει κανείς από το Λουκά.

     Για να μη γεννηθεί καμιά αμφιβολία, ο άγγελος στέλνει τη Μαρία στην Ελισάβετ, που είχε μείνει έγκυος. Όταν ήρθε η Μαρία στην Ελισάβετ και την προσκύνησε, αφηγείται ο Λουκάς το βρέφος κουνήθηκε μέσα της και από τη χαρά της η γριά Ελισάβετ, φώναξε δυνατά και είπε: «Συ είσαι η ευλογημένη ανάμεσα στις γυναίκες και ευλογημένος είναι ο καρπός της κοιλίας σου» (Λουκάς Ι, 42). Ολόκληρη τη συζήτηση ανάμεσα στον Ζαχαρία και τον άγγελο, ανάμεσα στην Ελισάβετ, τη Μαρία και τον άγγελο, ο Λουκάς την παρουσιάζει σαν να την άκουσε ο ίδιος με τ’ αυτιά του, στην πραγματικότητα, όμως, έγραψε τη συζήτηση αυτή 120 χρόνια μετά από τα «γεγονότα» που περιγράφει.

     Ύστερα απ’ αυτό ακολουθεί η αφήγηση της γέννησης. Ο Λουκάς διηγείται για τη διαταγή του αυτοκράτορα Αυγούστου να γίνει απογραφή των κατοίκων «όλης της γης» (αυτό, ασφαλώς είναι παραλογισμός: Ο Αύγουστος δε μπορούσε να κάνει απογραφή σ’ ολόκληρη τη γη, αλλά μόνο στις χώρες που κυριαρχούσε). Αυτή η απογραφή έγινε -λέει ο Λουκάς- πρώτα όταν ο Κυρήνιος ήταν κυβερνήτης της Συρίας (Λουκάς ΙΙ, 2). Σήμερα ξέρουμε ακριβώς, από τα γραφτά εκείνων των χρόνων, ότι ο κυβερνήτης Κυρήνιος ήλθε στη Συρία 10 χρόνια μετά απ’ το θάνατο του Ηρώδη, μα έτσι που τα λέει ο Λουκάς είναι σαν να ‘γινε η απογραφή όταν ζούσε ο Ηρώδης. Είναι ξεκάθαρο πως ο Λουκάς έγραφε όλα εξ ακοής, μπέρδεψε τα χρόνια, τα ονόματα των ανθρώπων, με δυο λόγια, τα συνταίριαζε όλα όπως και ο Ματθαίος και οι άλλοι ευαγγελιστές.

     Τον καιρό αυτής της απογραφής, ο Ιωσήφ με τη Μαρία βρέθηκαν στη Βηθλεέμ, κι έτσι υποχρεώθηκαν να εγγραφούν ακριβώς σ’ εκείνη ν την πόλη. Η Μαρία ήταν έγκυος. Όταν γέννησε, φάσκιωσε το παιδί και το έβαλε μέσ’ τη φάτνη στο στάβλο, γιατί δε βρήκε θέση στο Χάνι. Πιο πέρα, αφηγείται πως μερικοί τσοπάνηδες που φύλαγαν τα κοπάδια στον κάμπο (αν και το Δεκέμβρη, ούτε και στην Παλαιστίνη ακόμα δε μπορούν να μείνουν τα κοπάδια στον κάμπο!) είδαν τον άγγελο του Κυρίου και τρόμαξαν πολύ. Ο Λουκάς αναφέρει και την ομιλία του αγγέλου, που σίγουρα ποτέ του δεν άκουσε. Ο άγγελος διηγιέται στους τσοπάνηδες ότι γεννήθηκε ο σωτήρας και, ταυτόχρονα, τους δείχνει και τα σημάδια από τα όποια θα τον αναγνωρίσουν: Ο σωτήρας είναι φασκιωμένος και κοιμάται στη φάτνη. Την ίδια στιγμή παρουσιάζεται «πλήθος ουρανίων αγγέλων, εξυμνώντας το θεό και λέγοντας: Δόξα ο εν υψίστοις Θεός και επί γης ειρήνη, εν ανθρώποις ευδοκία!».

     Όπως φαίνεται, η αφήγηση του Λουκά διαφέρει πολύ από τις άλλες αφηγήσεις. Ούτε στον Μάρκο ούτε και στον Ματθαίο συναντάμε τη φάτνη και το στάβλο. Ο Ματθαίος εξηγεί τον ερχομό στη Βηθλεέμ σαν μια ανάγκη για την εκπλήρωση μιας προφητείας, ο Λουκάς φέρνει τους γονιούς του Χριστού στη Βηθλεέμ σαν να το απαιτούσε αυτό ο νόμος για την απογραφή. Για τη φυγή στην Αίγυπτο δε γίνεται καν λόγος εδώ. Ούτε «άστρο από την ανατολή», ούτε μάγους να φέρνουν χρυσό και λίβανο στο νεογέννητο δε συναντούμε πουθενά στο Λουκά. Αντίθετα, ο Λουκάς μιλάει για τσοπάνηδες που βόσκουν τα βόδια το χειμώνα στον κάμπο και για αγγέλους που δοξάζουν τη γέννηση του θεού.

     ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
     Τέλος, υπάρχει ακόμα ένα ευαγγέλιο, το κατά Ιωάννην, που δε μοιάζει καθόλου μ’ όλα τ’ άλλα. Αυτό το ευαγγέλιο γράφτηκε πολύν καιρό ύστερα από τ’ άλλα, όταν επομένως υπήρχαν ήδη πολλές αφηγήσεις για το Χριστό. Πώς περιγράφει ο ευαγγελιστής αυτός τη γέννηση του Χριστού; Ο Ιωάννης δεν αναφέρει τίποτα για προφητείες ούτε και για τους γονιούς του Χριστού-θεού. Μόνο στο VI κεφάλαιο μαθαίνουμε ότι ο Χριστός είχε επίγειους γονείς. Στο ευαγγέλιο του Ιωάννη, ο Χριστός αποκαλείται «αμνός του Θεού», δηλαδή αρνάκι, αρνί. Ο Ιησούς ονομάζεται και «Λόγος» γιατί στην αρχή ήταν ο «Λόγος», ο λόγος υπήρχε ανέκαθεν. Έτσι λοιπόν, κανένας δε γέννησε το Χριστό. Καμιά θνητή γυναίκα, ούτε τον είχε στην κοιλιά της καμιά παρθένα… «Και ο λόγος έγινε σάρκα και έζησε ανάμεσά μας… Όλο σοφία και αλήθεια» (Ιωάννης Ι, 14). Ο Ιωάννης δε μας λέει με ποιόν τρόπο έγινε η ενσάρκωση, πώς έγινε «ο Λόγος» θεός-άνθρωπος Ιησούς, που δίδαξε, πέθανε μετά πάνω στο σταυρό, κι αναλήφθηκε κ.λπ.. κ.λπ…. Άλλωστε, θα ήταν και κάπως δύσκολο να το κάνει. «Πρέπει να πιστεύεις», λένε οι παπάδες. Πάει όμως εκείνος ο καιρός της τυφλής πίστης. Εμείς θέλουμε να εξακριβώνουμε.

     Αλλά τι συμβαίνει όταν αρχίζουμε να εξακριβώνουμε όλες τις ευαγγελικές αφηγήσεις για τη γέννηση του Χριστού από τα τέσσερα αυτά ευαγγέλια (κανονικά) που υπάρχουν;
     1. Όσον άφορα την αφήγηση για τη γέννηση του Ιησού, κανένα ευαγγέλιο δεν ταιριάζει με τ’ άλλο.
     2. Οι αφηγήσεις δεν ανταποκρίνονται στην ιστορική αλήθεια, στα ιστορικά γεγονότα, που έχουν εξακριβωθεί από την ιστορία.

     Έτσι, λοιπόν, στις αφηγήσεις των ευαγγελίων για τη γέννηση του Χριστού υπάρχουν άφθονες και κάθε λογής αντιφάσεις, ιστορικά λάθη και παραλογισμοί, περιέχονται θρύλοι που κυκλοφόρησαν σε μεγάλο αριθμό, τόσο στους λαούς της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας όσο και στους λαούς των γειτονικών χωρών. Στην πραγματικότητα, όπως προαναφέρθηκε, ο Ιησούς Χριστός είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν υπήρξε ποτέ. Είναι κατά πάσα πιθανότητα,ένα φανταστικό πρόσωπο, όπως και οι άλλοι θεοί της αρχαιότητας: ο Άδωνις, ο Διόνυσος κ.λπ.
     Αλλά οι ευαγγελιστές δεν αναφέρουν μόνον αυτά τα παραμύθια για το Χριστό, αλλά και πολλά άλλα όπου παρουσιάζουν την ζωή και τα έργα του Ιησού. Αν πιστέψουμε στις αφηγήσεις των ευαγγελίων θα πρέπει να πιστέψουμε ότι o Χριστός ασχολήθηκε προπαντός με τη διδασκαλία μιας νέας θρησκείας και έκανε κάθε λογής θαύματα. Εννοείται, οι παπάδες και οι διάφοροι αιρετικοί «αδελφοί» υποστηρίζουν ότι όλες αυτές οι αφηγήσεις είναι αληθινές. Λένε ότι όλα τα περιστατικά συνέβησαν ακριβώς έτσι και τα χρησιμοποιούν για να ξεγελάνε τους πιστούς.

     ΣΥΝΕΧΗΖΩ….

     Υπάρχουν φορές, όταν βλέπουμε ολιστικά την Κ. Διαθήκη, που συναντάμε πολλές αντικρουόμενες διδαχές. Δεν μας καλύπτει η ρήση: «Πίστευε και μη ερεύνα». Είμαστε θιασώτες του «ερευνάτε τας Γραφάς». Μέσα από την έρευνα βρίσκουμε αντιφάσεις, που μας προβληματίζουν. Μπορεί ο Διδάσκαλος να είπε λόγια που αντικρούονται; Είναι δυνατόν να έπεσε σε αντιφάσεις ο Θεάνθρωπος; Μήπως οι αντιφάσεις δεν είναι στα λεγόμενά Του, στις διδαχές Του, αλλά είναι αντιφάσεις που εισήγαγαν οι συγγραφείς των ευαγγελίων ή είναι προσθήκες των αντιγραφέων τους;
     Σχετικά με τη συγγραφή των ευαγγελίων υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των μελετητών. Οι θεολόγοι θεωρούν παλιότερο το κατά Ματθαίον. Σήμερα έχει διαπιστωθεί με ακρίβεια ότι το ευαγγέλιο που πιστεύονταν ότι είναι του Ματθαίου δεν είναι το αρχαιότερο και ότι το κατά Μάρκον ευαγγέλιο συντάχτηκε πρωτύτερα.
     Σύμφωνα λοιπόν με τις μελέτες των κειμένων αλλά και τις πληροφορίες από διάφορους συγγραφείς, είναι δυνατή η χρονολόγηση των κειμένων της Καινής Διαθήκης. Έτσι πιστεύεται πως το ευαγγέλιο του Μάρκου είναι το παλαιότερο (65-75 μ.Χ), ακολουθεί αυτό του Λουκά (80 μ.Χ.) και Ματθαίου (85-90 μ.Χ.) ο οποίος μοιάζει να στηρίχτηκε πάνω στο κείμενο του Μάρκου ενώ τελευταίο μένει το ευαγγέλιο του Ιωάννη (95-110 μ.Χ.) Στο διάστημα των 35- 70 χρόνων από την εποχή της διδασκαλίας του Ιησού μέχρι τη συγγραφή των Ευαγγελίων, δεν μπορεί να αποδόθηκαν αυτούσιες οι διδαχές Του. Υπήρξαν αλλοιώσεις και προσθήκες από στόμα σε στόμα. Άραγε, δεν συμβαίνει τακτικά να ακούνε δύο ή περισσότεροι ακροατές τα ίδια λόγια από έναν ομιλητή και να αντιλαμβάνονται ή να ερμηνεύουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο τα λεγόμενά του;
     Σχετικά με τις αντιφάσεις υπάρχουν πολλές απόψεις. Ο Κέλσος (περίπου 170 μ.Χ.) μας αναφέρει πως οι Χριστιανοί τροποποιήσανε τρεις ή τέσσερις φορές τα κείμενα τους έτσι ώστε να δυσκολέψουν όλους όσους ασκούσαν κριτική την εποχή εκείνη. Παρόμοια ήταν και το συμπέρασμα του Ωριγένη: «Είναι ένα αποδεκτό γεγονός σήμερα πως υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία μεταξύ των χειρόγραφων, που οφείλεται άλλοτε στην απροσεξία των γραφέων ή στην διεστραμμένη αυθάδεια μερικών ανθρώπων να διορθώνουν τα κείμενα ή ξανά στο γεγονός όπου υπάρχουν κάποιοι που προσθέτουν ή διαγράφουν όπως τους ευχαριστεί, βάζοντας τους εαυτούς τους ως διορθωτές.» Που θέλουμε να καταλήξουμε; Υπάρχουν παραβολές ή διδαχές, που αναιρούν άλλες παραβολές ή άλλες διδαχές, σαν να μην ειπώθηκαν από το ίδιο πρόσωπο. Κάποτε φαντάζουν σαν αυτός που τα είπε να μην είχε κατασταλαγμένες απόψεις και να αυτοσχεδίαζε ανατρέποντας τα ίδια τα λεγόμενά του. Παρουσιάζεται σαν ο Ιησούς να μην ήταν ισορροπημένος, αλλά να έλεγε άλλα τη μια φορά και άλλα- μερικές φορές και τα αντίθετα- την άλλη.

     Η Συνέχεια >>> εδώ …
     Θα παραθέσουμε τη γνωστή παραβολή των “δέκα παρθένων” και ως απλοί κοσμικοί θα φέρουμε τις αντιρρήσεις μας, γιατί στη σκέψη μας έχουμε θέσει σε ανώτερη θέση τον Ιησού απ’ αυτήν που μας επιτρέπουν τα ιερά βιβλία: « Τότε ὁμοιωθήσεται ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν δέκα παρθένοις, αἵτινες λαβοῦσαι τὰς λαμπάδας ἑαυτῶν ἐξῆλθον εἰς ἀπάντησιν τοῦ νυμφίου. πέντε δὲ ἦσαν ἐξ αὐτῶν φρόνιμοι καὶ αἱ πέντε μωραὶ. αἵτινες μωραὶ λαβοῦσαι τὰς λαμπάδας ἑαυτῶν οὐκ ἔλαβον μεθ’ ἑαυτῶν ἔλαιον· αἱ δὲ φρόνιμοι ἔλαβον ἔλαιον ἐν τοῖς ἀγγείοις αὐτῶν μετὰ τῶν λαμπάδων αὐτῶν. χρονίζοντος δὲ τοῦ νυμφίου ἐνύσταξαν πᾶσαι καὶ ἐκάθευδον. μέσης δὲ νυκτὸς κραυγὴ γέγονεν· ἰδοὺ ὁ νυμφίος ἔρχεται, ἐξέρχεσθε εἰς ἀπάντησιν αὐτοῦ. τότε ἠγέρθησαν πᾶσαι αἱ παρθένοι ἐκεῖναι καὶ ἐκόσμησαν τὰς λαμπάδας αὐτῶν. αἱ δὲ μωραὶ ταῖς φρονίμοις εἶπον· δότε ἡμῖν ἐκ τοῦ ἐλαίου ὑμῶν, ὅτι αἱ λαμπάδες ἡμῶν σβέννυνται. ἀπεκρίθησαν δὲ αἱ φρόνιμοι λέγουσαι· μήποτε οὐκ ἀρκέσῃ ἡμῖν καὶ ὑμῖν· πορεύεσθε δὲ μᾶλλον πρὸς τοὺς πωλοῦντας καὶ ἀγοράσατε ἑαυταῖς. ἀπερχομένων δὲ αὐτῶν ἀγοράσαι ἦλθεν ὁ νυμφίος, καὶ αἱ ἕτοιμοι εἰσῆλθον μετ’ αὐτοῦ εἰς τοὺς γάμους, καὶ ἐκλείσθη ἡ θύρα. ὕστερον δὲ ἔρχονται καὶ αἱ λοιπαὶ παρθένοι λέγουσαι· κύριε κύριε, ἄνοιξον ἡμῖν. ὁ δὲ ἀποκριθεὶς εἶπεν· ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐκ οἶδα ὑμᾶς. γρηγορεῖτε οὖν, ὅτι οὐκ οἴδατε τὴν ἡμέραν οὐδὲ τὴν ὥραν ἐν ᾗ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἔρχεται.» (Ματθαίος, κε΄ 1- 13)
     Θα δώσουμε στη συνέχεια την μετάφραση: [ Ο ερχομός της βασιλείας του Θεού θα μοιάζει με ό,τι έγινε με δέκα παρθένες. Αυτές πήραν τα λυχνάρια τους και βγήκαν να προϋπαντήσουν το γαμπρό. Πέντε απ’ αυτές ήταν συνετές και πέντε άμυαλες. Οι άμυαλες πήραν τα λυχνάρια τους, μα δεν πήραν μαζί τους και λάδι. Απεναντίας, οι συνετές πήραν μαζί με τα λυχνάρια τους και λάδι στα δοχεία τους. Επειδή όμως ο γαμπρός αργοπορούσε, νύσταξαν όλες και κοιμήθηκαν. Κατά τα μεσάνυχτα ακούστηκε μια φωνή: «έρχεται ο γαμπρός, βγείτε να τον προϋπαντήσετε!» Όλες, λοιπόν, οι παρθένες σηκώθηκαν και τακτοποίησαν τα λυχνάρια τους. Οι άμυαλες είπαν τότε στις συνετές: «δώστε μας από το λάδι σας, γιατί τα λυχνάρια μας σβήνουν». Οι συνετές όμως απάντησαν: «Όχι, γιατί δε θα φτάσει και για μας και για εσάς. Καλύτερα πηγαίνετε στους πωλητές ν’ αγοράσετε για δικό σας». Αλλά ενώ πήγαιναν ν’ αγοράσουν λάδι, ήρθε ο γαμπρός. Τότε οι έτοιμες παρθένες μπήκαν μαζί του στη γιορτή του γάμου, και έκλεισε η πόρτα. Ύστερα από λίγο φτάνουν και οι υπόλοιπες παρθένες κι άρχισαν να φωνάζουν: «κύριε, κύριε, άνοιξέ μας!» Εκείνος όμως τους αποκρίθηκε: «αλήθεια σας λέω, δε σας ξέρω». Να είστε λοιπόν άγρυπνοι, γιατί δεν ξέρετε ούτε την ημέρα ούτε την ώρα που θα έρθει ο Υιός του Ανθρώπου. ]
     Προφανώς δεν είναι η ένστασή μας στον συνετό βίο του ανθρώπου . Σίγουρα και πρέπει να ζει σύμφωνα με τους κανόνες που διέπουν τη χρηστή ζωή και την ορθή συμπεριφορά, σεβόμενος τους συνανθρώπους του και το Θείο. Εκείνο που μας έκανε τρομερή εντύπωση στην παραβολή ήταν η άρνηση των γνωστικών παρθένων να μοιραστούν το λάδι τους με τις μωρές. Το θεωρούμε σκληρό. Γιατί ο Ιησούς, που έδωσε την εντολή στους μαθητές: «μήτε αίρετε εις την οδόν, μήτε ράβδους μήτε πήραν μήτε άρτον μήτε αργύριον μήτε ανά δύο χιτώνας έχειν» (Λουκάς, θ΄3) πώς είχε την απαίτηση οι μωρές παρθένοι να έχουν εφεδρικό λάδι; Και πώς στην παραβολή του δικαιολόγησε την πράξη των συνετών (φρονίμων) παρθένων να μη δώσουν λίγο από το εφεδρικό τους λάδι όταν έχει πει: «ο έχων δυο χιτώνας μεταδότω τω μη έχοντι, και ο έχων βρώματα ομοίως ποιείτω.» (Λουκάς, γ΄11). Οι κοπέλες αυτές, που αρνήθηκαν να βοηθήσουν τις μωρές, δεν τήρησαν το: «αγαπήσεις τον πλησίον σου ως σεαυτόν» (Μάρκος, ιβ΄31). Ενήργησαν καθαρά εγωιστικά, κάτι που είναι αντίθετο με τη διδασκαλία του Χριστού. Η εντολή του Κυρίου είναι σαφής: «Εγώ δε λέγω υμίν, αγαπάτε τους εχθρούς υμών, ευλογείτε τους καταρωμένους υμάς, καλώς ποιείτε τοις μισούσιν υμάς, και προσεύχεσθε υπέρ των επηρεαζόντων υμάς και διοκόντων υμάς, όπως γένησθε υιοί του πατρός υμών του εν ουρανοίς, ότι τον ήλιον ανατέλλει επί πονηρούς και αγαθούς και βρέχει επί δικαίους και αδίκους. Εάν γαρ αγαπήσετε τους αγαπώντας υμάς, τίνα μισθόν έχετε; ουχί και οι τελώναι το αυτό ποιούσι; και εάν ασπάσησθε τους φίλους υμών μόνον, τι περισσόν ποιείτε; ουχί και οι τελώναι ούτω ποιούσιν;» (Ματθαίος, στ΄44- 47) Σε τι διέφεραν οι φρόνιμες κοπέλες από τους τελώνες; Κατά τις βιβλικές διηγήσεις οι τελώνες ήσαν άδικοι και εγωιστές. Τίποτα δεν χώριζε τις συνετές από τις μωρές. Ούτε έχθρα, ούτε αντιζηλία, ούτε μίσος. Απεναντίας, τους ένωνε η επιθυμία να βοηθήσουν την τέλεση του γάμου. Και φυσικά η παρουσία των δέκα θα ήταν αποδοτικότερη από την παρουσία μόνον των πέντε.
     Το μήνυμα που θέλει να περάσει η παραβολή αυτή είναι εντελώς αντίθετο με αυτό του άσωτου υιού. Μας λέει η παραβολή ότι έτρεξαν με αγωνία οι μωρές παρθένες να βρουν λάδι, γέμισαν τα λυχνάρια τους και ήρθαν στον γάμο. Δεν αδιαφόρησαν. Έτρεξαν αμέσως να αγοράσουν το λάδι που είχε καεί. Και χτύπησαν την κλειστή θύρα ζητώντας να μπουν μέσα. Δεν γύρισαν την πλάτη στο γαμπρό. Θέλησαν να παραβρεθούν στην γαμήλια τελετή. Φώναξαν: «κύριε κύριε, ἄνοιξον ἡμῖν». Και πήραν τη σκληρή απάντηση: «ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐκ οἶδα ὑμᾶς». Όταν ο πατέρας τρέχει να προϋπαντήσει τον άσωτο υιό, αυτόν που είχε φύγει για χρόνια μακριά του, βγάζει το δαχτυλίδι από το δάχτυλό του και το περνάει στο χέρι του γιού του και σφάζει τον μόσχο τον σιτευτό για να γιορτάσει την επιστροφή του ασώτου, πως μπορεί να λέει ο Κύριος πως δεν τις αναγνωρίζει; Και πως αφήνει εκτός νυμφώνος τις μισές παρθένες όταν μας έχει μιλήσει για το απολωλός πρόβατο: «τις άνθρωπος εξ υμών έχων εκατόν πρόβατα, και απωλέσας εν εξ αυτών, ου καταλείπει τα ενενήκοντα εννέα εν τη ερήμω και πορεύεται επί το απολωλός έως ου εύρη αυτό;» αναρωτιέται ο Διδάσκαλος. Αφήνει τα ενενήντα εννέα για να ψάξει να βρει το ένα! Πώς είναι δυνατό να άφησε εκτός νυμφώνος τις πέντε από τις δέκα κοπέλες; Συνεχίζει: «και ευρών επιτίθησιν επί τους ώμους αυτού χαίρων και ελθών εις τον οίκον συγκαλεί τους φίλους και τους γείτονας λέγων αυτοίς• συγχάρητέ μου ότι εύρον το πρόβατόν μου το απολωλός.» Κάνει μεγάλη χαρά ο βοσκός που βρήκε το ένα πρόβατο που χάθηκε και καλεί στη χαρά τους φίλους και γείτονες για να γιορτάσει την εύρεση του χαμένου. Είναι δυνατό να διώξει ο γαμπρός από τη χαρά του γάμου του- το γλέντι που είναι ήδη έτοιμο- τις πέντε παρθένες επειδή δεν προνόησαν να έχουν εφεδρικό λάδι, τη στιγμή που ο ίδιος είναι υπαίτιος λόγω της αργοπορίας του; Γιατί σε κάποιο άλλο εδάφιο ο Ιησούς λέει: «μη ουν μεριμνήσητε εις την αύριον• η γαρ αύριον μεριμνήσει τα εαυτής•» (Ματθαίος στ΄34). Συμβουλεύει μάλιστα: «δια τούτο λέγω υμίν, μη μεριμνάτε τη ψυχή υμών τι φάγητε και τι πίητε, μηδέ τω σώματι υμών τι ενδύσησθε• ουχί η ψυχή πλείον έστι της τροφής και το σώμα του ενδύματος; εμβλέψατε εις τα πετεινά του ουρανού, ότι ου σπείρουσιν ουδέ θερίζουσιν ουδέ συνάγουσιν εις αποθήκας, και ο πατήρ υμών ο ουράνιος τρέφει αυτά•»( Ματθαίος, στ΄25- 26)
     Το ίδιο μήνυμα μεταφέρει ο Ιησούς και με την παραβολή της απωλεσθείσας δραχμής: «ή τις γυνή δραχμάς έχουσα δέκα, εάν απολέση δραχμήν μίαν, ουχί άπτει λύχνον και σαροί την οικίαν και ζητεί επιμελώς έως εύρη; Και ευρούσα συγκαλεί τας φίλας και τας γείτονας λέγουσα• συγχάρητέ μοι ότι εύρον την δραχμήν ην απώλεσα.» (Λουκάς, ιε΄8- 9)
     Για να επιστρέψουν στον γάμο οι μωρές παρθένες με αναμένα τα λυχνάρια, σημαίνει ότι όχι μόνον μετάνιωσαν για την παράληψή τους, όχι μόνο επανόρθωσαν αφού με σπουδή και αγωνία έτρεξαν να βρουν λάδι, αλλά ήταν μεγάλη και η επιθυμία τους να πάρουν μέρος στον γάμο. Και ο οικοδεσπότης τις άφησε έξω… Ενώ ο νυμφίος Χριστός είχε πει: «λέγω υμίν ότι ούτω χαρά έσται εν τω ουρανώ επί ενί αμαρτωλώ μετανοούντα ή επί ενενήκοντα εννέα δικαίοις, οίτινες ου χρειαν έχουσι μετανοίας» (Λουκάς, ιε΄ 7) και «ούτω, λέγω υμίν, χαρά γίνεται ενώπιον των αγγέλων του Θεού επί ενί αμαρτωλώ μετανοούντι» (Λουκάς, ιε΄ 10) Δεν ήσαν πονηρές οι μωρές παρθένες. Ήσαν αγαθές- ελαφρόμυαλες θα λέγαμε. Δεν έβαλαν στο νου τους το πονηρό. Επομένως δεν βρίσκονταν έξω από τα λεγόμενα του Ιησού: «μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών εστιν η βασιλεία των ουρανών.» (Ματθαίος,ε΄ 3). Γιατί αρνήθηκε ο γαμπρός την είσοδο στις αγαθές; Και γιατί δέχτηκε τις άλλες, που δεν έδειξαν έλεος και ήσαν σκληρόκαρδες; Δικοί του δεν είναι οι μακαρισμοί: «μακάριοι οι ελεήμονες, ότι αυτοί ελεηθήσονται. μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται. »; (Ματθαίος, ε΄ 7- 8).
     Ο Ιησούς δεν είναι ο άτεγκτος κριτής γιατί όπως διαβάζουμε στο ευαγγέλιο: «ήλθε γαρ ο υιός του ανθρώπου σώσαι το απολωλός» (Ματθαίος ιη΄ 11). Ο γαμπρός της παραβολής είναι έξω από την ουσία της διδασκαλίας και της αποστολής του Υιού του Θεού: «ου γαρ απέστειλεν ο Θεός τον υιόν αυτού εις τον κόσμον ίνα κρίνη τον κόσμον, αλλ’ ίνα σωθεί ο κόσμος δι’ αυτού» (Ιωάννης, γ΄ 17)
     Επομένως δεν αποδόθηκαν σωστά τα λόγια Του ή δόθηκε αυστηρότερος τόνος στα λεγόμενά Του. Και σχετικά με τον συγγραφέα της παραβολής, που μας την μετέφερε μέχρι τις μέρες μας οι μελετητές της Κ. Διαθήκης μας λένε ότι η παραδοσιακή συγγραφή του Ματθαίου υποστηρίζεται μόνο λίγες φορές, και σχεδόν πάντα από τους πιο συντηρητικούς δίνοντας στον Ματθαίο μια εν μέρει συνεισφορά. Πολλοί συντηρητικοί όμως δεν θεωρούν τον Ματθαίο υπεύθυνο για την τελική μορφή αυτού του ευαγγελίου.
     Ο Bruce Metzger κατέστησε σαφές στην εισαγωγή του, The New Testament, it’s background, growth, and content, 1985, 2η έκδοση, Abingdon Press Nashville, σ. 97 ότι ο απόστολος Ματθαίος «δύσκολα μπορεί να είναι ο τελικός συγγραφέας» του ευαγγελίου που του έχει αποδοθεί. Γράφοντας ένα άλλο βιβλίο που έχει σαν στόχο ειδικά τους απολογητές, ο Green γράφει: «Δεν ξέρουμε ακριβώς ποιος είναι αυτός ο Ματθαίος που έγραψε το Ευαγγέλιο. Οι πρώτοι χριστιανοί νόμιζαν ότι ήταν ο Ματθαίος ο τελώνης που έγινε ένας από τους μαθητές του Χριστού, αλλά αυτό είναι απίθανο, γιατί χρησιμοποιεί το Ευαγγέλιο του Μάρκου ως κύρια πηγή του. Θα ήταν πολύ παράξενο για ένα αυτόπτη μάρτυρα να αντλήσει από κάποιον μαρτυρίες όταν εκείνος δεν ήταν παρών. Πιθανόν το όνομα του Ματθαίου να είναι συνδεδεμένο με αυτό του Ευαγγελίου διότι ενσωματώνει πολλά ειδικά υλικά που συγκέντρωσε. Αυτό ήταν, πολύ πιθανό, από τα πολλά λεγόμενα του Ιησού που λείπουν από τον Μάρκο, τα οποία εμφανίζονται στον Λουκά. Ο Ματθαίος, είχε πάρα πολλές ευκαιρίες να καταγράψει τα λόγια του Ιησού».(Who was Jesus?, 1992, Thomas Nelson, σελ. 125)
     Πιστεύουμε ότι ταιριάζει περισσότερο στη φύση της διδασκαλίας του Ιησού η παραβολή όπως την παρουσιάζει ο- αιρετικός για την εκκλησία- Ν. Καζαντζάκης. Και, φυσικά, αν το αιρετικό είναι περισσότερο κοντά προς το ουσιαστικό νόημα των λόγων του Διδασκάλου, το ορθόδοξο σε τι αποσκοπεί; Στον εκφοβισμό των πιστών; Τότε γιατί δεν φοβούνται και δεν είναι θεοφοβούμενοι οι λειτουργοί Του, αλλά παραβιάζουν τη διδασκαλία Του; Γιατί άλλα λένε από τον άμβωνα και άλλα πράττουν;
     Ας δούμε την Καζαντζακική εκδοχή:
     [[ Ζύγωσε ο Ναθαναήλ τον Ιησού να του μιλήσει∙ μα αυτός ήσυχα τον αναμέρισε, άνοιξε δρόμο, ζύγωσε τις παρθένες∙ τα λυχνάρια κουνήθηκαν, τον αφήκαν και πέρασε, στάθηκε στη μέση∙ σήκωσε το χέρι:
     – Αδερφές μου παρθένες, είπε, άγγιξε ο Θεός το στόμα μου, ένα λόγο καλό μου μπιστεύτηκε, να σας φιλέψω την άγια ετούτη νύχτα του γάμου∙ αδερφές μου παρθένες, ανοίξτε τ’ αυτιά σας, ανοίξτε τις καρδιές σας∙ κι εσείς, αδέρφια, σωπάστε, θα μιλήσω!
     Όλοι στράφηκαν ανήσυχοι∙ από τη φωνή του οι άντρες ψυχανεμίστηκαν πως είναι θυμωμένος, οι γυναίκες, πως ήταν λυπημένος∙ σώπασαν όλοι∙ μέσα από την αυλή του σπιτιού ακούστηκαν οι δυο τυφλοί μουζικάντες να κουρδίζουν τα λαγούτα τους∙ ο Ιησούς σήκωσε το χέρι:
     – Τι θαρρείτε, αδερφές μου παρθένες, είπε, πως είναι η βασιλεία των ουρανών; Γάμος∙ γαμπρός ο Θεός, νύφη η ψυχή του ανθρώπου∙ γάμος γίνεται στον ο

     1. marys1907!!!!

      ΕΔΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ……

      Ποιος μετέφερε το σταυρό στο Γολγοθά;
      ” Και ενώ έβγαιναν έξω, βρήκαν έναν άνθρωπο Κυρηναίο, που τον έλεγαν Σίμωνα” αυτόν αγγάρευσαν για να σηκώσει τον σταυρό του. (Ματθαίος 27. 32)
      ” Και αγγαρεύουν κάποιον Σίμωνα Κυρηναίο που διάβαινε, ενώ ερχόταν από το χωράφι, τον πατέρα τού Αλέξανδρου και του Ρούφου, για να σηκώσει τον σταυρό του. (Μάρκος 15. 21)
      ” Και καθώς τον έφεραν έξω, έπιασαν κάποιον Σίμωνα Κυρηναίο, που ερχόταν από το χωράφι, και έβαλαν επάνω του τον σταυρό, για να τον φέρει πίσω από τον Ιησού. (Λουκάς 23. 26)
      ” Και βαστάζοντας τον σταυρό του βγήκε έξω στην τοποθεσία, που λέγεται τόπος Κρανίου, ο οποίος στην Εβραϊκή λέγεται Γολγοθάς (Ιωάννης 19. 17)

      Ποιος τελικά μετέφερε το σταυρό; Ο Σίμωνας όπως μας βεβαιώνουν οι τρεις πρώτοι ή ο Ιησούς όπως μας εξιστορεί ο τελευταίος; Ας σημειωθεί μάλιστα ότι ο Ιωάννης ήταν παρών στη σταύρωση και είναι αδύνατον να μη γνωρίζει τέτοια λεπτομέρεια.

      Τι έγραφε η πινακίδα στο σταυρό;
      ” 35. Και αφού τον σταύρωσαν, μοιράστηκαν τα ιμάτιά του, βάζοντας κλήρο” για να εκπληρωθεί εκείνο που ειπώθηκε διαμέσου τού προφήτη: «Μοιράστηκαν αναμεταξύ τους τα ιμάτιά μου, και στον ιματισμό μου έβαλαν κλήρο».
      36. Και καθισμένοι, τον φύλαγαν εκεί.
      37. Και πάνω από το κεφάλι του έβαλαν γραμμένη την κατηγορία του: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ, Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ. (Ματθαίος 27)
      ” Και η επιγραφή τής κατηγορίας του ήταν γραμμένη από πάνω: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ. (Μάρκος 15.26)
      ” Ήταν δε από πάνω του και μια επιγραφή γραμμένη με γράμματα Ελληνικά και Ρωμαϊκά και Εβραϊκά: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ. (Λουκάς 23.3Cool
      ” 19. Ο δε Πιλάτος έγραψε και έναν τίτλο, και τον έβαλε επάνω στον σταυρό” και ήταν γραμμένο: Ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ.
      20. Κι αυτό τον τίτλο τον διάβασαν πολλοί από τους Ιουδαίους” επειδή, ο τόπος όπου σταυρώθηκε ο Ιησούς ήταν κοντά στην πόλη” και ήταν γραμμένο στα Εβραϊκά, Ελληνικά, Ρωμαϊκά.
      21. Οι αρχιερείς των Ιουδαίων έλεγαν, λοιπόν, στον Πιλάτο: Μη γράφε: Ο βασιλιάς των Ιουδαίων, αλλά ότι εκείνος είπε: Είμαι βασιλιάς των Ιουδαίων.
      22. Ο Πιλάτος αποκρίθηκε: Ό,τι έγραψα, έγραψα. (Ιωάννης 19)

      Οι περιγραφές των αναγραφομένων στην πινακίδα δεν συμφωνούν μεταξύ τους. Επιπλέον, ενώ οι τρεις ευαγγελιστές αναφέρουν ότι οι στρατιώτες τοποθέτησαν την πινακίδα στο σταυρό, ο Ιωάννης ισχυρίζεται ότι το έκανε ο ίδιος ο Πιλάτος. Επίσης, η πινακίδα που έγραφε σε τρεις γλώσσες, Εβραϊκά, Ελληνικά, Ρωμαϊκά, την ιδιότητα του εκτελούμενου, έπρεπε να είναι τεράστια, ώστε να χωράει το μεγάλο κείμενο και να διαβάζεται από κάποια απόσταση 10-15 μέτρων. Αλλιώς τι νόημα θα είχε η ανάρτηση της πινακίδας;

      Ποια ήταν τα τελευταία λόγια του Ιησού πάνω στο σταυρό;
      ” Και γύρω στην ένατη ώρα, ο Ιησούς αναβόησε με δυνατή φωνή, λέγοντας: «Ηλί, Ηλί, λαμά σαβαχθανί;», δηλαδή, «Θεέ μου, Θεέ μου, για ποιον σκοπό με εγκατέλειψες;». (Ματθαίος 27. 46)
      ” Και την ένατη ώρα, ο Ιησούς κραύγασε με δυνατή φωνή, λέγοντας: «Ελωί, Ελωί, λαμά, σαβαχθανί;», που ερμηνευόμενο, σημαίνει: «Θεέ μου, Θεέ μου, ως προς τι με εγκατέλειψες;». (Μάρκος 15. 34)
      ” Και ο Ιησούς, αφού φώναξε με δυνατή φωνή, είπε: Πατέρα, στα χέρια σου παραδίνω το πνεύμα μου. Και, όταν τα είπε αυτά, εξέπνευσε. (Λουκάς 23. 46)
      ” Όταν, λοιπόν, ο Ιησούς το πήρε, είπε: Τετέλεσται” και αφού έγειρε το κεφάλι, παρέδωσε το πνεύμα. (Ιωάννης 19. 30)

      Ποιος προσήλθε πρώτος στο μνήμα την Κυριακή το πρωί;
      α. Μια γυναίκα (Ιωάννης 20, 1)
      β. Δύο γυναίκες (Ματθαίος 28, 1)
      γ. Τρεις γυναίκες (Μάρκος 16, 1)
      δ. Περισσότερες από τρεις γυναίκες (Λουκάς 23. 55-56, 24. 1, 24. 10)

      Πότε πήγε στο μνήμα η γυναίκα ή οι γυναίκες;
      α. Όταν ήταν ακόμα σκοτάδι (Ματθαίος 28. 1, Ιωάννης 20. 1)
      β. Αφού είχε ανατείλει ο Ήλιος (Μάρκος 16, 2)

      Οι γυναίκες πήγαν στο μνήμα προκειμένου να:
      α. Αλείψουν το σώμα του Χριστού με αρώματα (Μάρκος 16. 1-2, Λουκάς 24. 1)
      β. Ιδούν μόνο το μνήμα (Ματθαίος 28, 1)

      Οι γυναίκες απόκτησαν και ετοίμασαν τα αρώματα:
      α. Την Παρασκευή προτού νυκτώσει (Λουκάς 23, 54-56)
      β. Αφού νύκτωσε το Σάββατο και μετά (Μάρκος 16, 1)

      Ο πρώτος επισκέπτης στο μνήμα συνάντησε(αν):
      α. Έναν άγγελο (Ματθαίος 28, 2-5)
      β. Έναν νέο (Μάρκος 16, 5)
      γ. Δύο άντρες (Λουκάς 24, 4)
      δ. Κανέναν (Ιωάννης 20, 1-2)

      Που βρισκόταν αυτός (αυτοί) που συνάντησαν στο μνήμα;
      α. Καθισμένος σε μία πέτρα έξω από το μνήμα (Ματθαίος 28, 2)
      β. Καθισμένος μέσα στο μνήμα (Μάρκος 16, 5)
      γ. Όρθιοι μέσα στο μνήμα (Λουκάς 24, 3-4)

      Αφού βρήκε(αν) τον τάφο άδειο η γυναίκα(ες):
      α. Έσπευσαν να το πουν στους μαθητές (Ματθαίος 28. 7-8, Λουκάς 24. 9, Ιωάννης 20. 2)
      β. Έφυγαν από το μνήμα γιατί τρόμαξαν και δεν είπαν σε κανέναν τίποτα (Μάρκος 16, Cool

      Ο αναστηθείς Ιησούς εμφανίστηκε πρώτα:
      α. Στη Μαρία τη Μαγδαληνή (Ιωάννης 20. 14, Μάρκος 16. 9)
      β. Στον Κλεόπα και σε έναν άλλο μαθητή (Λουκάς 24, 13-1Cool
      γ. Στη Μαρία τη Μαγδαληνή και την άλλη Μαρία (Ματθαίος 28, 1-9)
      δ. Μόνο στον Κηφά (Πέτρο) (Α’; Κορινθίους 15, 4-5)

      Ο Ιησούς παρουσιάστηκε για πρώτη φορά:
      α. Κάπου μεταξύ του μνήματος και της Ιερουσαλήμ (Ματθαίος 28, 8-9)
      β. Ακριβώς έξω από το μνήμα (Ιωάννης 20, 11-14)
      γ. Στη Γαλιλαία (Μάρκος 16, 6-7)
      δ. Στο δρόμο για το χωριό Εμμαούς που απείχε εξήντα στάδια από την Ιερουσαλήμ (Λουκάς 24, 13-15)

      Οι μαθητές πρωτοείδαν τον Ιησού:
      α. Στη Γαλιλαία (Ματθαίος 28. 7, Μάρκος 16. 7-10)
      β. Στην Ιερουσαλήμ (Λουκάς 24. 33-36, Ιωάννης 20. 19, Πράξεις 1. 4)

      Ο αναστηθείς Ιησούς:
      α. Αναγνωρίσθηκε από αυτούς που τον είδαν (Ματθαίος 28. 9, Μάρκος 16. 9-10, Λουκάς 24. 31)
      β. Δεν ήταν αναγνωρίσιμος (Μάρκος 16. 12, Λουκάς 24. 15-16, 36-37, Ιωάννης 20. 14-15)

      α. Ήταν «φυσικός» (Ματθαίος 28. 9, Λουκάς 24. 41-43, Ιωάννης 20. 27)
      β. Δεν ήταν «φυσικός» (Μάρκος 16. 9,12,14, Λουκάς 24. 15-15,31,36-37, Α’; Κορίνθιους 15. 8-9)

      Οι μαθητές είδαν τον αναστημένο Ιησού:
      α. Μια φορά μόνο (Ματθαίος 28. 16-17)
      β. Τρεις φορές (Ιωάννης 20. 19,26, 21. 1,14)
      γ. Πολλές φορές (Πράξεις 1, 3)

      Όταν ο Ιησούς παρουσιάστηκε στους μαθητές του ήταν:
      α. Έντεκα μαθητές παρόντες (Ματθαίος 28. 16-17, Λουκάς 24. 33-36)
      β. Δώδεκα μαθητές παρόντες (Α’; Κορίνθιοι 15, 5)

      Ο αναστηθείς Ιησούς:
      α. Επιθυμούσε να τον αγγίξουν (Ιωάννης 20. 27)
      β. Δεν επιθυμούσε να τον αγγίξουν (Ιωάννης 20. 27)
      γ. Δεν έδινε σημασία αν θα τον άγγιζαν ή όχι (Ματθαίος 28. 10)

      Ο Ιησούς ανελήφθη στον ουρανό:
      α. Την ίδια ημέρα της ανάστασης (Μάρκος 16. 9,19, Λουκάς 24. 13,28-31,50-51)
      β. Σαράντα μέρες μετά την ανάσταση (Πράξεις 1. 3-9)
      γ. Δεν γίνεται λόγος για ανάληψη του Ιησού (Ματθαίος 28. 19-20, Ιωάννης 21. 23-τέλος)

      Οι μαθητές έλαβαν την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος:
      α. Το βράδυ της ίδιας μέρας της ανάστασης (Ιωάννης 20. 19-22)
      β. Πενήντα μέρες μετά την ανάσταση (Πράξεις 2. 1-13)

      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΛΑ!!!!!

      ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΟΡΗΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ!!!!! ΕΝΑ ΣΕ ΠΙΚΡΑΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΙΑΛΛΑΛΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     2. Σαμαν
      Σ ευχαριστω που βρηκες τον χρονο να μου παραθεσεις τις αποψεις και την γνωμη καποιου κυριου…Μου ζητησες συγνωμη για το αν με απογοητευσες αλλα θα σου πω πως φυσικα και δεν με απογοητευσες καθολου !!!Πρωτον γιατι πολλα απο αυτα που γραφει ο κυριος μπορω να στα εξηγησω και δευτερον διοτι γνωριζω για την παραποιηση των ευαγγελιων απο ανθρωπους οποτε δε θα μου φαινοταν παραξενη καποια αντιθεση . Το δευτερο μερος κυριως αυτου που μου στειλες ειναι και εκεινο που σχεδον θα συμφωνησω με τον συντακτη , θα σου πω ομως καποια πραγματα με βαση αυτα που λεει για να σου δειξω πως εχει αδικο ..Δεν θα εμπαινα καν στην διαδικασια να κανω αυτην την κουβεντα μαζι σου , αν δεν μου χες πει εξαρχης πως πιστευεις στον Χριστο , διοτι αν ησουν αθεος ή αλλοθρησκος δε νομιζω οτι θα μπορουσαμε να βγαλουμε καποια ακρη αφου το αποτελεσμα αναμεσα μας θα ηταν παντα το ιδιο .Ο αγνωστος κυριος που εχει συνταξει το παραπανω αρθρο σαφως και καταλαβαινει ο καθενας πως δεν πιστευει στον Θεο , κατι που σημαινει πως θα κανει τα αδυνατα δυνατα με βαση λογικα γι αυτον επιχειρηματα αλλα και με βαση της κυριως της δικης του λογικης να μας αποδειξει οτι καποιο λακο εχει η φαβα. Εδω θα μου πεις και συ που πιστευεις στον Χριστο δεν θα προσπαθησεις να αποδειξεις οτι η φαβα ειναι μια χαρα ? Δεν θα το εθετα ομως ακριβως ετσι διοτι δεν ειμαι κολλημενος εγκεφαλος να ακολουθω πιστα αυτα που διαβαζω μεσα στην γραφη ,οπως και εχω την κριση να μιλαω αντικειμενικα σε διαφορα του αγαπητου μας συντακτη … Στο κειμενο που μου στειλες υπαρχουν πραγματα που τα γνωριζω καλα , και δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που λεει ο συντακτης … υπαρχουν πραγματα που δεν τα γνωριζω και υπαρχουν κι αυτα που συμφωνω μαζι του … Ηδη συμφωνησα σε ενα !!
      Ξεκιναω …
      Ο συντακτης ξεκινα το αρθρο με το γενεολογικο δεντρο του Ιησου ..παραθετοντας την δικη του αποψη (γιατι δεν διαβασα καπου να το στηριζει) λεγοντας πως βολευε αυτους που δημιουργησαν τον Χριστιανισμο ο Χριστος να εχει βασιλικο αιμα …Θελοντας να μας πει χωρις καμια τεκμηριωση ή στοιχεια οτι το γενεολογικο δεντρο του Χριστου δεν ειναι αυτο που αναγραφεται αλλα ειναι πλαστο . Ναι μεν συμφωνω οτι ο Χριστιανισμος ,δημιουργηθηκε απο φτωχους ανθρωπους ,(αρχικα δεν τους αποκαλουσαν Χριστιανους αλλα Ναζωραιους ) αλλα το σχολιο που λεει οτι τα εγραψαν ετσι γιατι τους αρεσε η ιδεα να εχουν εναν βασιλια με πραγματικο βασιλικο αιμα ειναι καθαρα δικη του εκτιμηση .Δεν πιστευω πως οι ανθρωποι ειχαν την αναγκη για κατι τετοιο μιας και ο Χριστος δεν ηρθε ποτε με αμαξες και χρυσαφια στην ζωη τους ..
      Στην συνεχεια μας αναφερει την αναγγελια συλληψης της Παρθενου Μαριας απο το αγιο πνευμα, και την συμπεριφορα του Ιωσηφ η οποια ηταν απολυτως φυσιολογικη (εαν ερχοταν η δικη σου γυναικα και σου λεγε κατι τετοιο και συ δυσπιστος θα ησουν) .. παρολα αυτα ο Ιωσηφ τελικα πιστευει μεσα απο το ονειρο που ειδε. Εδω και παλι ο συντακτης μας μιλαει για την δικη του γνωμη λεγοντας βεβαια για να δειξει μια βαρυτητα ”εμεις σαφως δεν πιστεουμε στα ονειρα” και λοιπα , και τονιζει πως μεσα απο κανενα ονειρο δεν μπορει κανεις να δει κατι αντικειμενικο … Εχουμε ομως απειρα παραδειγματα ανθρωπων που εχουν δει προφητικα ονειρα (ασχετα θρησκειας ) και που τους προειδοποιησαν για κατι (μεσα σ αυτους ειμαι και γω ) οποτε και παλι αυτο του το επιχειρημα ειναι ακυρο διοτι προσπαθει να μας διχασει με κατι το οποιο ο ιδιος δεν εχει ζησει ή δεν μπορει να κατανοησει !! Καπου εδω θα ηθελα να προσθεσω πως ο αγαπητος μας συντακτης χρησιμοποιει την φραση ” την γκαστρωσε το Αγιο πνευμα” , πραγμα που μας δειχνει πως δεν εχει κανεναν σεβασμο για κατι που καποιοι αλλοι σεβονται ,και ειναι τοσο σιγουρος που αυτα ειναι αρλουμπες που δεν τον ενδιαφερει ο τροπος που θα εκφραστει , οποτε αφου ειναι κατι που δεν το πιστευει θα κανει τα αδυνατα δυνατα , βαση λογικης γι αυτον επιχειρηματολογιας να αντικρουσει την αντιθετη πλευρα .. Μου μοιαζει σαν τον αιωνιο αγωνα ιατρικης και θρησκειας , αν και η πρωτη χρησιμοποιει πολλες φορες και το ”εκει που σταματαει η ιατρικη , υπαρχει ο Θεος ” ..
      Μετεπειτα σχολιαζει πως η εγκυμοσυνη απο το Αγιο πνευμα κρατησε 9 μηνες , οπως ακριβως κραταει και απο εναν ανδρα .. Προς τι το σχολιο ?Για να μας κανει να σκεφτουμε οτι ηταν απο καποιον ανδρα τελικα ?και ποιος του ειπε οτι θα επρεπε να κραταει λιγοτερο η περισσοτερο ?
      Θεωρω οτι πολλα στην αγια γραφη ειναι συμβολικα , οποτε για μενα το αστερι της Βηθλεεμ να ηταν κατι συμβολικο . Πετυχημενα ο συντακτης σχολιαζει πως απ οπου κι αν δεις ενα αστερι η αποσταση δεν αλλαζει ,οποτε θα ηταν αδυνατο να το δεις πανω απ ενα κτηριο , ομως αν το παρουμε κι αλλιως μιλαμε για παρεμβαση Θεου … ο νοω νοειτω…. Παρολα αυτα εγω θα πω οτι ηταν κατι συμβολικο.,Βεβαια οι Αγιος Ιωαννης Χρισοστομος και Δαμασκηνος ο Στουδιτης υποστηριζουν πως δεν ηταν αστρο αλλα καποιος αγγελος που οδηγουσε τους τρεις μαγους .Επισης η αποψη του Κεπλερ (αστρονομος του 16 αιωνα π.Χ. ) και που συμφωνουν καποιοι συγχρονοι αστρονομοι ειναι οτι το αστρο της Βηθλεεμ ηταν μια συνοδος πλανητων αλλα και παλι υπαρχουν διαφωνιες ..Ο Αγιος Δαμασκηνος ειπε : ΄΄Και φυσικο φαινομενο να ηταν συνεβη την συγκεκριμενη στιγμη μετα απο παρεμβαση του Θεου΄΄.
      Η ερωτηση του τυπου ΄΄τι χρειαζοταν ο Χριστος τον χρυσο και το λιβανι ” που αποσκοπει ?Τα δωρα των μαγων εχουν την σημασια τους .Ο χρυσος που προσεφεραν στο βρεφος ηταν μεταλο που προσφερονταν στους Βασιλεις .Ετσι με αυτην τους την προσφορα οι Μαγοι θελησαν να δειξουν πως τιμουσαν εναν Βασιλια.Το λιβανι ηταν ενα πολυτιμο αγαθο που χρησιμοποιουνταν για θυμιαμα ,οπως και σημερα ,σε θρησκευτικες τελετες.Ετσι εδειξαν οι Μαγοι την Θεικη φυση του Χριστου. Τελος η σμυρνα ηταν ενα υλικο που χρησιμοποιουνταν στην Ιατρικη αλλα και στη διαρκεια ταφης των νεκρων.Με την σμυρνα εδειξαν οι Μαγοι την θυσια που θα εκανε ο Χριστος για την σωτηρια των ανθρωπων .
      Παρακατω αναρωτιεται ο συντακτης μας πως γινεται οι αποστολοι να ηξεραν τι ονειρευτηκε ο Ιωσηφ πριν απο 120 χρονια οπως λεει χαρακτηριστικα.Οι Ευαγγελιστες ελαβαν χαρισμα απο το Αγιο Πνευμα που τους φανερωσε τα γεγονοτα οπως συνεβησαν γιατι ειχαν αποστολη να διαδωσουν την ιστορια του Χριστου σε ολον τον κοσμο.Με την ιδια λογικη θα επρεπε να αναρωτηθουμε πως ο Ιωαννης εγραψε στην αποκαλυψη για το τι θα συμβει..Σαμπως τα ειδε ή τα εζησε?
      Επισης προσπαθει να μας πει πως οι αποστολοι επινοησαν πραγματα και καταστασεις για να ταιριαξουν με παλαιοτερες προφητειες και για να μην γελειοποιηθουν οι προφητες τα ταιριαξαν ολα μια χαρα μεταξυ τους ..ακομα κι αυτο ειναι γνωμη του .Δεν ειναι κατι που μπορει να το αποδειξει.
      Στις αναφορες 1) , 2) και 3) εκφερει καθαρα την δικη του αποψη . Πιστευει πως εφτιαξαν τα γεγονοτα με τετοιο τροπο ετσι ωστε να ταιριαζουν με τις προφητειες της Παλαιας διαθηκης . Κραταω μια επιφυλαξη στο 3) που μιλαει για τον Ηρωδη μονο για εναν λογο (θα το ψαξω) .. Στο οτι λεει πως οΗρωδης δεν εζησε εκεινα τα χρονια οποτε δεν θα ηταν δυνατο να γινει η παιδοκτονια.
      Ας μην μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες αναλυοντας παραγραφο – παραγραφο αλλα μιας και αναφερει πως ηταν δυνατον στην γεννηση του Χριστου καταχειμωνο να υπαρχουν βοσκοι με τα προβατα μεσα στο κρυο θα σου πω το εξης .Δεν αναφερει ποτε πουθενα στην Αγια γραφη πως ο Χριστος γεννηθηκε 25 Δεκεμβριου, κι αυτο το αποδεχεται και η θρησκεια.Καποιοι Παλαιστινιοι και Συριοι υποστηριζουν πως ο Χριστος γεννηθηκε Οκτωβριο.Παρολα αυτα κι αυτο δεν ηταν λογικο μιας και θα ηταν δυσκολο με ασχημους καιρους ο κοσμος να μετακινηθει για την απογραφη.Οπως μαθαινουμε απο τον Κλημη τον Αλεξανδρεα πολλοι ηταν εκεινοι που το 200μ.Χ. τοποθετουσαν την γεννηση του Ιησου μηνα Μαιο.Για να τελειωνω με αυτο ο Χριστος δεν γεννηθηκε 25 Δεκεμβριου το ξερουν ολοι αυτο , Αρχικα η γεννηση του εορταζοταν Ιανουαριο μαζι με τα Θεοφανεια.Η 25 Δεκεμβριου καθιερωθηκε μετα τον 4 αιωνα μ.Χ. Οποτε ειναι πονηρο απο την μερια του συντακτη να θετει τετοια ερωτηματα για πραγματα που η ιδια η θρησκεια εχει παραδεχτει απο μονη της , και αφου μας ειναι τοσο διαβασμενος ο εν λογω κυριος γιατι δεν μας λεει κατευθιαν οτι ο Χριστος δεν γεννηθηκε 25 Δεκεμβρη (αλλωστε ειναι γνωστο) ..και απλα παραθετει τους ενδοιασμους του για τα προβατα και τα κατσικια ?Αν ελεγε πως η ιδια η θρησκεια εχει μεταφερει την γιορτη δεν θα ειχε το ιδιο βαρος με την τοποθετηση που κανει τωρα βαση λογικης επιχειρηματολογιας ..
      (συνεχεια)

     3. (συνεχεια)
      Παρακατω κανει ενα ακομα πονηρο λαθος (?) ο συντακτης αναφερομενος σε δυο φρασεις που υπαρχουν στις γραφες . ΄΄Πιστευε και μη, ερευνα΄΄ και ΄΄Ερευνατε τα γραφας΄΄, Θελωντας να μας πει πως αυτες οι δυο φρασεις ειναι αντιφατικες και πως ο Χριστος αλλα ελεγε την μια κι αλλα την αλλη .Ομως αυτο του το λαθος (?) το χουν κανει πολλοι.Η πρωτη φραση ειναι γραμμενη οπως ακριβως την εχω γραψει εδω ” Πιστευε και μη, (κομμα) ερευνα” που σημαινει , ΄΄ειτε πιστευεις ειτε οχι ,ερευνα ” ..Μπορει να το ψαξει και να ρωτησει ο καθενας για αυτο .Οποτε τωρα δεν νομιζω οτι ερχεται σε αντιθεση με την δευτερη φραση ΄΄ερευνατε τας γραφας ΄΄ οποτε ο Χριστος δεν ελεγε ασυναρτησιες !!

      Και μετα ο κυριος συντακτης μας ,διαλεγει τρεις παραβολες που δεν ξερει καν την σημασια τους(η μπορει και να την ξερει) για να μας θιξει την ευσπλαχνια του Θεου και να προσπαθησει να μας αποδειξει και παλι πως ο Χριστος ελεγε βλακειες κι επεφτε σε αντιφασεις
      Η παραβολη των δεκα παρθενων
      Η παραβολη μιλαει λοιπον για 10 κοπελες που περιμεναν να ερθει ο γαμπρος ,,, ——10 ανθρωποι οι οποιοι περιμενουν τον ερχομο του Κυριου και ξερουν οτι θα ερθει.——
      Δεν ξερουν το ποτε , οπως δεν ξερει κανεις μας , ομως ξερουν οτι θα ρθει (γι αυτο και ειναι αστοχη η παρατηρηση του συντακτη που λεει οτι ολο το θεμα ηταν λαθος του γαμπρου γιατι αργησε ) … Μιλαει λοιπον οπως καταλαβαινουμε ολοι για την δευτερα παρουσια , που ολοι οι Χριστιανοι την περιμενουμε αλλα δεν ξερουμε ποτε θα ερθει . Γνωριζουμε απο την αποκαλυψη οτι προ του ερχομου του Χριστου στην γη την δευτερη φορα θα υπαρχουν πολλα δεινα. Πρεπει λοιπον να ειμαστε προετοιμασμενοι ,να εχουμε πιστη και να ακολουθουμε τον λογο Του Θεου καθε μερα γιατι η ημερα της κρισεως δεν ξερουμε ποτε θα ρθει .
      Οι 5 κοπελες ητο προετοιμασμενες ….. οχι ομως και οι αλλες 5 …
      Την ημερα της κρισης οπως ξερουμε θα γινει η ανασταση νεκρων και η κριση . Θα ξεσκαρταριστουν ποιοι θα κερδισουν την Βασιλεια των Ουρανων και ποιοι οχι . Αυτοι που εζησαν με συνεση και εφαρμοσαν τον λογο του Θεου και μετανοησαν για τις αμαρτιες τους θα ειναι και αυτοι που θα κερδισουν μια θεση στην Βασιλεια.Η παραβολη λοιπον μιλαει για την ημερα της κρισης . Οπως ο Ιωαννης στην αποκαλυψη λεει πως αυτοι που θα λαβουν το χαραγμα του θηριου θα εχουν υπογραψει την καταδικη τους με λιγα λογια . Που σημαινει ακομα και να μετανοησουν την τελευταια στιγμη δε θα μπορουν να κανουν τιποτα γιατι θα εχουν πλεον του χαραγμα του θηριου.Η πορτα θα εχει κλεισει πισω τους ..για παντα !!
      Η παραβολη του ασωτου δεν μιλαει για την βασιλεια των ουρανων ,αλλα για την μετανοια και την συγχωρεση ..και πως ολοι αξιζουμε να συγχωρεθουμε για τις αμαρτιες μας, οπως εκανε ο πατερας στον γιο .Ειναι δυο διαφορετικες παραβολες με διαφορετικο νοημα αλλα με ιδιο αποτελεσμα … ΄΄Μετανοησε για τις αμαρτιες σου και ΕΓΩ θα σε συγχωρεσω ΄΄ , κι ετσι μπορει να εχεις μια θεση στην Βασιλεια των Ουρανων …Οποτε για ακομη μια φορα ειναι ακυρη η τοποθετηση του αγνωστου συντακτη να θιξει την κριση και τον λογο του Χριστου … Ο Χριστος ηξερε πολυ καλα τι ελεγε παντα .. Τωρα εαν ο καθενας θελει να μεταφραζει το καθετι οπως τον συμφερει ειναι δικο του προβλημα !!Το να πιστευεις ομως οτι θελεις εσυ δεν ειναι κατακριταιο , αλλα το να προσπαθεις να επιβαλεις στους αλλους την γνωμη σου με ανακριβειες το θεωρω χυδαιο !
      Παρολα αυτα ο αγαπημενος αυτος συντακτης δεν ειναι και τοσο αστοχος … (ειμαι αντικειμενικη στο ειπα) … Στο δευτερο μερος του αρθρου που μου εστειλες τα περισσοτερα που λεει ειναι αληθεια .. .Στο ξαναειπα πως γνωριζω για την παραποιηση των Ευαγγελιων οπως γνωριζω και γνωριζουμε πολλοι και για τα Ευαγγελια που αποκρυπτονται και αυτο το εχει παραδεχτει και η Εκκλησια παραδοξως …. και καποια απο αυτα γραφουν διαφορετικα πραγματα οπως μας εχουν πει. Το Ευαγγελιο του Ιουδα πχ που εχει αποδειχτει επιστημονικα(?) οτι ειναι αρχαιο κειμενο ,δινει μια τελειως διαφορετικη οπτικη στην προδωσια του Ιησου. Αποκαλυπτει λοιπον ο Ιουδας οτι πηρε το βαρος του προδοτη ενω στην ουσια δεν ηταν (θεωρειτο απο τους πιο αγαπημενους μαθητες του Χριστου)..κι αυτη ηταν η αποστολη που ειχε απο τον Χριστο , ενω οι υπολοιπο μαθητες δεν το γνωριζαν ..

      Τελειωνοντας θα ηθελα να αναφερω αλλες δυο ανακριβιες …
      1)Στο σημειο που ρωταει ο αρθρογραφος μας ποια ωρα πηγαν στον ταφο του Ιησου οι γυναικες δεν υπαρχουν αντικρουομενες αποψεις .. Ολες οι πηγες αναφερουν πρωι …δεν ειπε κανεις βραδυ ή απογευμα ή κατι αλλο .. ολοι μιλανε για την επομενη μερα του Σαββατου το πρωι..
      2)Στο σημειο που ρωταει ποιον ή ποιους συναντησαν στον ταφο του Χριστου , σε ολες τις αναφορες συναντησαν αγγελο… ποτε δεν συναντησαν το απολυτο τιποτα … Στο σημειο που εχει δικιο ο ΄΄φιλος ΄΄ μας ειναι στο ποσους συναντησαν και σε ποιο σημειο .Εκει οι αναφορες ειναι διαφορετικες ..

      Δεν πιστευω οτι οι Αποστολοι εγραψαν οτι τους κατεβηκε απ το κεφαλι .. Πιστευω πως τα λογια τους πειραχτηκαν για καποιον λογο … κι αυτο το πιστευα παντα ..Οι μοναδικες αναφορες που μας δινει σαν αντιφατικες ειναι στην σταυρωση και στην ανασταση σημεια δηλαδη που θελει κι ο ιδιος να τονισει την ανθρωπινηκι οχι την θεια φυση του Χριστου ,
      αν υπαρχει Χριστος φυσικα και γι αυτον δεν υπαρχει … Καλη η προσπαθεια του κυριου για να σκανδαλισει και να διχασει ανθρωπους ομως που δεν ξερουν την τυφλα τους και τρωνε οτι τους μαγειρευουνε … Αν απογοητευομουν απο μερικες αραδες που διαβασα χτες το απογευμα μαλλον τοτε η πιστη μου θα χρειαζοταν ενισχυση …Σου εξηγησα την αλλη πλευρα ,…σου μιλησα για τις ανακριβειες που διαβασα … σου μιλησα και για τα ακριβη στοιχεια που επισης ειδα σ αυτο που μου στειλες … Θα σου ξανακανω ομως την ιδια ερωτηση που δε μου απαντησες ποτε …Πως γινεται να αμφισβητεις τα ευαγγελια και να πιστευεις τα λογια του Χριστου που τα εγραψαν κι αυτα οι Αποστολοι ? Ο συντακτης του αρθρου αμφισβητει ολη την υπαρξη του Χριστου , εσυ γιατι επελεξες απο αυτο το αρθρο τι θα αμφισβητησεις και τι οχι ?? Επειδη διαβασες μερικες ανακριβιες ?Δεν το νομιζω .. Εισαι ανθρωπος που ψαχνεις … ο Χριστος ειπε ΄΄ Πολλοι θα ειναι αυτοι που θα με αμφισβητησουν και που θα προσπαθησουν να σας παρουν μακρυα απ τον δρομο του Θεου ..Εσεις να εχετε Πιστη΄΄ …….. Σευχαριστω για τον χρονο σου ..
      Με εκτιμηση … :) :) :)

     4. marys1907!!!!

      ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΣ ΕΝΑ ΑΛΛΑ!!!! ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!;! ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ:

      Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΑΝΤΗΘΕΤΟ!!!! ΔΙΑΛΕΞΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΞΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ!!!! ΕΣΥ ΟΜΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ!!!!

      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ!!!!

      ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΝΩΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΥΝΓΡΑΦΕΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΤΗΜΑ!!!! ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΝΑ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ!!!!! http://www.imilias.gr/ti-onomazoume-agia-grafi-kai-poia-biblia-periexei.html

      ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΣ:

      Όταν λέμε «Αγία Γραφή», εννοούμε το σύνολο των βιβλίων, τα οποία όπως αναφέραμε και πιο πάνω, γράφτηκαν από ευσεβείς άνδρες υπό την έμπνευση και καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος, γι’ αυτό δε λέγονται και είναι θεόπνευστα.

      Η Αγία Γραφή είναι το κατ’ εξοχήν θρησκευτικό βιβλίο της ανθρωπότητας, διότι περιέχει την υπό του Θεού αποκαλυφθείσα στους ανθρώπους αλήθεια. Βεβαίως στη σύνταξη και διατύπωση των νοημάτων και των λόγων της Αγίας Γραφής συνεργάσθηκε με το Θείο παράγοντα και ο ανθρώπινος παράγοντας. Και ο μεν Θείος παράγοντας, δηλαδή το Άγιο Πνεύμα, εξασφαλίζει στην Αγία Γραφή το αλάθητο. Αφού η Αγία Γραφή είναι θεόπνευστη, άρα είναι και αλάθητη. Κάθε τι που γράφεται σε αυτήν είναι πέρα ως πέρα αληθές και ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, έστω και αν εμείς δυσκολευόμαστε πολύ ή λίγο να το εννοήσουμε. Ο τρόπος όμως της διατύπωσης των θείων αληθειών, το γλωσσικό ιδίωμα, το ύφος είναι έργο του ανθρωπίνου παράγοντα, ανάλογα με τη λογοτεχνική ικανότητα των συγγραφέων των βιβλίων της Αγίας Γραφής.
      ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ

      ( Ο τρόπος όμως της διατύπωσης των θείων αληθειών, το γλωσσικό ιδίωμα, το ύφος είναι έργο του ανθρωπίνου παράγοντα, ανάλογα με τη λογοτεχνική ικανότητα των συγγραφέων των βιβλίων της Αγίας Γραφής. ) ΑΥΤΟ ΕΝΩΩ…. ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ!!!!

      Η Αγία Γραφή εκφράζει την αλήθεια αυτή με τους εξής λόγους. «Ὑπὸ Πνεύματος Ἁγίου φερόμενοι ἐλάλησαν ἅγιοι Θεοῦ ἄνθρωποι» (Β΄ Πέτρ. α΄ 21). Δηλαδή το Άγιο Πνεύμα φώτισε τους ανθρώπους συγγραφείς, οι οποίοι έθεσαν στην υπηρεσία Του τις νοητικές ικανότητες και τη γλώσσα τους. Αυτό τους φώτισε και τους προφύλαξε από κάθε πλάνη, ώστε να γράψουν μόνο όσα ο Θεός τους αποκάλυψε και τους οδήγησε να γράψουν.
      ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ

      ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΙΛΑΞΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ….. ΠΡΟΣΕΞΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑ Η ΜΙΑ ΟΞΙΑ ΠΟΥ ΛΙΠΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΠΟΥ ΑΜΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΞΩ ΕΝΑ ΕΝΑ ΘΑ ΦφΜΕ ΠΟΛΥ ΧΟΡΟ!!!!

      Όσα βιβλία της Αγίας Γραφής γράφτηκαν προ Χριστού αποτελούν την Παλαιά Διαθήκη και είναι σαράντα εννέα (49), περιέχουν τις υπό του Θεού αποκαλυφθείσες αλήθειες και τα υπό την καθοδήγηση και έμπνευση του Θεού γραφέντα γεγονότα προ της γεννήσεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Όσα γράφτηκαν μετά Χριστόν, αποτελούν την Καινή Διαθήκη και είναι είκοσι επτά (27), περιέχουν τις αλήθειες τις οποίες ο Κύριος αποκάλυψε στον κόσμο. Διαιρούνται τα βιβλία της Αγίας Γραφής, τόσο της Παλαιάς όσο και της Καινής Διαθήκης, ως προς το περιεχόμενο σε ιστορικά, διδακτικά και προφητικά ως εξής……

      ΤΩΡΑ ΡΩΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ!;! ΣΤΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ… ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΟΣ ΕΠΙΔΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ!!!!

      ΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ!;! Η ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ!;! Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!;!! ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ Η ΟΧΙ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!!! ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ……!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΟΜΟΣ ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ:

      << ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΑΝ ΣΗΚΟΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.... ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΘΟΣ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ ΘΑ ΜΠΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.... ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.... ΚΑΙ ΟΜΟΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.... >> ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ….. ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ!;!

      Η ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!;;!! ΠΡΟΣΕΧΕ!!!! ΠΡΟΣΕΧΕ!!!! ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΩΩ ΑΥΤΟ!!!! ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΟΜΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ!!!!

      ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!! Π.Χ. ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΘΕΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΑΝ- Η – ΤΟΥ ΚΑΛΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!;! ΩΡΑΙΑ!!!! ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΗΓΕΝΑΝ ΚΑΛΑ ( ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ ) ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ!!!!

      << ΝΑΙ ΜΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝ - Η - ΤΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΡΑΙΤΙΚΟΙ!!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! << ΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!!! ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΤΟΥΜΕ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ!!!!! << ΕΙΣΤΕ ΕΡΑΙΤΙΚΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ >>

      ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΟΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ( ΚΑΙ ΤΙΣ 153.000 ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!!! ΑΛΛΑ!!!! ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΘΡΥΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗΜΗΣ!!!! ΑΝ ΣΕ ΕΝΙΑΖΕ ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΗΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 153.000 ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ!!!! ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΙΣΤΗΣ!;! ΟΛΟΙ!!!!

      ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΑΡΙΘΜΗΣΟΥΝ 500.000!!!!!!!

      ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!!;!! ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!;! Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑ!;! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΕΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΚΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΑΓΟΓΗ ΚΤΛ ΚΤΛ!;!

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ:

      << ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΛΑ ΚΤΛ ΚΤΛ >>

      ΕΜΕΙΣ!;! ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΟΜΠΡΕΛΟΚ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΤΥΠΟΥ << Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ >> ΚΑΝΤΗΛΕΡΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ!!!!

      ΟΠΟΤΕ!!;;!!

      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΟ!!!! ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΛΛΟ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑ ΚΙΝΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΩΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     5. Saman
      αγαπητε μου μαλλον παρεξηγησες και εννοησες αλλιως καποια πραγματα που ειπα … Θα συμφωνησω σε αυτα που ειπες … Διαλεξα να σου πω το τι πιστευει ο κυριος που ειχε γραψει το αρθρο για να σου δειξω πως σε πολλα ελεγε απλα την γνωμη του για να τα αντικρουσει κι οχι οτι ειχε αποδειξεις γι αυτα που ελεγε… Μαλλον δεν καταλαβες καλα ,αλλα δεν κατεκρινα κανενα ευαγγελιο , κι ουτε τα δεχομαι σαν ψευδη επειδη δεν υπαρχουν μεσα στην αγια γραφη …Αναφερομενη στις αντιθεσεις των ευαγγελιων αυτο που σου ειπα ειναι πως δεν πιστευω πως το Αγιο πνευμα δεν εδωσε σωστα το χαρισμα στους Αποστολους και εγραψαν οτι τους κατεβηκε . Απλα θεωρω πως οι ανθρωποι που τα μετεφρασαν ή τα ξαναγραψαν (και που δεν ειχαν το χρισμα του Αγιου Πνευματος ) τα εγραψαν οπως τους κατεβηκε στο κεφαλι . Γι αυτο ισως να υπαρχουν πολλες αντιφασεις μεσα . Βεβαια θα αναρωτηθουμε πως αυτοι που διαλεξαν ποια ευαγγελια θα αποτελεσουν την καινη διαθηκη δεν διορθωσαν τα σημεια που ηταν αντιφατικα. Εσυ θες να πιστευεις οτι οι Αγιοι δεν τα εγραψαν σωστα .. Εγω θελω να πιστευω πως καποια πραγματα παραποιηθηκαν πο αλλους . Δεν εχω διαβασει το ευαγγελιο της Μαγδαληνης και του Ιουδα διαβασα οτι βρηκα .Δεν τα διαβασα ολοκληρα.. Θα ηθελα πολυ να τα διαβασω γιατι θα ηθελα πολυ να μαθω τι ειναι αυτο που προσπαθει να αποκρυψει η Εκκλησια, και με ποιον τροπο θα χαλαγε το μαγαζακι τους εαν αυτα εβγαιναν στην φορα … Τι το διαφορετικο γραφουν ?
      Και κατι αλλο … Κανεις πολυ μεγαλο λαθος σ ααυτο που μου ειπες οτι δινω περισσοτερη βαση στα Ευαγγελια παρα στα λογια του Χριστου …Δινω βαση μονο σ αυτα που ειπε ο Χριστος , δεν δινω καμια βαση σε οτι λεει η Εκκλησια !! Ομως τα ευαγγελια ειναι η ζωη τα θαυματα τα λογια του Χριστου …τουτεστιν ο Λογος του Θεου .”Ερευνατε τας γραφας΄΄ ./////// Σαφως και εμεις οι Χριστιανοι δεν κανουμε οτι μας ειπε ο Χριστος και η τοποθετηση σου για τα ειδωλα ειναι σωστη. οι εικονες των αγιων που εχουμε λεγεται εικονολατρεια και δεν συμφωνει ο Χριστος με αυτα .. Ο Χριστος ειπε αγαπατε αλληλους , ειπε να αγαπαμε τον πλησιον μας σαν αδελφο , ο εχοντας δυο χιτωνες να δινει τον εναν στον αλλο … και τιποτα απο αυτα δεν κανουμε … Δεν ειμαι απο τους Χριστιανους που πηγαινουν στην Εκκλησια ….Δεν ειμαι απο τους Χριστιανους που νηστευω καθε σαρακοστη και κοινωναω… Δεν ειμαι απο τους Χριστιανους που ακουει τους παπαδες και κανει οτι τους λενε αυτοι . Δεν με ενδιαφερει τι λενε οι παπαδες .. οι παπαδες ειναι ανθρωποι δεν εχουν χρισμα ουτε χαρισμα (ο τροπος ομως της διατυπωσης των θειων αληθειων , το γλωσσικο ιδιωμα, το υφος ειναι εργο του ανθρωπινου παραγοντα αναλογα με την λογοτεχνικη ικανοτητα των συγγραφεων της αγιας γραφης ) …. χρησιμοποιω αυτο που μου παραθεσες για να σου πω πως την Εκκλησια την αποτελουν ανθρωποι χωρις χαρισμα και χρισμα για να μπορουν ειτε να κατανοησουν τα λεγομενα της αγιας γραφης , ειτε για να μπορουν να με καθοδηγησουν. Η εκκλησια δεν δεχεται να κυρηττεις το ευαγγελιο και τα λογια του Χριστου εκτος εκκλησιας … (δεν μιλαω για καμια αιρεση ) …..γιατι αν ο καθενας κυρηττε το ευαγγελιο εκτος εκκλησιας (που πολλοι το κανουν ετσι κι αλλιως) θα εχανε τα φραγκα των πιστων που αφηνουν στα παγκαρια τους .Εσυ εισαι πιο επιεικης με τους παπαδες απ οτι εγω …χωρις αυτο να σημαινει οτι τους βαζω ολους στο ιδιο καζανι …Σεβομαι την εκκλησια σαν οικημα και σαν ”ιερο” μερος αλλα η Εκκλησια για μενα (σαν οικημα) δεν μου λεει τιποτα .. οπως σωστα εγραψες και το χω αναφερει παλιοτερα ”ο Χριστος ειναι παντου .. οποια πετρα κι αν σηκωσεις Εκεινος ειναι εκει΄΄ (συνοπτικα) …κι αυτο ειναι που μ ενδιαφερει … Να μπορω να κατσω στο μπαλκονι του σπιτιου μου και να ξερω οτι ο Θεος μ ακουει ….. ”Πατηρ Υιος και Αγιο Πνευμα΄΄ αυτες ειναι οι αρχες που πιστευω …. και οπως και παλι ειπε ο Χριστος ΄΄αυτος που θα βρισει Εμενα εχει δικαιωμα να συγχωρεθει , αυτος που θα βρισει τον Πατερα μου εχει δικαιωμα να συγχωρεθει .Αλιμονο ομως σ αυτον που θα βρισει το Αγιο Πνευμα .Δε θα συγχωρεθει ποτε΄΄…..
      Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν για τιποτα.Εγραψα απλα την αντιθετη γνωμη απο την γνωμη του κυριου που εγραψε το αρθρο και διορθωσα καποια σημεια που θεωρω οτι εκανε εσκεμενα λαθος για να παραπλανησει τον αναγνωστη ..Και επειδη σε μερικα σημεια ειχε δικιο εκει προσπαθει να στηριξει την αποψη του οτι ο Χριστος ειναι ενα δημιουργημα καποιων φαντασμενων ανθρωπων που ξυπνησαν ενα πρωι και ειπαν ”βρε δε ανακαλυπτουμε μια καινουρια θρησκεια?΄΄.
      Εχω καταλαβει φιλε μου Σαμαν πως οι Λυκαωνες για σενα ειναι κατι το σημαντικο και πως οτι λενε αυτοι (εαν υπαρχουν ) ειναι και το σωστο . (δεν το λεω ειρωνικα) …
      Και δε θα μπρω στην διαδικασια να διαψευσω η οχι το αν υπαρχουν διοτι δεν εχω πολλες πληροφοριες για το θεμα αυτο ωστε να εχω αποψη /Οπως σου εχω ξαναπει μ αρεσει πολυ η ιδεα να υπαρχουν διαφορετικα πλασματα απο εμας .. αλλα και παλι ειμαι επιφυλακτικη σ αυτες τις πληροφοριες …. σ ευχαριστω για τον χρονο σου …
      Υ.γ. : σου χω στειλει email εδω και καποιες μερες για ενα θεμα .. δεν ξερω αν το ελαβες …
      Με εκτιμηση !!

     6. marys1907!!!!

      ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ!!!! ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ!!!! ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΚΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΠΛΟΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΛΟΓΙ ΑΟ ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!!!

      ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΧΩ ΣΤΙΛΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΟΠΙΑ ΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ!!!!

      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΥΓΟ ΕΝΘΕΡΜΑ!!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     7. Saman
      Χαιρομαι και γω με την σειρα που βρηκαμε μια χρυση τομη … σ ευχαριστω για τον χρονο σου … αν και με τοσα ενδιαφεροντα πραγματα που διαβαζω εδω μεσα .. θα με ξαναβρεις μπροστα σου ..χαχααχ…. οσο για το μαιλ συγνωμη αλλα δεν εχω παρει τιποτα …
      Με εκτιμηση

 4. Οσον αφορα για τους οργονιτες ειναι πολυ ευχαριστω που ειπωθηκαν αυτα τα πραγματα. Εγω εκανα αναφορα για ενα και μονο λογο. Φιλος δικος μου ειχε προβληματα με τα λεγομενα πολτεργκειστ στο σπιτι του. Στην αρχη εκανε μια αγορα οργονιτη απο το νετ και μετα εκανε τους δικους του. Το προβλημα με τα πολτεργκειστ εξαφανιστηκε (εγω τον κοροιδευμα οταν μου ελεγε για τα πραγματα που εβλεπε μετακινημενα κτλ κτλ οτι αλλο προκαλουν). Μου ειπε να μου φτιαξει και να μου δωσει και οπως εγινε. Να πω την αληθεια τους δεχτηκα με θετικη σκεψη και τους τοποθετησα οπως με παροτρεινε. 1 μεταγιον και μερικους για το σπιτι. Τα συμπερασματα μου οσον αφορα τους οργονιτες, δεν εχω παρακολουθησει κατι το αρνητικο ισως καποια αλλαγη προς το θετικο, εκτος και αν οφειλεται καθαρα στη δικη μου αυρα και οχι στο μπιχλιμπιδι.

  Τωρα επειδη εχω μερικους αν ειναι να απαλλαγω πειτε μου και βεβαιως θα πραξω αναλογως.

  Σαμπμαριν δε ξερω σε τι ακριβως χρησιμευουν αλλα πιστεψε με λιγοι τους δινουν σημασια μη σου πω ελαχιστοι.

  Σαμαν οσον αφορα τη συναντηση καλυτερα να μη τη βγαλεις εδω. ειναι πιο σοφρων να γινει σε e-mail.

  Βεβαιως αμα χρειαστεις βοηθεια ή ερευνα σε κατι μη διστασεις να μου στειλεις ενα μειλ και αν μπορω να το κανω ευχαριστως.

  αυτα για την ωρα…

  Ειναι πολυ ευχαριστω ο διαλογος μαζι σας :)

  1. kitsoklis!!!!

   ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ….ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!!!

   ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΝΔΙΑΝΟΥ…..

   ΠΑΝΤΟΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ…..ΜΑΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΑΛΙΩΣ!!!!

   ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ!;! ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΜΠΡΕΛΟΚ ΣΕ ΚΟΛΙΕΔΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕΣΑ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟ ΔΗΛΑΔΗ!!!! ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΟΧΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!!!! ΜΕ E-MAIL ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

 5. και εγω μαζη σασ παιδια δηλωνο παρον παρολο που δεν εχω πολεσ χνωσεισ στουσ Η/Υ
  φιλε saman σε ευχαριστο και παλη που σιγα σιγα μου ανοιγησ την πορτα προσ στην αληθηνη πραγματικοτιτα
  καιαν αποφασησησ για καποια συναντιση η καποια ομηλεια θα ηταν μεγαλη χαρα και τημη για μενα να μεκαλε σησ
  να εισε παντα καλα

  1. Idiorythmi!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΊΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ!!!! ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΑΝΦΕΡΕΙ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 6. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε σαμαν να εισε πάντα καλά και να συνεχίσεις αυτό το δύσκολο έργο ,γιατί λίγο η πλιση εγκεφάλου μέσω τις τηλεόρασης,λίγο οι αεροψεκασμοι να δω πόσοι θα απομινουμε στο τέλος.Όσο γιατην συνάντηση θα με ενδιέφερε και εμένα πολύ ,θα ήθελα να σε γνωρίσω από κοντά

  1. teo!!!!

   ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ Η ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ…… ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΕΡΓΟ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. panore6!!!!

    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!

    ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!;! ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ!;! ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΗΝΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ:

    Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ 180 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ….ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΗΓΟΚΛΕΙΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ!!!! ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΟΠΟΙΑ ΑΛΜΑΤΑ ΑΠΟ 80 ΕΩΣ 130 ΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!! ΕΧΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΣΦΡΗΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΥΣΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ 80 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ!!!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ…ΚΟΛΟΝΙΑ, ΟΠΛΑ, ΜΠΑΡΟΥΤΙ, ΒΑΦΗ ΜΑΛΙΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ!!!!

    ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΤΑ!;! ΜΕ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ!;! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 2.30 ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 ΚΟΙΛΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!;! ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!!!! ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΚΕΨΕΣΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΟΣ ΑΚΟΥΣΙΑ!!!! ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΙΑΧΝΩΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΑΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ!!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΠΟΛΕΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ!!!!

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 7. geo123, submarine, kitsoklis παιδια χαιρομαι που υπαρχει τετοια θεληση! Ελπιζω να μαζευτουν και αλλοι! Η δικια μου γνωμη ειναι πριν ξεκινησουμε να κανουμε το οτιδηποτε θα ηταν καλο να κανονιζαμε ολοι μας να βρεθουμε μαζι με τον Saman Lycan ωστε να μας βοηθησει αλλα και να γνωριστουμε μεταξυ μας.

  1. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ Η/Υ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!!
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ!!!!

   1. Someone εννοειτε πως μπορειτε να βοηθησετε εσυ και αδερφος σου, ολοι μπορουμε ανεξαρτητως τις γνωσεις που διαθετει ο καθενας μας και απο οπου βρισκομαστε, δεν ειμαι εγω που αποφασιζει μα ολοι αποφασιζουμε για τον ευατο μας, ολοι μας ειμαστε υπευθυνοι για τα γεγονοτα που ερχονται αλλα και για το αν θα αλλαξουμε το μελλον μας προς το καλυτερο η προς το χειροτερο! Επισης να προσθεσω κατι σημαντικο, δεν σημαινει οτι καποιος που εχει πτυχιο σε καποιον τομεα οτι γνωριζει απαραιτητα, μπορει ο καθενας να μαθει οποια επιστημη θελει απλα ανοιγοντας τα καταληλα βιβλια, δεν λεω οτι θα ειναι ευκολο αλλα οτι ειναι εφικτο, ακομη γνωριζω απο φιλο μου οτι στα πανεπστημια μπορει ο καθενας να πηγαινει και να παρακολουθει μαθηματα δωρεαν με την διαφορα οτι απλα δεν θα ‘χει πτυχιο. Να ξερεις ομως οτι μπαινουμε σε βαθια νερα και θελει μεγαλη προσοχη απο ολους μας!!!

    Submarine χαιρομαι για αυτο. Ισχυς εν τη ενωσει αδερφε!

 8. Επισης και εγω δηλωνω παρων. Σαν αρχη παιδια ισως καποιος να αναλαβει να κανουμε ενα φορουμ και βεβαιως κλειστη ομαδα και απο εκει θα μπορουμε να εχουμε καλυτερο συντονισμο οπου θα ειναι πιο πολυ αμεσος απο οτι εδω. Περιμενω νεα σας.

 9. Αγαπητέ saman σου εύχομαι περαστικά και ναεπανελθεις με νέα άρθρα ακόμη ποιο αποκαλυπτικά πράγμα το οποίο κανείς καθώς πλησιάζει ο καιρός για τον ερχομό του .θα ήθελα να σε ρωτήσω αν τα ζώα και ειδικά τα σκυλιά μπορούν να αντιληφθούν τους δρακονιανους στην ανθρώπινη μορφή τους η οτιδήποτε μοιάζει ανθρώπινο αλλά δεν είναι;

  1. teo!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ.. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΒΟΥΝ ΓΡΥΛΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

   ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΠΗΝ ΔΗΛΔΗ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

    1. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!

     ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!!

     ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΚΡΟΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!! ΟΜΟΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!!

     ΔΗΛΑΔΗ:

     ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΓΡΙΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΛΥΚΑΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΗΞΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΗΔΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!!

     ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 10. Σαμαν συγγνωμη για τα τοσα πολλα μηνυματα αλλα αφου εστειλα το προηγουμενο μηνυμα μου κατεβηκε το εξης στο κεφαλι…

  Πριν απο κανα 2 με 3 χρονια κυκλοφορουσε στο διαδυκτιο μια περιβοητη “ομαδα Αχιλλεας” εχεις ακουσει για αυτη αλλα και τη απεγινε ;

  για να δωσουμε ενα παραδειγμα στα παιδια εδω μεσα τι εστι “κοκο”

  ο τροπος λειτουργιας της αν δε κανω λαθος ηταν ο ιδιος με της ‘Ε’

 11. Παιδια μην ειστε τοσο πολυ ρομαντικοι με την ιδεα μιας ομαδας ή ονομαστε το οπως θελετε… Συμφωνω με το Σαμαν οτι οι καιροι ειναι χαλεποι.Καλυτερα φτιαξτε μια ιστοσελιδα ενα μπλογκ και ζητηστε την αδεια απο το Σαμαν που θα σας τη δωσει απλοχερα για να προβαλετε τα αρθρα του αλλα και την ερευνα του στο καθε θεμα.
  Εκει εξω στο κοσμο ή το ματριξ μας θα μιλατε στους δικους σας με υπονοουμενα και ασαφεις πληροφοριες για να βολιδοσκοπειται τις αντιδρασεις τους..

  Τα χτυπηματα απο ενα ατομο ή μοναδα ειναι δυσκολο να ελεγχθουν σε σχεση με μια ομαδα οπου θα πεσουν απειλες κτλ κτλ και ολοι θα λουφαξουν.

  Εχω ομως ενα μεγαλο αλλα. Αν θες κανε μια ομαδα που σκεφτεσαι αλλα καντην με δικους σου κοντινους ανθρωπους.

  Επισης βαλτε και τους οργονιτες στη ζωη σας κατι θα αλλαξουν προς το καλυτερο.

  αυτα για την ωρα….

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΙΤΣΟΚΛΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ . ΘΕΛΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΙΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ . ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘ ΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣς ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ . ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΕΙΔΩΜΕΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΙ!!!!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ !!!!

   1. Θα σου προτεινα να τους δοκιμασεις και να κρινεις εσυ ο ιδιος. Θυμαμαι παντως ο Σαμαν σε καποιο αρθρο του ειχε πει οτι εχουν βρει τροπο να τους μπλοκαρουν (σαμαν αν θυμασαι ποιο ειναι βαλε το συνδεσμο να εχουμε εικονα). Εδω μου ερχεται ομως στο μυαλο οτι η οργονη,τσι,πρανα αιθερα οπου ειναι η ιδια ακριβως ενεργεια ζωης πως θα γινει να τη μπλοκαρει καποιος αφου διερχεται μεσα σε ολα χωρις σταματημο, ακομα και σε εκεινους που θελουν να τη σταματησουν τη νοιωθουν που τους περιβαλει αλλα και τους κρατα ζωντανους(ξερω σαμαν οτι χρειαζονται τη ζωτικη μας αλλα και τη ψυχικη μας ενεργεια) Τελος παντων βγινω λιγο απο τα νερα.

    Submarine αν καταφερουμε καποια στιγμη να συναντηθουμε βλεπουμε που θα επικεντρωθει η κουβεντα. Συναντηση παντως απο εδω δε θα προτεινα να κανονιστει,ο νοω νοειτο…

   2. submarine!!!!

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΓΝΩΣΗ!!!! ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΔΥΟ ΟΙ ΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!!

    ΑΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΤΕΡΟΙ ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!!

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

    1. ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ.
     Η ΦΤΩΧΗ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΑΝΙΛΕΩΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΣΠΗ Κ.Λ.Π ΞΕΡΕΤΕ.
     ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΝΕ ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ Η ΖΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΕΚΤΕΝΕΣΤΑΤΑ. ΕΨΑΞΑ ΕΨΑΞ ΕΨΑΞΑ ΞΑΝΑΜΑΤΑΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ .

     ΩΣΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΠΕΣΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
     Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΥΣΦΗΜΗΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΟΡΓΟΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΕΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΛΧΕΜ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ 5 ΣΠΙΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΡΓΟΝΙΤΗ
     Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΤΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΙΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ Η ΑΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΕΓΕΙ Ο ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ !!!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΝΙΩΘΑΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΧΜΜ !!! ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΝΟ ΟΤΙ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΡΑΙΧ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟ Γ ΡΑΙΧ . ΙΣΩΣ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΙΛ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ . ΜΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!! ΣΑΜΑΝΕ ΚΙΤΣΟΚΛΗ ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ SUBMARINE

     1. Υ.Γ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΒΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΩΤΕ Χ ΛΟΓΟ !!!!!!
      ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ? ΑΓΝΩΣΤΟ…. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ Η ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!! SUBMARINE

     2. submarine!!!!

      ΛΟΙΠΟΝ!!!!

      ΟΙ ΣΙΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ( ΙΝΔΙΑΝΩΝ ) ΟΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!! ΟΙ ΣΑΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΑΜΑΝΟΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΟΙΣΤΗΧΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! ΤΟΥΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΟΜΟΣ ΟΙ ΣΑΜΑΝΟΙ ΣΙΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΙΜΟΠΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ!!!! ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

      ΤΟ 1985 Ο ΠΡΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΑΜΑΝΟΣ ΤΩΝ ΣΙΟΥ ΟΝΟΜΑΤΙ << ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ >> ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ!!!!

      << ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊΤΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΟΙ ΟΣΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ. ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΟΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΦΟΡΙΑ...... ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΑΜΕ << ΝΑ - ΧΘΤΙ >> ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΑΠΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΟΥΣΑΜΕ ΩΣ ΣΑΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΣΑΜΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ << ΝΑ - ΧΘΤΙ >> ΝΑ ΑΦΕΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΟΥ Η ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ. >>

      ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΑ….ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     3. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΣΑΜΑΝΕ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ !!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ !!!!1

 12. Ωραίο άρθρο… Αλλα ρε Saman πιστεύω οτι πρέπει να κάνουμε, και λεω κάνουμε γιατί δν εισαι μόνο εσύ σε αυτη την μάχη ενα ακόμη βήμα… Έχουμε τις πληροφορίες, τις λιγοστές γνώσεις… Δν νομίζεις οτι πρέπει να κάνουμε κάτι πιο… Πρακτικό;; Τι θέλω να πω διείσδυση σε βαθύτερα νερά και οχι θεωρητικά… Πρακτικά… Και οχι σαν ομάδα…αλλα σαν Οργάνωση; Περιμένω σχόλιο…

  1. geo123!!!!

   ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!!

   ΟΡΓΑΝΩΣΗ!;!

   ΟΜΑΔΑ!;!

   ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ!;! ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ!!!! ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ!!!!

   ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΟΜΑΔΑ Η ΠΥΡΗΝΑΣ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ!!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΝΕΡΑ ……. ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΗΣΜΟΣ!!!!! ΕΠΙΣΗΣ!!!!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ!;! ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!!

   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ!!!! ΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΧΑΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΙΧΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ!!!! ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ!!!! ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΘΑΡΑΛΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΑΤΌΡΘΩΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ…… ( ΙΛΚΡΚΛ ΒΕΛ ΚΡΑΝΚΡΛ ΓΙΕΛΚΙΡ!!!! ΚΡΙΛΘΚΡ ΣΚΡΟΚΛ!!!! ) ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

  2. geo123 Εγω μεσα ειμαι! Εχεις δικιο οτι ολοι μας πρεπει να κανουμε κατι πιο πρακτικο, και εγω αυτο πιστευω πως πρεπει να κανουμε! Σιγουρα θα υπαρξουν πολλες δυσκολιες και η μεγαλυτερη ειναι η χρηματοδοτηση οπως λεει και ο Saman, θα πρεπει ολα τα μελη να βοηθουν οσο μπορουν για να κρατηθει ζωντανη μια τετοια ενεργεια. Θα πρεπει βεβαια να εισαι σιγουρος για αυτο που θες να κανεις, και αν οντως το εχεις παρει σοβαρα αποφαση εγω θα σε υποστηριξω φιλε, ειτε ειναι οργανωση ειτε κατι αλλο. Ελπιζω μονο να υπαρχουν και αλλοι εκει εξω που να μην φοβουνται και να θελουν να πραξουν!!! Γιατι για να επιφερει αποτελεσματα κατι τετοιο θα πρεπει να εχει υποστηριξη απο πολλους! Ακομα θα πρεπει να αποτελειται και απο ολων των ειδων επιστημονες ωστε να υπαρχει προσβαση παντου αλλα και σε πολυ σημαντικες γνωσεις!! Αλλα σιγα σιγα ολα αυτα βεβαια….Θεληση να υπαρχει αλλα και κουραγιο!

   Saman Lycan αφου ετσι και αλλιως δεν υπαρχει γυρισμος οπως εχεις πει πολλες φορες με τα πολυ ασχημα γεγονοτα που ερχονται, οποτε δεν εχουμε τιποτα να χασουμε! Ουτε εγω θελω να κατσω με σταυρωμενα τα χερια καθως φτανει το τελος! Ειμαστε ελληνες και δεν πρεπει να το βαλουμε κατω! Τοσα και τοσα περασαμε σαν λαος και κρατηθηκαμε στο υψος μας! Ειναι στο χερι μας η σωτηρια!!!

   1. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!

    ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΑΣ!!!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ!!!! ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!;! Π.Χ. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΜΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΙΤΙΚΗ!!!! ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ!;! ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ << Ε >>!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΚΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΕΠΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΗΜΕΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΟΜΟΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ….ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΗΜΕΤΟΠΙΣΑΝ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΗΣΗ ΤΗΣ!!!!

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ ΟΠΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!! ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ!!! ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΕ ΑΣΤΙΚΟΙ ΘΡΥΛΟΙ!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΟΣ!!!! ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ…!!!!

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ Η ΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟ ΓΟΥΑΚΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΕ ΤΟ FBI!!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΊΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ:

    «Δεν είχαμε υποστεί πλύση εγκεφάλου» λέει ένας επιζών του Waco, πρώην μέλος του “Κλάδου των Δαυιδιανών” (Branch Davidians), ο οποίος ισχυρίζεται σε ένα βιβλίο με τα απομνημονεύματά του ότι ο ηγέτης της σέκτας, David Koresh, είχε 19 συζύγους και κοιμήθηκε με κορίτσια μέχρι και ηλικίας 12 ετών.

    Ο Clive Doyle, γράφει η Daily Mail, ότι δεν θέλει οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είχαν «εξαπατηθεί» ή κρατούνταν παρά τη θέλησή τους στο στρατόπεδο.

    Θέλει οι άνθρωποι να «ανοίξουν τα μάτια τους» και να δουν με μια «διαφορετική ματιά» τον αρχηγό της ομάδας David Koresh(πραγματικό όνομα: Βέρνον Χάουελ)*.

    Οι ισχυρισμοί του Doyle είναι μια προσπάθεια να ξαναγράψει την ιστορία της διάρκειας 51 – ημερών πολιορκίας του 1993, η οποία έληξε όταν ένας στρατός από κυβερνητικούς πράκτορες εισέβαλε στο αρχηγείο του Branch Davidians στο Waco του Τέξας.

    Φωτο: Ο Clive Doyle (δεξιά), ο οποίος ταξίδεψε με το ιδρυτή του Branch Davidian, David Koresh (αριστερά) στην Αυστραλία για να στρατολογήσει μέλη το 1986, έχει γράψει ένα βιβλίο που ισχυρίζεται ότι τα μέλη της λατρείας δεν κρατούνταν παρά τη θέλησή τους στο στρατόπεδο.

    Μέσα στο στρατόπεδο Branch Davidian : Ο αρχηγός της ομάδας David Koresh κοιμόταν με κορίτσια από την ηλικία των 12 στο στρατόπεδο στο οποίο ο Clive και η Sherry Doyle (δεξιά) ζούσαν.

    Στην ανταλλαγή πυροβολισμών και την φωτιά που ακολούθησαν, 76 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 23 παιδιών σκοτώθηκαν.

    Λεπτομέρειες σχετικά με τις περίεργες δραστηριότητες στο στρατόπεδο Branch Davidian από τότε έχουν προκύψει στα απομνημονεύματά και τους αναφορές από πρώην μέλη της λατρείας που έχουν περιγράψει κάθε συγκλονιστική λεπτομέρεια , αναφέρει η The New Yorker.

    Ο Koresh έβλεπε κυριολεκτικά τον εαυτό του ως τον «γιο του Θεού» και παρέσυρε δυσαρεστημένους Ανβεντιστές της Έβδομης Ημέρας, στον αλλόκοτο κόσμο του, όπου κήρυττε 15 ώρες την ημέρα και τους ανάγκαζε να σηκώνονται στις 05.30 π.μ. για ασκήσεις που παρέπεμπαν σε καψόνια νεοσυλλέκτων.

    Το πιο απαίσιο ήταν όμως η κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών, ακόμα και της ανιψιάς του και το πώς συνήθιζε να χτυπάει μωρά μέχρι που μάτωναν.

    Με ξυλοδαρμό επίσης τιμωρούσε κορίτσια και αγόρια για ήσσονος σημασίας αδικήματα, όπως ότι έχυσαν το γάλα και τους έλεγε να αποκαλούν τους γονείς τους «σκυλιά».

    Ο Koresh πίστευε ότι είχε τον απόλυτο έλεγχο πάνω σε όλες τις γυναίκες στη Γη και πήρε 19 «συζύγους», με τις οποίες έκανε τουλάχιστον 13 παιδιά.

    Σύμφωνα με τον γεννημένο στην Αυστραλία Doyle, όμως, η εσωτερική λειτουργία της λατρείας ήταν βαθιά παρεξηγημένη.

    Στα απομνημονεύματά του : «Ένα ταξίδι στο Waco : Η Αυτοβιογραφία ενός Branch Davidian» (‘A Journey to Waco: Autobiography of a Branch Davidian’), ο Doyle γράφει ότι τώρα είναι η ώρα να κοιτάξουμε και πάλι σε μια ομάδα η οποία ήταν απλά πολύ διαφορετική από τον υπόλοιπο κόσμο.

    Γράφει : «Αν οι άνθρωποι διαβάζουν αυτήν την εξοστόρηση, τουλάχιστον θα αποκτήσουν μια διαφορετική εικόνα για το ποιος ήταν ο David Koresh, από που ερχόταν, ποιοι ήμασταν εμείς και γιατί πιστεύουμε όπως πιστεύουμε.

    «Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται για μας ότι απλά ήμασταν μια «σέκτα» και ότι ήμασταν άνθρωποι που είχαν υποστεί πλύση εγκεφάλου και εξαπατήθηκαν.

    «Νομίζουν ότι τα μέλη της εκκλησίας μας δεν ξέρουν τι κάνουν ή πού πηγαίνουν. Ας ελπίσουμε ότι, η ιστορία μου μπορεί να ανοίξει τα μάτια τους».

    Ο Koresh είχε αναλάβει την ηγεσία του Mount Carmel Center(Κέντρο Όρος Κάρμηλος) στα τέλη του 1980, αλλά ήταν το 1993 που τα πράγματα άρχισαν να διαλύονται.

    Πλήρης ολομέτωπη επίθεση : Το FBI εισέβαλε στην εγκατάσταση με 12 τεθωρακισμένα, τέσσερα οχήματα μάχης και 1.890 άτομα σε μια επίδειξη δύναμης για να πείσει τον Koresh να παραδοθεί.

    Το τέλος ήρθε όταν 80 ένοπλοι πράκτορες και η Υπηρεσία για τα Πυροβόλα Όπλα και τα Εκρηκτικά (ATF) με πυροβόλα όπλα εισέβαλαν στην κοινότητα Mount Carmel προσπαθώντας να τον συλλάβουν τον Koresh για δήθεν παραβίαση των ομοσπονδιακών νόμων περί πυροβόλων όπλων.

    Ήταν μια καταστροφή από την αρχή, καθώς τα μέλη της σέκτας είχαν ταμπουρωθεί και ήταν βαριά οπλισμένοι. Μια ανταλλαγή πυροβολισμών ξεκίνησε η οποία ανάγκασε την ATF να υποχωρήσει και να αρχίσει την πολιορκία.

    Εν τω μεταξύ, το FBI συγκέντρωσε ό, τι πιστεύεται ότι ήταν η μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη που έχει συγκεντρωθεί ποτέ εναντίον ενός πολιτικού στόχου, συμπεριλαμβανομένων 12 τεθωρακισμένων, τέσσερα οχημάτων μάχης και μιας δύναμης συνολικά 1.890 ανδρών σε μια επίδειξη δύναμης για να πείσουν τον Koresh να παραδοθεί.

    Εκείνος αρνήθηκε και οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν για εβδομάδες με την περιοχή να περικυκλώνεται μέχρι που το FBI αποφάσισε ότι περίμενε αρκετό καιρό και εισέβαλε.

    Καθώς οι σφαίρες έπεφταν σαν βροχή ο Koresh φέρεται να είπε στους ακολούθους του : «Γίνετε μάρτυρες. Βγείτε έξω, φρικάρετε, πυροβολήστε… και δεχτείτε πυροβολισμούς, αλλά να σκοτώσετε πολλούς πριν πεθάνετε».

    Μνημείο : Ο Clive Doyle (φωτογραφία αριστερά και δεξιά) συμμετέχει σε μια επιμνημόσυνη δέηση και επισκέπτεται τους τάφους, το 2003.

    Στο «Ένα ταξίδι στο Waco» ο Doyle γράφει ότι κατά τη διάρκεια του χάους άκουσε τον Koresh να λέει: «Θέλω όλοι σας να πάτε πίσω στο δωμάτιό σας και μείνετε ήρεμοι.

    «Μπορούσα να ακούσω τα βήματα του David να πηγαίνει προς την μπροστινή πόρτα … Τότε ξαφνικά άκουσα τον David να λέει: «Περίμενε ένα λεπτό! Υπάρχουν γυναίκες και παιδιά εδώ μέσα!»

    «Στη συνέχεια, έγινε κόλαση – μόνο ένας καταιγισμός πυροβολισμών από το εξωτερικό έρχονταν. Ακουγόταν σαν ένα λουτρό αίματος.

    Κατά τη διάρκεια της πολιορκίας ο Koresh έκανε επίσης ένα ανατριχιαστικό βίντεο στο οποίο ορκίστηκε να βγει και να πολεμήσει αν το FBI ερχόταν κοντά του.

    Ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα : «Σημαδεύετε με τα όπλα σας τις συζύγους μου και τα παιδιά μου, γ…. Θα σας συναντώ στην πόρτα κάθε φορά».

    Φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου αεροπόρου και περιβαλλόμενος από δεκάδες νήπια και βρέφη είπε, επίσης, «κανείς δεν πρόκειται να αρχίσει … να πιέζει την οικογένειά μου».

    Μετά τη σφαγή, στην οποία ο Koresh ήταν μεταξύ των θυμάτων, ο Πρόεδρος Κλίντον ανέθεσε τη σύνταξη έκθεσης από το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο επιβλέπει την ATF.

    Η Επιτροπή διαπίστωσε ότι η υπηρεσία είχε κάνει σοβαρά λάθη στο σχεδιασμό και την εκτέλεση της επιδρομής.

    Ο Stephen Higgins, ο διευθυντής της ATF, απολύθηκε και πέντε άλλοι αξιωματούχοι τέθηκαν σε αναστολή.

    Ο Doyle γεννήθηκε σε μια οικογένεια ένθερμων Ανβεντιστών της Έβδομης Ημέρας στην Αυστραλία. Όπως και άλλοι Αντβεντιστές, οι Doyles πίστευαν ακράδαντα ότι η Δεύτερη Έλευση του Χριστού ήταν επικείμενη.

    Η οικογένεια μετακόμισε στο Τέξας για να ενταχθεί στο BranchDavidians, μια ομάδα που αποχώρησε από τους Αντβεντιστές και που τελικά τέθηκε υπό την ηγεσία του David Koresh.

    Ο Koresh δίδασκε τους ακολούθους του ότι αυτός ήταν το εκλεκτό”Αρνίον”, το οποίο περιγράφεται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης. Ο Koresh πίστευε ότι θα ήταν αυτός που θα ξεκλείδωνε τις επτά σφραγίδες που περιέχουν τις προφητείες των έσχατων καιρών.

    Αυτή η κατάσταση βοήθησε τον Koresh να δικαιολογήσει τις αμφισβητήσιμες σεξουαλικές πρακτικές του. Πήρε μια σειρά από «πνευματικές συζύγους» μεταξύ των συζύγων και θυγατέρων των οπαδών του. Μερικές από την ηλικία των 12 και 13 ετών. Σε ένα βίντεο που ελήφθη κατά τη διάρκεια της πολιορκίας, Koresh παρουσιάζει την πολυγαμική οικογένεια του και τα πολλά νήπια και βρέφη των οποίων ήταν πατέρας.

    Η κόρη του Doyle, Shari, έγινε μία από τις συζύγους του Koresh όταν ήταν μόλις δεκατεσσάρων. Η πρακτική έκανε μερικούς από τους οπαδούς του Koresh να φύγουν, αλλά εκείνοι που έμειναν πίσω πίστευαν ότι αυτό ήταν «το θέλημα του Θεού».

    Ο Koresh έβλεπε τον εαυτό του ως εκπλήρωση του 45ου Ψαλμού,όπου γίνεται λόγος για ένα εκλεκτό βασιλιά που παντρεύεται έναν αριθμό παρθένων και δημιουργεί μια δυναστεία που θα κυβερνήσει τον κόσμο.

    «Μας δίδαξε ότι αν κάποιος ερχόταν με ένα μήνυμα από την Αγία Γραφή, αντί να προσπαθούμε να τον πολεμήσουμε, αντί να προσπαθούμε να το αποδείξουμε λάθος, θα έπρεπε να μελετήσουμε τη Βίβλο για να αντιληφθούμε αν το μήνυμα ήταν αληθινό», λέει ο Doyle. «Μελέτησε για να δεις αν είναι έτσι».

    Οι προφητείες φάνηκε να εκπληρώνονται. Ο Livingstone Fagan, ένας εκπρόσωπος του Branch Davidians κατά τη διάρκεια της επιδρομής, δήλωσε ότι οι οπαδοί του Koresh πίστευαν ότι ζούσαν μέσα στην «πέμπτη σφραγίδα». Σύμφωνα με την Αποκάλυψη, η πέμπτη σφραγίδα αποκαλύπτει την «κραυγή των μαρτύρων» που φονεύθηκαν για τις πεποιθήσεις τους. Η Αγία Γραφή λέει ότι οι πιστοί θα «αναπαυθούν λίγο ακόμα» και στη συνέχεια θα υποστούν δεύτερο γύρο αιματοχυσίας πριν από την έκτη σφραγίδα – την Ημέρα της Κρίσεως.

    Σύμφωνα με τον Fagan, η κοινότητα του Mount Carmel πίστευε ότι η πρώτη επιδρομή της ATF ήταν η πέμπτη σφραγίδα. Ενώ διαπραγματευτές του F.B.I. θεωρούσαν ότι ο Koresh κρατούσε όμηρους τους οπαδούς του, εκείνοι πίστευαν ότι η βιβλική ιστορία γινόταν πραγματικότητα.

    Αλλά οι διαπραγματεύσεις του FBI αποκαλύπτουν την απροθυμία του να πάρουν σοβαρά αυτήν την πεποίθηση. Σύμφωνα με την έκθεση του New Yorker, η ομ΄δα του FBI ονόμαζε την θεολογίαKoresh “Bible-babble” (“βιβλικές φλυαρίες”) και τον κατηγόρησε ότι είναι ένας «εγωκεντρικός ψεύτης», «δειλός», «κάλπικος μεσσίας», «παιδεραστής», «απατεώνας», «φθηνός κακοποιός ο οποίος ερμηνεύει την Αγία Γραφή μέσω της κάνης ενός όπλου», «παρανοϊκός», «εγωιστής»και «φανατικός».

    Μετά από τυποποιημένες διαδικασίες διαπραγμάτευσης με τονKoresh που απέτυχαν, το F.B.I. σταμάτησε να περιμένει και αποφάσισε να εισβάλει στο Mount Carmel. Ο δημοσιογράφοςMalcolm Gladwell, αυτό αποτελεί απόδειξη ότι «οι Αμερικανοί δεν είναι πολύ καλοί στο να σέβονται η ελευθερία των άλλων να είναι διαφορετική με τόσο επαχθή τρόπο».

    Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια, ο Doyle αρνείται να εγκαταλείψει τις πεποιθήσεις του. Εξακολουθεί να ζει στο Wacoκαι έχει μελέτη της Βίβλου κάθε Σάββατο με την Sheila Martinπου ανήκει κι αυτή στους επιζώντες. Τα παιδιά της Martin κάηκανζωντανά. «Έτσι το ήθελε ο Θεός», λέει.

    Ο Doyle ακόμα περιμένει την ανάσταση του Koresh.

    «Εμείς, ως επιζώντες του 1993, ψάχνουμε για τον David και όλους εκείνους που έχασαν τη ζωή τους, είτε στην ανταλλαγή πυροβολισμών είτε στη φωτιά. Πιστεύουμε ότι ο Θεός θα αναστήσει αυτή την ειδική ομάδα», λέει ο Doyle.

    * Ο Koresh, (Ο Κύρος στα περσικά. Το πραγματικό του όνομα είναιVernon Wayne Howell) γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου του 1959 στο Χιούστον του Τέξας. Η μητέρα του ήταν μόλις 15 χρονών. Ο πατέρας του ήταν ένας 20χρονος που πριν γεννηθεί ο Koresh είχε εγκαταλείψει την μητέρα του. Ο Koresh ποτέ δεν συνάντησε τον πατέρα του και τη μητέρα του άρχισε να συγκατοικεί με ένα βίαιο αλκοολικό. Το 1963, όταν ήταν 4 ετών, η μητέρα του τον άφησε στην φροντίδα της γιαγιάς του. Μετά επέστρεψε όταν ήταν επτά ετών, με έναν ξυλουργό και έκανε ένα γιο μαζί του. ΟKoresh περιγράφει τα παιδικά του χρόνια ως μοναχικά και ισχυρίστηκε ότι όταν ήταν 8 υπέστη ομαδικό βιασμό από μεγαλύτερα αγόρια. Όταν ήταν 22, άφησε έγκυο ένα 15χρονο κορίτσι. Αφού υποστήριξε ότι είχε γίνει αναγεννημένος Χριστιανός σε εκκλησία των Νότιων Βαπτιστών σύντομα εντάχθηκε στην εκκλησία της μητέρας του, στους Αντβεντιστές της Εβδόμης Ημέρας. Εκεί ερωτεύτηκε την κόρη του πάστορα και «πείστηκε» ότι ο Θεός τον ήθελε να πάρει την κόρη του για γυναίκα, αλλά μόλις το είπε στον πάστορα, εκείνος τον πέταξε έξω.
    Το 1982, μετακόμισε στο Waco του Τέξας, όπου εντάχθηκε στοBranch Davidians, μια θρησκευτική ομάδα που προερχόταν από αποκομμένος μέλη της εκκλησίας των Αντβεντιστών της Εβδόμης Ημέρας. Είχαν την έδρα τους σε ένα αγρόκτημα 9 μίλια από τοWaco, που το ονόμαζαν Mount Carmel Center. Το 1985 ο Koreshάρχισε να παίζει κιθάρα και να τραγουδά στο Mount CarmelCenter, ενώ από το 1983 άρχισε να υποστηρίζει ότι έχει το “χάρισμα της προφητείας”. Πιθανολογείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την Lois Roden, την “προφήτισσα” και ηγέτη της αίρεσης, που ήταν τότε 77 χρονών !

    http://www.youtube.com/watch?v=Kn0hcpyGuac

    http://www.youtube.com/watch?v=ABiCv_KP1BA

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ!!!! ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΈΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΙΚΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΑΧΎΤΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΤΑΧΗΤΑΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ!!!!ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΑΔΥΠΟΔΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!!!

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΟΥ ΙΔΡΥΘΕΊ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ!!!! ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ!;! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ!!!! ΧΜΜΜΜ!!!! ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ!!!

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΑ ΚΑΠΩΣ…..ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!!

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

    1. Μαλιστα, ειναι πιο δυσκολα και επικινδυνα τα πραγματα απο οτι τα φανταζομουν, αλλα αυτο εμενα τουλαχιστον δεν με σταματαει. Συμμαχους ε? Ειναι ενα πολυ σημαντικο κομματι αυτο, συμμαχοι οπως τα λευκα ιερατεια? ΟΕΑ? Ομαδες κρουσεις? Λυκαωνες? Ξωτικα? Απορω πως και οι Λυκαωνες δεν εχουν ιδρυσει και οι ιδιοι καποια ομαδα η οργανωση εδω πανω, μπορει και να εχουν ιδρυσει δεν το ξερω (μπορει οι ομαδες κρουσεις που θεωρουνται αστικοι θρυλοι οπως λες να αποτελουνται απο Λυκαωνες), αυτοι μπορουν και εχουν την δυναμη να αντιμετωπισουν τους δρακονιανους σωμα με σωμα. Βεβαια το ιδανικο θα ηταν αν τα μελη μιας τετοιας οργανωσης η ομαδας που δημιουργουσαμε να την αποτελουσαν Λυκαωνες και ατομα με απιστευτες δυναμεις οπως ψυχικες δυναμεις, ακομα και εμεις θα πρεπει να εχουμε καποιο οπλο για να αντιμετωπισουμε τους δρακονιανους αν μας βρουν, δεν ξερω αν γινεται απλοι ανθρωποι οπως εμεις να αναπτυξουμε ψυχικες δυναμεις με εξασκηση, διαφορετικα αν ημασταν πολυ τυχεροι μονο και μας αλλαζαν οι Λυκαωνες πραγμα ακατορθωτο η αν υπαρχει αλλος τροπος, ειχες πει οτι με τα πολυβολα σκοτωνονται πολυ ευκολα αρεκει ομως να τους πετυχεις, αντε τωρα να τους πετυχεις τοσο γρηγοροι που ειναι. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος? Εννοειται πως θα πρεπει να δρουμε και με ακρα μυστικοτητα αλλα θα πρεπει να εχουμε και δικους μας ανθρωπους παντου, οπουδηποτε εχουν απλωσει το ποδαρι τους οι δρακονιανοι για να μπορουμε να γνωριζουμε καθε τους κινηση αλλα και να αποτρεψουμε καθε απειλητικη ενεργεια. Οπως και να εχει αν θελει και ο geo123 και ειναι απολυτα σιγουρος για κατι τετοιο τοτε θα ηταν πολυ χρησημη η δικια σου βοηθεια για την ευρεση συμμαχων μιας και εχεις τα “κονε”. Ισως να κανονιζαμε μια συναντηση για αυτο το θεμα απο κοντα αν θες εσυ saman αλλα και ο geo123 βεβαια.

     Ποιος θα μας πιστεψει? Ηδη εχω παρατηρησει μεσα απο το διαδυκτιο πως ο κοσμος αρχιζει να τα περνει καπως πιο σοβαρα ολα αυτα τα πραγματα. Τωρα οι περισσοτεροι βεβαια θελουν χειροπιαστες αποδειξεις για να πιστεψουν σε κατι, θα τους τις δωσουμε, θα σου πω για παραδειγμα κατι που σκεφτηκα, ισως να ειναι χαζο αλλα θα το πω, θυμησου λιγο την ταινια “They live”, ο ηρωας της ταινιας για να αποκαλυψει την υπαρξη των κακων εξωγηινων στον κοσμο επειδη αυτοι μπορουσαν και επερναν ανθρωπινη μορφη μεσω μιας κεραιας η οποια “υπνοτιζε” τον κοσμο την οποια επρεπε να καταστρεψει, δεν μπορει κατι θα υπαρχει ωστε να αποκαλυψει την πραγματικη μορφη των αλοηγκορ προς τους ανθρωπους μεσα απο τα ΜΜΕ, την καθημερινοτητα κτλπ, ισως εαν μπορουσαμε να σταματησουμε την πηγη που τους τροφοδοτει αν υπαρχει η αν ειχαμε την δυνατοτητα να δημιουργουσαμε με την βοηθεια επιστημονων εναν πομπο που να στελνει σηματα στον εγκεφαλο των αλοηγκορ την εντολη να αλλαξουν μορφη σε ολο τον πλανητη, δεν ξερω αν αυτη η αποκαλυψη στον κοσμο θα επεφερε θετικα αποτελεσματα αλλα παντως θα πρεπει κατι να γινει ωστε να τους πιασουμε απροετοιμαστους. Σιγουρα θα πεις οτι πολυ φαντασια εχω, αυτο ειναι το μονο σιγουρο, αλλα και σιγουρα πολυ δυσκολο να γινει λογω οτι χρειαζομαστε τα καταλληλα μεσα αλλα και ανθρωπους. Απλα ολο και καποια λυση θα υπαρχει…
     Τωρα οσο για τους επιστημονες για το ποιοι θα μας πιστεψουν, εκει θελει πολυ καλο ψαξιμο, για την ωρα ομως εγω τουλαχιστον εχω 2 κολητους μου φιλους ο ενας σπουδαζει εφαρμοσμενα μαθηματικα και ο αλλος δινει πανελληνιες μαζι με εμενα για να περασει πληροφορικη και εγω για οικονομικα, οποτε κουτσα στραβα απο δω και απο εκει καπως μπορει να μαζεψουμε, δηλαδη αν εχουμε φιλους μας, μετα αμα καταφερουμε και απο τον κυκλο μας στο πανεπιστημιο να πεισουμε και αλλα ατομα μπορουμε να μαζεψουμε. Επισης αν φτιαξουμε μια τετοια ομαδα η οργανωση και βρουμε ατομα που να θελουν να βοηθησουν μπορει καποιοι να εχουν και αυτοι φιλους επιστημονες που να πιστεψουν στα λεγομενα τους και να θελουν να γινουν μελη. Ακομα μπορει αν καταφερουμε να βρουμε συμμαχους να μας βοηθησουν και σε αυτο το κομματι, για παραδειγμα μπορει να υπαρχουν επιστημονες που να ειναι Λυκαωνες, δεν μπορει ολο και καποιοι δεν θα ειναι? Ετσι σιγα σιγα πιστευω πως μπορουμε να βρουμε επιστημονες.

     Υ.Γ.1 Αμα διαβαζει κανενας αλλος αυτα που γραφουμε εδω θα μας περασει σιγουρα για τρελους και παλαβους!!!
     Υ.Γ.2 Ελπιζω να καταλαβαινω…

     1. Saman μου ειπες να σου στειλω e-mal, σου εχω στειλει e-mail, ξαναστειλα και 2η φορα, δεν ξερω αν το εχεις λαβει…

    2. ΣΑΜΑΝΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΩΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΦΥΣΗΣ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΥΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΙΟΤΕΥΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.

     ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΑ ΤΡΩΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.

     ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ¨¨¨¨¨¨¨¨ΚΑΠΟΙΟΣ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ΠΟΥ ¨¨¨¨¨¨¨ ΞΕΡΕΙ ¨¨¨¨¨¨¨¨ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

     ΤΟ ΠΟΣΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΠΙΔΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ .ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΚΤΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΟΥΣΗΣ.

     ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΝΑΠΑΛΜ ΑΛΛΑ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ . ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ.
     ΟΤΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΝΤΟ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΜΜΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΡΑ Η ΜΑΘΑΙΝΕΙ Η ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ ΟΥΤΩ ΣΥ ΑΛΛΩΣ. ΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΖΩΕΣ.

     ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ……. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ
     ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ/ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ/ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ/ΕΞΑΛΕΙΨΗ….. ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ !!!!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΣΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ

     SUBMARINE

 13. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ…ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ….ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ SOMEONE ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…..ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ…ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ…..ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ….ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΡΙΓΜΗ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΛΟΝΙΣΕΙ…..ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ…..ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ……ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ((ΑΠΑΝΤΗΣΤΗΝ ΣΤΗΝ………)…..ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ..!!!

  1. fenomeno!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!!

   ΧΜΜΜΜ!!!! ΟΔΗΓΟ ΕΠΙΒΊΩΣΗΣ!;! ΙΣΩΣ…..

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ….ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 14. ΔΝ Τ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ !!!! ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ!!!!
  ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ??? ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
  ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ… ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ-ΠΙΣΤΕΥΩ-ΟΡΓΑΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ-ΔΡΑ ΚΕΝΕΣ-ΟΝΕΙΡΑ-ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΕΝΟΜΕΝΑ-Κ.Α..!!!!
  ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !?! ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ
  ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ!!!! ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ
  ΒΟΗΘΑΝΕ…. Κ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΑΣ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

  1. someone!!!!

   ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!! ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ!;! ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΗ!!!! ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΩΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ!!!! ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ!;! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΑΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑ 90% ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!!!! ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΜΙΘΕΟΙ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΑΝΣ ΟΤΙ Η ΙΣΤΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 15. Σαμαν μη τα γραφεις κατα αυτον το τροπο !!! Το επιασα το νοημα και αν για καποιους(εμενα πχ) ηταν απλα υπονοιες ή υποψιες εγινε πλεον ξεκαθαρο σα να το φωτισε ο Απολλωνας, αυτα για το ενα κομματι του αρθρου.
  Τελικα τα περισσοτερα ειδη πανω σε αυτο το πλανητη εχουν να περιμενουν και απο καποιον. Μαλλον οποιος σκασει μυτη θα ειναι και ο τυχερος αλλα και ο ιδιοκτητης του κοπαδιου.

  1. Kitsoklis!!!!

   ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!!

   ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!! ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ….. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ….ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  1. mpetonis!!!!
   ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΊΑ!;! ΚΑΛΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!

   ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ!;! ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!!!! ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΑ ΕΞΗΣ…

   Η ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΔΑΧΤΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ( Ο ΜΑΝ-Η-ΤΟΥ ) ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ!!!!

   Η ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΗΛΑ ΜΕΡΗ!!!!

   Η ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΣΗΝΑΡΤΙΣΙΕΣ!!!!

   ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!!;!! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!! ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΩ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΟΠΟΤΕ!;! Η ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΩ Η ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ!!!! ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΜΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!;! ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΛΑΛΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΗΠΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΠΑΡΤΩ ΩΣ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!!!

   ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. Saman ευχαριστώ για την απάντηση και περαστικά σου.
    Δεν πιστεύω ότι είσαι υποχείριο τους, πιστεύω αυτά που αναφέρεις. Έχεις δίκιο δεν μπορείς να αποκαλύψεις τις πηγές σου.
    Και πάλι σε ευχαριστώ!

 16. Saman χαιρετώ
  Θα δείτε ότι η λεωφόρος του Σανς Ελυζέ στο Παρίσι αν την προεκτείνεται σε ευθεία ανατολικά συναντά τη μεγάλη πυραμίδα στην Γκίζα. Και ότι η Γκίζα και η Νέα Ορλεάνη βρίσκονται στις 30 μοίρες βόρειο γεωγραφικό πλάτος!!! Και η σφίγγα κοιτάει ανατολικά ευθεία τη Νέα Ορλεάνη!

  Εν τω μεταξύ, στην τελετή λήξεως των Ολυμπιακών αγώνων στην Αθήνα (29-8-2004), ακριβώς ένα χρόνο ΠΡΙΝ χτυπηθεί η Νέα Ορλεάνη, υπήρχε μια μεγάλη κίτρινη σπείρα στο κέντρο (εικ.πάνω). Θυμηθείτε το κλασικό φιλμ νοητικού προγραμματισμού, ο Μάγος του Οζ (ειδικά το Yellow Brick Road σε μορφή σπείρας) και κάποιοι κάτι θα καταλάβετε για το μαζικό προγραμματισμό του συλλογικού ασυνειδήτου.

  Οι τελετές ενάρξεως και λήξεως στο Athens 2004 περιλαμβάνανε όλα τα προγραμματισμένα γεγονότα, μέχρι το 2008. Τυφώνες, τσουνάμια (θυμάστε το παιδάκι με τη βάρκα και το νερό), κομήτες, ευγονική (ο Θεός να την κάνει, γιατί αφορά μη ανθρώπινο DNA).
  παρ’ όλα αυτά saman ο προγραμματισμος τους επετυχε, ειναι δυσκολο μετα απο βιοματικο καθοδηγητικό εκπαιδευτικό θρησκευτικο και κοινονικο προγραμματισμό να δεχθούν αυτά που γράφεις εσυ και άλλοι ερευνητές ως πραγματικότητα.
  -saman Συνέχισε το μοτίβο της αληθειας.
  και όπως έλεγαν οι αρχαίοι υμων
  Έσσεται Ήμαρ

  1. Αytolykos!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΑΊΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ << ΒΛΕΠΟΥΝ >> ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣ!!!!

   ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΓΧΩΡΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ …. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ….!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 17. Καλησπέρα,το 2010,για πρώτη φορά ήρθα σε επαφή για το θέμα της ύπαρξης των Δρακοντιανών,καταλάθος ξεκινώντας να διαβάζω στο internet. H πρώτη μου αντίδραση ήταν σοκ δεν συνέχισα,μέχρι εκείνη την στιγμή πίστευα ότι το πνευματικό κομμάτι ανήκει μόνο στην θετική πλευρά,ήδη ασχολούμουν εμπρακτα έξι χρόνια με ενεργειακές θεραπείες.Τότε δύο γεγονότα,με έβγαλαν από την πλάνη μου που στην ουσία ήταν υποσυνείδητος φόβος για την ύπαρξη του αρνητικού αύλου και πως θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω,αισθανόμουν τόσο ασφαλής μέσα στο θετικό ενεργειακό κομμάτι.Το πρώτο ήταν ότι δέχτηκα σφοδρή επίθεση από αυτό από συγκεκριμένα άτομα ευτυχώς ζήτησα άμεσσα βοήθεια. Το δεύτερο ήταν η συνάντηση με έναν άνθρωπο που από παιδί τουςέβλεπε στο αιθερικό πεδίο και τους πολεμούσε.Αυτό που άκουσα για αυτόν τον ανθρωπό ήταν ότι ήταν τρελλός ,επειδή το ρέικι για εμενα είναι πολυ καθαρό κανάλι και πραγματικά μπορεί κανείς να νοίωσει πολλά πράγματα,και μετά απο αρκετές συζητήσεις κατάλαβα ότι ο άνθρωπος ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΛΟΣ.Μετά απο αυτό ασχολήθηκα με αυτό το θέμα και σήμερα δεν έχω αμφιβολίες.Πρίν από έξι μήνες ξεκίνησα μέσα στην οικογένειά μου(με τις τρεις μου εξαδέλφες και την αδελφή μου) να κάνω μια μικρή ομάδα και να τους μεταδώσω ότι είχα μάθει μέχρι τότε και για να τους δώσω πληροφορίες σχετικά αλλά και για να με βοηθήσουν στο να προχωρήσω στο έξης:τι κάνουμε πέρα από το να γνωρίζουμε; πως μπορούμε να αλλάξουμε στο ποσοστό που μας αναλογεί αυτήν την δυσοιωνη πραγματικότητα!
  Έχουμε όλες παιδιά και εγώ και εγγονια πως λοιπόν μπορούμε να δράσουμε;δεν χρειάζεται τουλάχιστον να μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα σημάδια;
  Και είναι και η ερώτησή μου.Μήπως χρειάζεται να προχωρήσουμε παράλληλα με την έρευνα στο τι κάνουμε;

  1. ellin!!!!

   ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!!

   ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ….!!!!

   ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ Η ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΕΣ!!!! ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑ Η ΔΟΞΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΩΝΗΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!!!! ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩ….!!!!

   ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ!!! Π.Χ.. ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΈΒΕΙ ΓΙΑ ΤΟ << ΡΕΙΚΙ >> ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!;! ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΧΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ!!!!

   ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ … ΒΙΒΛΙΑ…. ΜΝΗΜΕΙΑ…. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!!! ΜΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ << ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΟΗΓΚΟΡ ΜΙΛΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ >> ΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η << ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !;! >>!!!!

   ΒΛΕΠΕΙΣ…. ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΧΟΛΥΔΟΚΕΦΑΛΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΙΚΟΙ ΣΑΥΡΗΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΑΞΕΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ….ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ Α.Τ.Ι.Α. ….. ΨΑΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…. ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!

   ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΗΝΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ!!!! ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΛΑΒΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ << ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ >>!!!! ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΤΣΙΠ Η RFID ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!

   ΔΗΛΑΔΗ!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΘΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝΕ ΑΜΕΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ!!!! ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ!;! ΑΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ!!!! ΔΗΛΑΔΗ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!! ΓΙΑΤΙ!;! ΔΙΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΠ!!!! ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!! ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΟ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!;! ΔΥΣΚΟΛΑ!!!! ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΑΝ ΑΓΡΙΜΙ!!!!

   ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ!!!! ΙΣΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!!

   ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΟΣΕΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΩ….. ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ!!!! ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΟΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΡΥΒΌΝΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  1. submarine!!!!

   ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

   ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ….http://en.wikipedia.org/wiki/JASON_(advisory_group)

   ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΙΑΣΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΚΟΛΕΞΟ!!!! ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ!!!! ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ…..!!!!

   ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ…. ( ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ) … http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/secretsocietyindex.htm

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

 18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ , ΕΥΓΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ (ΑΦΥΠΝΙΣΗ). ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ. ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ submarine

Αφήστε μια απάντηση