ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟΣ Ή PROJECT BLUE BEΑM!;!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟΣ Ή PROJECT BLUE BEΑM!;!

Το ITN,  δίκτυο ειδήσεων στη Βρετανία,  δημοσίευσε ένα βίντεο από μια εκπληκτική οφθαλμαπάτη στην Ανατολική Κίνα, όπου δείχνει  στον ορίζοντα της πόλης, γεμάτο από μια πόλη από κτίρια και δέντρα.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jyGlLo_78-M[/youtube]

Ο αντικατοπτρισμός εμφανίστηκε πάνω από τον ποταμό Xin’an ( Ξιν Αν ) στην ανατολική Κίνα.

Το ITN είναι το μόνο δίκτυο ειδήσεων το οποίο και έδειξε αυτό το φαινόμενο, αν και το MSN Ηνωμένο Βασίλειο σήκωσε το βίντεο….

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οφθαλμαπάτες σαν και αυτή, τα τελευταία χρόνια  πολλοί αντικατοπτρισμοί, έχουν αναφερθεί στην Κίνα. Το 2006, η Ημερησία της Κίνας, μια αγγλόφωνη εφημερίδα, δημοσίευσε τέσσερις εικόνες που από ό, τι είπε ήταν αντικατοπτρισμοί στα ανοικτά των ακτών της Ανατολικής Shandong ( Σανντόνγκ ) επαρχία της Κίνας.

Σύμφωνα με μάρτυρες, η περιοχή όπου η πόλη εμφανίζεται είναι στην πραγματικότητα ένα δάσος και δεν υπάρχει καμία πόλη εκεί. Αν είναι έτσι, αυτό είναι ένας εντυπωσιακός και ανεξήγητος αντικατοπτρισμός.

Ο αντικατοπτρισμός είναι μια οφθαλμαπάτη που προκαλείται όταν το φως από ένα μακρινό σημείο διαθλάται σε άλλο τόπο. Ωστόσο, αντικατοπτρισμοί είναι συνήθως είναι βραχύβιο φαινόμενο και σπάνια  αναλύεται ως αυτό το σημείο.

Κάποιοι πιστεύουν ότι οι Κινέζοι έχουν ξεκινήσει τα δικά τους πειράματα πάνω στον τομέα << PROJECT BLUE BEAM >> το οποίο και έχουμε γράψει για αυτό ποιο παλιά.

Υπάρχουν και οι Κινεζικές θρυλικές εκδοχές όπου μιλάνε για τις << Πόλεις Που Έρχονται Από Αλλού >>. Δηλαδή από άλλες διστάσεις ή ακόμα και για τις << πόλεις των νεκρών  >> όπου μια φορά στο τόσο κάνουν την εμφάνιση τους στον κόσμο των ζωντανών…… κάποια στιγμή θα γράψω ένα άρθρο για αυτές τις πόλεις!!!!

Όπως και να έχει δείτε το βίντεο γιατί είναι ένα σπάνιο καταγεγραμμένο φαινόμενο το οποίο δεν συναντιέται εύκολα….. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση