ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ – ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΙΣΤΕΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ – ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΙΣΤΕΣ!!!!

 Οι σκεπτομορφές δεν είναι κάτι το καινούριο μα είναι κάτι το οποιο είναι πολύ παλαιό και συνάμα δύσπιστο ως υπαρξιακό, ανύπαρκτο αλλά και πολύ αινιγματικό για τον απλό άνθρωπο!!!! Προτού όμως μπούμε βαθιά στο θέμα αυτό ας δούμε τι σημαίνει η λέξη σκεπτομορφή  και σκεπτομορφηστής:

Σκεπτομορφή = σκέψη – μορφή = όταν η σκέψη κάποιου άνθρωπου ή νοήμονα ον δημιουργεί κάποια μορφή!!!! Η οποία μπορεί να υλοποιηθεί εδώ στην Γη ή ακόμα και σε παράλληλες πραγματικότητες ή ακόμη και στο δικό μας πλανητικό σύστημα ή σύμπαν!!!!

Σκεπτομορφηστής= κάποιο ον όπου έχει υλοποιηθεί από την σκέψη κάποιου όπου τον έχει σκεφτεί όπως τον φαντάστηκε!!!!

Λοιπόν, αν το καλοσκεφτούμε ακόμα και εμείς οι άνθρωποι είμαστε σκεπτομορφιστές κατά κάποιον τρόπο εφόσον μας δημιούργησε ο θεός…. Μα θα μου πείτε ότι ο θεός χρησιμοποίησε πυλό και σάλιο αλλά και ανάσα!!!! Ναι συμφωνώ σε αυτό μα αν κάποιοι το έγραψαν έτσι διότι δεν μπορούσαν να το καταλάβουν !;! Κανείς άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος από πυλό μα από σάρκα, οστά, και αίμα!!!! Οπότε μπορούμε να το δούμε ως παραβολή την πράξη που αναφέρεται ότι φτιαχτήκαμε από πυλό σάλιο και ανάσα!!!! ( Πω πω σίγουρα θα με πουν άθεο οι ιερείς μα δεν με ενδιαφέρει ).

Αυτά όλα δεν τα λέω από το κεφάλι μου ούτε από την φαντασία μου μα έχουν ειπωθεί από τα αρχαία χρόνια. Ας σας το πω ποιο απλά για να το καταλάβετε:

Αν κάποιος στην Ελλάδα σε όποια ηλικία και αν είναι δεν παίζει ρόλο, σκεφτεί ένα πλάσμα αυτό μπορεί να υλοποιηθεί στην Γη ή κάπου << αλλού >>!!!! Οι σκεπτομορφές συνήθως ζουν στα παραμύθια, στην φαντασία, σε ποιήματα, σε κόμικς ακόμη τώρα τελευταία και σε ταινίες!!!! Π. χ. Ο άνθρωπος αράχνη, ο Χάλκ, οι Τέσσερεις Φανταστικοί, εξωγήινα αλλόκοτα πλάσματα, πλάσματα από την Μέση Γη, φανταστικές αλλόκοτες οντότητες, και άλλα πολλά δεν είναι τίποτα άλλο από σκεπτομορφές όπου παίρνουν ζωή ως σκεπτομορφιστές στα κόμικς, μα!!!! Και ζωή στις ταινίες…..!!!! Αν σας πω τώρα ότι έχουμε δει στις ταινίες αλλά και διαβάσει σε κόμικς ακόμη και αν κάποιος καλλιτέχνης ζωγραφίσει έναν περίτεχνο και πολυμορφικό δαίμονα  υλοποιούνται κάπου στο σύμπαν ή σε άλλες πραγματικότητες θα με περάσετε για τρελό!!!! Μα αυτή όμως είναι η καθαρή έννοια της σκεπτομορφής!!!! Δεν είναι άγνωστο ότι πολλοί ερευνητές σε τεράστια εργαστήρια γεννητικής προσπαθούν να φτιάξουν εν ζωή με χιλιάδες πειράματα από το 1950 ένα τέτοιο ήρωα σκεπτομορφηστή!!!! Το αν θα τα καταφέρουν!;! Κάποιοι θέλουν να πιστεύουν πως ναι θα τα καταφέρουν, το πότε όμως αυτό είναι μια άλλη ιστορία!!!!

1

Ο Τσαρλς Λέντμπηστερ, ένας θεοσοφιστής που έζησε από το 1847 ώς το 1943, περιγράφει στο βιβλίο του πολύ ζωντανά πώς οι σκέψεις μας παράγουν μικρές οντότητες, τις οποίες τις ονομάζει << στοιχειακά >> (σκεπτομορφές).
Αυτές οι σκέψεις – οντότητες είναι που δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι, αυτές επιθυμούν να παραμείνουν ζωντανές και να μεγαλώσουν όσο μπορούν. Αν κάνουμε μια συγκεκριμένη σκέψη πολύ σπάνια ή επιπόλαια, η σκεπτομορφή που θα γεννηθεί δεν θα έχει υπόσταση και θα εξαφανιστεί αμέσως!!!! Αν όμως σκεφτόμαστε κάτι πολύ συχνά ή πολύ έντονα, η αντίστοιχη σκεπτομορφή θα μεγαλώνει και θα δυναμώνει ανάλογα και θα κατορθώσει να παραμείνει ζωντανή για πολύ καιρό. Σκέψεις που είναι παρόμοιες σε χαρακτήρα θα συγκεντρώνονται σε μεγάλες δέσμες!!!!

Κάποιος που έμαθε να βλέπει την αύρα, μπορεί να βλέπει τις σκεπτομορφές να κολυμπάν πάνω της φτιαγμένες από έντονες και με διάρκεια σκέψεις. Τις περισσότερες φορές είναι μια ασυνείδητη διαδικασία και γι’ αυτό, αντί να μας βοηθούν, μπλοκάρουν μια μικρή ποσότητα της ενέργειάς μας αναπαράγοντας και διαιωνίζοντας έντονες σκέψεις ή επιθυμίες. Έτσι προκαλούν καινούργιες παρόμοιες σκέψεις ή επιθυμίες, ενισχύονται και διατηρούνται στην αύρα μας.

Μια σκεπτομορφή έχει τη μορφή που θα της δώσουμε. Ενώ στην περίπτωση της ασυνείδητης κατασκευής της συνήθως είναι μια γκρίζα σκιά ή έχει μια μορφή που σχετίζεται με την σκέψη που τη δημιούργησε, όταν δημιουργείται συνειδητά έχει τη συγκεκριμένη μορφή που θα της δώσουμε. Μπορεί να είναι ένας κόκκινος δράκος ή ένα γκαργκόιλ που φτιάξαμε για να φυλάει το σπίτι μας ή ένας μέσος ακροατής που φτιάξαμε για να βελτιώσουμε το λόγο μας.

Οι σκέψεις είναι αντικείμενα. Έχουν υπόσταση. Έχουν τη δική τους μορφή, χρώμα και διάρκεια ζωής. Είναι μαγνητικές, δυναμικές, ή επιφανειακές και αδύναμες. Όταν μια ιδέα ή μια παρόρμηση ή μια ακτίνα φωτός, προερχόμενη από τα ανώτερα επίπεδα συνείδησης, λαμβάνει μορφή, γίνεται ένα ουσιαστικό αντικείμενο μέσα ή γύρω στη νοητική σφαίρα. Μερικές απ’ αυτές τις σκεπτομορφές ταξιδεύουν με μεγάλη ταχύτητα. Μερικές απ’ αυτές διατηρούν την ταυτότητά τους. Άλλες συγχωνεύονται με παρόμοιες σκεπτομορφές και εξαφανίζονται. Άλλες χάνουν την ύπαρξή τους προσβαλλόμενες από αντίθετες σκεπτομορφές και διαλύονται σαν σαπουνόφουσκες.

Μερικές απ’ αυτές τις σκεπτομορφές έχουν έναν προορισμό ταξιδεύουν στο χώρο και παρασύρονται προς τα κάτω, αν υπάρχει κάποια μαγνητική έλξη από ένα νου. Άλλες απ’ αυτές συσσωρεύονται και σχηματίζουν ένα μεγάλο σύννεφο καταστροφής, ή ειρήνης και αγάπης. Κάθε σκέψη συνεισφέρει στο καλό ή στο κακό. Η ατμόσφαιρα της υφηλίου είναι γεμάτη με αναρίθμητες σκεπτομορφές διαφορετικού μεγέθους, πυκνότητας και χρώματος. Είναι φορτισμένες με διαφορετικό είδος ενέργειας και κινητήριας δύναμης και είναι τρομερά ενεργητικές.

Όλα αυτά τα στρώματα σκεπτομορφών στην ατμόσφαιρα του πλανήτη είναι σαν ένας πλανητικός πίνακας διακοπτών. Απαντήσεις, ανταποκρίσεις και επικοινωνίες λαμβάνουν χώρα αυτόματα κατ’ απαίτηση μιας ή πολλών ανθρώπινων διανοιών. Οι περισσότερες από τις σκεπτομορφές που έχουν ίδια ουσία συνδέονται ηλεκτρικά μεταξύ τους. Μπορούν να σχηματίσουν μια δεξαμενή «ιδεών» για κείνους τους ανθρώπους που είναι σε θέση να συντονιστούν με μια απ’ αυτές και βαθμιαία μπορεί να κυριαρχηθούν απ’ αυτή.

Η μορφή δεν είναι η ύλη που την αντανακλά, την περιέχει ή την εκφράζει. Αν κάτω από ένα φύλλο χαρτιού τοποθετήσουμε ένα μαγνήτη και πάνω στο φύλλο ρινίσματα σιδήρου, θα δούμε ότι η απλή άναρχη συσσώρευση αυτών των μορίων παίρνει τη μορφή των μαγνητικών αδραχτιών που εκπέμπει ο μαγνήτης.

Η μορφή των αδραχτιών δεν προέρχεται από την ύλη, αλλά από το μαγνητικό και αόρατο προσανατολισμό που δημιουργεί ο μαγνήτης. Έτσι η υλική μορφή απαντά πάντα σε μια ήδη υπάρχουσα, στα λεπτά ή ενεργειακά επίπεδα, μορφή.

Η λεπτότερη ενεργειακή μορφή είναι αυτή που γνωρίζουμε ως σκεπτομορφή, επειδή ακόμα και η μορφή του μαγνήτη υπήρξε κάποτε αντικείμενο κάποιας σκέψης, και ο μαγνητισμός της απαντά σε ένα είδος του Κοσμικού Νού, το οποίο προσαρμόζει ο ανθρώπινος νούς κάτω από την εξωτερική εμφάνιση του μαγνήτη.

Ο ανθρώπινος νούς είναι μονάχα η “αποκρυφοσταλλοποίηση” του Κοσμικού Νού, στον οποίο παρεμβάλλεται η βούληση του να είναι :

Αυτό που οι Ινδοί ονομάζουν Manas Taihasi.
Επομένως, η υλική μορφή είναι πάντα περαστική και φθαρτή και ζει τόσο όσο η σκεπτομορφή που την εμψυχώνει.

Μια σκεπτομορφή έχει μεγάλη δύναμη.

Δεδομένης της πλαστικότητας των λεπτών επιπέδων, μια Ιδέα-Μορφή έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα, επειδή προσαρμόζεται σαν Ον για να πλαστεί στην ουσία του φαινομενικού κόσμου, που είναι αυτός που συνήθως αντιλαμβανόμαστε. Μια σκεπτομορφή, αν τραφεί και εκφραστεί κατάλληλα, προκαλεί αναπόφευκτα αλλαγές στη σφαίρα του υλικού, που πάντα αφήνεται να παρασυρθεί από εκείνη, εφόσον η ύλη δεν έχει ούτε μορφή ούτε βούληση έξω από τη δική της ύπαρξη.

Μπορεί κανείς να τη νικήσει;

Ναι με άλλη σκεπτομορφή αντίθετης τάσης και μεγαλύτερης δύναμης, κυρίως πνευματικής, μιας και οι πράξεις και θελήσεις που εκφράζονται στα λεπτότερα επίπεδα έχουν προτεραιότητα πάνω στα λογιότερο λεπτά, που είναι πιο βραδυκίνητα και εύθραυστα λόγω της “κρυσταλλοποίησής” τους.

Μια σκεπτομορφή, δημιουργημένη από το πνεύμα και καλά σχεδιασμένη από ένα δυνατό νου, μπορεί να νικήσει τις σκεπτομορφές των διαστροφών και όλων εκείνων που έχουν να κάνουν με τον άστατο ψυχοφυσικό κόσμο.

Κάθε γυναίκα, κάθε άνδρας έχουν στον πνευματικό κόρφο τους την αναγκαία δύναμη για να πλάθουν και να εκπέμπουν σκεπτομορφές.

Η γενική αδυναμία των εκπομπών οφείλεται στην άγνοια της τεχνικής και στην αμφιβολία που έχει σπείρει στις ίδιες τις ψυχές τους η ανεπαρκής σύγχρονη εκπαίδευση, που ενθρονίζει την ευθραυστικότητα, την αμφιβολία, το καπρίτσιο. Αλλά ο νούς που είναι πειθαρχημένος από την προσπάθεια, τη βούληση να είναι, την έλλειψη διαστροφών και φαύλων ιδεών που καταναλώνουν ενέργεια χωρίς να βγουν από την τροχιά τους, προσφέρει ενδιαφέρουσες ευκαιρίες να νικήσει κάθε μορφή αντιξοότητας, μεταλλάσσοντάς την σε θετική εμπειρία και σε επιτυχείς πράξεις.

Ας θυμηθούμε ότι, σε τελευταία ανάλυση, μια σκεπτομορφή νικιέται μονάχα με άλλη σκεπτομορφή.
Η φυσική πειθαρχία, η υγιεινή, τα τραγούδια, τα όμορφα τοπία, τα αλτρουιστικά συναισθήματα είναι ανεκτίμητοι βοηθοί στη μάχη ενάντια σε μια κακή σκεπτομορφή. Επίσης βοηθούν η προσευχή και η εργασία, το ηρωικό συναίσθημα της γενναιοδωρίας προς τους συνανθρώπους μας και η ίδια η αξιοπρέπεια του ατόμου.

Κάθε συναίσθημα, κάθε σκέψη και κάθε πράξη έχουν ενέργεια. Καθώς τα όμοια έλκουν τα όμοιά τους, μια αρνητική σκέψη ή ένα αρνητικό συναίσθημα, ένας φόβος, μια ενοχή, ο θυμός ή η θλίψη θα τραβήξουν κάτι αντίστοιχο από τον ”έξω κόσμο”. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται συμπλέγματα έντονων αρνητικών συναισθημάτων και σκέψεων, τα οποία έχουν μορφή και ένα  διορατικό άτομο μπορεί να τα δει. Τα πνεύματα έχουν δική τους συνείδηση και βούληση, πετάνε ελεύθερα στο αιθερικό επίπεδο και ψάχνουν να κολλήσουν σε άτομα που τα καλούν υποσυνείδητα ώστε να πάρουν ενέργεια και ζωή από αυτά.

Εδώ θέλω να θυμίσω τα λόγια του Χριστού όπου είχε πει:

<< …. Ο καθένας από εσάς έχει έναν μικρό θεό μέσα του >>.

Εκτός από κάποιες άλλες << δυνάμεις >> που διαθέτει ενας άνθρωπος πιστεύω ότι μιλούσε και για την δύναμη του ανθρώπου να μπορεί να φτιάχνει σκεπτομορφές!!!!

Οι Σκεπτομορφιστές δημιουργούνται με την σκέψη και κάποιοι τους μπερδεύουν με τους ξενομορφιστές!!!! Αν και αυτοί κάποιοι άλλοι τους έχουν δημιουργήσει ίσως από κάποιο παράλληλο σύμπαν η σε κάποιο άλλο πλανήτη σε κάποια γωνία του σύμπαντος!!!! Για την χριστιανική θρησκεία οι Ξενομορφιστές είναι οι δαίμονες…..

Ξενομορφιστής = αυτός που έχει ξένη μορφή!!!! Όχι ανθρώπινη!!!!

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά παράξενα πλάσματα ξενομορφιστές μα όχι σκεπτομορφιστές… Είναι ένα θέμα που όπως και να το προσεγγίσει κάποιος πάντα θα παραμένει με την απορία τον αν είναι αληθινό το γεγονός ή όχι!!!!

Πάντως πολλοί είναι οι επιστήμονες πλέον που πιστεύουν ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να δημιουργήσει έναν σκεπτομορφηστή ή μια σκεπτομορφή!!!! Το πρόβλημα τους όμως είναι το που θα υλοποιηθεί!!!! Εδώ στην γη!;! Στο δικό μας σύμπαν ή σε παράλληλες πραγματικότητες!;!

Αυτοί οι οποίοι κατέχουν τα πραγματικά μυστικά του MEGAPOLISOMANCY σίγουρα ξέρουν το πώς να δημιουργήσουν έναν σκεπτομορφηστή διότι μυούνται ειδικά στην όλη υπόθεση μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσουν τους ξενομορφιστές που θα περάσουν από το << Ρήγμα >>!!!!

Κάποιοι πάλι επιστήμονες λένε ότι τα τερατόμορφα πλάσματα της αρχαίας ιστορίας του πλανήτη μας αλλά και κάποια από τα σημερινά δεν είναι τίποτα άλλο από σκεπτομορφές ή σκεπτομορφιστές όπου υλοποιήθηκαν στην γη, κάποια από αυτά κατάφεραν να επιβιώσουν και κάποια άλλα όχι!!!! Αν με ρωτήσετε αν συμφωνώ με αυτήν την εκδοχή θα πω σε ορισμένες μόνο καταστάσεις…..

Το θέμα αυτό είναι τόσο μεγάλο που θα μπορούσα να έγραφα ολόκληρα βιβλία….. θα επανέλθω κάποια στιγμή με ποιο λεπτομέρειες!!!! Μέχρι τότε να είστε όλοι  καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


2 σκέψεις στο “ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ – ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΙΣΤΕΣ!!!!

  1. Greek Warrior!!!!

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΧΡΙΖΕΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ…… ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΕΥΗΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ….!!!!

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  2. Θα ηθελα Saman lycan να αναρτησεις καποια στιγμη και ενα αρθρο σου σχετικα με τα ονειρα!! Σιγουρα εχουν καποια σχεση με το υποσυνειδητο αλλα πιστευω οτι κρυβουν και καποιο μυστηριο κατα την γνωμη μου….Γιατι καποιες φορες τα ονειρα μοιαζουν πολυ αληθινα, ειναι σαν να ζεις σε εναν αλλον κοσμο και μετα οταν ξυπνας επανερχεσαι στη Γη! Επισης συχνα σε ταινιες αναφερονται καποιοι οι οποιοι εχουν την ικανοτητα να βλεπουν στο μελλον, το παρον και το παρελθον μεσω των ονειρων ! Ξερω πως αυτα που λεω ειναι καπως τρελα, αλλα πιστευω πως πολοι θα εχουν αναρωτηθει τι μπορει να σημαινει το ονειρο που ειδαν λιγο πριν ξυπνησουν και γενικα αν εχουν καποιο σκοπο, αλλιως γιατι να βλεπουμε ονειρα?

Αφήστε μια απάντηση