ΠΟΤΑΜΟΣ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ!!!! ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΟΤΑΜΟΣ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ!!!! ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!!

Εκατοντάδες κάτοικοι που ζουν στην Αικατερινούπολη, στην Ρωσία ανέφεραν ότι το μικρό ποτάμι που ονομάζεται Olkhovka, ξαφνικά μετατράπηκε σε ένα ρεύμα ζεστού νερού. Ένας καθηγητής της γεωλογίας από το τοπικό πανεπιστήμιο δήλωσε:

<< Το νερό είναι πραγματικά καυτό. Η όχθη του ποταμού είναι γεμάτη με νεκρά ψάρια >>.

Η τοπική αστική υπηρεσία ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας ανέφερε το πρόβλημα. Σύμφωνα με αυτούς, κατά πάσα πιθανότητα, κάπου υπήρχε μια διαρροή ζεστού νερού από κάποιο σπίτι από την  γραμμή παροχής νερού. Στη συνέχεια, το νερό κυλούσε στο ποτάμι, και στη συνέχεια μέσα στη λίμνη.

Αλλά αυτή η θεωρεία δεν έγινε αποδεκτή…..

Το πρόβλημα είναι ότι, όταν ο ποταμός συνδέεται με τη λίμνη, το νερό ρέει μέσα από ένα τούνελ, και κανείς δεν ξέρει που πηγαίνει, δήλωσε η Ρωσική αστική υπηρεσία ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας.

Πιθανές πηγές για το θερμό ρεύμα νερού θα μπορούσε να ανήκει στο “Sverdlovsk Εταιρία Θερμότητας-Εταιρεία Παροχής “(TGC αριθμός μονάδας 9), MUP” Ekaterinburgenergo “ή το SvRW.

Και οι τρεις αυτοί οργανισμοί είναι διπλά στον ποταμό και ακολουθούν για πολλά τετραγωνικά μέτρα την πορεία του ποταμού. Αλλά και οι τρεις οργανισμοί έχουν αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη στο πρόβλημα.

Πολλοί είναι οι κάτοικοι που πιστεύουν ότι κάποια από τα εργοστάσια των κρατικών παραπάνω οργανισμών ίσως να ρίχνουν κάποια απόβλητα τοξικά στον ποταμό και να δημιουργήθηκε αυτό το φαινόμενο!!!! Όμως οι ειδικές υπηρεσίες δήλωσαν μετά από έρευνες του νερού ότι δεν υπάρχει κάποιο τοξικό ή χημικό στοιχείο μέσα στο νερό.

Κάποιοι άλλοι μίλησαν για κάποιο κρυφό ηφαίστειο μα και αυτό ερευνήθηκε μετά από έντονες πιέσεις των κατοίκων και δεν βρήκαν οι ειδικοί καμία σεισμική δραστηριότητα πουθενά τριγύρω από την Αικατερινούπολη που να δικαιολογεί αυτήν την δραστηριότητα του ποταμού!!!!

Τι μπορεί να προκάλεσε την θερμότητα του ποταμού αυτού σε τέτοιο σημείο ώστε τα νεκρά του ψάρια να είναι σχεδόν μισό βρασμένα!!;!!

Εξηγήσεις από τους ειδικούς δεν υπάρχει το μόνο που λένε είναι το εξής:

<< Αν υπήρχε κάτι το οποίο προκάλεσε την αλλαγή του κρύου νερού σε καυτό θα το είχαμε εντοπίσει!!!! Αλλά αυτό είναι τόσο ακατανόητο και απίστευτο για εμάς που μόνο σε δεισιδαιμονίες θα μπορούμε να πιστέψουμε πλέον!!!! Ίσως η τεχνολογία μας να μην διαθέτει ακόμα τα μέσα για κάτι το τόσο περίεργο και ανεξήγητο φαινόμενο, ίσως στο μέλλον να λύσουμε το παράξενο αυτό φαινόμενο. Έχουμε κρατήσει δείγμα του ζεστού νερού και ίσως στο μέλλον με ποιο μοντέρνα μηχανήματα να βρούμε τελικά την λύση. Προς το παρόν ας πούμε ότι κάποια νεραΐδα θύμωσε για κάποιο λόγο και με το ραβδάκι της ανακάτεψε τον ποταμό και τον έκανε να βράζει >>.

Πόσα παράξενα και ακαταλαβίστικα πράγματα και φαινόμενα έχουν γίνει και γίνονται κάθε τόσο στην γη για τα οποία δεν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση από κανέναν. Είναι πάρα πολλά και όμως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που λένε ότι δεν είναι παράξενα ούτε ακαταλαβίστικα… ..χωρίς όμως να εξηγούν το τι είναι τα φαινόμενα αυτά!!!! Για μένα και για πολύ κόσμο θα είναι και παράξενα αλλά και ακαταλαβίστικα μέχρι να βρεθεί η λύση για το τι πρόκειται. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZPS_zrS9qlM[/youtube]

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


2 σκέψεις στο “ΠΟΤΑΜΟΣ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ!!!! ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!!

  1. Χμμ , εγώ θα πω πως μάλλον είναι ηφαίστειο και οτι απλά δε το λένε για να μη τρομοκρατήσουν τον κόσμο.
    Με μια απλή παρατήρηση βλέπουμε οτι υπάρχουν κόκκινες αναθυμιάσεις απο το νερό.Αυτό θα μπορούσε να συνδεθεί με το οτι έχουμε απο κάπου παραγωγή διοξειδίου του θείου το οποίο εκπέμπει στο ερυθρό.Βέβαια διοξειδίου του θείου συνατνάμε και στα ηφαιστιακά αέρια σε τεράστιες ποσότητες.

    Τέλος πάντων , το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποθέσουμε..

Αφήστε μια απάντηση