ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!

 ΝΙΚΟΛΑς Δ…… < …..@yahoo.com>

Προς: daylight2012@invisiblelycans.gr
Στάλθηκε: 12:25 π.μ. Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013
Θέμα: ΑΣΤΥ=+)ΣΑΜΑΝ

From: ΝΙΚΟΛΑς Δ…….  ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΒΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!!
Subject: ΑΣΤΥ=+)ΣΑΜΑΝ

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…… ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ……

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑ!!!!

Message Body:
ΑΓΝΩΣΤΕ ΦΙΛΕ ΛΥΚΑΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕς ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΠΩς ΚΑΝΩ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΕΓΓΗς;ΜΙΛΑΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙς ΠΡΩΤΟΤΥΠΕς ΕΝΝΟΙΟΛΛΟΓΙΚΕς ΣΥΝΑΨΕΙς ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΜΟΡΦΙΣΤΩΝ.ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕς ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙς ΠΟΛΛΕς ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΗΝΗΣΕΙς ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ-ΞΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΛΑΔΟΡΩΝ ΤΗς ΤΟΛΤΕΚΙΚΗς ΠΑΡΑΔΟΣΗς;
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩς ΠΙΑΤΟ,ΟΧΙ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ.
ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΧΑΝΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΗΣΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙς ΕΝΔΟΣΚΟΠΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑς ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ,ΦΙΛΟΔΟΞΑ Ως ΠΡΟς ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.
ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΛΟΙΠΟΝ.ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ.ΚΑΠΟΙΕς ΛΕΞΕΙς ΚΛΕΙΔΙΑ ΟΠΩς ΡΗΓΜΑ-ΞΕΝΟΜΟΡΦΗΣΤΕς-ΜΕΓΑΠΟΛΥΣΟΜΑΝΣΥ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΑΠΟ ΣΚΕΨΕΙς ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΑς.ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΩΝ ΑΛΛΟΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΙΚΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΩΝ ΜΕ ΣΙΓΟΤΡΩΕΙ ΥΠΟΥΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑς ΘΕΑΤΡΟ ΠΩς ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥς ΒΙΟΡΥΘΜΟΥς ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΘΕς ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ.ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ,ΣΑΝ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟς ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΥΛΕς ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟς ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑς ΑΘΩΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ Η ΜΟΝΟς ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑς ΤΗΝ ΝΕΟΜΥΘΟΓΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΑΕΝΑΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΟΙΚΕΙΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑς ΜΕΣΑ ΣΤΟΥς ΥΨΩΜΕΝΟΥς ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟΥς ΒΡΑΧΟΥς ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΑΓΡΙΟΥς ΔΡΟΜΟΥς ΤΗς ΝΥΧΤΑς.Η ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΝΩΘΡΟς ΚΑΙ ΟΙ ΠΝΟΕς ΤΗς ΠΟΛΗς ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΦΛΕΡΤΑΡΩΝΤΑς ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΟΥς ΚΡΑΔΑΣΜΟΥς ΤΩΝ ΗΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΤΗς ΠΟΛΗς.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ ΑΛΛΑ!!!
ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΛΕς ΚΑΠΟΥ ,ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΡΘΡΟ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩς ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟς.ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΦΛΟΓΕΡΟ ΜΕΡΟς ΤΗς ΕΠΙΣΤΟΛΗς ΜΟΥ.ΟΛΕς ΜΟΥ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙς ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΠΟΛΥΣΟΜΑΝΣΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΑΝΙΚΕς ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΙΚΕς ΚΑΘΩς ΚΑΙ ΜΕ ΤΙς ΔΙΚΕς ΣΑς ΑΝΑΡΤΗΣΕΙς(ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕς ΝΑ ΓΡΑΨΕΙς ΒΙΒΛΙΟ ΣΕ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙς ΠΟΥΛΑς ΤΙς ΓΝΩΣΕΙς ΣΟΥ).ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΛΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΡΟΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΡΗΓΜΑΤΟς,ΝΑ ΟΣΦΡΙΣΤΩ ΤΙς ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕς ΓΗΙΝΕς ΦΛΕΒΕς.Ο ΜΠΑΛΑΝΟς ΚΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΛΟΚΟΥς ΚΑΙ ΝΙΜΠΟΥς ΔΙΝΟΤΡΟΠΙΚΕς ΕΣΤΙΕς,ΑΣΘΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΝΗΠΩΤΗς ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑς Η ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΦΟΒΟΥ.Ο ΔΕ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗς ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΙς ΟΜΑΔΕς ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟς.ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΗΡΜΟΣΑ ΑΠΟ ΑΡΧΗς ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΔΕ ΗΤΑΝ ΤΟ 18ΗΜΕΡΟ ΤΗς ΤΟΛΤΕΚΙΚΗς ΠΑΡΑΔΟΣΗς ΟΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟς ΜΑς ΠΛΗΜΙΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΦΟΤΟΥ ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1981 Ως ΣΤΙς ΜΕΡΕς ΜΑς.ΜΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΩ ΘΕΩΡΕΙΣΑ Ως ΟΡΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟς ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΗΣΕΙς ΥΠΟΔΕΙΚΝΙΟΝΤΑς ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΕς ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕς ΝΑ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΩ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ.ΒΙΒΛΟΓΡΑΦΙΚΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΡΗΓΜΑ;ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗς ΕΜΒΕΛΕΙΑς ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟς ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ.Η ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΦΥΣΙΚΗς;ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΣΩΜΑ ΕΚΕΙ ΓΗ;Η ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΣΤΟΥς ΤΟΙΧΟΥς ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΕΠΩΔΗ ΣΜΙΛΕΜΕΝΗ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟς ΑΓΝΩΣΤΟΥς ΣΚΟΤΕΙΝΟΥς ΘΕΟΥς ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙς ΛΕΞΕΙς ΚΑΙ ΤΙς ΜΟΡΦΕς ΣΑΝ ΗΧΟΥς.ΠΑΩ ΚΑΛΑ;ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ.
ΚΑΠΟΥ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΑΠΟ καρΔΙΑς ΖΗΤΩ ΛΥΚΙΣΙΟΥς ΟΙΩΝΟΥς…..
ΝΙΚΟΛΑς ΔΑΛΕΖΗς


This mail is sent via contact form on INVISIBLE  LYCANS http://www.invisiblelycans.gr

AΠΑΝΤΗΣΗ:

ΝΙΚΟΛΑ!!!!!

ΚΑΤΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΟΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!!!

ΕΓΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ << ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ >> ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ Η ΑΝΗΚΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!! ΤΟ ΑΝ ΔΡΑΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ Η ΜΕ ΠΑΡΕΑ!!!! ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΚΛΟΠΕΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΙΡΙΚΕΣ ΩΣ ΜΥΣΤΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΔΗ ΑΡΧΑΙΕΣ ΚΑΣΤΕΣ!!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΤΩΠΙΣΕΙ ΕΝΑ << ΡΗΓΜΑ >> ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΛΕΣ ΟΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ…!!!!

ΡΗΓΜΑ!;! ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ!;! ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ!;! Η ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ!;! ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΩΣ ΛΕΞΗ ΤΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΧΕΙ:

Με τον όρο ρήγμα (αγγλ. fault) ονομάζεται στη γεωλογία η διακοπή της συνέχειας μιας ομάδας στρωμάτων πετρωμάτων του στερεού φλοιού της Γης, η οποία συμβαίνει κατά επίπεδη επιφάνεια και σε μεγάλη έκταση. Ετυμολογικά ο όρος παράγεται από το αρχαίο ελληνικό ρήμα ρήγνυμι, που σημαίνει << ραγίζω >>, << σπάζω >>,  << θραύω >>,  << διασπώ >>.

Τα ρήγματα οφείλονται κατά κύριο λόγο στις ορογενετικές δυνάμεις που αναπτύσσονται κατά την κίνηση των λιθοσφαιρικών πλακών. Όταν, λόγω των κινήσεων αυτών, οι τάσεις που αναπτύσσονται σε ένα (ή περισσότερα) στρώμα υπερβούν το όριο θραύσης του, τότε το πέτρωμα διαρρηγνύεται και αρχίζει σχετική κίνηση μεταξύ των δύο εκατέρωθεν τμημάτων.

Συνήθως τα ρήγματα εμφανίζονται πολλαπλά σε μια περιοχή, οπότε και γίνεται λόγος για << πεδίο ρηγμάτων >> ή << ζώνη ρηγμάτων >>, ορισμένες φορές παράλληλα, άλλες τεμνόμενα κατά ορθή ή και οξεία γωνία, πάντοτε όμως κάθετα προς τη διεύθυνση της δύναμης που τα προκαλεί!!!!

Τα δύο τμήματα εκατέρωθεν του επιπέδου του ρήγματος ονομάζονται σκέλη ή πτέρυγες του ρήγματος. Η επιφάνεια που προκύπτει από τις σχετικές μετακινήσεις των δύο σκελών ονομάζεται κάτοπτρο του ρήγματος. Στο κάτοπτρο του ρήγματος και υπό την προϋπόθεση ότι αυτό δεν έχει υποστεί έντονη διάβρωση, παρατηρούνται σχεδόν πάντα οι γραμμές ολίσθησης, οι οποίες αποτυπώνουν την κίνηση των σκελών στη ρηξιγενή επιφάνεια. Σχηματίζονται από την τριβή σκληρών υλικών (κόκκων χαλαζία, κροκαλών κ.ά), τα οποία λόγω της αντίθετης κίνησης των δυο σκελών εκατέρωθεν του ρήγματος, σύρθηκαν πάνω στη ρηξιγενή επιφάνεια. Όπως είναι φυσικό, στο επίπεδο του ρήγματος τα πετρώματα θρυμματίζονται δημιουργώντας μια ζώνη από θραύσματα, η οποία ονομάζεται ζώνη μυλωνίτη ή μυλωνιτική ζώνη.

Τις περισσότερες φορές το ρήγμα συνοδεύεται από μετάπτωση, δηλαδή άνοδο ή κάθοδο του ενός σκέλους ως προς το άλλο. Η σχετική υψομετρική διαφορά μεταξύ των δύο σκελών ονομάζεται άλμα του ρήγματος.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του ρήγματος είναι, επίσης, η έκτασή του. Ορισμένες φορές το ρήγμα μπορεί να καταλαμβάνει τεράστια έκταση, όπως το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα (San Andreas fault), στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, το οποίο εκτείνεται σε μήκος περίπου 1.300 χιλιομέτρων φθάνοντας μέχρι την επιφάνεια. Δεν είναι, όμως, απαραίτητο ένα ρήγμα να φθάνει μέχρι την επιφάνεια της Γης.

Όπως είναι φυσικό, η ρήξη των πετρωμάτων και η συνακόλουθη μετάπτωση απελευθερώνουν τη συσσωρευμένη ενέργεια, η οποία εκδηλώνεται ως σεισμός. Στην περίπτωση αυτή γίνεται λόγος για σεισμογόνο ρήγμα.

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!! ΠΗΡΕΣ ΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΗΓΜΑ!!!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΚΑΣΤΕΣ ΜΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΚΛΕΚΤΟ ΣΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΡΗΓΜΑΤΟΣ!!!! ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ….. ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ:

ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΡΗΓΜΑΤΟΣ ΔΙΑΝΟΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ << ΡΗΓΜΑΤΑ >> ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ << ΣΧΕΔΟΝ >> ΑΟΡΑΤΑ!!!!  ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΑ << NECESSARIUS SIBI ALIENAVIT >> ( AΙΘΕΡΙΚΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ) AN KAI KAΠΟΙΟΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ << MEGAGEOGRAPHOPOLYSOMANCY >>  TA ONOMAZOYN  << MENTALI SIBI ALIENAVIT >> ( ΨΥΧΙΚΑ ΡΗΓΜΑΤΑ )!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΝΕΙ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙ ΡΟΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ  H << ΑΣΤΙΚΗ ΜΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ  >> ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!!!!

ΟΠΩΣ Η ΛΕΞΗ << PARAMENTAL >> EΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΠΙΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ!!!!

ΛΟΙΠΟΝ!!!! ΕΞΗΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΡΗΓΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Η ΓΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ << ΑΣΤΙΚΗ ΜΑΓΙΑ ΠΟΛΕΩΝ >> ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΕΡΓΙΑΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!!!! ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!! ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΛΞΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΡΙΑΖΕΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΛΕΙ ( LEY LINES ) ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!! ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ…:

<< Οι γραμμές L είναι φορείς κοσμικής ενέργειας και εκτιμάται ότι έχουν μυστική δύναμη. Εκδηλώνονται με φυσικό τρόπο, επιδρώντας στον ανθρώπινο οργανισμό που έρχεται σε επαφή με τις πέτρες που έχουν στηθεί στα συγκεκριμένα σημεία, δημιουργώντας μια ήπια ηλεκτρική εκκένωση.
Φαίνεται πως στην αρχαιότητα, που γνώριζαν πολύ καλά την ύπαρξη των γραμμών L, είχαν βρει τον τρόπο να εκμεταλλεύονται την υπάρχουσα γήινη ενέργεια, μετατρέποντας την σε ένα είδος ηλεκτρικών εκκενώσεων, για την επίτευξη κάποιου, άγνωστου σε μας, σκοπού, ο οποίος πιθανώς να έχει σχέση με την ίδια τη γη ως οργανισμό ή με το διαστημικό χώρο.

ΣΥΝΕΧΗΖΩ:

ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΓΡΑΦΩ << ….για την επίτευξη κάποιου, άγνωστου σε μας, σκοπού, ο οποίος πιθανώς να έχει σχέση με την ίδια τη γη ως οργανισμό ή με το διαστημικό χώρο!!!! >> ΑΝ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΕΙΜΕΥΑΝ…..  ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ << ΑΣΤΙΚΗ ΜΑΓΙΑ ΠΟΛΕΩΝ >> ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΕΤΑΙΡΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ…. ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!!

ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΡΗΓΜΑΤΟΣ ΓΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΟΠΩΣ:

ΣΤΑ ΑΙΘΕΡΙΚΑ, ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ, ΗΛΕΚΤΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ, ΓΑΙΩΔΑΙΤΙΚΑ ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ – ΓΕΩΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ, ΤΡΙΔΙΑΣΤΑΤΑ – ΕΝΕΑΣΤΑΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ << ΒΑΛΑΟΡΑΔΕΣ Η ΒΟΛΑΔΟΡΕΣ >> ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΖΩΝΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΥΔΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΛΑΤΕΓΗΔΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ << ΡΗΓΜΑ >> !!!!

ΤΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑ ΤΕΤΙΟ ΡΗΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΣΤΕΣ ΟΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΕΤΕΡΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΣΕΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΠΟΝΗΣ ΜΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ!!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΠΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΙΧΝΗΔΙ CULT ( ΚΑΛΤ ) ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑΡΑΤΣΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΤΛ!!!! ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ << ΑΣΤΙΚΗ ΜΑΓΙΑ ΠΟΛΕΩΝ >> ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΟΚΙ ΤΟΚΙ Η ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ!!!!

ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΨΥΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΛΥΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ….. ΤΙ ΕΝΩΩ!;! ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ:
<< Ο βιολόγος Ντέιβιντ Ντίκμαν του Τμήματος Νευροεπιστήμης του Ιατρικού Κολλεγίου Μπεϊλορ του Τέξας, δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό “Science”, έκαναν τα σχετικά πειράματα με τη δημιουργία μεταβαλλόμενων τεχνητών μαγνητικών πεδίων γύρω από επτά περιστέρια.

Έτσι, εντόπισαν 53 κύτταρα του εγκεφάλου των περιστεριών που συνεχώς αλλάζουν σε σημαντικό βαθμό, αντιδρώντας στις μεταβολές του μαγνητικού πεδίου που υπάρχει στο περιβάλλον.

Οι ίδιοι ερευνητές, εδώ και χρόνια, μελετούν τη μαγνητική αντίληψη των περιστεριών και είχαν ήδη εντοπίσει μαγνητίτη (μορφή μαγνητικού σιδήρου) στο έσω ους των πουλιών, καθώς και τέσσερις περιοχές του εγκεφάλου τους, που συνδέονται με τις ακουστικές λειτουργίες του έσω ωτός και οι οποίες εμφανίζουν αλλαγές, όταν το περιστέρι εκτίθεται σε μαγνητικά πεδία.

Η νέα μελέτη έκανε ένα βήμα παραπέρα και εντόπισε πλέον τους συγκεκριμένους νευρώνες, που λειτουργούν σαν μαγνητικό GPS.

Αυτά τα κύτταρα στον εγκέφαλο, που συνδέονται με το αυτί, από κοινού καταγράφουν τις μεταβολές στην ένταση, την κατεύθυνση και την πολικότητα του γεωμαγνητικού πεδίου.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, κάθε σημείο της Γης αφήνει το δικό του ξεχωριστό μαγνητικό «αποτύπωμα» στα συγκεκριμένα εγκεφαλικά κύτταρα, με αποτέλεσμα τα περιστέρια να έχουν στον εγκέφαλό τους ένα νευρωνικό-μαγνητικό «χάρτη» με τα διαφορετικά σημεία γεωγραφικού πλάτους και μήκους του πλανήτη μας.

Έτσι, τα πουλιά ξεχωρίζουν το βόρειο από το νότιο ημισφαίριο και γνωρίζουν ποιά κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσουν.

Κάπως έτσι, οι άνθρωποι θαυμάζουν τα περιστέρια, όταν τα αφήνουν ελεύθερα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους και αυτά μυστηριωδώς επιστρέφουν εκεί που πρέπει, διασχίζοντας βουνά, πεδιάδες και θάλασσες.

Το μυστικό δεν έχει να κάνει ούτε με την όραση, ούτε με την οσμή, αλλά με την αντίληψη του γεωμαγνητικού πεδίου που διαφέρει από σημείο σε σημείο πάνω στη Γη.

Ουσιαστικά, τα περιστέρια διαθέτουν μία έκτη αίσθηση, για την οποία οι επιστήμονες ελπίζουν να μάθουν ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

Και άλλα ζώα, όπως θαλάσσιες χελώνες, ψάρια, ποντίκια, ελάφια κ.α., έχουν βρεθεί ότι είναι ευαίσθητα σε γεωμαγνητικά πεδία, ενώ είναι άγνωστο αν ο άνθρωπος έχει και αυτός κάποια υποσυνείδητη μαγνητική ικανότητα προσανατολισμού >>.

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΝΕΚΡΑ Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΕΥΓΑΛΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ << ΡΗΓΜΑ >> ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ!!!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΩΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΝΑ ΤΕΤΙΟ << ΡΗΓΜΑ >>….!!!!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ( ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ) ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΕΙΣ ΤΡΟΠΟ!!!! ΘΑ ΣΤΟΝ ΠΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΙΑ ΓΥΡΟ ΤΟΥΣ Η ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΟΠΩΣ ΑΜΩΝΙΑ Η ΔΙΕΑΣΘΑΝΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΕΝΕΡΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ Η ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΕΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΕΙΣΚΩΝΤΕ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΤΑ ΓΙΑΛΙΝΑ!!!! ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΔΡΑΡΓΗΡΟ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΣΥΝΗΘΟΣ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΔΡΑΡΓΗΡΟ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΙΝΗΤΑΙ ΓΙΑ ΛΥΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΑΜΑΤΑ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ << ΡΗΓΜΑ >> ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ Ο ΥΔΡΑΡΓΗΡΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΕΥΘΙΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ << ΡΗΓΜΑ >>  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ << ΡΗΓΜΑ >>!!!! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΩΝΤΕ ΩΣ ΚΑΙ CHAOS << CHAOS ARBITRIUM QUADRANTIS MAGNETICUS GRAVITER >> ( ΧΑΟΔΗΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΜΟΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΠΙΡΟΗΣ )!!!! Ο ΝΩΟ ΝΟΗΤΟ!!!!

ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ << ΑΣΤΥΚΗ ΜΑΓΙΑ ΠΟΛΕΩΝ >> ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΙΑ Η ΣΩΛΟΜΟΝΙΚΗ Η ΜΑΓΓΑΝΙΑ Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΓΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΓΟΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ Η ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ – ΣΚΕΠΤΠΜΟΡΦΙΣΤΕΣ!!!! ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ << ΡΗΓΜΑ Η ΡΗΓΜΑΤΑ >> ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΨΑΝΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ…..

ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΔΩ!!!! ΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΕΩΣ ΕΚΑΤΟ << ΡΗΓΜΑΤΑ >> ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!!! ΤΑ << ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ  ΤΑ << ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ >> ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ  << ΑΝΙΜΑΜ EORUM QUI NON >> ( AYTOI ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ Η ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΨΥΧΗ ) ΟΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΤΑ Η ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΨΥΧΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!!ΟΧΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ Η ΑΣΤΕΡΕΣ ΜΑ ΣΤΟ ΚEΝΟ ΨΥΧΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!! KAΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ << ΚΑΡΝΑΚΕΣ >> ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!!

ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΛΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ << ΠΥΛΟ-ΓΝΩΣΤΕΣ >> ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΑΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!! ( ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ). ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΡΙΖΑΝ ΠΙΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ << ΡΗΓΜΑ >> ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΡΗ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑ Η ΜΕΣΗ ΓΗ ΗΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΗΤΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!! Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ!!!! ΑΝΤΟΙΣΤΗΧΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΥΛΕΣ!!!! ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΑΞΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟ << ΡΗΓΜΑ – ΠΥΛΗ >> ΤΟ ΦΥΛΟΥΣΑΝ Η ΤΟΣΟ ΑΙΝΗΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ( !!!! ) ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΟΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΦΕΡΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΟΙΚΙΝΟΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟ ΤΟΥ << ΚΟΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ >>!!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΕΤΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΕΙΣ!!!! ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΙΔΙΕΤΕΡΟ ΜΗΝΗΜΑ ΚΡΥΜΕΝΟ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ…..

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ.

ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΣΤΕΒΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΗ ΝΑ ΠΙ ΑΥΤΩ ΤΟ ΚΑΤΗ ΟΟΤΙ ΔΕΒ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση