ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ UFO!!!

UFO

 ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ UFO!!!

 Στα τόσα δισεκατομμύρια χρόνια ζωής που έχει ο πλανήτης μας το να λέμε ότι εμείς οι άνθρωποι ότι είμαστε οι μοναδικοί κάτοικοι που πέρασαν είναι λίγο εγωιστικό!! Αυτό το λέω γιατί υπάρχουν πολλές αποδείξεις και για άλλες μορφές ζωής όπως οι εξωγήινοι αλλά και οι εσωγήινοι!!

 Οι αποδείξεις ειδικά για τους εξωγήινους πλέων έχουν καταντήσει τόσο απτές που πρέπει κάποιος να είναι λίγο σφιγμένος για να μην μπορεί να τις καταλάβει. Υπάρχουν ζωγραφιές προϊστορικές που δείχνουν μέσα σε σπήλαια τους τότε ανθρώπους να κυνηγάνε ΑΤΙΑ, υπάρχουν έργα τεραστίων διαστάσεων που φαίνονται μόνο από τον αέρα τα οποία οι ειδικοί λένε ότι φτιάχτηκαν μόνο και μόνο για κάποιους που θα ερχόντουσαν από ψηλά. Υπάρχουν κτήρια τα οποία μέχρι και σήμερα είναι άγνωστο το πως κατασκευάστηκαν πριν τόσες χιλιάδες χρόνια, ποιοι ήταν αυτοί που τα κατασκεύασαν και το αν ήταν άνθρωποι. Τα έργα που έχουν αφήσει κάποιοι πολιτισμοί σε κοσμήματα, σε τοιχογραφίες και σε αγάλματα συμφωνούν απόλυτα με την ύπαρξη εξωγήινου πολιτισμού. Αλλά και οι ιστορίες κάποιων λαών π.χ. Σουμέριοι αποδεικνύουν την ύπαρξη εξωγήινων.

Εμείς σαν ομάδα ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα βίντεο που έχουν ερευνηθεί και έχουν θεωρηθεί ότι δεν είναι ψεύτικα από τους ειδικούς! Βέβαια ΑΤΙΑ σημαίνει Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα το ότι μπορεί και να είναι ανθρώπινης κατασκευής δεν το αμφιβάλουμε, κάποια από αυτά, γιατί θα δείτε ότι είναι πολλά και διάφορα, και κάποια από αυτά ίσως είναι και εσωγήινης προέλευσης!! Υπάρχουν και άλλα πολλά βίντεο τα οποία θα σας τα παρουσιάσουμε σε κάποια άλλα άρθρα μας…… Τα συμπεράσματα για ποια είναι ποια είναι καθαρά δικά σας, ένα είναι σίγουρο ότι υπάρχουν!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι,  δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=7svwpcTISbM

https://www.youtube.com/watch?v=Lr0202i0KAM&feature=youtu.be

 

 

 

 INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


4 σκέψεις στο “ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ UFO!!!

  1. Όλα τα βίντεο είναι καλά,από τα βίντεο που
    θα σας στείλω φίλοι μου,τα περισσότερα είναι
    σαν το πρώτο βίντεο,καθώς πιάνω τις τρομερές
    ταχύτητες που αναπτύσουν…
    Τα συγχαρητήριά μου σε όλη την ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση