ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ!!!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!!!!

UFO

 ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ!!!!

 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!!!!

  Kumburgaz, Istanbul, Turkey ( Kουμπουργκάζ, Ινσταμπούλ, στην Τουρκία ), σε περίοδο τριών χρόνων από το 2007-2008-2009 έκανε την εμφάνιση του ένα ΑΤΙΑ στην συγκεκριμένη περιοχή!! Και τις τρεις φορές βιντεοσκοπήθηκαν οι κινήσεις του, μα την τρίτη έγινε κάτι το απρόσμενο, όχι μόνο για αυτόν που κρατούσε την κάμερα μα και για όλη την ανθρωπότητα!!!!

 Αυτό που έγινε  στην τρίτη εμφάνιση του δίσκου για τρίτη συνεχόμενη φορά, και ενώ αιωρείτο σταθερά από την κυκλική επιφάνεια του σκάφους άνοιξε μια μπουκαπόρτα στο μέγεθος ενός παράθυρου. Εκείνη την στιγμή έγινε μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις του αιώνα μας!!! Δυο Γκρίζοι ( ΔρακονιανοίΣαυρήτεςφολιδοειδήΕρπετήτες ) έκαναν την εμφάνιση τους (!!!!!!). Από εκεί που στέκονται όπως θα δείτε και στα παρακάτω βίντεο είναι σαν να είναι μια ( γέφυρα του σκάφους « ορολογία ναυτική » ), δεν κατέβηκαν από το σκάφος αλλά φαίνεται να ρεμβάζουν την θεά!!!

 Μήπως και εδώ το παρατραβάμε!:! Μήπως τα στοιχεία είναι ψεύτικα ή σκηνοθετημένα!:! Μήπως θέλω εγώ και οι συνεργάτες μου και όλοι οι Ερευνητές του κόσμου να σας πείσουμε για την ύπαρξη σε κάτι που δεν υπάρχει!;! Για πιο λόγο; Το επίμαχο βίντεο όπως θα δείτε και θα ακούσετε και θα διαβάσετε αναλύθηκε από πολλά ειδικά εργαστήρια ( ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ) και το τελευταίο ήταν της NASA  το 2010 και όλα τα εργαστήρια συμφώνησαν ότι πρόκειται για αληθινά πλάνα!!!!

 Έτσι αυτό το βίντεο βγάζει ψεύτες όσους έλεγαν ότι δεν υπάρχουν οι Γκρίζοι!!! Βγάζει ψεύτες όσους είπαν ότι το ατύχημα του Ρόζγουελ ήταν ένα στρατιωτικό μετεωρολογικό ατύχημα και ότι δεν πρόκειται για UFO!!! Βγάζει επίσης θρασύτατο ψεύτη τον άχρηστο και ανθέλληνα σκηνοθέτη που πριν λίγα χρόνια βγήκε επίσημα με εντολόπληρωμή φυσικά της CIA και είπε ότι την νεκροτομή του εξωγήινου που δείχνει ένα φιλμ και λέει ότι πρόκειται για πλήρωμα του Ρόζγουελ τα έφτιαξε όλα αυτός!!! Ακόμη βγάζει ψεύτες όσους προσπάθησαν να βγάζουν ανίκανους, φαντασιόπληκτους, και ψυχασθενείς όσοι άνθρωποι τους έχουν δει αλλά και φωτογραφήσει!!!!

 Εμείς σαν ερευνητική ομάδα δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι αυτά τα όντα ( ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΗΣΤΕΣΣΑΥΡΟΗΔΕΙΣΦΟΛΙΔΩΤΟΙΑΛΟΗΓΚΟΡ ) υπάρχουν!!!! Το να μας πιστέψει κάποιος εμάς το καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο, το να πιστέψουν όμως τις αποδείξεις!!;;!! Τότε τι γίνεται; Εμείς σαν ομάδα δεν θέλουμε « ΜΠΡΑΒΟ » αυτό το κάνουμε γιατί όπως θα δείτε και στα παρακάτω άρθρα μας με περισσότερες αποδείξεις είναι για να αφυπνιστούμε εμείς οι άνθρωποι!!!

 Κάποιος με ρώτησε αν είναι ειρηνικοί γιατί να μην τους δεχτούμε; Αν είναι θα τους δεχτώ εγώ πρώτος!!!! Αλλά το να μην εμφανίζονται και να είναι συνέχεια μέσα στην ανυπαρξία του ανθρώπου ως φαντάσματα και οι « δικοί » τους να προσπαθούν να βγάζουν άχρηστους, τρελούς, και παράφρονες όσους ξέρουν ότι υπάρχουν, με συγχωρείς αλλά αποσκοπούν κάπου και σίγουρα δεν είναι η ειρήνη!!!!

 Δείτε τα βίντεοαποδείξεις καλά και μεγεθύνετε το βίντεο ώστε να το παρακολουθήσετε καλύτερα!!! Εγώ δεν θα πω ήρθαν!! Θα πω ήταν εδώ από πάντα!!! Επειδή σίγουρα κάποιοι « ΚΟΝΙΟΡΔΟΙ » θα έχουν και πάλι την γνώμη τους θα τους πω να μην βιαστούν να κρίνουν όπως κάνουν  συνήθως!!! Θα επανέλθω στην περίπτωση αυτή με πλήρες άρθρο αλλά και με τις αποδείξεις γιατί εμφανίστηκε στην συγκεκριμένη περιοχή για τρία συναπτά έτη, αλλά και τι άλλο υπάρχει εκεί, και τον λόγο……..!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

 Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

 

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


6 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ!!!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!!!!

  1. φίλε lykan εχω ακούσει πως δρακονιανά αεροσκάφη θα εμφανιστούν ως δήθεν σωτήρες…προσοχή!!! ωστόσο, θα ξεχωρήσουμε τις σαύρες από τους γνήσιους ανδρομέδιους, διότι οι ανδρομέδιοι θα σκοτώσουν πρώτα τους συμπαντικούς αποστάτες…

  2. Εllanie ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!! ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ UFO ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΣ…ΟΤΙ ΕΡΧOΝΤΑΙ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ; Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΗΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ; Η ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ Η ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΗΘΕΤΟ;

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

  3. είστε σπουδαίοι εσύ και η ομάδα σου. το βίντεο αυτό αποτελεί α
    πτό στοιχείο της ύπαρξης αυτών των βρωμερών και συνάμα κακόβουλων πλασμάτων που αρκετούς αιώνες τώρα είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι στη πάνω στη γη. ωστόσο, δεν είμαστε απροστάτευτοι!!! πλέον έχει εισέλθει στο γαλαξία μας ο ανδρομέδιος αστροστόλος και βρίσκεται επί τροχιάς κρόνου. ο πλανήτης βρίσκεται σε πολεμική καραντίνα και θα μπορούσαμε να πούμε πως είμαστε κρατούμενοι του αρχιδρακονιανού σιν-σιων-σεντάι-τζεντάι…

Αφήστε μια απάντηση