ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΡΟΖΓΟΥΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ(!!!!!)

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΡΟΖΓΟΥΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ(!!!!!)

Πριν ένα ή δυο χρόνια περίπου ένας σκηνοθέτης της δεκάρας βγήκε και είπε ότι αυτός είχε φτιάξει το επίμαχο βίντεο με την νεκροψία του εξωγήινου από το ατύχημα του Ρόζγουελ!!! Θα μου πείτε γιατί τον λέω σκηνοθέτη της δεκάρας; Πρώτον δεν θέλω να αναφέρω το όνομα του, δεύτερων γιατί;  Για να δεχτεί τα ΣΧΕΔΙΑ κάποιων για να παρά πληροφορήσουν τον κόσμο και να τον κάνουν να πιστέψει αυτόν τον  << κύριο >> του έδωσαν πολλά λεφτά για να το κάνει χωρίς να σκεφτεί αν καταστραφεί η καριέρα του!!! Αλλά για πια καριέρα μιλάω; Που είναι οι ταινίες του; Τι έχει φτιάξει; Ένας ασήμαντος ήταν και θα είναι!!

Θα μου πείτε ότι μιλάω σκληρά; Ναι μιλάω σκληρά γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι και την ζωή τους για να αποδείξουν ότι υπάρχει μια τεράστια συνομωσία γύρω από το θέμα αυτό!!! Ο << κύριος >>  σκηνοθετείς είπε ότι αυτός έφτιαξε την κούκλα του εξωγήινου και όλα τα εσωτερικά του όργανα!!

Τον καιρό που φτιάχτηκε η κούκλα μήπως ξέρετε τι λεφτά θα του κόστιζε για να φτιάξει μια τόσο τέλεια κούκλα; Που μόνο τα τελευταία δυο χρόνια έχουν καταφέρει να δώσουν τόσο ρεαλισμό και αυτό με την βοήθεια από υπολογιστές κάποιοι σκηνοθέτες!!

Ερωτήματα δικά μου αλλά και πολλών άλλων ερευνητών!!

Α) Πως κατάφερες κύριε σκηνοθέτα και έφτιαξες το δέρμα του εξωγήινου;

Β) Πως κατάφερες και έφτιαξες τόσο τέλεια εσωτερικά όργανα;

Γ) Πως κατάφερες και έφτιαξες ιστούς αλλά και μυς;

Δ) Πως κατάφερες και έφτιαξες τον εγκέφαλο του εξωγήινου;

Ε) Πως κατάφερες και έφτιαξες τις σάρκες του εξωγήινου μέχρι και το λίπος του;

Ζ) Το κυριότερο από όλα πως κατάφερες και διοχέτευσε το αίμα στο σώμα του εξωγήινου;

Η) Δεν ήξερες δεν ρώταγες ότι το αίμα ενός νεκρού όταν γίνεται επέμβαση στο σώμα του τρέχει με την ροή που δείχνει το βίντεο στην νεκροψία!!! Πως κατάφερες την φυσική ροή της αιμορραγίας;

Θ) Δήλωσε ο ίδιος ότι μόνο αυτό το βίντεο έφτιαξε για να κάνει πλάκα…. Με την σημερινή κοστολόγηση αν κάποιος ειδικός στα εφέ φτιάξει μια τέτοια κούκλα θα κοστίσει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ!!! Δηλαδή για την πλάκα του μαζί με έναν άλλο άξεστο χάλασαν για την πλάκα τους ένα εκατομμύριο ευρώ για να μην κερδίσουν τίποτα!!;!! Παρά μόνο την καχυποψία κάποιων ερευνητών!!!

Εφόσον λοιπόν δήλωσε ότι έφτιαξε μόνο αυτό το βίντεο και το δήλωσε κατηγορηματικά!!! Πως και υπάρχει αυτό το βίντεο από το ατύχημα του 1947 που έχουν περισυλλέξει τον ίδιο εξωγήινο ( κούκλα του σκηνοθέτη ) με τα ίδια τραύματα!!! Εάν θα μου πείτε η μου πουν κάποιοι ότι μπορεί και να είναι…. Δείτε την συνέντευξη αυτού του άθλιου και μετά αναρωτηθείτε το εξής:

Βρήκε σωσίες από τους δυο αξιωματικούς που βρίσκονται εκείνη την ώρα δίπλα στον εξωγήινο οπού μεταφέρεται με το φορείο για να υποστεί την διαδικασία της νεκροψίας!!!;;!!!

Με αυτό το καταπληκτικό βίντεο που αναρτήθηκε αμέσως μετά από την ανακοίνωση αυτού του άθλιου αποδεικνύεται ότι είναι ο εξωγήινος αυθεντικός όσο και η νεκροψία που υπέστη αλλά και ότι ο << κύριος σκηνοθέτης >> είναι ΨΕΥΤΗΣ!!!!

Μην βιαστείτε να απαντήσετε  ή να μου πουν κάποιοι ερευνητές ότι δεν είναι έτσι!! Το εύχομαι να το κάνουν γιατί τους περιμένουν βίντεο με απαντήσεις προς αυτό!!! Τους συμβουλεύω να μην το κάνουν για ένα λόγο. Ότι θα φανούν να είναι με το σύστημα συγκάλυψης αν έχουν την υπομονή θα αναρτήσουν στην κατάλληλη στιγμή!!

Όπως λέει και ο λαός << ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο >>

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση