ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤHN ANAΓΝΩΣΤΡΙΑ FENOMENO!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤHN ANAΓΝΩΣΤΡΙΑ FENOMENO!!!!

Λοιπόν αγαπητό fenomeno!!!! Σήμερα θα σου πω κάποια πράγματα τα οποία ίσως ακουστούν ανησυχητικά και ίσως κάποια από αυτά να τα ξέρεις. Ας ξεκινήσω λοιπόν.

Με έχεις ρωτήσει κάμποσες φορές γιατί δεν λέω τι θα γίνει στο μέλλον!!!! Θα σου πω!!!! Όχι όμως όλα….καταλαβαίνεις το γιατί….

Σε κάποια άρθρα μου έχω αναφέρει ότι από το τους τελευταίους μήνες του 2013 παρακολουθήστε τις εξελίξεις τριγύρω μας και το τι έχει να γίνει, ειδικά όταν ξεκίνησε το θέμα της Συρίας!!!! Κάποιοι σίγουρα θα είπαν ότι ίσως μαντεύω μα δεν είναι έτσι!!!! Όλα είναι ένα σχέδιο το οποιο πραγματοποιείτε εδώ και 100 χρόνια το τι θα γίνει σε όλο τον πλανήτη μα και στην δικιά μας περιοχή!!!! Όλα είναι αναμειγμένα και όταν λέω όλα, όλα!!!! Από γήινους, εξωγήινους, εσωγήινους, Ιλλουμινάτοι, Μασόνους, κτλ κτλ!!!!

Όταν άρχισα να μιλάω για τα λεγόμενα τσιπ προτού κάνω την ιστοσελίδα πολλοί ήταν αυτοί που άρχισαν να με κοροϊδεύουν και να με γιουχάρουν!!!! Τι έχουν όμως να πουν τώρα!!!! Είπα να μην γράψω τίποτα αλλά θα στο δείξω το τι εννοώ, αν και είναι πολλές οι ιστοσελίδες που έγραψαν πολλά για αυτό και έχω αναφέρει ακόμα μια δες αυτό και συνεχίσουμε:

<< Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου . Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα on-lineiovivoaroma.it , από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουνε το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα που θα εφαρμόζονται και στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.

RFID

RFID 1

Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς και ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες για το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρό-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία. Το τσιπ GPS θα είναι της νέας γενιάς και κατά συνέπεια δεν θα επιτρέπει περιθώριο σφάλματος ανίχνευσης ίση με μικρότερη από 5 μέτρα. Θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε μια τηλεόραση, που θα διαχειρίζεται τις συνδέσεις. Όποιος θέλει θα μπορεί να το εμφυτεύει δωρεάν (αλλά υποχρεωτική θα είναι η εμφυτεύσει στα παιδιά τους) μόλις θα γεννιέται από την πρώτη του Μαΐου 2014, συμπληρώνοντας το έντυπο της αίτησης για την ένταξη της ASL. Το CCCP (Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Έλεγχο του πληθυσμού) έλαβε υπόψη της υποχρεωτική εγκατάσταση για τους πολίτες που έχουν γεννηθεί πριν από την ημερομηνία αυτή, αλλά αυτό δεν υλοποιείται πριν από το 2017. Η εγκατάσταση θα είναι εντελώς ανώδυνη, χάρη στο γεγονός ότι το τσιπ θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα στον αριστερό αγκώνα, στις ελεύθερες νευρικές απολήξεις.

RFID DIAGRAM

Ο δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο δεν έχει συνειδητοποιήσει το λιγότερο από ό, τι γράφει, αναφέροντας τα εξής: « Τέλος μερικές καλές ειδήσεις από τον κόσμο της τεχνολογίας. Με αυτό το τσιπ, τελικά, θα αποτρέψει όλες τις περιπτώσεις εξαφανίσεων και απαγωγών που έχουν προβληματίσει τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι επίσης δυνατό, χάρη στην τεχνολογία αυτή, στο μέλλον, να παρακολουθείτε εύκολα όλους τους εγκληματίες σε μεγάλο βαθμό. «Είναι σωστό! Μη γνωρίζοντας τον απόλυτο έλεγχο του πληθυσμού που θα στερηθεί την ελευθερία της ιδιωτικής του ζωής και θα είναι ο πόνος για όλους, πυροδοτώντας κάποια διαμάχη, αναφορές, και για εμφύλιους πολέμους. Όπως γράφει η Carla Villa Maji για το Positanonews.it, θα είναι μια ενημερωτική εκστρατεία για την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια για το απαραβίαστο. Είναι θετικό το γεγονός ότι όλες οι ανθρωπιστικές οργανώσεις θα ενωθούν για να συγκεντρώσει υπογραφές και να ζητήσει για ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση στην Ευρώπη και στον κόσμο για αυτό το χάος! Προσωπικά, ήξεραν ήδη εδώ και χρόνια ότι το πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης των αμερικανικών και ευρωπαϊκών χωρών ότι έκρυβαν παράλληλα ένα πρόγραμμα καταλογογράφησης για τον έλεγχο του πληθυσμού. Και αυτό συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας!!!

RFID 3

 

Και πάλι, να θυμάστε πόσο γρήγορα το διαβατήριο με βιομετρικά δεδομένα θα εισαχθεί στις ΗΠΑ και αργότερα στην Ευρώπη, εκτός από εκείνους που δεν έχουν το νέο διαβατήριο, για να υποβάλουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και να λαμβάνονται στα σύνορα της ίριδας στο αεροδρόμιο. Τι θα κάνουν τώρα; Θα έχουμε το μικροτσίπ μόλις θα κατεβαίνουμε από το αεροπλάνο στην σκάλα; Φυσικά και όχι! Ζητούμε από όλους microchips ακόμη και από αυτήν την πλευρά του ωκεανού! να Θυμηθείτε τους πολιτικούς μας που θα μας δώσουν την εντύπωση ότι όλα θα είναι μια χαρά, και ότι δεν υπάρχει τίποτα για να κρύψουν!!! θα βάζουν το μικροτσίπ στους ανθρώπους, επειδή θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι θα θέλουν να αλλάξουν το σύστημα το οποίο θα είναι κουρασμένο για να αξιοποιηθεί, που θα στέλνονται στον πόλεμο από μια μικρή ομάδα οικογενειών που θεωρούν από των πολλών δισεκατομμυρίων πληθυσμών στον πλανήτη. Το ανθρώπινο εμφύτευμα μικροτσίπ είναι ένα αντικείμενο και, στη συνέχεια, αν δεν είστε προσεκτικοί και σε εγρήγορση από την καταπολέμηση της ψυχικής και σωματικής εξάντλησης, ο πειρασμός θα είναι αυτό και θα λέτε είναι πάρα πολύ ωραία, και ότι στο τέλος τα πράγματα πηγαίνουν ομαλά

…ΠΡΟΣΟΧΉ!

RFID 4

Βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το μικροτσίπ

Rfiid σημαίνει «αναγνωριστικό ραδιοσυχνοτήτων», εκείνοι που θα το εμφυτεύουν κάτω από το δέρμα θα είναι πολύ μικρό και δεν είναι δύσκολο να το εγκαταστήσετε, ωστόσο, θα είναι πολύ επώδυνη και σχεδόν αδύνατον να αφαιρεθεί, αν βρείτε τον εαυτό σας αβοήθητοι και καθίστανται στις υποχρεωτικές καταστάσεις αμέσως θα σας εντοπίζουν και θα σας συλλαμβάνουν αν προσπαθείτε να το ξεφορτωθείτε!!! θα αποτελεί ένα μέσο με το οποίο θα στερείται την ιδιωτικής ζωής σας, και στο έλεος της κάθε μορφής ελέγχου και στην πνευματική χειραγώγηση μέσα από τα κύματα, της ίδιας την σκέψης σας, τα συναισθήματά σας θα είναι υπό έλεγχο και θα χειραγωγείται από το τσιπ, μέσω των αδένων στο σώμα σας, το οποίο σημαίνει ότι όσοι θα έχουν πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή θα μπορεί επίσης να επηρεάζει και την υγεία σας αρχίζοντας με τη γονιμότητα!!!.

Να θυμάστε ότι δεν έχετε κανέναν τρόπο για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αυτή η κτηνοβασία ονομάζεται RFID θα είναι το τέλος της ανθρώπινης ύπαρξης όπως γνωρίζουμε ότι θα είναι το τέλος της κάθε ελευθερίας, δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στις καταχρήσεις εκείνων που έχουν χάσει ή δεν είχαν ποτέ τη δημοκρατική νομιμότητα και θα καθίσει στα έδρανα της εξουσίας, είναι επείγον ότι οι άνθρωποι έχουν επίγνωση της κατάστασης και θα ζητάνε για να προωθήσουν ένα νόμο που θα απαγορεύει την παραγωγή και τη χρήση των μικροτσίπ και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα  προορίζονται για ανθρώπινο περιορισμό τους!!! >>

ΠΗΓΗ http://gr.news.yahoo.com/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-microchip-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-043014938.html

Πολλοί είναι αυτοί που περίμεναν να το κάνουν πρώτα σε εμάς!!!! Λάθος!!!! Πρώτα στα παιδιά μας και μετά σε εμάς!!!! Από το 2018 λένε σε εμάς!!!! Το θέμα όμως είναι ότι θα γίνει διότι ήδη γίνεται στα παιδιά μας τα νεογέννητα είτε το θέλουμε είτε όχι!!!! Οπότε οι ιερείς που το προφήτεψαν δυο δεινά είναι να έχουν αλήθεια!!!! Το ένα είναι ότι είχαν την θειική χάρη!!!! Και το άλλο είναι να άνηκαν σε κάποια μυστική εταιρεία όπου και να το είχαν ακούσει εκείνη την εποχή και να το ανέφεραν!!!! Θα μου πεις μα τι λες τώρα!;! Είναι δυνατόν πριν από 100 χρόνια να ήξεραν για αυτό!;! Η απάντηση είναι απλή!!!! Ναι το ήξεραν διότι είναι εξωγήινης τεχνολογίας!!!! Π.χ. Ας πάρουμε τα μικρονανορομπότ που για να τα δει κανείς θέλει ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και να τα μεγεθύνει 30.000 φορές!!!! Ωραία μέχρι εδώ!;! Δώσε τώρα βάση σε αυτά που θα σου πω διότι είναι μια απόδειξη σοβαρή για την ύπαρξη εξωγήινων!!!! Τι μηχάνημα ή ποιος τα φτιάχνει αυτά τα μικρονανορομπότ!;! Διότι με την σημερνή τεχνολογία τόσο μικρά αντικείμενα δεν μπορούν να φτιαχτούν!!!! Άντε και σου λέω ότι υπάρχει ο τρόπος να φτιαχτούν!!!! Τι γίνεται με το μικροτσίπ που κουβαλά το καθένα μέσα του!!!! Όπου θέλει μεγένθυση στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο 350.000 φορές για να αρχίσεις να το βλέπεις!;! Ποιος το έφτιαξε αυτό το μικροτσίπ!;! Άνθρωπος με την τεχνολογία που υπάρχει σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να το έχει φτιάξει, μα όμως υπάρχουν και είναι εδώ!!!!

Αυτά θα παίξουν στο μέλλον απίστευτο ρόλο στην ζωή των ανθρώπων καλό και κακό!!!!

Δες τους πολέμους που ήδη έχουν γίνει σε όλες τις αραβικές χώρες και που γίνονται ακόμα τους ηγέτες όπου χάθηκαν αλλά και που θα χαθούν!!!! Τις αλλαγές που γίνονται!!!! Δες τώρα στις μέρες μας το τι παίζεται στην Ουκρανία!!!! Όλα είναι ένα μεγάλο σχέδιο για τους ανθρώπους να γίνουν ένα, δηλαδή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με το καλό ή με το κακό!!!! Θα μου πεις δώσε αποδείξεις για αυτό το οποιο λες!!!! Θα σου δώσω με τους αλλοδαπούς από τις ανατολικές χώρες!!!! Πρόσεξε!!!!

Για να έρθει ενας αλλοδαπός από την Ινδία ή το Πακιστάν στην χώρα μας πρέπει να ξοδέψει από 7.000 ευρώ ως 12.000 ευρώ και δεν τα λέω εγώ αυτά αλλά ο ΟΗΕ!!!! Το ερώτημα το οποιο γεννιέται εδώ είναι το εξής: Στο Πακιστάν και στην Ινδία ο μισθός είναι από 3 ευρώ την ημέρα ως 5 στην καλύτερη περίπτωση, που βρήκαν τόσα λεφτά για να έρθουν εδώ ενώ με αυτά τα λεφτά στην χώρα τους θα έφτιαχναν ένα αξιοπρεπές σπίτι αλλά και μια μικρή επιχείρηση!;! Τι τόλμησε και είπε το 2008 ο αντιπρόεδρος του ΟΗΕ όπου και μετά δεν ξανά μίλησε μέχρι που αποκαταστάθηκε!!!! Είπε ότι οι αλλοδαποί ειδικά από την Ασία έρχονται βάση σχεδίου, όχι για να κατακτήσουν την Ευρώπη αλλά για να ενισχυθεί η πεποίθηση της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με ότι κόστος υπάρχει σε αυτό!!!!

Είπες κάτι!;!

Το τι προκύπτει από όλα αυτά που έχουμε πει μέχρι τώρα!;! Προκύπτουν με μαθηματική ακρίβεια τα εξής:

Ολοταχώς προς το χρηματιστηριακό κράχ της Wall Street από το 2016 έως το 2019! Το 2020 ξεκινά ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος! Το 2025 έρχεται η παγκόσμια ανάπτυξη και η ειρήνη!

Ανάκαμψη δεν θα υπάρχει ποτέ στην παγκόσμια οικονομία. Αντίθετα οι κυβερνήσεις και οι ξένοι χρηματοπιστωτικοί και χρηματιστηριακοί οίκοι βλέπουν μια υποτυπώδη – προσωρινή σταθεροποίηση της παγκόσμιας οικονομίας και των χρηματιστηρίων διεθνώς. 

Με πίστωση οι επενδυτές και το παγκόσμιο κεφάλαιο στρέφεται σε τοποθετήσεις ομολόγων και μετοχών ώστε να παρατείνουν την σταθερότητα και την τωρινή κατάσταση στα χρηματιστήρια και στις αγορές και για να μην έρθει το κράχ στην Wall Street νωρίτερα από το αναμενόμενο. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. 

Η φούσκα θα σκάσει! Το 1929 έγινε ότι έγινε και μετά ήρθε ο παγκόσμιος πόλεμος. Το ίδιο σενάριο θα επανέλθει και το 2016-1019. Για δύο λόγους! Πρώτος λόγος είναι ο υπερπληθυσμός της γης που πρέπει να πεθάνει κατά τα 2/3.

Και ο επερχόμενος αποικισμός των πλανητών του ηλιακού συστήματος β.) Οι νέες τεχνολογίες που βρίσκονται στα εργαστήρια των R&D Centers των πολυεθνικών εταιρειών του 21ου αιώνα και οι τεχνογνωσίες των Think Tanks των μεγαλύτερων πανεπιστημίων και καλυτέρων του κόσμου. Οι τεχνολογίες αυτές είναι για παράδειγμα: 

Η αντιβαρύτητα, η νάνο-τεχνολογία, η διαστημική επιστήμη, οι νέες μέθοδοι παραγωγής ενέργειας, οι νέες τεχνολογίες Η/Υ και της Ρομποτικής, η αποίκηση των πλανητών του ηλιακού διαστήματος και της Σελίνης, της Ευρώπης και του Άρη και η επαφή με εξωγήινους; Πολιτισμούς αλλά και η αποίκηση του ανθρωπίνου γένους στον Σείριο και σε άλλα ηλιακά διαστήματα του γαλαξία μας. Από πλευράς οικονομικής άποψης πρέπει να ανανεωθεί ο οικονομικός κύκλος του σπιράλ της παγκόσμιας οικονομίας. Το Φλεβάρη του 2014 ή θα επιμηκυνθεί το όριο του χρέους των ΗΠΑ προς την FED ή θα πτωχεύσει το δολάριο. Με αποτέλεσμα να υπάρχουν ανισορροπίες προς την παγκόσμια οικονομία και γεωπολιτική και γέω-στρατηγική. 

Οι ανταγωνιστικές χώρες όπως η Κίνα και Αργεντινή-Βραζιλία και η Ρωσία και η Ινδία και το Ιράν και η Ιαπωνία και οι Αραβικές χώρες σε σχέση με την αναπτυγμένη Δύση, δηλ. τις ΗΠΑ και Καναδά και την Ε.Ε. ελέγχουν τις G-7 χώρες με τα ομόλογα και με τις μετοχές και υπάρχει ανταγωνισμός FOREX νομισμάτων τους σε σχέση με το δολάριο. Δεν είναι πλέον βέβαιο ότι το δολάριο ΗΠΑ θα αποτελεί για πάντα το διεθνές νόμισμα και πληρωμής πρώτων υλών και του πετρελαίου και των τροφίμων.

 Με αποτέλεσμα τα τρόφιμα να ακριβύνουν ακόμη περισσότερο, και οι πρώτες ύλες και τα πολύτιμα μέταλλα και κυρίως ο χρυσός έως το 2019 θα φτάσει στα επίπεδα των 2.550$ / ουγγιά για παράδειγμα και το πετρέλαιο στα 233$/βαρέλι. Η ενέργεια και οι μεταφορές στις επιχειρήσεις θα αποτελέσουν ολιγοπώλιο και έτσι θα ακριβύνουν οι υπηρεσίες και τα προϊόντα των επιχειρήσεων. Όλο αυτό το σκηνικό θα φέρει την παγκόσμια ύφεση μετά από το κράχ του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.

Ρευστοποιήσεις και συγχωνεύσεις επιχειρήσεων θα γίνονται και πτωχεύσεις με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλέον μεσαία κοινωνική τάξη και μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά μόνον πολυεθνικές μεγάλες τράστ ιμπεριαλιστικές εταιρείες. Τα δύο επόμενα χρόνια, δηλαδή το 2014-2015 τα κράτη θα προετοιμαστούν μέσω της υπερβολικής φορολόγησης των λαών για το παγκόσμιο κράχ και για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Ήδη η ΕΕ αλλάζει πολιτική στα σύνορα, στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και σε θέματα κοινής αμυντικής πολιτικής και αστυνόμευσης με την ελληνική προεδρία του Σαμαρά.

Οι μετοχές των περισσοτέρων χρηματιστηρίων δεν θα έχουν αξία πλέον, όπως τα ακίνητα και η γή και όπως τα ομόλογα και τα παράγωγα προϊόντα. Στα επόμενα δύο χρόνια το διεθνές κεφάλαιο θα πιέσει τις πρώτες ύλες και αγροτικά προϊόντα και τις αξίες τροφίμων και ποτών στα χρηματιστήρια αλλά και όλες τις πρώτες ύλες και τα βιομηχανικά ΝΕ ΜΕΤΑLLS μέταλλα να πέσουν όσο γίνεται κάτω στις τιμές τους για να επενδύσουν σε αυτά μετά το 2016 που θα έρθει το παγκόσμιο οικονομικό κράχ σε όλη την γή και με αρχή το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. 

Ο στόχος τους μάλιστα, όπως του Σόρος και του Ρότσίλντ είναι να κατεβάσουν τα πολύτιμα μέταλλα στα χαμηλότερα επίπεδα. ‘Όπως ο χρυσός πρέπει να πέσει έως τα 800$/ουγγιά από τα 1250$/ουγγιά που είναι τώρα. Η γή και τα οικόπεδα και τα σπίτια και τα ακίνητα θα κατάσχονται (λόγω των κόκκινων δανείων) σε όλες τις χώρες υπέρ των τραπεζιτών και από την εφορία για ένα κομμάτι ψωμί και για ένα ακόμη χρέος των 100 Ευρώ από τους πολίτες ώστε μετά από τον πόλεμο να αναδιανεμηθεί σε τσιφλικάδες και σε εταιρείες διαχείρισης Real Estate. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου από το πανεπιστήμιο Ρούσβλεντ του Σικάγο όπου εκεί έκανα τα μεταπτυχιακά μου το έτος 2000, ο πόλεμος θα διαρκέσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια και θα τελειώσει περίπου το έτος 2022-2023. Θα είναι βιοχημικός. Και με μολυσμένα και με μεταλλαγμένα τρόφιμα και ποτά και με πειραγμένο νερό θα πεθάνει και θα αρρωστήσει το 1/3 του συνολικού πληθυσμού της γής περίπου με τις αρρώστιες και με τις διάρροιες. 

Και από την πείνα και την ανέχεια και την φτώχεια. Κυρίως στις αναπτυσσόμενες τριτοκοσμικές χώρες που είναι έντονο το πρόβλημα. Ο πόλεμος θα έχει δύο στρατόπεδα. Το στρατόπεδο της ΕΕ μαζί με τις χώρες του ΝΑΤΟ με επικεφαλή την Αγγλία και το Ισραήλ και τις ΗΠΑ και τον Καναδά και Αυστραλία. Και από την άλλη όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής με επικεφαλής τις χώρες του Ιράν, Ιράκ, Ινδία, Βόρεια Κορέα, Κίνα και κυρίως με την Ρωσία. 

Είναι βέβαιο σύμφωνα με το Ρούσβελτ ότι η νίκη του πολέμου ανήκει στον Βλάντιμίρ Πούτιν με την υπεροπλία του και στους συμμάχους του. Ο πόλεμος θα σκοτώσει ένα άλλο 1/3 του συνολικού πληθυσμού της γής από τεχνικούς σεισμούς και τσουνάμι με το σύστημα ΧΑΡΠ και με τα Χάρικέν και τα Τορνάντο και με τον έλεγχο του καιρού. Αλλά θα σκοτώσει το 1/3 αυτό κυρίως με τις πυρηνικές βόμβες που θα ριχτούν στις μεγάλες πόλεις. 

Έπειτα από τον πόλεμο η ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο και η μετανάστευση στους διάφορους πλανήτες του ηλιακού συστήματος και σε άλλα ηλιακά συστήματα θα είναι βέβαιη. Όπως και η μακροχρόνια ειρήνη για περίπου για τα επόμενα και περισσότερα από 150 χρόνια. Ο πόλεμος θα καταστρέψει τον πολιτισμό και την ηλεκτρονική τεχνογνωσία! Αλλά το Ρούσβελντ περιμένει να διαλυθούν οι δορυφόροι και τα ηλεκτρονικά συστήματα της γης από τις ηλιακές καταιγίδες και τα πλάσματα του ηλίου!

 Ο πληθυσμός που θα επιβιώσει υπολογίζεται ότι θα είναι μόνο στο 1 δις άνθρωποι έως 400.000.000 εκατομμύρια. Στην γή θα παραμείνουν μόνο 400.000 που αυτοί αποτελούν την ελίτ και θα μένουν σε καταφύγια υπόγεια και σε διαστημικούς σταθμούς και σε κιβωτούς-πλοία! To 2015 θα υπάρχει μόνο ένα παγκόσμιο νόμισμα δηλαδή το Global $ (dollar) που θα είναι ψηφιακό σε ηλεκτρονική μορφή και σε τσιπάκι στο χέρι των ανθρώπων.

Γράφει: ο Δημοσιογράφος-Οικονομολόγος-M&A’s Business Expert-Liquidator-Broker-Real Estate Dealer ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ

Αυτή είναι η μια εκδοχή δες και την άλλη:

Financial Times: Έρχεται τρίτος παγκόσμιος πόλεμος το 2014

Τον Ιανουάριο του 1914, ελάχιστοι Ευρωπαίοι μπορούσαν να φανταστούν ότι, επτά μήνες αργότερα, οι πολιτικοί και στρατιωτικοί ηγέτες τους θα έριχναν τον πλανήτη σε έναν κατακλυσμιαίο πόλεμο. Η προσοχή των λαών στις περισσότερες πρωτεύουσες εκείνη την περίοδο, ήταν αλλού.

Η Βρετανία ασχολιόταν μανιωδώς με την κρίση της στεγαστικής νομοθεσίας της Ιρλανδίας και άλλα εθνικά προβλήματα. Όλο το Παρίσι δεν μιλούσε για τίποτα άλλο παρά την υπόθεση Caillaux, στην οποία η σύζυγος Γάλλου πολιτικού πυροβόλησε θανάσιμα τον διευθυντή της εφημερίδας Le Figaro, δικάστηκε για φόνο και αθωώθηκε.

Σύμφωνα με τα απομνημονεύματα του Βλαντιμίρ Κοκοβτσόφ, η ρωσική πολιτική της Αγίας Πετρούπολης στις αρχές του 2014 εκτυλισσόταν γύρω από την προσωπικότητα του Γκριγκόρι Ρασπούτιν, του υπνωτιστικού υπέρτατου σύμβουλου του Τσάρου. Την ίδια ώρα, ένας άφραγκος 24χρονος Αυστριακός ζωγράφος περιφερόταν στο Μόναχο, προσπαθώντας πάση θυσία να αποφύγει την στρατιωτική θητεία στην γενέτειρά του. Το όνομά του ήταν Αδόλφος Χίτλερ.

Πριν περάσει ένας μήνας από την δολοφονία στις 28 Ιουνίου στο Σαράγεβο του πρίγκηπα Φερδινάνδου, διαδόχου του θρόνου των Αψβούργων, οι διαμάχες ξέσπασαν σε πολλαπλά μέτωπα. Όταν τελείωσαν οι συρράξεις τον Νοέμβριο του 1918, ο πόλεμος είχε προκαλέσει τον θάνατο δεκάδων εκατομμυρίων στρατιωτών και αμάχων.

Αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος φόβου ότι ο πλανήτης το 2014 βρίσκεται στα πρόθυρα μιας ανάλογης επικής καταστροφής, υπάρχουν κάποιες ανησυχητικές ομοιότητες ανάμεσα στο τότε και το τώρα. Είναι απαραίτητο φέτος οι κυβερνήσεις και οι λαοί να τιμήσουν την μνήμη του ξεσπάσματος του πρώτου παγκοσμίου πολέμου με αξιοπρεπείς τελετές και σεβασμό προς τους νεκρούς, αλλά παράλληλα και με νηφάλια συναίσθηση των μαθημάτων που γέννησε η καταστροφή του 1914-18.

Ένα μάθημα είναι ότι οι τυχαίες αιτίες σύρραξης δεν πρέπει να συγχέονται με τις πιο βαθιές εντάσεις στις διεθνείς σχέσεις ή στις εσωτερικές υποθέσεις κάθε έθνους, που οδηγούν σε πόλεμο. Πολλοί σπόροι του Α΄ παγκοσμίου πολέμου είχαν φυτευτεί πολύ πριν την δολοφονία στο Σεράγεβο. Είναι πασίγνωστο πόσο δύσκολο είναι να αποτραπούν τέτοιου είδους τρομοκρατικές ενέργειες, τόσο στην εποχή μας όσο και στις αρχές του 20ου αιώνα, αλλά οι παγκόσμιες στρατιωτικές, πολιτικές και οικονομικές εντάσεις, είναι ζητήματα τα οποία οι ηγέτες οφείλουν και πρέπει να αντιμετωπίσουν. Έχουν την ευθύνη να δράσουν εντός των αποδεκτών διεθνών κανόνων και να διασφαλίσουν ότι κρατούν τα ηνία του ανταγωνισμού ανάμεσα στα έθνη και τους ανθρώπους.

Ένα άλλο μάθημα είναι ότι οι τριβές των ανταγωνιστικών εθνικοτήτων, τροφοδοτούμενες από περηφάνια, φιλοδοξία, άγνοια και συντηρούμενες από προαιώνιες αντιπαλότητες, δεν στερούνται σήμερα ικανότητας να προκαλέσουν πόλεμο. Ένας τέτοιος κίνδυνος είναι ιδιαίτερα έντονος όταν το διεθνές σύστημα ανασυντάσσεται λόγω της ανόδου νέων μεγάλων δυνάμεων και της συγκριτικής πτώσης των παλαιότερων.

Εκατό χρόνια πριν, ήταν η Γερμανία που έψαχνε μια θέση στον ήλιο εις βάρος της βρετανικής αυτοκρατορίας. Σήμερα είναι, όλο και πιο πολύ, η Κίνα με τις ΗΠΑ. Οι πρόσφατες εντάσεις στην Θάλασσα της Νοτίου Κίνας μεταξύ του Πεκίνου και των γειτόνων που έχουν την αμερικανική στήριξη, θυμίζουν τις τεταμένες σχέσεις της Γερμανίας με την Βρετανία, την Γαλλία και την Ρωσία πριν το 1914.

Είναι αναπόφευκτο να εκδηλώνονται επιδείξεις ισχύος στις διεθνείς σχέσεις, αλλά είναι απαραίτητο επίσης να γίνονται αντιληπτά και τα κίνητρα και τα έννομα συμφέροντα της κάθε πλευράς. Από αυτή την άποψη, η μετρημένη πρόοδος για την εύρεση συμβιβαστικής λύσης στην διαμάχη για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, είναι υποσχόμενη.

Ένα τρίτο μάθημα είναι ότι είναι ανόητο να ξεκινάς έναν πόλεμο με την σκέψη ότι θα είναι σύντομος, φθηνός και με διαχειρίσιμες επιπτώσεις. Το 1914, ορισμένοι Ευρωπαίοι πολιτικοί και στρατηγοί, που τις προοπτικές τους σχηματοποιούσαν οι περιορισμένοι πόλεμοι με τους οποίους είχαν ενοποιηθεί η Γερμανία και η Ιταλία μισό αιώνα νωρίτερα, έτρεφαν αυτή την ψευδαίσθηση. Το ίδιο και η Ουάσιγκτον και το Λονδίνο, όταν εισέβαλαν στο Ιράκ το 2003. Πόσο πολύ έσφαλλαν οι πολεμικοί ηγέτες και στις δύο αυτές περιπτώσεις…

Ένα τελευταίο μάθημα είναι ότι, αν τελικά ξεσπάσει ο πόλεμος, είναι ζωτικής σημασίας να χτιστεί μια ασφαλής ειρήνευση, όταν τελειώσει. Οι συνθήκες ειρήνευσης 1919-23 των Παρισίων δεν το είχαν καταφέρει αυτό. Μέχρι το 1939, ο Αυστριακός σκιτσογράφος είχε φτάσει στο ζενίθ της ισχύος του στο Βερολίνο, και ο πλανήτης επρόκειτο να πληρώσει ένα τίμημα πιο βαρύ και από του 1914.

Τώρα όσο αναφορά τους εξωγήινους για το αν υπάρχουν και τα σχέδια τους για την γη δες αυτό:
<< Ο Paul Hellyer ήταν πρώην υπουργός Αμύνης του Καναδά κατά τη διάρκεια του “ψυχρού πολέμου” στον Καναδά και ισχυρίζεται ότι όχι μόνο οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια, αλλά και υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις “φυλές” από αυτούς οι όποιοι βρίσκονται ήδη στον πλανήτη μας.

Σύμφωνα με τον Hellyer, οι εξωγήινοι είναι εδώ για να βοηθήσουν καθώς ανησυχούν τόσο για την περίπτωση των πυρηνικών όσο και για τις κλιματικές αλλαγές…
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη που έδωσε:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UPTR6QL8IuI[/youtube]

Βέβαια δεν είναι όλοι οι εξωγήινοι καλοί υπάρχουν και οι κακοί όπου και είναι οι ποιο πολλοί, όπου και θέλουν να σκλαβώσουν την ανθρωπότητα όλη με τα σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και δεν είναι τίποτα άλλο από τους Δρακονιανούς όπου και οι θρησκείες τους ονομάζουν ως δαίμονες ή σατανάδες!!!! Δες αυτό:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=65YtTRY-ZDY[/youtube]

Το παρακάτω είναι ένα άρθρο που κυκλοφορεί ευρέος στο διαδίκτυο δεν βάζω πηγή διότι ο καθένας λέει ότι είναι δικό του και αν κάποιοι βάζουν πηγή βαίνει σε μια ιστοσελίδα και η ίδια βάζει πηγή και βαίνει σε μια άλλη ιστοσελίδα και πάει λέγοντας….δεν είναι δικό μου λοιπόν. Αλλά συμφωνώ με το τι λέει 100%!!!!

<< Μεταξύ εκατομμυρίων αναφορών, διαφόρων κατηγοριών όπως το οργανωμένο έγκλημα, τις εξτρεμιστικές ομάδες, των τρομοκρατικών οργανώσεων, των φακέλων που αφορούσαν το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, υπάρχει και η ενότητα των U.F.O…
Με αυτό τον τρόπο δόθηκε ένα τέλος σχετικά με το αν ήταν αληθινό ή ψεύτικο το περιστατικό του Ρόσγουελ το 1947 στο Νέο Μεξικό. Φυσικά επιβεβαιώθηκαν όλοι οι υποστηρικτές των U.F.O μέσα από τις αναφορές πολλών κατοίκων καθώς και την επίσημη αναφορά του μυστικού πράκτορα Guy Hottel, που επισήμαινε όχι μόνο την ύπαρξη ιπτάμενων δίσκων αλλά και ανθρωποειδών!
Σήμερα στην ίδια κατηγορία “F.B.I: The Vault: U.F.O” βλέπουμε μια αναφορά με ημερομηνία 8 Ιουλίου 1947 στο San Diego.

Ο Συντάκτης αυτής της αναφοράς γράφει για πράγματα που ακόμα και στις μέρες μας είναι δύσκολο να γίνουν αποδεκτά από το ευρύ κοινωνικό σύνολο. Ωστόσο όπως θα διαβάσετε παρακάτω, είναι βέβαιο ότι οι Αμερικάνοι παραδειγματίστηκαν από την εξωγήινη τεχνολογία που βρισκόταν πλέον στα χέρια τους και την εφάρμοσαν αντίστοιχα σε πολεμικά όπλα, δορυφόρους, διαστημόπλοια και την δημιουργία των μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

“Το πλήρωμα των δίσκων είναι φιλικό προς τους ανθρώπους, ωστόσο σε μια αντιπαράθεση ήταν σίγουρο ότι το επιτιθέμενο ανθρώπινο αεροσκάφος θα διαλυόταν. Αν και μοιάζουν σαν τους ανθρώπους έχουν μεγαλύτερες διαστάσεις και προέρχονται από δικό τους κόσμο. Ο κόσμος τους είναι αιθερικός και παράλληλος με τον δικό μας πλανήτη και η μετάβαση γίνεται μόνο όταν αποκτούν υλική υπόσταση”.

Είναι μόνο μερικές από τις πληροφορίες που αναφέρονται στην έκθεση. Περισσότερα θα δείτε και μόνοι σας παρακάτω στην εικόνα.

Για τους δύσπιστους: Ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο, για να σας οδηγήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του   F.B.I. http://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view

1
Πολλές απαντήσεις ίσως βρίσκουν τον δρόμο τους αναλύοντας σε μεγάλο βάθος τις αναφορές των UFO και των ανθρωποειδών εκατομμύρια χρόνια τώρα που αποτυπώνονται σε βραχογραφίες και αγγεία, σε λαϊκές δοξασίες μύθους και θρησκείες..

Ο συντάκτης της αναφοράς κατηγοριοποιεί μάλιστα και τα είδη που επισκέπτονται τον πλανήτη “μας”. Ενώ δεν διστάζει να αναφέρει μέχρι και την αστρική προβολή.

Είναι δυνατόν να βρισκόμαστε άραγε στην κατώτερη διάσταση;

Η ψυχή δεν πεθαίνει απλά περνάει σε άλλον “χώρο”, σε άλλο επίπεδο.

Ίσως την απάντηση να την έχουν δώσει οι άνθρωποι του πνεύματος εδώ και χιλιάδες χρόνια. >>

Εγώ δεν αντιλέγω σε ότι μου είπες, τώρα αν είχες κάποιες ιδιαίτερες δυνάμεις το ξέρεις εσύ και μακάρι να τις έχεις. Εγώ δεν έχω κάποιες ιδιαίτερες δυνάμεις μα έχω δει πολλούς ανθρώπους οι οποίοι πραγματικά έχουν τέτοιες δυνάμεις που δεν μπορεί να διανοηθεί άνθρωπος!!!! Όχι δεν είναι εξωγήινοι αλλά έχουν κατά έναν περίεργο τρόπο δυνάμεις εξωπραγματικές!!!! Ναι έχουν δει πολλά τα μάτια μου που από αυτά τα οποία σας έχω πει όλα αυτά τα χρόνια ερευνών μόνο το 0,5% σας έχω αναφέρει!!!! Ναι έχω φωτογραφικές αποδείξεις για πολλά πράγματα μυστηρίου, ανεξήγητου, χαμένων πολιτισμών κτλ κτλ. Αλλά δεν πρόκειτε ποτέ να τα δείξω δεν είμαι χαζός!!!! Το αν κάποιος πιστεύει αν λέω την αλήθεια ή όχι ποσώς με ενδιαφέρει, να αναλογιστεί όμως γιατί δεν το εκμεταλλεύομαι!;! Να βγάλω λεφτά ή να πετύχω κάποια δόξα!;! Ναι έχω βγει και έχω πει κάποια πράγματα στον κώδικα μυστηρίου στην εκπομπή του Βασίλη Μπαντίδη μα χωρίς να με ξέρουν και να εμφανίζομαι στην τηλεόραση μέσω τηλεφώνου!!!! Και αυτό χωρίς να αμείβομαι!!!!

Το θέμα λοιπόν είναι ότι όλα είναι σχεδιασμένα αρμονικά και πονηρά με την προοπτική να πέσει η γη και ο λαός της όχι ανέμακτα σε μια ομάδα η οποία έχει να κάνει με εξωγήινους αλλά και ανθρώπους πασάροντας την τεχνολογία ως μέση λύση η οποία και φέρνει τα δεινά για εμάς όλους!!!! Όχι ότι η τεχνολογία δεν είναι καλή και δεν την πιστεύω ότι είναι καλή για τους ανθρώπους, αλλά δυστυχώς δεν έχει καμία αξία…. Γιατί το λέω αυτό!;! Να σου πω αμέσως π.χ. το 1965 στο εργοστάσιο της TOYOTA στην Ιαπωνία δούλευαν 1.200 άνθρωποι!!!! Σήμερα δουλεύουν 8!!!! Ενας που κάνει τσεκ στα κομπιούτερ για τα ρομπότ!!!! Ενας που παίρνει τα αυτοκίνητα και τα βάζει στα παρκινγκ μετά την κατασκευή των ρομπότ!!!!  Ο λογιστής στο γραφείο!!!! Οι τεχνικοί αν πάθουν κάποια ζημιά τα ρομπότ!!!! Και οι εργάτες που μετακινούν τις πρώτες ύλες που φέρνουν τα φορτηγά ….!!!! Πόσοι άνθρωποι έχασαν την δουλειά τους ε!;! θυμάσαι αν είσαι πάνω από 45 χρόνων μέχρι και το 1975 όταν φτιαχνόταν μια πολυκατοικία ή ένα σπίτι στην Ελλάδα πόσοι εργάτες χρειαζόταν!;! Μέχρι και εργάτης του λάστιχου υπήρχε όπου ρίχνε το νερό στο χαρμάνι που φτιάχνανε δέκα εργάτες ασταμάτητα και τριάντα εργάτες μετέφεραν με τους τενεκέδες στους ορόφους το τσιμέντο!!!! Όλα αυτά τελειώσανε με την τεχνολογία και οι θέσεις εργασίας μειώνετε οπότε δεν είναι και τόσο καλή όσο νομίζουμε δεν νομίζεις!;! Το μόνο καλό για μένα η τεχνολογία είναι στην ιατρική!!!! Διότι αν σκεφτείς τι έχουν φτιάξει για τους πολεμικούς σκοπούς θα φρικάρεις με την τεχνολογία που υπάρχει σήμερα!!!!

Αυτό λοιπόν που είναι να γίνει με λίγα λόγια στην γη τα επερχόμενα χρόνια είναι μια παγκόσμια σκλαβιά όπου η μόνη λύτρωση θα έρθει από τους ίδιους τους ανθρώπους μετά από πάρα πολλά χρόνια και από κανέναν εξωγήινο ή εσωγήινο!!!! Θα υπάρξουν πυρήνες αντίστασης σίγουρα από κάποιους εν των μέσα της γης αλλά και των έξω αλλά θα είναι πολλή μικρή!!!! Και όταν δουν το τι πάει να γίνει ή να ανατραπεί η όλη κατάσταση που θα έχουν φτιάξει τότε θα χρησιμοποιήσουν τα υπερ σύγχρονα καταφύγιά τα οποία έχουν φτιάξει για να βάλουν τους εκλεκτούς μέσα για 300 χρόνια, ύστερα θα βομβαρδίσουν την γη με πυρηνικά και τέλος!!!! Είναι ένα πράγμα που δεν έχει γίνει μια φορά αλλά 15 τα τελευταία 315.000 χρόνια όπως λένε κάποιοι αξιέπαινοι επιστήμονες!!!! Θα μου πεις μα τι λες έχεις ξεφύγει!;! Έχω!;!

Διάβασε τα άρθρα που έχω γράψει για τους πυρηνικούς πολέμους που έχουν γίνει στην αρχαιότητα και θα δεις!!!! Εκτός αυτό τώρα πρόσφατα στην Αμερική οι επιστήμονες είπαν ότι δεν υπάρχει μέρος στην γη που να μην έχει γίνει πυρηνική καταστροφή στο παρελθόν!!!! Η πλάκα ξέρεις ποια είναι!;! Ότι πίστευαν ότι έχει γίνει από μετεωρίτες!!!! Μα όπως είπαν οι τρύπες που αφήνουν στην γη είναι εμφανείς ενώ όπου έχουν διαπιστώσει ότι έχει γίνει πυρηνική καταστροφή δεν υπάρχουν αποδείξεις των μετεωριτών μα υπάρχουν αποδείξεις πολλών άλλων στοιχείων που δεν αφήνει πλέον καμία αμφιβολία το τι είχε γίνει!!!!

Αυτά τα λίγα είχα να σου πω fenomeno, και ίσως στην πορεία να σου πω και άλλα, ίσως…. Αλλά αν στα πω θα είναι σε προσωπικό επίπεδο!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είσαι πάντα καλά και να θυμάσαι.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


62 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤHN ANAΓΝΩΣΤΡΙΑ FENOMENO!!!!

 1. ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ……ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΛΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ…ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ….ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΥΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ….ΜΗΝ ΤΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΑΜΑΝ ΤΑ ΜΠΑΜ…..ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…..ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ 2016….ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ 2017…ΕΝΑ ΕΤΟΣΣΣΣΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΦΩΝΕΙΣ??? ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ SAMAN LYCAN ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΩΣ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ…ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ….ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΟΒΑΡΗ….ΔΗΛΑΔΗ??????ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ..????ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ….ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ FENOMENO

 2. Αλλο ενα υπεροχο αρθρο που μας ξεκαθαρισες για αλλη μια φορα πως εχει η κατασταση .Δεν εχω ερωτησεις αλλα και ουτε να προσθεσω κατι καινουργιο, το μονο εστω και καθυστεριμενα αν ακομα ισχυει αυτο το κλειστο σεμιναριο που αναφερεται πιο πανω..( μπορει και να εχει συμβει ισωσ να γινει στο μελλον) θα ηθελα αγαπητε σαμαν να με υπολογισεις και εμενα αν γινεται. Να εισαι παντα καλα!!!!!

 3. Συγνώμη που τώρα είδα το άρθρο και σε βάζω σε παλιά άρθρα αλλά σαμαν έννοιες οτι μέχρι να ερθει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος πρεπει να περάσουν 5 χρόνια; (2015-2020) ποιοι αυτή η αναμονή μ την σπάει δν βιαζονται κιόλας θέλουν τα τεμπελοσκυλα (δρακονιανοι) πρωτα να μας κάνουν τα νεύρα τσαταλια και μετα να μας φανε.Αχχχχχ 5 χρόνια ποοοοο νιώθω σαν πουλί σε κλουβί που τιτιβιζει βοήθεια και αυτοι που το φυλακησαν το ακούν σαν τραγουδι (μην γελάς εδώ απλα δεν αντεχω να ξέρω οτι κτ θα γίνει να περιμένω χωρίς να μπορω να κάνω τπτ (έχω τους λόγους μου) και να περιμένω και 5 χρόνια κιολας τους κάνω και την χάρη να περιμένω στην αναμονή) πραγματικα αν η αυτοκτονία ηταν πραγματική λύση θα είχα χερετησει τον πλατανο

  1. Gkkal!!!!

   ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ…ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ!!!!

   ΑΥΤΟΚΟΤΝΙΑ!;! !;! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ…Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΤΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΤΛ ΚΤΛ….

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 4. Εκπληκτικό άρθρο Saman αλλά ακόμα πιο εκπληκτικό και με μεγαλύτερη ουσία,για μένα τουλάχιστον, είναι το σχόλιο-απάντησή σου στην fenomeno.
  Μπράβο και πάλι μπράβο για όσα τολμάς να πεις έστω και με τον τρόπο που επιλέγεις να τα πεις.

 5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΣΑΜΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ……ΕΠΙΛΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ……ΠΡΩΤΟΝ ΔΗΛΩΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ….ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ….ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ….ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΞΣΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ…ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ…..ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΕΤΕΡΟΤΗΤΑ…..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ…ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ…..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ…!!!!!!!

 6. ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΠΩς ΑΝΑΠΟΔΑ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ. ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΘΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ “ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ”
  βΑΣΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟς ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΟΦΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΩ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΩ ΤΟ ΒΑΡΟΣ.

 7. alxandros dias!!!!

  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ…. ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!;! ΑΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ!!!!

  ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ….!!!!

  ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ Η ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΠΟΣΙΑΣΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΝΤΙΠΟΣΙΑΣΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΕΡΔΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΔΟΞΑ ΟΥΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΘΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…!!!!

  ΕΠΙΣΕΙΣ ΑΝ ΜΙΛΗΣΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΘΑ ΚΙΝΔΗΝΕΨΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΟΥ!!!! ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕ Η ΕΣΤΩ ΤΟ 45% ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΝΩΟ!!!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΓΡΥΛΩΝ …ΜΗΝ ΠΙΔΗΞΕΙΣ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ..ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΥ ΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!! ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΓΡΥΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥΣΙΚΗ Η ΥΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ!;! ΑΠΟ ΤΑ 100 ΑΤΟΜΑ ΟΙ ΔΥΟ ΒΑΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ!!!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΣΑΝΤΑΛΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ!!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 100 ΑΤΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΤΑ 40!!!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!! ΠΟΛΟΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΤΕΟΝΑΣ, ΤΡΕΛΟΣ, ΠΑΛΑΒΟΣ, ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ, ΔΕΝ ΣΤΕΚΟ, ΟΤΙ ΕΧΩ ΞΕΦΥΓΕΙ, ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΕΝΤΙΠΟΣΙΑΣΩ!!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΟΙΒΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΩ!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΑΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΜΑ!!!! ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ!!!!

  ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ ( ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ) ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!;! ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΟΜΟΣ ΟΙ ΣΥΝΟΜΟΤΕΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΞΕΚΑΝΟΥΝ Η ΝΑ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ!!!!

  ΗΔΗ ΛΕΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΩΣ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ…ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΝΤΗΘΕΤΑ…ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΙΜΑΖΕΤΑΙ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ…. ΕΔΩ ΜΠΕΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ!!!! ΘΕΛΕΤΕ!;! ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ!!!! ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΡΥΓΗΡΩ ΜΑΣ….ΤΟΥΣ ΣΗΣΜΟΥΣ….ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ….ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ..ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ….. ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ…. ΤΟΝ ΠΟΝΟ….ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ…ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!!! ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!;! ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΔΗΖΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟ 90% ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΗΠΗΡΧΕ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ!;! ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΒΑΣΗ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟ 90% ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!

  ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΙ ΓΩ!!!! ΣΤΟ ΦΕΝΟΜΑΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΕΥΚΑΛΗΝΕΙ ΟΛΑ…..ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΑ ΤΑ ΕΡΩΤΙΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ…

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 8. ……….ΓΕΙΑ Σ ΦΙΛΕ SAMAN LYCAN ……ΚΑΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ………….

  ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΡΕΙΕΣ….
  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΡΘΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ
  ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ
  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ …
  ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ……..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ O ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΚΡΥΒΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ) ?ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ? Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠOΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΙΑ? ……ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΑΠΛΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ SAMAN
  ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ (ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ……..ΕΕΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ? …..ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΣΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ,ΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ? ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ SAMAN ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑ……ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ KAI ΛΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ Σ ΜΙΛΗΣΩ ΑΝΟΙΧΤΑ )ΑΝ ΜΙΛΑΓΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ,ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΟΚ…
  ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΑΓΑ ΘΑ ΣΚΑΓΑ……..ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΙΛΕ LYCAN ΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ …ΦΩΣ…

 9. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ….ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ….ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ…….ΤΩΡΑ ΣΑΜΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ……ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ………ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΣ….ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΙΝΩ….ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ….ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ…..ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ……ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ GREEK WARRIOR ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ….ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙ ΑΠΛΑ…….ΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ……ΑΠΛΑ Ο ΣΑΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΙΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ…….ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΩ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ……..ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ……ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΚΑΘΗΛΩΣΕΣ…..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΓΛΟΝΙΣΑΝ……ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ……ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ…(((ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ)))))) ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ……ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΡΕ…….ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ…..ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΜΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ……ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ…..ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ………ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΣΟΥ……………..

  1. fenomeno!!!!

   ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΝΩ ΕΝΑ << ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ >> ΣΕ ΚΛΙΣΤΟ ΚΥΚΛΟ…..ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ Η ΟΧΙ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΗΣΩ!!!!

   Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΕ ΚΛΙΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ << ΚΑΠΟΙΟΙ >> ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΔΟΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΕΠΙΧΡΙΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ!!!!

   ΧΑΡΗΚΑ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!

 10. fenomeno!!!!

  ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ…!;!

  ΑΚΟΥ ΛΥΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ…

  ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΩΔΙΚΑ ….ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ …ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ….ΑΡΑ ΔΥΟ ΚΩΔΙΚΕΣ!!!!!

  ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΓΓΛΟΓΕΡΜΑΝΟΣΑΞΟΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΗΧΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!! ΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ΚΙΝΑ!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΟΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΤΙΚΕΣ!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ Η ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!!

  ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΟΥΜΕ…. ΑΝ ΟΜΟΣ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΑΝΗΣΥΧΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΑ!!!!!
  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΤΥΧΗ!!!! ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ!!!! ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!! ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ….Η ΠΑΛΙΑ ΕΦΥΓΕ!!!! ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ!;!

  ΧΜΜΜΜΜΜΜΜ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΝΑΩ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΤΟΡΑ ….ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ!!!! ΚΑΙ ΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΦΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!;! ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!!

  ΤΑ ΔΟΔΕΚΑΕΔΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ….ΞΑΦΝΙΚΑ!;! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ!!!! ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ!!!! ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΟΜΟΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΧΤΕΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ!!;!! ΟΧΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΗ!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΧΩ ΞΕΦΥΓΕΙ!!!! ΕΧΩ!!!;!!! ΜΠΟΡΕΙ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ …..ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΟΣ ΜΑΚΑΡΙ!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!!! ΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ!!;!! ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΡΕΤΟΜΟΡΦΟΣ!!!!! ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ!!;!! ΥΠΑΡΧΕΙ!;! ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!;! ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΦΕΝΟΜΑΙΝΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!;! ΠΟΣΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Η ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ!!!! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΝΙΟΘΟΥΜΕ……ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ!!!! ΞΕΡΕΙΣ….ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΑΣΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ!!!! ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ….ΑΣ ΣΕ ΚΟΡΟΗΔΕΥΟΥΝ….ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΛΑΒΩΘΕΙ!!! ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ…… ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΩΤΗΡΕΙΟ!!!! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝΗΚΟ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΟΒΑΡΗ!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!! ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΛΙΓΟΙ!!!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΑ ΤΟ ΔΙΑΛΛΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!! ΜΑ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ!!!!

  ΚΑΝΕ ΥΑΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ….ΠΙΑΝΕΙ!!!! ΤΟ ΕΧΕΙΣ!!!! ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ!!!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΜΕΓΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΣ ΑΡΓΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΔΟΔΕΚΑΕΔΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΥΧΗΣΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ….. ΚΑΙ ΕΠΕΟΝΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΩ!!!! ΙΣΩΣ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΜΑ ΑΚΟΥ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!!!!

  ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΣΜΟΣ!!!! ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!! ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ!!!! ΟΤΑΝ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΛΙΔΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΑΔΙ ΗΡΕΜΗ Η ΓΡΙΑ ΥΣΧΙΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!! ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΣ!!!! ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ << ΝΙΔΑΡΜΑΛ >> ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ!!!! ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑ ΠΩ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙΑ ΑΛΙΟΣ ΨΑΧΤΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ…..!!!!

  << ..........!!!!!! >>>>>>>>> 443 ΙΡΜΙΘΟΝ!!!!!! 883 ΛΑΡΤΕΝ!!!! SOS!!!! ΕΔΡΟΝΩΝ 12 ΜΑΣ ΘΕΡΡΟΥΝ 999-888-663!!! ΠΕΜΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.. ( ΑΝΑΦΕΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΥ ) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ….>>>>> 123-23-23-23-23-23!!!! <<…..Όλα είναι σύμβαση ….στην πραγματικότητα τα άτομα και το κενό ….κομμένοι από την δυνατότητα να γνωρίσουμε την πραγματικότητα ….γνωρίζουμε αυτό που επηρεάζει το σώμα μέσω των αισθήσεων >> [Δημόκριτος ] 574!!!! Αυτή η διάσταση διέπεται από λιγότερους νόμους,[ 24 ] εκεί δεν υπάρχει ο χρόνος…Το παρελθόν το παρών και το μέλλον υπάρχουν την ίδια στιγμή και στον ίδιο << ΤΌΠΟ >>…….987 ΝΑ ΘΥΜΑΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ( ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΛΗΣΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ )…… “«Γι’ αυτό οι κατέχοντες την Γνώση δεν αρέσκονται στους πολλούς, ούτε οι πολλοί τους θέλουν. Τους θεωρούν μανιακούς και τους περιγελούν, και τους μισούν και τους καταφρονούν και σε ορισμένες περιπτώσεις τους φονεύουν. »” ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΝΑΚΕΣ…ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟ 111-65-889….ΘΥΜΗΣΟΥ!!!!! “Άποψη 1η : Ο κόσμος δεν είναι έτοιμος να μάθει”….!!!!!!!!!!;;;;;;;;;!!!!!!! ΑΠΟΨΗ 2Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ……!!!!!!! 2014 ΣΥΝΑΞΗΣ…..2015…..ΕΝΤΟΛΕΣ…..2016…..ΕΡΧΟΜΟΣ….2017…..ΚΑΘΗΛΟΣΗΣ…..2018….ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ….2020-2028 ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΒΟΥΛΗΣΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΟΣΗΣ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ << ΑΣΠΑΚ >> ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΡΑΔΙΟΣΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ RDF!!!!! ΚΥΝΔΗΝΟΣ ΣΚΛΑΒΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ……( ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΤΣΙ!;! ΚΑΙ ΟΜΟΣ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΣΥΝΕΧΗΖΩ )ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ 22-76-889-9901!!!! ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟ….ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΝ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ…..ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΥΜΒΑΛΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!! ΜΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ 377/653/111 ΑΝΑΖΗΤΗΣ ΔΙΑ ΠΥΛΩΝ …..ΛΥΓΕΣ…ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ!!!! ΚΑΙ ΟΜΟΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΞΕΡΑΝ….ΨΑΞΕ!!!! ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ…..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΙΘΗΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΙ ΠΡΟΓΩΝΟΙ ΜΑΣ!;! ΑΝΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ!!!! ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΗΜΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ…..ΔΥΣΤΗΧΟΣ!!!! ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ……ΚΡΙΜΑ!!!! ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΥ!!!! ( ΙΣΑΡΧΑΝ- ΤΡΟΛΚΟΡ- ΜΙΣΕΡΘ-ΘΑΝΝΑΡΑΝ – ΝΕΜΜΕΣΗΣ ΕΣΤΙ- ΜΙΘΕΛ )!!!!

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ ΑΛΙΟΣ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

 11. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ…….ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ WILLIAM ΑΛΛΑ ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ………ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΑΠ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΜΠΑΜ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ……ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ….ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΣΑΜΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΑΝ ΜΑΓΝΗΤΗΣ Η ((((((ΠΡΟΒΛΕΨΗ)))))) ΔΗΛΑΔΗ ……..ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΜΥΡΙΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΓΗ…….ΓΙΑΤΙ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ……ΓΙΑΤΙ ΙΗ ΗΠΑ ΜΠΗΚΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΚΡΥΟ……..ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ….ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ……ΕΚΕΙ ΕΙΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ…….ΘΑ ΜΑΣ ΦΛΩΜΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΛΕΥΣΗ……ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΜΑΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΜ…………………….ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  1. Αγαπητη-ε fenomeno!

   Δειχνεις να γνωριζεις αρκετα απο τα λεγομενα σου, αν εχω καταλαβει σωστα γνωριζεις για ποια πραγματα θελεις να αναφερθει ο Saman Lycan, προφανως για την αφυπνιση του κοσμου. (χωρις να θελω να παρεξηγηθω) ομως επειδη φαινεσαι τοσο ανυσηχη-ος ως προς αυτα και εχεις αναφερθει αρκετες φορες σε αυτα, γιατι δεν μας τα λες εσυ αυτα που θες να υποθουν, εφοσον τα γνωριζεις βεβαια?
   Εχει να κανει με το συστημα HAARP και την καταστροφολογικη κλιματικη αλλαγη του πλανητη που εχει αναφερει ο Saman Lycan στο αρθρο του “Παρατηρητες part 2” ??

 12. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ WILLIAM SERΑGEVUS ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΝΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ……ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΙ….ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ….ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕΣ…….ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ…..ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ…..ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΥΣΤΗΡΙΑΖΕΣ…..ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ…….ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ….ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΜΕΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ……ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΙΛΑΩ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ (((((ΖΩΝΤΑΝΟΣ)))))))….ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ…..ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ….ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΔΟΧΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ……….ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ……
  ΚΑΙ ΤΩΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΤΑΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…..ΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΛΙΓΩ ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ…….

 13. Οταν ο Ανθρωπος ξεκοβει απο την πορεια της Φυσης του ,
  τοτε αρχιζουν ολα . ..
  Κυκλοι δημιουργουνται ψαχνωντας Τι ειμαστε, Ποια ειναι η πορεια μας , Ποια ειναι η Ουσια μας . ..

  Αυτο μπορει να κρατησει μια στιγμη ως τροφη σκεψης η οποια εχει διαρκεια ελαχιστο χρονο . ..
  Επειτα κουραζομαστε,
  δεν ειμαστε μαθημενοι να λειτουργουμε σε υπερ συνδεσεις Νοησης & Υπερ Συνηδεισεως
  των τμηματων που δενουν το ολο Συνολο . ..

  Ασχολια , αφοσιωση , μνημη . ..

  Ειμαστε αποκομενοι απο τον ολο χωρο του Κοσμου με αποτελεσμα να αγνοουμαι τα παντα . ..
  Ειμαστε τοσο μα τοσο συνδεδεμενοι με ολο τον χωρο που επειρεαζουμε ηδη τα παντα . ..

  Αλλα συμπεριφερομαστε χωρις σεβασμο σε ενα μεγαλο συνολο,
  αδιαφοροντας για το τι γινεται διπλα μας . ..

  Χανοντας στην Ουσια των πραξεων μας την Αισθηση να Νιωσουμε παγωνουμε το Τωρα της Συνεχειας μας ,
  με αποτελεσαμ να δημιουργουμε παραλλαγες της Στιγμης της οποιας μπορουμε να ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ. ..

  Δημιουργουμε αταξια στο Συνολο,
  αγνοουμε τον Χωρο μες στον οποιο περπατουμε & αναπνεουμε
  & θετουμε ειδωλο που καλυπτει το αποκαλουμενο Πνευμα εντος μας ,
  με αποτελεσμα να μην βλεπουμε – Νιωθουμε τον χωρο μες στον οποιο ειμαστε & να μην λαβαινουμε πληροφορια γνωσης – ανελιξης
  περι παντων . ..

  Αυτο ειναι κατακρεουγημα των ιδιοτητων & ικανοτητων του αποκαλουμενου Πνευματος το οποιο κατεχει το Σωμα . ..

  Δηλαδη η ενεργοποιηση , ή αλλιως εν μερως αφυπνηση που ονομαζουν πολλοι στην εποχη μας ,
  στην εποχη του σκοταδισμου δηλ, ειναι η καταννοηση της χαμενης Αισθησης ως προς το γυρω χωρο που δομει την εικονα της ζωης ,
  χωρος , γη, περιβαλλον , ουρανος , συμπαν = ΚΙΝΗΣΗ . ..

  Αυτος που μας δημιουργησε δεν ειναι καποιος εξωγηινος , ουτε καποια υποθεση φυλακης παραμονης . ..

  Ειμαστε οντα, Πνευμα δηλ . ..
  Για να καταλαβεται τι εστι Πνευμα, χρειαζεται να μπεις στην διαδικασια να νοησεις
  την Ταχυτητα την Αυθεντικοτητα , την Δυναμη που χρειαζετια ο χωρος ωστε να δομει αυτο που βλεπουμε & ειμαστε εντος του . ..

  Το Πνευμα* ειναι μερος του ενος – Θεου, το οποιο με την σειρα του ποιει το Σωμα για να λειτουργησει με τον Παρων Χωρο,
  για να προσφερει αυτο που Δυναται να σταθει στο Υψος της Ζωης ως Υπαρξη Αφθαρτη . ..
  & να φερει το λειψο κομματι εις στο παρων της στιγμης ετουτης . ..

  Οταν αγνοειται ενα Οραμα , δεν υπαρχει βλεψη & το καραβι ειναι ακυβερνητο . ..
  Ετσι & ο Ανθρωπος . ..
  Με λιγα στοιχεια που ανεσειραν καποιοι απο τον χωρο τον αφησαν νο πλαφει την πλανη του . ..

  Συνδεσμολογιες οι οποιες φερνουν Δημιουργηκη εκφραση προσφερουν εν τελει περιορισμο εγκλωβιζμο και πτωση- καταρρρευση . ..
  Η μοναδικη συνδεσμολογια που χρειαζεται να γινει ειναι εντος μας & μονον . ..

  Αλλιως ξανα ερχομαστε & συνεχιζουμε απο εκει που σταματησαμε . ..
  Εαν ξεκινησαμε βεβαιως κατι το συνεχιζουμε . ..

  Η φροντιδα για το Αορατο σπαει την παγωμαρα . ..

  Χρειαζεται ταξη, χρησιμοποιηση της μνημης ωστε το Πνευμα * να αρχισει να δραστηριοποιειται & να κανει αυτο που εχει εντος του
  ως εντολη . ..
  Να διεισδυει μες στον χωρο & να μεταφερει πληροφοριες ωστε να χρησημοποιηθουν για το Συνολο
  της συνεχειας του Εργου, . ..
  Προσφερουμε Κινηση στην Ακινησια . .. Το Πνευμα το πραγματωνει . ..
  & οταν μιλω για Κινηση, ειναι η ποιο καθαρη κινηση που πραγματωνεται εις στο συνολο της πραξεως της . ..

  Οπως νοεις το περεπατημα , μια βολτα εις την φυση, το δασος ,
  ετσι ακριβως πραγματωνεται η Φυση του Ανθρωπου . ..

  Μουθδιασμενος ο ΑΝθρωπος καθεται πισω απο το κουτι* ετουτο & καταβροχθιζει πληροφοριες διχως ουσια . ..

  Η ουσια ειναι να Ζεις Νιωθοντας . .. & συνεχιζεις εως οτου συνδεθεις – γινεις ενα με το ολο χωρο . . .

  τοτε νοεις τη νκαθε κινηση, σεβεσαι με τρυφεροτητα καθε Σκεψη που αναβλυζει απο εντος σου,
  & το μονο που θετεις εντος σου ειναι αυτυο που χρειαζεται να παραχθει απο τον ιδιο τον χωρο ωστε να συνεχισεις. ..
  Η γαια δεν ειναι μουγκη . ..
  ουτε ο ανεμος, ουτε το νερο , ουτε τιποτα μα τιποτα . … ολα ειναι τοσο ολοζωντανα που ειναι αδιανοειτον
  να μην ακους την ιδια την Ζωη . ..

  Μην επαναπαυεσαι αγαπητε ανθρωπε μου . .. Δεν εισαι εδω γιατι ετυχε να γεννηθεις απο τους γονεις σου
  και να μεγαλωσεις τα χαρακτηριστικα της επιλογης σου & να γινεις αυτο που εισαι . ..
  Δεν εισαι ειδωλο επιθυμειων, αλλα εισαι ενας κτιστης , που μπορει να δημιουργησει Κοσμο,
  να προσφερει το αρεστο που δυναται . ..

  Χαμενες αισθησεις παγωσαν το Πνευμα*, αδιαφορια & αγνοηση δεν κτιζουν την γνωριμια ,
  αλλα το αλλοπροσαλο της τωρινης κοινωνιας που ομοιαζει με ενα παιδι στα χαιρια του ενα σπιρτο διπλα απο
  πετραιλεοπηγη . ..

  Μην κοιτατε τι γινεται στον κοσμο . .. η αλλαγη ερχεται εαν ασχοληθεις με το εντος σου , την Κινηση
  Χρειαζεται να κινηθεις & να νιωσεις Ανθρωπε μου . ..
  Παντα ειναι το ποιο απλο εκεινο το οποιο αποφευγουν ολοι. ..
  Εαν νομιζεις οτι νιωθεις τον χωρο ,
  θα επρεπε εφοσον γινεις & εισαι ενα να ανα- κτησεις μνημες απο την πορεια της Κινησεως σου πισω σε ολο τον χρονο & χωρο
  ως ερχομενοι απο ενα μερος το οποιο ειναι αχρονο , .. απο την πηγη δηλ . ..

  Χρονος = Κινηση . ..

  Να γνωριζεται που να εστιασεται , τι θελεται, τι εισται , τι να αγνοησεται , τι να νιωσεται συνεχως . ..
  ισως ακουγεται κουραστικο, ατελειωτο εργο διαδικασιων, αλλα δεν ειναι τιποτα αλλο,
  ποτε δεν ηταν τιποτα αλλο εκτος απο το να ασχοληθουμε με εμας τους ιδιους
  και να περπατησουμε την φυση μας ωστε να αλλαξουμε εμας . ..

  ειναι πανευκολο εαν ζεις νιωθοντας το καθε τι … Να γνωριζεις , να θυμασαι , … να ζεις για τον Κοσμο σου,
  γιατι μεσα του ζεις & εισαι αποκομενος αυτην την στιγμη . ..
  Μην στερεις εσενα απο τον Κοσμο . … Αφιερωσε τον χρονο – κινηση για να ξεμουδιασεις εσυ ο ιδιος , να θυμηθεις ,
  να ζωηρεψεις την ορεξη σου για ζωη , για το συνολο του κοσμου . ..

  Να μην λειψει η προθεση σου για τον Κοσμο , γιατι η προθεση σου σε εφερε εδω . …
  Παντα ειμαστε εκει οπου μας θετουμε . .. μην ξεχνας ποτε μα ποτε . …

  1. sunxronis!!!!

   ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!! ΕΚΦΕΡΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ!!!!

   ΜΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑ ΤΕΛEΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ…… !!!!

   ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΙ ΕΝNΟΩ….!!!!

   ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗ!!! Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΑ ( ΔΟΤΕΣ ) ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΤΑΝ ΧΡΙΑΣΤΕΙ!!!! ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!! ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ!;!

   ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ….ΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧIΣΩ!!!!

   ΕΙΝΑΙ ΠΛΕOΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΟ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΗ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΑΠΙΣΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΉΚΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ….!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΊΣΤΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!! ΤΡΕΛΟ!!!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!

   ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΣΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΤΑ ΞΕΣΤΟΜΊΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ!!!! ΚΑΙ ΟΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ…ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ..!!!!

   ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΡΕΛΑΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:

   EΞΩΓΗΙΝΟ DNA;

   Νέα θεωρία για την δημιουργία του ανθρώπου

   Όπως αναφέρει το Discovery.com, επιστήμονες από το Καζακστάν πιστεύουν ότι το ανθρώπινο DNA έχει κωδικοποιηθεί με ένα εξωγήινο σήμα από ένα αρχαίο εξωγήινο πολιτισμό.

   Το ονομάζουν “βιολογικό SETI” και οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι ο μαθηματικός κώδικας στο DNA του ανθρώπου δεν μπορεί να εξηγηθεί από την εξέλιξη.

   Με λίγα λόγια, ζούμε, και μέσω της αναπνοής γινόμαστε φορείς ενός ξένου μηνύματος που είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση εξωγήινης ζωής από ότι μέσω της ραδιοφωνικής μετάδοσης.

   “Μόλις καθοριστεί, ο κώδικας μπορεί να μείνει αμετάβλητος στα κοσμολογικά χρονοδιαγράμματα. Στην πραγματικότητα, είναι η πιο ανθεκτική κατασκευή που είναι γνωστή,” γράφουν οι ερευνητές στο επιστημονικό περιοδικό Ίκαρος. “Ως εκ τούτου, αποτελεί μια εξαιρετικά αξιόπιστη αποθήκευση για μια έξυπνη υπογραφή.

   “Μόλις το γονιδίωμα επανεγγράψει σωστά το νέο κώδικα με μια υπογραφή μένει παγωμένο στο κύτταρο και των απογόνων του, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να παραδοθεί μέσα στο χώρο και το χρόνο.”

   Οι επιστήμονες ισχυρίζονται, επίσης, ότι το ανθρώπινο DNA διατάσσεται έτσι ακριβώς ώστε να υποδηλώνει ένα «σύνολο αριθμητικών και ιδεογραφικών προτύπων μίας συμβολικής γλώσσας”.

   Η έρευνά τους, έχει οδηγήσει τους επιστήμονες στο συμπέρασμα ότι έχουμε εφευρεθεί “έξω από το ηλιακό μας σύστημα, αρκετά δισεκατομμύρια χρόνια πριν”.

   Η διατριβή υποστηρίζει την υπόθεση ότι η Γη είναι το αποτέλεσμα διαστρικών μορφών ζωής που διανέμονται από μετεωρίτες και κομήτες.

   Έτσι, αν είμαστε μόνο φορείς εξωγήινης επικοινωνίας, τι ακριβώς είδος μυστικού μηνύματος μεταφέρουμε στο DNA μας;

   Και αν αποτελούμε δημιουργία εξωγήινων, ποιος δημιούργησε αυτούς;

   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

   ΕΔΩ Η ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ!!!!- http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%BF%CF%85

   ΟΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΕΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΌΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ… << ΑΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΟΥΣ; >> ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΕ!;! ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΕΓΩ…..!!!!

   ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ….ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΝΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ…..!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ.

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 14. Braveheart!!!!!

  ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΒΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟ ΑΝΑΦΕΡΩ…… ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΑΝΟΙΧΤΑ!!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  1. Κaviros!!!!

   Ποθεινόν εστι υγίεια νοσούσι καί πολεμουμένοις ειρήνη. Πλούταρχος, 47-120 μ.Χ., Αρχαίος Έλληνας ιστορικός

   μτφρ: Λαχταρούν την υγεία αυτοί που είναι άρρωστοι, και αυτοί που πολεμούν την ειρήνη.

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 15. Για το τσίπ έχω να πω οτι πιστεύω οτι δεν ισχύει.. Τουλάχιστον για τον Μάιο του ’14..

  Όσο για τα παρακάτω του άρθρου…Δεν ξέρω αν όντως τα πράγματα πάνε προς τα εκεί…
  Το κοντινό μέλλον θα δείξει..Όπως και να έχει , θα πολεμήσω και θα νικήσω..

  1. Επειδή o διαχειρηστής έσβησε το site για την διάψευση της τοποθέτησης τσίπ στα μωρά , αρχίζοντας τον Μάιο του ’14
   βάζω την είδηση αυτούσια απο το site.

   A story circulating today claims that beginning in May 2014, all newborn children in Europe will be required to receive an implanted RFID chip.

   The story is false.

   Published by TopInfoPost, the article claims:

   On May 2014, through Europe newborn children will be compelled to take in a subcutaneous RFID chip.

   Public clinics in the European Union are to be alerted. The chip in inquiry will be contributed with the report sheet on the newborn.

   Despite the official-sounding ominous report, it should be noted that this article cites no sources whatsoever. There are also no corroborating reports by any legitimate news organization confirming any of the claims made by this website and its author.

   Neither the European Union nor any individual member country thereof has enacted regulations requiring that as of May 2014, “newborn children will be compelled to take in a subcutaneous RFID chip,” nor has any legitimate news outlet reported on such a story. The source for this claim is the disreputable topinfopost.com web site, a site which has a long
   history of picking up and republishing false information from other sources with no regard for its veracity. (In this case the topinfopost.com article reads like a stilted translation of an item originally written in a language other than English, and it appears to have originated with an Italian hoax or satire piece from December 2013.)

   Various articles published in the European press in recent years have posited that governments could someday require their citizens to be implanted with tracking devices (such as RFID chips), but that’s simply speculation about something that might happen sometime in the indefinite future, not a reporting of regulations that have actually been proposed or enacted.

   Last updated: 22 January 2014

   1. Spirit!!!!!

    http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-2014

    TO AΡΘΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ:

    Έχουμε γράψει πολλάκις για το μικροτσιπ RFID με το οποίο η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα προσπαθήσει να “σταμπάρει” σαν βόδια όλους τους ανθρώπους για να παρακολουθέι τις σκέψεις τους, τις κινήσεις τους, οτιδήποτε για αυτους, ώστε όταν εγκαθιδρύσει την Παγκόσμια Χούντα, (Παγκόσμια Διακυβέρνηση την έλεγε ο ΓΑΠ) να μην είναι κανείς ικανός να την ΄ριξει, αφού ακόμα και οι σκέψεις θα παρακολουθούνται, ως γνωστόν ο εγκέφαλος έχει αποκωδικοποιηθεί, και είναι εφικτή η ανάγνωση των σκέψεων.

    Ο λόγος που γράφουμε συνέχεια για αυτό με αντιπαράσταση το γνωστό εδάφιο της Αποκάλυψης είναι για να είναι ενήμεροι οι άνθρωποι για το τι τους περιμένει, και να μην ισχυριστούν ότι δεν ήξεραν, και εάν τους ενδιαφέρει η ελευθερία τους, και η προσωπικότητά τους, και να μην υπάρχει αστυνομία της Σκέψης όπως στο “προφητικό” βιβλίο του George Orwell “1984” όπου οι άνθρωποι φοβόντουσαν ακόμα και να ονειρευτούν.

    κυκλοφορεί μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία στο Διαδίκτυο (πιθανώς να είναι “μούφα”, αλλά με αυτους που κυβερνάνε τον πλανήτη όλα ειναι πιθανά) ότι τα μωρά από το 2014 υποχρεωτικά θα πα΄ρουν το τσιπ! Μάλλιστα λεέί ότι επιβάλεται από την ΕΕ! Επίσης ότι θα γίνει υποχρεωτικό για όλους μας να “τσιπαριστούμε” μέχρι το 2017. Δεν γνωρίζουμε ακόμα εάν αυτό στέκει.

    Τηρούμε αμφιβολίες, γιατι πιστεύουμε ότι είναι πολύ νωρίς, ακόμα δεν έχουμε “αποβλακωθει” πλήρως για να προχωρήσουν σε μια τέτοια ενέργεια. Παρόλα αυτά όμως το θράσος της ΝΤΠ έχει αυξηθεί τα τελευταία χρονια, και έτσι προτιμάμε να το διαδώσουμε, και θα δούμε εάν ευσταθεί.

    Μεταδίδουμε την “είδηση” με ΠΑΣΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ

    Πρώτα στα ιταλικά, με την ιταλική διεύθυνση, και ακολουθεί μια πρόχειρη μετάφραση.

    http://www.sardecentroricerca.it/index.php/microchip-sottopelle-obbligat

    Il processo di espansione del Nuovo Ordine Mondiale sta cominciando a farsi sentire e vedere visibilmente, non solo attraverso la negabilità della libertà di cura, ad esempio la famosa “Stamina”, ma anche attraverso il controllo dei dati clinici e della vita privata di una persona. Come pubblicato dal quotidiano on-line iovivoaroma.it, da Maggio 2014 entrerà in vigore, in tutta Europa, l’obbligatorietà di sottoporre i neonati all’installazione del microchip sottocutaneo che dovrà essere applicato negli ospedali pubblici al momento della nascita.

    Il microchip in questione è dotato, oltre che di una scheda tecnica con le informazioni relative all’individuo, (nome, cognome, gruppo sanguigno, data di nascita ecc) anche di un potente rilevatore GPS che funzionerà con una micro batteria sostituibile ogni 2 anni presso i centri ospedalieri statali. Il GPS all’interno del microchip è di nuova generazione e dunque consente un margine di errore del rilevamento pari o inferiore ai 5 metri. Sarà collegato direttamente ad un satellite, che gestirà le connessioni. Chi vorrà, potrà farsi impiantare gratuitamente (o far impiantare ai propri figli) il microchip, anche se nato/i prima del Maggio 2014, compilando un modulo di richiesta all’ASL di appartenenza.

    La CCCP (Comitato Consultivo per il Controllo della Popolazione) ha preso in considerazione l’obbligatorietà di installazione anche ai cittadini nati prima della suddetta data, ma ciò non avverà prima del 2017. L’istallazione sarà totalmente indolore grazie al fatto che il chip verrà impiantato sotto pelle nel gomito sinistro, privo di terminazioni nervose.

    Il giornalista che ha scritto questo articolo non si rende conto minimamente di ciò che scrive, dichiarando quanto segue: “finalmente una buona notizia dal mondo della tecnologia. Grazie a questo chip, finalmente, si eviteranno tutti i casi di scomparsa o rapimenti che hanno turbato il mondo in tutti questi anni. Inoltre sarà possibile, grazie a questa tecnologia, nel futuro, rintracciare facilmente tutti i criminali latitanti.” Si come no! Non sapendo che il controllo totale sulla popolazione priverà la stessa della LIBERTA’ e della Privacy e saranno dolori per tutti, scatenando non poche polemiche, petizioni e guerre civili.

    Come scrive Carla Villa Maji su Positanonews.it, urge una campagna di informazione per la libertà e la dignità e l’inviolabilità umana. E’ bene che tutte le organizzazioni umanitarie si uniscano e raccolgano le firme e chiedano una legge che vieti in Europa e nel mondo questo scempio! Personalmente già sapevo da anni che il programma di assistenza sanitaria americano e quello europeo, nascondevano allo stesso tempo un programma di schedatura e controllo della popolazione. E questo sta avvenendo sotto i nostri occhi.

    Ripeto, ricordiamoci con quale rapidità il passaporto con i dati biometrici sia stato introdotto negli USA e di seguito in Europa, salvo per chi non avesse il nuovo passaporto, sottoporsi alla presa dell’impronta digitale e della foto dell’iride alla frontiera in aeroporto, cosa faranno ora?

    Ci metteranno il microchip appena scesi dalla scaletta dell’aereo? Certo che no! Ci chiederanno di microchipparci tutti anche da questa sponda dell’oceano! Ve li ricordate i nostri politici a farsi vedere nel dare l’impronta e a dire che andava tutto bene, che non c’era nulla da nascondere, come se il problema fosse quello! Chi non ha avuto motivi per recarsi negli USA finora e che ha ancora un passaporto a lettura ottica, al prossimo rinnovo del documento dovrà accettare di essere schedato e trattato dallo Stato come un potenziale delinquente, allo stesso modo chi si è stufato di andare a votare in Italia con leggi elettorali incostituzionali e truffaldine potendo non andarci non ci è andato più, io sono uno di quei cittadini che ormai da dieci anni vanno a votare solo per i referendum, ma è libertà questa? Direi di no, direi che il trucco dei nuovi e rinverditi padroni delle ferriere supportati da burocrazie che stanno rodendo il potere dei rappresentanti dei cittadini e sostituendosi a essi, è questo, togliere ai cittadini tutti i giorni qualche cosa di importante, un pezzo di dignità, di libertà, minimizzando…stanno mettendo il microchip alla gente, perché hanno capito che la gente vuole cambiare il sistema, che è stufa di essere condizionata sfruttata e avvelenata e mandata a fare la guerra da un ristretto gruppo di famiglie multimiliardarie che considerano il pianeta e chi ci abita come cosa loro, l’Umano con l’impianto di microchip è un oggetto, e allora, se non si è più che attenti e vigili, se non si lotta contro lo sfinimento psicofisico, la tentazione è quella di raccontare a sé medesimi che va bene anche così, che in fondo le cose vanno come devono andare…

    Dettagli essenziali sul microchip

    Rfiid significa “radio frequency identifier”, quelli da impiantare sottocute sono piccoli e di non difficile installazione, praticamente impossibili e comunque molto dolorosi da togliere, qualora resi obbligatori vi ritrovereste inermi e immediatamente individuati e arrestati se cercaste di liberarvene, costituiscono un mezzo con il quale sarete completamente privati della vostra privacy e alla mercé di qualsiasi forma di controllo e manipolazione mentale attraverso le onde, il vostro pensiero stesso, le vostre stesse emozioni saranno sotto controllo e manipolabili, così anche le ghiandole del vostro corpo, il che significa che chi avrà accesso al computer centrale potrà influire anche sulla vostra salute cominciando dalla fertilità. Ricordatevi che non avrete modo di difendervi. Questa bestialità chiamata rfid sarà la fine dell’essere umano come lo conosciamo, sarà la fine di ogni libertà, non sarà più possibile resistere ai soprusi di chi ha perso o non ha mai avuto la legittimità democratica per sedere sugli scranni del potere, è urgente che la gente si renda conto della situazione e che chieda e promuova una legge che proibisca la produzione e l’uso dei microchip e degli impianti elettronici destinati agli Umani, limitandoli ai soli casi in cui servano a guarire o curare da specifiche patologie come già accade.

    Redazione Sarde

    Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου . Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα on-lineiovivoaroma.it , από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουνε το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα που θα εφαρμόζονται και στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.

    Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς και ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες για το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρο-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία. Το τσιπ GPS θα είναι της νέας γενιάς και κατά συνέπεια δεν θα επιτρέπει περιθώριο σφάλματος ανίχνευσης ίση με μικρότερη από 5 μέτρα. Θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε μια τηλεόραση, που θα διαχειρίζεται τις συνδέσεις. Όποιος θέλει θα μπορεί να το εμφυτεύει δωρεάν (αλλά υποχρεωτική θα είναι η εμφυτεύσει στα παιδιά τους) μόλις θα γεννιέται /απο την πρώτη του Μαΐου 2014, συμπληρώνοντας το έντυπο της αίτησης για την ένταξη της ASL. Το CCCP (Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Έλεγχο του πληθυσμού) έλαβε υπόψη της υποχρεωτική εγκατάσταση για τους πολίτες που έχουν γεννηθεί πριν από την ημερομηνία αυτή, αλλά αυτό δεν υλοποιείται πριν από το 2017. Η εγκατάσταση θα είναι εντελώς ανώδυνη, χάρη στο γεγονός ότι το τσιπ θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα στον αριστερό αγκώνα, στις ελεύθερες νευρικές απολήξεις.

    Ο δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο δεν έχει συνειδητοποιήσει το λιγότερο από ό, τι γράφει, αναφέροντας τα εξής: ” Τέλος μερικές καλές ειδήσεις από τον κόσμο της τεχνολογίας. Με αυτό το τσιπ, τελικά, θα αποτρέψει όλες τις περιπτώσεις εξαφανίσεων και απαγωγών που έχουν προβληματίσει τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι επίσης δυνατό, χάρη στην τεχνολογία αυτή, στο μέλλον, να παρακολουθείτε εύκολα όλαυς τους εγκληματίες σε μεγάλο βαθμό. “Είναι σωστό! Μη γνωρίζοντας τον απόλυτο έλεγχο του πληθυσμού που θα στερηθεί την ελευθερία της ιδιωτικής του ζωής και θα είναι ο πόνος για όλους, πυροδοτώντας κάποια διαμάχη, αναφορές, και για εμφύλιους πολέμους. Όπως γράφει η Carla Villa Maji για το Positanonews.it, θα είναι μια ενημερωτική εκστρατεία για την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια για το απαραβίαστο.

    Είναι θετικό το γεγονός ότι όλες οι ανθρωπιστικές οργανώσεις θα ενωθούν για να συγκεντρώσει υπογραφές και να ζητήσει για ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση στην Ευρώπη και στον κόσμο γαυτό το χάος! Προσωπικά, ήξεραν ήδη εδώ και χρόνια ότι το πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης των αμερικανικών και ευρωπαϊκών χωρών οτι έκρυβαν παράλληλα ένα πρόγραμμα καταλογογράφησης για τον έλεγχο του πληθυσμού. Και αυτό συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας!!! Και πάλι, να θυμάστε πόσο γρήγορα το διαβατήριο με βιομετρικά δεδομένα θα εισαχθεί στις ΗΠΑ και αργότερα στην Ευρώπη, εκτός από εκείνους που δεν έχουν το νέο διαβατήριο, για να υποβάλουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και να λαμβάνονται στα σύνορα της ίριδας στο αεροδρόμιο. Τι θα κάνουν τώρα; Θα έχουμε το μικροτσίπ μόλις θα κατεβαίνουμε από το αεροπλάνο στην σκάλα; Φυσικά και όχι!

    Ζητούμε από όλους microchips ακόμη και από αυτήν την πλευρά του ωκεανού! να Θυμηθείτε τους πολιτικούς μας που θα μας δώσουν την εντύπωση ότι όλα θα είναι μια χαρά, και ότι δεν υπάρχει τίποτα για να κρύψουν!!! θα βάζουν το μικροτσίπ στους ανθρώπους, επειδή θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι θα θέλουν να αλλάξουν το σύστημα το οποίο θα είναι κουρασμένο για να αξιοποιηθεί, που θα στέλνονται στον πόλεμο από μια μικρή ομάδα οικογενειών που θεωρούν απο των πολλών δισεκατομμυρίων πληθυσμόν στον πλανήτη. Το ανθρώπινο εμφύτευμα μικροτσίπ είναι ένα αντικείμενο και, στη συνέχεια, αν δεν είστε προσεκτικοί και σε εγρήγορση απο την καταπολέμηση της ψυχικής και σωματικής εξάντλησης, ο πειρασμός θα είναι αυτό και θά λέτε είναι πάρα πολύ ωραία, και ότι στο τέλος τα πράγματα πηγαίνουν ομαλά …ΠΡΟΣΟΧΉ! Βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το μικροτσίπ

    Rfiid σημαίνει “αναγνωριστικό ραδιοσυχνοτήτων», εκείνοι που θα το εμφυτεύουν κάτω από το δέρμα θα είναί πολύ μικρό και δεν είναι δύσκολο να το εγκαταστήσετε, ωστόσο, θα είναι πολύ επώδυνη και σχεδόν αδύνατον να αφαιρεθεί, αν βρείτε τον εαυτό σας αβοήθητοι και καθίστανται στις υποχρεωτικές καταστάσεις αμέσως θα σας εντοπίζουν και θα σας συλλαμβάνουν αν προσπαθείτε να το ξεφορτωθείτε!!! θα αποτελεί ένα μέσο με το οποίο θα στερείται την ιδιωτικής ζωής σας, και στο έλεος της κάθε μορφής ελέγχου και στην πνευματική χειραγώγηση μέσα από τα κύματα, της ίδιας την σκέψης σας, τα συναισθήματά σας θα είναι υπό έλεγχο και θα χειραγωγείται απο το τσίπ, μέσω των αδένων στο σώμα σας, το οποίο σημαίνει ότι όσοι θα έχουν πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή θα μπορεί επίσης να επηρεάζει και την υγεία σας αρχίζοντας με τη γονιμότητα!!!.

    Να θυμάστε ότι δεν έχετε κανέναν τρόπο για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αυτή η κτηνοβασία ονομάζεται RFID θα είναι το τέλος της ανθρώπινης ύπαρξης όπως γνωρίζουμε ότι θα είναι το τέλος της κάθε ελευθερίας, δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στις καταχρήσεις εκείνων που έχουν χάσει ή δεν είχαν ποτέ τη δημοκρατική νομιμότητα και θα καθίσει στα έδρανα της εξουσίας, είναι επείγον ότι οι άνθρωποι έχουν επίγνωση της κατάστασης και θα ζητάνε για να προωθήσουν ένα νόμο που θα απαγορεύει την παραγωγή και τη χρήση των μικροτσίπ και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα προορίζονται για ανθρώπινο περιορισμό τους!

    Φυσικά και το ιταλικό δημοσίευμα προέκυψε από άλλη ιταλική ιστοσελίδα

    Ελπίζουμε όλο αυτο να είναι ένα κακόγουστο αστέιο εξ’Ιταλίας, οτιδήποτε βρει κάποιος αναγνώστης μας έγκυρο επί του θέματος καλοδεχούμενο.

    Kαι για να μην ξεχνιόμαστε ιδού και το περιβόητο εδάφιο της Αποκαλύψεως

    Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666.

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

     1. Spirit!!!!

      ΠΟΣΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…..!!!!

      ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΣΥ!!!! Η ΑΥΤΟΙ!!!!

      Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΞΕΙ!!!!

      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΩ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΘΑ ΧΑΡΩ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 16. Καλημερα σε ολους καλη εβδομαδα. Θα ηθελα να παραθεσω μια γνωμη για τα παραπανω. Νομιζω οτι και να ισχυει (δηλαδη ειτε ημαστε πειραμα εξωγηινων, διαβαθμισης πνευματικοτητας και αλλαγη διαστασης μετα το περας του στοχου) ειτε ημαστε εναπομειναντες δουλοι που μας παρατησαν λογο φυγης των κατασκευαστων μας με εσκεμμενη στο μυαλο μας απαλοιφη της μνημης μας ωστε να μη θυμομαστε(ανενεργοι οι δεκα ελικες dna) ειτε μας εχει φτιαξει ενα υπερτατο ον ειτε υπαρχουν δρακονιανοι γκριζοι ,πλειαδιοι,λυκαωνες, ομαδα Ε, και οτι αλλο εικαζεται. Για μας τους ανθρωπους για την ανθρωπινη φυλη (λευκοι εγχρωμοι,κιτρινοι ,κοκκινοι) επαναλαμβανω ανθρωπινη φυλη, το μελημα μας πρεπει να ειναι ενα. Για οσους τουλαχιστον πιστευουν για τα πραγματα πισω απο την κουρτινα, θα πρεπει να βασιστουμε πρωτα στις δυναμεις μας και αν το επιβαλλει η κατασταση και σε αλλους. Δηλαδη μη περιμενουμε τον απο μηχανης θεο να μας σωσει. Οργανωστε ενα σακο επιβιωσης κανετε καβατζα τροφιμα μακρας διαρκειας ανανανεωνοντας τα πριν ληξουν,ψαχτε βρειτε μερη και καταλυματα που να εχουν προσβαση σε πηγαιο νερο, καταπιαστητε με προετοιμασιες σιγα σιγα πριν πιαστειτε εξ απινης και τελος το βασικοτερο. Προετοιμαστε τους οικιους σας οπως και φιλους κοντινους με τα λεγομενα σας(μεταξυ σοβαρου και αστειου) πως ολος τυχαιως ανακαλυπτεται παραξενα πραγματα ετσι ωστε οταν ερθει η ωρα να μη πηδανε απο τα παραθυρα λογο παροξυσμου απο τα γεγονοτα. Ολα αυτα που γραφω τα προσπαθω και τα κανω και εγω παρολο που στην αρχη γελαγαν μαζι μου τωρα βλεπω οτι τους εχει κοπει το γελιο. Ειμαι 40 χρονων και ειμαι συνταξιουχος απο το πολεμικο ναυτικο( εικοσι δυο χρονια αξιωματικος των Ο.Υ.Κ.) Δεν κανω τον εξυπνο αλλα εχω δει και εχω ζησει πολυ περιεργες καταστασεις. Δεν θα σας κουρασω αλλο θα κλεισω με δυο ρητα που μου εχουν γλιτωσει την ζωη πολλες φορες 1) Ελληνας και φοβος δεν συναδουν μαζι. Και 2) η αδερφη της νικης ειναι η προετοιμασια. Σας ευχομαι κουραγιο θαρρος και αυταπαρνηση για το κοινο καλο. Ενας ασημαντος σημαντικος Ελληνας. Submarine

  1. Μιας και αυτη ειναι η τελευταια φορα που σχολιαζω, εκτος κι αν καποιος απαντησει εδω, θα το κανω καπως ετσι..!!
   Αυτο το αρθρο απευθυνεται στον submarine, στην fenomeno, σε εσενα saman lycan αλλα και σε ολους τους ανθρωπους της γης και της μεσης γης (παρολο που αυτοι δεν τα χρειαζονται αυτα που θα πω γιατι τα ξερουν ή γιατι δεν θελουν να τα ακουσουν), αναγνωστες των invisible lycans και μη. Ζηστε!!!! Ειστε ζωντανοι!!! Αφου το διαβαζετε αυτο τοτε ειστε ζωντανοι, και αφου συνεχιζετε να τα διαβαζετε αυτα μαλον δεν εχετε καταλαβει ποσο ΤΥΧΕΡΟΙ ειστε που ειστε ζωντανοι!!! Αν ολα αυτα που γραφει πανω για τον ανθρωπο, τι ειναι, απο που ερχεται, που παει, τι ειναι η ψυχη κτλ κτλ, ειναι αληθειες, ή ειναι πιστευτα απο εσας (το ιδιο κανει), τοτε τι κανετε ακομα εδω(;;), αυτα που σας γραφω εδω δεν θα χρειαζοταν να τα γραφω αν τα ειχατε καταλαβει οι ιδιοι, και ειναι κριμα που δεν τα ξερετε γιατι μεγαλωνετε και ζειτε σε αυτην την κοινωνια που ζειτε που δεν αφηνει τον ανθρωπο να σκεφτει πως θα ζησει, πιστεψτε με αν ζουσατε διπλα στην φυση δεν θα συνεβαινε το ιδιο, και θα ειναι περισσοτερο κριμα αν τα καταλαβατε λιγο πριν πεθανετε…το μεγαλυτερο κριμα ομως θα ειναι αν δεν τα καταλαβετε ποτε και πεθανετε ασκοπα….τι λεω δηλαδη;; Αυτο που σας συμβουλεβω ειναι να ζησετε!!!! Να ζησετε και να πεθανετε για κατι!!! Για μια αξια, για να σωσετε ζωες, να πεθανετε για εναν ανθρωπο ή για μια αγαπη…θα μου πειτε ευλογα τι καθομαι και γραφω σε ιστοσελιδα για το παραξενο και το διαφορετικο, ναι κι εγω θα σας απαντησω οτι παντα και παντου ο ανθρωπος εχει αναγκη απο εναν καλο λογο. Τωρα πιθανοτατα θα λετε, μα τι λεει αυτος(;) αυτα που λεει εγω τα ξερω, εχω εναν σκοπο στη ζωη μου, ξερω τι θελω…μακαρι να ισχυει αυτο και να μην πεθανετε για το τιποτα, μην ειστε μικροψυχοι και εγωιστες και δειλοι και παρτακηδες, χαραμιζεστε τζαμπα, ολα αυτα σας θολωνουν τα ματια και δεν ξερετε τι θελετε και που πατε, παρτε μια αποφαση, παρτε μια σωστη αποφαση…οποιος δεν ξερει τι θελει δεν εχει στον ηλιο μοιρα, θα τα καταφερετε, γι αυτο δημιουργιθηκατε. Μην προσπαθειτε να κοροϊδεψετε τον εαυτο σας, η ζωη ειναι δυσκολη για ολους. Μην την αφησετε να σας νικησει, εσεις, εσυ οποιο κι αν εισαι, γεννηθηκες ζωντανος και δυνατος!!! Πολεμησε λοιπον!!! Ζησε!!!!

   1. william!!!!

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΕΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ!!!! ΑΠΟ ΟΣΟ ΟΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΕΙΔΑΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΠΝΗΣΕΙ…… ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΡΟΜΟ ΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ…..ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΩΟ ΔΙΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΙΛΑΜΕ!!!!

    ΠΡΟΣΟΠΟΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕΣ!!!! ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ Η ΟΧΙ ΤΟ ΓΝΩΡΗΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ…ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ Τ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!

    ΤΟ ΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΟΠΑ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ….ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΣΚΟΠΑ Η ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΣΕ ΑΟΡΑΤΑ ΔΕΣΜΑ….ΣΕ ΑΟΡΑΤΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΡΥΦΑ!;! ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ!;! ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ….. ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!! ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΡΟΝΕΥΟΜΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΗΚΟΣ…. ΜΗΠΟΣ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ!;! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΗΡΑ ΤΟΥ….. ΔΕΝ ΠΙΡΑΖΕΙ ΟΜΟΣ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!!!!

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΖΩ ΚΑΙ ΠΕΘΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!!!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!!!! ΟΧΙ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΟΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΑΥΤΗ ΕΔΩ!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ……!!!!!!!!!!

    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!!!! ΔΙΟΤΙ ΔΙΧΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΜΗΣΕΣ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΗΓΕΝΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑΞΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΞΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΙ!!!!

    ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ!;! ΑΥΤΗ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΑΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ!!!! ΙΣΩΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ…..ΜΙΑ ΧΡΑ ΤΟ ΠΑΣ!!!! ΜΗΠΟΣ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΛΙΓΟ!;! ΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΧΕΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!!

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ….ΟΠΟΤΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!

    ΜΑ ΠΡΟΤΟΥ ΞΕΚΕΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΗΣΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ:

    15 ΣΟΦΑ ΡΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!!.

    1. Ο χρόνος που χάσατε κάνοντας κάτι που σας αρέσει δεν μπορεί να θεωρηθεί χαμένος χρόνος.

    2. Η αποτυχία είναι μία καλή ευκαιρία να προσπαθήσεις πάλι. Αυτή τη φορά πιο έξυπνα.

    3. Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή μας φτιάχτηκαν για να τα μοιραζόμαστε.

    4. Ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις.

    5. Όσο περισσότερο περιμένεις το μέλλον, τόσο μικρότερο θα είναι.

    6. Μπορείς να κάνεις οτιδήποτε αλλά όχι τα πάντα.

    7. Δεν ξέρεις ποτέ πόσο δυνατός είσαι αν δεν έρθει ένα εμπόδιο για να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη αυτή.

    8. Δεν θυμόμαστε ημέρες αλλά στιγμές.

    9. Ποτέ μην ζεις για το αύριο. Κάνε ότι πρέπει σήμερα κιόλας.

    10. Ο κόσμος μας είναι ένα βιβλίο και όσοι δεν ταξιδεύουν έχουν διαβάσει μόνο 1 σελίδα.

    11. Τα καλύτερα όνειρα συμβαίνουν όταν είμαστε ξύπνιοι

    12. Πότε δεν θα καταφέρεις να διασχίσεις τον ωκεανό, αν δεν έχεις τη δύναμη να αποχωριστείς τη στεριά.

    13. Αν ακούσεις μία φωνή από μέσα σου να λέει ότι δεν είσαι ικανός να κάνεις κάτι, τότε κάντο! Προσπάθησε να σβήσεις αυτή τη φωνή.

    14. Ο κόσμος μας είναι απλώς ένας καμβάς της φαντασίας μας.

    15. Μόνο αυτοί που θα ρισκάρουν να πάνε μακριά, θα δουν τελικά μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΑΡΙΖΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ Η ΚΑΚΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΩΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ!!!!

    ΠΡΟΤΟΥ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ( ΔΙΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ….ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΟ ) ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!!!!!

    ΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΘΟΣΗ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ…..ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΜΕ!!!! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ!!!!

    ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ:

    http://www.youtube.com/watch?v=a8pbCtJjuqo

    ΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΑΥΤΟ:

    ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

  2. submarine!!!!!

   ΟΥΚ!;! 74 ΣΧΟΛΕΙΟ ΥΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΗΠΕΡΕΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΚΩ ΣΤΟ 5ΜΤΟ ΕΤΕΧ ΣΤΑ ΚΑΡΔΑΜΕΝΑ!!!! ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΙΣΩΣ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ….ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΗΘΕΤΟ!!!! ΤΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΟΜΟΣ ΑΜΑΧΗΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΗΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΙΠΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ!!!!

   ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΩΝΤΕ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΜΕ…….

   ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΠΝΗΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ…..!!!! ΑΛΛΑ ΠΟΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΑΝ ΝΑΡΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ!!!! ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΟΡΗΤΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!!!! ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ!!!! ΑΛΛΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΗΡΗΑΙΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΛΟΣΗΜΟΥΣ…… ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΟΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. αγαπητε saman 124σχολειο και υποβαλω τα σεβη μου και 100 καμψεις. το μονο σιγουρο σαμανε ειναι οτι δεν θα πεσουμε αμαχητι οχι μονο λογο εκπαιδευσης αλλα και γιατι θα ξυπνησουν μνημες και καταστασεις. επισης εχεις δικιο για την αποχαυνωση που μας διεπει. νομιζω οτι υπαρχει επιφυλαξη απο τον κοσμο λογο του καπελοματος καθε κινησης προς ανεξαρτησια απο τους ιθυνοντες. και κατι τελευταιο μη κουραζω ακομα και ενας Ελληνας να μεινει ζωντανος θα κινδυνευουν. Καλως ορισες απο εκει που ησουν χαιρομαστε που εισαι παλι κονταμας μετα τιμης submarine

 17. δυστυχως προς τα κει προχωραμε….και θα φαμε το κεφαλι μας λογω οτι δεν παιρνουμε σοβαρα τα πραγματα να τα αλλαξουμε..και αφηνουμε τον καθε @@@@ να μας τσακιζει σε ολα τα επιπεδα….εγω προσωπικα πιστευω οτι κατι θα ερθει απεξω και θα μας βοηθησει διοτι αν περιμενεις απο μας ΑΣΤΟ!!!! να εισαι καλα σαμαν συνεχισε τα φοβερα σου αρθρα…

  1. Aggele_21
   Με αυτη την λογικη φιλε ημαστε ηδη χαμενοι!! Αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να ελπιζουμε και να προσπαθουμε απο μονοι μας, γιατι μονο ετσι θα τα καταφερουμε ενωμενοι ολοι μαζι!!!

   Εμεις αμα ξεραμε οτι καπου εξω στο συμπαν υπαρχει ενας πλανητης με homo erectus νομιζεις πως θα τα βοηθουσαμε?? Γιατι σου αρεσει δεν σου αρεσει ετσι μας βλεπουνε οι απ’ εξω που αναφερεις, σιγα μην κατσουν να ασχοληθουν με εμας εδω τους πρωτογονους!!

    1. Για να ενωθουμε ομως φιλε μου πρεπει να προσπαθησουμε ολοι μας, μονο αμαν ο καθενας μας καταλαβει πως πρεπει να κινητοποιηθει απο μονος του και το κανει, τοτε θα καταφερουμε σαν συνολο να αλλαξουμε αυτην την πραγματικοτητα που λες!!!! Μην περιμενεις οι ανθρωποι να αλλαξουν απο μονοι τους, ειναι πολυ δυσκολο, θα πρεπει εμεις να τους βοηθησουμε να ξυπνησουν ωστε να αλλαξουν τα πραγατα!! Για αυτο καλο θα ειναι ολοι μας να ενημερωνουμε οσους μπορουμε για το πως εχουν τα πραγματα και αυτοι με την σειρα τους να ενημερωσουν αλλους και ουτω καθ εξης……
     Πρεπει να περνουμε τα πραγματα πιο σοβαρα και να παρακολουθουμε τις εξελιξεις ωστε να ημαστε προετοιμασμενοι ΟΛΟΙ!!!!

     1. εννοειτε οτι πρεπει να λεμε και στους αλλους μερικα πραγματα να ξυπνησουν απο τον ληθαργο…εγω προσωπικα μιλαω για ολα ψεκασμους δρακους ολα και στην αρχη με κοιτανε περιεργα αλλα μετα αναρωτιουνται ( μωρε λες να ειναι ετσι?) χαχα θα δουμε ,,παντα η αληθεια ειναι οτι πρεπει να βλεπουμε το ποτηρι μισογεματο…….

 18. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ 99.9% ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ……ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ …ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΙΔΩΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ……ΜΠΟΡΕΙ……ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΑΝ ΜΑΓΝΗΤΗΣ…..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ……ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΜΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (ΜΕΡΙΚΑ) ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΚΔΟΧΗΣ……..ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ…..ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΙΤΕ ΙΕΡΕΑΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΤΕ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ……Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΑΜΑΝ…….ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ……ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ……ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ) ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ……..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ……ΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ………Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ (ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ) ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΗΜΟΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ……ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΠΗΓΗ ΓΝΩΣΗΣ……..(ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ…..ΧΜΜΜΜ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ)………….ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΩΣ Η ΨΥΧΗ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ…ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…….ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ…..???????? ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ?????? ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ……ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ….ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΠΑΝΤΑ Ε ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ…….ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…….ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΓΑΛΗΝΙΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ……ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΑΜΑΝ…….ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΣΑΙ INVISIBLE LYCAN ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ INVISIBLE…….. ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ……..ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ…..ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ….Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ………..ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΙΛ………ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΙΣΩΣ……….ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ….ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΛΑ………..ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ…….THE WORLD IS GOING TO CHANGE SOON……..

  1. fenomeno!!!!!

   ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΩΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΊΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!!!! ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ!!!! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΣΚΑΣΑΝ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΩ )!!!!

   ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΙΣΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ….. ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΥΡΙΕΎΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ( ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΓΜΑΤΩΝ ) ……ΣΚΕΨΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ…ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ!;! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΎΝ ΑΥΤΟΙ…ΟΙ ΠΟΙΟ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΔΗΛΑΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ!!!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ( ΕΝΑΣ ΑΝΟΤΕΡΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ) ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!! ΑΝ ΔΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ….ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΣΑΡΚΟΣΗ …… ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ!!!!

   ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ GEORGE ROUXOTAS!!!! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!;!…. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΡΙΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!! ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ…. ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ!!!!

   ΝΑΙ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΝ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ….. ( ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΟΣ ΟΧΙ …..ΠΩΣ!;! ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ…. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΟΥΝ….ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ) ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟ!!!! ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΦΑΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ!!!! ΤΩΡΑ ΟΜΟΣ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΠΟΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ….!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ!!!! ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ!!!! ΑΥΤΑ ΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΩ Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΗΣΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!!!! ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!;! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1929 ( ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ) ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΕΙΝΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΟ!!!!

   ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΙ << ΔΟΚΙΜΟΙΟΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ >. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ………!!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

 19. αγαπητε saman lycan ευχαριστω εσενα και τους συνεργατες σου για τα αρχεια !!! επισης να πω οτι το αρθρο πολυ καλο!!! και μαλλον πρεπει να προλαβουμε να παρουμε τα βουνα πριν τον πολεμο !!!!!!!!! νομιζω μονο ετσι, αν θα την γλυτωσεις. και παλι ευχαριστω !!!

Αφήστε μια απάντηση