ΧΗΜΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 ΧΗΜΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!

 Το άρθρο αυτό είναι αφιερωμένο σε όσους έχουν χάσει την ζωή τους από τα  « ΧΗΜΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ » και στον καλό μου φίλο τον Κώστα ( τον Γλυφάδα ) που πραγματικά φοβάται ότι με ότι γράψω θα μου κάνουν κακό!! Κωστή,  και αγαπητοί αναγνώστες, η αλήθεια είναι ότι έχω φοβηθεί κάποιες φορές στην ζωή μου και δεν ντρέπομαι να το πω. Τώρα όχι!!!! Γιατί θέλω να ζήσουν τα παιδιά μου αλλά και τα παιδιά σας και τα παιδιά των παιδιών σας σε μια καθαρή Γη!!! Αν αυτό είναι έγκλημα, Κωστή!!! « Αυτοί » ξέρουν ποιος είμαι ας έρθουν…. ένας λιγότερος!! Το μήνυμα θα το πάρετε όμως, και σε αυτόν τον αγώνα μετάδοσης πληροφοριών δεν είμαι μόνος, υπάρχουν παντού σε όλη την Γη!!! Ελπίζω οι συνάνθρωποι μας να αφυπνιστούν γρήγορα….!!!!

Μετά από 16 χρόνια άρνησης, ο Λευκός Οίκος με τον Επιστήμονα και τσάρο της John P Holdren ( Tζόν Π Χόντρεν ) παραδέχεται τώρα ότι έχουν δοκιμαστεί στο χειρισμό της γήινης ατμόσφαιρας  άλατα βαρίου, διοξείδιο του αλουμινίου και άλλων τοξικών ενώσεων!!!!  Συνεχίζοντας είπε:

« Δεν υπάρχει ένα παγκόσμιο πρόγραμμα μυστικής υπηρεσίας να θέλει χειραγωγήσει την ατμόσφαιρα ».

 Αναγνωρίζουν ότι είναι να συμβεί, αλλά δεν θα μας πουν γιατί. Ο ψεκασμός συμβαίνει τουλάχιστον σε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ . Ακόμη και ο ΟΗΕ παραδέχεται τα παράξενα της γεομηχανικής . Η κάλυψη αυτή καταντά σε mainstream μέσο των μέσων ενημέρωσης σήμερα. Αν αυτή είναι η είδηση για εσάς, ανατρέξτε στην αμερικανική στρατιωτική υπηρεσία ιδιοκτησία του καιρού μέχρι το 2025. Δεν τα λέει όλα!! Όπως και τα chemtrails, μόνο τα διπλώματα ευρεσιτεχνίαςγια όλη αυτή την τεχνολογία είναι ένα σύνολο τεραστίων διαστάσεων…..

 Τα προγράμματα είναι δυσοίωνα, δήθεν για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αλλά « η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μια φάρσα και τα chemtrails είναι να μας κάνουν άρρωστους ή πειραματόζωα ». Σαβαννώδες Μυστήριο αυτός ο κλάδος της γνώσης και ακόμη και για εκείνους που έχουν πάρει τα απαραίτητα μέτρα έρευνας, η πρόσκληση για περαιτέρω διερεύνηση συχνά χάνεται σε μια γιγαντιαία θάλασσα από πόλεμο  πληροφοριών, διαμαρτυρίες, χάος, περισπασμούς, ρουτίνα, και ένα ατελείωτο βομβαρδισμό της κρίσης, μετά την κρίση….. σας θυμίζει κάτι αυτό!;!

Οι δοκιμές που γίνονται μετά τους ψεκασμούς δείχνουν γιγάντια επίπεδα του αργιλίου, του βαρίου, στροντίου, μεταξύ άλλων, παράξενα συστατικά, όπως τα ερυθρά αιμοσφαίρια και μυκήτων και τώρα τελευταία και ειδικευμένη νανοτεχνολογία!!!!  Αυτό-αλλαγή ημέρας στην ατμόσφαιρα με τη μέρα, αφαιρώντας βαθύ μπλε στο χρώμα του ουρανού, αντικαθιστώντας τo με ένα δυσοίωνο και δηλητηριώδη, μερικές φορές εκτυφλωτικά φθορισμού λευκής ομίχλης. Είστε σε επίθεση σε αυτή την « σύγχρονη » ηλικία και αυτό είναι σίγουρο. Είτε συμφωνείτε ότι τα με τα chemtrails είτε όχι υπάρχουν ή εκπροσωπούν αυτό, είναι προφανές ότι κάποιος μας επιτίθεται μέσω του νερού και του φαγητού. Μην νομίζετε ότι η προσθήκη του αέρα στη λίστα φαίνεται τραβηγμένο σε αυτό το σημείο. Και αυτό είναι μόνο για τα « φυσικά » πράγματα. Δεν σας έχουμε ακόμη υπενθυμίσει για το βομβαρδισμό στο μυαλό και την ψυχή μας μέσω του σχολείου και της ψυχής,το πιπίλισμα μέσω ΜΜΕ!!!

Πολλοί μάλιστα δεν μπορούν να φανταστούν και ούτε πιστεύουν ένα αερόλυμα τόσο κακό, ώστε να προσπαθήσουμε το καλύτερο,  για να τους  αποφύγουν, το σκέφτομαι, κανείς δεν θα συζητήσει με κανέναν. Για πολλούς άλλους που είναι λίγο λιγότερο δειλοί, όλοι θα πρέπει να ξυπνήσουμε και να κοιτάξουμε επάνω στον ουρανό. Είναι κρίμα ότι οι άνθρωποι, είναι ακόμη στην επίγεια  αναζήτηση. Τώρα που διαβάζετε αυτό, πηγαίνετε να ρίξετε μια ματιά έξω τώρα. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να δείτε ένα αεροπλάνο ψεκασμού στον ουρανού σας!!!!

Σπρέι και αεροζόλ ( Chemtrails ) είναι γεμάτο με μια ποικιλία χημικών και μεταλλικών ενώσεων και είναι γνωστό ότι είναι πολύ επικίνδυνα για ανθρώπους, φυτά, και για όλα τα ζώα σε όλο τον κόσμο για την υγεία των ζώων.  « Chemtrails” είναι ο όρος που χρησιμοποιείται ευρέως για να περιγράψει κάποιος για τα λαμπερά λευκά μονοπάτια που προβλέπονται από τις ΗΠΑ-Πολεμικών Αεροπλάνων Δεξαμενόπλοιων, εντοπίζονται πάνω από τη Βόρεια Αμερική και μια ντουζίνα άλλες χώρες συμμαχικές σε μια διαδικασία η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ να αποκαλεί την όλη ενέργεια «εναέρια σκίασης »!!!! Ο όρος chemtrail δεν παραπέμπει σε κοινές μορφές των αεροψεκασμών (π.χ., αεροψεκασμό, ή σποράς των νεφών εναέρια πυροσβεστικά). Ο όρος αναφέρεται ειδικά στα εναέρια μονοπάτια που προκαλείται από τη συστηματική σε μεγάλο υψόμετρο απελευθέρωση χημικών ουσιών που δεν περιλαμβάνονται στα συνήθη μέτρα, με αποτέλεσμα την εμφάνιση ασυνήθιστου ουρανού!!!

Η « ΓΝΩΣΤΗ » επίλεκτη ομάδα της παγκοσμιοποίησης και διαβολικής ολιγαρχίας και των φίλων τους εντάσσεται στο πλαίσιο της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και συμμετέχουν τώρα σε αυτό που κάποιοι θα πουν ότι αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αυτοί οι τύραννοι δε θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα για να εγκαινιάσουν την καινούργια Δρακονιανή παγκόσμια ατζέντα αερολύματος, σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με την έκθεση που εκπόνησε για την Πολεμική Αεροπορία με τίτλο « Καιρός ως πολλαπλασιαστής δύναμης »:

ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ!!!

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!;!

 Η ιδιοκτησία του καιρού μέχρι το 2025 θα είναι ελεύθερη η Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α. θέλει να ελέγχει πλήρως τον καιρό στη Γη από το έτος 2025. Ξεπερνώντας ακόμη και την πιο φρικιαστική πράξη τρομοκρατίας (πραγματικής ή σταδιακή), θέτοντας οι Δρακονιανοί την θέση ως κατεξοχήν θεοί, αυτοί οι Ερπετόμορφοι-Δρακονιανοί-Σαυροειδής-Φολιδήτες που είναι υπέρ της παγκοσμιοποίησης δεν θα σταματήσουν σε τίποτα για να ελέγξουν τον κόσμο με το να μην ελέγχει μόνο τα δόλια στα τραπεζικά συστήματα, αλλά και από τον καιρό που κατέχουν, μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται « γεομηχανική ».

 Σύμφωνα με την χορηγία της παγκοσμιοποίησης αλλά και της παγκόσμιας έκθεσης, ο πλανήτης μας είναι σε μια σταθερή κατάσταση της απειλής  να βομβαρδίζεται με ραδιενεργές ηλιακές ακτίνες αυξάνοντας πλανητικές θερμοκρασίες που οφείλονται στις ανθρωπογενείς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Ωστόσο, μεγάλοι φορείς της έρευνας δείχνουν τώρα ότι αυτό δεν συμβαίνει και ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ένας άλλος «« μύθος »» της παγκοσμιοποίησης, ένα σύστημα Ponzi για να συλλέξει το παγκόσμιο φόρο άνθρακα, θα ωφελήσουν την ίδια ομάδα πίσω από την κουρτίνα….. Τι; δεν το πιστεύεται!:! Ο μύθος της υπερθέρμανσης του πλανήτη « Φορολογίας άνθρακα » ωστικά προφανώς έχουν ρίξει μόνο για να καθοριστεί από τον ψεκασμό, θανατηφόρες τοξίνες, σε μορφή αερολύματος σωματιδίων στην ατμόσφαιρα μέσω μεγάλου  ψεκαστήρα μετατροποιημένων αεροσκαφών που έχουν αναλάβει ειδικά την εκτέλεση των καθηκόντων της γεομηχανικής. Η πηγή του μεγαλύτερου μέρους του DIS -info είναι του Λευκού Οίκου-Επιστήμης τσάρος John P. Holdren.

 Αναπνέουμε ΤΩΡΑ Διβρωμιούχο αιθυλένιο, NANO-ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ αργιλίου και βαρίου και κατιονικά πολυμερή, ίνες με άγνωστα ΒΙΟΕΝΕΡΓΙΑΚΑ ΥΛΙΚΑ που έχουν στοιχεία Βιολογικά που έχουν αναφερθεί σε δείγματα αέρα που περιλαμβάνουν:

 « αλλαγές καλούπια, αφυδατωμένα ερυθρά αιμοσφαίρια και ξενικά στελέχη των βακτηρίων ». ( Με την υγεία μας!!! )

Η Βραβευμένη ερευνήτρια δημοσιογράφος, Θάλεια Θωμάς, ανέφερε ευρήματα πάνω απ 300 είδη ιών και μεταλλαγμένων μυκητών στα chemtrail που πέφτουν κάθε φορά που γίνεται τέτοια ενέργεια. Ο Παρατηρητής Αϊντάχο έχει αναφέρει τα πορίσματα των 26 μετάλλων συμπεριλαμβανομένου βαρίου, αλουμινίου και το ουράνιο, μια ποικιλία των λοιμωδών παραγόντων και των χημικών ουσιών και κατασταλτικών φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των chemtrail στα νέφη αυτά!!! Ο Δρ Μάικλ Ρ. Κάστρο αναφέρει το πόρισμα των κατιονικών πολυμερών ινών. Άλλοι έχουν αναφέρει τα πορίσματα των μικροσκοπικών αυγών παρασιτικών νηματωδών από κάποιο τύπο που περιβάλλεται από τις ίνες. Ο Ερευνητής Clifford Carnicom ανέφερε εξεύρεση chemtrail ίνες που είναι μία ακριβή αντιστοιχία με τις παράξενες ίνες που βρέθηκαν σε αυτούς που υποφέρουν από την ασθένεια Morgellons !!!!!!  ( ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ MORGELLONS  ΓΙΑ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ).

Καλώς ήρθατε στο γενναίο νέο κόσμο των τοξικών ουρανών, του ελέγχου του καιρού, έλεγχος του νου και τον έλεγχο του πληθυσμού μέσω της χρήσης των chemtrails που διαμορφώνονται με ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες όπου παράγονται από το HAARP. Η υγεία μας είναι υπό επίθεση, όπως αποδεικνύεται από τις ανεβασμένες στα ύψη ποσοστά του καρκίνου του πνεύμονα που προκαλείται από chemtrail, άσθματος και πνευμονικά / αναπνευστικά προβλήματα καθώς και την εμφάνιση της νέας και περίεργης τρομακτικής νέας μάστιγας ονόματι ,Morgellons ασθένεια, αυτή η λοίμωξη με ένα προηγουμένως άγνωστο παράγοντα  φαίνεται να είναι μια σύνθεση ενός εργαστηρίου βιολογικών παθογόνων που δημιουργήθηκε σε συνδυασμό με την αυτό αναπαραγωγή νάνο τεχνολογίας ( ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΜΕ; ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ). Από το 2009, πάνω από 12.000 οικογένειες στις ΗΠΑ έχουν μολυνθεί με Morgellons στην Ελλάδα τα κρούσματα είναι 105 μέχρι στιγμής μέσα σε ένα χρόνο. Οι ουρανοί μας όλο και περισσότερο ραντίζονται με ψεύτικο βάριο  σωματιδίων αλουμινίου, αιθυλενίου Διβρωμιούχο chemtrail.

Αυτό το τοξικό προστέθηκε με σωματίδια είναι ένας κίνδυνος για την υγεία σε κάθε ζωντανό ον στον πλανήτη. Υπάρχει ένα κεντρικό ρεύμα μέσα ενημέρωσης συσκότισης για αυτό το θέμα, ώστε ο μόνος τρόπος για να πάρετε τη λέξη είναι από στόμα σε στόμα. Οι άνθρωποι τελικά πεθαίνουν από την ασθένεια Morgellons πριν λίγο καιρό δεν ήταν θανατηφόρα ασθένεια!!!! Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των chemtrails μια συγκλονιστική μείωση γενικά για το προσδόκιμο ζωής στις ΗΠΑ έχει συμβεί. Η κατάσταση αυτή παρουσιάζει μια άμεση και σοβαρή απειλή για εσάς και την οικογένειά σας…….

Πρέπει να ενωθούμε για να σταματήσει αυτό το τρελό πρόγραμμα των ψεκασμών chemtrail τώρα. Κάποιοι από εσάς που διαβάζετε αυτό μπορεί να είναι σε θέση επιρροής και εξουσίας και να προβείτε σε σημαντικές ενέργειες για να σταματήσουν τα chemtrails. Ο καθένας μπορεί να κάνει κάτι για να βοηθήσει. Όποια και αν η θέση σας ή σφαίρα επιρροής παρακαλώ κάνετε ότι μπορείτε για να σταματήσουμε τα chemtrails…..

Το 2008, μια έρευνα της KSLA διαπίστωσε ότι μια ουσία που έπεσε στη γη από το υψηλό υψόμετρο chemtrail περιείχε υψηλά επίπεδα του βαρίου (6,8 ppm) – (8,2 ppm) καθώς και ίχνη άλλων χημικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων αρσενικό, χρώμιο, κάδμιο, σελήνιο και ασήμι. Από αυτά, όλα πλην ενός, είναι τα μέταλλα, μερικά είναι τοξικά, ενώ πολλά από αυτά σπάνια ή ποτέ δεν βρίσκονται στη φύση. Το δελτίο ειδήσεων εστιάζει στο βάριο, το οποίο δείχνει η έρευνα να είναι ένα «σήμα κατατεθέν των chemtrails ».  KSLA βρήκαν τα επίπεδα του βαρίου, σε δείγματα του σε 6,8 ppm ή περισσότερο από έξι φορές επάνω το τοξικό επίπεδο που καθορίζεται.

 Η KSLA ζήτησε επίσης στον Μάρκ Ράϊαν, διευθυντής του Κέντρου Δηλητηριάσεων των ΗΠΑ, τι γίνεται σχετικά με τις επιπτώσεις του βαρίου στο ανθρώπινο σώμα. Ο Ryan σχολίασε ότι « βραχυπρόθεσμο άνοιγμα μπορεί να οδηγήσει σε οτιδήποτε από το στομάχι, προς πόνους στο στήθος και ότι η μακροχρόνια έκθεση προκαλεί προβλήματα αρτηριακής πίεσης »!!! Το Κέντρο Δηλητηριάσεων ανέφερε περαιτέρω ότι η μακροπρόθεσμη έκθεση, όπως και με κάθε βλαβερή ουσία, θα συμβάλλουν στην εξασθένηση του  ανοσοποιητικού συστήματος, το οποίο πολλοί εικάζουν ότι είναι ο γενικός σκοπός αυτών των ανθρωπογενών χημικών μονοπατιών.

Σε ότι αφορά στις συσκευές αερολυμάτων ψεκασμού στην ατμόσφαιρα της Γης, μια πρόσφατη ενημέρωση για τα στοιχεία που συναρμολογούνται,   αποκαλύπτει τις χημικές ουσίες που το  Carnicom Ινστιτούτο χρησιμοποιούν και τα αντίστοιχα επίπεδα συγκέντρωσής τους. Τα τοξικά επίπεδα που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα αερολύματα πέραν συγκλονιστικό φαίνεται ότι αυτά τα επίπεδα είναι πράγματι ποινικά από το ΥΠΠ Πρότυπα .

Μια ενημέρωση για τα  Αεροζόλ Τοξίνες:

(Απόσπασμα από την έκθεση)

Ένα νέο προσχέδιο της έκθεσης από την ArizonaSkyWatch δείχνει δραματικές αυξήσεις στα βαρέα μέταλλα που απλά δεν ανήκουν στον αέρα μας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το επίπεδο του μαγγανίου είναι τόσο υψηλό που σοκάρει την ArizonaSkyWatch περιλαμβάνονται επίσης πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αυτό (βλ. Παρακάτω). Η έκθεση αυτή θα δημοσιεύονται στο διαδίκτυο σύντομα.

Αυτή είναι μόνο μια προκαταρκτική επισκόπηση της Αριζόνα για τα  σωματίδια του αέρα.

Τα σωματίδια του αέρα 2010 Αυτά τα στοιχεία δείχνουν πως πολλές φορές είναι πάνω από το επιτρεπόμενο όριο τοξικότητας:

Αλουμίνιο: 15,8

Αντιμόνιο: 63,3

Αρσενικό: 418

Βάριο: 5,3

Κάδμιο: 6,0

Χρώμιο: 6,4

Χαλκός: 9,0

Σίδηρος: 43,5

Μόλυβδος: 15,7

Μαγγάνιο: 513,8

Νικέλιο: 10,7

Ψευδάργυρος: 7,5

Πρόσθετες Έρευνας & Βίντεο βρίσκονται στην CaliforniaSkyWatch.com& την AgricultureDefenseCoalition.org. Το ενδιαφέρον είναι ότι η Monsanto έχει μόλις κυκλοφορήσει ένα Σπόρο αλουμίνιου ανθεκτικό που Γενετικά Τροποποιημένα να ανέχεται σε αλουμίνιο σε υψηλά επίπεδα στο έδαφος. Πρόκειται άραγε για σύμπτωση, ή δεν ξέρουν κάτι!!!:!!!

 Ο William Thomas αναφέρθηκε για πρώτη φορά στα chemtrails για το Περιβάλλον Για Νέα Υπηρεσία το χειμώνα του 1997. Από τότε, χιλιάδες ιστοσελίδες έχουν εμφανιστεί, διάφορες θεωρίες ισχυρίζονται και οι στρατηγικές πίσω από ένα φαινόμενο που παρατηρείται στον ουρανό πάνω από 14 συμμαχικά έθνη.

 Σε ό, τι μπορεί να είναι η πρώτη κυβερνητική αναγνώριση του είδους του, ένας δημόσιος υπάλληλος από το Κλήβελαντ, στο Οχάιο κάνει αναφορά για τις  «χημικές ουρές» σε ένα νομοσχέδιο στο Κογκρέσο. Κογκρέσο  Dennis Kucinich (Δ) έχει υποβάλει ένα νομοσχέδιο. ΥΕ IH 2977 , η οποία προτείνει την απαγόρευση του εξοπλισμού του χώρου. Ένα από τα οπλικά συστήματα που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο είναι «χημικές ουρές». Η χρήση του όρου αυτού είναι σημαντική, επειδή μέχρι τώρα, έχουν αναφερθεί όλες οι κυβερνητικές έρευνες σε αυτό το θέμα έχουν απορριφθεί. Οργανισμοί όπως η Πολεμική Αεροπορία έχουν συνήθως ονομάσει τις εκθέσεις των chemtrails « φάρσα ».

1949 ΟΣτρατός των ΗΠΑ ξεκινάει για 20 χρόνια πολέμου που μιμείται τις επιθέσεις εναντίον των Αμερικάνικων πόλεων, τη διεξαγωγή τουλάχιστον 239 δοκιμών σε ανοιχτό αέρα.

1950 Σεπτέμβριος 20-26. Ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα που εμπλέκονται με τη χρήση των Serratia marcescens και globigi βάκιλο που ψεκάζεται πάνω από 117 τετραγωνικά μίλια στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο, προκαλώντας πνευμονία, λοιμώξεις, σε πολλούς από τους κατοίκους. Η οικογένεια ενός ηλικιωμένου άνδρα, ο οποίος πέθανε κατά τη δοκιμή μήνυσε την κυβέρνηση, αλλά έχασε. Σε αυτήν την ημέρα, η syraceus είναι η κύρια αιτία θανάτου μεταξύ των ηλικιωμένων στην περιοχή του San Francisco!!!

1955 Μια άλλη περίπτωση ήταν  κοινή Στρατού CIA  για δοκιμή Πολέμου Βιολογικών χρήσεων και όπλων το 1955, « εξακολουθεί να κατατάσσεται », στο οποίο ένα άγνωστο βακτήριο  κυκλοφόρησε στην περιοχή Tampa Bay της Florida, προκαλώντας μια δραματική αύξηση των λοιμώξεων ξερόβηχα , συμπεριλαμβανομένων και δώδεκα θανάτους !!!!

Ποιος θα μπορούσε να αμφιβάλλει για την εγκυρότητα του ισχυρισμού ότι η κυβέρνηση είναι ένοχη για την δηλητηρίαση μας με την έγκριση του ΝΑΤΟ με Chemtrail σήμερα!!!  Μετά από αυτό το άρθρο ποιος είναι αυτός που θα βγει στα Ελληνικά κανάλια και θα πει ότι δεν υπάρχουν « ΤΟΞΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΑΝΤΙΖΟΥΝ; » Όσοι συνεχίζουν και θα βγαίνουν να λένε τα αντίθετα από αυτά που οι δικοί τους στον λευκό οίκο κατέθεσαν ότι είναι έτσι όπως τα λέει το άρθρο αυτό δεν θα είναι τίποτα άλλο από:

ΚΟΥΝΕΝΕΔΕΣ-ΨΕΥΤΟΜΑΣΟΝΟΙ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΑΞΕΣΤΟΙ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΚΟΠΡΙΑΣ!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!

Έχουν αναφερθεί παγκοσμίως ότι τα άτομα με μέσο όρο ή κάτω του μέσου όρου ασυλίας που αντιμετωπίζουν στα νοσοκομεία όπως πνευμονία, συμπτώματα από το αναπνευστικό, ενώ οι άνθρωποι με ισχυρότερη ανοσία αντιμετωπίζουν μόνο ελαφρά δυσφορία για μια ημέρα ή δύο ή καθόλου. Είναι πιθανό ότι κάποιες από αυτές προέρχονται από ψεκασμούς που  περιέχει ειδικής βιομηχανικής μορφής παθογόνων ιών σχεδιασμένα για να επηρεάζουν μόνο ορισμένες φυλετικές ομάδες!!!! Μήπως ο ανησυχητικός αυξανόμενος θάνατος των μελισσών μας λέει κάτι!!;;!! Μέχρι εδώ θα ξανά επανέλθουμε με πιο πολλά στοιχεία σε άλλο άρθρο μας. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

http://www.youtube.com/watch?v=wFAB0NZIMPo

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΧΗΜΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!

Αφήστε μια απάντηση