CROP CIRCLES-ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ

CROP CIRCLES

CROP CIRCLES-ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ

Το φαινόμενο των ιερογλυφικών δεν είναι καινούριο, είναι τόσο παλιό που οι Ρωμαίοι αλλά και οι αρχαίοι Έλληνες είχαν καταγράψει τέτοια φαινόμενα αποδίδοντας τα στις Νύμφες του κατσικοπόδαρου θεού Παν!  Υπάρχουν αναφορές και στην εποχή του Μεσαίωνα αλλά όχι τόσες πολλές γιατί εκείνη την εποχή πίστευαν ότι είναι έργο του διαβόλου και όποιος προσπαθούσε να δώσει μια εξήγηση εθεωρείτο αιρετικός ή μάγος και καιγόταν στην πυρά της ιεράς εξέτασης!!

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι τις φτιάχνουν οι νεραΐδες και για αυτό σε κάποιες περιοχές τους ονομάζουν και νεραϊδόκυκλους πράγμα που εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνω. Άλλοι πιστεύουν ότι τα φτιάχνουν εξωγήινοι προσπαθώντας να επικοινωνήσουν μαζί μας με αυτό τον τρόπο.

Τα αγρογλυφικά διαφέρουν σε σχήματα το ένα από το άλλο αλλά και σε μεγέθη, υπάρχουν από απλά σχήματα μέχρι σε σχήματα γεωμετρικά και περίπλοκα τόσο που είναι αδύνατο να τα έχουν φτιάξει άνθρωποι!!! Τα μεγέθη τους ξεκινάνε από είκοσι μέτρα μήκος και πλάτος και κάποια ξεπερνούν τα οχτακόσια μέτρα μήκος και τριακόσια πλάτος!!

Τα αγρογλυφικά γίνονται με δεξιόστροφη φορά σε χωράφια κατά προτίμηση με σπαρτά όπως το σιτάρι. Οι βλαστοί των σιτηρών έχουν υποστεί ένα είδος ενέργειας που μαλακώνει τον βλαστό επιτρέποντας του να πάρει την δεξιόστροφη ή αριστερόστροφη φορά χωρίς να σπάσει!!! Για αυτούς που λένε ότι τα φτιάχνουν άνθρωποι με εργαλεία οπού έγιναν πειράματα οι βλαστοί των σπαρτών είχαν σπάσει όλοι αλλά και δεν ήταν σε μια σειρά τέλεια δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα όπως των πραγματικών ιερογλυφικών!!

Ένα περίεργο συμβάν που γίνεται στα χωράφια οπού έχουν γίνει αγρογλυφικά είναι το εξής: όταν θερίζουν τα χωράφια οι αγρότες οι κύκλοι χάνονται όμως μετρήσεις έχουν δείξει ότι υπάρχει μεγάλη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια εκεί που βρισκόταν πριν το αγρογλυφικό σχέδιο. Δεν είναι μόνο αυτό όταν ξανά σπύρουν το χωράφι στο σημείο που βρισκόταν πριν το αγρογλυφικό σχέδιο τα σπαρτά μεγαλώνουν πιο γρήγορα από όλα τα αλλά μέσα στο ίδιο το χωράφι!!!

Μια τραβηγμένη θεωρία για τα πως γίνονται τα αγρογλυφικά έρχεται από την Ρωσία από έναν Επιστημονικό παρατηρητή της Pravda.ru-s. Από το KRASNOYARSK.  Αναφέρει λίγο πολύ ότι τα αγρογλυφικά γίνονται από πολυεθνικές εταιρίες που έχουν ανεπτυγμένη τεχνολογία και δοκιμάζουν την τεχνολογία τους στα σπαρτά.( σημείωση: οι εταιρίες αυτές υπήρχαν στην εποχή των Ρωμαίων των αρχαίων Ελλήνων ή τις διέθετε η ιερά εξέταση του Βατικανού ώστε να τρομοκρατεί τον κόσμο με το να στέλνει στην πυρά όποιον ασχολείτο με αυτά; ).

Λογική απάντηση ως συνήθως για τα αγρογλυφικά δεν έχει δοθεί αν και υπάρχουν αποδείξεις σε βίντεο τι φτιάχνουν τα αγρογλυφικά ακόμη ο καθένας έχει τις θεωρίες του. Δείτε τα παρακάτω βίντεο που δύο φετινές μπάλες  ( λέτε να είναι οι Φωτεινοί που μας έχει πει ο Saman Lycan!;!) φτιάχνουν σε κλάσματα δευτερολέπτου αγρογλυφικά.

Αυτό που απασχολεί τους ερευνητές των αγρογλυφικών είναι τα έντεχνα σχέδια που έχουν εξελιχτεί τα τελευταία χρόνια αλλά και τι ποσό περίπλοκα είναι, όπως σχέδια αστερισμών, σχέδια γεωμετρικά με χημικούς τύπους και φόρμουλες, σχέδια όπως το D.N.A., σχέδια τόσο περίπλοκα που μόνο άμα θα τα δείτε θα καταλάβετε το τι εννοώ.

Δεν θα ασχοληθώ περεταίρω με το ζήτημα, το τι είπε ο ένας και το τι πιστεύει ο άλλος, η ομάδα INVISIBLE LYCANS  έχει μαζέψει πάνω από 23.000 φωτογραφίες  κάθε τόσο θα σας φτιάχνουμε και από ένα βίντεο ώστε να μπορέσετε να τις δείτε όλες και να συγκρίνετε εσείς  μόνοι σας πως είναι, αλλά και να βγάλετε συμπεράσματα μόνοι σας γιατί φτιάχνονται. Το βίντεο που ακολουθεί είναι το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν, λέω πολλά γιατί 23.000 φωτογραφίες σε ένα βίντεο θα πρέπει να παίζει τουλάχιστον 4 εικοσιτετράωρα ασταμάτητα όπως καταλαβαίνετε θα τις δείτε όλες τμηματικά.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά!!!!!

 

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “CROP CIRCLES-ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση