ΔΥΟ AΙNΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥΜΙΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΔΥΟ AΙNΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥΜΙΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ!!!!

 Το δημιούργημα του Δόκτωρ Φρανκενστάιν θύμισαν στους αρχαιολόγος δύο μούμιες που ανακάλυψαν σε νησί της Σκωτίας.

Οι δυο μούμιες έχουν << συναρμολογηθεί >> από μέλη, που κάποτε ανήκαν σε διαφορετικούς ανθρώπους!!!

Η ηλικία των δύο λειψάνων υπολογίζεται στα 3.500 με 4.00 χρόνια. Οι σκελετοί, που έφεραν σημάδια μουμιοποίησης, βρέθηκαν θαμμένοι, σε εμβρυακή στάση, στα θεμέλια ενός οικήματος.

Αυτό που οδήγησε τους επιστήμονες να ερευνήσουν περισσότερο τους δύο σκελετούς, ήταν ότι παρατήρησαν << αταίριαστα σημεία >> πάνω τους:

Η πάνω με την κάτω γνάθος, ο αυχένας σε σχέση με την σπονδυλική στήλη, τα διαφορετικά χέρια, διαφορετικά πόδια… ..ακόμη και διαφορετικά δάχτυλα!!!!

Σε αυτό που έχουν μείνει άναυδοι οι αρχαιολόγοι, ανθρωπολόγοι, ιατροδικαστές είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν υπέστησαν τις αλλαγές των μελών τους όταν ήταν νεκροί αλλά όταν ήταν εν ζωή και ο λόγος είναι ότι τα κόκαλα έχουν δέσει αρμονικά αναμεταξύ τους μετά τις επεμβάσεις που έγιναν όσο απίστευτο και ακατόρθωτο ακούγεται μέχρι και σήμερα για την ιατρική μας!!!!

Τα ερωτηματικά είναι πολλά:

Ποιοι είναι αυτοί που έκαναν τέτοιες επεμβάσεις πριν τόσες χιλιάδες χρόνια!;!

Για ποιο λόγο τις έκαναν ενώ έφεραν και οι δυο μούμιες-σκελετοί άκρας υγείας από όσο δείχνουν οι ιατροδικαστικές έρευνες!;!

Υπήρξε στα νησιά αυτά κάποιος ανώτερος πολιτισμός που δεν έχει βρεθεί ακόμα!;!

Αν ναι ποιος ήταν!;!

Κάποιοι μιλάνε για τόσο επιτυχείς μεταμοσχεύσεις μελών που σήμερα με την τεχνολογία που έχουμε δεν μπορεί να γίνει επιτυχής και ο λόγος είναι ότι δεν θα μπορούσαν τα θύματα να άντεχαν τόσες επεμβάσεις, αλλά και οργανισμός τους να άντεχε τόσα ξένα μέλη…. άραγε πιστεύουν ότι εξωγήινοι το έκαναν!;!

Μα αν το έκαναν με ποιο σκοπό!;!

Που αποσκοπούσαν αυτές οι μεταμοσχεύσεις από την στιγμή που τα θύματα ήταν μια χαρά εν ζωή!;!

Αν και υπάρχουν ακόμα πολλά ερωτήματα σύμφωνα με τους ειδικούς, η περίεργη αυτή ανακάλυψη μάλλον δείχνει ότι οι άνθρωποι που είχαν κατοικήσει στο νησί South Uist ( Σάουθ Γιουίστ )  είχαν πολύ περίεργα ταφικά έθιμα.

Ωστόσο, παραδέχονται ότι για πρώτη φορά βρίσκονται μπροστά σε ένα τέτοιο φαινόμενο, που ερμηνεία αυτού του αινίγματος  φαίνεται πως θα παραμείνει γρίφος για πολύ καιρό ή και να μην λυθεί ποτέ.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση