ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ << KILLSHOT >> ( ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ )!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ << KILLSHOT >> ( ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ )!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!

Πολλά έχουμε ακούσει για την καταστροφή του κόσμου και πολλά έχουν ειπωθεί το πώς θα γίνει!!!! Πολλές προφητείες από διάφορους λαούς και από μεμονωμένα άτομα κτλ. κτλ.!!!! Σενάρια πολέμου και τρελά άλλα πράγματα για το ανθρώπινο μυαλό!!!! Μα τα ποιο καταστροφικά σενάρια τα οποία έχουν γίνει αληθινά και στο παρελθόν της γης είναι δυο!!!! Οι μετεωρίτες!!!! Και οι ηλιακές καταιγίδες που έχουν χτυπήσει την γη αλλά και που πρόκειται να την ξανά χτυπήσουν στο μέλλον!!!! Για τους μετεωρίτες ο φόβος κατά έναν τρόπο έχει φύγει και λένε ότι θα αντιμετωπιστεί με πυρηνικούς πυραύλους!!!! Τι γίνεται όμως με τον ήλιο!;! Πως μπορεί κάποιος να αντιστρέψει τις θανατηφόρες ακτίνες του όταν χτυπήσουν την γη!;!

Εδώ και 15 με 20 χρόνια σχεδόν όλες οι μεγάλες χώρες φτιάχνουν τεράστια καταφύγια τα οποία θα μπορούν να φιλοξενήσουν από ένα εκατομμύριο κόσμο ως και τέσσερα εκατομμύρια κόσμο!!!! Έχουν φτιαχτεί καταφύγια ονομασμένα τράπεζες σπόρων, ακόμη και υποβρύχια καταφύγια όσο απίστευτο και να σας φαίνεται!!!! Ας δούμε όμως αναλυτικά τι είναι το σχέδιο << KILL SHOT >> (  KΙΛ ΣΟΤ ) = ΘΑΝΑΤΗΦΌΡΟ ΧΤΎΠΗΜΑ!!!!

Κατά ένα παράξενο τρόπο τα ιεράτεια των Ιλλουμινάτοι και τα τσιράκια τους οι μασόνοι έχουν προβλέψει τις καταστροφές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα της γης… μέσο ψευδοπροφητών και εκλεκτών συνεργατών τους!!!! Από σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, τσουνάμι, αρρώστιες ( λέπρα και βουβωνική πανώλη στον μεσαίωνα ) με καινούριες αρρώστιες και πάει λέγοντας όπως προβλεπόμενοι 2 παγκόσμιοι πόλεμοι αλλά και οι ελεγχόμενοι νέο πόλεμοι που βλέπουμε εδώ και κάτι χρόνια ζωντανά από τις τηλεοράσεις μας!!!!

Αυτοί όλοι η σπορά του << Άραλου >> έχουν όλη την τεχνολογία στα χέρια τους από αρχαιοτάτους χρόνους προβλέποντας πολλά κακά αλλά και δημιουργώντας άλλα τόσα. Και αν δεν την έχουν όπως λένε πολλοί τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχουν κάποια βοήθεια από το διάστημα…..

Έτσι λοιπόν σε όλες τις ήδη προβλεπόμενες παγκόσμιες καταστροφές φυσικές και μη φυσικές τώρα τελευταία σε πολύ στενούς κύκλους κυκλοφορεί το ανησυχητικό νέο ότι οι υπερδυνάμεις έχουν φτιάξει και φτιάχνουν καταφύγια ώστε να φιλοξενήσουν ανθρώπους για την επερχόμενη ηλιακή απειλή που θα κάψει όλο τον πλανήτη!!!! Αυτήν την φορά όμως δεν είναι από το στόμα κάποιου προφήτη αλλά ούτε και έχουν βγει να το ανακοινώσουν ξεκάθαρα και ανοιχτά στον κόσμο, γίνεται στα κρυφά αφήνοντας να διανοηθούν κάθε είδος συνομωσίας με σκοπό την παραπληροφόρηση του όλου ζητήματος!!!! Να και ο λόγος αυτήν της ασφυκτικής κατάστασης στο θέμα χρήματων με βαρύτατες φορολογίες με σκοπό την συλλογή χρημάτων από παντού!!!! Να και γιατί ο χρυσός είχε φτάσει τόσο ψηλά και δεν έπεφτε με τίποτα η τιμή του….. καταλαβαίνω ότι όλα αυτά είναι απίστευτα μα μόλις ξεκίνησα να σας λέω το τι μέλι γενέστε.

Το σχέδιο αυτής της ενέργειας έχει να κάνει με τον ήλιο!!!! Λένε λοιπόν ότι ο ήλιος θα χτυπήσει κάποια στιγμή την γη με τις ακτίνες του με πολύ καταστρεπτικά φαινόμενα, τόσο καταστρεπτικά που θα αφανίσει κάθε τι ζωντανό οργανισμό επάνω στην γη. Αυτό που δεν γνωρίζουν με ακρίβεια είναι το πόσο θα κρατήσει. Άλλοι λένε κάποιες ώρες και άλλοι λένε για μέρες και τα πιο τρομακτικά σενάρια είναι για μήνες!!!! Το πιο σίγουρο όμως λένε κάποιοι επιστήμονες ότι θα είναι από 22 ώρες ως και 44!!!! Λένε ότι το περιμένουν από το τέλος του 2013-2014-1015!!!!

Κάποιοι το θεωρούν αληθινό και εφιαλτικό σενάριο όπου θα γίνει πραγματικότητα και πολύ σύντομα μάλιστα!!!! Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που λένε ότι δεν είναι αληθινό το όλο θέμα και είναι μια κοινή παραπληροφόρηση και τίποτα άλλο!!!! Είναι όμως!;! Για να δούμε τι στοιχεία  και αποδείξεις έχουμε για το όλο θέμα :

Ο Edward Snowden ( Έντουαρντ Σνόουντεν ), χάκερ-φυγάς από πρώην Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας της Αμερικής  (NSA), αποκάλυψε ότι μια σειρά ηλιακών εκλάμψεων έχει οριστεί να λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο του 2013 η το 2014, σκοτώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους. Τα ντοκουμέντα αυτά παρέχονται από τον Σνόουντεν όπου αποδεικνύουν ότι, πριν 14 χρόνια η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) γνώριζαν ότι η εκδήλωση αυτή ήταν αναπόφευκτη!!!!

Από τότε, όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου ακόμα και η δική μας εδώ στην Ελλάδα ήσυχα  και << αθόρυβα >> προσπαθούν να προετοιμαστούν για την σαρωτική παγκόσμια που θα προκύψει αλλά και για την παγκόσμια καταστροφή. Μιλώντας από το δωμάτιό του στο αεροδρόμιο Sheremetyevo ( Σερεμέτγεβο ) του ξενοδοχείου Novotel ( Νόβοτελ ) αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση του ( ΗΠΑ )  κάνει προετοιμασίες για τις  καταστροφικές ηλιακές εκλάμψεις του Σεπτεμβρίου όπου θα ήταν << μόνο σε περιορισμένο αποτέλεσμα μικρής εμβέλειας, πράγμα που και έγινε >>. << Τα ονομάζουν και ως ακτίνες φωτοβολίδας >>, είπε, και είναι γνωστό σαν σχέδιο σε όλη την παγκόσμια κοινότητα ως «Killshot»!!!!

Edward Snowden

 Ο Σνόουντεν ήταν για τρία χρόνια ειδικός πράκτορας της  CIA  και τα υπόλοιπα της NSA , κυκλοφόρησε μαρτυρίες από εκατοντάδες τηλεθεατές. Όταν είδε το τι γίνεται αποφάσισε να αυτομολήσει στην Ρωσία και να δώσει απίστευτες μαρτυρίες για πολλά πράγματα, το ποιο απίστευτο είναι έκθεση για τους εξωγήινους και το σχέδιο << Kill shot >>, που αποτελείται από 4.472 σελίδες, κάθε μία εκ των οποίων, ανησυχητικά, μαρτυρούν τα όσα λέει ο πρώην πράκτορας ότι είναι αλήθεια!!!! Ας δούμε κάποιες μαρτυρίες υπογεγραμμένες από διευθυντές της CIA, NSA,  πρόεδρο Αμερικής αντιπρόεδρο κτλ. κτλ.

 

1)       “Η μαζική ηλεκτρομαγνητικών παλμών από τις ηλιακές εκλάμψεις, ή << το Kill shot >> λέει  η έκθεση ότι: αυτοί που θα διατρέξουν μεγάλο κίνδυνο είναι οι άνθρωποι όπου στηρίζονται από ιατρικά μηχανήματα στην ποιο απλή περίπτωση λόγο του μπλάκ άουτ που θα γίνει όπου πέσουν οι ηλιακές ακτίνες σε μεγάλες ποσότητες δημιουργώντας ηλεκτρομαγνητικό παλμό …… επίσης το χάος που θα κρατήσει θα είναι τεράστιο και πολλά κράτη θα ξεκινήσουν πολέμους για την πηγή ενέργειας που θα έχουν μείνει!!!!

2)      Καθ’ ‘όλη τη δεκαετία του 1970 και του 1990, η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν απελπισμένοι στο να παρακολουθούν ο ένας τον άλλον στην  κατασκευή και τη συντήρηση των πυρηνικών συλών του άλλου. Οι << κυβερνήσεις όλων των εθνών », παραδέχτηκαν ανοιχτά την ανησυχία τους για τα πυρηνικά όπλα. Ώσπου έγινε η παρέμβαση φιλικών εξωγήινων στα δυο έθνη αυτά με άμεση βοήθεια προς τους γήινους με άλλη τεχνολογία πιο εύχρηστη στο κόσμο και την κατάργηση σταδιακά των τόσων πυρηνικών όπλων.  Στα μέσα της δεκαετίας του ’90, η CIA υπέγραψε νέα συνθήκη με άλλο είδος εξωγήινων όπου απλά προσποιήθηκε να κλείσει το πρόγραμμα απομακρυσμένης προβολής των πυρηνικών, με τον σκοπό την αναβάθμιση τους να γίνουν πιο αποτελεσματικά στην καταστροφή από ότι ήταν!!!!

3)      Ο Σνόουντεν δήλωσε ότι οι πύλες  Stargate όπως στην σειρά  είναι αληθινές και ήδη χρησιμοποιούνται με συμμετέχοντες να είναι σε θέση να ζήσουν φυσιολογική, ανοιχτή ζωή εδώ στην γη για εξωγήινους αλλά και για ανθρώπους σε άλλους πλανήτες, αλλά η δήλωση του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση “αντί να μας βλέπουν ως ζώα τσίρκου, οι εξωγήινοι μας βλέπουν  ως τέρατα.” ……. << Η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να πληρώσει μια πιο τρομερή τιμή για την τεχνολογική εξάρτηση του >>. Η τιμή αυτή, δήλωσε ο Σνόουντεν, αποδείχθηκε κορυφαίος παράγοντας για την απόφασή του να υποβάλει στον Τύπο – τόσο για τα παγκόσμια Ολοκαύτωματα ( σεισμοί τεχνητοί, τεχνητά τσουνάμι, τεχνητοί τυφώνες, κτλ. κτλ. ) ώστε να προκύψουν από την εξουσία της NSA , με την παραμικρή ιδιοτροπία, και το κάθε έθνος να δηλώνει υποταγή με ένα απλό τηλεφώνημα.

4)      Ο Σνόουντεν δήλωσε, για την σχέση της CIA και τους εξωγήινους  , << έχω δει πάρα πολλούς γενναίους πληροφοριοδότες  να γίνονται  χαζοί και να ζουν στην γελοιοποίηση όπου έκαναν απόπειρα να αποκαλύψουν την αλήθεια. Το να μιλάει κάποιος σήμερα για εξωγήινη ζωή είναι κάτι το παράλογο για τον πολύ το κόσμο εγώ θα μιλήσω…θα μιλήσω για το πώς αυτοί κάνουν κομάντο στην γη….το πως αυτοί μας έδωσαν την τεχνολογία που έχουμε σήμερα αλλά και τις προβλέψεις που κάνουν για το μέλλον ειδικά των καταστροφών  χωρίς κανένα λάθος….. η πρώτη φυλή εξωγήινων ήταν καλοί με το είδος μας οι δεύτεροι όχι…..έκαναν συμφωνία με τους δεύτερους για την υπέρτατη τεχνολογία χωρίς να σκεφτούν τους όρους ….”Λοιπόν, θα δούμε ποιος είναι ο κ. Chuckles  ( Τσάκλες ) << το Kill shot” και ο Anatoly Kucherena ( Ανατόλι Κουτσέρενα ). Ο δεύτερος είναι ο πληρεξούσιος δικηγόρου του Σνόουντεν, μαζί παρήγαγε ένα βίντεο έκκληση για ηρεμία αλλά και παγκόσμιας ετοιμότητας. Με αυτό το βίντεο και τις απίστευτες αυτές μαρτυρίες όπου είναι λεπτομερέστατες  τα έστειλε στη συνέχεια, στη Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης, ως μέρος της κλήσης του για πολιτικό άσυλο.

Βέβαια βγήκαν και άλλα στην φόρα όπως οι παρακολουθήσεις μέσο του διαδικτύου αλλά και άλλα πάρα πολλά. Αν όλα αυτά ήταν ψεύτικα από πλευράς Σνόουντεν δεν υπήρχε περίπτωση οι Ρώσοι να του έδιναν πολιτικό άσυλο και στην συνέχεια υπηκοότητα της χώρας αυτής!!!!

Ας αφήσουμε τον Σνόουντεν και ας πάμε σε έναν ταγματάρχη του Αμερικανικού στρατού όπου λέει κάποια πολύ ανησυχητικά πράγματα για το ίδιο θέμα σε άλλη κλίμακα εξιστόρησης και όπου έχει δημιουργήσει τεράστιο προβληματισμό στους κατοίκους της Αμερικής!!!! Ο Ed Dames ( Έντ Ντέϊμς ) εξέφρασε την ανησυχία ότι ο κομήτης ISON ( ΑΙΣΟΝ ) μπορεί να είναι ο παράγοντας που θα δώσει το έναυσμα για το «ηλιακό kill shot”, κάτι για το οποίο έχει προειδοποιήσει εδώ και χρόνια.

<< Όλα αυτά τα πράγματα τοποθετούνται σαν κομμάτια ενός παζλ >>, παρατήρησε. Δεδομένου ότι ο κομήτης πρόκειται να περάσει από τον ήλιο, το Νοέμβριο, ο Dames υπέθεσε ότι στα τέλη του 2013 ή στις αρχές του 2014,  οι προβλεπόμενες εκδηλώσεις μπορεί να εξελιχθούν. << ο Dr. Doom ( Ντούμ παρατσούκλι που του έχουν βγάλει ) έχει αρχίσει να φοβάται τώρα >>, συλλογίστηκε, << και όταν ο Dr. Doom φοβάται, σημαίνει κόκκινη σημαία για πολλούς ανθρώπους >>>

Ο Dames είναι διαβόητος για την παραγωγή προβλέψεων σχετικά με το θάνατο και την καταστροφή σε μεγάλη κλίμακα, κερδίζοντας το παρατσούκλι “Dr. Doom “. Το 1987, ενώ εξακολουθούσε να εργάζεται για το Star Gate ορισμένοι από τους συναδέλφους του, του έκαναν μια φάρσα, δίνοντας του σημειώσεις σε μια εικονική συνεδρία,  περιγράφοντας έναν άνθρωπο να πετάει πάνω από τον βόρειο πόλο – μια περιγραφή του Santa Claus ( ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΟΥΣ ), συμπεριλαμβανομένων σκίτσα ταράνδων και ένα έλκηθρο.

Ο Dames ερμήνευσε αυτό ως μια προειδοποίηση για επικείμενη πυραυλική επίθεση.

Άλλες προβλέψεις που του αποδίδονται περιλαμβάνουν τον ισχυρισμό ότι ο κόσμος θα καταστραφεί από εξωγήινους σπόρους από μύκητες το 1998. Μια άλλη ακραία πρόβλεψη είναι «το Killshot”: “μια σειρά από ισχυρές, θανατηφόρες ηλιακές εκλάμψεις που θα επηρεάσουν τη Γη στο εγγύς μέλλον. Η ιστοσελίδα www.thekillshot.com δίνει μια περίοδο ” δέκα ετών, με εκτιμώμενο αριθμό νεκρών τα δύο δισεκατομμύρια.

Το 1993, ο Dames ισχυρίστηκε ότι αυτός και η ομάδα του, οι διαισθητικοί,  είχαν δει από απόσταση, UFO να προσγειώνονται στην έρημο του Νέου Μεξικού, στην οποία υπάρχουν αποικίες εξωγήινων που βρίσκονται σε χειμερία νάρκη από έναν ετοιμοθάνατο πλανήτη, και έμαθαν ότι τα εξωγήινα-ανθρώπινα παιδιά υβρίδια υπήρχαν “όχι τόσο μακριά από τη Γη “. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Dames έκτοτε αρνήθηκε ότι έκανε αυτούς τους  ισχυρισμούς.

Ο Dames ήταν ένας από τους πρώτους πέντε που εκπαιδεύτηκαν από τον Ingo Swann ( Ίνγκο Σουάν ) στα πρωτόκολλα συντονισμένης απομακρυσμένης προβολής. Ο Ed Dames ήταν πολύ έκπληκτος και ενθουσιασμένος με τις δυνατότητες της τεχνολογίας, αλλά ένιωθε ότι ο στρατός δεν θα αγκάλιαζε και θα αρνούνταν να συμβάλει στην εξέλιξη της διόρασης.

Αποδεικνύεται ότι ήταν σωστός και  το πρόγραμμα RV έπεσε στο χάος από τους διαχειριστές του Υπουργείου Άμυνας. Ο Ed Dames έπαιξε σημαντικό ρόλο στη λήψη της τεχνολογίας απομακρυσμένης προβολής από το στρατιωτικό απόρρητο σχηματίζοντας την ιδιωτική εταιρεία γνωστή ως Psi Tech το 1989.

Ως Γενικός προεδρεύων στην INSCOM και συνταγματάρχης Ειδικών Δυνάμεων κάθισε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Psi Tech  εξασφαλίζοντας την ασφαλή είσοδο της στον πολιτικό τομέα. Έχει αναφερθεί ότι η PSI Tech χρησιμοποιούσε τους επαγγελματίες διαισθητικούς για να παρέχει συμπληρωματικές επεξεργασίες σε κυβερνητικές υπηρεσίες.

Ο κ. Dames αποσύρθηκε από το στρατό το 1991.  Λίγο αργότερα, έγινε ένας αμφιλεγόμενος επισκέπτης σε όλα τα νυκτερινά talk show του ραδιοφώνου προφητεύοντας την ημέρα της κρίσης και του σκότους χρησιμοποιώντας τη δική του δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης.

Έχει κάνει αμέτρητους ισχυρισμούς που ποτέ δεν επαληθεύτηκαν Δεν θα σας γράψω το τι λέει διότι το βίντεο που ακολουθεί είναι μεταγλωττισμένο!!!! Δώστε βάση στα τελευταία 8 λεπτά του βίντεο και αναρωτηθείτε…..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qoPX4rQ66vk[/youtube]

 Ποιος σας είπε ότι στην χώρα μας την Ελλάδα δεν γίνονται τέτοια έργα με καταφύγια!;! Σας φαίνεται απίστευτο!!;!! Λοιπόν ο δημοσιογράφος Χιώτης έκανε μια έρευνα και ένα ρεπορτάζ αποκαλύπτοντας ότι ανακατασκευάζουν τα τούνελ της βουλής όπου βγαίνουν στον Λυκαβηττό, Υμηττό ( το μέγα καταφύγιο για την Ελληνική ελίτ από Ιλλουμινάτοι και μασόνους ), λέγοντας ότι είναι για την διαφυγή των πολιτικών σε περίπτωση επανάστασης του Ελληνικού λαού προς αυτούς!!!! Δείτε εν λόγο βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοώ.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qIzemVtvAQ4[/youtube]

 Η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν είναι για αυτόν τον λόγο αλλά είναι για το σχέδιο << Kill shot >> και δεν είναι μόνο τα τούνελ που τα ανακατασκευάζονται αλλά σχεδόν όλη η υπόγεια μυστική Αθήνα!!!! Το θέμα είναι τόσο παλαιό όπου όταν φτιάχνανε το μετρό υπάρχουν τρία υπόγεια καταφύγια στο τέλος κάποιων από αυτά!!!! Ο χάρτης με τα άγνωστα καταφύγια του μετρό αλλά και το η περιοχή του Υμηττού όπου βρίσκεται το καταφύγιο μαζί με την διαδρομή από την βουλή προς αυτό τα καταφύγια είναι σε ρομβοειδή κόκκινα σχέδια:

metro xartis

Πολλοί είναι αυτοί που θα μου πουν ότι ίσως δεν πάω καλά!!!! Μακάρι να είναι έτσι και να έχω ξεφύγει το μέλλον θα δείξει!!!! Το θέμα όμως είναι ότι όλα τα έθνη ανά τον κόσμο ακόμα και τα ποιο φτωχά δημιουργούν καταφύγια….ποιος  ο λόγος να τα κάνουν όλα αυτά!;! Ας πούμε ότι δεν στέκει κάτι από όλα αυτά και δεν είναι τίποτα άλλο από μια παραπληροφόρηση δεκτού!!!! Τότε προς τι όλα αυτά τα καταφύγια τα οποία κοστίζουν τεράστιους προϋπολογισμούς προς τους εποίκους τους!;! Και ειδικά το ερώτημα γεννιέται γιατί όλα μαζί τα έθνη να φτιάχνουν πυρετωδώς καταφύγια!;!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gkYQEuHwzgM[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qRa4dDELR-E[/youtube]

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ότι κάθε έθνος πάντα έφτιαχνε καταφύγια πολέμου ανά περιόδους!!!! Ναι!!!! Για επικείμενους βομβαρδισμούς και όχι για πυρηνικούς πολέμους ή επικείμενες καταστροφές του πλανήτη!!!! Δεν μιλάω για απλούς βομβαρδισμούς μιλάω για καταφύγια τα οποία θα σφραγιστούν και να ανοίξουν μετά από 50 ή 100 ή ακόμα και 500 χρόνια για να ξαναβγούν οι άνθρωποι έξω!!!! Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί καταφύγια μιλάμε και τον τεράστιο χώρο που θα διαθέτει….( ολόκληρες πόλεις )!!!!

Να είναι ψέματα όλα αυτά!;! Μακάρι!!!! Αν τα πιστεύω εγώ ο ίδιος!;! Ναι τα πιστεύω διότι έγινε στο παρελθόν και θα ξαναγίνει στο μέλλον!!!! Το αν θα γίνει τώρα ή σε ένα χρόνο ή ακόμα και 500 χρόνια δεν το γνωρίζω αλλά είναι σίγουρο ότι θα γίνει!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


18 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ << KILLSHOT >> ( ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ )!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!

 1. εχει γινει η καρδια μου περιβολι παλι αποψε … Να ρωτησω κατι … ο καθηγητης μας λεει τι να κανουμε για να προφυλαχτουμε σε μια τετοια επερχομενη καταστροφη και μιλησε για καταφυγια … ομως δεν διευκρινιζει … ποσα μετρα κατω απ την γη πρεπει να ειναι ενα καταφυγιο για να ειναι καποιος ασφαλης ?γνωριζει καποιος ?

  1. marys9!!!!

   ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΙΡΗ!!!!

   ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΜΑΚΑΣ 5 Η ΗΛΙΟΚΑΤΕΓΗΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΟΡΓΟΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟ ΚΑΨΗΜΟ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΑ ΛΕΗΖΕΡ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ 1.000000 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ!!!! ΥΠΟΛΟΓΗΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ 600 Η ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΒΑΘΟΣ!!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ!!!!!

   ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!! ΑΠΛΟΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Greek Warrior!!!!1

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΧΤΑ!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΕΦΕΡΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!! ΣΕ ΣΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΣΕΤΟΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΚΟΒΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!

  http://thedoggstar.com/secret-societies/illuminati/the-game-illuminati/illuminati-game-on-point/

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. FENOMENO ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ !!! ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ…..
  ΜΟΝΟ ΣΑΜΑΝ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΔΙΚΑ….. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ (ΜΟΥ) ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!)…..
  ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΕΙΠΑ Η ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ???

 4. φιλε μου συμφωνω απολυτα μαζι σου……ο καθενας πρεπει να κανει το κουμαντο του……στην αρχη σχολιασες για τον ηλιο…..χμ σαμαν καλο θα ηταν να μας ενημερωσεις λιγο γι αυτο…….τι ειναι ο ηλιος φιλε μου……..καποιοι γιατι μπορουν και μεταβαινουν σ αυτον ενω για μας ειναι μια μεγαλη απειλη………κανε ενα ωραιο αρθρο και θα δεις τι συζητηση θα γινει……χερομαι που συμμετεχω σε τετοια αρθρα σου και περιμενω με ανυπομονησια το αρθρο σου για οσους πιστευουν φυσικα ….για τον τροπο διαφυγης……..θελω να δω τι θα γραψεισ πραγματικα το περιμενω πολυ…….καλη σου μερα….

 5. FENOMENO!!!!

  ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ!!!! ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ!!!!

  ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!;!

  ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ!!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ Π Χ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΑΙΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΛΑΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ….ΑΥΤΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!! ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ .Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΗΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΗΜΗ!!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΙ ΓΕΝΕΣΤΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΑΚΡΑΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!! Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ…. Η ΚΙΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ….ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ!!!! ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝΕ ….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΕΑ Η ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!

  ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΑ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ!!!! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ!!!!

  ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…ΓΙΑΤΙ!;! ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!!!! ΑΣ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ!!!! ΠΡΟΣΕΞΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!!! ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!

  ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ…ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ…. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!! ΓΙΑΤΙ!;! ΠΟΣΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ!;! ΧΑΛΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!! ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΤΙΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ!!!! ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ!!!! ΑΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 1.000 ΜΕ 1.200 ΕΥΡΩ!!!! ΠΟΛΛΑ!;! ΝΑΙ!!!! ΒΑΛΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 400 ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ 200 ΡΥΖΙ 200 ΚΤΛ ΚΤΛ ΝΑΤΑ!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 6 ΜΗΝΟ ΜΕ ΤΡΙΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΟΠΟΤΕ ΑΜΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!!!!

  ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΚΡΙΘΑΡΙ ΣΤΑΡΙ ΣΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ!!!! ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΗΣ!!! ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΓΜΑ!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΓΡΥΠΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ 75 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΟΠΛΑ!!!! ΕΙΜΑΙ ΛΥΓΟ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕΤΑ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ!!!!

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ!!!! ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!!!

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΦΥΓΗΣ…ΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

  ΛΟΓΟ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ….

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 6. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΜΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ……ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ……ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΜΑΝ….<<<<>>> ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ……ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΩ ………. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ……ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ…….ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΕΝΩ ΑΦΩΝΗ….ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΑΜΑΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ……ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ….ΘΑ ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ …ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ….ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΑΜΑΝ…..ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016 ΚΙΑ ΜΕΤΑ….ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ….ΕΝΑ ΣΥΓΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ…….ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ………

 7. someone!!!!

  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

  ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ!!!!

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ!!!!!!

  ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΠΑΞΕΙ…..ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΑΡΠΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΠΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ….

  ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ….. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΕΝΑΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ…. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ!!!!

  ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ…..ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΡΙΑΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ….ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ( ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ!!!!

  ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ…..

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

 8. ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ TEAM Κ RESPECT ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ Κ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ!!!! ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. ΟΛΟ Κ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΗ Η ΓΗ ΟΠΩΣ Κ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΖΩΝΤΑΝΕΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ!!! ΟΠΟΤΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΝ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΜΕ ΑΡΜΟΝΙΑ Κ ΑΓΑΠΗ… ΘΑ ΠΩ…(ΙΣΩΣ)… ΑΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑΤΟΥΣ…..ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΗ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ Κ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΝ ΕΛΕΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ!!!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Κ ΛΕΝΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ <> ΜΕΤΑΞΗ ΤΟΥΣ!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ …Η ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΑΡΠΑΓΜΕΝΟΣ!!!Α…Η ΤΑΙΝΙΑ knowing ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!!!!

Αφήστε μια απάντηση