EΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

EΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!

Tο 1986 στο Χόλυγουντ γυρίστηκε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας με τίτλο << PREDATOR >>, με Ελληνικό τίτλο << ο Κυνηγός >>!! Στην ταινία αυτή δείχνει έναν εξωγήινο ο οποίος είναι κυνηγός ανθρωπίνων τροφέων και χρησιμοποιεί ένα είδος καμουφλάζ που τον κάνει σχεδόν αόρατο!!! Μια καταπληκτική ταινία οπού πρωταγωνιστούσε ο  Άρνολντ  Σβαρτσενέγκερ.

Ψάχνοντας με τους συνεργάτες μας να δούμε ποια βίντεο είναι αληθινά ή όχι πέσαμε επάνω σε ένα βίντεο που το είχαμε δει πάνω από εκατό φορές ώσπου εντοπίστηκε κάτι που μας έκανε να πεταχτούμε στον αέρα!!!! Κάτι το οποίο όχι μόνο δεν πιστεύαμε ότι θα το βλέπαμε ποτές αλλά ούτε καν πήγε το μυαλό μας ότι θα μπορούσε να υπήρχε!!!

Στο βίντεο που ακολουθεί το οποίο τραβήχτηκε πριν κάποια χρόνια στην Ρωσία δείχνει την πτώση ενός μαχητικού αεροπλάνου Μινγκ ύστερα από επίδειξη αέρος. Βεβαία όλοι οι ερευνητές είχαν δει το Α.Τ.Ι.Α. που πέρασε ξηστά δίπλα του πρώτου πέσει και μάλιστα ορισμένοι ερευνητές το θεώρησαν ως κύριο υπεύθυνο για την πτώση του χωρίς να λένε πως…..

Όταν αρχίσαμε να ερευνούμε το εν λόγο βίντεο όπως είπα και πιο πάνω ποτέ δεν περιμέναμε να δούμε αυτό που θα δείτε παρά κάτω στο βίντεο. Σε ένα δευτερόλεπτο του καρέ σε μια φάση ενώ έχει γίνει το τραγικό ατύχημα, ανάμεσα στον κόσμο φαίνεται κάτι το αόρατο, το διαφανές!!! Ακριβώς όπως στην περιβόητη ταινία που προ ανέφερα!!! Καταλαβαίνετε την έκπληξη μας όταν το είδαμε, το περιβόητο φιλμ το κάναμε κόσκινο μήπως και κάποιος μας έκανε κάποια φάρσα!! Βρίσκαμε το ίδιο βίντεο από τρεις διαφορετικές πηγές μα αυτό που είχαμε ανακαλύψει ήταν εκεί!!! Έτσι δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ίσως πρόκειται για φάρσα η κάποια  virtual effects……

Είναι εκεί όπως και στην ταινία χωρίς κάποιος να το έχει πάρει είδηση να φεύγει ανενόχλητο ανάμεσα στον ταραγμένο από το ατύχημα κόσμο. Έχει ακριβώς το ίδιο ύψος με αυτό που μας έδειχνε η ταινία αλλά ακριβώς και το ίδιο βάδισμα!!!! Ο συνεργάτης μας το έφτιαξε έτσι το βίντεο ώστε να το δείτε πολλές φορές, η κάθε φορά είναι και πιο αργή  και πιο αναλυτική από την προηγούμενη…… Δεν τελειώσαμε με το θέμα αυτό η έρευνα συνεχίζεται από τρεις συνεργάτες μας όταν έχουμε περεταίρω νέα θα σας τα ανακοινώσουμε πρώτοι!!!

Το θέμα εδώ είναι ότι αυτό το ον είναι αληθινό, σε αυτό δεν χωράει αμφιβολία, το άλλο θέμα είναι ότι όταν γυρίστηκε η ταινία επιστημονικής φαντασίας ήξερε ο σκηνοθέτης για την ύπαρξη τους ή ήταν μια προφητική ενέργεια η οποία μετά από χρόνια θα έβγαινε αληθινή!!;!! Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να γνώριζε για την ύπαρξη τους, το πώς; Δείτε την ταινία αν δεν την έχετε δει, και δείτε το όνομα του σκηνοθέτη, δεν θα σας το πω εγώ για να υπάρξει και λίγο …..σασπένς.  Η ταινία γυρίστηκε όταν εκείνη την εποχή στο Ελ-Σαλβαδόρ είχε συμβεί κάτι το περίεργο στην ζούγκλα της και είχαν κατηγορήσει τους αντάρτες ότι το είχαν κάνει… οι αντάρτες αρνήθηκαν καμία ανάμιξη στο θέμα αυτό χωρίς βεβαία να γίνουν πιστευτοί από κανέναν!! Επίσης ένα περίεργο ζήτημα στην όλη υπόθεση την αληθινή είναι ότι η τότε κυβέρνηση θέλησε να σκεπάσει το γεγονός πολύ γρήγορα……… Δείτε το βίντεο που θα σας αφήσει άφωνους!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

 

http://www.youtube.com/watch?v=7qDk-k3gzvk&feature=related

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση