ΕΝΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ CIA ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΝΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ CIA ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ!!!!

 Ήταν 16 Αυγούστου το 1951, όταν στο χωριό Pont-Saint-Esprit ( Ποντ Σέιντ Έσπιρτ ), της Νοτιοανατολικής Γαλλίας οι κάτοικοι άρχισαν να παρουσιάζουν ομαδικές βασανιστικές ανεξέλεγκτες παραισθήσεις… 250 άνθρωποι άρχισαν να διηγούνται ιστορίες για << τρομαχτικά τέρατα και φλόγες >> που τους έκαναν επίθεση μέσα στη νύχτα!!!! Η << τρέλα >> διαδόθηκε σε χρόνο ρεκόρ σε όλο το χωριό!!!!


Ένας 30χρονος, πήδηξε από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου φωνάζοντας << είμαι αεροπλάνο >>, ενώ ένα 12χρονο κορίτσι προσπάθησε να στραγγαλίσει τη γιαγιά του!!!! Ένας άλλος 45χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ουρλιάζοντας πως δεν άντεχε άλλο << τον πόνο που του προκαλούσαν τα φίδια που κατασπάραζαν την κοιλιά του >>!!!! Μια παρέα μαθητών έδειχναν σε όλους με καμάρι << τα …κόκκινα λουλούδια που φύτρωναν στο σώμα >>  τους και την ίδια στιγμή ο δάσκαλός τους ικέτευε τους αστυνομικούς να του << ξαναβάλουν την καρδιά στη θέση της >>, γιατί είχε πέσει στο πάτωμα!!!!

Συνολικά 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εκείνες τις ημέρες, δεκάδες οδηγήθηκαν σε ψυχιατρικές κλινικές ενώ σε τουλάχιστον 120 άτομα χορηγούνταν για χρόνια ψυχοφάρμακα!!!!

Η διάγνωση των Γαλλικών αρχών:

Δηλητηρίαση από μύκητα!!!! Οι γιατροί που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, έκαναν αμέσως τη διάγνωση:

Δηλητηρίαση από έναν παραισθησιογόνο μύκητα , που υπήρχε μέσα στο αλεύρι της σικάλεως το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την παρασκευή ψωμιού!!;!!

Το ψωμί, που άθελά του έφτιαξε ο φούρναρης του χωριού, ήταν ο ένοχος για την συμφορά που είχε χτυπήσει το Pont-Saint-Esprit. Και παρέμεινε ένοχος, για 50 ολόκληρα χρόνια για τους χωριανούς του!!!! Μα πίσω από όλα αυτά ήταν η περιβόητη CIA πίσω από τις μαζικές παραισθήσεις!!!! Μόλις πριν ένα μήνα ένας Αμερικανός δημοσιογράφος ονόματι o H P Albarelli Jr ( Χ.Π. Αλμπαρέλλι Τζέι αρ ), παρουσίασε μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για το << καταραμένο ψωμί >> του χωριού!!!!

Σύμφωνα με την έρευνά του το ψωμί ήταν πράγματι << δηλητηριασμένο >> αλλά όχι από κάποιον μύκητα και σίγουρα όχι << κατά λάθος >>!!!! Λέει πως πίσω από την περίεργη αυτή ιστορία, κρύβεται η CIA και ένα άκρως απόρρητο πείραμα που έκανε σε συνεργασία με την υπηρεσία του Αμερικανικού στρατού με την κωδική ονομασία, SOD ( ΣΟΝΤ )!!!! Όσο για τους επιστήμονες που έκαναν τότε την διάγνωση περί δηλητηρίασης από μύκητα, εργάζονταν στην Ελβετική φαρμακοβιομηχανία η οποία ήταν ο αποκλειστικός προμηθευτής LSD, για τη CIA και τον στρατό των ΗΠΑ, υποστηρίζει ο H P Albarelli Jr.

Μια περίεργη αυτοκτονία, οδήγησε στην αποκάλυψη αυτή!!!! Ο Αμερικανός δημοσιογράφος έφερε στο φως στοιχεία που δείχνουν πως με εντολή της CIA, στο ψωμί του τοπικού φούρνου είχε προστεθεί το παραισθησιογόνο ναρκωτικό LSD ως μέρος ενός πειράματος ελέγχου του μυαλού, ( mind control ), ήταν στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου. Η θεωρία αυτή βασίζεται σε απόρρητα έγγραφα της CIA, που κατάφερε να εξασφαλίσει ο κ. Albarelli , στην προσπάθειά του να ερευνήσει την περίεργη αυτοκτονία του Frank Olson ( Φρανκ Όλσον ), ενός βιοχημικού που εργαζόταν στην υπηρεσία του Αμερικανικού Στρατού, SOD. Ο επιστήμονας είχε πέσει από το παράθυρο του 13ου ορόφου δύο χρόνια μετά την υπόθεση του << καταραμένου ψωμιού >>. Ο έλεγχος του μυαλού ήταν το ζητούμενο στην όλη υπόθεση!!!!

Ερευνώντας την υπόθεση αυτή, ο αμερικανός δημοσιογράφος ανακάλυψε ένα εμπιστευτικό υπηρεσιακό σημείωμα μεταξύ ενός πράκτορα της CIA και ενός υπαλλήλου της φαρμακοβιομηχανίας, στο οποίο γινόταν αναφορά << στο ένοχο μυστικό του Pont-Saint-Esprit >> αλλά και στις ομοιότητες που παρουσίασαν  τα συμπτώματα του LSD που χορηγήθηκε με τον μύκητα της σίκαλης!!!! Με το στοιχείο αυτό στα χέρια του, ο δημοσιογράφος άρχισε να ψάχνει απαντήσεις μεταξύ των συνεργατών του αυτόχειρα. Και 50 χρόνια μετά, είδε να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια του το κουβάρι των αποκαλύψεων.

Δύο από τους βιοχημικούς που εργάζονταν τότε με τον Frank Olson, είχαν αποκαλύψει στους δικούς τους ανθρώπους ότι επρόκειτο για πείραμα της CIA με χρήση LSD, το οποίο έβαζαν στο αλεύρι που προοριζόταν για τον μοναδικό φούρνο της περιοχής, στη Νοτιοανατολική Γαλλία!!!! Από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής δεν προκύπτει εμπλοκή των Γαλλικών μυστικών υπηρεσιών στο << πείραμα ελέγχου του μυαλού >. Μάλιστα , σύμφωνα με Αμερικανικά δημοσιεύματα, οι Γάλλοι διπλωμάτες έχουν ήδη ζητήσει από τη CIA να πάρει θέση για τις αποκαλύψεις του κ. Albarelli.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά όπου έχει γίνει κάτι τέτοιο, σε επόμενα άρθρα μου θα επανέλθω με παρόμοια πειράματα ανά τον κόσμο….. βέβαια μην ξεχνάμε σήμερα τα << χημικά μονοπάτια >>……!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση