OTAN TO BATIKANO KANEI ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

OTAN TO BATIKANO KANEI  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ!!!!

Το παρακάτω άρθρο είναι ένα άρθρο που θα πρέπει να προβληματίσει τους πάντες όχι μόνο αυτούς που πιστεύουν στα ΑΤΙΑ και τους εξωγήινους πολιτισμούς αλλά και αυτούς που δεν τα πιστεύουν…..

Αστρονόμος του Βατικανού, Διαπρεπής Θεολόγος και Πλήρης Καθηγητής της Θεμελιώδους Θεολογίας στο Πανεπιστήμιο Pontificia Università della Santa Croce στην Ρώμη (συνδεδεμένο με την Opus Dei), Πατήρ Giuseppe Tanzella-Nitti.

<< Οι Χριστιανοί δεν θα χρειασθεί αμέσως να αποκηρύξουν την πίστη τους στον θεό << αλλά απλώς πάνω στην βάση της λήψεως αυτής της νέας, μη αναμενόμενης πληροφορίας ενός θρησκευτικού χαρακτήρα από εξωγήινους πολιτισμούς >>.  Πάντως όταν το << θρησκευτικό περιεχόμενο >> που προέρχεται έξω από την Γή << έχει επαληθευθεί >> θα πρέπει να << ξανά δημιουργήσουμε το Ευαγγέλιο μαζί με τις νέες πληροφορίες … >>

Νομίζετε ότι ξέρετε τι έρχεται, τι περιμένει τον πλανήτη και το μέλλον του άνθρωπου; 

Οι Νεφιλίμ ( ποιους ορίζει όμως με αυτήν την ονομασία δεν λέει ) θα εμφανιστούν  σαν << Διαστημικοί Σωτήρες  >> για την Σωτηρία του Ανθρώπου, θεωρίες των Tom Horn ( Τομ Χορν )  & Cris Putnam ( Κρις Πάθαμ ). Ο κορυφαίος Αστρονόμος του Βατικανού Guy Consolmagno ( Γκάι Κονσολμάγκνο ) δήλωσε το πώς οι σύγχρονες κοινωνίες μπορεί σύντομα << να δουν τους εξωγήινους σαν Σωτήρες της ανθρωπότητας >>. Για να επεξηγήσει την θεολογική ορθότητα αυτής της πιθανότητας, ο Consolmago υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι δεν είναι τα μόνα ευφυή όντα που δημιούργησε ο θεός στο σύμπαν, και λέγει ότι αυτές οι μη γήινες μορφές ζωής περιγράφονται στην Βίβλο.  Αρχίζει δείχνοντας στους αγγέλους και μετά αιφνιδιάζει τους πάντες αναφερόμενος στους Νεφιλίμ:

Άλλα ουράνια όντα αναφέρονται πολλές φορές στους Ψαλμούς. Για παράδειγμα, κοιτάξτε στο όμορφο κομμάτι του Ψαλμού 89 και στον Ιώβ (38:7). Υπάρχουν << ουρανοί >>, << οι άγιοι >>, αυτοί << στους Ουρανούς >>, οι << Αυγερινοί και … ουράνια όντα >> είναι ακόμη περισσότερες αναφορές στους αγγέλους!!!! Η αναφέρονται σε ένα είδος ζωής πέρα από την γνώση μας;

… Αυτά δεν είναι τα μόνα μη ανθρώπινα ευφυή όντα που αναφέρονται στην Βίβλο. Υπάρχει αυτό το παράξενο και μυστηριώδες εδάφιο στην αρχή της Γενέσεως, Κεφάλαιο 6, που περιγράφει ότι οι << γιοί του θεού >> παίρνουν ως συζύγους ανθρώπινες γυναίκες. Με αυτό δίνεται μια απογοητευτικά πλάγια αναφορά στους << Νεφελίμ … τους ήρωες που ήταν από παλιά, τους παράξενους αυτούς πολεμιστές >>.

Οι περισσότεροι μελετητές της Βίβλου θεωρούν ότι οι Νεφιλίμ και οι Γιοί του Θεού στην Γένεση μπορούν να ερμηνευθούν σαν απομεινάρια των ιστοριών της δημιουργίας των παγανιστικών φυλών που υπήρχαν γύρω από το Ισραήλ που γραφτήκανε από ανθρώπους που έβλεπαν όσους δεν ανήκαν στην φυλή τους απερίγραπτα ξένους. Επίσης οι αναφορές στους ουρανούς και τα αστέρια που τραγουδούσαν και υμνούσαν τον θεό απλώς σαν όμορφη ποίηση.

Αλλά είτε ερμηνεύετε αυτά τα πλάσματα σαν αγγέλους ή εξωγήινους δεν έχει πραγματικά σημασία. Το θέμα είναι ότι οι αρχαίοι συγγραφείς στην Βίβλο, όπως όλοι οι αρχαίοι άνθρωποι δεν είχαν πρόβλημα με την πιθανότητα ότι και άλλα ευφυή όντα μπορούσε να υπάρχουν. Παρά μόνο στις μέρες μας τα χλευάζουμε όλα χωρίς να θέλουμε να κοιτάξουμε κάποια εναλλακτική τροπή των πραγμάτων όπου ίσως είναι αληθινή 100%!!!!

Ξαναδιαβάστε το, και ρωτήστε τον εαυτό σας: 

Ο κορυφαίος αστρονόμος του Βατικανού εννοούσε στην πραγματικότητα να χρησιμοποιήσουμε την ιστορία των Νεφιλίμ από την Βίβλο σαν παράδειγμα για το είδος των << διαστημικών σωτήρων >> που άνθρωπος θα πρέπει να στραφεί για την σωτηρία του; Αυτός ο απίστευτος ισχυρισμός ολοκληρώνεται με το τι λέει κατόπιν. Αναφέροντας τον Ιωάννη 10:16, ο Consolmago γράφει:

<< Ίσως δεν είναι παρατραβηγμένο να δούμε το Δεύτερο πρόσωπο στην Τριάδα, τον Λόγο που ήταν παρών ο Ιωάννης 1:l και 10:18 όχι μόνο σαν τον Υιό του Ανθρώπου αλλά σαν το παιδί κάποιων άλλων φυλών !!;!! >>

Πράγματι, οι μελετητές του Βατικανού πιστεύουν ότι ο Ιησούς είναι το παιδί των Αστεριών κάποιας εξωγήινης φυλής μακρινής φυλής; Μήπως ο Consolmagno και ή άλλοι Ιησουίτες μυστικά πιστεύουν ότι η Παρθενική Γέννεσις ήταν στην πραγματικότητα ένα σενάριο απαγωγής από εξωγήινους που γονιμοποίησαν την Μαρία, προκαλώντας την γέννηση ενός υβριδικού Χριστού!;! Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για την μη αναμενόμενη απάντηση!!!!

Όλα αυτά θα φαινόταν σαν απίθανη θεολογία εάν δεν υπήρχε το γεγονός ότι και άλλοι υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι του Βατικανού που μελετούν την << Αστρική Βάση Διδόμενων >> (όπως την αποκαλούν οι τοπικοί Ινδιάνοι) στο βουνό Graham ( Γκράχαμ ) στο αστεροσκοπείο του Βατικανού στο Tucson ( Τουσκόν ) της Αριζόνα  όπου συζητιέται έντονα τα τελευταία χρόνια. Αυτό περιλαμβάνει τον Dr. Christopher Corbally ( Κρίστοφερ Κόρμπαλι ), Υποδιευθυντή του Vatican Observatory Research Group ( Βάτικαν Ομπζέρβατορυ Ρισέρτς Γκρουπ) – Παρατηρητικό κέντρο ομάδας του Βατικανού αλλά και έρευνας ) στο βουνό Mt. Graham έως το 2012 – 2018, που πιστεύει ότι η εικόνα μας για τον Θεό θα πρέπει να αλλάξει εάν γίνει σύντομα η αποκάλυψη για εξωγήινη ζωή από τους επιστήμονες (περιλαμβάνοντας την ανάγκη να εξελιχθεί η παραδοχή μας από ένα << ανθρωποκεντρικό >> θεό σε μια << ευρύτερη οντότητα >>).

Καθώς επίσης ο τωρινός διευθυντής του Vatican Observatory, ο πατήρ Josè Funes ( Τζόσε Φάνς ), ο οποίος προχώρησε επίσης μακριά, υποδηλώνοντας ότι η εξωγήινη ζωή όχι μόνον υπάρχει στο σύμπαν και είναι τα << αδέλφια >> μας, αλλά όταν φανερωθεί θα επιβεβαιώσει την αληθινή << πίστη > του Χριστιανισμού και την κυριαρχία της Ρώμης. Όταν η εφημερίδα L’Osservatore Romano (  Λ Οσσέρβατορε Ρομάνο – όπου δεν δημοσιεύει τίποτα που δεν εγκρίνει το Βατικανό) όταν ρωτήθηκε τι σημαίνει αυτό, απάντησε:

<< Πως μπορούμε να αποκλείσουμε ότι η ζωή δεν έχει αναπτυχθεί και αλλού; Όπως θεωρούμε τα γήινα όντα σαν αδελφούς και αδελφές, γιατί να μην μιλάμε για εξωγήινα αδέλφια; Θα είναι ακόμη μέρος της δημιουργίας και το να πιστεύουμε στην ύπαρξη τους δεν είναι αντίθετο με το Καθολικό δόγμα ( βέβαια κουβέντα περί εχθρικών εξωγήινων…. Όπου και είναι το ποιο περίεργο από όλα στην όλη κατάσταση αυτή ).

Τέτοιες δηλώσεις είναι οι τελευταίες σε μια σειρά σχολιασμών από πολυάριθμους αστρονόμους του Βατικανού επιβεβαιώνοντας μια αυξανόμενη πίστη (ή μήπως μια εσωτερική γνώση; Ή κάποια στοιχεία όπου έχουν στα χέρια τους από τους Ιλλουμινάτοι!;!) ότι η αποκάλυψη θα γίνει στο άμεσο μέλλον για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, και ότι αυτό το γεγονός δεν θα επηρεάσει το κύρος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας ( !!!!! ).

Από τις δεκαετίες του 70 έως το 90, ήταν ο Monsignor Corrado Balducci  ( Μόνσιγκνορ Κορράνο Μπαλντούτσι ) ένας εξορκιστής, θεολόγος και μέλος της Curia ( Κάρια ) του Βατικανού (το κυβερνών σώμα στην Ρώμη) και φίλος του πάπα όπου πήγε ίσως πιο μακριά, εμφανιζόμενος στην Ιταλική Εθνική Τηλεόραση πολλές φορές για να δηλώσει ότι οι εξωγήινοι όχι μόνο αλληλεπιδρούν με την Γή αλλά και ότι οι αρχηγοί του Βατικανού το γνωρίζουν!!!! (  Και υπάρχουν ακόμα κάποιοι που λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα και ψάχνονται …. )

Επιπλέον, μιλώντας σαν επίσημος δαιμονολόγος, είπε ότι οι εξωγήινες επαφές << δεν είναι δαιμονικές, δεν οφείλονται σε ψυχολογική δυσλειτουργία και δεν είναι περίπτωση προσκολλημένης οντότητας, αλλά αυτές οι επαφές οφείλουν να μελετηθούν προσεκτικά  ( Μια όμως και δεν είναι αυτό που λέει γιατί τις εκδίωκε και δεν ερχόταν σε επαφή μαζί τους αλλά και γιατί η τότε εκκλησία έλεγε ότι είχε να κάνει με δαιμόνια και έπρεπε ο κάθε εξορκιστής να πάρει ειδική άδεια!!!! ). Αποκάλυψε ακόμη πως το Βατικανό το ίδιο παρακολουθεί από κοντά το φαινόμενο και ήσυχα συλλέγει υλικές αποδείξεις από τις πρεσβείες του Βατικανού (Nunciatures – Νάνσιατουρες ) σε όλο τον κόσμο για τους εξωγήινους και την αποστολή τους.

Για παράδειγμα σε ένα φόρουμ που αφορούσε το τεράστιο κύμα των UFO στο Μεξικό, δήλωσε, << Πάντα επιθυμώ να είμαι ο εκπρόσωπος για αυτούς τους ανθρώπους των άστρων που αποτελούν μέρος της δόξας του Θεού, και θα συνεχίσω να τα φέρνω στην προσοχή της Αγίας Μητέρας Εκκλησίας >>. Ότι και να πιστεύετε για αυτά που υποστηρίζει, ο Balducci ήταν μέρος της ειδικής ομάδος συμβούλων του Βατικανού, επίσημος εκπρόσωπος για την Ρώμη σε θέματα της εξωγήινης ζωής όπως και σε θέματα UFO και εξωγήινων απαγωγών, και οι απόψεις του ποτέ δεν αντικρούστηκαν από την εκκλησία.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον ήταν ο Καθολικός θεολόγος πατέρας Malachi Martin  ( Μαλάτσι Μάρτιν )που, πριν τον θάνατο του το 1999, έθιξε κάτι σαν άμεση εξωγήινη επαφή περισσότερο από μια φορά!!!! Σε μια εκπομπή στο Coast to Coast AM radio το 1997 ( Κόουστ του Κόουστ  ΑΜ Ρέντιο ), ο Art Bell ( Άρτ Μπελ ) ρώτησε τον Martin γιατί το Βατικανό ήταν βαθιά εμπλεκόμενο στην μελέτη του βαθέως διαστήματος στο Mt Graham Observatory .

Σαν πρώην συνταξιούχος καθηγητής του Pontifical Biblical Institute ( Ποντίφικαλ Μπίμπλικαλ Ίνστιτιουτ – Ποντίφικα Βιβλικό Ινστιτούτο ), ο Martin ήταν ο κατάλληλος να απαντήσει καθόσον είχε μυστικές και άκρως απόρρητες πληροφορίες που αφορούσαν το Βατικανό. Η απάντηση του Martin άναψε μια θύελλα ενδιαφέροντος από πλευράς των Χριστιανών και κοσμικών UFOλόγων όταν εκείνος απάντησε τα εξής:

<< Επειδή η νοοτροπία … ανάμεσα σε εκείνους που ( είναι ) στα … υψηλότερα επίπεδα του Βατικανού στην διοίκηση και την γεωπολιτική, ξέρετε … τι συμβαίνει στο διάστημα, και το τι μας πλησιάζει, θα μπορούσε να είναι μεγάλη σημασίας στα επόμενα πέντε χρόνια, δέκα χρόνια (η υπογράμμιση προστεθεί)>>, ( βλέπετε είναι τόσο σίγουροι όπου προετοιμάζουν το έδαφος…. Το θέμα όμως είναι για ποιους!!;!! ).

Εδώ θέλω να παραθέσω ένα βίντεο το οποιο έχει πολύ ενδιαφέρον και το οποίο έχει κατά κάποιον τρόπο να κάνει με αυτά τα οποία εξελίσσονται παγκοσμίως αλλά και για τις εξελίξεις στο μέλλον όπου είναι από πολύ παλαιά στο πρόγραμμα των Ιλλουμινάτοι – Δρακονιανών να γίνουν!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lqNXANaTmq0[/youtube]


Αυτά τα υπονοούμενα αλλά και κρυπτικά λόγια << και το τι μας πλησιάζει, θα μπορούσε να είναι μεγάλη σημασίας» >> ακολουθήθηκε από συνεντεύξεις με συζήτηση για το μυστηριώδες << σημάδι στον ουρανό >> που ο Malachi πίστευε ότι πλησιάζει από τον Βορρά μα πολλοί είναι αυτοί που μιλάνε για τον περιβόητο  << Μαύρο Ιππότη >> όπου και έχω κάνει ξεχωριστό άρθρο για περεταίρω πληροφορίες!!!! Βέβαια  αυτό θα μπορούσε ένα είναι μια πλάγια αναφορά σαν προμήνυμα για το τέλος του χρόνου, η, η Καθολική προφητεία για τον Μεγάλο Κομήτη, οι άνθρωποι που ήταν κοντά στον Malachi πιστεύουν ότι αναφερόταν στο γεγονός στο άμεσο μέλλον της αφίξεως εξωγήινης ευφυΐας.

Ενδιαφέρουσα σημείωση από τους συγγραφείς…..:

Όταν ρωτήσαμε τον πατέρα Guy Consolmagno τι σκεφτόταν για τους ισχυρισμούς του Malachi, φαινόταν πραγματικά θυμωμένος με τον άνθρωπο, λέγοντας:

<< Έχω ακούσει ιστορίες για το τέλος του Malachi Martin που μάλλον οι δηλώσεις που προέρχονται από αυτόν είναι πολύ ύποπτες. Ήμουν στο παρατηρητήριο στην δεκαετία του 1990 και ποτέ δεν μας επισκέφθηκε ή είχε κάνει οτιδήποτε με εμάς >>.

Αυτή η αντίδραση είναι συνεπής με το πόσοι καθολικοί ιερείς αντιπαθούσαν την προθυμία του Malachi να αποκαλύπτει ότι η Ρώμη ήθελε θαμμένα, ειδικά για την Σατανική σέχτα που ο Ιησουίτης Μalachi έγραφε στα μπέστ σέλερ βιβλία του. Η αλήθεια όμως είναι ότι έκανε το έκανε με τις ευλογίες του Βατικανού και για αυτό κανείς καρδινάλιος δεν τον είχε αμφισβητήσει!!!!

Ακόμη αν η εξωγήινη ζωή είναι κάτι που οι αξιωματούχοι του Βατικανού εξετάζουν για αρκετό καιρό, γιατί μιλάνε τόσο ανοιχτά τώρα, σε αυτό που κάποιοι πιστεύουν σαν μια προσεκτική δογματική αποκάλυψη τα τελευταία χρόνια!; !Είναι αυτό μια σκόπιμη προσπάθεια από τους υπαλλήλους της εκκλησίας για << ζέσταμα >> των λαϊκών στην αποκάλυψη των εξωγήινων!!;!!  Μήπως οι επίσημες εκδόσεις της εκκλησίας είναι μια απόπειρα πριν φτάσουν στην αποκάλυψη, για να διατηρήσουν οι πιστοί την ορθοδοξία τους υπό το φως της επικείμενης πρωτοφανούς γνώσεως!;! Τα ερωτήματα αυτά που έχουν ειπωθεί θα πρέπει κάποιος να τα κοιτάξει καλά διότι δεν είναι μια απλή ιστορία κάποιου φαντασμένου!!!!

Γράφοντας στο Newsweek ( Νιους Γουίκ – Τα Νέα της Εβδομάδας ) την Τρίτη 15 Μαΐου 2008 στο άρθρο << Το Βατικανό και οι Μικροί Πράσινοι Άνθρωποι >>, η Sharon Begley ( Σάρον Μπέγκλϊι ) σημείωσε ότι αυτό μπορεί να είναι μια προσπάθεια να δείξει τον εναγκαλισμό της επιστήμης από το Βατικανό. Είναι ενδιαφέρον ότι το Βατικανό είχε σχέδια να κάνει συνέδριο την άνοιξη για τα 150 χρόνια της Καταγωγής των Ειδών ( το θέμα όμως είναι ποιων Ειδών!;! Γιατί σίγουρα δεν μιλούσαν για ζώα ή φυτά!!!! ), την εργασία του Κάρολου Δαρβίνου για την θεωρία της εξελίξεως ( την οποία η καθολική εκκλησία δεν πίστεψε ποτέ!!!! ).

Οι οργανωτές λένε ότι θα κοιτάν πέρα από παγιωμένες θέσεις περιλαμβάνοντας και τον εσφαλμένο δημιουργισμό ( !!!;;!!! ). Το Βατικανό λέει ότι θέλει να επανεξετάσει το θέμα της εξελίξεως με μια ευρύτερη θεώρηση και ότι αυτό χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

( Θυμάμαι το 2002 στην Τοσκάνη όταν είχα πάει συναντήθηκα με τον Πατέρα Αντόνιο Πελλούτσι και πράγματι ξαφνιάστηκα όταν μου είπε ότι τα τελευταία χρόνια κατά έναν περίεργο τρόπο η καθολική εκκλησία δέχεται τους εξωγήινους!!!! Επίσης ότι νοήμον όντα όπως Λυκάωνες, Βρικόλακες, Δρακονιανούς, μα και ότι άλλο υπάρχει επάνω αλλά και μέσα στην Γη τους θεωρούν εξωγήινους όπου συμβιώνουν κρυφά μαζί μας εδώ στην Γη!!!! Ήταν πράγματι μια δήλωση η οποία με έκανε να ταρακουνηθώ και να με βάλει σε πολλές σκέψεις…… Σκέψεις όπου φαίνεται να ετοιμάζουν κάτι όπου οι μόνοι ηθικοί αυτουργοί δεν πρέπει να είναι άλλοι παρά από τους Δρακονιανούς ….. Πράγματι αυτό με τρομοκρατεί αφάνταστα στο τι θα μέλι γενέσθαι για την ανθρωπότητα!!!!! ).

Ο Begley σημείωσε ότι η κατάλληλη συνεκτίμηση μπορεί να είναι κάτι που υπαινίχθηκε ο Guy Consolmagno τρία χρόνια νωρίτερα σε μια συνέντευξη στην Sunday Herald ( Σάντεϊ Χέραλντ ). Αυτό το άρθρο έδειξε το πώς η δουλειά του Consolmagno περιλαμβάνει συμφιλίωση με << την πιο άγρια ροή της επιστημονικής φαντασίας με το φλεγόμενο δόγμα της Αγίας Έδρας ( !!;;!! ) >> και ο τελευταίος ελιγμός του ήταν για τον << Σπόρο του Ιησού >>, περιγράφοντας τον σαν μια << θεωρία στρεβλώσεως του μυαλού που εικάζει ότι ίσως κάθε πλανήτης φιλοξενεί ευφυή ζωή με αυτό επίγνωση η οποία μπορεί να είχε τον δικό της Χριστό να περπατά στις θάλασσες, όπως έκανε ο Χριστός στην Γαλιλαία. Η σωτηρία των Μπετελγκεσιανών μπορεί να συνέβη ταυτόχρονα με την σωτηρία των γήινων!!!! >>

Αυτό βέβαια μοιάζει με μια αγιοποιημένη εκδοχή της πανσπερμίας. Η ιδέα ότι η γη δέχτηκε << σπόρους >> πολύ παλιά από κάποια πρόσκρουση μετεωρίτη – αλλά σε αυτήν την περίπτωση, ο << σπόρος >> ήταν θεϊκός και συμφιλιωμένος με τον Χριστό.

Η παράξενη σύνδεση μεταξύ των εκπροσώπων του Βατικανού και της ερωτήσεως για τους εξωγήινους θίχτηκε ακόμη μια φορά σε μια συνέντευξη τον Μάιο του 2008 στο L’Osservatore Romano με το πατέρα Funes, με τίτλο, << Ο Εξωγήινος είναι Ο Αδελφός μου >>.  Στην Αγγλική μετάφραση ο Funes, απαντά στην ερώτηση εάν οι εξωγήινοι πρέπει να λυτρωθούν, που ο ίδιος πιστεύει ότι δεν θα πρέπει να υποτίθεται.  << Ο Θεός έγινε άνθρωπος στον Ιησού για να μας σώσει >>, λέει. << Αν υπάρχουν άλλα νοήμονα όντα, δεν είπε ότι θα έχουν ανάγκη της λύτρωσης. Θα μπορούσαν να παραμείνουν σε πλήρη φιλία με τον Δημιουργό τους >>. ( Αν είναι έτσι όπως μας τα λένε τότε γιατί να παρουσιαστεί ο Χριστός σε νοήμονα όντα τα οποία δεν έχουν ανάγκη την λύτρωση!!;!! ).

Με την << πλήρη φιλία >> ο Funes θεωρεί πώς μερικοί θεολόγοι του Βατικανού έχουν αποδεχθεί την πιθανότητα ότι ένα εξωγήινο είδος που μπορεί να υπάρχει να είναι ηθικά ανώτερο από τους ανθρώπους  πιο κοντά στο Θεό από ότι οι άνθρωποι είναι  και ότι, ως εκ τούτου, μπορούν να έρθουν εδώ για να μας ευαγγελίσουν!!;!! ( Πραγματικά θα ήθελα να το δω αυτό, φανταστείτε έναν ιερέα εξωγήινο με πλοκάμια και άσχημο αλλά και γλοιώδες να μας δίνει την Θεια Κοινωνία!!!! ). Ο πατέρας Guy Consolmagno κράτησε την ίδια γραμμή σκέψης, όταν έγραψε στο βιβλίο του, Brother Astronomer ( Μπράδερ Αστρόνομερ ): Adventures of a Vatican Scientist ( Αντβέντσουρς οφ α Βάτικαν Σάϊεντιστ – Οι Περιπέτειες ενός Επιστήμον του Βατικανού ): Έτσι, το ερώτημα του κατά πόσον ή όχι θα πρέπει να ευαγγελίζεται είναι πραγματικά ένα επίμαχο ζήτημα. Κάθε εξωγήινος που θα βρίσκουμε θα μαθαίνει και θα αλλάζει από την επαφή μαζί μας, όπως και εμείς θα μαθαίνουμε και θα αλλάζουμε από την επαφή μαζί τους. Είναι αναπόφευκτο. Θα μας ευαγγελίσουν και αυτοί, επίσης.

Σε μια επιστημονική μελέτη για την Interdisciplinary Encyclopedia of Religion and Science ( Ιντερντισκιπλινάρι οφ Ρελίτζιον εντ Σάϊεντιστ), ο πατέρας Giuseppe Tanzella-Nitti  ( Τζουζέπε Τανζέλλα Νίττι )  ένας θεολόγος της Opus Dei  ( Όπους Ντέι – σημαίνει το χέρι του θεού όπου στο μέλλον θα φτιάξω ένα λεπτομερές άρθρο για το τι είναι και τι κάνουν ) του Pontifical University of the Holy Cross  ( Ποντίφικαλ Γιουνιβέρσιτι οφ δε Χίλι Κρος – Ποντίφικαλ Πανεπιστήμιο του Ιερού Σταυρού ) στην Ρώμη εξηγεί το πώς όντως θα ευαγγελιζόμασταν κατά την διάρκεια της επαφής με << πνευματικούς εξωγήινους >>, όπως κάθε πιστός στον θεό θα έκανε, επιχειρηματολογώντας, το να συναντήσει ένα εξωγήινο πολιτισμό σαν μια εκπληκτική εμπειρία και θα έκλινε να σεβασθεί τον εξωγήινο και να αναγνωρίσει την κοινή καταγωγή των διαφορετικών ειδών που προέρχονται από τον ίδιο δημιουργό.

Σύμφωνα με τον Giuseppe, αυτή η επαφή με μη γήινη ευφυΐα θα πρόσφερε νέες πιθανότητες << καλύτερης κατανόησης της σχέσεως μεταξύ του θεού και όλης της δημιουργίας >>. Ο Giuseppe δηλώνει ότι αυτό δεν θα υποχρεώσει αμέσως τους Χριστιανούς << να αποκηρύξουν την πίστη τους στον Θεό >>  απλώς στην βάση της λήψεως μια νέας, απρόσμενης πληροφορίας θρησκευτικού χαρακτήρα από εξωγήινους πολιτισμούς, αλλά μια τέτοια αποκήρυξη θα ερχόταν αμέσως μετά αφότου το << θρησκευτικό περιεχόμενο >> προερχόμενο έξω από την Γή επιβεβαιώνονταν σαν λογικό και πιστευτό. ( Με λίγα λόγια θα περάσει το δικό τους!!!! ).

<< Εφόσον η αξιοπιστία της πληροφορίας έχει επαληθευθεί >> ο πιστός θα πρέπει να << συμφιλιώσει μια τέτοια νέα πληροφορία με την αλήθεια που αυτός η αυτή ήδη γνωρίζει και πιστεύει στην βάση της αποκαλύψεως του ενός και τρισυπόστατου θεού, κάνοντας ένα ξαναδιάβασμα του Ευαγγελίου μαζί με τις νέες πληροφορίες …>> Το πώς αυτό το << πιο πλήρες >> ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ θα μπορούσε να μειώσει την έμφαση η να αλλάξει σημαντικά την σωτηρία μας μέσω του Ιησού Χριστού συζητιέται στο κεφάλαιο της ΕΞΟΘΕΟΛΟΓΙΑΣ στο αναμενόμενο ερευνητικό βιβλίο << ExoVaticana – Εξω-βατικανά >>, αλλά ο πρώην αντιπρόεδρος Christopher Corbally, του Vatican Observatory (αστεροσκοπείου του Βατικανού), στο άρθρο του γραφει:

<< Τι θα συνέβαινε αν υπήρχαν άλλοι κατοικημένοι κόσμοι >> έχει συνοψίσει τη πιο σημαντική πτυχή, όταν κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Ιησούς απλά δεν μπορεί να παραμείνει ο μοναδικός Λόγος της σωτηρίας:

<< Θα προσπαθήσω να εξερευνήσω τον εξωγήινο αλλοδαπό, αφήνοντας << το ‘να είναι αυτό που είναι, χωρίς βιασύνη για μια κατηγορία ταξινόμησης, ούτε ακόμη να αναμένω σαν τεκμήριο τα δύο φύλα >>,

είπε ο Corbally , πριν  ρίξει αυτή την βόμβα:

Ενώ ο Χριστός είναι η Πρώτη και η Τελευταία λέξη ( το Άλφα και το Ωμέγα ) που ομιλείται στην ανθρωπότητα, δεν είναι κατ ανάγκη ο μόνος λόγος που αρθρώθηκε στο σύμπαν … Καθόσον ο λόγος που αρθρώθηκε σε εμάς δεν φαίνεται να αποκλείει τον ισοδύναμο << Λόγο >> που αρθρώθηκε στους εξωγήινους ( καλόοοο!!;!! ). Και αυτοί θα μπορούσαν να έχουν τον << Λόγο –γεγονός >> ( Απίστευτος!;! Βλέπετε δεν χρησιμοποιούν όποιον και όποιον ). Όποιο  και αν είναι αυτό το γεγονός ότι θα μπορούσε να έχει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι ένας επαναλαμβανόμενος θάνατος και η ανάσταση, αν ο Θεός επιτρέπει περισσότερη φαντασία από ορισμένες θρησκευτικούς στοχαστές που δεν φαίνεται να είχαν. Για το Θεό, ως παντοδύναμος, δεν περιορίζεται σε μια μορφή της γλώσσας, την ανθρώπινη.

Ότι οι υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι του Βατικανού θα είχαν χρησιμοποιήσει τα τελευταία χρόνια τέτοια γλώσσα παραδεχόμενοι την πιθανότητα εξωγήινης ζωής και τον δραματικό ρόλο της εισαγωγής τους στον ανθρώπινο πολιτισμό όσον αφορά την αλλαγή στα εγκατεστημένα δόγματα για την ανθρωπολογία, την φιλοσοφία, την θρησκεία και την απολύτρωση πρόκειται να επηρεάσει περισσότερο το μέλλον από ότι είμαστε προετοιμασμένοι.

Και μετά υπάρχει εκείνη η συσκευή ( LUCIFER ) στο βουνό Mt. Graham, με την οποία αρνείται το Βατικανό ότι είναι συνδεδεμένο όπου στο μέλλον θα κάνω ένα άρθρο για αυτό. Το LUCIFER είναι ΥΠΕΡΥΘΡΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ όπου αποτελείται από δύο καθρέπτες 8,4 μέτρων σαν ΚΥΑΛΙΑ και ψύχεται στους -213 βαθμούς για να συλλαμβάνει το κοντινό αστρικό φάσμα !!!! Στον ιστότοπο του Vatican Observatory περιγράφεται σαν “NASA AND THE VATICAN’S INFRARED TELESCOPE CALLED [LUCIFER]  ( ΝΑΣΑ ΙΝΦΡΑΕΝΤ ΤΕΛΕΣΚΟΠ ΚΟΛΝΤ < ΛΟΥΣΙΦΕΡ > )– Γερμανικής κατασκευής για την ιδιοκτησία και χρηματοδότηση της NASA  αλλά και του Βατικανού … για την ανίχνευση του NIBIRU/NEMESIS ( ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΝΕΜΕΣΗΣ ). ( Είναι κατά τα άλλα ότι δεν έχουν καμία σύνδεση ή σχέση …..!!!! ).

Γιατί το Βατικανό άφησε αυτήν την φράση στον ιστότοπο!;! Οίος είναι ο λόγος!;! O Nibiru και η Nemesis είναι οι υποθετικοί πλανήτες που επιστρέφουν σε κοντινή για την Γη τροχιά μετά από χιλιάδες χρόνια. Όπου και έχουν συνδεθεί στον μοντέρνο μύθο του “Planet X” ( Πλάνετ Ξ ) και πιο σκοτεινά με την καταστροφή των πλανητών που κάποιοι πιστεύουν ότι έγινε σε ένα μεγάλο πόλεμο μεταξύ του Θεού και του Εωσφόρου όταν ο ισχυρός άγγελος εκδιώχθηκε από τους ουρανούς….!!!!

Στο βιβλίο του Ιώβ ο προφήτης δίνει λεπτομέρειες το πώς ο Θεός κατέστρεψε κυριολεκτικά τους τόπους κατοικίας των Αγγέλων που επαναστάτησαν εναντίον του (Ιώβ 26:11-13), ειδικά αναφέρει την καταστροφή του Rahab( Ραχάμπ ), ένα πλανητικό σώμα επίσης γνωστό σαν << Περηφάνεια >>, από όπου ο θεός έδιωξε το φίδι- ερπετό-Δρακονιανούς.

Μήπως η Ρώμη και άλλες δυνάμεις αυτού του πλανήτη χρησιμοποιούν την συσκευή LUCIFER – ΕΩΣΦΟΡΟΣ για να παρατηρήσουν κάτι που εμείς οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να δούμε – κάτι που πιστεύουν ότι αντιπροσωπεύει αυτόν τον αρχαίο πόλεμο (η ακόμα χειρότερα παρατηρούν τις προσεγγίζουσες στο τέλος του κόσμου αγγελικές μηχανές τηλεμεταφοράς /UFOs, κάτι για το οποίο έκανε υπαινιγμούς ο Malachi Martin) ;

Η τελευταία θεωρία είναι ενδιαφέρουσα στο φώς του δαιμονικού ονόματος της υπέρυθρης συσκευής. Τα υπέρυθρα τηλεσκόπια μπορούν να ανιχνεύσουν σώματα πολύ ψυχρά η πολύ μακριά που έχουν ελάχιστο παρατηρήσιμο φώς, όπως μακρινά νεφελώματα και καφέ αστέρες νάνοι. Επιπλέον η υπέρυθρη ακτινοβολία έχει μεγαλύτερο μήκος κύματος από το ορατό φώς, που σημαίνει ότι μπορεί να περάσει μέσα από αστρικά αέρια και σκόνη χωρίς να σκεδαστεί. Αντικείμενα και περιοχές που αποκρύβονται στο ορατό φάσμα, περιλαμβανομένου και του κέντρου του Γαλαξία μας, μπορούν αν ανιχνευτούν από την υπέρυθρη τεχνολογία του LUCIFER.

Αλλά αυτό που έχει εξιτάρει τους ερευνητές UFO για καιρό τώρα, είναι η ικανότητα της υπέρυθρης τεχνολογίας να εντοπίζει και να παρατηρεί Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα στον ουρανό που δεν φαίνονται με τα άλλα τηλεσκόπια η με γυμνό μάτι. Είναι γεγονός ότι μερικές από τις πλέον εκπληκτικές φωτογραφίες UFOs υπάρχουν σε υπέρυθρο φιλμ. Επίσης εντύπωση κάνει ότι δεν υπάρχουν πολλά φωτογραφικά ντοκουμέντα από το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο… .γιατί άραγε!;!

Το τι έχει αυτό να κάνει με την άφιξη του Petrus Romanus ( Πέτρους Ρομάνους  –

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CuiiGdIUMtc[/youtube]

και ειδικά τον παγκόσμιο ηγέτη που θα παρουσιάσει είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό και τελικώς επικείμενο !!!! Όπως και να έχει το πράγμα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των θρησκειών και ειδικά του χριστιανισμού που έχουν ειπωθεί τέτοια θέματα τα οποία και είναι άκρως ανησυχητικά!!!! Δεν δείχνει αφύσικο να πιστεύουν κάποιοι ότι ο Χριστός είναι ο πανταχού θεός και ότι έχει πάει σαν θεότητα και σε εξωγήινους πλανήτες, αυτό ακούγετε λογικό!!!! Αυτό όμως που δεν ακούγετε είναι το να πιστέψουμε εμείς εδώ στην γη την θρησκεία των εξωγήινων λέγοντας ότι είναι του Χριστού χωρίς να το ξέρουμε!!!!

Από την άλλη πάλι είναι ανησυχητικό ότι από όλα τα ζητήματα που θα ενδιέφεραν τους εξωγήινους για εμάς είναι η θρησκεία, δηλαδή φανταστείτε έναν υπερσύχρονο πολιτισμό 1000 χρόνια μπροστά από εμάς να έρθει και για να γίνουν πιστευτοί σε εμάς θα πρέπει να ασχοληθούν με την θρησκεία…..!!!! Τι όμως γίνεται αν δεν είναι ο Χριστός ως θεός και είναι ο Βούδας ή ο Κρίσνα ή ο Αλλάχ!;! Γιατί για τους χριστιανούς είναι ο Χριστός ο αληθινός θεός οπότε αν γίνει κάτι τέτοιο δεν θα έχουμε κάποιο είδος σύρραξης θρησκευτικής!;! Αν θα έχουμε λέει και με το παραπάνω….!!!! Δεν μας λένε το πώς θα μοιάζουν οι εξωγήινοι παρά αν κάποιος παρακολουθήσει από κοντά την όλη υπόθεση αφήνουν να διανοηθεί ότι θα πρόκειται για ερπετοειδής φυλή εξωγήινων!!!! Εδώ είμαστε!!!!

Δρακονιανοί, Σαυρήτες Φολιδωτοί Ερπετήτες = Ιλλουμινάτοι είναι αυτοί που ετοιμάζουν την άφιξη των ομοίων τους από το διάστημα!!!! Αλλοίμονο σε εμάς όλους που θα τους πιστέψουμε ως σωτήρες….. θα επανέλθω στο ζήτημα αυτό το οποιο και είναι τόσο σοβαρό και δεν σηκώνει καμία αμφισβήτηση ότι είναι πέρα για πέρα αληθινό!!!! Μέχρι την επόμενη φορά δείτε τα παρακάτω βίντεο να πάρετε μια ιδέα και να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C2wvuJtGFVY[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yxEtTUW0-Z8[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e7JE0NuW5zk[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TgxEi1dFUEc[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YkwgwrKjk28[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bTAyFAZF4wg[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


14 σκέψεις στο “OTAN TO BATIKANO KANEI ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ!!!!

 1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ SAMAN.

  ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ!!!

  ΜΟΝΟ ΠΑΘΙΑΖΟΜΑΙ, ΕΠΙΒΑΛΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΩ!!!

  ΚΙ’ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!

  ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΘΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.
  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗ ΑΛΑΣΚΑ, ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ Σ’ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΡΘΡΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΤΟΥΛΑΤΟΣ, ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΚΤΛ.
  ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.

  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ STAY HEAVY!!!!
  [ O ] ;

 2. KAΛΗΣΠΕΡΑ SAMAN.

  ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ:

  ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΠΛΑ ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!!

  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ STAY HEAVY!!!!!!!!

  1. sbrnr!!!!

   ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ!!!!

   Η ΜΗΠΟΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΩ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!;!

   ΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΣ!!;!!

   ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΣΑΥΡΗΤΕΣ !!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!
   Ο

 3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΣΑΜΑΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…..ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ…ΟΜΩΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ <<>>> ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ…ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ….ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ……ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???? ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ???? ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ Η ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ……ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ..!!!!

 4. saman!!!!!

  ΩΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΛΕΩ.
  ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΟΡΙΣΕΙΣ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ SAMAN.

  ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!

  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ STAY HEAVY!!!!!!

 5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ SAMAN.ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ Σ’ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΠΩΣ
  ΛΕΣ:ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.
  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ STAY HEAVY!!!!!!!!

 6. elesar!!!!!

  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

  ΕΠΙΔΗ ΣΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΩΣ ΠΡΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ,

  ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!;! ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΣΑΝ ΦΑΡΜΑ!!;!! ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ!!!! ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΙΑ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΠΙΩΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!!!! ΤΡΙΤΗ ΘΕΟΡΙΑ!!!! ΕΣΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΡΑΖΕ!;! ΟΧΙ!!!! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΕΝΘΥΤΙΚΟ ΦΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!!!!! ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΟΡΙΑ!!!! ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ( ΤΟ 2% ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ) ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΟΡΦΟΣΟΥΝΕ……

  Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΣΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ……ΟΜΩΣ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΜΑΖΩΝΙΟΥ ΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΟΤΑ ΕΡΓΩΣΤΑΣΙΑ ΗΞΛΙΑΣ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΕ ΤΑΧΥ ΡΥΘΜΟ!!!! ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΕΝΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ……ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ…..ΛΕΣ!;!!……..ΧΜΜΜΜΜ

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!

 7. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΣΑΜΑΝ ΜΕ ΚΑΘΗΛΩΣΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ……ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΑ…..ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ……ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ….ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ……ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΓΛΟΝΙΣΤΙΚΟ…!!!!!!!

 8. saman υπαρχει τοσο πολυς καπνος που μας εχει πνιξει..το ιδιο σιγουρη ειναι και η φωτια..το θεμα ειναι τι καιγεται στη φωτια..το πιθανοτερο ειναι πως ενας οργανισμος σαν το βατικανο με 2000 χρονια παρα κατι ιστορια θα ξερει καλυτερα.αραγε αυτα που ξερει ειναι και αυτα που λεει?

 9. Καλησπερα και χρονια πολλα.Συγκλονιστικο αρθρο μπορω να πω.Το θεμα με τις θρησκειες ειναι πολυπλοκο και οχι ευκολα κατανοητο.Κατι να βγει λαθος στο χριστιανισμο οπως και σε οποιαδηποτε θρησκεια τοτε νομιζω πως ευκολα μπορει να καταρρευσει και δη κατι τετοιο με εξωγηινους.Για τα νεφελιμ ειχα δει στο sypernatyral τη σειρα οτι ειναι απο την ενωση ανθρωπων με αγγελους.Μια απορια που εχω παντα ειναι αν οντος υπαρχουν εξωγηινοι και εχουν ερθει στη γη σιγουρα θα ειναι ανωτεροι απο εμας γιατι δε μασ κατακτουν και απλα περιμενουν???Παντως κανει πολυ καλη δουλεια.Χαρας στο κουραγιο σου…

Αφήστε μια απάντηση