ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ-ΣΚΙΕΡΟΙ-ΕΚΤΟΠΛΑΣΜΑΤΑ-ΧΡΟΝΙΡ!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ-ΣΚΙΕΡΟΙ-ΕΚΤΟΠΛΑΣΜΑΤΑ-ΧΡΟΝΙΡ!!!

Από τους αρχαίους χρόνους ο άνθρωπος είχε την περιέργεια για το μεταφυσικό αλλά και για το περίεργο. Υπάρχουν από την αρχαιότητα τεκμηριωμένες ιστορίες με φαντάσματα, με υπερφυσικές δραστηριότητες.

Από τον καιρό που ανακαλύφθηκε η φωτογραφική μηχανή μέχρι και σήμερα έχουν αποτυπωθεί στα φιλμ διάφορες παράξενες οντότητες. Δεν θα πω ότι όλες οι φωτογραφίες είναι πραγματικές αλλά επί το πλείστων οι πιο πολλές είναι πραγματικές. Υπάρχουν σήμερα θερμόαιμοι υποστηρικτές του παράξενου που με κάθε τρόπο θα κοιτάξουν να φτιάξουν κάτι το ψεύτικο να φαίνεται ως αληθινό. Αυτό δεν είναι σωστό γιατί έτσι χάνουν και την αυθεντικότητα τους και τα αυθεντικά μυστήρια.

 

Σε αυτό το βίντεο θα σας δείξουμε φωτογραφίες από μέντιουμ ή ενδιάμεσους οι οποίοι έχουν καταλειφθεί από πνεύμα και δημιουργείτε εκτόπλασμα το οποίο βγαίνει σε άλλους από το στόμα, σε άλλους από τα αυτιά, σε άλλους από την μύτη το οποίο μπορεί να φαίνεται σαν κουρτίνα το οποίο μπορεί να φτάνει μέχρι τα χέρια τους. Το εκτόπλασμα μπορεί να δημιουργήσει διάφορα σχήματα μέχρι και να δημιουργήσει διάφορα πρόσωπα. Το εκτόπλασμα μπορεί να εμφανιστεί σαν καπνός, σαν ζελέ, σαν βλέννα και αυτό θα σημαίνει ότι όπου και αν εμφανιστεί αυτό εκτός από τα μέντιουμ ότι εκεί υπάρχει παραφυσική δραστηριότητα. Πολλοί από τους ερευνητές φαντασμάτων δηλώνουν και πιστεύω και γω έτσι είμαι ότι οι φωτογραφίες των γνήσιων φαντασμάτων ή οντοτήτων που βλέπουμε σε φωτογραφίες και βίντεο δημιουργούνται από το εκτόπλασμα που έχει το πνεύμα ή το φάντασμα. Το εκτόπλασμα μέχρι σήμερα κανένας δεν ξέρει τι είναι. Από μετρήσεις χημικών που έγιναν οι εξετάσεις δείχνουν ότι περιέχει 60% νιτρικό κάλιο 10% άνθρακα και το υπόλοιπο είναι οξυγόνο όχι όμως καθαρό με απειροελάχιστα στοιχεία βάριου.

Ψάξαμε και βρήκαμε τις φωτογραφίες που οι ερευνητές όλοι και εμείς μαζί πιστεύουμε πως είναι οι πιο αυθεντικές του είδους, όχι ότι δεν υπάρχουν άλλες προς το παρών βάλαμε αυτές για να τις δείτε. Θα δείτε φωτογραφίες από φαντάσματα, Χρονίρ, εκτοπλάσματα και σκιερούς. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Za7AVb1yQyA

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση