ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

Όταν ακούμε την λέξη φαντάσματα τρέχει ο νους μας στις άσπρες σιλουέτες οπού όλοι έχουμε δει σε κάποιες ταινίες ή ακόμη έχουμε τρομάξει όταν ήμασταν παιδιά τους φίλους μας ή τα αδέλφια μας βάζοντας ένα άσπρο σεντόνι επάνω μας.

Τα πράγματα δεν είναι όμως έτσι, όταν άρχισα να ερευνώ την υπόθεση των φαντασμάτων ποτέ δεν πίστεψα ότι θα έφτανα σε τέτοιο σημείο ώστε να πω ότι υπάρχουν!! Δεν εμφανίζονται με την γνωστή μορφή του σεντονιού, αλλά τις πιο πολλές φορές με την μορφή την οποία ζούσε πριν πεθάνει η κάθε ψυχή.

Τι είναι όμως τα φαντάσματα; Είναι ψυχές οπού έχουν πεθάνει και ταλαιπωρούνται αιώνια στην γη προσπαθώντας να έρθουν σε επικοινωνία με εμάς τους ανθρώπους που ζούμε; Μήπως είναι άυλες οντότητες οπού έρχονται από κάποιες άλλες διαστάσεις;

Πολλοί πιστεύουν ότι τα φαντάσματα έγιναν γιατί δεν έχουν εκπληρώσει κάτι που ήθελαν τόσο πολύ να εκπληρώσουν όσο ήταν εν ζωή. Έτσι δεν αφήνουν την ψυχή τους να πάει εκεί που πρέπει και προσπαθούν να το κάνουν σαν φαντάσματα.

Άλλοι πιστεύουν ότι τα φαντάσματα είναι οι ψυχές των άδικο σκοτωμένων ή αυτών που σκοτώθηκαν και πέρασαν μέρες να τους βρουν για να τους διαβάσει κάποιος ιερέας. Έτσι εάν περάσουν τρεις μέρες στο σημείο που σκοτώθηκε και δεν τον έχουν βρει γίνεται φάντασμα!!! Για αυτό και από παλιά εδικά στην Ελλάδα βλέπουμε πολλά μικρά μίνι ξωκλήσια αλλά σιδερένια και αλλά από πέτρα κ.τ.λ. τα φτιάχνουν οι συγγενείς του άδικο σκοτωμένου για να βρει γαλήνη η ψυχή του!! Άσχετο αν τον βρήκαν νωρίς ή όχι πάντα φτιάχνουν ένα ξωκλήσι μικρό δίπλα στο δρόμο για να έναν λόγο!! Για να μην ζητάει η ψυχή του αδικοχαμένου και άλλους να πάρει μαζί του!!!

Βεβαία η κάθε περίπτωση φαντάσματος διαφέρει από την άλλη, θα σας εξηγήσω αμέσως τι σημαίνει αυτό.

Εγώ  και η ερευνητική ομάδα INVISIBLE LYCANS τα έχουμε χωρίσει ως εξής:

Α) Τα φαντάσματα μίας εμφάνισης τα οποία είναι πολύ περίεργα ως προς το θέμα έρευνας!! Όταν λέμε μιας εμφάνισης εννοούμε ότι εμφανίστηκε κάπου για μόνο μια φορά και φωτογραφήθηκε ή βιντεοσκοπήθηκε, μα δεν ξανά εμφανίζεται πουθενά μετά!!! Αυτά είναι από τα πιο γνωστά φαντάσματα που υπάρχουν στο θέμα της φαντασματολογίας!!

 

Β) Τα φαντάσματα τα οποία ονομάζουν Orbs ( Όρμπς ). Εδώ υπάρχει μια πολύ μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ των ερευνητών και των επιστημόνων, ή δεν πιστεύουν ότι πρόκειται για χαμένες ψυχές ή για ψυχές που περιπλανιούνται και οι δεν λένε ότι πρόκειται για μικροσκοπικούς κόκκους από σκόνη αλλά και μικροσκοπικές σταγόνες υγρασίας!! Έχουν και οι δυο τομείς δίκιο. Υπάρχουν Όρμπς που είναι πράγματι κόκκοι από σκόνη ή μικρό σταγονίδια υγρασίας μα υπάρχουν και Όρμπς τα οποία είναι άξια της προσοχής όλων των ερευνητών και επιστημόνων. Υπάρχουν φωτογραφίες που παραθέτω εδώ οπού δείχνουν Όρμπς από σκόνη και μικρό σταγονίδια υγρασίας μα παραθέτω και φωτογραφίες Όρμπς που προβλημάτισαν και δικαίωσαν τους ερευνητές!!! Τα Όρμπς που είναι ενέργεια φαντασμάτων οι φωτογραφίες αν τις μεγεθύνετε θα σας δείξουν απίστευτα πράγματα!!! Επί το πλείστον διάφορα απίστευτα πρόσωπα που κάποιες φορές μέχρι και οι ίδιοι οι ερευνητές δεν πιστεύουν τα μάτια τους το τι φωτογράφησαν!!!

 

 

Γ) Υπάρχουν τα ταραχοποιά φαντάσματα τα οποία είναι δύσκολο να πιαστούν στην φωτογραφική μηχανή εκτός και αν κουνήσουν κάποια αντικείμενα και φωτογραφηθούν εκείνη την στιγμή!! Από την άλλη όμως είναι πολύ εύκολο να κινηματογραφηθούν όλες οι ενέργειες ενός ταραχοποιού πνεύματος…… σας παραθέτω στο τέλος του άρθρου κάποια βίντεο με ταραχοποιά φαντάσματα. Δυο από αυτά πρόκειται για εντεκάχρονο από την Τζαμάικα οπού δέχεται επίθεση από ένα ταραχοποιό φάντασμα αν και οι κινήσεις που γίνονται στο παιδί είναι βίαιες κάποιοι ακόμα αναρτιούνται αν είναι αληθινό το γεγονός ή τα δημιουργεί ο μικρός!! Δείτε το εν λόγο βίντεο και τα αποτελέσματα είναι δικά σας!!!

Το άλλο βίντεο είναι πλέον αποδειγμένο ότι πρόκειται για μια περίπτωση ταραχοποιού φαντάσματος. Η περίπτωση αυτή έγινε στην Αγγλία  το 1977 και είναι γνωστή ως<<  green street ghost enfield >>. Είναι μια περίπτωση που απασχόλησε την αστυνομία δημοσιογράφους αλλά και την παραφυσική εταιρία Αγγλίας οπού όλοι αποφάνθηκαν ότι είναι πέρα για πέρα αληθινή!! Παραθέτω τρία βίντεο οπού δείχνουν κάποια από τα γεγονότα που έγιναν εκείνη την εποχή!! Επίσης θεωρείται ότι στις επίμαχες επικοινωνίες με το ταραχοποιό φάντασμα ή πνεύμα καταγράφηκε η φωνή όταν είχαν διάλογο μαζί του και είναι ως το E.V.P. που καταγράφηκε επίσημα!! Αν αντέχετε ψάξτε να βρείτε όλο το ρεπορτάζ που έγινε για αυτήν την περίπτωση που θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη για ότι πιστεύατε μέχρι τώρα!!! Επίσης είναι και η πρώτη επίσημη καταγεγραμμένη αναφορά χωρίς να αμφιβάλει κανείς από αστυνομία δημοσιογράφους αλλά και παραψυχολόγους!!!

Δ) Υπάρχουν φαντάσματα που δεν αφήνουν το μέρος τα οποία βρίσκονται όπως σπίτια, δρόμοι, πλοία, κάστρα, αποθήκες, βιομηχανίες, αυτοκίνητα, ακόμα και κάποια μέρη στην ύπαιθρο!!! Αυτά κάποιες φορές κάνουν την εμφάνιση τους με την ευκαιρία κάποιος να τα φωτογραφήσει και άλλες όχι!! Άλλες φορές μπορεί να γίνουν ταραχοποιά φαντάσματα τρομοκρατώντας όποιον πλησιάσει τα μέρη οπού βρίσκεται το φάντασμα, σηκώνοντας αέρα, ας είναι και σε υπόγειο οπού δεν δικαιολογεί να σηκωθεί τόσο δυνατός αέρας ή κουνώντας αντικείμενα ή καμιά φορά πετώντας αντικείμενα προς τους ανθρώπους!!

Ε) Υπάρχουν και τα φαντάσματα που είναι και αυτά συχνά οπού εμφανίζετε σαν ομίχλη διαφόρων διαστάσεων ή ακόμα και σε καπνούς από φωτιά………. αν και πολλές από αυτές είναι ψεύτικες σας παραθέτω μια η οποία είναι πέρα για πέρα αληθινή και την κατέγραψε ένας ρεπόρτερ την ώρα που ένας πυροσβέστης έριχνε νερό στην φωτιά!!! Δείτε αυτήν την απίστευτη φωτογραφία και αναρωτηθείτε το τι υπάρχει γύρω μας χωρίς να το ξέρουμε!!! Πολλοί είναι αυτοί που το χαρακτήρισαν ως δαίμονα της φωτιάς, μα είναι πολλοί λίγοι αυτοί που ήξεραν ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε μια παλιά αποθήκη οπού λέγεται ότι υπήρχε ένα ταραχοποιό πνεύμα. Η φωτιά προκλήθηκε από μια ντόπια όταν αποφάσισε να την κάψει γιατί κάθε φορά που περνούσαν τα παιδιά της μα και η ίδια δεχόταν επιθέσεις από μια ομιχλώδεις φιγούρα!!!

Η) Υπάρχουν και τα ενεργειακά φαντάσματα τα οποία όταν φωτογραφίζονται δεν υπάρχει τίποτα μπροστά από τον φακό όπως και με όλα τα αλλά φαντάσματα. Όταν πραγματοποιηθεί η φωτογραφία φαίνεται στο μέρος ότι τραβήχτηκε η φωτογραφία γραμμές σαν φωτιά οπού φτιάχνουν απίστευτες γραμμές και σχέδια!!! Κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν πρόκειται για φάντασμα ή κάτι άλλο!! Οι ερευνητές το έχουν ονομάσει ενεργειακά πνεύματα!!!

 

Κάποιοι μπερδεύουν τους σκιερούς με τα φαντάσματα λέγοντας ότι είναι φάντασμα, αυτό είναι λάθος τα φαντάσματα δεν είναι σκιερά, αν θέλετε ανατρέξτε στα άρθρα μου ΣΚΙΕΡΟΙ ή ΧΡΟΝΙΡ και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Κανένας με σιγουριά δεν μπορεί να πει τι είναι τα φαντάσματα, είναι ψυχές πεθαμένων ανθρώπων; Είναι οντότητες από άλλη διάσταση; Είναι κάποιοι που προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί με τους ανθρώπους; κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά!!!

Υπάρχουν επίσης φωτογραφίες από τότε που εφευρέθηκε η φωτογραφική μηχανή οπού και παραθέτω κάποιες στο άρθρο μου σε μια εποχή που δεν υπήρχαν ούτε τα εφέ αλλά ούτε και τα μοντάζ. Έτσι από τους ειδικούς που τις έλεγξαν θεωρούνται 100% γνήσιες!!!

Το θέμα των φαντασμάτων δεν τελειώνει εδώ αν θα ψάξετε και θα βρείτε κάποιες φωτογραφίες στο διαδίκτυο θα δείτε ότι υπάρχουν πολλές φωτογραφίες φαντασμάτων. Άλλες είναι με πρόσωπα αγριεμένα, άλλες με ήπια, άλλες με μετέωρα βλέμματα κ.τ.λ.

Εμείς δεν τελειώσαμε την έρευνα μας σε αυτό το τεράστιο ζήτημα θα επανέλθουμε στο μέλλον με περισσότερα στοιχεία!!! Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=q-7BIGozm3c&feature=related

https://www.youtube.com/watch?v=wYFM2t6rgNA

https://www.youtube.com/watch?v=DAHS_hvGtF4

https://www.youtube.com/watch?v=23MhJOacagc

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 
 

 


6 σκέψεις στο “ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

 1. Δεν αμφισβητώ το χωροχρόνο, όντως τα πράγματα λειτουργούσαν με τον ρυθμό που είχαν οταν έμενε η οικογένεια στο σπίτι, λες και εμεις ήμασταν οι “ξένοι” και οχι το φάντασμα (κατι σαν την ταινία the other). Επιμένω πάντως πως δεν ήταν παρασιτικός! Ισως δεν το περιεγραψα εγώ καλά, γιατί ήταν πολύ πυκνός καπνός μαύρου χρώματος ,με διάμετρο περίπου 15-20 εκατοστά (όπως το υπολογίσαμε έχοντας ως αναφορά το πλάτος της πόρτας που πέρασε). Φυσικά και θελήσαμε να το ερευνήσουμε, αλλά το σπίτι πουλήθηκε άμεσα και υποσχεθήκαμε να μην πούμε στο νεο ιδιοκτήτη τίποτα (αν και είμαι σίγουρη οπως ξαναείπα οτι κατι ανάλογο βιώνει και αυτός τώρα)

 2. ZOI ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ!!! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΕΡΕΥΝΑ!!! ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΜΙΑ << ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΧΡΟΝΟΣΤΙΓΜΗΣ Η ΧΡΟΝΟΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ >> ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ …..ΧΜΜΜΜ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΕΤΣΙ Η ΜΟΡΦΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΜΟΙΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ Η ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ…. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΥΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ SAMAN; ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ; Α) ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ!! ΕΝΑ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΓΥΡΝΑΕΙ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ!!! ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΜΕΝΑΝΕ Η ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΨΥΧΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΑ!! ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ….
  Β) Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ << ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ >> ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ!!

  ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΣ!! ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΩ!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΜΑΥΡΟΥ ΚΑΠΝΟΥ!! ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΚΑΠΝΟ ΠΟΛΥ ΙΣΑ ΟΣΟ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΕΝΟΣ ΤΣΙΓΑΡΟΥ!!! ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΥΡΙΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ!!! ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΗ, ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΑ ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ << ΞΕΝΙΣΤΕΣ >> ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!

  ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΑ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ Η ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!! ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ!!

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

 3. Η αλήθεια είναι πως για το πρώτο φάντασμα- οντότητα, γνωρίζω καλά τι ήταν και γιατί εμφανίστηκε σε μας που δεν το γνωρίζαμε με αυτήν την μορφή! Το δεύτερο όμως δεν ανήκει σε καμία έως τώρα γνωστή κατηγορία. Σίγουρα δεν ήταν σκιερός ή παρασιτικός! Ήταν κάτι άλλο που κανένας δεν μπόρεσε να βρει όσο και αν ψάξαμε τι ακριβώς είναι, και αυτό μας έχει κάνει να αναζητούμε εδω και χρόνια κάτι παρόμοιο!
  Η ιστορία ξεκινάει το 1999 όταν ο θείος μου αποφάσισε να φύγει απο την πόλη που έμενε και να πάει να μείνει σε ένα διπλανό χωριό. Επειδή ειχαμε αρκετούς γνωστούς εκεί, του βρήκαν ένα σπίτι καταπληκτικό για τα δεδομένα του χωριού μιας και ήταν καινούργιο σχετικά και πολύ μεγάλο, στο κέντρο του χωριού με μεγάλη αυλή, μεγάλο κήπο και τεράστια αποθήκη! Ως εδώ καλά. Μεχρι που απο την πρώτη μέρα αρχισαν τα περίεργα! Φώτα άναβαν μόνα τους, τα καλοριφέρ και οι ανεμιστήρες μόνοι τους και γενικά κάτι τρέλαινε τις ηλεκτρικες συσκευες. Μετά απο τις αναφορές του θείου μου σε αυτόν που του βρήκε το σπίτι (που ήταν ο αστυνόμος της περιοχής) έμαθε της εξης ιστορία: Το σπίτι το είχε κάποιος Βασίλης, ο οποίος ενα βράδυ κοντά στα χριστούγεννα είχε πάει στα χωράφια του, ειχε κακοκαιρία, παραπάτησε, επεσε στο αρδευτικό κανάλι και πνίγηκε. Τελικά τον βρήκαν μετά απο μερικούς μήνες και η γυναίκα του με την οποία λιγο πριν πεθάνει είχε πάρει τα παιδια και είχε φύγει απο το σπίτι, αποφάσισε να το νοικιάσει! Και ο τυχερος ήταν ο θειος μου! Για να γίνει πιο κατανοητή η περιγραφή των γεγονότων θα πω πως ηταν το σπίτι ώστε να υπάρχει μια σφαιρική αντίληψη του τόπου των γεγονότων. Το σπίτι ήταν λίγο υπερυψωμένο και είχε βεράντα ενώ η κυρία είσοδος και το σαλόνι έβλεπαν στο δρόμο και εβγαζαν σε μια περιμετρική αυλή όταν κατέβαινες τη βεράντα. Κάθετα του δρόμου απο την αριστερή πλευρά ήταν η κουζίνα η οποία οδηγούσε και αυτήν στη βεράνται και είχε στην γωνία της σκάλες ώστε να κατέβεις στην αυλή. Ακριβώς κάτω απο την βεράντα της κουζίνας ήταν ένα μεγάλο τραπέζι. Οταν εμπαινες στην κουζίνα δεξιά υπήρχε ενα δωμάτιο που ηταν το καθιστικό και ευθεία της πόρτας υπήρχε ενας διαδρομος που οδηγούσε στα δεξιά στο σαλόνι, ευθεία σε μια κρεβατοκάμμαρα, και αριστερά στο μπάνιο, σε μια μικρή αποθήκη και σε μια ακόμα ακόμα κρεβατοκάμαρα. Ηταν απλά ενα ορθογώνιο σπίτι. Λέω τον χώρο γιατί οταν θα διηγηθώ τα γεγονότα έχει σημασία να καταλαβαίνει ο καθένας τι και που έγινε το κάθε τι! Τα περισσότερα γινόταν με το εξωτερικό φως της πόρτας της κουζίνας. Αναβε κάθε βράδυ στις 2 το πρωί και έσβηνε στις 4 τα ξημερώματα. Όποιος ηλεκτρολόγος και αν ήρθε δεν κατάφερε να βρει το λόγο που γινόταν αυτό και ούτε να εντοπίσει κάποιον χρονοδιακόπτη. Βέβαια εμείς μαθαμε μετά οτι ήταν οι ώρες που πήγαινε για τις αλλαγές στα χωράφια! Πολλές φορές ο θείος μου με τις παρέες του που συνήθιζαν να κάθονται στο τραπέζι της αυλής κατω απο την πόρτα της κουζίνας ήταν μάρτυρες περίεργων γεγονότων (κάποια απο τα οποία τα έζησα και εγω)το φως ενω ηταν αναμμένο πάνω απο την πόρτα άρχιζε να αναβοσβήνει χωρίς να αναβοσβήνουν τα υπολοιπα που είχαμε αναμμένα και ο διακόπτης δεν λειτουργούσε ακόμα και αν το πατούσαμε να σβήσει! Άλλες φορες ακούγαμε σε ένα σημείο στον κήπο τσαπίσματα ή νερό να τρέχει. Κάθε βράδυ ο σκύλος στις 2 τα ξημερώματα τρελαινόταν. Οσες φορές έτυχε να τον εχουμε στο δωμάτιο έκανε σαν τρελός και προσπαθούσε να μπει κάτω απο κρεβάτι ενω ησύχαζε μονο αν εβγαινε εξω απο το σπίτι και πήγαινε κατευθείαν στο δικό του. Και δεν μιλάμε για κανένα μικρό σκυλάκι, αλλά για ελληνικό ποιμενικο, θηρίο δηλαδή (φανταστείτε το να προσπαθεί να κρυφτεί κατω απο το κρεβάτι που μονο η μουσούδα χώραγε). Άλλες φορές χτύπαγε το κουδούνι της πόρτας της κουζίνας ξημερώματα και οταν ανοιγαν την πόρτα εμπαινε αέρας μεσα! Να σημειώσω οτι το κουδούνι της κουζίνας δεν δούλευε ποτέ, μονο έτσι μάθαν τον ήχο του! Τέλος πάντως ας πάω στα σημαντικά γεγονότα. Ηταν καλοκαίρι και έτυχε να μαζευτούμε πολλοί στο σπίτι, απο παππούδες ,μεχρι ξαδερφια του θείου μου, ξαδέρφια δικά μου και γενικά μιλάμε για πανω απο 15 άτομα. Η αδερφή μου και εγώ καθώς μπαίνουμε απο την πόρτα της κουζίνας μέσα και εχωντας ακριβώς μπροστά μας τον διάδρομο αντικρίζουμε έναν άνδρα με μια λαδί φόρμα να βγαίνει απο το σαλόνι και να μπαίνει στο δωμάτιο που μέναμε εγω και αυτή εκείνες τις μερες. Ως εδω καλά, θα μου πείτε, και συμφωνώ! Απλά δεν μπήκε απο την πόρτα αλλά από τον τοίχο στο δωμάτιο μας! Με το που συνειδητοποιούμε τι πραγματικά εχει γίνει βγαίνουμε κατευθείαν εξω και βλέπουμε οτι απο το γεγονός, το κινητό της αδερφής μου εχει χασει το σήμα και η οθόνη εχει σβηστεί εκτός από το σηματάκι που έδειχνε οτι δεν εχει καθόλου σήμα! Το γεγονός έγινε απόγευμα, οπότε το βράδυ που καθίσαμε όλοι μαζί στο τραπέζι της αυλής κάτω από την πόρτα της κουζίνας έτυχε να έρθει και ο αστυνόμος. Οταν του είπαμε τι έγινε κατατρόμαξε και ήθελε να φύγει, αλλά τελικά τρόμαξε ακόμα χειρότερα όταν του τον περιγράψαμε ενω δεν τον ξέραμε και ήταν όντως ο άντρας που είχε φτιάξει το σπίτι και με τα ρούχα που τον είχαν βρει πνιγμένο! Και καθώς γινόταν όλη αυτή η κουβέντα ξαφνικά απο την πόρτα της κουζίνας βγαίνει μια μαύρη άυλη σφαίρα που έμοιαζε και σαν σκούρο μαύρο καπνό, μικρή σε μέγεθος, που αιωρούνται 10 με 15 εκατοστά απο το εδαφος. Η κίνηση της ήταν πολύ γρήγορη, πως να το περιγράψω, σαν να πήγαινε αυτή σε fast forward και εμεις σε slow motion. Στριβει αριστερά απο την πόρτα κατεβαίνει την σκάλα περναέι απο πίσω μας και μπροστά απο τον σκύλο, ο οποίος απλά κοιτάζει την κίνηση της και εξαφανίζεται στο σκοτάδι. Περιττό να το πω ο αστυνόμος δεν ξαναπάτησε στο σπίτι! Από εκεί και πέρα μάθαμε πως τις μέρες που ήμασταν εγω και η αδερφή μου στο σπίτι, καθε βράδυ η γυναίκα του τον έβλεπε στον ύπνο της και της έλεγε να πάρει τα παιδιά και να γυρίσει σπίτι. Απο τοτε υπάρχουν ακόμα πολλά περιστάτικα. Πλεον ο θειος μου δεν μενει εκεί, και η γυναίκα το πούλησε το σπίτι. Δεν ξέρω ποιος τυχερός το πήρε, αλλά σίγουρα θα είχε και αυτός πολλές εκπλήξεις μιας και ο θείος μου δεν εφυγε απλα απο το σπίτι αλλά και από το χωριό!

 4. ZOI ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΆ!!! ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙ, ΑΝΤΑΛΑΣΟΥΜΕ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ…… ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ.

  ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ Η Η ΨΥΧΗ, ΠΕΣΤΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ Η ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ!!! ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΠΩΣ ΜΗΝΕΣ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΎΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΟΙΚΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΣΙΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΑΝΟΊΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ E.V.P. ( ELECTRONIC VOISE PHENOMENON )ENΑ ΦΕΝΟΜΕΝΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΦΩΝΕΣ ΝΕΚΡΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ!!!

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΥΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΉΣΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΙΕΡΟΣ!! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΣ!!! ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΚΑΠΝΟΥ Η ΜΙΑΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΠΑΛΑΣ!!! ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ!!! ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΝΟΣ Η ΜΠΑΛΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΣ ΚΥΡΊΕΥΣΗ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΑΒΓΗΣΕ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…… ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΙΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΠΗΓΕΝΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΥΛΏΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΛΟΓΟ ΦΩΡΤΟΣΕΙΣ ΔΥΚΤΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΚΠΛΙΚΤΗ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΒΓΙΖΕΙ!!!

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΥΡΗ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΑΒΓΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΕΡΓΙΑ ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!! ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΆΝΗΚΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΝΤΟΜΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!! ΑΝ ΟΜΩΣ Η ΜΠΑΛΑ ΑΥΤΗ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΥΡΙΕΎΣΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΆΒΓΙΖΕ ΣΑΝ ΛΥΣΑΣΜΕΝΟ!!! ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΟΡΚΊΖΟΝΤΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΕΛΑΊΝΟΝΤΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΙΤΙΚΗΣ ΑΙΝΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΙΡΙΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ!!!
  ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΗΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ, ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΩΣΘΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

 5. Ωραίο το άρθρο! Βλέπεις είμαι και φανατική με την ύπαρξη των φαντασμάτων και έχω προσωπικές εμπειρίες! Και τώρα πραγματικά θα ήθελα μια βοήθεια γιατί κανένας μας (από όσους το είδαμε) δεν κατάφερε να κατηγοριοποιήσει το συγκεκριμένο φάντασμα ως προς το τι είδος είναι γιατί εμφανίστηκε με 2 μορφές (αν υποθέσουμε οτι είναι το ίδιο) α)τη πρώτη εμφανίστηκε με τα ρούχα που είχε πεθάνει (και αυτό το μάθαμε μετά!!!) και β) τη δεύτερη φορά εμφανίστηκε με τη μορφή μιας άυλης μικρής μαύρης σφαίρας η οποία είχε απίστευτη ταχύτητα καθώς περνούσε από τα μάτια μας! Το μόνο πράγμα που μας παραξένεψε ήταν οτι ενώ με την πρώτη μορφή ο σκύλος που είχαμε τρελάθηκε στην δεύτερη δεν αντέδρασε ιδιαίτερα και απλά το κοίταξε! Βέβαια αυτές οι δυο θεάσεις είναι απο προσωπική εμπειρία και περιλαμβάνουν πολλές λεπτομέρειες που δεν χρειάζεται να τις πω για να μην σας κουράζω, αλλά υπάρχουν και άλλες για το ίδιο φάντασμα! Αν υπάρχουν και αν ξέρει κάποιος πληροφορίες για ανάλογα περιστατικά θα ήθελα πάρα πολύ να τις μάθω!

Αφήστε μια απάντηση