ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ!!!! 2.200 ΜΩΡΑ ΣΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ!!!! ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ!!!! 2.200 ΜΩΡΑ ΣΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ!!!! ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ!!!!

Μια ανατριχιαστική ιστορία από το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν δημοσίευσε πριν σχεδόν ένα μήνα η Washington Post ( Γουάσινγκτον Ποστ ). Η είδηση αφορά ένα χωριό σε μια πόλη της δυτικής Ιρλανδίας που λειτούργησε από το 1925 έως το 1961, στο οποίο πήγαιναν τα μωρά που απέκτησαν εκτός γάμου χιλιάδες γυναίκες.

Εκείνη την περίοδο, οι διοικούντες τις ανάγκαζαν να εργάζονται σκληρά και μετά από ένα χρόνο τις υποχρέωναν να συμφωνήσουν στο να δοθούν τα παιδιά τους για υιοθεσία ( Όλα αυτά βέβαια με τις ευλογίες της Καθολικής εκκλησίας ). Το κτίριο ονομαζόταν το << Σπίτι > και διοικούνταν από ένα τάγμα καθολικών μοναχών.

1

 

Πολλές γυναίκες αφού << δήλωναν μετάνοια >> για την εγκυμοσύνη τους και εργάστηκαν υπό σκληρές συνθήκες εγκατέλειψαν το ίδρυμα αυτό και έφυγαν για να ζήσουν και να δουλέψουν σε άλλα μέρη της Ιρλανδίας. Όπως αποκαλύπτεται όμως πολλά από τα παιδιά δεν στάθηκαν τόσο τυχερά. Τις γυναίκες εκείνης της εποχής τις θεωρούσαν ότι δεν ήταν ηθικές και ότι τους είχε καβαλήσει ο σατανάς!! Δυστυχώς ειδικά εκείνη την περίοδο στην Ιρλανδία η τότε Ιρλανδικέ καθολική εκκλησία είχε πολύ δύναμη και επιρροή στον κόσμο και ενεργούσαν ως ένα είδος << ιεράς εξέτασης >> σε αυτές τις γυναίκες. Όπως και να έχει είναι από τις μαύρες σελίδες τις καθολικής εκκλησίας στην Ιρλανδία όπου αν και ευθύνεται η ίδια τα ρίχνει σήμερα στις τότε καλόγριες!!

2

Μετά από περίπου πενήντα χρόνια, αφότου το << Σπίτι >> κατεδαφίστηκε, και στη θέση του βρίσκεται σήμερα μια… παιδική χαρά ( μεγάλη ειρωνεία ) αποκαλύφθηκε η ιστορία με 800 εγκαταλειμμένα παιδιά, καθώς τα πτώματά τους βρέθηκαν χωρίς φέρετρα σε μια δεξαμενή!!

Η ιστορικός Catherine Corless ( Kάθριν Κόρλες )   δήλωσε πως τα κόκκαλα είναι ακόμα στο σημείο και αποκάλυψε την προέλευση του μαζικού τάφου μέσα από ένα πακέτο εγγράφων.

Σύμφωνα με τα ανατριχιαστικά ευρήματα, τα οποία παρέχει η Corless στoν Ιρλανδικό τύπο, ο υποσιτισμός και η παραμέληση οδήγησε σε θάνατο τα περισσότερα από τα παιδιά, ενώ άλλα πέθαναν από ασθένειες όπως γαστρεντερίτιδα ή πνευμονία, ( Ίσως να θέλει να το τοποθετήσει μαλακά )!!

3

 

Οι λόγοι που οι γυναίκες αναγκάζονταν να πάνε στο << Σπίτι >>, τους οποίους ανέφερε η Κόρλες είναι αυτοί που φαντάζεστε. Όταν οι νεαρές γυναίκες έμεναν έγκυοι απομονώνονταν από τις τοπικές κοινωνίες, καθώς οι οικογένειες φοβούνταν μήπως οι γείτονες ανακαλύψουν ότι κάποια γυναίκα έμεινε έγκυος εκτός γάμου.

Στην σκοταδιστική εκείνη περίοδο, αυτό ήταν ένα από τα χειρότερα εγκλήματα τα οποία θα μπορούσε να είχε διαπράξει μια γυναίκα, παρόλο που πολλές φορές μπορεί η ίδια να είχε πέσει θύμα βιασμού. Όπως και να είχε ήταν σαν να την είχε καβαλήσει ο σατανάς για την εκκλησία.

4

Αν και δύσκολα κάποιος μπορεί σήμερα να αποσπάσει πληροφορίες για εκείνη την εποχή υπάρχουν και άλλα πολλά φρικιαστικά στοιχεία!! Υπάρχουν 10 άλλα παρόμοια σπίτια στην Ιρλανδία, όπου υπολογίζετε ότι έχουν χάσει την ζωή τους και πεταχτεί ή θαφτεί 3.200 μωρά ( !!!! ). Βέβαια από πλευρά αστυνομίας δεν έχει τεθεί καμία έρευνα εφόσον δεν το θεωρούν έγκλημα!!

http://www.abc.net.au/news/2014-06-05/almost-800-irish-children-dumped-in-septic-tank-mass-grave/5501482

Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες από διάφορους όπου λένε ότι τα μωρά αυτά θυσιάστηκαν σε διάφορες τελετές προς τον σατανά. Αν αυτές οι κατηγορίες τελικά ευσταθούν τότε για πρώτη φορά η καθολική εκκλησία θα έρθει αντιμέτωπη για ευθέος ανάμιξη της σε τελετές μαύρης μαγείας και ανθρωποθυσίας!! Αν και έχει κατηγορηθεί και παλιότερα για τέτοιες κάκιστες πράξεις πάντα ξεκαθάριζε ως αθώα!! Το θέμα έχει πάρει πραγματικά τεράστιές διαστάσεις στην Ιρλανδία όπου όμως δυστυχώς και κατά περίεργο τρόπο έχει αρχίσει ήδη και αποσιωποιείται!!

Μετά από αυτήν την φρικιαστική ανακάλυψη βγήκανε και άλλα πολλά στην φόρα για τα κατορθώματα της Καθολικής εκκλησίας στην Ιρλανδία!!

Περισσότερα από 2000 παιδιά της Ιρλανδίας σε θρησκευτικά σπίτια καταφύγια,  υποβλήθηκαν σε δοκιμές φαρμάκων από το 1930 ως και το 1949, σύμφωνα με μια συγκλονιστική νέα έκθεση!! Υπάρχουν αποδείξεις σε βιβλία που κρατούσαν οι μοναχές που λένε από παλιά ιατρικά αρχεία ότι 2.051 παιδιά και βρέφη στα << σπίτια >> αυτά τους δόθηκε πολάκης εμβόλιο διφθερίτιδας από την τότε διεθνή διακίνηση ναρκωτικών με την ονομασία Giand Burroughs Wellcome ( Τζάιαντ Μπάροους Γουέλκομ ) μεταξύ 1930 και 1936!! Η έκθεση προσθέτει ότι δεν υπάρχει απόδειξη ότι η συγκατάθεση των παιδιών ζητήθηκε ποτέ.

Μετά από όλα αυτά ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Έντα Κένι επιβεβαίωσε:

<< Έχω διατάξει τους υπαλλήλους μου να δούμε ποια είναι η κλίμακα όλων αυτών των γεγονότων, που και πως εμπλέκεται εδώ η εκκλησία, και αν αυτό είναι απομονωμένο γεγονός ή εάν υπάρχουν και άλλα σε όλη τη χώρα που πρέπει να ερευνηθούν >>.

http://www.irishcentral.com/news/Religious-orders-allowed-over-2000-Irish-children-to-be-used-in-medical-experiments.html

Ναι… τους έκανε τα μούτρα κρέας που λέει και ο λαός μας. Δυστυχώς υπάρχουν και άλλα ήδη είναι πολλά θα σας δώσω τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις να τα διαβάσετε. Όσοι δεν γνωρίζεται αγγλικά πατήστε μετάφραση για να φρίξετε με αυτά που θα διαβάσετε.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2273961/Ireland-says-sorry-10-000-women-slaves-Catholic-workhouses-locked-brutalised-nuns.html

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2547145/Nuns-forced-children-eat-vomit-soiled-bedsheets-heads-punishment-care-homes-largest-inquiry-institutional-child-abuse-told.html

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Abuse_scandal_in_the_Sisters_of_Mercy

 

Να πω και μη χειροτέρα!;! Όχι δεν το λέω!! Διότι από αυτά που μου έχει πει ο SAMANLYCAN που έχει ερευνήσει για τις εκκλησίες θα δούμε στο μέλλον και χειρότερα. Όπως μου είπε και ο ίδιος και το πιστεύω και γω ακράδαντα η καθολική εκκλησία θα το ρίξει ότι πηγή του κακού θα ήταν κάποιοι αιρετικοί ιερείς όπου ασπάστηκαν τον διάβολο και ότι σαν εκκλησία δεν έχει καμία ευθύνη!! Όμως τα πειράματα με τα φάρμακα δεν έχουν καμία σχέση με το διάβολο ή τον σατανά οπότε ο μόνος σατανάς σε αυτήν την περίπτωση φαίνεται να είναι μόνο η εκκλησία με το σκοπό να γεμίσει τα πλουσιοπάροχα ταμεία της!! Προτού κλίσω το θέμα αυτό σκέφτομαι το τι μπορεί να έχει γίνει ανά τον κόσμο και στην περίοδο των ιεραποστόλων….. για αυτό θυμάμαι τον SAMANLYCAN που μου είχε πει:

<< Αν έφριξε ο πλανήτης από τις ακρότητες της ιεράς εξέτασης και τις φρικαλεότητες των δυο Παγκόσμιων Πολέμων θα φρίξουν και άλλο τόσο από αυτά που κάνανε οι ιεραπόστολοι σε όλο τον κόσμο για να περάσουν τον λόγο του θεού!!!! Τελικά για αυτόν τον λόγο έχουν πεθάνει και βασανιστεί τόσοι άνθρωποι που ο Χριστός θα έχει μετανιώσει που πάτησε το πόδι του στην γη!!!! >>

Θυμάμαι τελειώνοντας την φράση του που μου είπε σοβαρά, σοβαρά ότι άμα τον άκουγαν το τι έλεγε σίγουρα θα τον αφόριζαν. Πιστεύω ότι αν γίνει πράγματι μια εντεταμένη έρευνα θα βγουν και άλλα πολλά στην φόρα!! Ελπίζω να γίνει αυτό για να αναπαυθούν οι ψυχές όλων των αδικοχαμένων!! Μέχρι εδώ, μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση