ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΣΧΕΔΙΟ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΑΠΟ ΖΟΜΠΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΣΧΕΔΙΟ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΑΠΟ ΖΟΜΠΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ!!!!!

 

Ο αμερικανικός στρατός έχει ένα σχέδιο έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο. Είτε πρόκειται για πυρηνική επίθεση των Ρώσων, είτε για απαγωγή Αμερικανού πρεσβευτή από βαρόνους των καρτέλ, είτε για εισβολή… ζόμπι!!
Οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Αμύνης της Αμερικής σίγουρα έχουν κάποιες πληροφορίες για κάποιον << ιό >> ως βιολογικό όπλο όπου μπορεί και μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε Ζόμπι ( ζωντανούς νεκρούς ) αλλιώς δεν εξηγείται ότι έχουν ξοδέψει χρήμα και χρόνο για την εκπόνηση σχεδίου επιβίωσης στην περίπτωση που οι ζωντανοί-νεκροί βγουν στους δρόμους!!
Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν έτοιμο μέσα στο ηλεκτρονικό τους σύστημα ένα απόρρητο έγγραφο, το οποίο ονομάζεται “CONOP 8888” και το οποίο προβλέπει εξόντωση των ανθρωποφάγων όντων προκειμένου “να διατηρηθεί η ιερότητα των ανθρώπων”!!
Πρόκειται για ένα σχέδιο επιβίωσης, το οποίο αναφέρει πώς οι επιτελείς του στρατού θα προσπαθήσουν να απομονώσουν την απειλή από τους ζωντανούς-νεκρούς- ξεκινώντας από τους σαρκοφάγους για να καταλήξουν στους…φυτοφάγους- και να τους αφανίσουν.

Το πεντάγωνο αναφέρει τα εξής:
<< Επειδή τα ζόμπι θέτουν απειλή σε όλους τους ζωντανούς ανθρώπινους οργανισμούς, θα είμαστε έτοιμοι για να διασφαλίσουμε την ιερότητα της ανθρώπινης ζωής και να κατευθύνουμε τις επιχειρήσεις με γνώμονα τη στήριξη του ανθρώπινου πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών εχθρών μας >>,  αναφέρει το CONOP 8888 ή αλλιώς << Αντεπίθεση στην κυριαρχία των Ζόμπι >>, που έχει στη διάθεση του το Foreignpolicy ( Φόρεϊνπολισι ).

Οι συντάκτες του εγγράφου, το οποίο φέρει την ημερομηνία 30 Απριλίου 2011, επισημαίνουν μάλιστα τη…σοβαρότητα της κατάστασης, διευκρινίζοντας ότι “το σχέδιο δεν έχει καταρτιστεί ως αστείο και ότι πρόκειτε για μια πολύ σοβαρή κατάσταση με φόβο ως << Παγκόσμιας Επιδημίας >>!!

Ύστερα από αυτό και σχεδόν ένα χρόνο μετά εμφανίστηκε στην αγορά το λεγόμενο ναρκωτικό << Άλατα Μπάνιου >> όπου μεταμόρφωνε ανθρώπους σε κατάσταση αμόκ και κανιβαλισμού κάνοντας τους να συμπεριφέρονται ως Ζόμπι!! Μάλιστα είχαμε γράψει και σχετικά άρθρα για αυτό όπου μπορείτε να τα διαβάσετε ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Ειδικά σε ένα από αυτά τα άρθρα ο SAMANLYCANτότε είχε αναφερθεί σε έναν βιολογικό ιό που ήταν στα σκαριά όπου ήταν υπεύθυνος για αυτήν την εξέλιξη…. Τότε πολλοί ήταν αυτοί που τον χλεύαζαν ότι έχει πολύ ζωηρή φαντασία και μάλιστα τον προέτρεπαν να γράψει σενάρια για το Χόλυγουντ. Τώρα τι έχετε να πείτε κύριοι για όλα αυτά!;! Μήπως θα πρέπει να αναθεωρήσετε!;! Όχι ότι θα το κάνατε αλλά λέω…. Το όλο ζήτημα έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις διότι Αγγλία, Ρωσία, Γερμανία, Γαλλία, Κίνα, και Ιαπωνία από τα μισά του 2013 έχουν τις ίδιες διαφυλάξεις με τους Αμερικάνους προωθώντας το Αμερικανικό σχέδιο ανατροπής για ζόμπι. Μάλιστα κάνουν και ειδικές ασκήσεις εξόντωσης των Ζόμπι αλλά!! Και εξόντωσης πόλεων με μίνι πυρηνικά βλήματα!! Η κωδική ονομασία της πράξης αυτής λέγεται << Νέμεσης >>!!

Περαιτέρω πληροφορίες δεν υπάρχουν για το ζήτημα αυτό, αν και στην αρχή οι Ευρωπαίοι το είχαν πάρει ως ένα κακόγουστο αστείο από τους Αμερικάνους, τώρα έχουν πάρει πολύ σοβαρά το ζήτημα αυτό χωρίς να λένε το παραμικρό!! Απεναντίας οι Αμερικανοί το διαλαλούν μέσο του πενταγώνου τους με αυτά που προανέφερα ποιο πάνω. Το όλο θέμα όσο απίστευτο και να ακούγεται ή να φαίνεται δεν είναι και θα πρέπει να υπάρχει κάποια ενημέρωση στον κόσμο. Οι Αμερικανοί το κάνουν δείτε παρακάτω:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y6ZZU1ulITw[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5HEI_jurmJQ[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fw1A2vCsL0U[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YdAe18Xvs4Q[/youtube]

 

Αυτά τα βίντεο είναι λίγα από αυτά που κυκλοφορούν κατά εκατοντάδες στο διαδίκτυο. Θα μου πείτε ότι ο καθένας θα μπορούσε να το έχει κάνει για να πουλήσει όπλα ή και να τρομοκρατήσει τον κόσμο. Ναι συμφωνώ σε αυτό που λέτε!! Όμως σε μια χώρα που προσπαθεί να μειώσει την πώληση όπλων όπως είναι η Αμερική αν πάει κάποιος σε ένα οποιοδήποτε οπλοπωλείο και ζητήσει άδεια όπλων για << επερχόμενη επίθεση από Ζόμπι >> εάν έχει καθαρό ποινικό μητρώο του την βγάζουν σε ένα τέταρτο και υπάρχει ολόκληρο σετ όπλων που μπορεί να αγοράσει εγκεκριμένο από το πεντάγωνο!! Επίσης πίσω από αυτά τα βίντεο βρίσκεται ο Τζωρτζ Λίβιγκτον όπου βρίσκεται ως υπεύθυνος έκτακτης ανάγκης στο πεντάγωνο όπου είχε πει:

<< Πρέπει να υπάρχει ενημέρωση για αυτό το θέμα, αν βγούμε επίσημα και πούμε ότι ίσως υπάρξει τέτοιο πρόβλημα θα έχουμε γενικό πανικό από τον κόσμο με καταστροφικά αποτελέσματα. Για αυτό όσοι δουν αυτά τα βίντεο τουλάχιστον θα είναι προετοιμασμένοι, βέβαια πολλοί είναι αυτοί που γελάνε και κοροϊδεύουν μα όταν θα έρθει εκείνη η ώρα που πιστεύω να μην έρθει ποτέ θα το μετανιώσουν πολύ πικρά >>.

Μέχρι εδώ, αν και συνεχίζω να ψάχνω αποδεικτικά στοιχεία είναι σαν να χτυπάω σε έναν αόρατο τοίχο, οτιδήποτε νέα έχω θα σας ενημερώσω. Μέχρι τότε να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


16 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΣΧΕΔΙΟ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΑΠΟ ΖΟΜΠΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ!!!!!

 1. Σ ‘ευχαριστώ τόσο για τα λινκ όσο και για την απάντηση σου! Διάβασα και είδα και τα βίντεο. Έχω δει αρκετά παρόμοια και πάνω κάτω όλοι όσοι έχουν αφιερώσει τον χρόνο τους στην πολύτιμη αυτή έρευνα, συμφωνούν σε ένα πράγμα. Θέλουν να αποδεκατίσουν ένα τεράστιο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού με τη δικαιολογία ότι ο πλανήτης πρέπει να ανασάνει. Και πως ακριβώς θα γίνει αυτό απο τη στιγμή που η απληστία τους μειώνει τους γήινους πόρους?
  Στις, γνωστές πλάκες της Τζώρτζια, ένας απο τους νόμους της λέει “Να διατηρηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός στα 500 εκατομμύρια”
  Ποιοί είναι εκείνοι που αποφάσισαν να το παίξουν Θεός αποφασίζοντας ποιος θα ζήσει και ποιός θα πεθάνει? Σας λές πως ότι έχουμε δει σε ταινίες η διαβάσει σε βιβλία είναι μια προετοιμασία. Έχω προσπαθήσει να ανοίξω συζήτηση σε ανθρώπους αλλά κανείς δεν λέει να καταλάβει το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση και το πόσο άσχημα πρόκειται
  να γίνουν τα πράγματα… Δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό το παμπάλαιο σύστημα θα πρέπει να καταστραφεί και να γίνει μια μεγάλη επιτέλους αλλαγή?
  Για χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι είναι σκλάβοι κάποιων άλλων και ακόμα δεν έχουν μάθει! Ακόμα δεν λενε να καταλάβουν.. Εξακολουθούν να γονατίζουν καθημερινά υπηρετώντας το σύστημα αυτό! Ο πλανήτης αυτός δεν έχει ποτέ βιώσει την ειρήνη και γι αυτόν ακριβώς το λόγο, ο κύκλος της βίας και του πολέμου έχει ενδυναμωθεί!
  Υπάρχει τόση κακή ενέργεια πλέον που τους αλλάζει όλους και εκείνοι που ψεκάζουν και χρησιμοποιούν όλα αυτά τα καταστροφικά μέσα, το καθιστούν ακόμα πιο σίγουρο.
  Πότε λοιπόν θα ξυπνήσει ο κόσμος? Όταν θα αρχίσουν να σκοτώνουν μαζικά και θα το βλέπουμε live στις οθόνες μας όπως τον πόλεμο στη Γάζα?
  Λυπάμαι αλλά τότε θα είναι πολύ αργά! Αυτός ο κοιμισμένος κόσμος θέλει ένα γερό ταρακούνημα.
  Μπράβο σας, γιατί είστε κι εσείς απο εκείνους που συμβάλλουν σε αυτό το ξύπνημα, έστω κι αν το ξύπνημα πηγαίνει λιγάκι αργά!

  1. Valeriana!!!!!

   ΘΑ ΞΕΚΕΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:

   ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΞΗΠΝΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ!!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΝ ΞΗΠΝΗΣΟΥΝ ΙΟΟΟ ΣΤΟ 10.000.000 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ!!!!

   ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!! ΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!! ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΗΣΕΙ!!!! ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ!!!! ΔΗΛΑΔΗ!!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΟΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!;;!!! ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ!!!! ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ!!!!! ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!;;!!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΔΗ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑΝΕ ΜΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΩΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!;!! ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΓΛΙΤΟΣΟΥΜΕ!!;;!! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΔΟΣΟΥΝ!!!!

   ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ!!!! ΙΣΩΣ!!!! ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ!!!! ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ!;1 ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!!!

   ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!! ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΙΝΤΕΡΕΝΤ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ!!!! ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ!!!! ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Το συγκεκριμένο άρθρο είναι πολύ ενδιαφέρον. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο μόνος τρόπος να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε κανιβαλισμένα ζόμπι θα ήταν να μεταλλάξουν κάπως τον ιό της λύσσας η να δημιουργήσουν έναν ιό με βάση τη δομή του ιού της λύσσας. Εάν πάντως γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, σίγουρα θα μας αποκαλούσαν
  “The Walking Debt” Αλλά μόνο αστείο δεν είναι… Όλα είναι τόσο αβέβαια και ταυτόχρονα τόσο πιθανά σ αυτό τον κόσμο, που ανα πάσα στιγμή μπορεί να ξεσπάσει ένα τέτοιο κρούσμα και μες στον πανικό κανείς δε θα είναι ικανός να ανταπεξέλθει. Τόσες ταινίες με ζόμπι έχουν γυριστεί, πριν ακόμα ξεκινήσει ο κόσμος να συζητά για μια τέτοια θεωρία. Άραγε έχει κανείς αναρωτηθεί γιατί έχουν γυριστεί τόσες μα τόσες ταινίες τύπου (post apocalyptic)? Θα έλεγε κανείς πως κάποιος προετοιμάζει τον κόσμο για χρόνια αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι, τότε η ελίτ που κυβερνά αυτό τον κόσμο πως το επέτρεψε? Ίσως επειδή πιστεύουν ότι ο κόσμος δε πρόκειται να πάρει ποτέ στα σοβαρά ένα τέτοιο σενάριο? Εγώ ξέρω πως φοβούνται οποιονδήποτε συνομωσιολόγο στον πλανήτη. Τα πιο τρελά και δυσκολοχώνευτα είναι συμήθως και τα πιο αληθινά.

  1. Valleriana!!!!

   ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ!!!!! << Τα πιο τρελά και δυσκολοχώνευτα είναι συμήθως και τα πιο αληθινά. >>

   ΟΜΟΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ….. ΔΕΣ ΑΥΤΟ!!!!!

   http://www.invisiblelycans.gr/miosi-tou-plithismou-tis-gis-me-chimika-se-nero-ke-trofi-to-anakinoni-xekathara-o-epistimonikos-simvoulos-tou-ompama/

   http://www.youtube.com/watch?v=qlSXlbRJC4A

   http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/05/blog-post_5547.html

   http://www.dailymotion.com/video/x1078j2_o-%CF%87%CE%AD%CE%BD%CF%81%CF%85-%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%81-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D_animals

   ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ….

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. Τέλος πάντων εγώ ξέρω ένα πράγμα ότι αν η χρυσή αυγή ηταν μασονικό κόμμα σαν τα άλλα δε θα προσπαθούσαν να τη καταστρέψουν θα την είχα πάρει με με το μέρος τους σκέφτεται το λίγο αυτό………!!!!!!!!!!

 4. Και άλλοι τους λένε φασίστες επίσης έχουν τον καγκιλωτο σταυρό πρώτον αυτό το σημάδι το είχαν οι αρχαίοι έλληνες και μετά το πήρε o χίτλερ από εμάς αυτοί που λένε αυτές τις βλακείες ας πάνε να διαβάσουν λίγο ιστορία δε βλάπτει που θα μας πουν εμάς φασίστες και χούντα και χούντα είναι αυτοί που έχουμε σήμερα όχι νέα δημοκρατία !!!!!! Ένα τελευταίο θα πω ΤΟ ΑΡΝΊ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΊ ΚΑΙ O ΛΎΚΟΣ ΚΆΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΊ !!!!!!!

 5. Άρε και εγώ λέω πότε θα ξυπνήσουμε που πολύ δύσκολο το βλέπω… Πάνε η έλληνες που πολεμούσαν για τη πατρίδα τους ντρέπομαι πολύ έτσι πως έχουμε γίνει ούτε ιστορία ξέρουμε εδώ η κινέζοι την ξέρουν καλύτερα από εμάς και ξέρουν και ελληνικά αρχαία μακάρι να ξυπνήσουμε μια μέρα. Τουλάχιστον κάποιο έχουν ξυπνήσει και θέλουν και εμάς να μας ξυπνήσουν αλλά κάποιο από εμάς τους αποπερνουμε εννοώ τη χρυσή αυγή που θέλουν όλα τα κοματα να τη χαντακώσουν οι παλιομασωνοι ξυπνήστε ρεεεεε έτσι κανανε και τον κολοκοτρώνη τον βάλανε φυλακή αυτός που πάλεψε για την πατρίδα μας έτσι κανανε και τους χρυσαυγητες τους βάλανε φυλακή και αυτούς χωρίς να φταίνε όλα ήταν στημένα η δικηγόροι δικαστές καλά πληρωμενοι από τη νέα δημοκρατία και το πασοκ

  1. panorea6!!!!

   ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ!!!! ΕΙΝΑΙ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ!!!! ΟΜΟΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ….

   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ!!!! ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΥΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΑ Η ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!!!! ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ!!!! ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΥΤΗΧΙΕΣ!!!!! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 6. Εγώ ένα θα πω έχουμε γίνει είδη σαν ζόμπι της τεχνολογίας αυτό είναι το χειρότερό εδώ 4 χρονών παιδάκι και έχει ταμπλετ ενω στην εποχή τον γονιών μας όταν ήταν μικρά παίζανε κρυφτό κινηγητο αυτοκινητάκια κούκλες για αυτό τότε o κόσμος αντιδρούσε πίο πολύ ενώ τώρα με αυτα τα μέτρα που εφαρμοζουν στο κράτος μας και την οικονομική κρίση που έχουν καταστρέψει την καημένη Ελλάδα μας ούτε που αντιδραμε για αυτό παράγουν τόσο πολύ τεχνολογία και τόσο εξελιγμένη για να είμαστε όλο εκεί κολλημένοι και να μη μας νιαζει τίποτα άλλο όλα αυτά τα κάνουν επίτηδες όλα είναι ένα σχέδιο των μασωνων .. Άρε και

 7. Πιστευω οτι ειναι ενας τροπος και αυτο μειωσης του παγκοσμιου πληθυσμου.Χωρις πυρηνικα και χωρις βιολογικα οπλα για να μπορεσουν με ενα ψεκασμα μετα με το αντιδοτο να τους επαναφερουν οπως ηταν πριν. Γιατι μη ξεχναμε θελουν τη μειωση βαση των πινακιδων στη Τζωρτζια γυρω στα 500 εκατομυρια πληθυσμο. Απλα ειναι ενας τροπος χωρις να μολυνουν το περιβαλλον.

 8. DAYLIGHT!!!!

  ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ Η ΓΙΑ ΘΕΟΡΙΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!!

  ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΕ!!!!

  ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΙΛΙΝΟΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση