H ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ(;) ΤΗΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΖΟΜΠΙ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 H ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ(;) ΤΗΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΖΟΜΠΙ!!!!

 O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι σε υψηλή επιφυλακή για το νέο ξέσπασμα της Ουγκάντα, η οποία αιτία δεν είναι πλήρως γνωστή…

Ο Τζέϊσον Ο, από το . Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, για την δημόσια υγεία έκανε μελέτες ο φοιτητής ο οποίος είναι επί του παρόντος στην Ουγκάντα για την συγκεκριμένη μελέτη της νόσου μετά τη σύγκρουση μετασχηματισμού του Υπουργείου Υγείας της Ουγκάντα. « Ο κ. Αχ περιγράφει μερικά από τα συμπτώματα με περισσότερες λεπτομέρειες, και προσφέρει διαφορετική οπτική γωνία από την εμπειρία των δημοσιογράφων του CNN ».

Το CNN αναδιατύπωσε, επίσης, την έκθεσή του για να μετριάσει την πρόταση της βίαιης συμπεριφοράς. Ονομάστηκε « κουνώνηστη ασθένεια » είναι μια πολύπλοκη ασθένεια που έχει χτυπήσει χιλιάδες παιδιά στη Βόρεια Ουγκάντα. Η ασθένεια φέρνει, άγριες και βίαιες ενέργειες (πολυσυζητημένες), με αλλαγές στην προσωπικότητα, και μια σειρά από άλλα ασυνήθιστα συμπτώματα.

Ψυχική Υποβάθμιση: Τα παιδιά Θύματα δεν έχουν καμία θεραπεία, κανένα μέλλον δήλωσε ο Λάγκατ Γκρέις. Για την ασφάλειά τους οι γονείς τους τα δένουν όταν φεύγουν από το σπίτι, όπου χρησιμοποιούν ύφασμα σαν χειροπέδες. Μια μητέρα από την βόρειο Ουγκάντα θυμάται:

« Όταν πάω στον κήπο, δένω τα παιδιά μου με ένα πανί. Αν δεν τα δέσω έρχομαι πίσω και ψάχνουμε να τα βρούμε γιατί έχουν εξαφανιστεί ». Πληροφορίες από διάφορους ιατρούς ότι τα παιδιά στους κατοίκους περιορισμούς τους  ροκανίζουν τα χέρια τους και τα πόδια τους, σαν ένα φανατικό ζώο ή «ζόμπι» της λαϊκής φαντασίας σε μια προσπάθεια να δραπετεύσουν. (Αυτό βασίζεται στο σχολιασμό του CNN.)

Η προσπάθεια συγκράτησης των παιδιών δεν είναι αδικαιολόγητη. Σε ένα από τα πιο περίεργα συμπτώματα αυτής της τραγικής ασθένειας, τα παιδιά με τη νόσο φέρεται να ανάβουν φωτιές σε καλύβες ή σπίτια στις κοινότητές τους. Σε συνδυασμό με την άσκοπη περιπλάνηση αυτή η ασθένεια προκαλεί στα θύματα, ένα θανάσιμο συνδυασμό. Περισσότεροι από 200 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε πυρκαγιές που πιστεύεται ότι προέρχονται από τα  παιδιά ζόμπι. (Σύμφωνα με τον Jason Ο, υπήρξαν ελάχιστες αναφορές για βίαιη συμπεριφορά ). Είναι ασαφές το πια είναι πλέον η κύρια πηγή ενημερότητας, το CNN θέτει τις πληροφορίες αυτές, αν και ένας ιατρός από την Ουγκάντα με μια έκθεση CDC στο παγκόσμιο συνέδριο επιδημιολογιών αναφέρει ότι 10 έως 15 % των παιδιών βρέθηκαν να εμφανίζουν αυξημένη επιθετικότητα.

Ήμασταν σε θέση να εντοπίσουμε αυτήν την έκθεση αλλά δυστυχώς αρνήθηκαν να μας την δώσουν ακόμα και σε pdf (ηλεκτρονική )μορφή!!!

Η ασθένεια κάνει τα παιδιά συχνά βίαια “zombiefied”. [Πηγή εικόνας: CNN]

Η ασθένεια λένε δεν είναι κάτι το καινούργιο. Ξεκίνησε στη δεκαετία του 1960 στο Σουδάν. Από εκεί σιγά σιγά εξαπλώθηκε στην Λιβύη και η Τανζανία. Οι λοιμώξεις της Ουγκάντα,  είναι ένα νέο ξέσπασμα  με ένα ανησυχητικό σημάδι εξάπλωσης και μετάλλαξης της!!!! Το άλμα σε μια νέα περιοχή θα μπορούσε να είναι καθαρή σύμπτωση, ή θα μπορούσε να αναφερθεί ότι η νόσος έχει γίνει πιο ισχυρή βρίσκοντας ένα νέο διάνυσμα μετάδοσης της…

Ουγκάντα, βρίσκεται στην κεντρική Αφρική [Πηγή εικόνας: U του Τέξας, Τροποποιήσεις: Jason Mick]

Τα μολυσμένα τα παιδιά έχουν συνήθως τακτικές κρίσεις, οι οποίες προσχωρούν στο νευρικό σύστημα από μια επαναλαμβανόμενη κίνηση κουνώντας το κεφάλι τους. Αυτό το χαρακτηριστικό σύμπτωμα έχει δώσει αφορμή για το ανεπίσημο τίτλο για την ασθένεια. Ο Παγκόσμιος Ιατρικός Οργανισμός αγώνων για μια θεραπεία, δηλαδή Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και έχουν την παρακολούθηση της εξάπλωσης αυτής της φοβερής ασθένειας με μεγάλη προσοχή και προτεραιότητα από όλες τις άλλες.

Ο Δρ Χοακίν Σαβέκα λέει η σκηνή στην Ουγκάντα είναι τρομακτική, δηλώνοντας:

« Είναι αρκετά απελπιστικό, μπορώ να σας πω. Φανταστείτε να περιβάλλεστε από 26 παιδιά  από αυτά παρουσιάζουν σημάδια από αυτή την νόσο. » Η στάση είναι να βρεθεί γρήγορα μια λύση για το πρόβλημα. « Ωστόσο, το CDC δεν είναι απολύτως σίγουροι για το τι προκαλεί την ασθένεια, η οποία παραλύει τα παιδιά και τους μετατρέπει σε τυφλά, με επιρρεπές στη βία των ζόμπι. Η καλύτερη ιδέα που έχουν είναι ότι η πλειονότητα των περιπτώσεων συμβαίνουν σε περιοχές που κατοικούνται από « Μαύρες μύγες »,  οι οποίες φέρουν το παρασιτικό  σκουλήκι Onchocerca volvulus ( Ονχοσέρσα Βολβάλους ). Αυτό το σκουλήκι είναι υπεύθυνο για μια άλλη επικίνδυνη ασθένεια που ονομάστηκε « τύφλωση των ποταμών », δεύτερη κύρια αιτία του κόσμου των μολυσματικών τυφλώσεων. Ο Jason Ο αναφέρει ότι το CNN έχει παρεξηγήσει αυτή την αναφορά. Ενώ είναι αλήθεια ότι η αιτία της νόσου είναι άγνωστη και οι εργασίες βιβλιογραφίας πάνω στο θέμα δείχνουν μια επικάλυψη με μέρος των περιοχών που πλήττονται στην « τύφλωση των ποταμών », αλλά νιώθει ότι αυτή η αναφορά έχει μόνο σκοπό να « δηλώσει το προφανές » υποθέτουν την αιτιώδη συνάφεια.

Η ασθένεια μπορεί να έχει κάτι να κάνει με τις μαύρες μύγες (αριστερά, κέντρο) και τα παρασιτικά σκουλήκια τους (δεξιά). [Πηγή εικόνας: (αριστερά), το Wikimedia Commons (κέντρο), Ανθρώπινης υγείας (δεξιά)]

Ωστόσο, το 7 % των μολυσμένων παιδιών ζουν σε περιοχές που δεν κατοικούνται από τη μαύρη μύγα!!!! Οπότε ένας σύνδεσμος είναι θεωρητικός στην καλύτερη περίπτωση. Τα παιδιά με τη νόσο, επίσης, εμφανίζουν συχνά έλλειψη βιταμίνης Β6, κάποιοι κορυφαίοι ιατροί εμπειρογνώμονες θέλουν να  πιστέψουμε ότι η νόσος μπορεί να σχετίζονται με τη διατροφή. Ωστόσο, οι μολύνσεις από μικρόβια, παράσιτα, μύκητες, ή ακόμα και μύκητες / μικρόβια μεταφέρονται από ένα παρασιτικό υποδοχής, που μπορεί να οδηγήσουν σε διατροφικές ελλείψεις. Δρ Ντόουλε Σκοτ, διευθυντής της παγκόσμιας ανίχνευσης της νόσου και την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στο CDC, λέει ότι ο αγώνας γίνεται για να διαπιστωθεί η αιτία και η θεραπεία. Δηλώνει:

«Στην αρχή ρίχνουμε το δίχτυ ανοιχτά…. Θα αποκλειστούν τρεις αιτίες δυναμικού της δωδεκάδας και δουλεύουμε πάνω σε μια χούφτα των πιθανοτήτων. Γνωρίζουμε από την εμπειρία του παρελθόντος μια άγνωστη ασθένεια. Είναι βέβαιο ότι  θα μπορούσαμε να καταλήξουμε με περισσότερες παγκόσμιες επιπτώσεις σε μέγιστο και τραγικό σημείο για την ανθρωπότητα ».

Υπό τις παρούσες υποθέσεις 19 παιδιά έχουν βρεθεί να πληγεί, με την πλειοψηφία των χειρότερων συμπτωμάτων που εξαπλώθηκε σε όλο το εύρος από 3-11 ετών. Ένα μυστήριο γύρω από την ασθένεια είναι οι επιληπτικές κρίσεις τους. Ενώ συνήθως τα κρούσματα είτε τυχαία συμβαίνουν ή φαίνεται να ακολουθήσετε από κάποιο μοναδικό σύνθημα / μοτίβο, το νεύμα της νόσου φαίνεται να έχει πολλές ωθήσεις, συμπεριλαμβανομένων των διατροφικών, νέων τροφίμων, αλλαγή του καιρού, καθώς και άλλες αλλαγές. Ο Jason Ο λέει ότι οι δημοσιογράφοι του CNN μπερδεύουν  κάποια  πράγματα με την γνωστή σκανδάλη τροφίμων ως υπαίτια οι επιληπτικές κρίσεις, δεν είναι άγνωστα, όπως κάποιες μπάρες σοκολάτας.

Συχνά αφήνουν τα παιδιά που λερώθηκαν με τα ούρα τους και που τους τρέχουν τα σάλια χωρίς να τα καθαρίσουν. Οι ντόπιοι νοσηλευτές φοβούνται να αγγίξουν τα μολυσμένα παιδιά. Η φαρμακευτική αγωγή μέχρι στιγμής είναι αποτελεσματική αντιεπιληπτική αγωγή επιβραδύνει την έναρξη των συμπτωμάτων, αλλά δεν είναι σε θέση να σταματήσει την εξέλιξη της νόσου. Τα κρούσματα άφησε πολλά παιδιά που δεν μπορούν να περπατήσουν, μόνο σε θέση να σέρνονται με το σώμα τους κατά μήκος του εδάφους.

Η τρέχουσα προσέγγιση της θεραπείας αντί-επιληπτικά έχει κάνει ελάχιστα για να σταματήσει την ασθένεια.[Εικόνα souce: CNN

Ο Jason Ο λέει ότι η ασθένεια προσφέρει μια τραγική, αργή διανοητική υποβάθμιση, λαμβάνοντας χρόνια για να αναπτυχθεί. Τα πάσχοντα παιδιά, στην αρχή νιώθουν ντροπή για την αρρώστια και φοβούνται να μην μολύνουν τους συμμαθητές και συχνά εγκαταλείπουν το σχολείο, ενώ είναι ακόμα πνευματικά ικανά. Τελικά οι κρίσεις τα οδηγούν σε πιο σοβαρά συμπτώματα που αναφέρονται στην εισαγωγή – απώλεια της ομιλίας, μερική παράλυση, αλλαγές στην προσωπικότητα, και σύμφωνα με το CNN– παράλογη βία ). Η κυβέρνηση της Ουγκάντα μην μπορώντας  στην αντιμετώπιση της τραγωδίας ζήτησε βοήθεια από το εξωτερικό / ερευνητικής πείρας.

Οι περισσότερες από τις αντιδράσεις ενάντια στην κυβέρνηση έγιναν, διότι το Υπουργείο Υγείας υπήρξε αργό στο να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια έκτακτης ανάγκης από το Κοινοβούλιο που ήταν διαθέσιμα. Έχουν δημιουργήσει πολλά τοπικά κέντρα για το σύνδρομο, αλλά δεν είναι καλά στελεχωμένα και εξοπλισμένα.  Τα κρούσματα που αναφέρονται  μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Mulago (γνωστό ως το The Last King of Scotland), ώστε οι κορυφαίοι γιατροί από το Πανεπιστήμιο Makerere  στην Καμπάλα να μπορούν να τους παρακολουθούν. Το θέμα είναι ακόμα μια συμφορά για μια χώρα στην οποία η φτωχή πλειοψηφία ήταν τρομοκρατημένοι για χρόνια από την πολιτοφυλακή του πολέμαρχου Τζόζεφ Κόνυ, που ονομάστηκε ως «Στρατός Αντίστασης του Κυρίου ». κ. Κόνυ είναι εγκληματίας πολέμου  από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για πολλαπλά βασανιστήρια αλλά και βίαιων εγκλημάτων πολέμου, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού και δολοφονίας. Τα αδικήματα αυτά τιμωρούνται με (ισόβια κάθειρξη), αν ποτέ παραπεμφθεί σε δίκη. Ο Jason Ο διευκρινίζει ότι βάσει του νέου Καταστατικού της Ρώμης του 2002, το ΔΠΔ δεν έχει το δικαίωμα να ζητήσει τη θανατική ποινή, ακόμη και σε υποθέσεις δολοφονίας.)

Τι θα συμβεί αν η « Ασθένεια των ζόμπι » βρει έναν τρόπο να φτάσει τις ΗΠΑ ή στην Ευρώπη; Ο Δρ Saweka λέει για να μην γίνει αυτό χρειάζεται από την κυβέρνηση βοήθεια προσφέροντας περισσότερη χρηματοδότηση. Δηλώνει, « Οι άνθρωποι παραπονιούνται ότι η ζωή στις αναπτυσσόμενες χώρες έχουν μικρότερη αξία από τη ζωή στις δυτικές χώρες. Όταν γνωρίσουμε την αιτία, θα αντιμετωπίσουμε την θεραπεία. Τώρα καταπολεμούμε απλώς τα συμπτώματα. Εμείς δεν αναμένεται να θεραπεύσουμε κανέναν ».

Μετά από όλα αυτά, οι ιοί, βακτήρια, παράσιτα, χάρη στα θαύματα της εξέλιξης μπορεί να μεταλλαχτούν και να προσαρμοστούν σε νέα περιβάλλοντα και νέους φορείς μετάδοσης. Ενώ οι εκθέσεις της βίας ή παράξενη συμπεριφορά  όπως το δάγκωμα  αμφισβητούνται, η ασθένεια είναι πολύ σοβαρή. Μπορεί να φαίνεται σαν ξένο ζήτημα σε περιοχές όπως οι ΗΠΑ και η ΕΕ, οι οποίοι αγωνίζονται με δική τους οικονομική κρίση, αλλά αν η ασθένεια βρίσκει έναν τρόπο να διευρύνει την διάδοσή της, αυτή η επιδημία θα μπορούσε να καθηλώσει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Μια λέξη της αποσαφήνισης … το CNN αναδιατύπωσε ελαφρώς την έκθεσή του για να μετριάσει την πρόταση της βίαιης συμπεριφοράς. Οι εκθέσεις της φωτιάς αρχίζουν….. αλλά στο νέο πλαίσιο, είναι δυνατόν όμως αυτά να ήταν μόνο αθώα ατυχήματα που προκαλούνται από την απώλεια των παιδιών του……

 

 Η λύσσα είναι ένας ιός νευροτρόπος που επηρεάζει το μυαλό των ζώων και των ανθρώπων. Ο νευροτρόπος ιός είναι αυτός που επιτίθεται στα νεύρα, έτσι δεν είναι όλοι τους ίδιοι. Η πολιομυελίτιδα είναι ένας ιός νευροτρόπος. Όταν διάβασα τα συμπτώματα, η λύσσα είναι η πρώτη ασθένεια που σκέφτηκα γιατί αυτό κάνει περίπου. Οι ιοί είναι πολύ σοβαρές ασθένειες, αναρωτιέμαι αν αυτό είναι μια παλιά ασθένεια που έχει μεταλλαχθεί, σε ένα νέο στέλεχος του ιού ή μια βακτηριακή λοίμωξη.

Τώρα τελευταία μιλάνε « κάποιοι » ότι πρόκειται για μοντέρνα ασθένεια μετατροποιημένη με την παλαιά νόσο όπου έχει υποστεί μετάλλαξη γεννητικός!!! Δεν είναι λίγοι οι γενετιστές που λένε ότι πρόκειται για ασθένεια που την δημιουργούν  « νανοσωματίδια »!!! Σας φαίνεται απίστευτο; Μην ξεχνάτε την ασθένεια « ΜΟΡΓΓΕΛΟΝΣ » η οποία έχει εξελιχτεί σε θανατηφόρα και για κάποια χρόνια κάποιοι ιατροί έκαναν τα κορόιδα ότι και καλά δεν ήξεραν από που προέρχεται…..!!!!

Όπως έχω ξανά πει ότι στο μέλλον πιο πολύ κινδυνεύει η ανθρωπότητα να αφανιστεί από μια επιδημία παρά από εναν κομήτη ή εναν πυρηνικό πόλεμο!!! Από ότι δείχνει είναι πολλές οι ασθένειες τώρα τελευταία που έχουν επικίνδυνη έξαρση, παλιές καινούριες!!!! Οι επιδημιολόγοι και οι ιατροί παγκοσμίως κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου μα οι πολιτικοί ως γνωστό δεν κάνουν τίποτα. Εκτός αυτό τα ΜΜΕ τα περνάνε με πολύ ψηλά γράμματα για άγνωστο λόγο….. ή μήπως τον ξέρουν!!;!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5S7QLocaS0M[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6oX3JFVECro[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_atd3ptpZKc[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση