Η ΦΥΛΗ ΧΟΥΝΖΑ!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Η ΦΥΛΗ ΧΟΥΝΖΑ!!

Η φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Επίσης πρόκειται για τον μακροβιότερο λαό στον κόσμο και ο καρκίνος για αυτούς είναι άγνωστος!!

Όταν μαθεύτηκε αυτό το φαινόμενο δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες όπου ένα κλιμάκιο από το νοσοκομείο Μεμόριαλ πήγε στην χώρα όπου ζουν οι Χούνζα και μελέτησαν την διατροφή τους.

Αυτό που διαπίστωσαν μετά από κάμποσο καιρό είναι ότι οι Χούνζα τρώνε πάρα πολλά βερίκοκα μαζί με τα κουκούτσια!!!

Θυμηθείτε ότι: Το κουκούτσι από το βερίκοκο είναι πάρα πολύ πικρό. Το πικρό είναι αναγκαίο για τον καρκίνο. Το πικρό ανοίγει την όρεξη και πολλοί καρκινοπαθείς δεν έχουν όρεξη και πεθαίνουν από καχεξία (υπερβολικό αδυνάτισμα).. Το κουκούτσι από το βερίκοκο έχει την αναγκαία βιταμίνη Β17. Αυτά όλα είναι γνωστά στις φαρμακευτικές εταιρίες που έθαψαν την εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης στο πεδίο του καρκίνου και εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν άδικα (Otto Warburg).

Ο διαβόητος επιστήμονας Κανεμάτσου Σιγκουίρα ύστερα από την επίσκεψη στους Χούνζα, έκανε κάποια πειράματα με ποντικούς. Ο βιοχημικός Εμστ Κρέμπς ανακάλυψε ότι τα βερίκοκα έχουν την βιταμίνη Β17 η αλλιώς όπως ονομάστηκε Λεατρίλη!!

Ο Σιγκουίρα έμεινε έκπληκτος. Ήταν η δυνατότερη αντικαρκινική ουσία του κόσμου που είχε δοκιμάσει ποτέ, όπως δήλωσε. Τι θα κάνατε εσείς και εγώ αν ακούγατε τέτοιο καλό νέο; Δεν θα πηδάγατε από τη χαρά σας; Ο καρκίνος ήταν τελειωμένος. Αμ δε. Το χρήμα βασιλεύει. Πήγε λοιπόν στους ανωτέρους του και τους είπε τα ευχάριστα νέα. Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερίκοκα. Τι θα κέρδιζαν αυτοί με την αντικαρκινική αυτή ουσία προσβάσιμη στον καθένα; Θα έχαναν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Αν τα κέρδη τους ανέρχονται σε πολλά δις μόνο από την Ελλάδα, φανταστείτε τι γίνεται σε όλο τον πλανήτη. Άλλωστε τα μέλη του Δ.Σ. του Μεμόριαλ ήταν όλοι αντιπρόσωποι φαρμακευτικών εταιρειών………

Του είπαν λοιπόν να συνεχίσει τα πειράματα και να αποδείξει πως ήταν λάθος. ΛΑΘΟΣ!;! Οι διαδικασίες τροποποιήθηκαν και σχεδιάστηκαν με σκοπό να αποτύχουν και τελικά απέτυχαν. Αντικατέστησαν τον Σιγκουίρα με έναν κτηνίατρο, ο οποίος χορήγησε στα πειραματόζωα διαφορετική δόση από αυτή που χορηγούσε ο Ιάπωνας επιστήμονας και τα πειραματόζωα πέθαναν. Τα αποτελέσματα αυτού του ψευδοπειράματος δόθηκαν στη δημοσιότητα. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν οι ψευδοχαφιέδες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Φυσικά από το 1980 όπου συνέβη οι αποδείξεις ακόμη αναμένονται. Δεν αποδείχθηκε! Ήταν απάτη το Β17, έλεγαν οι γιατροί που δεν γνώριζαν τις λεπτομέρειες χωρίς όμως κανένας από αυτούς να έκανε ότι έκανε ο πρώην διευθυντής απολυμένος Σιγκουίρα!!! Κανένας δεν θα μάθαινε την πραγματικότητα αν δεν επαναστατούσε η συνείδηση ενός θαρραλέου δημοσιογράφου που ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Μεμόριαλ γνώριζε την απάτη.

Ο Ράλφ Μος, δεν άντεξε το βάρος της συγκάλυψης ενός τόσο μεγάλου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Εδώ παίζονταν οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Βγήκε και κατήγγειλε ευθαρσώς τη μεγάλη απάτη. Τιμή στον θαρραλέο δημοσιογράφο!!! Τιμή και στον Σιγκουίρα. Τιμή στον Κρέμπς που βρήκε έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη κατά του καρκίνου. Από τις Ελληνικές εφημερίδες μόνο “Το Βήμα” ανέφερε στις 23/5/1980 ακροθιγώς το θέμα, χωρίς να εισέλθει στην ουσία του θέματος. Ποιος Έλληνας γνωρίζει αυτή την μεγάλη απάτη. Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα σύμφωνα με τον Σιγκουίρα σε όλες τις μορφές καρκίνου έδειξαν τα εξής!!

 

Α) Σταμάτησαν τις μεταστάσεις,

Β) Βελτίωσαν την γενική υγεία,

Γ) Εμπόδισαν την ανάπτυξη μικρών όγκων,

Δ) Παρείχαν ανακούφιση από τον πόνο,

Ε) Ενεργούν πολύ σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου.

 

Επίσης η πρώτη επίσημη τονίζω επίσημη αναφορά του Μεμόριαλ υπογράμμιζε με ιδιαίτερη έμφαση τα θετικά πλεονεκτήματα της Β17. Μετά έπεσε κόκκινη γραμμή. Ξέρετε εσείς… Κόκκινη γραμμή και την ακολούθησαν άπαντες.

Χρειάζονταν  περισσότερες αποδείξεις!. Δεν αποδείχθηκε! Απορώ!!! Γιατί να μην βάζουμε ένα ερωτηματικό όταν ακούμε αυτό το μονότονα επαναλαμβανόμενο λόγο των φαρμακευτικών εταιριών!!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα στον μανάβη της γειτονιά σας έχουν την ίδια αξία με τα κουκούτσια από τα βερίκοκα των Χούνζα.

Αν λοιπόν αυτοί οι “κύριοι” έσβησαν έναν ερευνητή του κύρους του Κανεμάτσου Σιγκουίρα, που γι αυτόν είχε ειπωθεί από τον αντιπρόεδρο του Μεμόριαλ, ότι είναι ευρέως γνωστός στον κόσμο της έρευνας και ότι οι συνάδελφοί του ερευνητές τον εκτιμούν απεριόριστα. Αν αυτοί οι κύριοι δολοφονούν τους γιατρούς στη Χιλή και αλλού, καταλαβαίνουμε όλοι πως ο πραγματικός καρκίνος για την υγεία της ανθρωπότητας βρίσκεται στα διοικητικά συμβούλια των φαρμακευτικών εταιριών και πουθενά αλλού!!!

 

Δεν μιλάμε βέβαια για Ελληνικές μικρές εταιρίες, αλλά για σύγχρονα πολυεθνικά θηρία., που επιβάλλουν την άποψή τους με χημειοθεραπείες.

Όποιος ασθενήσει από καρκίνο, θα υποστεί από τις Φαρμακοβιομηχανίες τα μαρτύρια της κόλασης: Γραμμικούς επιταχυντές κοβάλτια, χημειοθεραπείες,  διαρκείς εξετάσεις που κρατούν τον άρρωστο σε διαρκή αγωνία, ανασφάλεια, φόβο πανικό. Βέβαια τα κυτταροτοξικά φάρμακα, ακτινοβολίες κ.λπ., είναι γνωστό – και κανείς δεν το αρνείται-, ότι προκαλούν καρκίνο. Είναι δηλαδή βασικές αιτίες ανάπτυξης καρκίνου. Ο άρρωστος όμως, έκανε ότι ορίζουν οι φαρμακοβιομηχανίες: Καλό για την τσέπη τους, κακό για τον άρρωστο.

Μην ξεχνάτε: Τα όρια της τσέπης τους, είναι τα όρια της σκέψης τους.

Κουβέντα αυτοί για τη διατροφή. Ρωτείστε ένα γιατρό αν έχει κάτι διδαχτεί για τη διατροφή στις Ιατρική Σχολές. Οι φαρμακοβιομηχανίες θέλουν τον ιατρικό κόσμο στο σκότος της άγνοιας για τη διατροφή και υπερήφανο για τις φαρμακευτικές του γνώσεις σε σημείο, που να υποτιμά τη διατροφή, όπως στην περίπτωση του μυλωνά.

Για να αποφύγετε πολλές αρρώστιες τρωτέ τα εξής κατά πολλά και τακτικά διαστήματα!!

Α) Τρώτε πικρά, τρώτε βερίκοκα και τα κουκούτσια τους.

Β) Πίνετε χυμό από φύλλα ελιάς.

Γ) Τρώτε ραδίκια και πίνετε το ζουμί τους με λεμόνι κάθε μέρα.

Δ) Τρώτε αγκινάρες (πικρές).

Ε) Πίνετε ζουμί από άγριες αγκινάρες (πολύ πικρό), Βολβούς (πικρό) ή Γαϊδουράγκαθο (silybuns marianum), αυξάνει την παραγόμενη γλουταθειόνη

υπεροξειδάση: Εξαιρετικό τονωτικό – αποτοξινωτικό για όλες τις παθήσεις του συκωτιού.

 

Ας ακολουθήσουμε τη συμβουλή των καλύτερων Γερμανών γιατρών, της περίφημης Επιτροπής Ε. Η Επιτροπή Ε, κατατάσσει τα πικρά βότανα ως

εξής:

Α) Κάσσια (quassia amara)

Β)  Γεντιανή

Γ) Άγρια αψιθιά.

Δ) Φλοιός Gonolobus cocdurango,

Ε) Centantium pulchellum,

Ζ)  Cot αρπαγόφυτο (από την έρημο Καλαχάρη της Αφρικής (το βρίσκετε

στα φαρμακεία).

Η) Φλούδα νεραντζιού.

Θ) Γαϊδουράγκαθο (cnicus benediktus).

Ι) Ραδίκι.

Κ) Κανέλα.

Λ) Κόλιανδρος.

 

Οι πικρές αυτές τροφές ανοίγουν την όρεξη. Ο καρκινοπαθής συνήθως δεν έχουν καθόλου όρεξη και πεθαίνει από καχεξία. Διεγείρουν την ορμόνη γαστρίνη, που με τη σειρά της διεγείρει την παραγωγή και την απελευθέρωση υδροχλωρικού οξέως. Όλοι το γνωρίζουν: Τα πικρά βοηθούν στην όρεξη αλλά δεν δίνουν καμία σημασία.

 

Αν το σώμα μας έχει μετατραπεί σε ζαχαροπλαστείο, από τα πολλά γλυκά, ποτά, πατάτες κ.λπ., {όλα αυτά μετατρέπονται σε γλυκόζη) και συγχρόνως έχουμε απορρίψει την πικρή γεύση, δεν θα πάθουμε καρκίνο; Το κλειδί είναι η ισορροπία (ομοιόσταση στην ιατρική γλώσσα). Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


2 σκέψεις στο “Η ΦΥΛΗ ΧΟΥΝΖΑ!!

  1. Επίσης είναι τα αμύγδαλα και τα πρικραμύγδαλα που βοηθούν στην αντιμετώπιση του καρκίνου μέσω της αμυγδαλίνης (πικρή ουσία των αμυγδάλων). Από τα αρχαία χρόνια αναφέρονται ως αντικαρκινικά. 3 αμύγδαλα την ημέρα είναι ικανά να προφυλάξουν τον οργανισμό απο την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων αρκεί να μην είναι ψημένα βοηθώντας στη σωστή λειτουργία του συκωτιού (αν και τον τελευταίο καιρό με ότι γίνεται στη Ελλάδα μας το έχουν πρήξει το συκώτι για τα καλά!)

Αφήστε μια απάντηση