ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ!!!!

Υπήρξαν πολλές φορές που όλοι μας έχουμε δει κάποια σύννεφα που με την φαντασία μας έχουμε πει : αυτό μοιάζει με πουλί, αυτό μοιάζει με σκύλο αυτό μοιάζει με άγγελο κ.τ.λ. όμως έχουν υπάρξει κάποιες φορές που τα σύννεφα παίρνουν πραγματικά άλλες διαστάσεις και παίρνουν κάποιες μορφές που είναι τόσο ρεαλιστικές οπού για τα μάτια μας είναι απίστευτες!!

Οι Ινδιάνοι της Αμερικής όταν έβλεπαν τέτοια γεγονότα πίστευαν ότι ο Μανήτου έδινε άδεια σε κάποιες ψυχές να μπορούν να περιπλανηθούν στον κόσμο μας βλέποντας τα πάντα από ψηλά, αυτό έδειχνε ότι η ψυχή αυτή ήταν παρά πολύ καλή όταν ήταν ζωντανή!!

Οι βόρειοι λαοί Κέλτες, Βίκινγκς, Ούννοι κ.τ.λ. πίστευαν ότι ο ουρανός έστελνε κάποια μηνύματα τα οποία ποτέ δεν ήταν ευχάριστα, δηλαδή τα είχαν ως προπομπούς του κακού!! Πολλοί είναι αυτοί που τα χαρακτηρίζουν ως SIMULACRA η SIMULACRUM. Η λέξη είναι Λατινική και προέρχεται από την αρχαία Ρώμη σημαίνει όταν κάτι το φυσικό όπως σύννεφα , βράχια, δένδρα κ.τ.λ. παίρνουν μορφές σαν κάποιος άνθρωπος να τους τις έδωσε…..

Στα παρακάτω βίντεο που ακολουθούν θα εκπλαγείτε με αυτά που θα δείτε, δείτε τι μπορεί η φύση να φτιάξει!!! Αυτά τα τρία βίντεο είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν και θα σας αφήσουν με πολλά ερωτηματικά!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


2 σκέψεις στο “ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ!!!!

 1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΜΑΝ!!!! ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ Κ ΚΥΡΙΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΕ ΣΕ ΒΡΑΧΟΥΣ …!!!! ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ; ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΑ ; ΦΤΙΑΧΤΑ ; ΑΠΛΑ Ο ΛΟΓΟΣ
  ΠΟΥ ΡΩΤΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΦΕΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ
  ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ…ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ Κ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΟΣ !!! ΟΣΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΝ….!;;! ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΩΜΟΡΦΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!

  1. someone!!!!

   ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!

   ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΦΕΡΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΟΣ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΛΟ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΛΟΦΟΣ ΤΗΣ ΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΛΟΦΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση