Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΧΕΞΧΜΑΝ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΧΕΞΧΜΑΝ!!!!

Ήταν το 1972, στο σπίτι της οικογένειας Ρόμπσον Χέξχμαν, μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από όπου ο θρυλικός λύκος Aλλεντεήλ περιπλανιόταν στο δάσος, εκεί τα δύο νεαρά αδέλφια Ρόμπσον ξέθαψαν δύο μικρές, πέτρες, στον κήπο . Αυτές οι δυο πέτρες είχαν το μέγεθος πορτοκαλιού και είχαν σκαλιστεί διαμορφώνοντας δυο κεφάλια.

Αρκετές νύχτες μετά την ανακάλυψη των πέτρινων κεφαλιών, η  γείτονας Έλεν Ντόντ και η κόρη της κάθονταν μέχρι αργά ένα βράδυ , όταν έγιναν και οι δύο μάρτυρες ενός παράξενου γεγονότος  ένα θηρίο « Μίσος άνθρωπος και μισός θηρίο »  εισήρθε στην κρεβατοκάμαρα που βρισκόντουσαν οι δυο γυναίκες.

Το ζευγάρι φώναξε από τρόμο, αλλά, το πλάσμα φάνηκε να αδιαφορεί για τις γυναίκες και απλά έφυγε από το δωμάτιο, οι γυναίκες δήλωσαν ότι άκουσαν το πλάσμα αυτό να κατεβαίνει τις σκάλες του δωματίου τους. Αργότερα, η μπροστινή πόρτα βρέθηκε ανοιχτή. Σκέφτηκαν ότι το πλάσμα ήταν σε αναζήτηση για κάτι, και άφησε το σπίτι χωρίς να πειράξει τις γυναίκες για να συνεχίσει αλλού την αναζήτηση…..

Οι πέτρες-κεφάλια, αντιπροσωπεύουν δύο διαφορετικούς τύπους. Η πρώτη ήταν παρόμοια με ένα κρανίο και δείχνει να έχει χαρακτηριστικά αρσενικού τύπου όπου και από αυτό ονόμασαν την πέτρα αυτή, « αγόρι ». Η πέτρα είχε ένα πρασινωπό γκρι χρώμα με κρυστάλλους χαλαζία όπου έλαμπαν κάθε φορά που κάποιος την γυρνούσε. Ήταν πολύ βαρύ, βαρύτερο από τσιμέντο ή μπετόν. Επίσης από εμπρός προς τα πίσω έτρεχαν λουρίδες από γραμμές όπου σχημάτιζαν τις τρίχες της κεφαλής.

Το άλλο το κεφάλι είχε γυναικεία μορφή και ονομάστηκε, το « κορίτσι » ήταν παρόμοια με μια μάγισσα. Είχε άγρια στυφνά μάτια και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε κότσο. Στα μαλλιά της υπήρχαν ίχνη από χρώματα των κίτρινων και κόκκινο.

Αφού είχαν σκάψει τα αγόρια και βρήκαν τα κεφάλια τα επήρανε μαζί στο σπίτι τους. Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε η καταστροφή. Πολλά παράξενα ατυχήματα όπως η μια κόρη των Ρόμπσον που στα καλά καθούμενα ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι της από το πουθενά γέμισε ολόκληρη με σπασμένα γυαλιά τραυματίζοντας την. Εν τω μεταξύ, ένα μυστηριώδης λουλούδι άνθισε στα Χριστούγεννα ακριβώς σε εκείνο το σημείο, όπου οι πέτρες είχαν βρεθεί. Εκτός αυτού, ένα παράξενο φως λάμπει εκεί μέχρι και σήμερα κάποιες φορές.

Θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι τα γεγονότα στο νοικοκυριό των  Ρόμπσον δεν είχε τίποτα να κάνει με την εμφάνιση των πέτρινων κεφαλιών  ότι ήταν, αντίθετα, τα φαινόμενα ταραχοποιών πνευμάτων που προκλήθηκε από τα έφηβα παιδιά της οικογένειας Ρόμπσον. Αλλά η γειτόνισσα των Ρόμπσον η κα Ελένη Ντόντ, υποβλήθηκε σε μια πραγματικά ανησυχητική εμπειρία που δεν  μπορούσαν σαφώς  να εξηγηθεί  εύκολα. Όπως διηγιόταν:

« Είχα πάει στο υπνοδωμάτιο των παιδιών που κοιμόμουν  με έναν από αυτά, το οποίο ήταν άρρωστο. Ο δέκα χρονών γιος μου, ο Μπράϊαν, μου έλεγε ότι ένιωσε κάτι να τον ακουμπάει. Του είπα να μην είναι τόσο ανόητος. Τότε είδα αυτό το σχήμα. Ήρθε προς το μέρος μου… πάγωσα έμοιαζε κάτι μεταξύ ανθρώπου και ζώου!!! δεν μας πείραξε ήταν σαν κάτι να έψαχνε, στη συνέχεια, με τα τέσσερα, έφυγε από το δωμάτιο όπου και χάθηκε….. ».

Αμέσως μετά οι πέτρες δόθηκαν στην Δρ Ρος, ο οποίος ήταν ένας εμπειρογνώμονας από το Σέλτικ. Είπε τα κεφάλια ήταν περίπου 2000 ετών. Σχεδόν μόλις έφθασαν τα κεφάλια στον Ρος δέχτηκε  μια επίσκεψη από εναν παράξενο λύκο… Η Ross περιέγραψε το πώς, ένα βράδυ λίγο μετά την άφιξή τους, ξύπνησε ξαφνικά στις 2:00 αισθάνθηκε το δωμάτιο σαν να βρισκόταν σε κατάψυξη και αμέσως μετά κυριεύτηκε από φόβο. Τη στιγμή της αφύπνισης είδε έναν ψηλό, Λύκο να περπάτα στα δυο πόδια αργότερα δήλωσε ότι έμοιαζε με λυκάνθρωπο ή αυτό έδινε η εντύπωση της μορφής εκείνης. Στη συνέχεια μετακόμισε στο διάδρομο και ένιωσε μια ακαταμάχητη επιθυμία να τον ακολουθήσει.

Αυτό έκανε, βλέποντας και ακλουθώντας την μορφή κάτω από την σκάλα  και κατά μήκος του διαδρόμου προς την κουζίνα. Η Άννι Ρος περιέγραψε ανάγλυφα την εικόνα, σε αναφορά όχι μόνο σε διάσταση και ύψος αλλά και το ξεχωριστό μέρος του ζώου, μέρος όπου περιείχε και ανθρώπινη εμφάνιση. Δεδομένου ότι το πλάσμα πλησίασε την κουζίνα το ξόρκι έσπασε και η Ρος αισθάνθηκε το φόβο να την συντρίβει έτσι έσπευσε επάνω να ξυπνήσει τον άντρα της. Μαζί έψαξαν το σπίτι για τον παράξενο εισβολέα, αλλά δεν βρήκαν κανέναν και τίποτα που να αποδεικνύει ότι κάποιος ή κάτι είχε μπει από οποιαδήποτε αναγκαστική είσοδο και τελικά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είχε υποστεί έναν ιδιαίτερο ζωντανό εφιάλτη …

Πριν τα κεφάλια δοθούν, υπήρξαν μια σειρά από άλλες εκδηλώσεις του ανεπιθύμητου « ένοικου ». Κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, η Δρ. Ρος επέμενε, ότι το πλάσμα φάνηκε να είναι πολύ πραγματικό. Δεν ήταν κάτι σκοτεινό, ήταν θορυβώδη, το ένιωσαν όσοι ήρθαν στο σπίτι, σχολίασε σε μια καθορισμένη παρουσία του κακού. Ενώ ποτέ δεν το είχε παρατηρήσει άμεσα ο σύζυγός της αρχαιολόγου Δρ Ρος αλλά ήταν πλήρως ενήμερος για την παρουσία του ανεπιθύμητου επισκέπτη. Τα φαινόμενα έπαψαν όταν τα κεφάλια είχαν αφαιρεθεί από το σπίτι και μετά από εξορκισμούς…..

Η ιστορία πήρε μια νέα τροπή το 1972, όταν ο Ντέσμοντ Κρέϊτσι ήταν τότε ένας οδηγός φορτηγού  ανακοίνωσε ότι  τα  κεφάλια ήταν στην πραγματικότητα μόλις 16 ετών. Δεν είχαν διαμορφωθεί ως αναθήματα από Κέλτες κυνηγών κεφαλιών όπως είχε δηλωθεί, υποστήριξε, ο ίδιος τα είχε φτιάξει, όπως κάποια από τα παιχνίδια για την κόρη του, Νάνσλ. Εξήγησε ότι είχε ζήσει στο σπίτι που ήταν τώρα το σπίτι των Ρόμπσονς, για περίπου 30 χρόνια! Πράγματι, ο πατέρας του είχε παραμείνει εκεί έως ότου ο μισθωτής του προηγούμενου έτους. Μια μέρα, η κόρη του τον είχε ρωτήσει τι έκανε για διαβίωση. Εκείνη την εποχή, ο Κρέϊτσι συνεργάστηκε με εναν τεχνητή χυτή πέτρας, κάνοντας αντικείμενα, όπως κολώνες, κούκλες. Για να εξηγήσει στην κόρη του, ό,τι έκανε κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας του, έκανε τρία κεφάλια ειδικά γι ‘αυτήν στο μεσημεριανό του διάλειμμα, και τα πήρε στο σπίτι του για να παίξει με αυτά.

Επιστημονική ανάλυση, παραδόξως, ήταν σε θέση να προσδιορίσει την ακριβή ηλικία των αρχηγών!!!

Εάν οι πέτρες είναι πράγματι, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι μπορεί να είναι οι φορείς της κάποιας αρχαίας κατάρας. Αλλά αν δεν είναι, γιατί  να προκαλούν τα παραφυσικά αυτά φαινόμενα; Η απόδειξη ότι κάνουν αυτό ενισχύεται από τη μαρτυρία των ανόργανων χημικών όπως ο χημικός Δον Ρόμπινς, ο οποίος έχει ερευνήσει την ιδέα ότι μεταλλικά αντικείμενα μπορεί να προκαλέσουν πραγματικά οπτικές εικόνες των ανθρώπων. Πρότεινε επίσης ότι οι θέσεις και τα αντικείμενα που μπορούν να αποθηκεύσουν πληροφορίες που προκαλούν συγκεκριμένα φαινόμενα να συμβαίνουν  μια ιδέα παρόμοια με τα γεγονότα, ότι μπορεί να είναι « μαγνητοφωνημένες » στον περιβάλλοντα στα οποία λαμβάνουν χώρα. Δήλωσε, επίσης, ότι ορισμένα από τα ορυκτά έχουν μια φυσική ικανότητα να αποθηκεύουν πληροφορίες με τη μορφή της ηλεκτρικής ενέργειας στους κρυστάλλους τους!!!!

Συνοψίζοντας αυτή τη θεωρία, ο Δρ Ρόμπινς δήλωσε:

« Η δομή ενός ορυκτού μπορεί να θεωρηθεί ως ένα κυμαινόμενο δίκτυο ενέργειας με απεριόριστες δυνατότητες αποθήκευσης και τη μετατροπή των ηλεκτρονικών πληροφοριών. Αυτές οι νέες διαστάσεις στη φυσική δομή μπορεί να επισημάνουν και τον τρόπο, τελικά, στην κατανόηση της κινητικής εικόνας που κωδικοποιούνται στις πέτρες αυτές ».

Ο Ρόμπινς, ενδιαφερόμενων ήταν, επίσης, στις εκθέσεις των ήχων που υποτίθεται ότι προκαλούνται από την παρουσία από τις πέτρες, και έκανε δειλά, παράλληλα με ένα πλάσμα από τη Νορβηγική μυθολογία, το οποίο ονομάζεται wulver ( Γούλβερ ), ισχυρό και επικίνδυνο, αλλά καλοπροαίρετο προς την ανθρωπότητα, εκτός αν προκληθεί. Υπάρχουν αρκετές αναφορές για θεάσεις αυτού του πλάσματος στην Σέτλαντς αυτόν τον αιώνα κοντά στο σημείο όπου βρεθήκαν οι πέτρες.

Όταν ο Ρόμπινς πήρε τις πέτρες για εξέταση στα εργαστήρια του, τις τοποθέτησε στην θέση του συνοδηγού. Έβαλε εμπρός το αμάξι του πολλές φορές μα αμέσως αυτό έσβηνε. Κάποια στιγμή γύρισε και είπε προς στις πέτρες: « ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ » και όταν ξανά έβαλε εμπρός το αυτοκίνητο όλα πήγαν μια χαρά….

 Τώρα ο Δρ Ρόμπινς, με τη σειρά του, άρχισε να βρίσκει την παρουσία των πέτρινων κεφαλιών ανησυχητικό. Ίσως απογοητευτικά, ωστόσο, ο Δρ Ρόμπινς δεν μαρτύρησε κάποια παραφυσικά γεγονότα που θα μπορούσαν να έχουν προκληθεί από τα κεφάλια. Υπήρχαν, ωστόσο, κάποιες στιγμές αυλοειδές. Μια μέρα, αφήνοντας το σπίτι, μουρμούρισε στα κεφάλια: `

« Ας δούμε κάτι όταν γυρίσω »! Στιγμές αργότερα, ξαναμπήκε στο σπίτι για να συλλέξει ένα βιβλίο που είχε ξεχάσει. Έξω, αμέσως ξέσπασε μια ηλεκτρική εκκένωση από το πουθενά  θορυβωδώς αλλά στη μελέτη του η ατμόσφαιρα έμοιαζε σχεδόν με `ηλεκτροκινητήρων » Η απόδοση της επίδρασης του `κορίτσι» το κεφάλι, έφυγε βιαστικά.

Η παρούσα τύχη των κεφαλιών των Hexham ( Χέξχμαν δυστυχώς δεν είναι γνωστή. Κατά συνέπεια, εξακολουθεί να υπάρχει ένα τριπλό μυστήριο!!! Η τύχη τους, η ηλικία τους και γιατί έχουν παραχθεί τέτοια τρομερά φαινόμενα, ίσως να μην το μάθουμε ποτέ…. βέβαια υπάρχει και η ιστορία για τον ανάλογο λύκο της περιοχής από τον μεσαίωνα όπου όλα δείχνουν ότι επρόκειτο για εναν υπερφυσικό λύκο που ποτέ δεν αιχμαλωτίστηκε με εκατοντάδες μάρτυρες να τον έχουν δει!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση