Η ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

Η ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

Πρόκειτε για ένα είδος νυχτερίδα που φτάνει τα 3,5 μέτρα μήκος, όταν ανοίγει τα φτερά της και βρέθηκε στη ζούγκλα του Αμαζονίου, στο Περού!!!! Πρόσφατες εκθέσεις μα και παλιές διηγήσεις από διάφορες φυλές αναφέρουν ότι το ζώο αυτό επιτέθηκε αρκετές φορές σε ανθρώπους που περπατούσαν μέσα στη ζούγκλα, καθώς και σε άλλες περιοχές της Λατινικής Αμερικής!!!! Πολλοί λένε ότι αυτό το πλάσμα είναι το  EL Chupacapra  ( Ελ Τσουπακάπρα ), ένα θρυλικό ζώο γνωστό για τις επιθέσεις του σε διάφορα άλλα ζώα, ρουφώντας το αίμα τους. Το πιθανότερο είναι ωστόσο ότι πρόκειται απλά για μία γιγαντιαία εκδοχή ενός από τα μεγαλύτερα είδη νυχτερίδας στον κόσμο, το οποίο έχει άνοιγμα φτερών από 1.5 έως 1.7 μέτρα. Το άνοιγμα των φτερών του συγκεκριμένου ζώου στην φωτογραφία είναι κοντά στα 3.5 μέτρα!!!!

big but 1

 

big but 2

big but 3

 

Οι ειδικοί έχουν εκπλαγεί από αυτήν την ανακάλυψη και έχει ξεσπάσει μια διαμάχη αναμεταξύ τους για το αν υπήρχε αυτό το είδος νυχτερίδας ή εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια αφήνοντας να διανοηθεί ότι είναι μεταλλαγμένες εσκεμμένα για κάποιο λόγο!!!! Αυτό βέβαια ότι είναι μεταλλαγμένες δεν είναι πιστευτό από εμένα αλλά και πολλούς άλλους ερευνητές διότι υπάρχουν οι αναφορές των αυτόχθονων ινδιάνων για αυτές τις νυχτερίδες από πολύ παλιά!!!!

Αυτό το είδος νυχτερίδας τρέφεται με φρούτα αλλά ( προσέξτε ) και με αίμα!!!! Όχι κρέας!!!! Αίμα!!!! Οι ειδικοί τώρα ψάχνουν να βρουν που είναι το κυρίως κοπάδι ώστε να καταγράψουν τις συνθήκες διαβίωσης αυτής της νυχτερίδας. Ονομασία ακόμη δεν έχει δοθεί, θα δοθεί όταν τελειώσουν οι καταγραφές για το είδος της!!!!

Αν και όταν πριν ένα χρόνο είχαμε αναρτήσει την φωτογραφία της κάποιοι είχαν τρέξει να πουν φωτομοντάζ και κάποιοι άλλοι ότι βρέθηκε στην Μαλαισία και ότι πρόκειται για το Μαναναγκάλ!!!! Ίσως να υπάρχει και εκεί κάτι το ανάλογο και να μην το έχουν ανακαλύψει ακόμα!!!! Αυτό ίσως γίνει μάθημα σε κάποιους από εμάς τους ανθρώπους που λένε ότι δεν υπάρχει αυτό και δεν υπάρχει εκείνο…όπως οι Λυκάωνες, τα βαμπίρ, τα καληκαντζάρια, ξωτικά κτλ κτλ!!!! Αυτό το λέω διότι πολλοί χωρικοί έκαναν αναφορές για αυτές τις γιγάντιες νυχτερίδες και οι αρχές έλεγαν ότι ήταν δεισιδαιμονίες απλών ανθρώπων!!!! Να όμως που δεν ήταν!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “Η ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

Αφήστε μια απάντηση