ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΥΠΟΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ!!!!

ΗΧΗΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΥΠΟΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ!!!!

Άλλο ένα ηχητικό από τον SAMAN LYCAN.Σε αυτό το ηχητικό άρθρο αναφέρεται στην υπόφυση και την επίφυση με λεπτομερέστατα στοιχεία  καθώς και τρόπους για να ενεργοποιηθεί η υπόφυση από τον κλείδωμα τον δρακόντειων.

https://www.youtube.com/watch?v=kBhNlzWgui4

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!                


12 σκέψεις στο “ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΥΠΟΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ!!!!

 1. Γεια σε ολους, μετα απο καποια περιστατικά που μου συνέβησαν θα ηθελα να προσπαθησω να ενεργοποιήσω την υποφυση γιατι ειχα δοκιμασει να ακολουθησω τις οδηγιες παλαιοτερα και ειχαν ξεκινησει να λειτουργουν, αλλα τοτε φονηθηκα και σταματησα την διαδικασια. Θα ήθελα αν ειναι εφικτο να μπορεσουμε να ακούσουμε.το ηχιτικο άρθρο επειδή πλεον ο λογαριασμός που ειχε αναιβει εχει τερματιστει. Να στε καλα.

 2. Καλησπέρα SAMAN ,καλησπέρα και σε όλους τους φίλους του μπλοκ.
  Ακούγοντας το παραπάνω ηχητικό μήνυμα, μου ήρθαν στην μνήμη μου, δύο γεγονότα που έζησα το 1989 σε ηλικία 19 χρονών .
  Ήταν μεσημέρι, όταν ξάπλωσα και ήμουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας για να με πάρει ο ύπνος, όταν ξαφνικά αισθάνθηκα τον εαυτό μου να βγαίνει από το σώμα μου.
  Σε πρώτη φάση, δεν μου ήρθε παράξενο, γιατί το αισθανόμουν σαν κάτι το φυσιολογικό και ήταν λες και το είχα ξανακάνει , αλλά έτσι όπως ανέβαινα προς το ταβάνι και συγκεκριμένα στην απέναντι επάνω γωνία από το κρεβάτι μου
  , γύρισα και κοίταξα κάτω και με είδα να είμαι ξαπλωμένος , εκεί ήταν που φοβήθηκα, πήρα μια βαθιά ανάσα λες και με είχαν χωρίς αέρα.
  Αμέσως, πετάχτηκα επάνω, νομίζοντας ότι με πνίγουν (τόσο βαθιά ήταν η ανάσα που πήρα).
  Το δεύτερο γεγονός, εάν θυμάμαι καλά, πρέπει να ήταν βράδυ, αλλά παρά το ότι ήταν βράδυ, όταν ανυψώθηκα, έφτασα σε πολύ μεγάλο υψόμετρο και εκεί ήταν μέρα.
  Αυτά που θυμάμαι πολύ έντονα από την δεύτερη πτήση, ήταν ότι υπήρχε μία κλωστή ασημένια από το σώμα μου εκεί επάνω, που ξεκινούσε από τον ομφαλό και μάλλον (λέω μάλλον γιατί δεν ξέρω που πήγαινε ) κατέληγε στο πραγματικό σώμα πάλι στο ίδιο σημείο του ομφαλού.
  Επίσης υπήρχαν και άλλοι που πετούσαν πιο ψηλά και πιο χαμηλά, αλλά σε μεγάλη απόσταση από εμένα, η έβλεπα κλωστές να ανεβαίνουν παρά πολύ ψηλά.
  Το κακό ήταν, πως όπως όμορφα έφτασα τόσο ψηλά, τόσο άσχημα προσγειώθηκα λες και κάποιος μου έκοψε ξαφνικά την κλωστή που με είχε συνδεδεμένο με το πραγματικό σώμα μου.
  Όλα αυτά, τα αναφέρω βάση του ηχητικού, σχετικά με τους μαγνήτες και εκεί καταλήγω.
  Εκείνη την περίοδο φορούσα πάτους στα παπούτσια μου, που είχαν μαγνήτες μέσα, πρέπει να φορούσα τέτοιους πάτους περίπου στους 2-3 μήνες και πιστεύω ότι πρέπει να έπαιξαν ρόλο σε όλο αυτό που έζησα .
  Από τότε όμως, δεν έτυχε να ξαναφτάσω σε αυτή την κατάσταση, ίσως- μάλλον- λέω να έπαιξαν τον κύριο λόγω οι μαγνήτες από τους πάτους.
  Αφού σκέφτομαι να πάω να ξανα αγοράσω και να δω τα αποτελέσματα.
  Αυτό που έζησα ήταν μοναδικό, άσχετα που την πρώτη φορά να μην τα πολύ λέω, όταν γύρισα και με είδα πήρα μεγάλη τρομάρα σαν λαγός κυνηγημένος .

  Όπως λέει και ο SAMAN (Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά) . Εγώ του εύχομαι να είναι πάντα καλά και να μας ενημερώνει με νέα και εξελίξεις .

  Φ.Κ.

 3. Saman φοβερό το βίντεο. Δεν ηξερα οτι το καναν αυτοι το κλείδωμα.
  Διας και Ζευς δυο διαφορετικές προσωπικότητες. Τρέλα πράγματα.
  Υπάρχει Αλλος τροπος να γίνει η ενεργοποίηση πιο γρήγορη στην επιφυση

  Να είσαι καλά

 4. Καλημέρα φίλε Σαμαν! Καλημέρα και σε όλα τα αδέρφια μας τους Λυκαωνες!
  Πραγματικά από τα ποιο δυνατά σου ηχητικά άρθρα!
  Τόσες ειδικές πληροφορίες πρώτη φορά ακούω!
  Επιβεβαιωνονται ήδη πράγματα που ξέρω και κάνω στην ζωή μου, τώρα απλά θα
  ακολουθήσω τις συμβουλές και τις τεχνικές που μας έδωσες, και θα το κάνω με
  ζήλο!
  Ευχαριστούμε αδερφέ μας! Είσαι ο πρώτος που ίσως δίνει τα κλειδια για την
  απελευθέρωση του ανθρώπινου είδους!
  Ευχαριστούμε όλοι θερμά! Να είσαι πάντα καλά!

Αφήστε μια απάντηση