ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! Η ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! Η ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ!!!!

Σκοτεινά δάση υπάρχουν αρκετά στον κόσμο. Όταν εννοούμε σκοτεινά εννοούμε ότι ο Ήλιος δεν περνά μέσα από τα δένδρα ώστε να φωτίζεται η περιοχή οπότε δημιουργείται μια σκιώδη ατμόσφαιρα όπου διεγείρει την φαντασία του ανθρώπου!!!! Ένα όμως από τα πιο φημισμένο << Σκοτεινό Δάσος >> του κόσμου είναι αυτό της Νορβηγίας όπου και ονομάζεται Σκοτεινό Δάσος!!!!

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο δάσος  όπου ο Ήλιος δύσκολα περνά μέσα του και στο  σύνολο του μόνο το 10% μπορεί ο Ήλιος και περνά. Το δάσος αυτό εκτός ότι δεν το διαπέρνα ο Ήλιος ονομάζεται σκοτεινό από διάφορες παράξενες ιστορίες όπως από διάφορες μάγισσες, αρχαίους θεούς, Λυκάωνες, νάνους, γίγαντες, ξωτικά, νεραΐδες, καλικάτζαρους, εξωγήινους και ότι άλλο βάλει η ανθρώπινη φαντασία…..!!!!

skoteino dasos norvigias

skoteino dasos norvigias2

skoteino dasos norvigias3

 Υπάρχουν στην μέση του παρθένου δάσους κάποια σπίτια πέντε στο σύνολο τα οποία είναι φτιαγμένα από το 1850 και σήμερα είναι παρατημένα στο έλεος τους δάσους. Το περίεργο δεν είναι ότι υπάρχουν αλλά το ποιος τα έφτιαξε και για ποιο λόγο. Λέω για ποιο λόγο διότι υπήρχαν καλύβες σε όλο το δάσος μα τέτοια πολυτελείς σπίτια όπως την φωτογραφία παραπάνω αλλά και παρακάτω ποτέ!!!! Η ιστορία των σπιτιών αυτών ποικίλει από ιστορία σε ιστορία δημιουργώντας έναν << Δασικό Θρύλο >> γύρω από την ύπαρξη τους!!!! Ας πάρουμε την ποιο γνωστή και αυτή που συζητιέται ποιο πολύ….

Υπήρξε  ενας μάγος  όπου όμοιος του μόνο ο Μέρλιν μπορούσε να συγκριθεί!!!! Το όνομα του λένε ότι είναι ΝΤΑΡΘΝΑ ή ΓΚΟΧΝΙΘ ή ΛΕΡΜΑΘ το ποιο από όλα είναι το σωστό δυστυχώς δεν μπορώ να το γνωρίζω. Ο θρύλος λέει ότι αυτός ο μάγος ήταν γεννημένος μάγος από μια φυλή μάγων της Μέσης Γης και είχε ανέβει στην επιφάνεια ώστε να μάθει κάποιους ανθρώπους τις τέχνες της μαγείας….

Τα σπίτια αυτά τα έφτιαξαν τα ξωτικά λένε… και φτιάχτηκαν επάνω σε τόπους δύναμης!!!! Φτιάχτηκαν σε τόπους δύναμης με έναν σκοπό!!!! Όποτε κινδύνευε ο μάγος να μπορούσε να τηλεμεταφερθεί από το ένα σπίτι στο άλλο ώστε να αποφεύγει τους εχθρούς του ( Δεν αναφέρονται οι εχθροί του )…!!!! Λένε ότι από αυτά τα σπίτια μπορούσε να τηλεμεταφερθεί όπου ήθελε στον κόσμο ( !!;!! ) Το Δάσος όμως δεν τον ήθελε να βρίσκεται εκεί διότι αντλούσε την φυσική του δύναμη από την χλωρίδα και την πανίδα κάνοντας το δάσος  να εξασθενεί ….!!!! Ένα πρωινό ένας μεγάλος Πεύκος δεν άντεξε άλλο και παρακάλεσε το πνεύμα του δάσους ονόματι ΚΑΡΛΕΝΘ να τους απαλλάξει από τον μάγο… Έτσι και έγινε, ένα βράδυ από τον ουρανό το πνεύμα του δάσους ήρθε από τον ουρανό σε μια τεραστία φωτεινή μπάλα η οποία από μέσα της έβγαλε τρεις μικρότερες!!!! Όλες μαζί πολεμούσαν τον μάγο για μια εβδομάδα ασταμάτητα!!!! Αν και ο μάγος μπορούσε να πηγαινοέρχεται μέσω της τηλεμεταφοράς μέσα από τα σπίτια που είχαν φτιάξει τα ξωτικά κάποια στιγμή στην σάστισμα του επάνω μπερδεύτηκε και έπεσε σε μια από τις φωτεινές μπάλες του πνεύματος!!!!  Οι δυνάμεις του ήταν μικρότερες από το πνεύμα του δάσους και προτού χαθεί μαζί με το πνεύμα καταράστηκε το δάσος να μην δέχεται το φως του ήλιου!!!!  Το πνεύμα του δάσους δεν μπόρεσε ποτέ να σπάσει την κατάρα αυτή μα κατάφερε να δώσει ζωή στο δάσος έστω και μέσα από την σκοτεινιά!!!!

Την ιστορία αυτή μου την διηγήθηκε ενας ξυλοκόπος ονόματι  Ηrolf Helgason (  Χρόλφ  Χέλγκεσον ) γιος του  Dufniall ( Nταφνιάλ ) 45 ετών το 2009 όταν βρέθηκα στο Σκοτεινό Δάσος της Νορβηγίας.

Θα δούμε και άλλες παράξενες ιστορίες από το << Σκοτεινό Δάσος >> της Νορβηγίας  μα θα σταθώ σε κάτι που προβλημάτισε τους επιστήμονες και έδωσαν μια εξήγηση όπου εμένα δεν στέκει και τόσο, πρόκειται για τα μυστηριώδη σημάδια στους κορμούς των πεύκων του Σκοτεινού Δάσους…..::

Λένε λοιπόν ότι τα μυστηριώδη σημάδια στους κορμούς των πεύκων που μπορούσε να διακρίνει κανείς στα πάρκα της Β. Νορβηγίας επιτέλους βρήκαν την εξήγησή τους ( Την βρήκαν όμως!;! Λέω αν την βρήκαν διότι οι φωτογραφίες μου παρακάτω θα δείξουν άλλα… ). Κατά τη διάρκεια μίας πρόσφατης καταγραφής των σπάνιων παρθένων δασών στην περιοχή Øvre Dividalen( Κβρε Ντιβιντάλεν ) στο Troms ( Τρόμς ) της Νορβηγίας αλλά και στο Σκοτεινό Δάσος, οι επιστήμονες παρατήρησαν κάποια συγκεκριμένα σημάδια που επαναλαμβάνονταν στους κορμούς των δέντρων.

Πολλά δέντρα παρουσίαζαν κομμένο το φλοιό τους από τη μία πλευρά, αφήνοντας έτσι σημάδια που ήταν δύσκολο για κάποιον να το εξηγήσει. Μαζί με μία ομάδα που ειδικεύεται στην χρονολόγηση των δέντρων με τη μελέτη των δακτυλίων που εμφανίζουν στους κορμούς τους (δενδροχρονολήγηση), ο Andreas Kirchhefer ( Ανδρέας Κίρτσεχεφερ ) ήδη χρησιμοποιούσε τα πεύκα για να σχηματίσει μετεωρολογικούς πίνακες που αφορούν τις κλιματολογικές αλλαγές!!!!

Θα μπορούσαν αυτά τα κομμένα μέρη τους φλοιού να είχαν γίνει από τους κατοίκους εκείνους που ξεκίνησαν τις πρώτες φάρμες τους στην περιοχή του Dividalen το 1850; ( Προσέξτε την ημερομηνία , την ίδια ημερομηνία κάνει την εμφάνιση του ο μάγος που ανάφερα πιο πάνω ). Οι κάτοικοι αυτοί όντως ζούσαν μέσα στα δάση, αλλά τα σημάδια χρονολογούνται πού πιο πριν από την άφιξή τους εκεί.

skoteino dasos norvigias4

Κάποιοι άλλοι πρότειναν ότι τα κοψίματα στο φλοιό θα μπορούσαν να είχαν γίνει από τους γηγενείς κτηνοτρόφους Σάμι, οι όποιοι με αυτόν τον τρόπο σημάδευαν τα μονοπάτια της μετανάστευσης των ελαφιών και τους τόπους όπου επιτρεπόταν η βοσκή των ζώων τους ή απλά σημάδευαν τα δέντρα για να βρίσκουν εύκολα τα μονοπάτια.

Μία τρίτη πρόταση ήταν ότι τα σημάδια αυτά προήλθαν από Φιλανδούς μετανάστες που χρησιμοποίησαν τον μαλακό φλοιό των δέντρων για να κάνουν ψωμί. Σε περιόδους που ήταν δύσκολες και παρουσιαζόταν λιμός και έλλειψη τροφής στην πατρίδα τους είναι γνωστό ότι οι Φιλανδοί διέσχιζαν τη Νορβηγία σε αναζήτηση τροφής και καταφυγίου.

Όλες όμως αυτές οι προσεγγίσεις αποδείχθηκε ότι ήταν λανθασμένες. Το μυστήριο αυτών των σημαδιών χρονολογείται από τον 17ο και 18ο αιώνα, δηλαδή έναν αιώνα πριν από την άφιξη ανθρώπων στην περιοχή. Επίσης ήταν πάρα πολλά αυτά τα σημάδια σε σχέση με τον αριθμό των μονοπατιών ή των περιοχών με τα ελάφια για να είχε μία βάση αυτή η θεωρία. << Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία αρχαία πρακτική των Σάμι, να συγκεντρώνουν τους φλοιούς των δέντρων για τροφή, >> αναφέρει ο επικεφαλής της έρευνας. Μετά από μία επίπονη διεργασία ο φλοιός γινόταν αλεύρι που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν στο μαγείρεμα.

Αυτή η παράδοση έχει χαθεί σήμερα στη Νορβηγία, αλλά στη Σουηδία που παρουσιάστηκε ανάλογο φαινόμενο φαίνεται ότι είχε ήδη εξήγηση σε αυτό εδώ και μία δεκαετία. Ο φλοιός από τα πεύκα χρησιμοποιούταν πολλές φορές για τροφή από τους ανθρώπους που έμεναν σε αυτές τις περιοχές. Οι Νορβηγοί γεωργοί έκοβαν τα δέντρα, μετά έξυναν όλο το φλοιό τους ή απλά έξυναν τον φλοιό από τους κορμούς ακολουθώντας τους ομόκεντρους συνεχείς δακτυλίους των δέντρων. Σε αντίθεση με αυτή την πρακτική, τα πεύκα με τα μυστηριώδη σημάδια είχαν μία << πιο ήπια μεταχείριση >>. Τα κοψίματα στους κορμούς γίνονταν μόνο πλευρικά και έτσι το δέντρο μπορούσε να αντέξει το τραύμα.

skoteino dasos norvigias5

skoteino dasos norvigias6

 Οι τοπικοί πληθυσμοί των Σάμι που δεν είχαν τα εργαλεία για να κόψουν μεγάλα δέντρα ήταν περισσότερο προσεκτικοί όταν συγκέντρωναν το φλοιό.

<< Το μάζεμα γινόταν την άνοιξη και θεωρούμε ότι ήταν εργασία που έκαναν οι γυναίκες και τα παιδιά, >> συμπληρώνει ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας. Οι ερευνητές έχουν ταυτίσει πέντε διαφορετικά εργαλεία κατασκευασμένα από οστό που χρησιμοποιούνταν για αυτό το σκοπό αφού αυτό που ενδιέφερε ήταν ο εσωτερικός μαλακός φλοιός.

Μόλις έξυναν τον φλοιό από τα δέντρα τον τοποθετούσαν σε φλοιό σημύδας και τον έθαβαν. Μετά άναβαν μία φωτιά στο έδαφος πάνω από το θαμμένο φλοιό και τον άφηναν να καίει μέχρι και τέσσερις ημέρες. Η θερμότητα έψηνε αργά τις λωρίδες του φλοιού και αφαιρούσε την πικρή γεύση. Το αλεύρι από τον φλοιό ήταν νόστιμο και το αναμείγνυαν με άλλα τρόφιμα, όπως βρώμη ή το πρόσθεταν σε σούπες με βάση το ζωικό λίπος.

Οι επιστήμονες θεωρούν ότι το αλεύρι αυτό ήταν αρκετά θρεπτικό. Οι συγκρίσεις που γίνονται με τις επιπτώσεις του σκορβούτου ανάμεσα στους πληθυσμούς των Σάμι και των αντίστοιχων της Νορβηγίας δείχνουν ότι η ασθένεια ήταν πολύ πιο συχνή μεταξύ των Νορβηγών. Αυτό υποδεικνύει ότι ο φλοιός του έχει θεραπευτικές επιδράσεις και υπάρχουν ενδείξεις ότι προστατεύει ενάντια στα σκουλήκια του εντέρου.

Τα δέντρα από την άλλη πλευρά δεν πάθαιναν ανεπανόρθωτη ζημιά από αυτή την πρακτική. Τα πιο παλιά ξυσίματα παρουσιάζονταν στην πλευρά των δέντρων που κοιτούσε το Βορρά σαν μία ένδειξη σεβασμού την επίδρασης του θεού του Ήλιου στη νότια πλευρά. Αυτή η πρακτική το πιθανότερο είναι να εγκαταλείφτηκε όταν διαδόθηκε ο χριστιανισμούς ανάμεσα στους Σάμι. Οι Σάμι και οι τοπικοί πληθυσμοί των Νορβηγών αγροτών δεν τα πήγαιναν πάντα τόσο καλά μεταξύ τους, καθώς οι δεύτεροι θεωρούσαν ότι αυτές οι αποξέσεις έκαναν κακό στην ξυλεία. Για αυτό το λόγο το πιθανότερο είναι να πίεσαν τους Σάμι να εγκαταλείψουν την πρακτική τους, κάτι που επιβεβαιώνουν και μελέτες που έχουν γίνει σχετικά με τα δάση.

Παράλληλα το 1860 έγιναν περισσότερα και ευκολότερα διαθέσιμα τόσο η ζάχαρη όσο και το αλεύρι και έτσι η ανάγκη για αλεύρι από το φλοιό των δέντρων εξαφανίστηκε με τον καιρό, η παράδοση ξεχάστηκε και οι περαστικοί πια δεν μπορούσαν να εξηγήσουν αυτά τα παράξενα σημάδια στους κορμούς των δέντρων μέχρι και σήμερα που δόθηκε λύση σε αυτό το μυστήριο.

Αν και εν μέρη συμφωνώ με αυτήν την εξήγηση, οι επιστήμονες κατά έναν περίεργο τρόπο ή δεν βρήκαν τα παρακάτω σημάδια στα δένδρα ή τα έκρυψαν επίτηδες από τον κόσμο ή δεν τα θεώρησαν σημαντικά!!!! Στις παρακάτω φωτογραφίες είναι από το σκοτεινό δάσος  της Νορβηγίας κοιτάξτε τις καλά…..:

skoteino dasos norvigias7

 Σύμβολα μαγείας των Ρούνων ( !;;! )

skoteino dasos norvigias8 Παράξενη γλυπτοκοπτική!!!!

 skoteino dasos norvigias9

 Σύμβολα παγανιστικών δραστηριοτήτων!!!!

skoteino dasos norvigias10 Σύμβολο που θυμίζει το έμβλημα της ομάς << Ε >> με την μόνη διαφορά είναι τροποποιημένο ως παγανιστικό!!!!

skoteino dasos norvigias11 Εδώ όμως είναι καθαρά το << Ε >> στο κορμό του δένδρου η πιο πάνω φωτογραφία είναι από πυρογραφία δέρματος με το ίδιο σύμβολο!!!! Αποδεικνύεται ότι το σύμβολο αυτό εκτός από Κίνα, Νότιο Αμερική, αλλά και άλλα κράτη υπήρχε και στην Νορβηγία….!!!!

skoteino dasos norvigias12 Σημάδι που άφησαν στο δένδρο παίρνοντας τον φλοιό για να το κάνουν αλεύρι όπως λένε οι επιστήμονες!!!!

 skoteino dasos norvigias13

skoteino dasos norvigias14 Ένα από τα σπίτια του Μάγου!!!! Αν και κατά καιρούς κατοικήθηκαν από τους αυτόνομους Μανσί ύστερα από λίγο καιρό τα εγκατέλειψαν λέγοντας ότι είχαν πολλές ονειρικές ενοχλήσεις ( !!!;;;!!! )

16

15

17 Παράξενα αρχαία κανάλια με αρχαίο δρόμο δίπλα όπου κανείς δεν ξέρει ποιος ήταν ο λαός που τα είχε φτιάξει!!!!

18

19

 Μια από τις ποιο γνωστές ιστορίες των Μανσί για το Σκοτεινό Δάσος είναι για τα λεγόμενα Τρόλς ( Γίγαντες καλικάντζαρους ή οι γίγαντες της Μέσης Γης ):

 

Trolls Jζtte ( Τρολλς Τζ-ζττ ) στους Νορβηγικούς  μύθους αναφέρονται, είναι συνήθως άσχημοι, συχνά με χαυλιόδοντες ή κυκλώπια μάτια. Είναι πολύ μεγαλύτεροι και ισχυρότεροι από ό, τι οι άνθρωποι, επικίνδυνη και  κακοί. << Jζtte >> Οι λέξεις, << jutul >> ( Τζατούλ ) ή << jotunn >> ( Τζόταν ) στην Νορβηγική γλώσσα σχετίζεται με νόημα στον << γίγαντα >> τη λέξη. Ένα θηλυκό jζtte ονομάζεται gyger ( Γκίγκιρ ). 

20

Τυπικά το troll Jζtte ζουν στην Μέση Γη και βγαίνουν για να αναζητήσουν ανθρώπινη σάρκα, τα trolls  λατρεύουν την ανθρώπινη σάρκα. Αν όμως τους δει ο Ήλιος μεταμορφώνονται σε βράχους, έτσι αποφάσισαν να ζήσουν κρυφά στο Σκοτεινό Δάσος …. Όταν δεν είναι πεινασμένοι, ρίχνουν πέτρες σε ανθρώπους και καταστρέφουν τα ανθρώπινα χωριά που βρίσκονται στα βουνά. Υπάρχουν επίσης κάποιες υποκατηγορίες του ότι είδη που ζουν στη θάλασσα ή σε δάση.

21

Παρόλο που ήταν τρομακτικά ήταν συχνά καλοσυνάτα και αφελή. Μερικές φορές τα έξυπνα χωριατόπαιδα μπορούσαν να ξεγελάσουν τα τρόλ. Μεταξύ των πολλών υπερφυσικών τους ικανοτήτων ήταν πως μπορούσαν να διαμορφώσουν εκ νέου τούς εαυτούς τους. Μερικές φορές τα κορίτσια των τρόλ μεταμορφωνόντουσαν σε απίστευτα όμορφες νεαρές γυναίκες. Της ονομάσανε νύμφες των δασών ( !!;;!! ).  Αυτές παρέσερναν προς το Σκοτεινό Δάσος πολλούς κυνηγούς και ανυποψίαστους γιούς αγροτών . Συνεπώς, το καλύτερο ήταν να προσπαθήσουν να τα δούνε από πίσω, επειδή δεν μπορούσαν να κρύψουν την ουρά τους…  Μερικές φορές επίσης τα τρόλ μαγεύανε και περνάνε της όμορφες  χωριατοπούλες  στο Σκοτεινό Δάσος, ελάχιστες από αυτές κατάφεραν να το σκάσουν….!!!!

Στο ίδιο δάσος οι Μανσί μιλάνε για τους Γίγαντες λύκους όπου ζουν στην περιοχή και δεν μιλάνε για απλούς λύκους αλλά για γιγαντιαίους οι οποίοι εμφανίζονται από το πουθενά και κατασπαράζουν τα κοπάδια τους και μετά εξαφανίζονται μέσα στο σκοτεινό δάσος!!!! Λίγοι ήταν αυτοί που τους πίστεψαν τότε και λίγοι είναι αυτοί που πιστεύουν σε τέτοιες ιστορίες…. Γιγάντιοι λύκοι!;! Είναι δυνατόν!;! Και όμως οι Μανσί είχαν και έχουν απόλυτο δίκιο για τους γιγάντιους λύκους!!!! Γιατί!;! Δεν έχετε παρά να διαβάσετε το άρθρο μου  << ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΙΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΟΥ ΓΕΛΟΟΥ ΣΤΟΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ >> διαβάστε το και θα καταλάβετε τι εννοώ όταν έχουν δίκιο!!!!

Το δάσος αυτό κρύβει πολλά μα πάρα πολλά από την πλευρά του παράξενου και του μυστικιστικού, φανταστείτε ότι δεν είναι χαρτογραφημένο όλο με τα πόδια παρά από δορυφόρους!!!! Το 60% θεωρείτε παρθένο δάσος και κανένας ακόμα δεν το έχει εξερευνήσει πλήρως!!!! Τώρα όπως λένε πολλοί ότι όλα αυτά να είναι φαντασία των ανθρώπων από φόβο του παρθένου δάσους, εγώ θα συμφωνήσω μαζί τους μα τι γίνεται με τα 5 σπίτια που έχουν φτιαχτεί στο κέντρο του δάσους!;! Ποιοι ήταν αυτοί που τα έφτιαξαν!;! Τι γίνεται με τους γιγάντιους λύκους που μέχρι πρόσφατα θεωρούσαν την ιστορία γελοία και ψεύτικη ενώ έχει αποδειχτεί το αντίθετο!;! Μέχρι να ανακαλυφθούν τα μυστικά του πάντα θα γοητεύει και θα δημιουργεί ιστορίες άλλες φτιαχτές και άλλες αληθινές….. όπως η παρακάτω:

Για εκατοντάδες χρόνια οι στέγες των κατοικιών στη Νορβηγία κοντά στο Σκοτεινό Δάσος καλύπτονταν με φυσικό χλοοτάπητα και σε.. διάφορες ποικιλίες. Άλλες στέγες με γρασίδι, άλλες με σιτάρι και βρώμη ενώ κάποιες έχουν ακόμη και μικρά δέντρα!!!!

Τα πλεονεκτήματα της στέγης από χλοοτάπητα!;! Πολλά!!!! Η στέγη αποκτά μεγάλο βάρος σταθεροποιώντας περισσότερο το σπίτι, παρέχει ισχυρή μόνωση και έχει τεράστια διάρκεια ζωής σε σχέση με τις στέγες που κατασκευάζονται από βιομηχανικά υλικά.
Οι πράσινες στέγες, ή στέγες ονόματι SOD ( ΣΟΝΤ ), στη Νορβηγία είναι παράδοση και θα τις συναντήσετε σχεδόν παντού στην Νορβηγία. Κατά τη διάρκεια της εποχής των Βίκινγκς και του Μεσαίωνα τα περισσότερα σπίτια είχαν πράσινες στέγες. Στις αγροτικές περιοχές οι στέγες από χλοοτάπητα υπήρχαν σχεδόν σε όλα τα σπίτια.
22

23

24

25

26

27

 Κατά ένα περίεργο τρόπο το Σκοτεινό Δάσος άρχισε να δρα και στις σκεπές των σπιτιών κάνοντας σχεδόν όλα τα σπίτια της εποχής εκείνης σε όλη την Νορβηγία να έχουν βλάστηση επάνω τους δημιουργώντας ένα απίστευτο θέαμα!!!! Σήμερα γίνεται ειδικός διαγωνισμός για το ποιος έχει την πιο όμορφη φυσική στέγη…..!!!!!

 28

Είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν ότι σε πολλά γεγονότα οφείλεται το Σκοτεινό Δάσος και άλλοι τόσοι που λένε ότι όλα αυτά είναι δεισιδαιμονίες και τίποτα άλλο παραπάνω. Αν ποτέ βρεθείτε στην Νορβηγία κάντε έναν κόπο και πηγαίνετε να δείτε το συγκεκριμένο δάσος όπου κρύβει ανεξήγητα αρχαία στοιχεία, παράξενες ιστορίες, κρύβει το φως του Ήλιου, και ζουν μέσα του λογιών λογιών όντα….!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 


8 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! Η ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ!!!!

 1. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ….ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΥΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΩ ΕΓΩ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΕΝΡΙΡ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΥΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ(ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΛΑΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΤΙΝ).ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΥΣΟΔΕΝΟΥΝ.ΟΦΕΝΡΙΡ ΟΜΩΣ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ….ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΥΧΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ… ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΥΣΟΔΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΗΔΕΣ ΛΕΤΙΓΚ ΚΑΙ ΝΤΡΟΜΙ…Ο ΦΕΝΡΙΡ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΥΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο ΤΥΡ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ..ΤΕΛΙΚΑ Ο ΦΕΝΡΙΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΥΡ …ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙΛΙΠΤΗΚΑ

  1. Aristotle!!!!!

   ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΗΣΤΟΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ!!!!

   ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Σοκαριστική μαρτυρία κτηνοτρόφου στην Εύβοια: Ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με το Διάβολο!!!
  ΑΠΟ periergaa.blogspot.com#sthash.fcOEoCUj.dpuf

  Ποικίλες συζητήσεις έχει προκαλέσει σε χωριό της Εύβοιας η σοκαριστική μαρτυρία 62χρονου κτηνοτρόφου, ότι ήρθε τετ-α-τετ…
  με τον διάβολο πριν μερικές μέρες ή μάλλον νύχτες.. κοντά στη στάνη του περίπου δύο χιλιόμετρα έξω από το χωριό του σε ορεινή δασώδη περιοχή. Το άκουσμα της εν λόγω μαρτυρίας σε πολλούς προκαλεί φόβο και τους κάνει να σταυροκοπιούνται. Σε άλλους όμως προκαλεί γέλιο θεωρώντας τον 62χρονο γραφικό ή ακόμη και τρελό. Καταγράψαμε τη μαρτυρία του και τη μεταφέρουμε αυτούσια, χωρίς φυσικά να πάρουμε θέση και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

  Μαρτυρία 62χρονου κτηνοτρόφου

  «Περίπου στα 2 χιλιόμετρα έξω απ το χωριό προς το βουνό έχω τη στάνη, μαζί με ένα σπιτάκι ας το πούμε… και πολλές φορές με τη γυναίκα μου κυρίως τα καλοκαίρια μένουμε εκεί.

  Πριν δέκα μέρες γύρω στις δύο το πρωί δεν είχα και πολύ ύπνο και βγήκα έξω να κάνω ένα τσιγάρο. Λίγα μέτρα πιο πέρα από τη στάνη άκουσα ένα βέλασμα και είπα μήπως κάποιο από τα κατσίκια μου ήταν έξω από το μαντρί. Μπήκα στο σπίτι πήρα ένα φακό και πήγα κοντά να δω.

  Όσο πλησίαζα τόσο αυτό… απομακρυνόταν προς τη μεριά της ρεματιάς κάποια στιγμή σταμάτησε και το είδα να κοκκινίζουν τα μάτια του να βγάζει κέρατα τα οποία μεγάλωναν και να σηκώνεται και να στέκεται στα δύο πόδια και να γρυλίζει σαν λυσσασμένο σκυλί.

  Πραγματικά τρόμαξα τόσο πολύ που επικαλέστηκα την Παναγιά μας και έκανα το Σταυρό μου… και ξαφνικά αυτό κατακοκκίνισε έσκασε και άφησε μια αηδιαστική βρώμα γύρω. Κατάλαβα αμέσως πως συνάντησα τον οξαποδώ και με έλουσε κρύος ιδρώτας.

  Άρχισα να τρέχω… μπήκα στο σπίτι και κλείδωσα αμέσως την πόρτα. Από κείνο το βράδυ κατεβήκαμε στο χωριό και δεν έχουμε σκοπό να ξαναπάμε πάνω στη στάνη με τη γυναίκα μου και να μείνουμε, παρά μόνο να κοιτάμε να περιποιούμαστε τα ζωντανά μας και έπειτα γρήγορα γρήγορα να γυρνάμε σπίτι μας στο χωριό».

  Η 57χρονη σύζυγος του κτηνοτρόφου επίσης σοκάρει… με τα όσα δηλώνει… «άκουσα το δυνατό χτύπημα από το κλείσιμο της πόρτας, ξύπνησα και είδα τον άντρα μου κατακίτρινο και να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη.

  Όταν κατάφερε να μου πει τελικά τι έγινε του είπα να φύγουμε αμέσως και να πάμε στο χωριό. Χωρίς δεύτερη σκέψη μπήκαμε στ’ αμάξι και φύγαμε».

  Συζητώντας με αρκετούς κατοίκους της περιοχής καθένας μας έδωσε τη δική του εξήγηση. Άλλοι είπαν πως πολλές φορές είναι σύνηθες φαινόμενο πολλοί κτηνοτρόφοι να αραδιάζουν ψεύτικες ιστορίες με φαντάσματα για να αποθαρρύνουν πιθανώς επίδοξους ζωοκλέφτες και άλλοι πως αυτά είναι παραμύθια φαντασιόπληκτων και μάλλον του 62χρονου του σάλεψε.

  Δεν έλειψαν όμως και αυτοί που υποστήριξαν με κάθε σοβαρότητα πως πραγματικά υπάρχουν πολλά περιστατικά που αφορούν μεταφυσικές συναντήσεις και δεν παρέλειψαν κυρίως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία να μας διηγηθούν τη δική τους εμπειρία. Πάντως ο 62χρονος με τη σύζυγό του δεν έχουν πάει μέχρι τώρα να ξαναμείνουν στη στάνη.

  1. Jan Molle!!!!

   ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ!!!!

   ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΟΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!!

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

Αφήστε μια απάντηση