ΛΥΚΑΩΝΕΣ part8

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

ΛΥΚΑΩΝΕΣ part8

Στο θέμα με τους Λυκάωνες υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις όπου κάποιοι πιστεύουν ότι ίσως έχουν κάποια στοιχεία τεκμηριωμένα στα χέρια τους όπου προέρχονται από Λυκάωνες. Έτσι είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν σε λάθος στοιχεία άθελα τους από κάποιους ένθερμους υποστηρικτές των πλασμάτων αυτών. Ας δούμε μια πρόσφατη περίπτωση:
Στις 5 Σεπτεμβρίου του 2012, ο κρυπτοζωολόγος Δρ Κάρλ Σούκερ  έλαβε μερικές φωτογραφίες από ένα πιθανό πόδι ενός έφηβου Λυκάωνα!!!! Σύμφωνα με τον Ben Coult  ( Μπεν Κόουλτ ) στην Αγγλία, βρήκε το παράξενο αυτό εύρημα στη μέση του δρόμου, ενώ έκανε  ποδήλατο με τους φίλους του στην περιοχή  Durham County ( Ντέρχαμ Κάουντι ). Ο Μπεν όταν έγινε γνωστό το όλο θέμα δήλωσε πως πιστεύει ότι πρόκειται για πόδι ενός έφηβου Λυκάωνα και το λέει αυτό γιατί όπου και να το δείξε ακόμη και σε έναν πολύ έμπειρο ταριχευτή του είπε ότι δεν είχε ξανά δει ποτέ του κάτι τέτοιο και δεν ήξερε από τι ζώο ήταν, αν ήταν από ζώο όπως χαρακτηριστικά του απάντησε!!!!

1

Το γράμμα του Μπεν:

“Έχω ένα ενδιαφέρον και παράξενο εύρημα που βρήκα περίπου 15 χρόνια πριν και αναρωτιόμουν αν θα σας ενδιέφερε να σας στείλω κάποιες φωτογραφίες  διότι κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει το είδος και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν μαζί και γω ότι πρόκειται για πόδι από έφηβο λυκάνθρωπο. “Κατ ‘αρχάς επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι αρκετά καλός γνώστης του θέματος, έχοντας διαβάσει Heuvelmans ( Χούβελμανς ) και Sanderson ( Σάντερσον ) για χρόνια, και πρόσφατα έμαθα για την  ιστοσελίδα σας από έναν φίλο. Επίσης, έχω μια σταθερή ανατροφή στην τοπική φυσική ιστορία και πολλές επαφές σε αυτό το πεδίο. “Τώρα για μένα, πρώτον, είμαι από ένα μικρό χωριό στο βόρειο τμήμα της Αγγλίας στην κομητεία του Durham ( Ντέρχαμ μια περιοχή που δεν είναι γνωστή για ασυνήθιστα μεγάλα θηλαστικά), όταν ήμουν περίπου 16 εγώ και ένας φίλος κάναμε μια βόλτα με τα ποδήλατα μέσα από το χωριό, όταν είδα κάτι στο δρόμο. Πήδηξα από το ποδήλατο και βρήκα αυτό το απίστευτο εύρημα. Στην ηλικία των 16, ή το «χέρι» αυτό ήταν μόνο οριακά μικρότερο από το δικό μου, έχει ένα σκληρό μαξιλάρι δερματώδη στην παλάμη και ήταν προφανώς ότι σε μεγάλο βαθμό είχε τρίχες στο πίσω μέρος, αν και (είναι προφανώς αρκετά παλιό) οι τρίχες είναι πλέον αραιές. Το  χέρι έχει πέντε «δάχτυλα», το καθένα εξοπλισμένο με ένα νύχι 20 έως 30 χιλιοστά, αυτά είναι παχιά και καμπυλώδες  και μοιάζουν με νωθρότητα σε φονικά νύχια. “Το εξέτασαν πολλοί άνθρωποι συμπεριλαμβανομένων ένα φίλο της οικογένειας ο οποίος είναι ο πρώην ταριχευτής για το Hancock ( Χάνκοκ )μουσείο στο Newcastle ( Νιούκαστελ ) και κανείς δεν μπόρεσε να εξηγήσει από τι μπορεί να είναι , εκτός από το να πει «θα μπορούσε να είναι» ή «μοιάζει».  Το χέρι αυτό βρίσκεται στην  βιβλιοθήκη μου, για 15 χρόνια τώρα, αν και εξακολουθώ να προσπαθώ από καιρό σε καιρό από κάποιους ειδικούς να μάθω το τι είναι, ως εκ τούτου και αυτό το email. Εάν σας ενδιαφέρει το όλο ζήτημα παρακαλώ στείλτε μου ένα email και θα σας στείλω άμεσα ένα ζευγάρι των εικόνων του χεριού. ”

2

Η φωτογραφία αυτή δεν έχει να κάνει καμία σχέση με ΛΥΚΑΩΝΑ!!!!! Και ιδού είναι και απόδειξη ότι πρόκειται για πίσω δεξί πόδι από κόκκινο καγκουρό!!!! (3amkickoff.files.wordpress.com)  http: / / 3amkickoff.files.wordpress.com/2008/08/kangaroo-hands.jpg

 

Καταλαβαίνω ότι πολλοί απογοητεύτηκαν μετά την αποκάλυψη αυτή μα εδώ θα πρέπει να λέμε την αλήθεια και την πραγματικότητα όπως έχει και όταν δεν θα μπορούμε τότε θα κάνουμε εικασίες…… Το θέμα για τους Λυκάωνες =Λυκανθρώπους είναι ένα λεπτό ζήτημα όταν κάποιος όπως εγώ προσπαθεί να πείσει τους ανθρώπους ότι υπάρχουν!!!! Μα ακόμα και ας υποθέσουμε ότι είμαι Λυκάωνας ( μακάρι ) και έβγαινα και έκανα ανακοίνωση ότι στις 10 Μαΐου θα εμφανιστώ στο ολυμπιακό στάδιο για να σας αποδείξω ότι είμαι Λυκάωνας και ότι οι Λυκάωνες υπάρχουν με το να μεταμορφωθώ μπροστά σε όλους από άνθρωπο σε Λυκάωνα και πάλι από τα 30.000 άτομα π.χ. 300 από αυτούς θα πίστευαν ότι πράγματι είμαι αλλά όλοι οι άλλοι θα έλεγαν ότι πρόκειται περί τρικ ή κάποιο είδος εφέ!!!! Μα ακόμα και αν έκανα ένα άλμα ώστε να έβγαινα έξω από το στάδιο πάλι το ίδιο θα γινόταν!!!! Ίσως έτσι να είναι καλύτερα βέβαια για τα πλάσματα αυτά….!!!!

 

Η παρακάτω περίπτωση είναι πολύ μπερδεμένη και πραγματικά υπάρχει μια τεράστια διαμάχη γύρω από αυτό που θα σας διηγηθώ.

 

Το 1991 στην Ατλάντα της Αμερικής ( κάποιοι άλλοι ερευνητές λένε ότι έγινε στην Νορβηγία ) μια γυναίκα έγκυος μεταφέρθηκε άσχημα  χτυπημένη σε νοσοκομείο. Εκεί λένε οι ερευνητές της υπόθεσης οι ιατροί αναγκάστηκαν να της πάρουν το έμβρυο για να της σώσουν την ζωή. Όταν όμως αντίκρισαν το έμβρυο δεν πίστευαν τα μάτια τους στο τι έβλεπαν!!!! Βαστούσαν ένα νεκρό Λυκάωνα μωρό γύρω στα 2.50 κιλά. Στην αρχή υπέθεσαν ότι πρόκειται για τερατογέννηση μα ήταν όμως εμφανές, στην συνέχεια κατάλαβαν ότι δεν είχαν να κάνουν με τερατογέννηση μα με κάτι το οποιο μόνο σε ταινίες τρόμου αλλά και βιβλία θα μπορούσαν να συναντήσουν!!!! Αν και μετά την επικείμενη εγχείριση στην άγνωστη γυναίκα ώστε να τις πάρουν το παιδί για να ζήσει την έβαλαν σε ένα δωμάτιο. Όταν πήγαν οι νοσοκόμες για να την επισκεφτούν για να δουν την κατάσταση της εκείνη είχε γίνει άφαντη!!!! Οι πληροφορίες λένε ότι έφυγε από το παράθυρο του τρίτου ορόφου!!!! Και ότι υπήρχαν εμφανή στοιχεία το από πού διέφυγε από την αιμορραγία που είχε η γυναίκα. Αμέσως σήμανε συναγερμός στο νοσοκομείο για να δουν αν η γυναίκα σκοτώθηκε από την πτώση!!!! Μα δεν βρήκαν τίποτα στον περίγυρο του νοσοκομείου. Στις επόμενες μέρες το νοσοκομείο άρχισε να κάνει εξετάσεις στο έμβρυο εκτός νεκροτομής, τοποθετήθηκε σε γυάλα και τραβήχτηκαν φωτογραφίες. Προτού προλάβουν να κάνουν νεκροτομή στο έμβρυο παρέμβει η NSA και πήρε το έμβρυο για περεταίρω εξετάσεις όπως δήλωσαν στους ιατρούς. Ήταν εμφανές ότι κάποιος από το νοσοκομείο είχε ειδοποιήσει τις αρχές και έτσι πήραν το έμβρυο …… δεν αναφέρω το νοσοκομείο αλλά ούτε και τα ονόματα των ιατρών για τον λόγο ότι ο προηγούμενος ερευνητής που το έκανε αν και δεν ήταν από την Αμερική υπέστη δικαστικούς αγώνες από το νοσοκομείο για ψευδή στοιχεία στην ίδια του την χώρα όπου και πλήρωσε για συκοφαντισμό και δυσφήμιση ένα υπέρογκο ποσό!!!!

3 Προσέξτε καλά την φωτογραφία!!!!

4 Δυστυχώς μόνο αυτές οι δυο φωτογραφίες υπάρχουν σήμερα από το έμβρυο!!!!

Όταν η υπόθεση άρχισε να γίνεται γνωστή το 1998 ευρέος αν και τότε ο κόσμος δεν ενδιαφερόταν πολύ για τους Λυκάωνες αλλά για άλλα τέρατα και ποιο πολύ για εξωγήινους ενας << ερευνητής >> ονόματι << Τζων Φλάους >> δήλωσε ότι το έμβρυο αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο από μια πλαστική κούκλα και ότι άλλο είχε ειπωθεί ήταν φαντασία κάποιων όπου ήθελαν να δείξουν στον κόσμο ότι υπάρχουν Λυκάωνες!!!! Πραγματικά θα ήθελα να μάθω ποιοι θα ήταν αυτοί ή αυτός που θα έμπαινε στον κόπο το 1991 να φτιάξει κάτι τέτοιο ώστε να δείξει στο κόσμο ότι υπάρχουν οι Λυκάωνες!!!! Το πιο απίστευτο είναι ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχουν κάποιοι που φτιάχνουν ψεύτικους Λυκάωνες για πολλούς σκοπούς όπως και θα δείτε στην παρακάτω διεύθυνση.

 

http://www.thehorrordome.com/baby-werewolf-puppet-halloween-prop.aspx

Έτσι πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι το έμβρυο αυτό είναι μια πλαστική κούκλα εφόσον  υπάρχει προς πώληση σε αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση. Μόνο που όταν κάποιος παραγγέλλει το παρακάτω προϊόν δεν θα έρθει αυτό που είναι στην φωτογραφία αλλά ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς εκτός από την φωτογραφία κράχτη του 1991!!!! Δεν με πιστεύετε!;! Δοκιμάστε να το παραγγείλετε και θα το διαπιστώσετε!!!!

 

http://propnomicon.blogspot.gr/2011/02/werewolf-fetus.html

Η ιστορία όμως είναι γνωστή από το 1991 και κατά ένα παράξενο τρόπο αναζωπυρώθηκε στην Γερμανία το 2006!!!! Από τότε άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορες γυάλες όπου περιείχαν από έμβρυα λύκου-σκύλου, κούκλες, ακόμη και τροποποιημένα δέρματα από χοίρους έτσι ώστε να δίνουν την εικόνα ενός εμβρύου Λυκάωνα.

Είναι τέτοια η φρενίτιδα για τους Λυκάωνες από κάποιους όπου πλέον στο διαδίκτυο μπορεί να βρει κάποιος ότι θελήσει αλλά και όχι, όπως αυτές οι μπύρες που θα δείτε στην παρακάτω διεύθυνση!!!!

http://www.ebay.com/itm/Newcastle-Werewolf-Blood-Red-Ale-Limited-Edition-Beer-Bottle-Halloween-EMPTY-/380512349930

Υπάρχουν και καλλιτεχνικές απεικονίσεις των Λυκάωνων από διάφορους καλλιτέχνες όπως οι παρακάτω:

5

6

7

8

 Διάφοροι αρχαιολόγοι αλλά και παλαιοντολόγοι πιστεύουν ακράδαντα ότι ενας από τους αρχαίους λαούς όπου άρχισαν την εξερεύνηση του πλανήτη μας στην αρχαιότητα ήταν οι Έλληνες της εποχής εκείνης. Το πότε όμως δεν μπορούν να το προσδιορίσουν λόγο των συνεχών ανακαλύψεων ανά τον κόσμο με Ελληνικά στοιχεία είτε είναι τεχνητά είτε γλωσσικά!!!

Τρία δείγματα πετρογλυφικών βρέθηκαν στην Βόρεια Αμερική, όπου ερευνήθηκαν και αποδόθηκαν στο ότι είναι Ελληνικά. Η πέτρα Possum Creek Stone ( Πόσσουμ Κρίκ Στόουν ) ανακαλύφθηκε από την Gloria Farley ( Γκλόρια Φάρλεϊ ) στην Oklahoma ( Οκλαχόμα ) το 1970. Η ίδια εξηγεί ότι  στην πέτρα απεικονίζεται ένας Έλληνας αθλητής επάνω σε βάθρο νίκης με επιγραφή που γράφει HO-NI-KA-SA ( ΧΟ-ΝΙ-ΚΑ-ΣΑ ) η o nikasa( Ο ΝΙΚΑΣΑ ) που σημαίνει  (ο νικητής!!!! )

9

10


Η λεγομένη πέτρα Thruston Stone ( Τρούστον Στόουν ) ερμηνεύεται ως μία ανάμιξη πολλών πολιτισμών μα πρώτης της Ελληνικής, Τσερόκι, Ινδιάνικης, Αιγυπτιακής και Εβραίκης. Η πολιτισμική κοινότητα των Cherokee ( Τσερόκι ), Keetoowah Society ( Κιτουγάχ Σοσάητη )επισήμανε, όπως το επιβεβαιώνει και το όραμα του Eloh ( Ελόχ ), ότι προέρχονται από τους Πτολεμαίους που έφτασαν με υπερατλαντικά ταξίδια μαζί με Εβραίους και Φοίνικες στην κοιλάδα του Ohio ( Οχάιο )γύρω στο 100 π.Χ.


Το Red Bird Petroglyph ( Ρεντ Μπέρντ Πέτρογλυφ ) είναι Ελληνική επιγραφή όπου χρονολογείται ανάμεσα στον 2ο και 3ο αιώνα π.Χ. και όχι όπως ανακοίνωσε τελευταία το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο της Αμερικής και η New York Times  ( Νιου Υορκ Τάϊμς ) ότι είναι του 1800.

 11 12

 Φτερά των Τσερόκι σε σχήμα ελληνικής περικεφαλαίας


Η γλώσσα των Cherokee περιέχει πολλές λέξεις ελληνικής προέλευσης, ιδιαίτερα στο πεδίο της ιεραρχίας, στρατιωτικής ορολογίας, μυθολογίας, αθλητισμού και τελετουργίας.
Επίσης η μουσική των Cherokee αντανακλά τις ελληνικές τους ρίζες. Οι ινδιάνοι Cherokee είναι στην κυριολεξία οι Έλληνες της αρχαίας Αμερικής!!!!
Εδώ πρέπει να πω ότι εμείς οι Έλληνες χρωστάμε πολλά στην μνήμη της Gloria Farley
Donald N. Yates

Ελληνικές λέξεις που ταιριάζουν με των Cherokee από την Γκλάρια θα τις αφήσω αμετάφραστες όπως έχουν:

Δώστε ιδιαίτερη σημασία στην λέξη Λυκάωνας Lycaonas

Greek

Meaning

Cherokee

Meaning

alomenoi

dakos

dasis

tynchana

etheloikeoi*

gennadas

huios Dios

illo, illas*

kakotechneo

kanon

karanos

kateis*

kerux

mona*

neika*

Ogyges

ouktenna

oulountata

skia

stix

tanawa*

(hoi en) telei

theatas*

theatron

Thrax

Typho

 

 

Lycaonas

wanderers (in a hopeless sense)

noxious, devouring beast, whale

hairy, shaggy like a beast

things that befall

volunteer settlers

noble

Son of Zeus (title of Herakles)

wrap, twist; rope

base arts, perjury, fraud

straight-edge used by athletes

a chief

assembly

herald

stopping place, way-station

contest

titan of Greek mythology

one not killed

declared healthy

Lycon – wolf or werwolf

abominable

astronomical instrument

those in authority

spectator in a play

theater, assembly

 Thracian

raise a smoke, make sacrifice

eloh’; elohi

dakwa

dachi

tikano

eshelokee

kanat(i)

Su-too Jee

kilohi

kaktunta

kanuga

Koranu**

cahtiyis

skarirosken**

mona

anetcha

Ootschaye

Uktena

oolungtsata

atchina

Stichi

Tchlanua

tilihi

tetchata

tetchanun

tchaskiri**

Tathtowe,

  Tistoe

 

Lycha – yen

migrants, wanderers; earth

mythic great fish

hairy water monster

history

Cherokee; original people

doctor, hunter

mythic strong man

twisted hair clan (cf. Hawaiianhilo)

taboo regulation

scraper used by ballplayers

war chief title

assembly house

speaker, herald

land where the Elohi tarried

ballplay

rival of Sutoo Jee (Herakles)

name of a dragon or serpent

divining crystal for health

ghost; cedar

name of dangerous serpent

Great Hawk

brave, warrior

Wolf man or a Man who his born from  wolfs

ceremonial enclosure

sorcerer, Stoneclad

ceremonial title; firecracker  (smoke) bringer (Santa Claus)

 

To ότι οι Τσερόκι έχουν πολλές Ελληνικές λέξεις είναι γνωστό πλέον σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο αυτοί!!!! Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία στην έρευνα για τους Λυκάωνες είναι η αναφορά τους στην λέξη Λυκάωνας!!!! Όπου στην γλώσσα τους προφέρεται ως Lychayen ( Λάϊκχαν – γεν η χεν ) όπου η ερμηνεία που δίνουν είναι ότι πρόκειται για άνθρωπο λύκο ή για άνθρωπο που γεννήθηκε από λύκους ( !!!! ) απίστευτο έτσι!!;!! Πράγματι απίστευτο μα να όμως που υπάρχει!!!! Αν κάποιος ασχοληθεί με τους Τσερόκοι θα βρει πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες με λύκους αλλά και Λυκάνθρωπους ( Λυκάωνες )!!!! Οι Τσερόκι, οι Απάτσι, αλλά και οι Αράπαχο είναι από τις ινδιάνικες φυλές της Αμερικής όπου ξεκάθαρα δηλώνουν την ύπαρξη των Λυκάωνων όχι μόνο στις προφορικές ιστορίες τους αλλά ακόμη και σε διάφορα σαμανικά σπάνια τοτέμ!!!!

Θα μου πείτε μήπως το παρακάνεις με τους Λυκάωνες όπως κάποιοι με τους αρχαίους Έλληνες!;! Μα γιατί να μπω στον ψεύτικο κόπο να το παρακάνω από την στιγμή που αυτοί που ισχυρίζονται ότι οι αρχαίοι Έλληνες είχαν φτάσει παντού είναι αλήθεια από τα στοιχεία και τις αποδείξεις που ανακαλύπτουν συνέχεια αλλά και το ίδιο εξίσου για τους Λυκάωνες από ξένους αρχαιολόγους και ανθρωπολόγους!!!!

Για τους αρχαίους Έλληνες παρόλο ότι υπάρχουν οι αποδείξεις και οι ενδείξεις όπως κτήρια κουλτούρα πολιτισμός ακόμη και η γλώσσα υπάρχουν πολλοί ανθέλληνες που πάντα κοιτάνε να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, φανταστείτε το τι γίνεται και το τι θα γίνει με τους Λυκάωνες ειδικά όταν αυτοί δηλώνουν ότι προέρχονται από την αρχαία Αρκαδία!!!!

Θυμάμαι έναν αρχιμανδρίτη στην Πελοπόννησο ( το όνομα του δεν θα το αναφέρω αν το διαβάσει ο ίδιος θα καταλάβει το ποιος είμαι ) όπου είχαμε μια έντονη διαμάχη για τους Λυκάωνες προσπαθώντας να με πείσει ότι είναι σκυλιά του διαβόλου και ότι μόνο δαίμονες θα μπορούσαν να είναι και τίποτα άλλο, στο μόνο που συμφωνήσαμε ήταν ότι υπήρχαν, θα σας διηγηθώ λίγο από την διαμάχη μας:

SAMAN LYCAN

Δηλαδή πάτερ η εκκλησία μας δέχεται τους Λυκάωνες ως υπαρκτά όντα με την μόνη διαφορά ότι είναι σκυλιά του διαβόλου!;!

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ

Ναι!!! Και όχι μόνο!!!! Τα δαιμόνια παίρνουν όποια μορφή θελήσουν και μια από αυτές είναι να είναι δίποδοι λύκοι και να κατασπαράζουν ανθρώπους και ζώα!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω πως εσύ ένας τόσο έξυπνος άνθρωπος θες να δείξεις στους ανθρώπους ότι πρόκειται για ευγενή και ειρηνικά όντα από την στιγμή που κατοικεί ο διάβολος μέσα τους!!!!

SAMAN LYCAN

Ας δεχτώ για λίγο την δική σας εκδοχή ότι πρόκειται για σκυλιά του διαβόλου από πού η εκκλησία η δικιά μας έχει βγάλει το συμπέρασμα ότι έτσι είναι!;!

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ

Από το ότι ο διάβολος μπορεί να πάρει πολλές μορφές και από τις μαρτυρίες της καθολικής εκκλησίας από τον μεσαίωνα….

SAMAN LYCAN

Στο πρώτο θα συμφωνήσω ο τι ο διάβολος μπορεί να πάρει όποια μορφή θελήσει στο δεύτερο όμως με παραξενεύει που πιστεύετε εσείς οι ορθόδοξοι ιερείς το τι λένε οι καθολικοί μια και τους αναφέρετε ως αιρετικούς!!!! Και όχι μόνο αυτό πάτερ οι ίδιοι οι καθολικοί έχουν ζητήσει δημόσια συγγνώμη για όλα αυτά που έκαναν όπως το να καίνε μάγισσες και καλά λυκάωνες  ώστε η δύναμη της καθολικής εκκλησίας να εδραιωθεί ακόμη πιο πολύ!!!!

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ

Δεν είναι έτσι….

SAMAN LYCAN

Πως είναι δηλαδή!;! Αλλιώς!;! Δυστυχώς πάτερ ξέρεις πολύ καλά ότι είναι έτσι και το θεσπίσατε και εσείς ώστε να υπάρχει ο φόβος του διαβόλου προς τους πιστούς!!!! Μα αντί να δείξετε ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος του διαβόλου στον άνθρωπο μοιρολατρείτε ξένα αμπέλια!!!!

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ

Δεν σου επιτρέπω να μιλάς έτσι για την εκκλησία και τον κλήρο της είσαι απρεπείς και ανήθικος!!!! Δεν μοιρολατρούμε ξένα αμπέλια αλλά η ορθοδοξία δεν επιτρέπει να υπάρχουν ζωόμορφα όντα με νοημοσύνη διότι ο θεός έφτιαξε μόνο τον άνθρωπο με νοημοσύνη και τα ζώα όχι!!!! Το κατάλαβες!!;!!

SAMAN LYCAN

Πάτερ με βάζεις τώρα να σου πω κάποια πράγματα που ίσως σκοτωθούμε φραστικά!!!! Μια και λες αυτά τότε τον Άγιο Χριστόφορο τον σκυλόμορφο γιατί η εκκλησία μας τον έκανε Άγιο!;! Γιατί κοντά στα σύνορα Αλβανίας, Βουλγαρίας υπάρχει μια εκκλησία όπου όλοι οι Άγιοι είναι ζωγραφισμένοι ως ζώα!;! Αλλά ποιος σου είπε ότι τα ζώα δεν έχουν νοημοσύνη!;! Τα σκυλιά, τα άλογα, οι μαϊμούδες όχι έχουν μόνο νοημοσύνη αλλά πιστεύω ότι και κάτι παραπάνω από τον άνθρωπο!!!! Μιας και δεν έχουν νοημοσύνη πως ένα σκυλί μπορεί να γίνει οδηγός ενός τυφλού αλλά και όχι μόνο!;! Γιατί οι επιστήμονες λένε ότι τα δελφίνια είναι τα ποιο έξυπνα όντα μετά τον άνθρωπο!;! Τι έχεις να πεις για αυτά πάτερ!;!

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ

Νοημοσύνη σαν τους ανθρώπους εννοώ….. όσο για τον σκυλόμορφο Άγιο τον δέχονται οι παλαιό ημερολογήτες και οι καθολικοί όχι εμείς!!!!  ( άρχισε με ένταση να μου λέει ) Μιας όμως και υποστηρίζεις όντα τα οποία είναι δολοφονικά και κάκιστα τότε το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν είσαι με τον Χριστό, και είσαι ενας αιρετικός που προσπαθεί να παρασύρει τους ανθρώπους στο δρόμο του διαβόλου….!!!!

SAMAN LYCAN

Πάτερ παρεκτρέπεσαι ξεχνώντας τα λόγια του θεού όπου λένε << τα πάντα με σοφία εποίησε >>, πρόσεχε τα πάντα!!!! Ακόμα και το κακό!!!! Όμως σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας ποτέ οι Λυκάωνες σαν όντα δεν κυνήγησαν τον άνθρωπο, το αν υπήρξαν μεμονωμένες καταστάσεις δεν είναι πουθενά καταγεγραμμένες από κανένα αρχαίο ή σύγχρονο πολιτισμό εκτός από την αρχαία ιστορία της πατρίδος μας όπου ο θεός Δίας μετέτρεψε τον Λυκάωνα σε λύκο διότι θυσίασε ανθρώπινο βρέφος προς τιμή του!!!! Ακόμη και στα βόρεια κράτη όπως Φιλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Σουηδία, Αλάσκα, Ρωσία, Κίνα και Μογγολία αναφέρουν καταστροφές κοπαδιών από λύκους μα όταν αναφέρονται στους Λυκάωνες τους αναφέρουν ως θεϊκά όντα τα οποία παρέβηκαν για να σώσουν ανθρώπους και όχι να τους κατά κρεουργήσουν!!!! Ακόμη και οι βάρβαροι λαοί επί αρχαιότητας τους λύκους τους είχαν έως ιερά ζώα διότι είχαν δει Λυκάωνες οι οποίοι από αρχαίες αναφορές είχαν βοηθήσει ανθρώπους!!!! Βέβαια όλα τα γνωστά ιεράτεια των θρησκειών εκείνης της εποχής δεν ήθελαν με τίποτα οι άνθρωποι να πιστέψουν σε κάτι άλλο εκτός την δική τους πιστής!!!! Και κατά πληροφόρηση οι Λυκάωνες ποτέ δεν είδαν τον εαυτό τους ως θεότητες!!!! Και κάτι άλλο για να τελειώνουμε με το θέμα αυτό, Λυκάωνες μόνο μεμονωμένα περιστατικά έχουν θεαθεί κατά τους αιώνες και σε κάποιες περιπτώσεις έχουν βοηθήσει πολλούς ανθρώπους ειδικά σε πολέμους από τον χαμό!!!! Ειδικά τα τελευταία χρόνια οι εμφανίσεις τους είναι πολύ προσεκτικές διότι ξέρουν καλά ότι αν ανακαλυφθούν από τους ανθρώπους θα έχουν τελειώσει ως είδος!!!! Αν ήταν λοιπόν σκυλιά του διαβόλου δεν θα έπρεπε να είχαν κατακρεουργήσει πολλούς ανθρώπους και να υπήρχαν μαρτυρίες έως και σήμερα για αυτό!;! Αυτά είχα να πω και δεν παίρνω τίποτα πίσω….

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ

Είσαι αιρετικός!!!! Αιρετικός!!!! Δεν βαδίζεις το δρόμο του θεού!!!! Δεν μπορώ να συζητήσω σοβαρά μαζί σου όταν πιστεύεις ότι αυτά τα όντα μπορεί να είναι ειρηνικά!!!!

Πράγματι μπορεί να είμαι αιρετικός όπως μου είπε ο αρχιμανδρίτης μα η άποψη μου είναι και παραμένει η ίδια για τους Λυκάωνες και δεν την αλλάζω με τίποτα!!!! Η εκκλησία έχει την δικιά της άποψη όπου για μένα είναι σεβαστή αλλά όχι πιστευτή όμως υπάρχουν πολλές << στροφές >> της εκκλησίας μας όπου την συμφέρει!!!!

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ πάντα σαγηνευόταν από τα τέρατα. Μυθολογίες απ’ όλο τον κόσμο περιλαμβάνουν ιστορίες για παράξενα και τρομακτικά πλάσματα, συμπεριλαμβανομένων του μισού ταύρου-μισού ανθρώπου Μινώταυρου των ελληνικών μύθων, του ζωντανού πήλινου Γκόλεμ των εβραϊκών παραδόσεων, των βρετανικών ξωτικών και των κινέζικων δράκων. Μολονότι αυτά τα τέρατα είναι προφανώς φανταστικά οι Λυκάωνες παρόλη την φανταστική εκδοχή τους υπάρχει μυστηριωδώς μια αλήθεια στην όλη υπόθεση, μόλις πριν από έναν ή δύο αιώνες η πίστη στα τέρατα ήταν συνηθισμένη. Δεν τελειώσαμε με το θέμα των Λυκάωνων θα υπάρξει και συνέχεια…. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


33 σκέψεις στο “ΛΥΚΑΩΝΕΣ part8

 1. Να σε ρωτήσω κατι Saman lycan ειχες πει στο πρωτο αρθρο για τους λυκάωνες σε ενα σημείο που διαβασα λες ότι δεν τους αρέσει να τους αποκαλούμαι λυκανθρωποι αλλά λυκαωνες γιατι νιώθουν κατοτεροι τους μειώνει κλπ. Εσυ πως το ξέρεις αυτό ???

  1. panorea6

   ΠΑΝΟΡΕΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!

   ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ!!!! ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ!!!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ!!!! ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΛΥΚΑΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΑΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗ!!!!

   ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ!;!

   ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΘΡΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

 2. teo!!!!

  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!

  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ!!!! ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ!!!!

  ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!

  ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!;!

  Η ΠΑΝΩ Η ΚΑΤΩ!!!! ΠΟΥ!;! ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. Saman. Σε προηγούμενο άρθρο σου είχα διαβάσει οτι οι αρχική λυκαονες οι οποίοι δεν ήταν από την γη και οι οποίοι εξωριστικαν ύστερα από την σφαγή που προκάλεσαν λόγο τις εκτέλεσης του πατέρα τους ήταν αθάνατοι…τελικά αυτό ισχύει και αν ναι που είναι?

 4. Οκ φίλε!!!!
  Καταρχιν είσαι ο ΤΟΠ… Δεν περιμενα από έναν συμπατριώτη να γραφει τέτοια άρθρα (για τους λυκαωνες μιλάω)… Ακου λίγο τώρα να σ πω γιατί είσαι ΤΟΠ…

  Ειμαι Facebook , βγαίνω googlaρο για να βρω τραγούδι να ακουσω να περάσει η ώρα… Πατάω she wolfman (μπερδεύτηκα με το τραγούδι που σιγουρα ξέρεις David guetta-she wolf feat Sia) και μου βγάζει ότι άλλο άσχετο εκτός απτό song λόγο του λάθους… Πατάω τέλος παντον γιατί σκυλοβαριομουνα οποίο νανε και ακου τη βγάζει… Κάμποσες ιστορίες για Λυκαωνες[ (τους ελεγα κ εγώ λυκανθρωπους αλλά είσαι πολλη σωστός με την αλλαγή που έκανες γιατί πρώτον πρέπει να γράφουμε στα ελληνικα και δεύτερον το έχουμε στο ιδιο μας το παρελθόν που θυμήσου τα λόγια μ σε το πολλη 200 χρόνια η μυθολογία μας θα είναι ιστορία μας για λοβούς που δεν πάει το μυαλό σου anyway ) Λοιπόν στο θέμα με τους λυκαωνες από εκείνη τη μέρα με τις ιστορίες που διάβασα από Γαλλία από Αγγλία από Αμερική από τους τσεροκι από γερμανούς και κύριος από ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ… Συμπατριώτη αφτά που διάβασα με κάνανε μανιακω στο ψάξιμο απο τότε… Και δεν μπορείς να φανταστείς τη ψάξιμο έκανα( κύριος απο ίντερνετ όμως )… Βρήκα ιστορίες που αυτή την στιγμη τις διασταυρωνω να δω αν είναι αληθινές (που σιγουρα είναι)…

  Έψαχνα και έψαχνα πήγαινα σε σιτε μίλαγα με άτομα άλλη πίστευα ε πως είναι ψυχική μόνον η μεταμόρφωση άλλη μόνο σε λύκο…και ψάχνω και ψάχνω και βρίσκω ότι άλλο θές… Βρήκα τους ασετιους τον βαμπιρισμο το καμετ αλλά πουθεμΑ μια οργανωμένη σελίδα για τους λυκιωνες…βρηκα όμως την δικιά σ φίλε και ανακουφιστικά που δεν ειμαι ο μόνος που ψάχνει για αυτό το θέμα… ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΤΟΟΟΠΠ…

  Ένα λάθος που παρατήρησα… Ο ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΑΣΘΗΜΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ…ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ ΒΟΔΙΝΩ ΕΣΦΑΞΕ ΕΝΑΝ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΡΙΨΩΚΙΝΔΗΝΟ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ….ΕΡΧΕΤΕ Ο ΔΙΑΣ ΜΕΤΑΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΛΥΚΗΩΝΑΣ ΓΙΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΛΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΜΩΡΦΩΝΗ ΣΕ ΛΥΚΟ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ… ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ… Ο ΛΙΚΗΩΝΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΣΚΩΤΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΔΩΡΟ…(δεν μιλάμε για όλους τόυς λυκιωνες ) ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΣ ΘΑ ΣΕ ΓΕΛΑΣΩ…

  (έχω διαβάσει μονο τα τελευτεα 3 άρθρα σ για τους λυκιωνες θα διαβάσω σύντομα και τα υπόλοιπα με ανιπονονοσια )

  Φίλε μου έχω κάποιους παλιούς θρύλους να μοιραστώ μαζί σου άμα θές φυσικά αλλα θα σε κλεισω τώρα γιατί ειμαι στην δουλεια και πρέπει να γυρίσω απτό brake… Και συγνώμη για τα ορθογραφικά απλά έγγραφα γρήγορα

  ΦΙΛΕ…ΤΟΠ!!!!

  1. Garcia14!!!!

   ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΔΕΝ ΝΙΟΘΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟΠ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ!!!! ΓΡΑΦΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!! ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ( ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ) ΜΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ!!!! ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΡΥΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΟΠΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ….. ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΚΟΜΑ….!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΟ ΒΙΑΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΠΙΡΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!! ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΟΡΘΟΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΟ ΜΟΡΦΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 5. οπως εγραψε το ελλανιο πνευμα και εγω εχω την απορια πως δικαιολογουν την ηλικια τους οπως και πως δικαιολογουνται στους γνωστους τους οτι δεν μεγαλωνουν αν εχουν γνωστους. η αλλιως μενουν με την οικογενεια τους τελειως αποκομενοι, ευχαριστω

 6. Ο Στέφανος ο Βυζάντιος από τα διασωθέντα αποσπάσματα του γεωγραφικού λεξικού το οποίο συνέγραψε ,επονομαζόμενο Εθνικά http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:Stephanus.Of.Byzantium.jpg μας γνωστοποιεί ότι οι Υπερβόρειοι διαπλέοντας τον βόρειο ωκεανό προσάραξαν στην αντίπερα όχθη.

  1. Άθελα μου έγραψα την τελευταία φράση η οποία είναι λανθασμένη (διαπλέοντας τον…αντίπερα όχθη) . Αυτό το οποίο ανέφερε ο συγγραφέας είναι ότι <>.

   (Πιθανόν για να αναφέρεται σε άλλη δεν είναι η μεσόγειος .Αν υποθέσουμε ότι ο τόπος εκκίνησης των ήταν οι βαλτικές περιοχές ίσως να έφτασαν στον ατλαντικό ωκεανό ή όπως πιστεύουν ορισμένοι στον ειρηνικό).

   Ακόμη θα αναφέρω ότι δεν είναι καθόλου απίθανο οι Έλληνες εξερευνητές και ναυτικοί έπειτα από υπερπόντιο ταξίδι να προσάραξαν στις αμερικανικές ακτές όπου πληθώρα αρχαιολογικών ευρημάτων και η ελληνική πολιτισμική επιρροή των ιθαγενών και μυθολογικές παραδόσεις το αποδεικνύουν(συμφωνώ με τον saman lycan).

 7. Saman Lycan εξαιρετικο αρθρο!! ΔΕν γνωριζω εαν εισαι Λυκαωνας η οχι, παντως εαν πηγαινες στο ολυμπιακο σταδιο για να αποδειξεις την υπαρξη τους σιγουρα καποιοι δεν θα σε πιστευαν, ομως δεν συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες διοτι (κατα την αποψη μου) εαν στο σταδιο πηγαινες διπλα στο πληθος και μεαμορφωνοσουν σε Λυκαωνα και αφηνες τους ανθρωπους να σε αγιξουν ωστε να διαπιστωσουν πως δεν ειναι εφε τοτε γιατι να μην σε πιστευαν? Αντε πες το 90-99% να τους ειχες πισει και το υπολοιπο 10-1% ειναι απλα ηλιθιοι κλειστομυαλοι εγωιστες που δεν θα αλλαζαν με τιποτα τα πιστευω τους, οι οποιοι ειναι καταδικασασμενα προβατα και δε αξιζει να ασχοληθεις! Στους υπολοιπους ομως θα αξιζε μια τετοια προσπαθεια (γιατι δεν φταιμε εμεις που καποια πραγματα μας τα πλασαρουν πως υπαρχουν μονο στη σφαιρα της φαντασιας αλλα φταινε αυτοι οι π.χ 5-10-100 ανθρωποι που εχουν την εξουσια στα χερια τους και εχουν καταφερει να μας βαζουν να τρωμε κουτοχωρτο. Γιατι ειναι λογικο αν σκεφτεις πως απο την στιγμη που γεννιεσαι βλεπεις μονο ανθρωπους γυρω σου και κανενα αλλο νοημον ον, να πιστευεις πως μονο εμεις υπαρχουμε σε αυτον τον πλανητη, για πραδειγμα φαντασου αν ηταν η φυση ετσι φτιαγμενη ωστε να υπηρχε το φυτικο βασιλειο χωρις το ζωικο και ο οργανισμος μας ηταν αναλογα φτιαγμενος για να ζουσαμε μονο με τα φυτα, τοτε εαν καποια στιγμη καποιος καπου εβρισκε μια αγελαδα μπροστα του τοτε η αντιδραση του θα ηταν παρομοια με αυτη που θα ειχε εαν καποιος σημερα εβλεπε μπροστα του εναν εξωγηινο-εσωγηινο, θα προσπαθουσε αρχικα να επικοινωνησει μαζι της αν και ματαια, μετα εαν εφευγε το μυαλο του βεβαια μπορει να επαιζε παιχνιδια και να πιστευε μετα πως δεν την ειδε ή πως ηταν κατι το φανταστικο το οποιο το δημιουργησε ο εγκεφαλος του (πχ οφθαλμαπατη μιας οασης στη ερημο), εαν ομως την πηγαινε και την εδειχνε και στους υπολοιπους ανθρωπους τοτε η υπαρξη της αγελαδας θα καθιστουσε γεγονος και στους υπολοιπους, και ποιος ξερει ισως να την λατρευανε και ος θεοτητα μετα) !!

  Τωρα οσον αφορα βιντεο και φωτογραφιες που ισως να αποικονιζουν ή οχι αληθινους Λυκαωνες, εχω να προσθεσω πως σιγουρα ολοι οι αναγνωστες αυτου του ιστοτοπου θα ηθελαν να δουν μια πραγματικη φωτογραφια καποιου Λυκαωνα(και ας πιστεψουν οσοι θελουν) , οποτε εσυ μιας και εχεις συναναστραφει με Λυκαωνες ισως και να ‘χεις καποιες αληθινες φωτογραφιες που να αποικονιζονται καθαρα, θα ηθελα πολυ καποια στιγμη να αναρτησεις καποιες, θα σου ημουν ευγνωμων (εαν θες βεβαια και ειναι επιτρεπτο απο αυτους).

  1. Greek Warrior!!!!

   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΛΗΣΟΜΑΙ!!!! ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ!!!! ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙ ΑΥΤΑ!!!! ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΚΡΕΟΥΡΓΟΥΣΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ!;! ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΕΤΣΙ!;! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!;! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ!!!!

   ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ……!!!!

   ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ << ΚΑΠΟΙΕΣ >> ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ….

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 8. Πριν διαβάσω ολα αυτα για τους Λυκαωνες πιστευα και εγω πως ηταν παραμυθια ομως τωρα πιστευω πως υπάρχουν .Ειναι εξαιρετικη η ολη ερευνα σας.Μαλιστα επειδη εχω δει και την ταινια twilight θεωρουσα οτι αυτα δεν υπαρχουν και αν ειναι να υπαρχει κατι τοτε ισως να υπαρχουν τα βαμπιρ αλλα οι λυκανθρωποι (τοτε ετσι τους αποκαλουσα τωρα πια προτιμω το λυκαωνες) οχι με τιποτα .Εδω θελω να αναφερθω και στο γεγονος οτι η συγγραφεας του “twilight” εχω ακουσει οτι ασχολειται παρα πολυ με αυτα τα θεματα και θα ηθελα να μαθω αν ειναι ερευνητρια ,αν ξερει η ιδια πραγματα γιατι υπαρχουν σημεια στο εργο της χαρακτηριστικα οπως το οτι οι Λυκαωνες ειναι ειρηνικα πλασματα που προστατευουν τους ανθρωπους ,κατι το οποιο σπανιζει σε τετοια εργα .Τους παρουσιαζουν συνηθως σαν αγρια τερατα που σκοτωνουν…Τωρα ισως το παραεκανα μιλωντας για μια ταινια θα ρωτησω κατι για να κλεισω .Λοιπον ,αυτο που με προβληματιζει ειναι αν αυτοι οι ανθρωποι οι Λυκαωνες ή και τα βαμπιρ που ζουν τοσους αιωνες υπαρχουν ως πολιτες.Δηλ στα κρατη που μενουν με τα χαρτια τους τι γινεται ;εχουν ταυτοτητες ; πως δικαιολογουν την ηλικια τους ; Δεν αμφισβητώ σε καμια περιπτωση απλα ειναι το μονο σημειο (που ισως να φαινεται και ανοητο ) που κολλαω .Κατα τα αλλα τι να πω ,εχω αλλαξει τελειως και πλεον πιστευω πως υπαρχουν οι Λυκαωνες ;γιατι οχι ; και δεν ειναι καν υπερφυσικο αυτο .Ολα στη φυση ειναι ακομη και τα πνευματα και τα ξωτικα απλα ή μας τα κρυβουν(αυτο πιστευω πιο πολυ…) ή δεν εχουν γινει ακομη γνωστη η υπαρξη τους .Αυτα λοιπον και συγγνωμη για την φλυαρια μου .

  1. Elaniopneuma!!!!

   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΟΝΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ!!!!

   ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ!!!!

   ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΟΤΙ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!! ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΑΖΟΥΝ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!!

   ΕΠΙΔΗ ΕΝΑΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 600 ΜΕ 650 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!! ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! ΜΑ ΟΣΟΙ ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ << ΧΑΗΛΑΝΤΕΡ >> ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝΕ ΤΟΣΟ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!! ΜΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΙΠΤΟΙ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ….

   ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΘΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΙΟΥ ….ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΡΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΘΕΙΚΟ!!!!

   ΝΑ ΦΛΥΑΡΕΙΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

   1. Παρακαλω την αληθεια λεω ,ειναι εκπληκτικες οι ερευνες και οι γνωσεις που εχετε.Ολα αυτα τα πλασματα ισως τωρα πια να μην θελουν να ειναι γνωστα επειδη ο ανθρωπος χαλασε ,ο ανθρωπινος χαρακτηρας δεν ειναι οπως ηταν καποτε .Εχω καταλαβει πως εχουν καλοσυνη οι λυκαωνες και ισως να μην αντεχουν να ζουν κοντα στον ανθρωπο ,να τους στεναχωρουν καποια πραγματα στην ανθρωπινη συμπεριφορα .Πστευω και εγω στο <> οπως και το <> .Δεν ξερουμε πως ειναι ο κοσμος μας στην πραγματικοτητα δεν μπορουμε να τα δουμε ολα ,παντα θα ψαχνουμε ,ειτε για αγνωστα πλασματα της μεσης γης ή αλλου πλανητη ή ακομη και τα πνευματα .Να ειστε καλα και περιμενω με ενδιαφερον τα θεματα.

 9. πολυ καλος για αλλη μια φορα . τον παπα τον εκανες πυραυλο παντως. επρεπε να ειμαι σε μια ακρη να το εβλεπα. να ρωτησω κατι μια που ειμαι και περιεργος. αν ζητουσε καποιος βοηθεια απο λυκαωνα για ιαση αγαπημενου προσωπου η και του ιδιου θα μπορουσαν οι λυκαωνες να βοηθησουν? ευχαριστω εκ των προτερω

  1. submarine!!!!

   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ…..

   ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ << ΣΑΜΑΝΟΙ ΛΥΚΑΟΝΕΣ >> ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!

   ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ!!!!

   ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΠΟΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση