ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!!PART 27 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ!!!!

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!!PART 27

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ!!!!

 

Επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι φαφλατάδες επιδειξίες και καλά χαμένων γνώσεων ειδικά της αρχαίος Ελλάδος ψευδό κοκορίζουν και διαλαλούν ότι οι Λυκάωνες ανήκουν σε μασονικές στοές αλλά και στην πολιτική οργάνωση χρυσή αυγή θα τους απαντήσω ως εξής!!!!

Το ότι πιστεύετε ότι οι Λυκάωνες είναι θηρία του σατανά ή Κρόνιοι έχετε πολλά μεσάνυχτα!!!! Μέχρι << εχθές >> τους γνωρίζατε ως σκυλιά του διαβόλου και τίποτα παραπάνω!!!! Δεν είχατε καν ιδέα στην ύπαρξη τους!!!! Με το να λέτε ότι επειδή η τουρκική φασιστική οργάνωση ονομάζεται γκρίζοι λύκοι ή ότι ο λύκος λατρευόταν στην Μογγολία ως θεότητα και άλλου τέτοιου είδους ανυρπακτολογίες με μομφές κατά την φυλή των Λυκάωνων δεν είστε τίποτα άλλο από αποχαυνωμένοι ηλίθιοι με περιχιλισμένη δόση βλακείας χυδαιότητας και μαζοχισμού προς τα προσωπικά σας πιστεύω όπου τα έχετε ανακατέψει σε οχετό και θαυμάζετε το έργο σας!!!!

Εκτός από την Ελλάδα όπου λατρευόταν ως ιερό ζώο και είχε αφιερωθεί εις το Όρος Λυκοσούρα ο Λύκαιος Δίας, ο Λύκαιος Απόλλων, Η Λύκαια Αθηνά, αλλά και ο Λύκαιος Παν η Ρώμη είχε δώσει την τιμητική θέση στους λύκους αλλά και στους Λυκάωνες!!!! Όσο που κοκορεύεστε ότι ξέρετε την αρχαία μας ιστορία θα γνωρίζεται μάλλον τίποτα διότι μας λέτε ότι Δίας κατακεραύνωσε τον Λυκάωνα αλλά και τα παιδιά του!!!! Θα έπρεπε να γνωρίζατε όπως και άλλες φορές σας το έχω τονίσει ότι αυτό είναι μια παραλλαγή του μύθου από τον Παυσανία όπου ο ίδιος το είχε δηλώσει!!!! Τι!;! Δεν το γνωρίζατε αυτό!;! Τότε τι Ελληναράδες το παίζετε και μιλάτε για πλειάδες και Ανδρομέδιους!;! Πάλι καλά που δεν είπατε ότι ο Σποκ από το Σταρ Τρεκ ήταν ο Αχιλλέας!!!! Από φαντασία καλά τα πάτε κύριοι και κύριε αλλά από γνώσεις μηδέν!!!!

Θα πρέπει να γνωρίζατε ότι η λέξης Έλληνας προήλθε από τον γιο της Πυράς και του Δευκαλίωνα όπου ήταν πρώτη πέτρα που πέταξαν πίσω τους και βγήκε ο πρώτος άνθρωπος επι της γης μετά τον κατακλυσμό ήταν ο Έλλην όπου και έφτιαξε μεγάλο βασίλειο και τρανό!!!! Δηλαδή πριν από αυτούς δεν υπήρχαν ελληνικά φύλα!;! Από πού ήταν από το Καζακστάν!;! Α!!!! Ξέχασα από τις αποικίες του συστήματος Ραγκού!!!! Έχετε μπερδέψει αλήθειες ειδικά για το θέμα περί τα ιερά της φυλής των Ελλήνων τόσο άσχημα που απορώ πόσο διαστρέβλωση μπορεί να κουβαλάτε πάνω σας!!!!

Να συνεχίσω όμως!!!!

Μάθετε λοιπόν ανεγκέφαλοι ότι η πρώτη και ιερότερη φυλή όλων ήταν οι Πελασγοί, αυτό είμαι σίγουρος ότι το ξέρετε!!!! Αυτό όμως που δεν ξέρετε είναι ότι ο Μυθικός για μένα ιστορικός βασιλιάς της τότε Αρκαδίας Λυκάων είχε πατέρα τον Γενάρχη των Πελασγών!!!! Τι!;! Ούτε αυτό το πιστεύετε!;! Να σας φέρω αποδείξεις λοιπόν!!!! Και μην μου πείτε ότι είναι παραποιημένες όπως το ότι το όνομα Λυκάων δεν είναι ελληνικό και όλες τις ηλιθιότητες που σκέφτεστε όταν αφοδεύετε στο μπάνιο!!!!

Πάμε λοιπόν!!!!

Γενάρχης των Πελασγών αναφέρεται ο Πελασγός!!!! Με τ’ όνομά του συνδέθηκαν πολυάριθμοι θρύλοι και παραδόσεις!!!!

Σύμφωνα με μια απ’ αυτές, ο Πελασγός ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αναδύθηκε απ’ τη γη κι έγινε έτσι γενάρχης των ανθρώπων!!!! Στην Αρκαδία, όπου υπήρχε αυτή η παράδοση, πίστευαν ότι γιος του Πελασγού απ’ τη νύμφη Κυλλήνη ή την Ωκεανίδα Μελιβοία, ήταν ο Λυκάωνας, ο μυθικός βασιλιάς της Αρκαδίας!!!!! Αυτή ονομάστηκε στην αρχή Πελασγία, απ’ το όνομα του γενάρχη της!!!!! Ο Πελασγός αναφερόταν και ως ιδρυτής του Άργους της Πελοποννήσου, γιος του Αγήνορα και πατέρας της Λάρισας. Ακόμα έλεγαν πως ήταν γιος του Ποσειδώνα και της νύμφης Λάρισας, αδελφός του Αχαιού και του Φθίου!!!! Άλλες παραδόσεις αναφέρουν ότι ήταν ο μυθικός γενάρχης των Πελασγών της Θεσσαλίας ή ότι ήταν γιος του Αιρέστορα κι εγγονός του Έκβασου, οικιστή της Παρρασίας, στην Αρκαδία!!!!!

 

Σύμφωνα με τον Παυσανία ( όπου για ψάξτε λίγο να δείτε γιατί τα έγραψε έτσι ο Παυσανίας μην περιμένετε να το κάνω και γω αυτό διότι θα σας ξεφτιλίσω μέχρι απελπισίας μετά μιας και το παίζεται αρχαιογνώστες ) ήταν ο γενάρχης των βασιλέων της Αρκαδίας!!!! Ήταν αυτός που δίδαξε στους Πελασγούς να φτιάχνουν καλύβες και να επεξεργάζονται τα δέρματα των ζώων για να τα φοράνε σαν ρούχα!!!!! Όπως μάλιστα αναφέρει βασίλεψε σε λαό που ζούσε σε καλύβες!!!!! Αυτά τα ανάφερε  ο Παυσανίας λέτε τα Πελασγικά φύλα ή οι Έλληνες να ζούσαν σε καλύβες…..!!!;!!! Τι εκεί που αφοδεύατε και για να εντυπωσιάσετε το κοινό σας δεν το είχατε σκεφτείς αυτό ε!;! τέλος πάντων!!!!

Αναφορές θα σας δώσω λίγες  μην το παίζεται με τα δικά μου λόγια κόκορο -επιδειξίες εάν χρειαστεί θα σας φέρω και άλλες αλλά όπως σας είπα θα κλαίτε από τον ξεφτιλισμό και την απελπισία σας που τολμήσατε να αναφέρετε τους Λυκάωνες ως μασόνους και ειδικό τάγμα της χρυσής αυγής!!!!

 Αναφορές:

 1. Pausanias Perieg., Graeciae descriptio Book 8, chapter 1, section 4, line 1 [4] φασὶ δὲ Ἀρκάδες ὡς Πελασγὸς γένοιτο ἐν τῇ γῇ ταύτῃ πρῶτος. εἰκὸς δὲ ἔχει τοῦ λόγου καὶ ἄλλους ὁμοῦ τῷ Πελασγῷ μηδὲ αὐτὸν Πελασγὸν γενέσθαι μόνον: ποίων γὰρ ἂν καὶ ἦρχεν ὁ Πελασγὸς ἀνθρώπων; μεγέθει μέντοι καὶ κατὰ ἀλκὴν καὶ κάλλος προεἶχεν ὁ Πελασγὸς καὶ γνώμην ὑπὲρ τοὺς ἄλλους ἦν, καὶ τούτων ἕνεκα αἱρεθῆναί μοι δοκεῖ βασιλεύειν ὑπ’ αὐτῶν. πεποίηται δὲ καὶ Ἀσίῳ τοιάδε ἐς αὐτόν: Ἀντίθεον δὲ Πελασγὸν ἐν ὑψικόμοισιν ὄρεσσι γαῖα μέλαιν’ ἀνέδωκεν, ἵνα θνητῶν γένος εἴη. (Άσιος άγνωστη θέση) [5] Πελασγὸς δὲ βασιλεύσας τοῦτο μὲν ποιήσασθαι καλύβας ἐπενόησεν, ὡς μὴ ῥιγοῦν τε καὶ ὕεσθαι τοὺς ἀνθρώπους μηδὲ ὑπὸ τοῦ καύματος ταλαιπωρεῖν: τοῦτο δὲ τοὺς χιτῶνας τοὺς ἐκ τῶν δερμάτων τῶν οἰῶν, οἷς καὶ νῦν περί τε Εὔβοιαν ἔτι χρῶνται καὶ ἐν τῇ Φωκίδι ὁπόσοι βίου σπανίζουσιν, οὗτός ἐστιν ὁ ἐξευρών. καὶ δὴ καὶ τῶν φύλλων τὰ ἔτι χλωρὰ καὶ πόας τε καὶ ῥίζας οὐδὲ ἐδωδίμους, ἀλλὰ καὶ ὀλεθρίους ἐνίας σιτουμένους τοὺς ἀνθρώπους τούτων μὲν ἔπαυσεν ὁ Πελασγός: [6] ὁ δὲ τὸν καρπὸν τῶν δρυῶν οὔτι που πασῶν, ἀλλὰ τὰς βαλάνους τῆς φηγοῦ τροφὴν ἐξεῦρεν εἶναι. παρέμεινέ τε ἐνίοις ἐς τοσοῦτο ἀπὸ Πελασγοῦ τούτου ἡ δίαιτα, ὡς καὶ τὴν Πυθίαν, ἡνίκα Λακεδαιμονίοις γῆς τῆς Ἀρκάδων ἀπηγόρευεν ἅπτεσθαι, καὶ τάδε εἰπεῖν τὰ ἔπη: πολλοὶ ἐν Ἀρκαδίῃ βαλανηφάγοι ἄνδρες ἔασιν, οἵ σ’ ἀποκωλύσουσιν: ἐγὼ δέ τοι οὔ τι μεγαίρω. Πελασγοῦ δὲ βασιλεύοντος γενέσθαι καὶ τῇ χώρᾳ Πελασγίαν φασὶν ὄνομα.Παυσανία Αρκαδικά

Δεν έχουμε να πούμε και πολλά τώρα που σπάσαμε τα μούτρα μας ε!!;;!! Σας καταλαβαίνω απόλυτα!!!!

Ας συνεχίσω……!!!!

Επειδή όμως τα έχετε κάνει ας μου επιτραπεί η λέξη σκατά με τα όσα λέτε και ειδικά στο θέμα των αρχαίων θεών κτλ. κτλ. και αναφέρεστε αυτό έκανε Δίας όπως και ότι ο Απόλλων ήταν μόνο ο θεός των Ελλήνων με τον ορισμό Έλληνες και όχι πριν από αυτούς!!!!

Πάμε να δούμε λοιπόν….!!!!

Η λέξη Θεός κατά τον Αθηναίο Ηρόδοτο προέρχεται από τους Πελασγούς << ότι κόσμο θέντες τα πάντα πρήγματα και πάσας νομάς είχον >>!!!! Κατά τον Κρατύλο η λέξη παράγεται εκ του Θέω = τρέχω, διότι οι πρώτοι Θεοί ήσαν ο Ήλιος ( γι’ αυτό μέχρι σήμερα τον λατρεύουν σαν θεότητα ), η Σελήνη, που έτρεχαν στον ουρανό!!!!

Οι πρόγονοί μας ήταν οι πρώτοι που πίστευαν εις την μονοθεΐα και εις έναν θεό, τον Ζεύς!!!! Ας μην ξεχνούμε πως αυτοί ήταν οι πρώτοι χριστιανοί ( πλατωνικός χριστιανισμός ή δεν το έχετε ακουστά και αυτό!;! ), δηλαδή οι χρισμένοι ή αλλιώς ταγμένοι εις τον ένα θεό!!!! Ο θεός και ο υιός Ιησούς του χριστιανισμού, δεν είναι άλλοι από τον θεό Ζεύς και τον υιό Απόλλων, των Έλλην Πελασγών προγόνων μας!!!! Το δε Άγιο Πνεύμα, ήταν για εκείνους η Γαία, ολοκληρώνοντας έτσι την θεϊκή τριάδα της πίστεως τους!!!! Επίσης θεωρούσαν τον Πατέρα Ζεύς και τον Υιό Απόλλων ότι ήταν Ένα!!!! Τους υιούς του Ζεύς που είχαν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, δηλαδή εκφράσεις του πατρός τους Ζεύς ( Άρτεμις, Εκάτη, Δήμητρα, Ερμής, Ήφαιστος ) τους ονόμαζαν οι Έλλην Πελασγοί, θεούς!!!!  Αντιθέτως, η Εκκλησία τους αποκαλεί Αγίους και Πατέρες!!!! Εις την αρχαία Ελλάς, δεν υπήρχαν Άγιοι και Πατέρες της Εκκλησίας, μα θεοί, ημίθεοι και Έλλην!!!! Σήμερα, κατά την Εκκλησία έχουμε θεούς, Αγίους, Οσίους, Αρχαγγέλους, εξαπτέρυγα, και πλήθος άλλων που αποτελούν απόδειξη υποκρισίας και πολυθεΐας, μα και καθαρής κερδοσκοπίας αλλα και διαστρέβλωση στον αληθινό λόγο του Χριστού!!!! Όλο αυτό μοιάζει με το μανιφέστο της Δωδώνης και τους εκεί γύφτους να παριστάνουν τους μάντηδες, και εταίρες να παριστάνουν τις Πυθίες!!!!! Μιλάνε για τριαδικότητα η οποία είναι εκ των Έλλην και των θεών των!!!! Η τριαδικότητα προϋπήρχε εκ των αρχαίων Ελλήνων και προέρχεται από τους τριαδικούς θεούς των!!!!!

Μία εκ των μεγάλων θεοτήτων της τριάδας << Γαία – Ζεύς – Φώς >>!!!!

Ο θεός μας είναι ένας και μοναδικός και κυρίαρχος των πάντων, Βασιλεύς όλων των Βασιλέων, παντοδύναμος και απόλυτος!!!!! Τον ονομάζουμε Ζεύς ( = Ζωοποιός Ελλάνιος Υιός Σύμπαντος, θεός του ουρανού, της λαμπρότητος και της διαύγειας του και της εν τω σύμπαντι γαλήνης και αρμονίας, την οποία αυτός εγκαθίδρυσε με την νίκην του εις τους τρομερούς αγώνες κατά των αντιπάλων του, << Ζεύς αρχή, Ζεύς μέσσα, Ζηνός δ’ εκ πάντα τέτυκται!!!!! Ζεύς πυθμήν γαίης τε και ουρανού αστερόεντος >>), αν και κατά τους ημών προγόνους έχει διάφορα ονόματα όπως: << Αιολιστί Ζεύς, και είς Πελοπόννησο Ζεύς, και εν Βοιωτία Ζεύς, και εις Κρήτη Ζής, Ζάς ( γεν. Ζαντός ), Τήν και Τάν και Τιήν >>

Οι αληθινές παραδόσεις των Έλλην

Πελοπόννησος: Τα ψηλά των Όρεων ήταν κέντρα πανάρχαιας λατρείας του Ζεύς!!!! Διά το Άργος και την περιοχή της Νεμέας  π.χ. << ο Απέσος ο οποίος υψούται εν είδει τερατίου φυσικού βωμού όπου προσέφερεν ο Περσεύς την πρώτην του θυσία και όπου ανήλθεν επίσης και ηυχήθη πρό της κατά των Γοργόνων εξορμήσεως του!!!! Επ’ αυτού ελατρεύετο ο Απεσάντιος και ο Νέμειος Ζεύς, όπως επί της Ιθώμης ελατρεύετο ο Ιθωμάτας!!!! >>

Μεσσηνία: << Εκεί εγεννήθη ο Ζεύς. Διά την βόρειον Αρκαδίαν και την πρός αυτήν συνορεύουσαν Αχαϊαν, τοιούτον κέντρον ήτο η Κυλλήνη όπου ο Ζεύς συναντήθη μετά της Μαίας και εγεννήθη ο Ερμής!!!! Κυλλήνη ε!!;!! Κοιτάξτε ποιο πάνω ποιανού μητέρα ήταν ο ίδιος ο Παυσανίας τα λέει, η μητέρα του Λυκάων που δεν θεωρείται ελληνικό όνομα!!!! Ολοκλήρου δε της Αρκαδίας και γενικότερα ολοκλήρου της Πελοποννήσου, της ιδίας λατρείας κέντρον ήτο το Λύκαιον όρος!!!! Τι ήταν!;! Δεν το ξέρατε ε!!;!! Δεν πειράζει όσο ζείτε μαθαίνετε ( αλλα μην χαλάτε πολύ ώρα με το τι θα πείτε όταν αφοδεύετε )!!!!! Επ’ αυτού αι ιδιωματικαί συνήθειαι της λατρείας παρέμειναν αναλλοίωτοι και εθεωρούτο μεγίστης απουδαιότητος μέχρι του τέλους της θρησκείας!!!!! Και τούτου η υψηλοτέρα κορυφή ήτο ο καθαυτό τόπος της λατρείας!!!!! Ονομάζετο δε αυτή << άβατον >> διότι απηγορεύετο επί ποινή θανάτου η εκ ταύτης διάβασις!!!! Ελέγετο δε ότι << εις την περιοχήν αυτήν ουδέν αντικείμενον έρριπε την σκιάν του, συμβολική έκφρασις και της ιερότητος και της διαυγείας του τόπου το οποίον τίποτε δεν εμόλυνεν!!!! Επί του Λυκαίου υψούτο απλούς φυσικός βωμός, στολισθείς με τα ομοιώματα δύο τεραστίων αετών εστραμμένων προς ανατολάς με το βλέμμα των βυθισμένον εις το άπειρον!!!! Τον είχε καθαγιάσει ο Λυκάων ο υιός του Πελασγού ( ποιος τον είχε καθαγιάσει λένε οι αρχαίοι μας πρόγονοι αυτός που για εσάς δεν ήταν Έλληνας αλλά Κρόνιου!!;!! ) ίσως πρός ανάμνησιν του πατρός του, περί του οποίου εμυθολογείτο ότι εις το μέρος αυτό εφύτρωσεν αυτομάτως από την γη!!!! Εφύτρωσεν!!!! Βγήκε μέσα από την Γη=Μέση Γη!!!! Επίσης εδώ συνεδέθη ο Ζεύς με την κόρην ή εγγονήν του Λυκάονος Καλλιστώ ή Μεγιστώ, εξ’ ης έπειτα εγεννήθη ο Αρκάς ο επώνυμος της Αρκαδίας >>!!!!

Θα το τραβήξω λίγο ακόμα διότι πιστεύω ότι τσάμπα σας ακούει ο κόσμος δυστυχώς!!!!

Τριαδικές θεότητες του φωτός

Ζεύς: ο δημιουργός!!!! Απόλλων: η συμπαντική γνώση, Τρίτη υπόσταση του Ζεύς!!!! Άρτεμις: θεότις της δικαιοσύνης, της προστασίας των γυναικών και του κυνηγιού!!!! Εκάτη: θεότις της στρατηγικής, της τέχνης και της σοφίας!!!! Δήμητρα: θεότις της γαίας και της γέννησης!!!! Ερμής: θεός της διαβιβάσεως του φωτός και καθοδηγός του πνεύματος της ψυχής!!!! Ήφαιστος: θεός της φωτιάς, ο πυρήνας της εσωτερικής φλόγας και της αντρειοσύνης!!!! Εστία: θεότις της οικογενειακής θαλπωρής και προστάτιδα αυτής!!!!

Σημείωση: Πρόκειται για απόδειξη ότι ο Ζεύς γεννήθηκε στον Ταΰγετο της Πελοποννήσου, και ότι λατρευόταν κατά κόρον από τους Έλλην Πελασγούς, σε κάθε πελασγική νήσο ( Πελοπόννησος, Κρήτη, Κύπρος, Κέρκυρα )!!!! Καθώς δε, είναι και μια απόδειξη ότι η Θεσσαλία και η Δωδώνη ουδεμία σχέση έχουν με το γένος των Πελασγών όπως πολλοί τονίζουν!!!!  Όποιοι παίζουν με τους θεούς των Έλλην τιμωρούνται, όποιοι περιγελούν του θεούς και μειώνουν τους θεούς των Έλλην τιμωρούνται αυτοί και η γενεά τους!!!!

ΑΠΟΛΛΩΝ

Εδώ βλέπουμε διάφορες ερμηνείες του ονόματος του Απόλλωνα που έχουν δοθεί από Έλληνες συγγραφείς: << εις δωρικές πόλεις Απέλλων και εις την Θεσσαλική διάλεκτο Άπλουν >>, πανελλήνιος θεός του Ηλίου και του φωτός, εκ των Δώδεκα Ολυμπίων!!!! Το όνομα το παράγουν τινος μέν εκ του << απολλύειν >> επειδή είχε και καταλυτική δύναμη ο θεός, τινές δε εκ του << απολούειν >> ως σώζοντος και καθαίροντος έτεροι δε εκ του «αεί-βάλλων!!!! Οι περισσότεροι όμως εκ του << απέλλειν >> ( δηλαδή απέρχειν = εμποδίζει το κακό ), υπήρξαν άλλοι εν οίς και ο Σπεύσιππος ετυμολογώντας << απο-πολλών >>!!!!

Οι ψεύτικες παραδόσεις και παραπλανήσεις για το θεό Απόλλωνα ( Οι παραδεχόμενοι ότι ο Απόλλων είναι καθαρώς ελληνική θεότις και απολύτως ελληνικής προέλευσης, τον θέλουν πελασγικό και πριν γίνει πανελλήνιος θεός ελατρεύετο από μίαν μόνο ελληνική φυλήν, την δωρική, η οποία με τας μετακινήσεις της ανά την χώραν, εκκινήσασα από την κοιτίδα της την Θεσσαλίαν, τον μετέφερε και τον διέδωσε εις ολόκληρον την Ελλάδα!!!! Αυτό δεν ημπόδισε να τονισθή εις μερικά μέρη η λατρεία του περισσότερον, όπως π.χ. εις τη Κρήτην, την Λακωνίαν, και την Αττικήν )!!!!

 • – Κάποιοι ισχυρίζονται πως ναι μεν ο θεός Απόλλων είναι ελληνική θεότητα και πελασγική, λένε όμως πως ο Απόλλων είναι από τους Δωριείς, όπου από τη Θεσσαλία μετακινήθηκε μετά σε όλη τη χώρα, Κρήτη, Λακωνία, Αττική!!!!

( Υπάρχει μια διαφωνία επί Θεσσαλίας και Δελφών, άλλος ο Δελφίνος Απόλλων των Κρητών θαλασσοπόρων, άλλος ο χθόνιος των Δελφών ο οποίος αρχικώς έδιδε τους χρησμούς του από υπόγειον άνοιγμα, και άλλος ο Δήλιος θεός του Ηλίου που βλέπει από τα ύψη του τα πάντα και τα πάντα γνωρίζει αλλα τόσο γνώστες είστε τόσα λέτε!!!! Και άλλος ο Νόμιος της Πελοποννήσου, με την ηρεμίαν και την γλυκύτητα των τρόπων ενός βοσκού )!!!!

 • – Εδώ από τις διαφωνίες μεταξύ των χθονίων ξεσκεπάζεται η απάτη και η παραπλάνηση τους για τον Απόλλωνα, που από τα ίδια τα γραφόμενά τους φαίνεται ξεκάθαρα ποιος είναι ο πραγματικός υιός του φωτός Απόλλων, ο φωτοδότης, ο κριτής και ο πιο δίκαιος όλων, υιός του Ζεύς!!!!

Η αλήθεια όσον αφορά τη γέννηση του θεού Απόλλωνα, καθώς και ότι είναι γνήσιος, Πελασγός εκ της Πελοποννήσου!!!!

<< Εν τούτοις η καθαροτέρα του μορφή απαντάται εις την Πελοπόννησον!!!! Εκεί δεν υπέστη καμία αλλοίωσιν, όπως συνέβη βορειότερα, όπου αι παραδόσεις υπέστησαν την επίδρασιν των Δελφών πρώτον και αργότερον των αμφικτιονιών, αι οποίαι ποτέ δεν ήσαν απηλλαγμέναι τελείως εις τας αντιλήψεις των υπολογισμών και ελαστικότητος, αφού συχνά ερρύθμιζαν ζητήματα πολιτικής φύσεως ή απέβλεπον εις συμφέροντα γενικοτέρου ενδιαφέροντος !!!!

Από τας αρχαιοτέρας και σπουδαιοτέρας εκδηλώσεις της απολλωνίας λατρείας εν Πελοποννήσω, είναι ο πανηγυρισμός των Υακινθών!!!! Επανηγυρίζοντο πρός τιμήν του Αμυκλαίου Απόλλωνος εν Αμύκλαις!!!! Εκεί έζησε άλλοτε ο ευνοούμενος του Υάκινθος, υιός του Αμύκλα, ευνοουμένου επίσης του θεού, φονευθείς υπ’ αυτού ακουσίως του, με τον δίσκον του, εις τον οποιόν λέγεται ότι ο Ζέφυρος από ερωτικήν αντιζηλίαν, διότι και αυτός ηγάπα τον ωραίον νεανίαν, έδωσε την μοιραίαν κατεύθυνσιν από το αίμα του κατά θείον προσταγήν εφύτρωσε το ωραιότατον ομώνυμον άνθος με την μελαγχολικήν όψιν και το μεθυστικόν άρωμα!!!! Εις τόπον δε του ατυχήματος ανηγέρθη ο πανάρχαιος ναός του αμυκλαίου Απόλλωνος με το περίεργον χάλκινον ομοίωμα του!!!!

Το ομοίωμα αυτό, κατά τον Παυσανίαν, τον παριστά όρθιον επί καλλιτεχνικότατα κεκοσμημένης έδρας με κράνος, βέλη και τόξον, κάτω του αγάλματος εις την βάσιν του ευρίσκετο ο τάφος του Υάκινθου και βωμός, όπου προσφέροντο νεκρικαί θυσίαι!!!!

Η εορτή διαρκεί τρείς ημέρας, επανηγυρίζεται δε κατά τον καλοκαιρινόν μήνα Εκατομβέα ( Εκατομβεύς μην τών Λακεδαίμονίων, εν ω τα Υακίνθια, Ησύχιος ), αντιστοιχούντα πρός τον σημερινόν μας Ιούλιον, ήτο δε κράμα θλιβερών και χαρμοσύνων εκδηλώσεων, διότι μαζί με την μνήμην του ως θανόντος εώρταζον και την προσδοκίαν της αναστάσεως του!!!! Η λατρεία του Αμυκλαίου Απόλλωνος διεδόθη και πέραν της χερσονήσου >>!!!!

 • – Αυτή είναι η αληθινή παράδοση για τη γέννηση του θεού Απόλλωνα και το ότι ήταν Πελασγός εκ της Πελοποννήσου!!!! Ο θεός Απόλλων γεννήθηκε εις τον Ταΰγετο όπως και ο πατήρ του, και φυσικά δεν είχε καμία δίδυμη αδελφή, που για να δικαιολογήσουν οι χθόνιοι τις παρατυπίες και τα ψεύδη τους αναφέρουν την Άρτεμις σαν αδελφή του Απόλλωνα!!!! Ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι ότι η Άρτεμις γεννήθηκε εις τον Ταΰγετο << υπάρχει ακόμα το δάσος της Άρτεμις >>, η πραγματική παράδοση φέρει την Άρτεμις να βοηθά την γέννηση και την προστασία του Απόλλωνα από την χθόνια Ήρα όπου προσπαθούσε να αποτρέψει την γέννηση του Απόλλωνα και τη θανάτωση του Απόλλωνα μετά την γέννηση του, ε μη μου πείτε ότι ούτε αυτό το γνωρίζατε!!;!!

( Εις το βυζάντιον π.χ. κατά τόν Υακίνθιον μήνα, εις την Μύκονον κατά Εκατόμβιον και εις τας μεγαλονήσους Κρήτη και Κύπρον. Επίσης πολύ διαδεδομένη εις την Πελοπόννησον ήτο η εορτή του Καρνείου Απόλλωνος << ονομάζεται εκ των Δωριέων >>!!!! Οι πανηγυρισμοί του μεγάλην έκτασιν έχουν εις την Σπάρτην και γενικώς την Λακωνίαν, αλλά και εις την Μεσσηνίαν, το Άργος και την Σικυώνα )!!!!

 • – Παρατηρούμε πως από την Πελοπόννησο μετέβη ο θεός Απόλλων εις άλλα ελληνικά μέρη όπως: Κρήτη, Κύπρο, κλπ, και το πως πήρε το Βυζάντιο τη λατρεία του θεού Απόλλωνα << Υάκινθο >> όπου τον αφομοιώνει με τον άγιο Γεώργιο που σκότωσε τον δράκοντα!!!!

( Εις την Πελοπόννησον έχουν και τον Λύκειον Απόλλωνα και εις αυτόν εμφανίζεται πρώτον η ιδιότης του ως θεού φωτός )!!!! Εδώ βλέπουμε πάλι άλλη μία παράδοση εκ της Πελοποννήσου που φέρει τον Απόλλωνα σαν << Λύκειο Απόλλωνα >> σαν θεό του φωτός!!!!

 • – Δεν υπάρχει αμφισβήτηση πλέον πως ο θεός Απόλλων είναι πελασγικός και εκ της Πελοποννήσου!!!!

Ο θεός Απόλλων περπάτησε εις τον Ταΰγετο όπως ο πατήρ του ο Ζευς.

ΔΗΜΗΤΗΡ

<< Εκ της απαντωμένης αιτιατικής Δήμητραν εισήχθη υπό των αντιγραφέων η ονομαστική Δήμητρα!!!! Κοινή αρχαία ετυμολογία της λέξεως είναι εκ του Γή ( Δή-Δά ) Μήτηρ!!! Άλλοι ετυμολογούν την λέξη εκ του << δηαί >> ( =κριθαί ) μήτηρ ή εκ του << δώ >> ( αποκεκομμένος τύπος του δώμα ) μήτηρ εξ ου ο οιολικός τύπος << Δωμάτηρ >> δηλών την προστάτριαν του οίκου!!!! Επίσης την λέξιν παράγουν και εκ του Δή-μήτρα, δηλούντες ούτω την Γήν, την εγκλείουσαν τα σπέρματα, και τέλος εκ του << δηώ >> ( επικόν, ρήμα δήω ) μήτηρ!!!! Επικρατεστέρα ετυμολογία είναι η πρώτη >>!!!!

Ο Μύθος Ησίοδος ( θεογ. 453-457 ) Ήτο ωραιοτάτη κόρη της Ρέας και του Κρόνου και αδελφή του Ζεύς!!!! Η Δήμητηρ κατά τον Παυσανία ( Η 25.6.42 ) απεκαλείτο υπό των Αρκάδων Ερινύς επειδή οργίσθη δια τον υπό του Ποσειδώνος βιασμό της, θλιβομένη δε και μελανειμονούσα μετέβη εις Φιγάλειαν όπου απεκαλείτο Δήμητρα Μελαινή και πραυνθείσα υπό του Ζευς δια των Νυμφών, λούεται εις τον Λάδωνα ποταμόν αποκαλούμενη Λουσία ή Ερινύς!!!! Μετέβη δε εις την Αττικήν φιλοξενηθείσα υπό της γραίας Μίσμης της οποίας τον υιόν Ασκάλαφον, ειρωνευθέντα αυτήν, μετεμόρφωσεν εις την ομώνυμον σαύρα ( Απολλοδ. Β 124 )!!!! Εκείδεν μετάβη εις Φενεόν διδάξασα εις τους κατοίκους της την Καλλιέργειαν των οσπρίων πλήν των κυάμων!!!! Κατόπιν εις Άργος όπου καλείτο Πελασγίς έπειτα εις τους Φαίακους και Θεσσαλίαν, όπου επειδή ο Ερυσίχθων υιός του Τριόπα έκαψε μίαν δρύν αφιερωμένην εις αυτήν τον κατηράσθη να μη χορταίνει ποτέ ( Αίλιαν Ποικ. Ιστορ. Α-27 )!!!! Τον δε Βασιλέα των Σκυθών Λύγκον, επειδή δεν εδέχθη τον Τριπτόλεμον μεταμόρφωσεν εις λύγκα!!!!

 • – Εδώ προσθέτουμε μια αντιγραφή εκ της χθόνιας Αττικής η οποία προσπαθεί να περάσει και την Δήμητρα ως χθόνια θεότητα όπως έχει κάνει και με τους άλλους θεούς!!!!

Την Βοιωτικήν όπου εδίδαξε εις τον Προμηθέα, τον υιόν του Αιτναίον και τους Καβείρους τα μυστήρια και τας τελετάς της και την Λυκίαν της οποίας τους ανθρώπους μετεμόρφωσεν εις βατράχους, διότι δεν την υποδέχθησαν καλώς, εις την Αρκαδίαν όπου μετάβη διωκομένη υπό του Ποσειδώνος!!!!

Τις ίδιες παρατυπίες που αποσκοπούν εις πλάνη των Έλλην έχουν κάνει η Δωδώνη και η Θεσσαλία με όλους τους Θεούς και γενικότερα εις όλη την ιστορία των Έλλην Πελασγών, μα πολύ περισσότερο με τον Θεό των Έλλην Πελασγών ΖΕΥ ή ΖΕΥΣ, όπου τον παρουσιάζουν ως << ΔΙΑ ή ΔΙΑΣ >>, όπου ο Δίας προσάπτει τον δικό τους Θεό και μόνον, καθώς δε αυτός είναι ο << Διαβάλλων, ο Διαβολίζων, ο Διαχωρίζων, ο Διαστρεβλών, ο Διχαστής, κλπ >>!!!

Σημείωση: Η Δήμητρα παρά τα όσα γράφουν και λένε, δεν είχε ποτέ καμία κόρη Περσεφόνη, διότι η κόρη της ονομαζόταν Δέσποινα!!!! Η Περσεφόνη είναι δαίμονας του κάτω κόσμου και θεότητα των Ελευσινίων μυστηρίων και ουδεμία σχέση έχει με την Δήμητρα των Πελασγών!!!!

AΡΤΕΜΙΣ

Τα γεγραμμένα εκ των Δωδωναίων Παγανιστών: << Θεά του Ελληνικού Πανθέου, θυγάτηρ του Διός και της Λητούς, δίδυμος αδελφή του Απόλλωνος, και όπως εκείνος ήτο θεός του Ηλίου αύτη εθεωρείτο θεά της Σελήνης, κατά την αντίληψιν τών Ορφικών και Στωϊκών, την οποίαν παραδέχθησαν και όλοι οι μετά τούτους μυθογράφοι χωρίς καμμίαν επιφύλαξιν!!!! Το κυρίως βασίλειόν της ήτο η άγρια φύσις, η ακαλλιέργητος, η απεριποίητος, η παρθένος, η φύσις των ορέων, των φαραγγών, των δασών, των πηγών, των λειμώνων, των ρυακίων, η φύσις την οποίαν δεν είχε βεβηλώσει η αθρώπινη χείρ, δεν είχε ρυτιδώσει το πέρασμα του αρότρου!!!! Η φύσις αυτή εις τάς νοτίους χώρας ανακτά τάς δυνάμεις της πρό παντός την νύκτα αναζωογονείται με το εκ των σταγόνων της νυκτερινής δρόσου αυγινόν λουτρόν, με τας απαλάς θεραπείας των δειλών ακτίνων του αργυρού σεληνόφωτος!!!! Ήτο δε η δρόσος δώρον της σελήνης, κατά τας δοξασίας των αρχαίων >>!!!!

 • – Η πραγματική αλήθεια εις την αναφερόμενη << μυθολογία >> κρύβεται εις τας παραδόσεις, βάσει των οποίων κανείς εκ της Δωδώνης ή Θεσσαλίας δεν μπορεί να πλανέψει τους Έλλην Πελασγούς!!!!

Παραδόσεις εκ της Δωδώνης: << Και από την επαφήν αυτήν γίνεται η Άρτεμις υπό το όνομα Εκάτη, θεότης χθονία δεχόμενη θυσίας νεκρικάς, εκ των χθονίων Αθηναίων. Εθεωρείτο ακόμη θεά των τοκετών και μάλιστα λέγεται ότι όταν η Ήρα εκράτει περιωρισμένην την Ειλειθυίαν ενώ η Λητώ εν Δήλω ητοιμάζετο διά τον τοκετόν, η Άρτεμις η οποία πρώτη επήδησεν από τα σπλάγνα της, παρέστη αντί μαίας εις την γέννησιν του διδύμου αδελφού της Απόλλωνος!!!! Είχε λοιπόν πολλάς ιδιότητας η θεά και αναλόγους προσωνυμίας >>!!!!

 • – Βλέπουμε τις απελπισμένες προσπάθειες των Δωδωναίων και Θεσσαλών να περάσουν την Άρτεμις σαν χθόνια θεότητα, τόσο πολύ που ξεφεύγουν και την ταυτίζουν με την θεά Εκάτη!!!! Δεν μας εξηγούνε όμως, πώς γίνεται η Άρτεμις να είναι δίδυμη αδελφή του Απόλλωνα και ταυτόχρονα να παρίσταται στη γέννα του αδελφού της, βοηθώντας στον τοκετό!!;!!

<< Την επωνόμαζον Λυκείαν, Δελφινίαν, Πυθίαν, Δαφνίαν ως αδελφήν του Απόλλωνος, Ποταμίαν και Λιμνάτιδα, διότι ηυχαριστείτο να μένη πλησίον των ποταμών και των λιμνών, Ελαφίαν, Ελαφηβόλον, Εκαέργην, Κυνηγέτιδα Παιδοτρόφον, Λυσίζωνον, Εύλοχον, Εϊλειθυίαν, Αγνήν, Παρθένον, κλπ!!! Της είχον αφιερώσει την 6ην ημέραν εκάστοτε μηνός και όλως ιδιαιτέρως την νύκτα της εαρινής ισημερίας!!!! Σύμβολά της δέ είναι το τόξον, η ημισέληνος και εκ των ζώων η έλαφος, προς την οποίαν έτρεφε πάντοτε μεγάλην στοργήν!!!! Υπήρχεν ακόμη η Άρτεμις η Θρακική, η Βένδις, την οποίαν ο Ηρόδοτος εταύτιζε με την ελληνικήν!!!! Όσον διά την Φεραίαν πρόκειται περί καθαρώς χθονίας θεότητος, ταυτιζομένης προς την Περσεφόνην >>!!!!

 • – Εκ των δεδομένων της Αττικής προκύπτουν πολλές θεότητες με την επωνυμία Περσεφόνη!!!! Φαίνεται πως η Αττική έχει ψύχωση με το όνομα αυτό και αποκαλεί όλες τις θηλυκές πελασγικές θεότητες << Περσεφόνη >>!!!!

Η πραγματική παράδοση: << Η Άρτεμις εγεννήθη εις τον Ταϋγετο και ελατρεύετο ιδιαίτερα εις μέρη ορεινά και δασώδη, όπου το κυνήγιον ήτο άφθονον, όπως η Αρκαδία, εις τα βουνά της οποίας συνεδέθη με την Δήμητρα!!!! Έκτοτε εθεσπίσθησαν εν Πελοποννήσω καί πρός τιμήν της Δήμητρος, κόρης και Αρτέμιδος κοιναί εορταί >>!!!!

ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ ( τα Αρτεμίσια ): Αρχαία εορτή τελούμενη πανταχού της Ελλάδος και των μικρασιατικών ακτών, πρός τιμήν της Αρτέμιδος!!!!! Η περιφημοτέρα όλων ήτο η της Εφέσου!!!! Κατά ταύτην εγίνοντο αγώνες και περιφέρετο εν πομπή το άγαλμα της θεάς ενδεδυμένον δοράν αγρίου ζώου!!!!! Την πομπήν έκλειεν όμιλος νεανίδων, μετημφιεσμένων εις νύμφας και ορχουμένων!!!!

ΕΚΑΤΗ

Εδώ βλέπουμε τις ψεύτικες παραδόσεις των χθονίων και τις αναλήθειες για τη θεά Εκάτη: << Θεά του σεληνίου φωτός κατά την ελληνικήν μυθολογίαν!!!! Θυγάτηρ, κατά την Ησιόδειον θεογονίαν ( στ’ 441 ) της Αστερίας, ( της ενάστρου νυκτός ) και του Διός ή του Περσέως, ο οποίος ενυμφεύθη την Αστερίαν φέρουσαν ήδη εν τη κοιλία της την εκ του Διός Εκάτην!!!! Κατ’ άλλους ήτο θυγάτηρ του Διός και της Δήμητρας ή της Ήρας ή της Φερραίας, θυγατρός του Αιόλου!!!! Άλλοι εξ άλλων φέρουν αυτήν γεννηθείσαν υπό του Περσέως θεού του φωτός!!!!! Κατ’ επέκτασιν θεά της νύκτος και όλων των κατά την διάρκειαν ταύτης εκδηλουμένων μυστηριωδών δυνάμεων της φύσεως!!!!

 • – Μπορούμε να πούμε πως έχουν αλλοιώσει τα πάντα, βλέπουμε πως προσπαθούν να την παρουσιάσουν σαν δική τους θεότητα η οποία είναι μια χθόνια κακιά θεότητα αντίστοιχη της Ήρας!!!! Από τις ίδιες τους τις αντιφάσεις βλέπει κανείς τι προσπαθούν να κάνουν!!!!

( Ενίοτε ταυτίζεται και με άλας θεότητας, ίδια δε με την Άρτεμιν, αφού και το όνομα της θεωρείται υπό τινών θηλυκόν του Έκατος, επιθέτου του Απόλλωνος ως εκ του μακρόθεν βάλλοντος ή λάμποντος!!!! Κατά τον άλλους η Εκάτη ονομάσθη εκ του εκάς, ως ο Απόλλων Εκατηβόλος ή από του εκατόν ως εξιλεουμένην με εκατόν θυσίας, ή επειδή εφύλαττε τους ατάφους νεκρούς εκατόν ενιαυτούς ή και από του φοινικού έκα σημαίνοντος μόνος, επειδή και η σελήνη είναι μία και μόνη )!!!!

 • – Εδώ οι αθεόφοβοι προσπαθούν από τη μία να την αφομοιώσουν με την θεά Άρτεμις και από την άλλη με τον θεό Απόλλων!!!!!

Η χθόνια Αττική << Αθήνα >> και η παραπλάνηση: << Οι εκ των πλουσίων Αθηναίοι παρεσκεύαζον πλακούντας και άλλα διάφορα τρωγάλια και τα προσέφερον εις την νέαν σελήνην, εκθέτοντες αυτά κατά τας τριόδους!!!! Ήσαν τα καλούμενα δείπνα της Εκάτης!!!! ( Αλληγορείται εις την σελήνην διό εφορεύει ως εκείνη επί πολλών, φαίνεται ότι η λατρεία της προήλθεν εξ Αιγύπτου όπου υπάρχει άγαλμα Εκάτης της Σκοτίας και μετέφερεν αυτήν εις τας ελληνικάς χώρας ο Ορφεύς ως επιστεύετο και εν Αιγίνη, Ναός της Εκάτης υπήρχε και εν Άργει!!!!  Εν Αθήναις επεκαλείτο και Επιπυργία, ετιμάτο δε υπό των Βοιωτών και των Φερραίων )!!!!

 • – Εδώ είναι το αποκορύφωμα των χθονίων για την θεά Εκάτη, η Αττική << Αθήνα >> προσπαθεί να την περάσει σαν χθόνια και ότι ήρθε από την Αίγυπτο, όπως η χθόνια θεά τους Αθηνά, για την οποία θέτει υποτιθέμενα κείμενα του χθόνιου << αλχημιστή >> Ορφέα σαν απόδειξη!!!!

Η αληθινή παράδοση της Εκάτης και η αλήθεια<< «Η Εκάτη ετιμήθη εξεχόντως υπό του Ζηνός, ως μετασχούσα του εναντίον των Γιγάντων αγώνος του και πρός ανταμοιβήν εδόθη εις αυτήν εξουσία εν ουρανώ, γή και θαλάσςη >>!!!!

Η Εκάτη κόρη των Τιτάνων δείχνοντας το μίσος της προς τους Τιτάνες, πολέμησε στο πλευρό των θεών εναντίον τον Τιτάνων!!!! Ο Ζεύς την τίμησε αυξάνοντας εις το διπλάσιο τις δυνάμεις της και την ένταξε εις τους θεούς, όπου την έβαλε στην φύλαξη του Άδη, και στη προστασία των νεκρών ( την προστασία της ψυχής << πνεύματος >>)!!!! Εκεί μαζί με τον Ερμή ήταν οι εξουσιαστές των Ταρτάρων και οι προστάτες των Ελλήνων έναντι του Άδη!!!!

Αν τα γνωρίζατε όλα αυτά δεν θα λέγατε ένα σορό βλακείες αλλά!!!! Θα τα είχατε γράψει για να δείξετε εις το κοινό σας ότι και καλά κατέχετε τις αρχαίες γνώσεις!!!! Όπως αποδειχθεί από όλο αυτό οι Λυκάωνες που τόσο τους έχετε αμαυρώσει ως φυλή δεν έχει καμία σχέση με τις μαγγανικές φράσεις ότι ανήκουν σε μασονικές στοές ή είναι τα πρωτοπαλίκαρα της χρυσής αυγής ή ότι ανήκουν στους Κρόνιους!!!! Όποιος διαβάσει τα άρθρα μου για τους Λυκάωνες αλλά και τα υπολείπαν άρθρα μας θα διαπιστώσει ότι ουδέποτε εξυμνήσαμε καμία μασονική ή ανθελληνική μυστική εταιρία ή οργάνωσης!!!! Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτούς ούτε εμείς αλλα ούτε η περήφανη φυλή των Λυκάωνων!!!! Κάθε τι το οποίο θα ακούγεται για τους Λυκάωνες την φυλή και όχι τους ανθρώπους όπου έχουν ως ψευδώνυμα η απάντηση θα είναι αυτό το άρθρο!!!! Ας με συγχωρέσουν οι αναγνώστες μου αν παραφέρθηκα αλλά και το ότι δεν έγραψα δυο αράδες για τους Λυκάωνες!!!! Το έκανα!!!! Ίσως κάποιοι από εσάς να μην καταλάβουν!!!! Αυτοί όμως που θα πάρουν την απάντηση ας την εκ λάβουν ως το κερασάκι στην τούρτα προς την σκίο- γελοιογραφική – ύπαρξη τους!!!! δεν έχω τελειώσει με το θέμα των Λυκάωνων θα γυρίσω δριμύτερος!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS   TEAM!!!

 

 


16 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!!PART 27 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ!!!!

 1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΣΟ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΤΟΤΥΠΑ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑΣ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ.ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΦΥΛΛΑ ΧΑΛΚΟΥ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΗΔΕΥΟΥΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΧΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΝΕΤ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΥΚΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ 4 ΛΕΠΤΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ.

 2. Δηλαδή πίσω από τη θεά Αθηνά είναι η Θεά Εκάτη ;;;Διάβασα κάπου ότι μετά την αυτοκτονία της Αράχνης η Θεά Αθηνά την άλειψε με την αλοιφή της Θεάς Εκάτης και έγινε έντομο …

  Άρα ήταν η Εκάτη;!:! Ξέχασαν να την διορθώσουν;!;! Στην αρχή ήταν ο Ζευς και ο άλλος Δίας τώρα το σωστό είναι ο Ζευς;;;;
  Οπότε μπορείς να μου απαντήσεις. Ευχαριστώ!
  Ένας κωφός

  1. Polyidos!!!!

   ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΙ ΤΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ….<< ΩΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ ...ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ.... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΩΝ >> ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΣΗΜΕΡΟΝ!!!!

   ΟΜΩΣ!!!!

   ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΩΣ ΠΟΛΕΜΟΙΕΣ ΩΡΩΠΑΓΙΔΕΣ …..ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. Saman ειδα τη νεα ταινια με τους 300. Καπου στην εκπαιδευση του Λεωνιδα τον δειχνει αντιμετωπο με ενα λυκο με κιτρινα ματια ή η καλυτερη περιγραφη ειναι αμα δει καποιος τη φωτο που εχετε στη κεντρικη σας σελιδα. Δε νομιζω να ειναι τυχαιο,οι εντολες εδωθησαν απο καποιους με προσωπικη εμπειρια στο παρουσιαστικο των λυκαωνων !!!! Καπως ετσι εγινε η ηλεκτρονικη αναπαρασταση στη ταινια.

 4. Καλημερα φιλε μου Σαμαν,καλημερα σε ολα τα αδελφια μας τους Λυκαωνες.
  Τωρα τελευταια βλεπω οτι εχεις μεγαλο πολεμο απο ολα τα καθαρματα,τους
  σκοταδιστες της ανθρωποτητας.
  Που θα παει ομως θα ερθει η ωρα τους,και το ξερουν!
  Φιλε μου προσφατα σου εστειλα μηνυμα με μια πολυ σημαντικη ερωτηση,
  παρακαλω ενημερωσε με αν λαμβανεις ολα τα τελευταια μηνυματα μου.
  Να εισαι παντα καλα.

 5. Αλλο ενα καταπληκτικο αρθρο σαμαν, αλλα οσες αποδειξεις και να δωσεις, σε τετοιου ειδους ανθρωπους ,δεν νομιζω οτι θα τους αλλαξεις γνωμη ,αφου εχουν μαθει να ειναι στενομυαλοι και να πιστυουν πως εινε παντογνωστες, κανοντας ερευνες οπως εχεις πει και εσυ και βλεπουμε και μονοι μας απο τις πολυθρονες τους.Να ξερεις πως κατα την γνωμη μου εισε ο σπουδεοτερος ερευνητης, στον χωρο του μεταφυσικου και ειδικα στους λυκαονες και την μεση γη και απο οτι βλεπω, το πιστευουν και αλλοι αυτο ,για αυτο ασε τους υπολιπους ερευνητες να χτιποιονται και να παραμιλανε δεν προκειτε να σε φτασουν ποτε και αυτο το γνωριζουν και οι ιδιοι γιαυτο σε χλεβαζουν προσπαθοντας να βρουν παρηγορια.Ολλα αυτα τα εγραψα αφου διαβασα καποια απο τα σχολεια στο facebook τα οποια με εξοργισαν θα σχολειαζα εκει αλλα δεν το εκανα γιατι εχω φωτογραφιες και δεν ηθελα.Συνεχεισε την καλλη δουλεια τουλαγιστον για εμας που σε πιστευουμε

Αφήστε μια απάντηση