ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΜΥΣΤΗΡΙΟ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΜΥΣΤΗΡΙΟ!!!!

Τι θεωρούμε όταν ακούμε την λέξη μυστήριο!;! Κάτι που δεν εξηγείτε!;! Κάτι που έχει άλυτες απαντήσεις!;! Το παράξενο και το αινιγματικό!;! Το θεϊκό!;! Το σατανικό!;! Το επιστημονικό!;! Το περίεργο!;! Το παράξενο!;! Το φανταστικό!;! Κτλ. κτλ. κτλ.!!!! Για να δούμε λοιπόν τι εξήγηση μας δίνει το λεξικό:

 

Ετυμολογία [επεξεργασία]

μυστήριο < αρχαία ελληνική μυστήριον

 Προφορά[επεξεργασία]

ΔΦΑ : /mi.ˈsti.ɾi.ɔ/

 Ουσιαστικό[επεξεργασία]

μυστήριο ουδέτερο

 1. ιεροτελεστία για μυημένους

τα Ελευσίνια Μυστήρια

2.η καθεμία από τις επτά κύριες τελετές της χριστιανικής θρησκείας (βάπτισμαχρίσμαΘεία Ευχαριστίαεξομολόγησηευχέλαιογάμοςιεροσύνη)

το μυστήριο του γάμου

3.κάτι που είναι ασύλληπτο για τον ανθρώπινο νου

το κρυμμένο μυστήριο του σύμπαντος

είναι μυστήριο το πώς τα κατάφερε να αποδράσει

Εκφράσεις[επεξεργασία]

 • το κλειδί του μυστηρίου: το καθοριστικό στοιχείο προκειμένου κάποιος, χωρίς λάθη, να λύσει ένα αίνιγμα ή να αποκαλύψει ένα μυστικό

 Συγγενικές λέξεις[επεξεργασία]

Ας το δουμε ποιο αναλυτικά για να καταλάβατε και να μπορείτε να το εμπεδώσετε:

Υπάρχουν μυστήρια  στην γη!;! Βεβαίως και θα σας δείξω τώρα τα ποιο φημισμένα!!!!

Σας παρουσιάζουμε τη λίστα με τα 10 από τα πιο αινιγματικά άλυτα μυστήρια και κώδικες όλου του κόσμου.

Η αγωνία για το χαμένο αεροσκάφος των Μαλαισιανών αερογραμμών συνεχίζεται για 15η μέρα. Και όσο οι έρευνες για την ανίχνευση του Μπόινγκ συνεχίζονται, εμείς σας θυμίζουμε 10 παλαιότερα, άλυτα μυστήρια που συνέβησαν στον πλανήτη μας.

 1. Το χειρόγραφο Voynich ( Βόνιτς )!!!!

Το χειρόγραφο πήρε το όνομά του από τον πολωνικής καταγωγής Αμερικανό βιβλιοπώλη και παλαιοπώλη, Wilfrid M. Voynich ( Γουίλφριντ Μ Βόνιτς – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF_%CE%92%CF%8C%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%84%CF%82 ) , ο οποίος το απέκτησε το 1912!!!! Το εν λόγω χειρόγραφο είναι ένα λεπτομερές βιβλίο 240 σελίδων, γραμμένο σε μια γλώσσα που παραμένει και σήμερα εντελώς άγνωστη!!!! Οι σελίδες του είναι γεμάτες με πολύχρωμα σχέδια, παράξενα διαγράμματα, περίεργα γεγονότα και φυτά που δεν θυμίζουν κανένα γνωστό είδος, συμβάλλοντας έτσι στην ίντριγκα του εγγράφου και στη δυσκολία αποκρυπτογράφησης!!!!

Ο συγγραφέας του χειρόγραφου παραμένει επίσης άγνωστος, αλλά η χρονολόγηση του άνθρακα αποκάλυψε ότι οι σελίδες του έγιναν κάποια στιγμή μεταξύ του 1404 και του 1438!!!! Έχει τον τίτλο του << πιο μυστηριώδους χειρόγραφου στον κόσμο >>!!!!

Οι θεωρίες αφθονούν σχετικά με την προέλευση και τη φύση του χειρόγραφου!!!!! Κάποιοι πιστεύουν ότι γράφτηκε για την αντιμετώπιση θεμάτων υγείας στη μεσαιωνική ή στην πρώιμη σύγχρονη ιατρική!!!!! Πολλές από τις φωτογραφίες βοτάνων και φυτών υπαινίσσονται ότι πρόκειται για κάποιο είδος εγχειριδίου για έναν αλχημιστή!!!!! Κάποιοι ισχυρίζονται ακόμα ότι ενδέχεται το βιβλίο να είναι εξωγήινης προέλευσης ή εσωγήινης!!!!

Αυτό στο οποίο οι περισσότεροι θεωρητικοί συμφωνούν είναι το ότι αποκλείεται να πρόκειται για φάρσα, λαμβάνοντας υπόψη τον χρόνο, τα χρήματα και τις λεπτομέρειες που χρειάστηκαν για να γίνει…..!!!!!

 1. Ο αλγόριθμος Beale ( Μπέαλ )!!!!

Ο αλγόριθμος κρυπτογράφησης Beale ( Μπέαλ – https://en.wikipedia.org/wiki/Beale_ciphers ) περιλαμβάνει τρία κρυπτοκείμενα που υποτίθεται ότι αποκαλύπτουν την τοποθεσία ενός από τους μεγαλύτερους κρυμμένους θησαυρούς στην ιστορία των ΗΠΑ: χιλιάδες λίρες από χρυσό, ασήμι και κοσμήματα!!!! Η ύπαρξη του θησαυρού αρχικά “εντοπίστηκε” από έναν μυστηριώδη άνδρα με το ( γνωστό ) όνομα Thomas Jefferson Beale ( Τόμας Τζέφερσον Μπέαλ http://www.usdeclarationofindependence.com/id21.html ) , το 1818 στο Κολοράντο!!!!

Από τα τρία κρυπτοκείμενα, μόνο το δεύτερο αποκωδικοποιήθηκε!!!! Έχει ενδιαφέρον ότι η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ ήταν το κλειδί για να γίνει η αποκρυπτογράφηση!!!! Πρόκειται για ένα περίεργο γεγονός, δεδομένου ότι ο Beale μοιράζεται το όνομά του με τον συγγραφέα της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας!!!!!

Το “σπασμένο” κείμενο αποκαλύπτει μεν την κομητεία όπου ο θησαυρός θάφτηκε: το Bedford County ( Μπέντφορντ Κάουντι – https://en.wikipedia.org/wiki/Bedford_County,_Virginia ) στη Βιρτζίνια, αλλά η ακριβής θέση του είναι πιθανόν κωδικοποιημένο σε έναν από τους δύο υπόλοιπους αλγόριθμους κρυπτογράφησης!!!!! Μέχρι σήμερα, κυνηγοί θησαυρών εξακολουθούν τις εκσκαφές στην περιοχή ( συχνά παράνομα ) για τα λάφυρα!!!!

 1. Ο δίσκος της Φαιστού!!!!!

Το μυστήριο του δίσκου της Φαιστού είναι μια ιστορία από τα μέρη μας!!!! Ανακαλύφθηκε από τον Ιταλό αρχαιολόγο Luigi Pernier ( Λουίτζι Περνιέρ – https://en.wikipedia.org/wiki/Luigi_Pernier ) το 1908 στο μινωικό ανάκτορο της Φαιστού!!!! Ο δίσκος είναι κατασκευασμένος από ψημένο πηλό και περιέχει μυστηριώδη σύμβολα που ενδέχεται να αντιπροσωπεύουν μια άγνωστη μορφή ιερογλυφικών!!!! Πιστεύεται ότι έχει σχεδιαστεί κάποια στιγμή κατά τη δεύτερη χιλιετία π.Χ!!!!

Μερικοί μελετητές πιστεύουν ότι τα ιερογλυφικά μοιάζουν με τα σύμβολα της Γραμμικής Α και της Γραμμικής Β, που χρησιμοποιούνταν κάποτε στην αρχαία Κρήτη!!!! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι και η Γραμμική Α διαφεύγει αποκρυπτογράφησης!!!!

Σήμερα, ο δίσκος παραμένει ένα από τα πιο διάσημα αινίγματα της αρχαιολογίας!!!!

 1. Η επιγραφή του Shugborough ( Σχάγκμποροουγκχ )

Εκ πρώτης όψεως, αυτό το μνημείο από τον 18ο αιώνα στο Staffordshire ( Στάφορντσαηρ ) της Αγγλίας, δεν έχει κάτι το παράξενο!!!!! Όμως, με μια πιο προσεκτική ματιά, ο παρατηρητής θα δει μία μυστηριώδη επιγραφή: DOUOSVAVVM  – http://www.pronews.gr/portal/item/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-shugborough   !!!!

Εδώ και 250 χρόνια, κανείς δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει τι σημαίνουν αυτά τα γράμματα!!!!! Παρ” όλο που η ταυτότητα του ανθρώπου που χάραξε την επιγραφή παραμένει άγνωστη, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο εν λόγω κώδικας θα μπορούσε να αποτελεί σημαντικό κωδικοποιημένο μήνυμα του Τάγματος των Ναϊτών σχετικά με την τοποθεσία του Ιερού Δισκοπότηρου!!!!

Πολλά μεγάλα μυαλά του παρελθόντος, όπως ο Κάρολος Ντίκενς και ο Κάρολος Δαρβίνος, επιχείρησαν να σπάσουν τον κώδικα, ανεπιτυχώς όμως!!!!

 1. H υπόθεση Tamam Shud ( Ταμάμ Σάντ )!!!!

Πρόκειται για μια υπόθεση γεμάτη μυστήριο που εκτυλίχθηκε στην Αυστραλία!!!! Ένα πτώμα ξεβράστηκε στις ακτές του Somerton στην περιοχή Αδελαΐδα, το 1948!!!! Το θύμα δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, δεν έφερε κανένα τραύμα και δεν βρέθηκε δηλητήριο στον οργανισμό του!!!! Κανείς δεν γνωρίζει πώς πέθανε!!!!Το μόνο στοιχείο που βρέθηκε πάνω του ήταν ένα σημείωμα με τις λέξεις “Tamam Shud”, (τετέλεσται). Η φράση ήταν απόσπασμα από ένα βιβλίο με ποιήματα του Ομάρ Καγιάμ, το οποίο βρέθηκε κοντά στο πτώμα!!!! Μέσα στο βιβλίο οι αρχές βρήκαν ένα κωδικοποιημένο μήνυμα που ακόμα δεν έχει αποκρυπτογραφηθεί και η υπόθεση παραμένει άλυτη!!!! Γράφει λεπτομέρειες για αυτό το θέμα δεν θα σας δείξω το δικό μου άρθρο όπου πρώτος έγραψα για να μην λέτε ότι το κάνω επίτηδες, μπορείτε όμως να το βρείτε στην ιστοσελίδα μας, για αυτό θα βάλω από κάπου αλλού – http://mystiria.gr/tamam-shud/  !!!!

 1. Το εξωγήινο σήμα Wow ( Γουάου )!!!!

Στις 15 Αυγούστου του 1977, ένας εθελοντής του προγράμματος για την αναζήτηση της εξωγήινης νοημοσύνης SETI – http://www.seti.org/node/647?gclid=CKfQjcrW5csCFdYK0wodFOQPfQ  , Jerry Ehman ( Τζέρι Έχμαν – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%AE%CE%BC%CE%B1_%CE%9F%CF%85%CE%AC%CE%BF%CF%85!  , μάλλον έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έλαβε ένα μήνυμα εκ προθέσεως από έναν εξωγήινο κόσμο!!!! To μήνυμα – https://www.youtube.com/watch?v=OkycNvrpjCs !!!!

Ο νεαρός αστρονόμος καθόταν αναπαυτικά μπροστά στις οθόνες του ραδιοτηλεσκόπιου στον σταθμό παρατήρησης του σύμπαντος “Μεγάλο Αυτί” στο Οχάιο των ΗΠΑ, όταν ξαφνικά ο υπολογιστής άρχισε να καταγράφει την έλευση κάποιου σήματος!!! Ο Ehman, “έκπληκτος, σημείωσε τη λέξη “Wow!” στην αρχική εκτύπωση του σήματος, το οποίο είχε διάρκεια ολόκληρα 72 δευτερόλεπτα!!!!

Μέχρι σήμερα, κανείς δεν γνωρίζει τι είχε προκαλέσει το σήμα και καλά βέβαια….!!!!

 1. Τα γράμματα Zodiac ( Ζόντιακ )!!!!

Ο λόγος για μια σειρά τεσσάρων κρυπτογραφημένων μηνυμάτων που πιστεύεται ότι έχουν γραφτεί από τον διάσημο Zodiac Killer ( Zόντιακ Κίλερ – https://en.wikipedia.org/wiki/Zodiac_Killer )  έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος τρομοκρατούσε τους κατοίκους του San Francisco Bay Area ( Σαν Φρανσίσκο Μπέη έρια – https://en.wikipedia.org/wiki/San_Francisco_Bay_Area ) στα τέλη του 1960 και στις αρχές της δεκαετίας του 1970!!!! Οι επιστολές πιθανόν γράφτηκαν ως ένας τρόπος να κοροϊδέψει τους δημοσιογράφους και την αστυνομία!!!! Μόνο ένα από τα μηνύματα έχει αποκρυπτογραφηθεί, ενώ τα υπόλοιπα τρία παραμένουν άλυτα!!!!

Η ταυτότητα του Zodiac Killer επίσης παραμένει ένα μυστήριο!!!!

 1. Οι κατευθυντήριοι λίθοι της Τζώρτζια!!!!

Πρόκειται για ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County ( Έλμπερτ Κάουντι – http://www.crystalinks.com/gaguidestones.html ) , στην Τζώρτζια των ΗΠΑ!!!! Συχνά αναφέρεται ως το << Αμερικάνικο Στόουνχεντζ >>, ένας τίτλος που έχει επίσης αποδοθεί κατά καιρούς σε μια σειρά από άλλες κατασκευές!!!!

Είναι ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα “νέες” εντολές, οι οποίες είναι χαραγμένες σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες, ενώ ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, αρχαία ελληνικά, σανσκριτικά και αιγυπτιακά ιερογλυφικά!!!!

Αν και το μνημείο δεν περιέχει κρυπτογραφημένα μηνύματα , ο σκοπός και η καταγωγή του παραμένουν άγνωστα!!!! Η έλλειψη πληροφοριών δημιουργεί μια ατμόσφαιρα μυστήριου η οποία αφήνει χώρο σε πολλές εκδοχές!!!! Ομάδες όπως οι Ροδόσταυροι και οι Μασόνοι θεωρούνται κατά πολλούς οι πιθανοί κατασκευαστές του!!!!

 1. Το Rongorongo ( Ρονγκορόνγκο )!!!!

Το Rongorongo ( Ρονγκορόνγκο – https://en.wikipedia.org/wiki/Rongorongo ) είναι ένα σύστημα μυστηριωδών ιερογλυφικών που ανακαλύφθηκε γραμμένο σε διάφορα αντικείμενα στα Νησιά του Πάσχα!!!! Πολλοί πιστεύουν ότι αντιπροσωπεύουν ένα χαμένο σύστημα γραφής ή μία πρώτη γραφή και θα μπορούσε να είναι ένας από τις μόλις 3 ή 4 ανεξάρτητες εφευρέσεις της γραφής στην ιστορία της ανθρωπότητας!!!!

Τα ιερογλυφικά παραμένουν ακατανόητα, και τα αληθινά τους μηνύματα -για τα οποία ορισμένοι πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να προσφέρουν εξηγήσεις σχετικά με την περίπλοκη κατάρρευση του πολιτισμού των Νησιών του Πάσχα- μπορεί να χάθηκαν για πάντα!!!

 1. Το αίνιγμα του Kryptos ( Κρύπτος )!!!!

To Kρύπτος ( http://gravitonio.blogspot.gr/2012/04/kryptos.html ) είναι ένα μυστηριώδες κρυπτογραφημένο γλυπτό που σχεδιάστηκε από τον καλλιτέχνη Jim Sanborn και βρίσκεται ακριβώς έξω από την έδρα της CIA – https://el.wikipedia.org/wiki/CIA  στο Λάνγκλεϊ της Βιρτζίνια!!!! Πρόκειται για 865 συνολικά χαρακτήρες που δεν βγάζουν κανένα νόημα, που είναι γραμμένοι σε χαλκό πάχους 1,25 εκ!!!!

Ο γλύπτης εμπνεύστηκε το έργο του από την ελληνική λέξη “κρυφός” και θεωρεί ότι είναι ένας στοχασμός στη φύση της μυστικότητας αφού το μήνυμά του είναι εξ ολοκλήρου κρυπτογραφημένο!!!!

Παραπάνω από 20 χρόνια μετά τη δημιουργία του, το μήνυμα αυτό δεν έχει ακόμα αποκρυπτογραφηθεί πλήρως!!!!

Είδαμε κάποια μυστήρια που οι άνθρωποι τα θεωρούν μυστήρια αλλά δεν είναι τα μοναδικά υπάρχουν πάρα πολλά μυστήρια εκεί έξω τα οποία κάνεις δεν μπορεί να εξηγήσει μέχρι και σήμερα!!!! Από μυστηριώδεις οικήματα, μυστηριώδεις φώτα στον ουρανό αλλά και μέσα στην θάλασσα, μυστηριώδεις ζώα άγνωστα στους ανθρώπους, μυστηριώδεις άνθρωποι, μυστηριώδεις συγγράμματα ή και αντικείμενα ή ακόμα και φυτά κτλ. κτλ.!!!!

Δεν μπορεί να πει κάποιος ότι δεν υπάρχουν μυστηριώδεις υποθέσεις ή κατασκευές ή κτλ. κτλ.!!!! Κάτι λοιπόν το περίεργο ή ακόμα και το ανεξήγητο  ή το παράξενο αυτό που προκαλεί δέος μη εξηγήσιμο το ονομάζουμε μυστηριώδες!!!!

Υπάρχουν ακόμα μυστηριώδεις άνθρωποι χωρίς ταυτότητα – http://www.prisonplanet.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%BF/110358-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%AC%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1 η με μυστηριώδες μάτια – http://www.diaforetiko.gr/mistiriodis-anthrwpi-me-olomavra-matia/ αλλά και μυστηριώδεις μέρη….. http://www.dinfo.gr/10-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B7-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%B4%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B3%CF%89%CE%BD/  μα και μυστηριώδεις εξωγήινοι αλλά και βουνά…. http://krasodad.blogspot.gr/2014/02/ancient-aliens-6×11.html αλλά επίσης και μυστηριώδεις λίμνες http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/07/i-mistiriodis-limnes-tis-erimou-badain-stin-kina.html μυστηριώδεις προϊστορικά ζώα τα οποία δεν έπρεπε λογικά να υπάρχουν…. http://www.newsbomb.gr/bombplus/anexhghta/story/670716/mystiriodes-proistoriko-teras-xevrastike-se-limni-tis-aystralias-photos μυστηριώδες σύννεφα… http://www.invisiblelycans.gr/apistefta-gegonota-ston-ourano/ μυστηριώδεις παράξενα φώτα…. http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-anafora-ta-paraxena-chessntalen-tis-norvigias/ άλλα και άλλα πολλά μυστήρια τα οποία είναι άλυτα και κανείς δεν μπορεί να λύσει με τίποτα τα οποία άμα τα αναφέρω θα χρειαστώ πολύ χρόνο να γράφω, τα ποιο πολλά τα έχω κάνει άρθρα και έχω άλλα τόσα να κάνω….!!!! Έτσι θέλοντας και μη το μυστήριο είναι στην ζωή μας ….. κλείνοντας θα ήθελα να γράψω δυο δικά μου λόγια για το μυστήριο….:

<< Πράγματι αν δεν υπήρχε το μυστήριο στην ζωή μας πως θα είμασταν άραγε!;! Θα είχαμε κάποιο ενδιαφέρον στο να ανακαλύψουμε ή όχι!;! Αλλά τι ποιο μυστηριώδες από την ήδη μυστήρια ζωή την οποία κάνουμε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες διαβίωσης από πολιτικούς με μυστηριώδεις νόμους όπου από πίσω κινούνται μυστήριες μυστικές ομάδες δημιουργώντας όλο και ποιο πολύ μυστήριο στην μυστηριώδη ζωή του ανθρώπου!!!! Μα…. Το μυστήριο είναι από μόνο του μυστηριώδες, δημιουργώντας αινιγματικά μυστήρια τα οποία ψάχνουμε να δώσουμε λύσεις με μυστηριώδεις τρόπους όπου προκαλούν αλυσιδωτές απαντήσεις …απαντήσεις μυστηρίου και αινίγματος τις ποιο πολλές φορές!!!! Αν κάποιος το προσπεράσει θα έχει και ο ίδιος μυστήριο πάνω του για τον λόγο που το προσπέρασε αν κάποιος όμως τα δώσει όλα και έχει μανία με αυτό θα τον πουν μυστηριομανή ….μα αυτοί που θα τον ονομάσουν έτσι θα είναι ποιο μυστήριοι από αυτόν και το μυστήριο θα μεγαλώνει ολοένα!!!! Ποιος είναι αυτός που θα πει έλυσα ένα μυστήριο!;! Διότι αν πράγματι θα το έχει κάνει δημιουργείτε η μυστηριώδης απάντηση πως το έκανε και αν η απάντηση του είναι εύλογη και σωστή τότε κάποιοι μυστηριώδεις άνθρωποι θα γίνουν ποιο μυστήριοι από ποτέ αν βρουν ένα κόμμα σε κάτι από αυτά που έλυσε ως απάντηση του μυστηρίου!!!!

Το μυστήριο όμως μπορεί να φέρει τον τρόμο, το παράξενο, το περίεργο, το αφάνταστο, το υποκειμενικό, το συνωμοτικό, το απίστευτο, το απρογραμμάτιστο, το σκοτεινό, το μυστικιστικό, το απέραντο, το μη πιστευτό αλλά και το πιστευτό συνάμα, το απερίγραπτο, το μη θελούσιο, το πλούσιο μα και το φτωχό, το άρρωστο, το τέλειο, το φανταστικό, το άσχημο αλλά και το όμορφο, το άγιο, το σατανικό, το αθάνατο, το θνητό, το αρχαίο, το μελλοντικό, την αγάπη, το μίσος, τον φόβο, την αλήθεια, την χαρά, την λύπη, το άσπρο, το μαύρο, τα αισθήματα, τον πόνο μα και την λύτρωση, την μάθηση για πολλά, το άγχος, τον θάνατο, την δύναμη για ζωή, την ίδια την ζωή, την φιλία, τον χωρισμό, την γέννα, την εφευρετικότητα, την καταστροφή, κτλ. κτλ. κτλ.!!!! Το μυστήριο είναι μια λέξη που είναι συνώνυμη με πάρα πολλά που άλλη λέξη στο λεξιλόγιο μας δεν υπάρχει!!!! Αυτό και μόνο το κάνει από μόνο του ένα μεγάλο μυστήριο μέσα στον μυστηριώδη κόσμο ( με την αρχαία έννοια ) όπου ζούνε τα πάντα….!!!! Και τι ποιο μυστηριώδες από τον άνθρωπο και το σύμπαν ε!;! Θα μου πείτε μα είναι δυνατόν ο άνθρωπος να είναι μυστήριο!;! Ο ναι!!!! Ο άνθρωπος είναι μια περίπλοκη βιολογική μηχανή λένε οι επιστήμονες και συμφωνώ μαζί τους!!!! Οπότε αυτό και μόνο είναι ένα μυστήριο από μόνο τους διότι αν πρόκειται για κάτι τέτοιο τότε ερχόμαστε στην ποιο μυστηριώδη και αναπάντητη ερώτηση από αρχές χρόνου!!!! Ποιος έφτιαξε τον άνθρωπο!!!! Οπότε αμέσως γίνεται μυστήριο…ποιος είναι αυτός που μας έφτιαξε ο θεός, ένας υπερ. τεχνολογικά πολιτισμός εξωγήινων!;! Μα και αυτά είναι μυστήρια από μόνα τους…. Δεν θα το συνεχίσω άλλο, δεν θα σας κουράσω…έτσι και αλλιώς και γω μυστηριώδες είμαι που κρατώ μια ανωνυμία αλλά και γράφω μυστηριώδες θέματα!!!! Να θυμάστε όμως το μυστήριο είναι καθημερινά μέσα στην ζωή μας!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση