ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ 10.000-20.000 ΕΤΩΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ!!!!

N.A.S.A. ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ 10.000-20.000 ΕΤΩΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ!!!!

 

Το τμήμα αρχαιολογίας της περιοχής Chhattisgarh ( Κχαττισγκάρχ ) που βρίσκεται στην κεντρική Ινδία ζήτησε τη βοήθεια ειδικών ερευνητών, αρχαιολόγων, αλλά και της NASA προκειμένου να γίνει περαιτέρω έρευνα πάνω στις 10.000-20.000 ετών τοιχογραφίες που εντοπίστηκαν στην περιοχή Charama ( Κχαράμα ), οι οποίες φαίνεται ότι παριστάνουν εξωγήινους και ΑΤΙΑ!!!!

Δεν είναι βέβαια κάτι το άγνωστο στην αρχαιολογία αυτό το έχουν ξανά συναντήσει και άλλες σπηλαιοτοιχογραφίες και σε άλλα σπήλαια αν τον κόσμο όπου παριστάνουν εξωγήινους ή ακόμα και ανθρώπους θηρία όπως Λεωντοανθρώπους Λυκάωνες κτλ. κτλ.!!!! Πολλοί ήταν οι σκεπτικιστές αλλά και θεωρητικοί όπου λέγαν και ακόμη βέβαια λένε ότι πρόκειται περί Σαμάνων όπου ντυνόντουσαν με αυτές τις μορφές και τους ζωγράφιζαν στους τοίχους των σπηλαίων!!!! Ας πούμε ότι είναι έτσι!;! Τότε οι σαμάνοι θα τα είχαν δει από κάπου διότι όποτε έχει βρεθεί αναπαράσταση Σαμάνου όπου δείχνει να έχει υποστεί ανθρωποθηρία τότε έχει δέρματα ζώου επάνω του και είναι στα τέσσερα με τα γόνατα και όχι όρθιος όπως οι απεικονίσεις αυτές  ανθρωποθηρειών όπου στέκονται στα δυο τους πόδια!!!!

TOIXOGRAFIES

Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο JR Bhagat ( Τζ. Ρ. Βχαγκάτ ), αυτές οι ζωγραφιές απεικονίζουν εξωγήινους οι οποίοι μοιάζουν με αυτούς που πρωταγωνιστούν σε ταινίες του Χόλυγουντ και του Μπόλυγουντ.

Δήλωσε ο ίδιος:

<< Τα ευρήματα αυτά μας δείχνουν ότι οι προϊστορικοί άνθρωποι ίσως είχαν δει, έρθει σε επαφή ή φανταστεί όντα από άλλους πλανήτες, τα οποία έως σήμερα φυσικά προκαλούν την περιέργεια στους σημερινούς ανθρώπους και ερευνητές. Απαιτείται διεξοδική και λεπτομερής έρευνα πάνω σε αυτές τις ανακαλύψεις. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στην περιοχή κάποιος ειδικός ερευνητής που να μπορεί να ασχοληθεί και να εξετάσει αυτά τα ευρήματα >>.

Από τις διάφορες εκδοχές και ερμηνείες που έχουν ειπωθεί για τις τοιχογραφίες από τους ντόπιους κατοίκους, μία εξ” αυτών αναφέρει ότι την περιοχή είχαν επισκεφθεί οι << Ροχέλα –rohela >>, όντα μικρών διαστάσεων, τα οποία είχαν προσγειωθεί με τους ιπτάμενους τους δίσκους και είχαν απαγάγει δύο ανθρώπους οι οποίοι δεν επέστρεψαν ποτέ πίσω!!!! Πολλοί όμως από τους ντόπιους πιστεύουν ότι πρόκειται για εσωγήινους και όχι για εξωγήινους όπου αυτή η μαρτυρία τους μας πιστοποιεί την ύπαρξη της Μέσης Γης αλλά και των Δρακονιανών……!!!!

TOIXOGRAFIES 1

<< Οι ζωγραφιές έχουν γίνει από φυσικά χρώματα και δεν έχουν ξεθωριάσει πολύ, παρά τα χρόνια. Οι παράξενες φιγούρες φαίνεται ότι κρατούν όπλα-αντικείμενα και δεν έχουν σαφή χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, λείπουν οι μύτες και τα στόματα. Σε μερικές ζωγραφιές, απεικονίζονται να φοράνε διαστημικές στολές. Δεν μπορούμε να απορρίψουμε την εικασία ότι οι άνθρωποι της εποχής εκείνης είχαν τρομερή φαντασία, αλλά συνήθως οι άνθρωποι φαντάζονται τέτοια πράγματα >>, δήλωσε ο ίδιος αρχαιολόγος!!!!

TOIXOGRAFIES 2

Η τελευταία εικόνα δείχνει ένα εξωγήινο με στολή και κάτι να βαστά, μα ποιο κάτω δείχνει ανθρωποθηρία τα οποία μοιάζουν πολύ να είναι κυνοκέφαλοι όπου τους έχουμε ακουστά από τις κατακτήσεις του Μέγα Αλεξάνδρου και ποιο μετά από την δυναστεία των Μινγκ στην Κίνα…..!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8N1J2xYoUqg[/youtube]

Εκτός βέβαια από τα σπήλαια υπάρχουν και άλλες αρχαίες αποδείξεις περί εξωγήινων και μη όπως αγάλματα, σκαλίσματα, παράξενες ανακαλύψεις αρχαιοτήτων κτλ. κτλ. ανά τον κόσμο!!!! Αυτό όμως που είναι περίεργο είναι ότι πριν μερικά χρόνια το 90% των ανθρώπων ήταν δύσπιστοι στο θέμα των ΑΤΙΑ και εξωγήινων τώρα βέβαια έχει γίνει το αντίθετο!!!! Θα μου πείτε που είναι το περίεργο!;! Το περίεργο είναι ενώ οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο λένε ότι δεν υπάρχουν επίσημα εξωγήινοι οι Αμερικανοί  παρότι αρνούνται την ύπαρξη τους με την βοήθεια του Νάσιοναλ Τζεογκράφικ φτιάχνουν ρεπορτάζ όπως εξωγήινες εισβολές!!!! Μα από την στιγμή που λένε ότι δεν υπάρχουν γιατί να φτιάχνουν τέτοια ρεπορτάζ!;!

Δείτε το παρακάτω βίντεο δυστυχώς δεν το βρήκα με Ελληνικούς υπότιτλους αν κάποιος το βρει παρακαλώ ας το παραθέσει:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9nxwm1VLJgk[/youtube]

Βέβαια τα σενάρια αυτά των Αμερικανών δεν είναι καινούρια τα είχαν στα αρχεία τους εδώ και χρόνια!!!! Απλώς τώρα το έκαναν σαν ρεπορτάζ και δεν είναι τα μόνα!!!! Έχουν κάνει επίσης ρεπορτάζ για την λεγόμενα ζόμπι αποκάλυψη αλλά!!!! Και για τις πανδημίες που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια….όπου ήδη ξεκίνησε με τον ιό έμπολα!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση