ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!! ΟΙ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΚΟΥΡΣΚ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!! ΟΙ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΚΟΥΡΣΚ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ!!!!

 

23 Ρώσοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης από UFO στη Σιβηρία!!!! Η αποχαρακτηρισμένη έκθεση της CIA ( https://www.cia.gov/index.html ) περιγράφει αυτό το γεγονός ως μια ” τρομακτική εικόνα εκδίκησης εκ μέρους των εξωγήινων πλασμάτων, μια εικόνα που κάνει το αίμα να παγώσει”!!!!

Οι τρομακτικές πληροφορίες ήταν μία από τις πολλές που δημοσιεύθηκαν ηλεκτρονικά από τη CIA!!!! Αρχικά, περιλαμβάνει ένα τρομερό γεγονός για μια εξωγήινη επίθεση από ΑΤΙΑ, η οποία μετέγραψε σε πέτρα 23 Ρώσους στρατιώτες!!!!

Αυτή η περίφημη έκθεση λέγετε συντάχθηκε στις 27 Μαρτίου 1993, είναι μια μετάφραση μιας έκθεσης από την ουκρανική εφημερίδα Ternopil vechirniy ( Τσέρνομπιλ Βέτσιρνιγ )!!!!

Δηλαδή, αυτή η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι μετά την απώλεια του ηγέτη του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, πολλά αρχεία της KGB κατέληξαν στην CIA με λίγα λόγια!!!

Μεταξύ αυτών, φέρεται ότι υπήρχε ένα χαρτοφυλάκιο 250 σελίδων για την παράξενη επίθεση από UFO !!!! Η έκθεση περιελάμβανε επίσης εικόνες και μαρτυρίες όπου δυστυχώς δεν έχουν διαρρεύσει!!!!

Η αποχαρακτηρισμένη έκθεση της CIA η οποία περιέχει πράγματι συγκλονιστικές ανακαλύψεις!!!!

Η έκθεση εξηγεί πώς ένας  ιπτάμενος δίσκος είχε εγκλωβιστεί σε στρατιωτική μυστική μονάδα στη Σιβηρία!!!! Ένας από τους Ρώσους στρατιώτες έριξε στους εξωγήινους με έναν πύραυλο αέρος εδάφους, ο οποίος και κατέρριψε!!!!

Είπε: « Πέντε περίεργοι ανθρωποειδείς με μεγάλα κεφάλια και μεγάλα μαύρα μάτια βγήκαν έξω »!!!!

Υπήρχαν άλλοι δύο στρατιώτες, ανάμεσα στους άλλους 23, οι οποίοι επέζησαν του περιστατικού!!!! Περιέγραψαν ότι μετά από την καταστροφή του ΑΤΙΑ, πέντε μυστηριώδη πλάσματα αναμίχθηκαν σε μια τεράστια ενεργειακή λαμπερή μπάλα!!!!

Μετά από αυτό, υπήρξε μια τεράστια έκρηξη που μαρμάρωσε 23 Ρώσους στρατιώτες που περιέργως παρατηρούσαν το συγκλονιστικό γεγονός αλλά μαζί με αυτούς μαρμάρωσαν και οι εξωγήινοι!!!!

Η έκθεση ανέφερε: “Η έκθεση KGB συνεχίζει να λέει ότι τα απομεινάρια των « απολιθωμένων στρατιωτών και εξωγήινων  »μεταφέρθηκαν σε ένα μυστικό ερευνητικό ίδρυμα κοντά στη Μόσχα!!!!

Οι ειδικοί πιστεύουν ακράδαντα ότι μια άγνωστη πηγή ενέργειας μετέτρεψε ολόκληρη τη ζωντανή δομή των στρατιωτών και εξωγήινων σε πέτρα!!!!

Εκπρόσωπος της CIA δήλωσε: “Αν το αρχείο της KGB αντιστοιχεί στην πραγματικότητα, αυτό είναι μια εξαιρετικά απειλητική περίπτωση”!!!!

Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτούμε ένα πράγμα!!!! Αν αυτό ισχύει από την εξωγήινη τεχνολογία ξεπερνά τη φαντασία μας κατά πολύ και πάμε στην ελληνική μυθολογία σε κάτι αντίστοιχο με την Μέδουσα ( https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AD%CE%B4%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1_(%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1) ) όπου τείνει να βγει από μυθολογία σε πραγματικότητα!!!!

Και παρόλο που υπάρχουν σίγουρα πολλές αμφιβολίες σχετικά με την έκθεση, ένα από τα μεγαλύτερα αινίγματα είναι ποιος ο λόγος για τον οποίο η CIA πραγματοποίησε μετάφραση της ουκρανικής εφημερίδας και διέρρευσε!;!

Στελέχη της KGB ( https://en.wikipedia.org/wiki/KGB  ) τότε αναφέρανε ότι το ΑΤΙΑ αυτό είχε τεχνολογία τηλεμεταφοράς στο χρόνο!!!! Όπου και από την κατεστραμμένη άτρακτο του ΑΤΙΑ ( https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%91 ) ανέσυραν τον μηχανισμό αυτόν και μετέπειτα από έρευνες με εντολή του Πούτιν διέταξε να φτιάξουν το πυρηνικό υποβρύχιο Κούρσκ (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CF%8D%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%B7_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%9A%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%83%CE%BA )  με την μηχανή τηλεμεταφοράς σε αυτό!!!! Διαβάστε στο λινκ το συνέβη προσεχτικά…..θα διαπιστώσετε ότι παραμένει μυστήριο το τι πραγματικά έπαθε το Κούρσκ!!!!

Υπήρξαν όμως διαρροές από την ίδια ουκρανική εφημερίδα Ternopil vechirniy  ( https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Ternopil_vechirniy_newspaper ) αλλά και δω….( https://www.facebook.com/ternopil.vechirniy/ ) όπου αναφέρουν ότι το υποβρύχιο Κούρσκ δεν ανατινάχτηκε από τορπίλη και θα εξηγήσω γιατί!!!! Ούτε από εχθρική τορπίλη ούτε από ατύχημα στην αίθουσα τορπιλών!!!!! Αλλά κάτι δεν πήγε καλά με το μηχάνημα τηλεμεταφοράς ή μηχανή του χρόνου αν θέλετε καλύτερα όπου είχαν ταιριάξει στην πλώρη του Κούρσκ!!!! Η ίδια εφημερίδα συνεχίζει και λέει!!!! << το πρώτο ερώτημα είναι γιατί το Ρωσικό πολεμικό ναυτικό δεν ήθελε καμία βοήθεια στην αρχή!!;;! ο λόγος είναι για να μπορέσουν να βγάλουν τις αποδείξεις του μηχανήματος αυτού και όχι τους ναύτες!!! Αυτός είναι ο λόγος που πνιγήκαν οι ναύτες δεν έπρεπε να μάθει κάνεις το πείραμα του υποβρυχίου!!!! Μετέπειτα όπως ζήτησαν βοήθεια!!!! >>.

Αναφέρει επίσης ως απόδειξη την πρώτη βιντεοσκόπηση του υποβρυχίου όπου δείχνει μια έκρηξη και ένα άνοιγμα να έχει γίνει από μέσα προς τα έξω ως μια ριπή και όχι έκρηξη τορπίλης ( δείτε την φωτογραφία )!!!!!

<< Είναι σαν μια ριπή πλάσματος που κόβει τα μέταλλα … >> αναφέρει η εφημερίδα αυτή!!!!

Η αλήθεια είναι περίεργη όσο και η όλη ιστορία…..γιατί!;! θα σας εξηγήσω αμέσως!!!!

Το υποβρύχιο αυτό ήταν νέας γενιάς πυρηνοκίνητο ,ο φόβος και τρόμος του ΝΑΤΟ και το είχαν ονομάσει χαρακτηριστικά << αόρατος εχθρός >> μάλιστα οι ΗΠΑ κάνουν λόγο ότι το χάνανε από την παρακολούθηση και το βρίσκανε στην άλλη άκρη του κόσμου από άλλα αμερικανικά υποβρύχια όπου αυτό δηλώνει ότι σίγουρα υπήρξε τέτοια τεχνολογία πάνω του!!!!

Φωτογραφία του Κούρσκ!!!!

Εάν μια τορπίλη του Κούρσκ έσκαγε στην αίθουσα τορπιλών δεν θα έμενε τίποτα απολύτως!!!! Δεν έχουν ότι και ότι τορπίλες αυτά τα υποβρύχια και όσοι γνωρίζουνε από υποβρύχια θα συμφωνήσουν μαζί μου!!!! Θα έπρεπε το υποβρύχιο να είχε γίνει κομμάτια τελείως!!!! Πάμε παρακάτω …..

Παρατηρήστε καλά την φωτογραφία αυτή!!!! Δείχνει το σκαρί του σαν να έχει υποστεί σύνθλιψη από μεγάλο βάθος αλλά δεν ήταν!!!! Αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια της τηλεμεταφοράς ή χρονομηχανής έκανε χρονοδίνη μέσα στο  σκάφος τσακίζοντας το όπως λέει και η εφημερίδα….και ξέσπασε στην πλώρη του υποβρυχίου!!!! Αν είχε χτυπηθεί από τορπίλη ή είχε σκάσει η αίθουσα τορπιλών θα είχαν σπάσει όλα τα τζάμια του Κούρσκ και θα ήταν στραπατσαρισμένο όλο!!!!!

Οι Ρώσσοι λένε ότι έτσι το βγάλανε χωρίς πλώρη και ότι συνέλεξαν τα κομμάτια αργότερα ενώ είναι ψέμα και το αποδεικνύει η πρώτη φωτογραφία αυτό όπου έχει το σκίσιμο από μέσα προς τα έξω!!!!

Σε αυτήν την φωτογραφία η εφημερίδα λέει ότι εκεί που δείχνουν τα βέλη είχε τοποθετηθεί η μηχανή τηλεμεταφοράς ή χρονομηχανή αν θέλετε καλύτερα!!!! Αυτό το οποίο έχει μείνει είναι η βάση της κεφαλής όπου διοχέτευε όλη την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια της μηχανής στο υποβρύχιο!!!!

Στις έρευνες που γίνανε και τα ναυτικά πολεμικά δικαστήρια δεν κατηγορήθηκε κανείς!!!! Παρά την πλήρωσαν την νύφη κάποιοι αξιωματικοί όπου και ξηλωθήκανε….κάποιοι από τους συγγενείς φέρανε ως απόδειξη την εφημερίδα και το τι έγραφε αλλά κανείς δεν τους πήρε στα σοβαρά!!!!

Όπως βλέπετε αν είχε γίνει κάποιο ατύχημα στο τμήμα τορπιλών ή το είχε βυθίσει κάποιο υποβρύχιο του ΝΑΤΟ ( https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%91%CE%A4%CE%9F ) δεν θα είχε μείνει απολύτως τίποτα αν σκεφτούμε ότι κουβαλούσε και πυρηνικούς πυραύλους!!!!

Βίντεο από την πρώτη ιστορία όπου συνδιάζεται άριστα με την δεύτερη!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=D53adgqKTxI&feature=youtu.be

Στοιχείο από την CIA – https://www.cia.gov/library/readingroom/document/0005517761

Κατά πόσο μπορεί κάποιος να πάρει σοβαρά αυτές τις ιστορίες ή να πω καλύτερα συμβάντα!!;;!! Το θέμα είναι ότι συνδέονται και οι δυο ιστορίες, το άλλο είναι ότι διέρρευσαν από εφημερίδα και την CIA…..!!!! Αν και για το υποβρύχιο Κούρσκ η ομάδα δεν τελείωσε ακόμα απλά σας έκανε εάν πρόλογο, ετοιμάζουμε άρθρο εδώ και 6 χρόνια συλλέγοντας απίστευτες πληροφορίες με φωτογραφίες και στοιχεία όπου δείχνουν ότι η ουκρανική εφημερίδα να λέει την πλήρες αλήθεια…!!!! Δεν ξέρω ακόμα πότε θα το δημοσιεύσουμε διότι ακόμα ερευνούμε αλλά θα είναι πρώτης παγκόσμιας αναφοράς και όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί κάτι τέτοιο!!!!

Αν πάρουμε την εκδοχή ότι κάποιος κάνει πλάκα είναι κάπως δύσκολο διότι τότε την πλάκα την έκανε η ουκρανική εφημερίδα σε συνεννόηση με την CIA!!!!

Κυρίες και κύριοι δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία για το θέμα των εξωγήινων ούτε και το τι έγιναν τα πτώματα αυτών ή των Ρώσσων στρατιωτών αν και η εφημερίδα γράφει…<<  αν και μαρμαρωμένα δείχνουν ότι οι ζωτικές τους λειτουργίες να δουλεύουν πλήρες >> αν αληθεύει αυτό φανταστείτε την αγονία αυτών των ανθρώπων ε!;!

Μέχρι και σήμερα οι Ρώσσοι δεν παραδέχονται τις παραπάνω ιστορίες και λένε τους Αμερικάνους μυθομανείς!!!! Γιατί όμως οι Αμερικανοί να φτιάξουν τέτοιους μύθους για τους Ρώσσους και όχι για το ΝΑΤΟ!;!

Η Ρωσία από την άλλη δεν ξανά έφτιαξε υποβρύχιο τέτοιας κλίμακας μέχρι στις 24 Σεπτεμβρίου 2018 όπου και έφτιαξε το αντίστοιχο και υπερ απόρρητης τεχνολογίας Ρωσικό υποβρύχιο της κατηγορίας Severodvinsk, το K-561 Kazan, το οποίο είναι ένα τροποποιημένο σχέδιο του υποβρυχίου Project 08851 Yasen-M!!!!! Είναι το ποιο σύγχρονο υποβρύχιο στον κόσμο αυτήν την στιγμή και λέγεται ότι φτιαχτήκανε 8 μαζί!!!! Γιατί να έκαναν 18 χρόνια να ξανά φτιάξει πυρηνικά υποβρύχια τύπου Κούρσκ και ανώτερα οι Ρώσσοι!;! Μήπως προσπαθούσανε να προσαρμόσουνε την μηχανή τηλεμεταφοράς στο χρόνο καλύτερα!;! Αυτό θα το δείξει η ιστορία….!!!!!

Το καινούριο υποβρύχιο της Ρωσίας όπου είναι πραγματικά αόρατο από κάθε πολεμική τεχνολογία στον κόσμο!!!!

 

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


1 σκέψη στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!! ΟΙ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΚΟΥΡΣΚ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση