ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ 18 ΓΙΓΑΝΤΙΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΥΙΣΚΟΝΣΙΝ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ 18 ΓΙΓΑΝΤΙΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΥΙΣΚΟΝΣΙΝ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!!

Αν και έχω γράψει πολλά για τους γίγαντες σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πράγματα που ίσως ακόμα και στους ποιο δύσπιστους να αρχίσουν να αναρωτιούνται για το τι υπήρχε τελικά αλλά και για το τι υπάρχει ακόμα τριγύρω μας!!!!

Είναι ένα από τα θέματα τα οποία ανήκουν στην “Απαγορευμένη Αρχαιολογία” όπου το θέμα αυτό το συγκεκριμένο ήταν η αιτία να βγει ο όρος << ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ >>!!!! Οι συμβατικοί αρχαιολόγοι μέχρι και σήμερα παραμένουν πεισματικά σιωπηλοί για μια χαμένη φυλή γιγάντων που βρέθηκαν σε ταφικούς τύμβους κοντά στη λίμνη Ντέλεβαν του Ουισκόνσιν, όπου ανακαλύφθηκαν τον Μάιο του 1912!!!!  Η Ανασκαφή στη λίμνη Delavan όπου και έγινε από την εποπτεία από το Beloit College ( Μπέλοτ Κόλετζ ) και συμπεριέλαβε περισσότερα από 200 ομοιωματικά αναχώματα όπου αποδείχθηκαν ότι είναι κλασικά παραδείγματα προϊστορικής εποχής!!!! Αλλά τα τεράστιων μέγεθος  σκελετών και επιμήκη κρανία που βρέθηκαν τον Μάιο του 1912 δεν ταιριάζουν σε αυτό που μας λένε οι επιστήμονες ότι δεν υπήρχαν γίγαντες στην γη και ότι όλα αυτά είναι θρησκευτικές αλλά θρύλοι διαφόρων λαών!!!! Τα ευρήματα ήταν τεράστια!!!! Ούτε κατά διάνοια δεν πλησίαζαν  κατά μέσο όρο το ύψος των ανθρώπων παρά τους περνούσαν τρεις και τέσσερεις φορές!!!!

Παράξενα κρανία:

Τα πρώτα που βρέθηκαν αναφέρθηκαν στις 4 Μαΐου του 1912 μέσο της  της New York Times ( Νιου Υορκ Τάημς ), Οι 18 σκελετοί γιγάντων που βρέθηκαν από τους αδελφούς Peterson ( Πίτερσον ) στη λίμνη Lawn ( Λαβν ) σε αγρόκτημα στο νοτιοδυτικό Wisconsin ( ΟΥΙΣΚΟΝΣΙΝ ) με αρκετά παράξενα αλλά και αλλόκοτα χαρακτηριστικά. Το ύψος τους κυμαινόταν μεταξύ 2.50 έως και 3.50 μετρά ύψος και τα κρανία τους ήταν επιμήκεις σαν και τα παράξενα κρανιά του Περού!!!! Τείνουν να είχαν μια διπλή σειρά δοντιών, 6 δάχτυλα στα πόδια, 6 δάχτυλα στα χέρια!!!! Τα δόντια στο μπροστινό μέρος της γνάθου έχουν το στιλ των τακτικών  γομφίων!!!! Αυτό πιστεύεται ότι οφείλεται ότι είχαν ξεπεράσει  το κανονικό διάρκεια ζωής!!;!! ” Είναι αυτοί οι γίγαντες της Αγίας Γραφής η άλλων πολιτισμών!;!

Ξέρετε ότι πάνω από 200 σκελετοί γιγάντων  ανασκαφές έχουν βρεθεί τα τελευταία χρόνια!;! Οι σκελετοί γιγάντων είναι στις εθνικές ειδήσεις από το 1950 με μεγάλες αφιερώσεις και ενδιαφέρον, αλλά παρόλα αυτά μετά της άκρας κοινής ησυχίας τελείως ξαφνικά!!!! Λένε κάποιοι ανεγκέφαλοι ερευνητές ότι φαίνεται ότι η ύπαρξη γνώμης των λαών για τους γίγαντες έχουν τον φόβο ότι οι άνθρωποι θα έθεταν σε αμφισβήτηση την εξέλιξη τους!!!! Αν από παλιά ακόμα ευρήματα τεραστίων οστών τύπου ανθρώπινου έλεγαν ότι ανήκαν σε δεινόσαυρους και βροντόσαυρους…… με την μόνη διαφορά ότι στο ευρύ κοινό ούτε δείγμα από αυτά ώστε να διαπιστωθεί ότι όντος είναι από προϊστορικά ζώα τα οποία έζησαν πριν εκατομμύρια εκατοντάδες χρόνιά!!!! Στην Ελλάδα πολλές φορές έχουμε ανακαλύψει τέτοιου είδους ευρήματα από σκελετούς έως και οστά γιγάντων αλλά όντος τυχαίος εξαφανίζονται ή λένε ότι ανήκουν σε προϊστορικά ζώα, έχω γράψει σχετικό άρθρο όπου μάλιστα τα πούλησαν τα ευρήματα και το είχε γράψει και τοπική εφημερίδα, όποιος θέλει να διαβάσει το άρθρο αυτό ας πατήσει ΕΔΩ!!!!

Καμιά φορά δεν ανακοινώνονται καθόλου εσκεμμένα όπως με τα ευρήματα οστών από Κύκλωπες!!!! Τι δεν το γνωρίζατε!;!  Το 2002 το National Geographic κάνει λόγο για το εύρημα γιγάντιων οστών με ειδική ανάλυση στο κρανίου ενός μονόφθαλμου ζώου!!!!  Έτσι είπανε για τον σκελετό ενός Κύκλωπα ύψους πέντε μέτρων που βρέθηκε στην Κρήτη, ότι πρόκειτε για άγνωστο μονόφθαλμο ζώο, ΠΡΟΣΕΞΤΕ δίποδο!!!! Λέτε να ήταν γεννητική ανωμαλία του πρόγονου του Κινγκ Κονγκ!;! Όχι βέβαια!!!! Οι αρχαίοι μας πρόγονοι δεν ήταν ούτε παλαβοί αλλά και ούτε τρελοί!!!! Επίσης υπάρχει μια ιστορία ( κάποιες από τις πολλές ) όπου κάποιοι αρχαιολόγοι ανέφεραν  ότι με την διάνοιξη του μετρό στην Αθήνα βρέθηκε στο σύνταγμα ο τάφος του Περικλή και ότι μέσα υπήρχαν τέσσερεις φρουροί ( άλλοι κάνουν λόγο για δέκα ) ύψους τεσσάρων μέτρων!!!! Οι ασπίδες τους, οι επιγονατίδες τους, οι θώρακες τους αλλά τα σπαθιά τους και τα δόρατα τους ήταν φτιαγμένα από ένα υλικό άγνωστο στους επιστήμονες!!!! Λένε λοιπόν οι σκελετοί αλλά και ο εξοπλισμός τους μεταφέρθηκαν μυστικά στην Αμερική σε ένα συγκεκριμένο σημείο με διαταγές ανωτέρων που θα αναφέρω παρακάτω!!!! Ποιος όμως θα πιστέψει τους αρχαιολόγους που τους ξευτίλισαν και τους καταρράκωσαν κατά κόρον!;! Μην ξεχνάμε και τις άλλες παρόμοιες  περιπτώσεις όπου ευτυχώς έχουμε καταγεγραμμένη σε εφημερίδα με το τι είχε συμβεί!!!! Ιδού η ηλεκτρονική διεύθυνση από το National Geographic. http://news.nationalgeographic.com/news/2003/02/0205_030205_cyclops.html oπου βέβαια αναρωτιούνται αλλά πουθενά φωτογραφίες από τα ευρήματα πουθενά ως σήμερα από αυτούς ή από Ελληνικής πλευράς!!!!

Σε ένα από τα πολλά άρθρα που έχω γράψει για τους γίγαντες είχα αναφερθεί και στους κοκκινωπούς γίγαντες της προ Αμερικάνικης εποχής όπου είναι στους θρύλους των Ινδιάνων, όποιος θέλει να διαβάσει για αυτό το άρθρο ας πατήσει ΕΔΩ!!!!

Το μυστήριο ( !;! ) των γιγάντων Ουισκόνσιν: 

Ήταν κάποιο είδος φάρσας της εποχής, ή ενός παράφρονα ταριχευτή για την διασκέδαση και την προσοχή του Τύπου!;! Η απάντηση είναι όχι, δεν πρόκειτε περί φάρσας!!!! Τα ευρήματα της λίμνης Ντέλεβαν  τον Μάη του 1912 ήταν μόνο μία από τις δεκάδες και δεκάδες με παρόμοια ευρήματα που αναφέρθηκαν σε τοπικές εφημερίδες από το 1851 και  εμπρός για την παρούσα ημέρα!!!! Δεν με πιστεύετε!;! Λοιπόν μετά από κόπο έρευνας σας παραθέτω τις εξής εφημερίδες με τα γεγονότα από τα ευρήματα των σκελετών από γίγαντες!!!!

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν1

1

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ  Ν2

2

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ  Ν3

3

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ  Ν4

4

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν5

5

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ  Ν6

6

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν7

7

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν8

8

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν9

9

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν10

10

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν11

11

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν12

12

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν13

13

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν14

14

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν15

15

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν16

16

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν17

17

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν18

18

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν19

19

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν20

20

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν21

21

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν22

22

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν23

23

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν24

24

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν25

25

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν26

26

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν27

27

ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ Ν28

28

 

Υπάρχουν κι άλλες πολλές εφημερίδες αλλά δεν αναρτώ άλλες λόγου χώρου!!!! Ο παρακάτω όμως χάρτης δείχνει σε ποια σημεία στις Η.Π.Α. έχουν βρεθεί σκελετοί από γίγαντες!!!!

29

Και όμως πουθενά ευρήματα και λιγοστές φωτογραφίες από τα ευρήματα αυτά!;! Γιατί δεν τα κοινοποιούν στον κόσμο!;! Ποιος ο λόγος!;!

Τα ευρήματα των γιγαντιαίων σκελετών που βρέθηκαν στο Ουισκόνσιν δεν ήταν τα πρώτα!!!! Στις 10 Αυγούστου 1891 η εφημερίδα New York Times ( Νιου Υορκ Τάημς ) ανέφερε ότι οι επιστήμονες από το ( ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ  ) Smithsonians  ( Σμιθσόνιανς ή και αλλιώς Μισθόσιανς όπως τους αρέσει να αυτό αποκαλούνται ) Institution ( Ινστιτούσιον όπου και έχω αναφερθεί σε πολλά άρθρα μου για αυτούς ) είχε ανακαλύψει ένα αρκετά μεγάλο << πυραμιδικό μνημείο >> στη λίμνη Mills ( Μιλς ), κοντά στο Μάντισον του  Ουισκόνσιν!!!! Από αυτούς ήρθαν οι ανώτερες διαταγές για τους σκελετούς από τον τάφο του Περικλή που είπα ποιο πάνω αλλά και για οποιαδήποτε αρχαία ανασκαφή γίνεται στον κόσμο!!!! Πρώτα τον εποπτεύουν αυτοί και άμα δεν τους ενδιαφέρει κάτι τότε το αφήνουν εκεί που είναι….. και σεις περιμένετε μάθατε τι πραγματικά περιέχει ο τάφος της Αμφίπολης αλλά και τις κάθε Αμφίπολης έτσι!;! Τέλος πάντων…..

Η περιοχη Μάντισον ήταν στις αρχαίες ημέρες το κέντρο ενός ζωντανού πληθυσμού που αριθμούσε τουλάχιστον 200.000 άτομα!!!! Οι Νιου Υορκ Τάημς ( Γνωστή εφημερίδα ) είχε πει: << Οι ανασκαφείς βρέθηκαν σε ένα πολύπλοκο σύστημα αμυντικών έργων που ονομάζεται Fort Aztalan  ( Φόρτ Άζταλαν )!!!! “Τα περίφημα αναχώματα του Οχάιο και της Ιντιάνα δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση, ούτε ως προς το μέγεθος, το σχεδιασμό ή την ικανότητα που εμφανίζεται στην κατασκευή τους με αυτά τα γιγαντιαία και μυστηριώδη μνημεία της γης – πότε έχουν ανεγερθεί δεν ξέρουμε από ποιον και για ποιο σκοπό μπορούμε μόνο εικασίες να κάνουμε >>!!!!

Στις 20 Δεκεμβρίου του 1897, η Νιου Υορκ Τάημς ακολούθησε με μια έκθεση σχετικά με τα τρία μεγάλα αναχώματα ενταφιασμών που είχαν ανακαλυφθεί στο Maple Creek, Ουισκόνσιν . << Κάποιος τον είχε πρόσφατα ανοίξει. “Σε αυτό βρέθηκε ο σκελετός ενός άνδρα με γιγαντιαίο μέγεθος. Τα οστά που μετρήθηκαν από το κεφάλι μέχρι τα πόδια είναι  πάνω από 4 μέτρα και ήταν σε μια πολύ καλή κατάσταση διατήρησης. Το κρανίο ήταν τόσο μεγάλο όσο ένα μέτρο περίπου. Μερικά νομίσματα και ράβδους χαλκού και άλλα κειμήλια υπήρχαν κοντά στα οστά. ” >>.

Γιγάντια κρανία και σκελετοί έχουν βρεθεί σε πολλές ανασκαφές κατά χιλιάδες περίπου κάθ ‘όλη τη διάρκεια των μεσοδυτικών πολιτειών για περισσότερα από 100 χρόνια στις Η.Π.Α.!!!! Οι Γίγαντες έχουν βρεθεί στη Μινεσότα, Αϊόβα, Ιλλινόις, Οχάιο, Κεντάκι και Νέα Υόρκη, καθώς και χώρους ταφής τους όπου είναι παρόμοια με τα γνωστά αναχώματα του λαού ως  Ανάχωμα Μπίλντερ- Builder !!!! Το φάσμα αυτών των Λόφων ως οικοδομική ιστορία στην αρχαιότητα εκτείνεται σε μια περίοδο περισσότερο από 5.000 χρόνια (από το 3400 π.Χ. έως τον 16ο αιώνα), μια περίοδο μεγαλύτερη από την ιστορία της Αρχαίας Αιγύπτου και όλων των δυναστειών της!!!! Υπάρχει όμως μια << επικρατούσα επιστημονική συναίνεση >> που έχουμε μια επαρκή κατανόηση των ιστορικών λαών που ζούσαν στην Βόρεια Αμερική κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου!!!! Ωστόσο, η μακρά ιστορία των ανώμαλων αυτών ευρημάτων όπως θέλουν οι συμβατικοί αρχαιολόγοι να την αποκαλούν βρίσκει κανείς , όπως στη λίμνη Delavan να δείχνει το αντίθετο!!!!

Η Μεγάλη συγκάλυψη των Smithsonian!!!!

Γιατί δεν υπάρχουν δημόσιες επιδείξεις των γιγαντιαίων σκελετών στις Η.Π.Α. αλλά και σε όλον τον κόσμο, γιατί δεν τα έχουν αναρτήσει ή εκθέσει τόσες χιλιάδες ευρήματα στο μουσείων φυσικής ιστορίας!!;!! Ωστόσο υπάρχει μια θαυμάσια έκθεση, για παράδειγμα, στο Aztalan State Park ( Άζταλαν Στέιτ Παρκ ), όπου μπορεί κανείς να δει τον σκελετό της  Πριγκίπισσα του Aztalan !!!! Με την μόνη διαφορά δεν πρόκειτε για τον σκελετό που είχαν βρει τότε όπου είχε ύψος 4,50 μέτρα!!!! Συγκεκριμένα, το Ινστιτούτο Σμιθσόνιανς έχει κατηγορηθεί ότι κάνει μια σκόπιμη προσπάθεια να κρύψει την << ύπαρξη των οστών >> και ότι κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται όλοι αυτοί σκελετοί των γιγάντων από την Αμερικανική ήπειρο αλλά και από άλλες χώρες!!!! Ποιος ο λόγος που δεν τα δείχνουν στον κόσμο!;! Τα παρακάτω λόγια είναι της Άμπελ Ντελόρια, συγγραφέας και καθηγητής δικαίου:

<< Η σύγχρονη αρχαιολογία για την ανθρωπολογία έχουν σχεδόν σφραγίσει την πόρτα για τη φαντασία μας, σε γενικές γραμμές την ερμηνεία της Βόρειας Αμερικής ως παρελθόν αλλά και ως άνευ οτιδήποτε ασυνήθιστο στο δρόμο των μεγάλων πολιτισμών που χαρακτηρίζεται από ένα λαό με ασυνήθιστη συμπεριφορά. Το δέκατο ένατο αιώνα το Smithsonian Institution ( Σμιθσόνιανς Ινστιτούσιον ), δημιούργησε μια πύλη μονής κατεύθυνσης, μέσω του οποίου έχουν αμέτρητα οστά από γίγαντες από όλη την γη. Αυτή η πόρτα και το περιεχόμενο της καμάρας του είναι ουσιαστικά αποκλεισμένη για τον οποιοδήποτε ακόμα και για κυβερνητικούς αξιωματούχους. Ενώ οι αρχαιολόγοι γνωρίζουν την ύπαρξη τους κανείς δεν τα αναζητά….

GIANT

Σπάνια φωτογραφία με έναν από τους Γίγαντες σκελετούς που βρέθηκαν στην περιοχη του Ουισκόνσιν όπου και φρόντισε το Ινστιτούτο Σμιθσόνιανς να εξαφανιστούν για πάντα!!!!

Πιστεύω ότι οι αποκαλύψεις μόνο και μόνο από τις εφημερίδες της εποχής δείχνουν ότι πράγματι υπήρξαν γίγαντες, όχι μόνο αυτό τα ευρήματα των οστών υποδεικνύουν την πραγματικότητα είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι!!!! Οπώς βλέπετε οι Μασόνοι με την ίδρυση του Σμιθσόνιανς Ινστιτούσιον έχουν βάλει καλά το χεράκι τους στο να καλύπτουν το κάθε στοιχείο από την κρυφή ιστορία του πλανήτη μας αλλά και από κάθε πολιτισμό!!!! Τώρα μπορείτε να αναλογιστείτε γιατί σε κάθε χώρα που υπάρχει αρχαίος πολιτισμός και γίνονται ανασκαφές όπως και στην χώρα μας υπάρχει και αποστολή ανασκαφής μιας ξένης χώρας Γαλλίας, Αμερικής, κτλ., κτλ. και γιατί κάποια ευρήματα εξαφανίζονται ραγδαίως αφήνοντας υπονοούμενα ότι δεν ήταν αυτό αλλά κάτι άλλο!!!!

Για κάποιους που ίσως ενδιαφέρονται για κάτι << παραπάνω >> να μάθουν διαβάστε αυτά που σας παραθέτω….δυστυχώς είναι στα αγγλικά διότι θα πάρει πολύ χρόνο να τα μεταφράσω:

 

 1. Jump up^See Squier p. 1
 2. Jump up^Constance E. Richards, “Contact and Conflict“, American Archaeologist, Spring 2004, accessed 26 Jun 2008
 3. Jump up^Robert W. Preucel, Stephen A. Mrozowski, Contemporary Archaeology in Theory: The New Pragmatism, John Wiley & Sons, 2010, p. 177
 4. Jump up^Mallory O’Connor, Lost Cities of the Ancient Southeast (University Press of Florida, 1995)
 5. Jump up^Ephraim Squier and Edwin Davis, Ancient Monuments of the Mississippi Valley (Smithsonian Contributions to Knowledge, vol. 1. Washington DC, 1848)
 6. Jump up^Biloine Young and Melvin Fowler, Cahokia: The Great Native American Metropolis (University of Illinois Press, 2000)
 7. Jump up^Davis Brose and N’omi Greber (eds.), Hopewell Archaeology (Kent State UP, 1979)
 8. Jump up^Roger Kennedy, Hidden Cities: The Discovery and Loss of Ancient North American Civilization (Free Press, 1994)
 9. Jump up^Robert Silverberg, “…And the Mound-Builders Vanished from the Earth”, originally in the 1969 edition of American Heritage, collected in the anthology A Sense of History [Houghton-Mifflin, 1985]; available online here.
 10. Jump up^Gordon M. Sayre, “The Mound Builders and the Imagination of American Antiquity in Jefferson, Bartram, and Chateaubriand”, Early American Literature33 (1998): 225-249.
 11. Jump up to:abRebecca Saunders, “The Case for Archaic Period Mounds in Southeastern Louisiana”Southeastern Archaeology, Vol. 13, No. 2, Winter 1994, accessed 4 November 2011
 12. Jump up^“Important new findings in Louisiana”Archaeo News. Stone Pages. Retrieved 5 September 2011.
 13. Jump up^Joe W. Saunders, “Middle Archaic and Watson Brake”, in Archaeology of Louisiana,edited by Mark A. Rees, Ian W. (FRW) Brown, LSU Press, 2010, p. 67
 14. Jump up to:abSaunders, in Rees and Brown (2010), Archaeology of Louisiana, pp. 69-76
 15. Jump up^Saunders, in Rees and Brown (2010), Archaeology of Louisiana, pp. 73-74
 16. Jump up^Saunders, in Rees and Brown (2010), Archaeology of Louisiana, p. 63
 17. Jump up^“Southeastern Prehistory-Late Woodland Period”. Retrieved 2008-09-23.
 18. Jump up^Kidder, Tristram (1998). R. Barry Lewis, Charles Stout, ed. Mississippian Towns and Sacred SpacesUniversity of Alabama PressISBN0-8173-0947-0.
 19. Jump up^“Troyville-Coles Creek”Louisiana prehistory. 2010-07-01.
 20. Jump up^Adam King (2002). “Mississippian Period: Overview”. New Georgia Encyclopedia. Retrieved 2010-07-01.
 21. Jump up^“Mississippian and Late Prehistoric Period”. Retrieved 2010-07-01.
 22. Jump up^Peter N. Peregrine(1995). Archaeology of the Mississippian culture: a research guideGarland Publishing. p. 165. ISBN 978-0-8153-0336-7.
 23. Jump up^“Mississippian and Late Prehistoric Period”. Retrieved 2008-09-08.
 24. Jump up^“The Plaquemine Culture, A.D 1000”. Retrieved 2008-09-08.
 25. Jump up^Pidgeon, William (1858) Traditions of Dee-Coo-Dah and Antiquarian Researches. Horace Thayer, New York.
 26. Jump up^Finney, Fred (2008) William Pidgeon and T.H. Lewis. Minnesota Archaeologist67: 89-10
 27. Jump up^Birmingham, Robert A. and Leslie E. Eisenberg (2000) Indian Mounds of Wisconsin.University of Wisconsin Press, Madison, Wisconsin, pp 24-27.
 28. Jump up^Lewis, Theodore H. (1886) “The ‘Monumental Tortoise’ Mounds of ‘Dee-Coo-Dah'” The American Journal of Archaeology2(1):65-69.
 29. Jump up to:abc d e f g h i Feder, Kenneth L. (2005). “The Myth of the Moundbuilders”Frauds, Myths, And Mysteries: Science and Pseudoscience in Archaeology. Central Connecticut State Univ: McGraw Hill. pp. 151–155, 159–160, 164–166. ISBN 978-0-07-286948-4. Retrieved May 19, 2012.
 30. Jump up^Chapman, Jefferson“Prehistoric American Indians in Tennessee”. University of Tennessee, Knoxville. Retrieved 2012-02-08.
 31. Jump up^Jon Daniels. “The Book of Mormon and Mesoamerican Archeology”Stanford University. Retrieved 2012-02-08.
 32. Jump up^See the anonymous newspaper article titled “ZARAHEMLA”, Mormon Times and Seasons, October 1842, excerpts from John Lloyd Stephens, Incident of Travel in Central America, Chiapas and Yucatan(1841). Stephens’ conclusion that the Central American stone ruins were not of any great antiquity was overlooked by excited LDS readers.
 33. Jump up^Ohio Historical Society. Ohio history, Volume 10. Retrieved 2011-07-25. “The Garden of Eden, it seems, is now definitely located. The site is in Ohio, “Adams” county, to be more precise…The Rev. Landon West of Pleasant Hill, O., a prominent and widely known minister of the Baptist church… arrives at the conclusion that this great work was created either by God himself or by man inspired by Him to make an everlasting object lesson of man’s disobedience, Satan’s perfidy and the results of sin and death. In support of this startling claim the Rev. Mr. West quotes Scripture and refers to Job 16:13: “By His spirit. He hath garnished the heavens; His hand hath formed the crooked serpent.””
 34. Jump up^BROOK WILENSKY-LANFORD (May 23, 2011). “ADAM AND EVE–AND REVEREND WEST–IN OHIO”. The Common. “The Eden I found in a 1909 pamphlet by Reverend Landon West—the Serpent Mound earthwork that is now an Ohio state park—was still preserved for all to see, so I went…Details that fell outside of West’s lifetime were hard to fit into the book: his son Dan Westbecame the founder of the Heifer Project charity, and his accomplishments no doubt helped preserve the memory of his father’s Garden of Eden.”
 35. Jump up^Hearn, Lafcadio (April 24, 1876). “The Mound Builders”The Commercial. Retrieved May 17, 2012.
 36. Jump up^Bryant, William Cullen, “The Prairies” (1832)
 37. Jump up^Kimball, Stanley B. (Aug. 1981). “Kinderhook Plates Brought to Joseph Smith Appear to Be a Nineteenth-Century Hoax“. Ensign(LDS Church). Retrieved May 17, 2012.
 38. Jump up^Evans, Glenn; Groat, Joel B. (2003). “Joseph Smith and the Kinderhook Plates: Overview and Current Perspectives“. Mormons in Transition(IRR). Retrieved May 17, 2012.

 

 

 • Abrams, Elliot M.; Freter, AnnCorinne (eds.). (2005). The Emergence of the Moundbuilders: The Archaeology of Tribal Societies in Southeastern Ohio. Athens: Ohio University PressISBN978-0-8214-1609-9.
 • Thomas, CyrusReport on the mound explorations of the Bureau of Ethnology. Pp. 3–730. Twelfth annual report of the Bureau of Ethnology to the Secretary of the Smithsonian Institution, 1890–91, by J. W. Powell, Director. XLVIII+742 pp., 42 pls., 344 figs. 1894.
 • Feder, Kenneth L.Frauds, Myths, and Mysteries: Science and Pseudoscience in Archaeology’’. 5th ed. New York: McGraw Hill, 2006.
 • Squier, A.M., E.G.; Davis M.D., E.H. (1847). Ancient Monuments of the Mississippi Valley. Washington DC: Smithsonian Institution.

 

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύτε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


4 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΙ 18 ΓΙΓΑΝΤΙΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΥΙΣΚΟΝΣΙΝ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!!

 1. Πολύ καλό το άρθρο σου. Δυστυχώς η πραγματική ιστορία έχει υποστεί παραχάραξη από αυτούς που ελέγχουν τον κόσμο. Ένα ακόμη παράδειγμα είναι η Βιβλική αφήγηση στο Βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης: Αριθμοί ιγ: 32-33 που περιγράφει τους Ισραηλίτες κατασκόπους να διηγούνται στον Ιησού του Ναυή έντρομοι τι είδαν στην γη Χανάαν που πήγαν να κατασκοπεύσουν: Άνδρες γίγαντες, Νεφειλείμ, που μπροστά τους οι Ισραηλίτες έμοιαζαν σαν ακρίδες…Στο ίδιο Βιβλίο και ίδιο κεφάλαιο, αλλά στο εδάφιο αναφέρει για τους Άνακιμ που και αυτοί ήταν γίγαντες. Και επίσης η πιο γνωστή αναφορά στην Παλαιά Διαθήκη στο Α Σαμουήλ ιζ 4-7, η ιστορία του Δαβυίδ και του γίγαντα Γολιάθ…

  Φυσικά υπάρχουν άπειρες αναφορές για γίγαντες σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς, απλά ο έλεγχος που προσπαθεί να επιβάλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων στον κόσμο, κάνει να φαίνονται ¨γραφικοί¨ όσοι κάνουν αναφορά περί γίγαντων, όπως και σε τόσα άλλα πράγματα.

  Συνέχισε να ενημερώνεις φίλε Σάμαν τον κόσμο, ίσως και ξυπνήσει. Πάντως ξέρω ότι η παρέα με τους λεγόμενους ¨γραφικούς¨μεγαλώνει!

 2. Καλημερα φιλε μου Σαμανε!καλημερα σε ολους τους Λυκαωνες!
  Επιτελους ενα αρθρο για την μυστικη ιστορια των γιγαντων που αποκρυβεται απο τους αρχαιολογους
  Ενα πολυ αποκαλυπτικο αρθρο γροθια στο στομαχι!
  Ενα ακομα μεγαλο ευχαριστω.συνεχισε να μας ανοιγεις τα ματια!συνεχισε να βγαζεις στη φορα οτι μας
  κρυβει το κατεστημενο.

  1. LAKEDAIMONIOS!!!!!

   ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΕΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!!!!! ΗΤΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΤΕ ΟΧΙ!!!! ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ!!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!! ΤΟ ΝΑ ΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΟΡΙΕΣ!!!!! ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση