ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!!!!

 ALLIEN 1

 

Ο Kevin Rea ( Κέβιν Ρέα ) κατά τη διάρκεια εργασιών στην κουζίνα του σπιτιού στο Altcar ( Άλτκαρ ) του Merseyside ( Μερσείσαηντ ) ανακάλυψε έναν παράξενο σκελετό όπου θυμίζει εξωγήινο ή εσωγήινο πλάσμα!!!! Οι ποιο πολλοί κλείνουν προς εξωγήινο διότι θυμίζει έντονα τα εξωγήινα πλάσματα από την ταινία ΑLLIES!!!!!

ALLIENS 2
Από την πλευρά τους, οι ειδικοί πιστεύουν ότι πιθανότατα ο σκελετός ανήκει σε μεγάλο αρουραίο ( !!;!! 0, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είναι σε θέση να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα αν δεν γίνουν εξετάσεις DNA!!!!
<< Γυρίσαμε από τη Σκωτία και εντοπίσαμε μια διαρροή στη βρύση της κουζίνας. Καλέσαμε έναν υδραυλικό και μας είπε ότι πρέπει να ξηλώσουμε το πάτωμα, καθώς είχε μουλιάσει από τα νερά >> , ανέφερε ο 55χρονος άνδρας, συμπληρώνοντας:

<< Κάτω από το ντουλάπι βρήκαμε κάτι σαν φωλιά και μέσα έναν σκελετό. Δεν έχω ιδέα τι ήταν, αλλά έμοιαζε με το alien από τις ταινίες. Έτσι τράβηξα μερικές φωτογραφίες >>…

ALLIEN 3

Από την πλευρά του, εμπειρογνώμονας του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, ανέφερε:

<< Πιθανότατα να ανήκει σε τεράστιο αρουραίο, ωστόσο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Το κρανίο του έχει ένα φανταστικό εξωγήινο σχήμα και το κουκούλι – η φωλιά που ανέφερε ο κ. Rea – πιθανότατα είναι η γούνα ή το δέρμα του. Λείπουν τα μπροστινά του πόδια και οι ωμοπλάτες του, ίσως επειδή έχουν φαγωθεί από σκόρους»…

Μην νομίζεται ότι θα βρούμε άκρη!!!! Θα γίνει ότι έγινε και με το εξωπραγματικό πλάσμα του Μετεπέκ στο Μεξικό όπου είχε γράψει για αυτό ο SAMAN LYCAN οποίος θέλει να διαβάσει το άρθρο του δεν έχει παρά να πατήσει ΕΔΩ!!

Με την υπόθεση του Μετεπέκ τους έβγαλαν όλους τρελούς!!!! Τα εργαστήρια DNA τον δημοσιογράφο ερευνητή που το πρώτο ανάφερε, ακόμα βρήκαν και κάποιον να βγει και να πει ότι δούλευε σε εκείνη την φάρμα και ότι αυτός είναι που έκανε την όλη πλάκα!! Μα μετά όπως πάντα εξαφανίστηκε και δεν τον ξανά είδε κανείς. Έτσι ο δημοσιογράφος και ο κάτοχος της φάρμας βρέθηκαν να είναι ως και καλά απατεώνες μιας καλοστημένης φάρσας, πράγμα βέβαια που δεν αληθεύει!!

Έτσι πιστεύω πως θα γίνει και με αυτό το πλάσμα όπου μοιάζει με εξωγήινο!! Θα του κάνουν τα ανάλογα τεστ και μετά αν κάποιοι πουν ότι δεν ανήκει πουθενά θα πούνε τελικά ότι ήταν αρουραίος!! Μα πραγματικά για δείτε το κρανίο και την κατασκευή του και συγκρίνετε το με αρουραίους να δείτε αν είναι ίδια!! Αν σας πουν ότι και καλά είχε γεννητική ανωμαλία τέτοιου είδους ζώα δεν ζουν καν να αντικρίσουν την άλλη μέρα με τέτοια παραμόρφωση κρανίου όχι να μεγαλώσουν και να φτιάχνουν κουκούλια!! Υπάρχει και βίντεο που παραθέτω εδώ που δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν έχει να κάνει με αρουραίο.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6D7RId44Cck[/youtube]

 

Ίσως ποτέ δεν μάθουμε τι πραγματικά είναι!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


1 σκέψη στο “ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!!!!

 1. ΑΙΣΧΥΛΟΣ!!!!

  ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΟΤΙΚΟ!!!! ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ!!!!

  ΕΤΣΙΙ ΟΠΟΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΕΓΓΛΕΖΟΣ!!!!

  ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΕΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΕΠΕΚ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΑΝΕΦΕΡΕΙ!!!!

  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!

Αφήστε μια απάντηση