ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ << 9 >> ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 250 ΜΕΤΡΩΝ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ << 9 >> ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 250 ΜΕΤΡΩΝ!!!!

 

Έχουμε δει πολλά παράξενα και μυστήρια μέχρι σήμερα στους βυθούς της θάλασσας, από αρχαίες άγνωστες πόλεις, παράξενα ναυάγια, πυραμίδες, παράξενα αντικείμενα τα οποία δεν έχουν εξηγηθεί ακόμα από την ανθρωπότητα!!!!! Σε όλα αυτά ήρθε ακόμα να προστεθεί ένα πολύ παράξενο μυστήριο το οποίο η επιστημονική κοινότητα ωκεανογράφων έχει προβληματιστεί με το πώς φτιάχτηκε!!!!

Πρόκειτε για ενα γιγαντιαίο νούμερο “9” όπου είναι ένα χιλιόμετρο Μακρύ, με 60 μέτρα η διάμετρος του κύκλου, το χάραγμα του στο ίζημα του βυθού είναι εφτά μέτρα με πλάτος πέντε μέτρα!!!!  Από την επιφάνεια της θάλασσας βρίσκεται στα 249 μέτρα!!!! Κάτω από τη στάθμη της θάλασσας στη Θάλασσα του Μπάρεντς στην Νορβηγία!!!!

Στο Μapping Authority na NRK ( Mάπινγκ Όθοροτι να ΝΡΚ  ) της Νορβηγίας η Hanne Ηοdnesdal ( Ανν Χόντνεσνταλ ) λέει ότι η εξήγηση του νούμερου 9 στον βυθό της θάλασσας έγινε από παγόβουνα όπου έχουν ταξιδέψει από τα ωκεάνια ρεύματα όπου έχουν έρθει σε επαφή με τον πυθμένα του ωκεανού!!!! Το μόνο που δεν μας εξήγησε η Χόντνεσνταλ  είναι πως το παγόβουνο πέτυχε να χαράξει τόσο φυσικά το νούμερο 9 με τις ακριβείς διαστάσεις αρμονίας!!!! Πράγματι όμως για να μην κακολόγο ότι πολλά παγόβουνα έχουν χαράξει τον βυθό των θαλασσών της γης, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι το να χαραχτεί τόσο τελειά το νούμερο 9 σε τέτοια διάσταση με ακριβές διαστάσεις δεν έγινε από ένα τυχαίο παγόβουνο όπου απλώς έτυχε να ακουμπήσει τον πυθμένα!!!!

Ο ωκεανογράφος και εμπειρογνώμονας παγετώνων Lilja Run Bjarnadottir ( Λίλτζε Ρούν Μπτζαρναντότιρ ) όπου ανήκει στην Γεωλογική Υπηρεσία της Νορβηγίας ( NGU ) λέει ότι το σημείο εκεί του βυθού κυρίως αποτελείται ως επί το πλείστον από λεπτόκοκκα ιζήματα, χαλίκι και άργιλο όπου κάνει τον βυθό να είναι πολύ μαλακός!!!!

9

Όπως όμως είπα αυτό το γιγάντιό “9” ανακαλύφθηκε στον βυθό του ωκεανού βορειοανατολικά της Βόρειας πόλης Vadsø ( Βάντ-σο ) στην Νορβηγία!!!! Ανακαλύφτηκε τυχαία από χαρτογράφηση ωκεανογραφικού  πλοίου όπου έκανε χαρτογράφηση με συστήματα σόναρ για λογαριασμό της Νορβηγικής Θαλάσσιας Ωκεανογραφικής υπηρεσίας!!!!

Η Χόντνεσνταλ είπε:

<< Έχουμε δει πολλά τέτοια ορνιθοσκαλίσματα στο βυθό των θαλασσών, έχουμε βρει ένα πολύ σαφές σχέδιο ενός πουλιού ( με την μόνη διαφορά ούτε φωτογραφία ούτε καν σχέδιο ποτέ δεν έχουν δείξει στο κόσμο ποτέ ), αλλά το νούμερο 9 που βρήκαμε είναι πολύ ποιο ιδιαίτερο δεδομένου ότι είναι τόσο γεωμετρικά τέλειο. >>

Όλες οι καταθλίψεις που συνέβησαν στην θαλάσσια περιοχη έγιναν περίπου πριν 10.000 χρόνια και τώρα παίζουν έναν σημαντικό ρόλο στη Θάλασσα του Μπάρεντς. Είναι σημαντικό για διάφορα θαλάσσια είδη!!! Κάποια ευδοκιμούν μέσα στις καταθλίψεις, ενώ άλλα ευδοκιμούν σε υψόμετρα του πυθμένα του ωκεανού!!!!

Καλά όμως όλα αυτά τα οποία λένε οι ωκεανογράφοι, μα δεν μας λένε όμως ότι εκτός της παράλογης ιδέας του παγόβουνου τι άλλο μπορεί να έφτιαξε αυτό το τέλειο νούμερο 9!;! Κάποιοι άλλοι είπαν ότι ίσος ενα υποβρύχιο που κάθισε στον πυθμένα του βυθού ίσως να έκανε μια μανούβρα λόγου βλάβης και να άφησε αυτό το χάραγμα!!!! Δηλαδή θέλουν να μας πούνε ότι έγινε τόσο γεωμετρικά τέλειο από την βλάβη ενός υποβρυχίου ( να γελάσω τώρα ή μετά!;! ), κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι σημάδι εξωγήινων για κάποιο λόγο δικό τους όπου μας διαφεύγει εμάς!!!! Υπάρχουν και αυτοί που λένε ότι ίσως φτιάχτηκε από τους αβυσσαλέους που ζούνε στα βάθη των θαλασσών για κάποιο λόγο!!!! Για εσάς που ίσως αναρωτηθείτε αν είχε χαρακτή όταν ο πυθμένας πριν εκατομμύρια χρόνια ήταν έξω από την επιφάνεια της θάλασσας είναι όχι!!!!

Οπότε τι είναι!;! Ποιος το έφτιαξε!;! Είναι ανθρώπινο έργο!;! Είναι εξωγήινο!;! Εσωγήινο!;! Έργο αβυσσαλέων!;! Φυσικό!;! Δεν νομίζω ποτέ να μάθουμε, στην περιοχη αυτή όμως έχουν αναφερθεί πολλές φορές δραστηριότητα Α.Τ.Υ.Α. όπου σημαίνει ( Άγνωστης Ταυτότητας Υποβρυχίων Αντικειμένων ) τα αντίστοιχο Α.Τ.Ι.Α!!!!

Ας δούμε όμως κάτι γιατί το νούμερο 9 και το πόσο ιδιαίτερο είναι:

Ο αριθμός εννέα έχει συμβολική σημασία!!!! Ήδη, στην αρχαιότητα οι Πυθαγόρειοι τον θεώρησαν ιερό επειδή τα πολλαπλάσιά του με οποιονδήποτε αριθμό δίνουν και πάλι μεμονωμένο τον αριθμό εννέα!!!! Ο αριθμός αυτός θεωρήθηκε συμβολική μορφή της ύλης που παραμένει αιώνια μόλις παραλλάσσουσα (δηλαδή που αλλάζει ελάχιστα)!!!!

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Ο αριθμός 9 είναι φυσικός, ακέραιος και περιττός αριθμός!!!! Επίσης είναι σύνθετος!!!! Σύνθετοι αριθμοί ονομάζονται αυτοί που έχουν περισσότερους από δύο θετικούς διαιρέτες!!!! Ακόμα, είναι ελλιπής γιατί είναι μεγαλύτερος από το άθροισμα των γνήσιων διαιρετών του!!!!

1+3=4< 9

Τέλος, ο αριθμός 9 είναι τετράγωνος δηλαδή τα ψηφία του παρουσιασμένα με τη μορφή κουκίδων μπορούν να σχηματίσουν ένα τετράγωνο!!!!

  • • •
  • • •
  • • •

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως ο αριθμός αυτός ήταν αρκετά ελκυστικός για τους αρχαίους μαθηματικούς και κυρίως τους Πυθαγόρειους!!!!

Το 9 παρουσίαζε και συνεχίζει να παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όλα τα ψηφία!!!!

Το σύμβολο που χρησιμοποιούν σήμερα οι περισσότεροι λαοί (9) προήλθε από τους Ινδούς!!!! Εντούτοις, αυτοί που το έκαναν ευρέως γνωστό είναι οι Άραβες!!!! Γι’ αυτό και αυτό το συγκεκριμένο  σύστημα αρίθμησης το ονομάζουμε << ινδοαραβικό >>!!!!

ΤΟ 9 ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ

Οι πιστοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας πραγματοποιούν μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του αποθανόντος 9 ημέρες μετά από το θάνατό του. Μερικοί πιστεύουν πως η ψυχή του συχωρεμένου περιφέρεται στον τόπο που απεβίωσε για 9 μέρες!!!! Στην Αρχαία Αίγυπτο, οι γηγενείς λάτρευαν την << Εννεάδα >>, που ήταν ομάδα εννέα θεοτήτων από τις οποίες η μία ήταν κορυφαία και οι υπόλοιπες σύντροφοί της, όχι όμως και συγγενείς της (όπως συνέβαινε με το Ελληνικό δωδεκάθεο)!!!! Το σύστημα αυτό των θεοτήτων είχε επινοηθεί από τους ιερείς Ηλιούπολης (της Αιγύπτου) και γι’ αυτό το λόγο η πιο γνωστή εννεάδα ήταν η << ηλιοπολίτις εννεάς >>!!!! Η << Εννεάδα >> εξηγούσε συμβολικά τη δημιουργία του κόσμου!!!! Τέλος, στην Καινή Διαθήκη η πύλη της Κολάσεως αναφέρεται ως η Ενάτη Πύλη!!!!

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ

Το σύμβολο της πατρίδας μας δηλαδή η σημαία αποτελείται από 9 γραμμές!!!! Συγκεκριμένα  αποτελείται από 4 άσπρες και 5 μπλε γραμμές!!!! Οι εννέα αυτές γραμμές έχουν γίνει κατά αντιστοιχία με τις συλλαβές της φράσης << Ελευθερία ή Θάνατος >>!!!!

GREEK FLAG

Οι ιεροί αριθμοί όπως το 9 διαδραματίζουν για το φαγητό κάποιο ρόλο και αυτό γιατί 9 ειδών φαγητά παρατίθενται στο τραπέζι των Χριστουγέννων (τα εννέα λογιών φαγιά στη Θράκη)!!!! Σε διάφορους τόπους στην Πασχαλιάτικη κουλούρα χρησιμοποιούνται για στολισμό 9 αυγά!!!!

Ακόμα, ο αριθμός εννέα κατέχει σημαντική θέση στις νεοελληνικές επωδές (ξόρκια)!!!! Για παράδειγμα σε ξόρκι κάποιου από τη Κεφαλονιά χρησιμοποιούνται 9 χόνδροι από αλά-τι!!!! Η Κερκυραία ξορκίστρα επί 9 συνεχής μέρες ή 9 υστερόπεφτα (δηλαδή τις τελευταίες Πέμπτες του μήνα και της Σελήνης) επαναλαμβάνει το ξόρκι!!!! Σε ορισμένα μέρη της Ελλάδας η ξόρκισα λέγοντας το ξόρκι της στέφει τον άρρωστο με στεφάνι φτιαγμένο από 9 κομμάτια κλίμα (κανείς δεν ξέρει αν όντως είχε αποτέλεσμα!)!!!! Συνήθως τα ξόρκια επαναλαμβάνονται 9 φορές!!!!

Ο αριθμός 9 αναφέρεται επίσης και σε μαγικές τελετές για πρόκληση μαντικών ο-ονείρων!!!! Οι άγαμες κόρες τοποθετούν εννιά σπόρους σταριού κάτω από το προσκέφαλό τους την παραμονή του νέου έτους ή το Σάββατο των Αγίων Θεοδώρων για να ονειρευτούν το ταίρι τους (βαριόντουσαν προφανώς να φτιάξουν φανουρόπιτα και έβαζαν σκέτο το σιτάρι !)!!!! Τέλος, στο Τσεπέλοβο (Ιωαννίνων προφανώς) στη γαμήλια πομπή τοποθετούνται μέσα σε ένα μεγάλο μπακιρένιο δίσκο 9 πιάτα γεμάτα καρπούς!!!!

ΤΟ 9 ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Οι Μούσες (ή Μνείες) ήταν θεότητες των Αρχαίων Ελλήνων. Οι Μούσες ήταν εννιά στον αριθμό (αρχικά πιστεύονται πως ήταν μόνο 3)!!!! Οι 9 Μούσες θεωρούνταν προστάτιδες των τεχνών (καθεμία προστάτιδα μιας συγκεκριμένης τέχνης) και ήταν οι ακόλουθες:

Τερψιχόρη: προστάτιδα του χορού.

  Κλειώ: προστάτιδα της ιστορίας.

  Πολύμνια: προστάτιδα της μιμικής τέχνης.

  Καλλιόπη: προστάτιδα της ηρωικής ποίησης και αργότερα της ρητορίας.

 Μελπομένη: προστάτιδα της τραγωδίας.

 Ερατώ: προστάτιδα της λυρικής ποίησης.

 Θάλεια: προστάτιδα της κωμωδίας.

 Ουρανία: προστάτιδα της αστρονομίας.

 Ευτέρπη: προστάτιδα της τέχνης του αυλού.

Ακόμα, γνωστή από την αρχαιότητα είναι η εννεάκρουνος!!!! Πρόκειται για την πιο φημισμένη κρήνη (πηγή) της αρχαίας Αθήνας, που οικοδομήθηκε από τον τύραννο Πεισίστρατο ή τους γιους του τον 16 αιώνα π.Χ!!!! Επίσης, το Εννεάπυλο είναι η ονομασία ενός τμήματος της μυκηναϊκής οχύρωσης της Ακρόπολης των Αθηνών. Αλλιώς ονομαζόταν Πελαργικό Τείχος!!!! Τέλος, στην αρχαιότητα, η άλλη ονομασία της Αμφίπολης ήταν << 9 Οδοί >> (ίσως γιατί είχε 9 δρόμους )!!!!

ΤΟ 9 ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Οι 54 πραγματείες του Πλωτίνου (Φιλόσοφος της Αρχαιότητας) χωρίζονται σε 6 τμήματα που ονομάζονται << Εννεάδες >>· ονομάστηκαν έτσι γιατί το κάθε ένα από αυτά τα τμήματα περιέχει εννέα πραγματείες!!!!

ΤΟ 9 ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 9 Γενάρη του 1905 πραγματοποιήθηκε ένοπλη επίθεση από την τσαρική κυβέρνηση κατά ειρηνικής διαδήλωσης εκατόν σαράντα χιλιάδων και πλέων εργατών της Πετρούπολης που βάδιζαν προς τα Χειμερινά Ανάκτορα με σκοπό να υποβάλλουν τα αιτήματά τους στον Τσάρο Νικόλαο Β’!!!! Αυτό το μελανό σημείο για τη ρωσική ιστορία έμεινε γνωστό ως << Ματωμένη Κυριακή >>!!!!

Ακόμα, το κίνημα της Ενάτης Δεκέμβρη αναφέρεται σε μαζικές, πατριωτικές διαδηλώσεις φοιτητών στην Κίνα που διήρκεσαν από το Δεκέμβρη του 1935 έως τον Ιανουάριο του 1936!!!! Τέλος, ακραία μορφή δράσης του φασιστικού καθεστώτος και συγκεκριμένα της Αυτοκρατορίας του Χίτλερ βρίσκουμε στην περίπτωση του << Ενάτου φρουρίου >>!!!! Το << Ένατο φρούριο >> ήταν τμήμα του οχυρού της Κάουνας που βρισκόταν σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης (Λιθουανία)!!!! Κατά το Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-45, το οχυρό αυτό μετατράπηκε από τους φασίστες κατακτητές σε τόπο μαζικής εκτέλεσης Σοβιετικών και ξένων πολιτών!!!! Σε μνήμη των πεσόντων μετατράπηκε αργότερα σε μουσείο το 1959!!!!

ΤΟ 9 ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ

Μια φυσιολογική εγκυμοσύνη γυναίκας διαρκεί 9 μήνες, σε αυτούς τους 9 μήνες σχηματίζεται σταδιακά το σώμα του εμβρύου και στον ένατο μήνα έχουμε γεννητούρια!!!!

ΤΟ 9 ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Στο πλανητικό μας σύστημα, πλέον γνωστοί έχουν γίνει εννιά πλανήτες οι οποίοι είναι οι εξής (με σειρά ανάλογη με την απόσταση τους από τον ήλιο):

o Ερμής (βρίσκεται πιο κοντά στον ήλιο από τους άλλους πλανήτες)

o Αφροδίτη

o Γη

o Άρης

o Δίας

o Κρόνος

o Ουρανός

o Ποσειδώνας

o Πλούτωνας (είναι ο πιο απομακρυσμένος από τον ήλιο)

 

 ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΟ 9

Η τέχνη των κόμικς έχει αποκαλεστεί ως ένατη τέχνη!!!! Γι’ αυτό το λόγο, το εβδομαδιαίο περιοδικό που συνοδεύει την εφημερίδα << Ελευθεροτυπία >> ονομάζεται << 9 >>!!!! Μέσα σε αυτό παρουσιάζονται διάφορες εικονογραφημένες ιστορίες και παραμύθια που δεν απευθύνονται απαραίτητα σε μικρής ηλικίας αναγνώστες αλλά και σε μεγαλύτερους!!!!

ΠΟΙΗΣΗ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 9

Εκτός από το γνωστό δεκαπεντασύλλαβο, στην ποίηση χρησιμοποιείται και το σύστημα του εννεασύλλαβου!!!! Στην περίπτωση του εννεασύλλαβου, (όπως αποκαλύπτει και το όνομά του) ο στίχος του ποιήματος αποτελείται από εννέα συλλαβές!!! Δεν είναι πολύ διαδεδομένος και η χρήση του έχει πλέον εκλείψει!!!!

Ο αριθμός 9 κάνει συχνά την εμφάνιση του σε ποιητικά έργα. Ο Κ. Π Καβάφης γράφει::

Απ’ τες εννιά<< Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρααπ’ τες εννιά που άναψα τη λάμπα,και κάθισα εδώ. Καθόμουν χωρίς να διαβάζω,και χωρίς να μιλώ. Με ποιόνα να μιλήσωκατάμονος μέσα στο σπίτι αυτό… >>

Στο δημοτικό τραγούδι << Του νεκρού αδερφού >>, ο Κωνσταντής (ο μικρότερος εκ των εννέα υιών) ανασταίνεται με σκοπό να φέρει την αδερφή του κοντά στη μητέρα του.

Του νεκρού αδερφού

<< Μάνα με τους εννιά σου γιους και με τη μια σου κόρητην κόρη τη μονάκριβη, την πολυαγαπημένητην είχες δώδεκα χρονώ και ήλιος δεν σου την είδε… >>

Τέλος, στη λογοτεχνία συναντούμε το έργο του Μενέλαου Λουντέμη: << Οδός Αβύσσου αριθμός 9 >>

 

ΤΟ 9 ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Το έγχορδο μουσικό όργανο ασιατικής καταγωγής που συγγενεύει με τη λύρα και έχει εννέα χορδές αποκαλείται εννεάχορδο!!!!  Ήρθε πολύ παλιά στην Ελλάδα από την Ασσυ-ρία και χρησιμοποιήθηκε έως την εποχή του Απολλοδώρου (2ος αιώνας μ.Χ)!!!!Τέλος, ένας από τους πιο διαδεδομένους χορούς της χώρας μας και ίσως ο πιο << μάγκικος >>! για τον οποίο έχουν γίνει και εγκλήματα (βλέπε << Παραγγελιά >>!) είναι το ζεϊμπέκικο. το μέτρημα του ( για όσους γνωρίζουν περί μετρήματος στη μουσική ) είναι 9/8!!!!

ΤΟ 9 ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ

Στα Χανιά της Κρήτης, και συγκεκριμένα στην επαρχία Κισάμου, βρίσκεται μια μεγάλη κοιλάδα που ονομάζεται << εννέα χωριά >>!!!! Τέλος…κάθε Έλληνας πολίτης υποχρεούται σε εννιάχρονη φοίτηση σε σχολείο!!!!

Κλείνοντας το άρθρο αυτό θα ήθελα να θυμίσω σε όλους εσάς που διαβάζεται τώρα ότι μόνο το 5% των θαλασσών της γης έχει εξερευνηθεί, το 95% παραμένει ανεξερεύνητο!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


6 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ << 9 >> ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 250 ΜΕΤΡΩΝ!!!!

  1. Marebito!!!!

    OΠΟΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ << ΚΩΔΥΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΕΙΩΝ >> ΤΟΥ ΒΑΣΕΙΛΗ ΜΠΑΝΤΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΞΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΝ!!! Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΥΓΟ ΚΥΚΛΙΚΟ!!!!

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση