OΙ ΜΟΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΝΑΖΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ!!!! ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

OΙ ΜΟΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΝΑΖΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ!!!! ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ!!!!

Μια σειρά από 5 «μούμιες εξωγήινων» που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στο Περού είναι αληθινές σύμφωνα με επιστήμονα που συμμετέχει στην ομάδα ερευνών!!!!

Ο Δρ. Edson Vivanco ( Έντσον Βιβάνκο ) ειδικός σκελετών λέει ότι οι μούμιες της Nazca που βρέθηκαν στην ομώνυμη πόλη του Περού είναι 1.700 ετών και είναι λείψανα << μη ανθρώπινων  όντων >>, ανέφερε η Daily Express – https://www.express.co.uk/news/weird/930585/nazca-tomb-latest-tests-alien-mummies-found-peru-say-not-human


Ενώ οι αλλόκοτες μούμιες εξωγήινων με τα τρία δάχτυλα σε χέρια και πόδια θεωρήθηκαν ψεύτικες από άλλους επιστήμονες ο Βιβάνκο επισημαίνει: << υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που συνηγορούν στο ότι τα σώματα είναι αληθινά!!! Για να αναδημιουργήσεις κρανία με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι κάτι πολύ δύσκολο >>!!!!

Ο επιστήμονας ακόμη υπογραμμίζει ότι, αν ήταν ψεύτικες οι μούμιες, θα ήταν ο πρώτος που θα το έλεγε!!!!

<< Αυτή τη στιγμή μελετάμε τα αποδεικτικά στοιχεία και μέχρι στιγμής δεν έχουμε βρει τίποτα που να δείχνει ότι πρόκειται για απάτη ή ότι τα πτώματα τροποποιήθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο!!! Έχουμε πολλά στοιχεία που μας οδηγούν να αποδείξουμε ότι είναι αληθινά», σημειώνει!!!!

Το βίντεο με τις μούμιες εξωγήινων από αρχαία πόλη Nazca  στο Περού δόθηκε στη δημοσιότητα τον Ιούνιο https://en.wikipedia.org/wiki/nazca   ,!!!! Αναρτήθηκε από το site  gaia.com που ισχυρίζεται ότι τα σώματα εξωγήινων ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια ανασκαφών σε μυστηριώδη σπήλαια της περιοχής!!!!

Ορισμένοι εξ όσων είδαν τις << μούμιες >> εξέφρασαν τη δυσπιστία τους, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για κάτι που έχει φτιαχτεί από χαρτόνι ή γυψοεπίδεσμο!!!! Βέβαια όλα αυτά όμως δεν στέκουν διότι οι μούμιες είναι αληθινές και όσο η ΝΤΠ και οι Μισθόνιανς να θέλουν να το καλύψουν πλέον είναι αργά !!!! Ξεχάσανε την έρημο της Νάζκα όπου έχει τα περίφημα και θρυλικά σχέδια που είναι χαραγμένα πάνω στο έδαφος της για πολλά χιλιόμετρα!!!! Τα σχέδια αυτά έχουν διάφορες φιγούρες ζώων και άλλα πολλά!!!! Έχει όμως και φιγούρες που δείχνουν ακριβώς τις μούμιες που βρήκανε!!!!

Ιδού η απόδειξη ότι πρόκειται για τις συγκεκριμένες μούμιες όπου έχουν ακριβώς το ίδιο κεφάλι ίδια χέρια και πόδια αλλά και δάχτυλα όπου είναι ακριβώς τρία άκρα!!!!

Θα καταθέσουμε φωτογραφίες από τις μούμιες όπου θέλησαν να αμαυρώσουν και στο ίντερνετ κάποιοι με σκοπό την παραπληροφόρηση και  δώσανε άλλες πληροφορίες!!!!

Παρατηρήστε αυτό γύρω από το κεφάλι του είναι σχεδόν ίδιο με την χαραγμένη φιγούρα της ερήμου Νάζκα!!!

Η μια μούμια φαίνεται να είχε ηγετικό χαρακτήρα και βρέθηκε μόνη της σε ένα από τα σπήλαια σε αυτήν την στάση ενώ στο άλλο σπήλαιο βρέθηκαν οι άλλες τέσσερις όπου οι τρεις ήταν ξαπλωμένες και η μια σε στάση εμβρύου!!!!

Παρατηρήστε τα άκρα των χεριών και των ποδιών ότι είναι ακριβώς ίδια με την χαραγμένη φιγούρα στην έρημο Νάζκα!!!!!

Οι επόμενες μούμιες …!!!!

Η μούμια που βρίσκεται σε εμβρυακή στάση την ονόμασαν Μαρία και το ακέφαλο σώμα Βικτόρια όπου με την βοήθεια της μεθόδου χρονολόγησης μας δείχνουν τις εξής χρονολογήσεις!!!!

Βέβαια μας δείχνουν και την διαφορά στα κεφαλιά τους όπου δείχνουν να είναι δυο διαφορετικά είδη!!!!

Το άλλο που αποδεικνύει ότι δεν είναι άνθρωπος είναι τα οστά όπου είναι μονά και μονοκόμματα ενώ οι άνθρωποι και τα θηλαστικά έχουν δυο!!!!

Ακόμα και στις λεκάνες τους οι διαφορές είναι τεράστιες στο μπλε φόντο της μούμιας και στο λευκό  του ανθρώπου!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=zVRGDKVJ2pY

 

https://www.youtube.com/watch?v=934IE62Wd44

Δεν είναι όμως μόνο οι αποδείξεις από την έρημο Νάζκα ότι υπήρχαν αυτά τα πλάσματα!!!! Σε κάποιες από τις σπηλιές αλλά και αλλού βρήκαν αυτά τα τεχνουργήματα όπου μιλάνε από μόνα τους!!!!

Υπάρχουν και άλλες πολλές φωνογραφικές αποδείξεις αλλά και βίντεο από γενετιστές και επιστήμονες ανθρωπολόγους και ακτινολόγους γιατρούς που λένε ότι τα πλάσματα αυτά είναι πράγματι αν όχι εξωγήινοι ή εσωγήινοι ένα καινούριο είδος που δεν γνώριζε ο άνθρωπος μέχρι τώρα εκτός των λαών των Μάγιας, Ίνκας, Αζτέκων, Ομλέκων κτλ κτλ!!!! Σας παραθέτουμε βίντεο όπου υπάρχουνε φωτογραφικές αποδείξεις από τους λαούς αυτούς όπου είχαν έρθει σε επαφή με εξωγήινους ή εσωγήινους όπως χαρακτηριστικά λένε οι Μάγιας και οι Ίνκας σε αυτά που έχουν αφήσει πίσω σε χιλιάδες τεχνουργήματα όπου δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι αυθεντικά!!!! Τώρα!!!! αναρωτηθείτε γιατί τα ΜΜΕ δεν τα έχουν δείξει στα δελτία ειδήσεων τους αλλά ούτε και οι αρχαιολογική υπηρεσία << η παγκόσμια >> δεν μιλά, ε!;!

Τα πιστεύω του πολιτισμού των Μάγιας κάνουν μεγάλο λόγο για τον υπόγειο υπέρ πολιτισμό με ιπτάμενα πλοία που τους χάρισαν οι θεοί!!!! Οι Ίνκας κάνουν λόγο για την ύπαρξη αυτού του πολιτισμού ως υπόγειο και όχι εξωγήινο….!!!! Αν έχετε την υπομονή δείτε τα βίντεο αυτά για να πειστείτε 100% την ύπαρξη αυτών των πλασμάτων!!!

https://www.youtube.com/watch?v=nD5qetXNhKk

https://www.youtube.com/watch?v=UwfMVEdKxcY

Πόσα δεν θέλουνε να μάθουμε ακόμα!;! Για αυτό λένε ότι από τον Φεβρουάριο του 2019 θα ενεργοποιηθεί το άρθρο 13 παγκοσμίως!!!! Για να μην μπορεί κανείς να αναρτήσει πλέον τίποτα σχεδόν στο διαδίκτυο….ή ίσως είναι φήμες!;! δυστυχώς όπως δείχνει δεν είναι φήμες!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση